GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Παραιτήθηκε ο γεν. γραμματέας λόγω σύγκρουσης με την υπουργό...

Από τον Στάθη Παλαιλόγο Την παραίτησή του από τη θέση του γενικού γραμματέα Περιβάλλοντος και Δασών έχει υποβάλει ο (τέως πρύτανης του...

Από τον Στάθη Παλαιλόγο
Την παραίτησή του από τη θέση του γενικού γραμματέα Περιβάλλοντος και Δασών έχει υποβάλει ο (τέως πρύτανης του ΕΜΠ) Ανδρέας Ανδρεόπουλος αλλά δεν έχει βρεθεί ακόμη πρόσωπο για να τον αντικαταστήσει.
Ενώ μάλιστα λέγεται από το υπουργείο ότι δήθεν παραιτήθηκε για "προσωπικούς λόγους", η πραγματικότητα είναι ότι το έκανε λόγω διάστασης απόψεων σε κρίσιμα θέματα και αδυναμία συνεννόησης με την....
 υπουργό Τίνα Μπιρμπίλη.

11 σχόλια

  1. O ENAS INE KATHIGITHS AI I ALLI I MBIRBILI TI PERIMENETE NATA VROYN? M B I R B I L I TO LEI KAI I LEKSI.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γενικά πολλοί πανεπιστημιακοί έχουν αναλάβει θέσεις Γραμματέων , προέδρων κλπ. Έχει μείνει και κανένας να διδάξει??
    Και.. ¨..…ελαφρύ γεύμα 2 ατόμων 202,05 ευρώ…...¨ σε κρατική υπηρεσία!!!! εποπτευόμενη από το ΥΠΕΚΑ
    Συνέχεια στο:
    http://envthink.blogspot.com/2011/03/blog-post_04.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η κα Μπιρμπίλη επικοινωνεί με την κοινή λογική;
    Γιατί δεν μπορώ να εξηγήσω, γιατί θέλει να γκρεμιστεί το BADMINDON;
    Περισσεύουν ,φαίνεται, στην Ελλάδα τα "ρημάδια τα λεφτά" και μπορούμε,αντί να τα κάψουμε,να τα γκρεμίσουμε...
    Ήμαρτον Κύριε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μα πως μπορει να συννενοηθει ενας καθηγητης και μάλιστα του πολυτεχνείου, με βάση της λογική με μια φανατική ,ανορεκτική ,εγκαθετη στη πολιτική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΑΤΑΡΡΕΟΥΝ ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ΠΑΝΤΟΥ...

    ΓΙΑ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ:παρά τις αποκαλύψεις της εφημερίδας Παρασκήνιο ότι ο κύριος Καλημέρης είναι διπλοθεσίτης και ότι η γυναίκα του εργάζεται σε εταιρεία ανάδοχο του κτηματολογίου τίποτα δεν φαίνεται να κουνάει απο τη θέση του τον επανομαζόμενο βαρώνο του κτηματολογίου.
    Ένα ισχυρό πρόσωπο-κλειδί στο πρόγραμμα κτηματογράφησης που εκ του αποτελέσματος οδήγησε στην τωρινή του κατάντια το μεγαλοπήβολο σχέδιο κτηματογράφησης της χώρας μας...
    Ο κύριος αυτός χρόνια τώρα ξέροντας να τα έχει καλά με τους γόνους υπουργών και τα βύσματα που εργάζονται εκεί και ταυτόχρονα να "τρέχει" όσους δεν έχουν κομματικές διασυνδέσεις παρουσιαζόνταν σαν ο...
    στυλοβάτης της κρατικής αυτής υπηρεσίας. Μιάς υπηρεσίας όμως που εδώ που τα λέμε έχει αποτύχει παταγωδώς (βλέπε τα άπειρα σκάνδαλα που τη ταλανίζουν) .
    Όμως η εισήγηση του για απομάκρυνση διδάκτορα υπαλλήλου αορίστου χρόνου (με τον οποίο σύμφωνα με καταγκελίες είχε τσακωθεί), με την ταυτόχρονη θετική εισήγηση του στην πρόσληψη αποφοίτου λυκείου για επιστημονικό έργο (;) έχει προκαλέσει τριγμές στην εικόνα του.
    Επίσης ο δικτατορικός τρόπος που έλεγχε τα διάφορα κτηματολογικά γραφεία που βρίσκονταν υπό την εποπτεία του (Αθήνα, Χανιά κλπ),ενώ ο ίδιος δημόσιος υπάλληλος (το πιάσατε ε;) τον έχουν κάνει μία μισητή φιγούρα στους υπαλλήλους.
    Ο προέδρος Αρβανίτης προσπαθώντας να τον διασώσει (τοπογράφος ο ίδιος όπως και ο Καλημέρης και ως γνωστό κόρακας κοράκι μάτι δεν βγάζει) τον μετάφερε σε άλλη υπηρεσία κτηματογράφησης ώστε να μην φαίνεται πολύ και να μην προκαλεί με τη παρουσία του.
    Τα ερωτήματα όμως πολλά. Γίνεται το κτηματολόγιο να είναι τσιφλίκη των τοπογράφων και όποιος δεν τους αρέσει να τον απομακρύνουν; Είναι σωστό η κυβέρνηση του Πασοκ να μας κοροιδεύει με τους διπλοθεσίτες και να καλύπτει τα δικά της παιδιά;
    Είναι δυνατό να εργάζεται η γυναίκα κάποιου υπαλλήλου σε ανάδοχους του κτηματολογίου με ότι αυτό συνεπάγεται;
    ΕΣΠΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το νεο φορολογικό νομοσχέδιο δίνει 95 εκατομμύρια για το μεγαρο μουσικής δηλαδή για το συγκρότημα των ΝΕΩΝ και 10 εκατομμύρια στους εβραίους της θεσσαλονίκης.
    Ο μαλάκας ο έλληνας μένει άνεργος και του κόβουν την σύνταξη του πατέρα και της μάννας του για να πληρώνουν τα αφεντικά του πασοκ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΤΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΜΠΑΧΑΛΟ Η ΥΠΟΥΡΓΟΣ.ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΥΠΟΔΙΚΟΙ ΚΑΙ ΔΙΠΛΟΘΕΣΙΤΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΣΤΟ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΔΕΝ ΘΑ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΥΡΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕ;;;;Ο ΡΑΚΙΝΤΖΗΣ ΣΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΚΟΥΚΟΥΛΩΝΕΤΑΙ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΠΩς ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΛΙΒΕΡΟ ΖΩΟ, ΤΟ ΑΠΟΓΑΜΙΔΙ ΤΟΥ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΤΟΥ ΤΖΕΦΡΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΣΕ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΧΩΡΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΖΕΙΣ.ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΕΝΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ.Η ΛΑΙΚΗ ΣΟΦΙΑ ΛΕΕΙ.Η ΠΑΠΑΣ Η ΖΕΥΓΑΣ.ΓΕΥΜΑ 205 ΕΥΡΩ ΤΟΥ ΒΓΗΚΕ ΞΥΝΟ .ΓΙΑΥΤΟ ΤΟΝ ΠΕΤΑΞΑΝΕ ΚΛΩΤΣΙΔΟΝ. ΣΚΕΨΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΜΕΝΕ ΘΑ ΚΑΤΑΠΙΝΕ ΟΛΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Καλύτερα, θα γλυτώσουν τα δάση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση