GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κουμπάρος του Αρσένη (που είχε παραιτηθεί!) ο νέος γενικός γραμματέας της Μπιρμπίλη...

Από τον Στάθη Παλαιολόγο Όπως είχε αποκαλύψει προ ημερών το Press-gr, την παραίτησή του είχε υποβάλει ο γενικός γραμματέας του υπουρ...

Από τον Στάθη Παλαιολόγο
Όπως είχε αποκαλύψει προ ημερών το Press-gr, την παραίτησή του είχε υποβάλει ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Περιβάλλοντος  και (τέως πρύτανης του ΕΜΠ) Ανδρέας Ανδρεόπουλος έκανε λόγω διάστασης απόψεων σε κρίσιμα θέματα και αδυναμία συνεννόησης με την υπουργό Τ'ίνα Μπιρμπίλη. Για εβδομάδες δεν είχε βρεθεί πρόσωπο για να τον αντικαταστήσει. Τελικά, τοποθετήθηκε ο Άρης Αλεξόπουλος.
Ποιος είναι ο Άρης Αλεξόπουλος; Κουμπάρος του Γεράσιμου Αρσένη ο οποίος τον γνώριζε από την δεκαετία του 1980 και τον είχε παντρέψει το 2007.
Μετά τις εκλογές του 2009 είχε τοποθετηθεί Ειδικός Γραμματέας Ανταγωνιστικότητας του υπουργείου Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας με υπουργό την Λούκα Κατσέλη. Παραιτήθηκε όμως στη συνέχεια, αμέσως, επικαλούμενος προσωπικούς λόγους.
Τότε όμως ο Νεοκλής Θεοδωρόπουλος είχε αποκαλύψει στο Press-gr (διαβάστε εδώ) το παρασκήνιο της "παραίτησης" εκείνης, στην οποία φαίνεται να είχαν παίξει ρόλο συνεργάτες τόσο του Θ. Πάγκαλου όσο και του Χ. Παμπούκη, λόγω...
 εσωτερικών συγκρούσεων στο Πανεπιστήμιο Κρήτης όπου είναι επίκουρος καθηγητής ο Α. Αλεξόπουλος.
Ένα χαρακτηριστικό απόσπασμα εκείνου του δημοσιεύματος: "...Το όνομα του Αλεξόπουλου ανακοινώνεται Τετάρτη απόγευμα. Από εκεί αρχίζει το θέατρο του παραλόγου. «Ανώνυμα» τηλεφωνήματα που γίνονται στο Μαξίμου αλλά και σε γραφεία εφημερίδων από δήθεν «φοιτητές του Πανεπιστημίου Κρήτης», ρωτούν αν είναι αλήθεια ότι ο «κος Αλεξόπουλος είναι κουμπάρος της Κατσέλη και αν αυτό αποτελεί πρόβλημα». Ένα τμήμα του Μαξιμου που έχει στόχο να δημιουργήσει κρίση στις σχέσεις Κατσέλη και Γ. Παπανδρέου, κυρίως λόγω των διαφωνιών μαζί της στην οικονομική πολιτική, δράττεται της ευκαιρίας να δώσει ένα καλό χτύπημα στην Λ. Κατσέλη, η οποία δήθεν «παραβιάζει» τους κανόνες διαφάνειας που έχει θεσπίσει ο ΓΑΠ. Στέλεχος του Μαξίμου τηλεφωνεί στην Λ. Κατσέλη και την επιπλήττει που «αποσιώπησε» τη σχέση της με τον Αλεξόπουλο. Η Λ. Κατσέλη ανταπαντά ότι αυτή η σχέση είναι σε όλους γνωστή, στον Χ. Παμπούκη, σε πολλούς άλλους του άμεσου περιβάλλοντος Παπανδρέου, ακόμα και στον ίδιο. Επσημαίνει σε έντονο επίσης ύφος ότι την επιλογή την έκανε αφού του Μαξίμου είχε κάνει όλη την προεπιλογή και το ίδιο είχε επιλέξει τον Α. Αλεξόπουλο. Παρ’όλα αυτά δεν υπερασπίζεται μέχρι τέλους τον Α. Αλεξόπουλο και ζητεί «οδηγίες» για τα περαιτέρω από το Μαξίμου, το οποίο της ανταπαντά «περίμενε»..."

8 σχόλια

  1. Μα τι λετε αξιοκρατικα κανουν ολες τις προσληψεις στο πασοκ,απο τριακονταετιας τωρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΙΔΑΤΕ ΤΟ ΝΤΟΚΥΜΑΝΤΕΡ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΒΑΞΕΒΑΝΗ ΣΤΗ ΝΕΤ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΟΧΙΚΟ ΔΑΝΕΙΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ???

    Ε, ΛΟΙΠΟΝ ΕΚΕΙ ΕΓΚΡΙΤΟΙ ΙΣΤΟΡΙΚΟΙ ΕΙΠΑΝ ΟΡΘΑ-ΚΟΦΤΑ, ΟΤΙ ΟΙ ΜΕΤΑΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ, "ΕΘΑΨΑΝ" ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΚΑΤΟΧΙΚΟΥ ΔΑΝΕΙΟΥ (ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΕ ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΤΙΜΕΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΤΑΙ ΣΕ 165 ΔΙΣ ΕΥΡΩ, ΧΩΡΙΣ ΤΟΥΣ ΤΟΚΟΥΣ) ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΑΝ ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ, ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΕΦΕΡΝΑΝ ΣΕ ΔΥΣΚΟΛΗ ΘΕΣΗ ΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΗΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ!!!!!

    ΠΩΣ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΤΑ ΕΚΑΝΕΣ ΠΛΑΚΑΚΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ????

    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΩΝ ΔΟΣΙΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΑΓΜΑΤΑΣΦΑΛΙΤΩΝ, ΚΥΡΙΟΙ!!!

    ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΥΝTΑΓΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ "ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΚΑΤΟΧΙΚΩΝ ΦΡΟΝΗΜΑΤΩΝ" ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΛΗΨΗ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΘΕΣΕΩΝ:

    "ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΡΗΤΑ ΝΑ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΞΙΩΜΑΤΑ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΚΑΙ ΓΟΝΟΙ ΤΑΓΜΑΤΑΣΦΑΛΙΤΩΝ, ΜΑΥΔΩΝ, ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΩΝ, ΔΟΣΙΛΟΓΩΝ, ΔΙΕΡΜΗΝΕΩΝ, ΛΑΔΕΜΠΟΡΩΝ ΚΑΙ ΜΑΥΡΑΓΟΡΙΤΩΝ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΟΣΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΗΚΑΝ ΑΜΕΣΑ Ή ΕΜΜΕΣΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΝΑΖΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ"

    ΤΟΤΕ Η ΝΟΥΔΟΥΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΒΛΕΠΕ ΠΟΤΕ ΕΞΟΥΣΙΑ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΑ ΑΡΧΙΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΔΟΣΙΛΟΓΗΣ ΒΡΩΜΟΔΕΞΙΑΣ ΤΟΥ ΛΑΪΚΙΣΤΗ ΣΑΜΑΡΟΥΛΗ, ΠΟΥ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΔΕΚΑΔΕΣ e-mails ΚΑΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΣΤΑ Blogs ΠΕΡΙ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΗΣ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑΣ, ΜΕ ΤΑ 35 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΕΛΛΕΙΜΑ (15,4%) ΤΟ 2009, ΠΟΥ ΤΟ ΕΚΡΥΒΑΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΛΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΞΕΦΤΥΛΙΣΑΝ ΔΙΕΘΝΩΣ ΚΑΙ ΤΑ 300 ΔΙΣ ΧΡΕΟΣ (ΑΠΟ 180, ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΤΟ 2004!!) ΝΑ ΒΟΥΛΩΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΒΟΘΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΜΙΛΑΝΕ!!!

    ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΔΩ ΑΡΧΙΛΑΜΟΓΙΑ ΔΕΞΙΟΙ!!!
    ΓΑ.. ΤΗΝ ΤΑΓΜΑΤΑΣΦΑΛΙΤΙΚΗ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΕΝΑ ΙΑΤΡΙΚΟ ΘΕΜΑ ,ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ , ΕΝΑ ΦΥΣΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΕΝΑ ΤΡΟΜΕΡΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΟΠΩΣ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΜΑΘΗΜΑ ΠΟΙΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ ΓΡΑΦΙΑΔΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΥ ΠΑΝ ΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ.ΜΗΠΩΣ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ Η ΠΟΥΛΑΤΕ ΠΝΕΥΜΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΕΓΟΝΟΣ.ΤΩΡΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΥΡΗΝΙΚΟΥΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ.ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΣΤΟ ΑΙΜΑ ΣΟΥ ΟΧΙ Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΣΤΟΝ ΓΝΩΣΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ΝΑ ΛΕΙΩΣΕΙΣ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΝΑ ΡΙΞΕΙΣ ΞΕΝΥΧΤΙΑ ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΙΔΡΩΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο ΛΑΟΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ, ΤΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ, ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΟΣΙΛΟΓΩΝ, ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ!!!

    ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΠΟΤΕ, ΤΟΥΣ ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ, ΣΤΟΝ ΕΑΜ-ΕΛΑΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Νομίζετε πως υπάρχουν μόνο οι κουμπάροι της ΜΕΒΓΑΛ ; Από δώ μεριά να δεις τι γίνεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Οι δωσίλογοι έχουν καταχωνιάσει σ΄ όλα τα κόμματα, και μέσω αυτών και στις δημόσιες υπηρεσίες, είναι οι διαχρονικοί συνεχιστές του κοτσαμπασησμού.

    Οι ασφαλιστικές τους δικλείδες στη διαφθορά του κρατικού μηχανισμού καλά κρατούν, και μάλιστα επάξια θα πέρνα "ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΚΑΤΟΧΙΚΩΝ ΦΡΟΝΗΜΑΤΩΝ"

    http://www.panoramio.com/photo/34049480

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δλδ διαπλοκή?
    Ένα πικρό χαχαχούχα.
    Καί χιχιχοχούχα!
    Άαααλλους τούς γέννησε μάνα καί
    άλλους η Λάσυ.
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση