GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι «κουμπάροι» και μια ιστορία καθημερινής πολιτικής τρέλας...

Το άγνωστο παρασκήνιο της πρόσφατης "παραίτησης" του Ειδικού Γραμματέα Ανταγωνιστικότητας. Οι ίντριγκες και τα μαχαιρώματα στο εσω...

Το άγνωστο παρασκήνιο της πρόσφατης "παραίτησης" του Ειδικού Γραμματέα Ανταγωνιστικότητας. Οι ίντριγκες και τα μαχαιρώματα στο εσωτερικό της κυβέρνησης και το Πανεπιστήμιο Κρήτης. Ο ρόλος στενού συνεργάτη του Θ. Πάγκαλου και τα ... αυθόρμητα τηλεφωνήματα

Από τον Νεοκλή Θεοδωρόπουλο
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ

Αποκαλύπτουμε σήμερα τι κρύβεται πίσω από την πρόσφατη ιστορία της «παραίτησης» του κουμπάρου της Λούκας Κατσέλη Αρη Αλεξόπουλου από τη θέση του Ειδικού Γραμματέα Ανταγωνιστικότητας.
Ο Αρης Αλεξόπουλος είναι Επίκουρος καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Κρήτης. Ανθρωπος γενικά χαμηλών τόνων και ιδιαίτερα αγαπητός στους συναδέλφους του τόσο στη Κρήτη όσο και στην Αθήνα (διδάσκει και στη Σχολή Δημόσιας Διοίκησης). Συνδέθηκε με τον Γ. Αρσένη στη δεκαετία του ’80, όταν και τον ακολούθησε στη δημιουργία του ΕΣΚ. Ηταν τότε φοιτητής της Νομικής, φίλος και συνεργάτης του Δ. Βερβεσού, σήμερα γραμματέα του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών. Πρίν από τρία χρόνια , το 2007, η σχέση του Αρσένη με τον Α. Αλεξόπουλο οδήγησε στο να παντρέψει ο πρώτος τον δεύτερο, επισφραγίζοντας μια φιλία και αλληλοεκτίμηση που διαρκεί περίπου 25 χρόνια.
Ο Α. Αλεξόπουλος, παρά το ότι είχε όλα τα τυπικά επιστημονικά και διοικητικά προσόντα και παρά...

τις παραινέσεις πολλών συνεργατών του Γ. Παπανδρέου, δεν έστειλε βιογραφικό για να διεκδικήσει μια από τις θέσεις των γραμματέων, όπως τις προκήρυξε η κυβέρνηση. Ο λόγος ήταν ακριβώς ότι δεν ήθελε να «εκθέσει» τον Γ. Αρσένη και τη συζύγό του στην «κατηγορία» ότι εκμεταλλεύεται τη σχέση τους. Οι πιέσεις όμως προς τον Α. Αλεξόπουλο, αλλά και προς άλλους επιστήμονες που δεν θέλησαν ποτέ να συμμετάσχουν στη διαδικασία αξιολόγησης όπως την οργάνωνε το Μαξίμου κορυφώθηκαν, αφού οι μήνες περνούσαν, οι γραμματείες έμεναν ακέφαλες και στην πραγματικότητα φαινόταν ότι υπήρχε σοβαρή απροθυμία πολλών ικανών ανθρώπων στο να στελεχώσουν τις γραμματείες. Ο Α. Αλεξόπουλος μετά από τρεις μήνες υποβάλλει τελικά το βιογραφικό του, το οποίο και αξιολογείται από την αρμόδια επιτροπή του Μαξίμου. Το όνομά του μαζί με άλλα στέλνεται στην Λ. Κατσέλη, ώστε αυτή να επιλέξει τελικά από την προεπιλογή που έχει γίνει τα στελέχη των γραμματειών του υπουργείου της που παραμένουν ακέφαλα. Η Λ. Κατσέλη πράγματι επιλέγει και τον Α. Αλεξόπουλο, αφού άλλωστε τον γνωρίζει καλά, για τη θέση του Ειδικού Γραμματέα Ανταγωνιστικότητας.
Το όνομα του Αλεξόπουλου ανακοινώνεται Τετάρτη απόγευμα. Από εκεί αρχίζει το θέατρο του παραλόγου. «Ανώνυμα» τηλεφωνήματα που γίνονται στο Μαξίμου αλλά και σε γραφεία εφημερίδων από δήθεν «φοιτητές του Πανεπιστημίου Κρήτης», ρωτούν αν είναι αλήθεια ότι ο «κος Αλεξόπουλος είναι κουμπάρος της Κατσέλη και αν αυτό αποτελεί πρόβλημα». Ένα τμήμα του Μαξιμου που έχει στόχο να δημιουργήσει κρίση στις σχέσεις Κατσέλη και Γ. Παπανδρέου, κυρίως λόγω των διαφωνιών μαζί της στην οικονομική πολιτική, δράττεται της ευκαιρίας να δώσει ένα καλό χτύπημα στην Λ. Κατσέλη, η οποία δήθεν «παραβιάζει» τους κανόνες διαφάνειας που έχει θεσπίσει ο ΓΑΠ. Στέλεχος του Μαξίμου τηλεφωνεί στην Λ. Κατσέλη και την επιπλήττει που «αποσιώπησε» τη σχέση της με τον Αλεξόπουλο. Η Λ. Κατσέλη ανταπαντά ότι αυτή η σχέση είναι σε όλους γνωστή, στον Χ. Παμπούκη, σε πολλούς άλλους του άμεσου περιβάλλοντος Παπανδρέου, ακόμα και στον ίδιο. Επσημαίνει σε έντονο επίσης ύφος ότι την επιλογή την έκανε αφού του Μαξίμου είχε κάνει όλη την προεπιλογή και το ίδιο είχε επιλέξει τον Α. Αλεξόπουλο. Παρ’όλα αυτά δεν υπερασπίζεται μέχρι τέλους τον Α. Αλεξόπουλο και ζητεί «οδηγίες» για τα περαιτέρω από το Μαξίμου, το οποίο της ανταπαντά «περίμενε».
Ο Α. Αλεξόπουλος, όταν πληροφορείται από την ίδια την Λ. Κατσέλη την εμπλοκή που έχει δημιουργηθεί, αποφασίζει να στείλει επιστολή στου Μαξίμου με την οποία δεν αποδέχεται τη θέση του Ειδικού Γραμματέα Ανταγωνιστικότητας. Παρά το γεγονός, ότι η επιστολή φτάνει στο Μαξίμου Πέμπτη βράδυ, «περιέργως» δεν δημοσιοποιείται, αλλά κρατιέται στα συρτάρια. Αντιθέτως την Κυριακή εμφανίζεται πρωτοσέλιδο το «σκάνδαλο» στον Ελεύθερο Τύπο, με το οποίο διαπομπεύεται τόσο ο Α. Αλεξόπουλος όσο και η Λ. Κατσέλη.
Πρόσωπο-κλειδί στην ιστορία αυτή εμφανίζεται να είναι στενός συνεργάτης του γραφείου του Θ. Πάγκαλου, ο οποίος ετύγχανε και τακτικός αρθρογράφος της εφημερίδας έως πριν από λίγο καιρό. Ο εν λόγω συνεργάτης φέρεται να είναι αυτός που εφοδιάζει με το «υλικό» την εφημερίδα αποκρύπτοντας όμως το σημείο-κλειδί της υπόθεσης, την επιστολή μη-αποδοχής του Αλεξόπουλου. Ο λόγος είναι ότι ο ίδιος ο συνεργάτης, που έχει επιτελική θέση στο γραφείο του κ. Πάγκαλου, ένα χρόνο πριν ήταν υποψήφιος για θέση Καθηγητή στο Πανεπιστήμιο Κρήτης και απορρίφθηκε από το Εκλεκτορικό Σώμα, στο οποίο συμμετείχε και ο Α. Αλεξόπουλος, γιατί δεν είχε τα τυπικά προσόντα. Η «εκδίκηση» του προς τον Α.Αλεξόπουλο έρχεται να συμπέσει με την «αντιπάθεια» πολλών στου Μαξίμου προς την Λ. Κατσέλη και τον Γ. Αρσένη και το «γλυκό δένει».
Δεν είναι απολύτως εξακριβωμένη ποια υπήρξε ακριβώς η εμπλοκή του Θ. Πάγκαλου στην υπόθεση. Αν γνώριζε δηλαδή τα προσωπικά κίνητρα του συνεργάτη του και τα εκμεταλλεύθηκε ή δεν γνώριζε τίποτα και ο συνεργάτης του απλώς αυτονομήθηκε. Ο συνεργάτης αυτός πάντως, σε συνεργασία με ορισμένους από τους παλαιούς υποστηρικτές του στο Πανεπιστήμιο Κρήτης και στη νεολαία ΠΑΣΟΚ (ένας εξ’αυτών ο Νικόλαος Παπαδάκης είναι γνωστός στην κοινωνία του Ηρακλείου Κρήτης για τη φιλοδοξία του να παίξει πολιτικούς ρόλους στο ΠΑΣΟΚ, εικάζεται δε πως αυτός ενορχήστρωσε τις» αυθόρμητες» τηλεφωνικές κλήσεις που κατήγγειλαν το γεγονός της κουμπαριάς) εφοδίαζε με «υλικό» τον Ελ.Τύπο, εκθέτοντας περαιτέρω την κυβέρνηση και προκαλώντας από ένα σημείο και μετά την παρέμβαση του Χ. Παμπούκη ώστε να σταματήσουν οι διαρροές από του Μαξίμου εναντίον της υπουργού και του «κουμπάρου» της που είχαν αρχίσει να εκθέτουν και την ίδια την κυβέρνηση...

19 σχόλια

  1. ΕΑΝ ΑΛΗΘΕΥΟΥΝ ΑΥΤΑ

    ΤΟΤΕ Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΑΞΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΑΚΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΕΤΑΞΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ

    ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΟΥΚΑ

    ΟΜΩΣ ΚΑΙ Η ΛΟΥΚΑ ΑΚΟΜΑ ΨΑΧΝΕΤΕ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΗ ΜΕΓΑΛΟΚΑΡΧΑΡΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΔΕΥΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό είναι η αποθέωση του unfair,
    άν αληθεύει.
    'Οχι λίγοι απο μας εξασκούνται στη
    ρουφιανιά,απο αρχαιοτάτων χρόνων...
    Τότε,τουλάχιστον,είχαν άλλα καλά ως
    αντίβαρο!
    Τώρα....!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Kαι καλά δηλαδή, δάχτυλος του ΠΑΣΟΚ εφοδιάζει τον Ελ. Τύπο, τη ναυαρχιδα των δεξιων εφημεριδων, με μπολικο και σπαρταριστο αντιπολιτευτικο υλικο??? Και κανει συνεχομενη ζημια στην κυβερνηση και εκθέτει ανεπανορθωτα τον ιδιο τον Προεδρο που δικη του εμπνευση ηταν ολο αυτο το πανηγυρακι με τα βιογραφικα? Και ο Νεκταριος επεσε θυμα αυτης της τρελας και του παραλογισμου???
    Να' σαι καλα βρε συντακτη, γελασαμε και σημερα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλό το παραμύθι σου αλλά δεν έχει δράκο. Ξεχνάς να μας αναφέρεις ότι ο ογκόλιθος αυτός του Παν/μιου Κρήτης Αρης Αλεξόπουλος πόσα χρόνια ήταν στη βαθμίδα του Λέκτορα και το κυριότερο ότι εκλέχτηκε χάρη στις διασυνδέσεις του. Επιπλέον, αφού η διαδικασία προέβλεπε την υποβολή βιογραφικού γιατί ο Mr έστειλε το βιογραφικό του μετά από μήνες; Άξιος ο μισθός σου κ. Νεοκλή αλλά για μελέτησε καλά τις επιλογές της κας Λούκας. Η Ειδική Γραμματέας στη Θεσσαλονίκη είχε κοπεί στην πρώτη επιλογή και στο τέλος με το ανύπαρκτο βιογραφικλο της υποσκέλισε με θαυματουργό τρόπο αξιολογότατα βιογραφικά. Μια ασήμαντη λεπτομέρεια: Αυτή η θλιβερή μετριότητα που διέδιδε καιρό πριν στο Παν/μιο Κρήτης ότι αναλαμβάνει την εποπτεία Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων πως ξέρετε ότι είναι πιο άξιος από όλους τους άλλους που υπέβαλλαν βιογραφικά για τη θέση αυτή; Αι σιχτιρ ξεφτυλισμένε!!! Το σύστημα Κατσέλη έχει πολλά φρούτα, που σκορπάνε δυσωδία στην αγορά. Λαϊκές, ΜΜΕ, Βιομηχάνους. Μεταξύ αυτών και όσοι αναλμβάνουν έναντι τιμήματος την υπεράσπισή της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το Σεπτέμβρη oi "δημοσκόποι" των νταβατζήδων έφτασαν στο σημείο να μας λένε ότι οι οπαδοί τους πασόκ κάνουν περισσότερο σέξ από τους οπαδούς της Νέας Δημοκρατίας, προφανώς λόγω της αισιοδοξίας τους για τις επερχόμενες εκλογές του Οκτωβρίου.
    Γατί οι εθνικοί μας νταβατζήδες δεν ξανατρέχουν πάλι τη δημοσκόπηση να δούμε πόσο σέξ κάνουν ΤΩΡΑ οι οπαδοί του Γiωργάκη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Α μπά…..Νικόλαος Παπαδάκης……. Βασίλειος Κουλαϊδής…… Τμήμα Εκπαιδευτικής Πολιτικής Πανεπιστημίου Πελοποννήσου….. Πανεπιστήμιο Πατρών ……. Μαρία Δαμανάκη….. Αν ψάξετε και λίγο ακόμα θα βρείτε όλη την ομάδα και τότε θα καταλάβατε πολλά….. Πάντως και η πλευρά Αρσένη δεν είναι άγια …… Θυμάστε εκείνες τις φαεινές ιδέες για τα τμήματα των πανεπιστημίων που έμπαιναν φοιτητές από το παράθυρο …… χωρίς γενικές εξετάσεις…. Πως τα έλεγαν … πως τα έλεγαν … αμνησία έχω πάθει ….Και ποιος ήταν ο εμπνευστής των προσπαθειών για την νομιμοποίησή τους ….. Ο διαχρονικός κωλοτούμπας που ήταν ο εμπνευστής των ιδιωτικών πανεπιστημίων και τώρα έχει εξαφανισθεί ως καθηγητής μαζί με τους κουμπάρους του , αφού απαρνήθηκε τις αρχές του που ποτέ δεν είχε….. όλα έχουν σχέση … ένα κύκλο αποτελούν …..Α μπά ….. ΚΡΗΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ «ΚΡΗΤΙΚΟ» ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΤΡΟΜΑΡΑ ΤΟΥ . Αυτά έμαθε ο Αλαβάνος όταν ήταν στο Ηράκλειο στις προηγούμενες δημοτικές και νομαρχιακές εκλογές και πέταξε μερικούς ΠΑΣΟΚΟΥΣ πρώην Αναθεωρητές που ήθελαν να γίνουν και Νομαρχιακοί Σύμβουλοι , αλλά τους μαύρισε ο ΛΑΟΣ της Αθήνας….. Α μπά…….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ
    ΤΟ ΛΕΝΕ ΣΤΑ ΜΠΟΡΔΕΛΑ
    ΟΤΑΝ ΜΑΛΩΝΟΥΝ ΟΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣ
    ΟΠΩΣ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. KALA NA PA8EI H LOKA MAS OTAN THN EGIFE O NIKOLAKHS KAI MAS ROYFIANEYE HTAN KALO PAIDI KAI EGINE LEKTORAS KAI AMESOS EPIKOUROS KAI ANAPLHROTHS SE MAIMOY TMHMA..... KAI TORA PALI O PARAGONTAS STHN KRHTH

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΔΟΚΤΟΡΑ ΚΥΤΣΟΥΚΟ ΣΤΑ ΑΡΜΑΤΑ ΣΤΑ ΑΡΜΑΤΑ ..... ΓΙΑΤΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕΣ ΔΟΚΤΟΡΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΦΗΣΕΣ ΜΟΝΟΥΣ ..... ΣΕ ΕΚΛΙΠΑΡΟΥΜΕ ΠΑΡΕ ΤΟ ΦΡΑΓΕΛΙΟ ΚΙΝΣΔΥΝΕΥΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΘΥ ΠΑΣΟΚ

    ΣΤΑ ΟΠΛΑ ΔΟΚΤΟΡΑ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟ ...ΣΤΑ ΟΠΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Η ΚΑΤΣΕΛΗ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΗ ΝΑ ΤΑ ΒΡΟΝΤΙΞΕΙ.ΟΤΑΝ ΜΠΑΜΠΟΥΚΗΣ ΚΑΝΕΙ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΟΠΩΣ Ο ΑΓΓΕΛΟΥ ΤΟΤΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ.ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΚΕΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ ΜΕ ΣΓΟΥΡΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΑΕΙ Ο ΜΠΑΜΠΟΥΚΗΣ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΠΑΡ ΟΤΙ ΤΟ ΚΛΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΒΑΡΥ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΚΑΙ Η Ν.Δ Θ ΣΑΡΩΣΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΚΟΥΙΖ: ΠΟΙΟΙ ΜΕ ΑΡΘΡΟ ΣΤΟ ΒΗΜΑ ΜΕ ΤΙΤΛΟ Mea culpa ΑΠΑΡΝΗΘΗΚΑΝ ΤΟ ΝΟΜΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ

    ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΤΜΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΤΥ ΤΟΥΣ

    ΕΓΙΝΑΝ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ , ΜΕΤΚΟΜΙΣΑΝ ΑΠΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΣΕ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ

    ΤΑΧΘΗΚΑΝ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΝΙΩΝ

    ΕΒΑΛΑΝ ΤΟ ΧΕΡΑΚΙ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΜΠΟΛΩΝΙΑ

    ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΤΜΗΜΑ ΠΟΥ ΤΟ ΘΕΩΡΟΥΝ ΟΙΚΟΓΕΝΙΑΚΗ ΥΠΟΘΕΣΗ

    Ο ΝΙΚΟΛΑΚΗΣ ΞΕΡΕΙ ΤΟΥΣ ΕΚΛΙΠΑΡΟΥΣΕ ΤΟΝ ΕΞΕΛΕΞΑΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΤΗΣΕ ΚΑΙ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΕ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΓΟΝΤΙΣΕΙ

    ΚΑΙ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΠΟΛΙΤΕΥΘΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

    ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΚΑΤΆ ΤΟ ΗΜΙΣΥ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΤΟΝ ΕΚΡΑΞΑΝ .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ρε παιδια ΣΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΣΑΣ βαλτε και λιγο ΔΡΑΚΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. μηπως ολες οι επιλογες της Λούκας και του Γεράσιμου μαςοδηγούν στο ΔΝΤ μιας και ηταν για χρονια υπάλληλοι του και ως γνωστόν οταν φέρνεις πελάτες σε ένα μαγαζί παίρνεις και την ανάλογη προμήθεια. ΚΑΛΟΦΑΓΩΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ο Συνεργάτης του Πάγκαλου λέγεται Καλατζής ή Καλαϊτζής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Εχουμε φτάσει στο σημείο να έχουμε πρωθυπουργό τον ΓΑΠ πριν από αυτόν τον Κωστάκη και μετά απο αυτόν τον Σαμαρά.Ολα είναι κανονισμένα τι στο καλό εκλέγουμε εμείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. 10 Φεβ 2010 5:48:00 μ.μ.

    e e erxetai!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ρε παιδια ΣΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΣΑΣ βαλτε και λιγο ΔΡΑΚΟ

    10 Φεβ 2010 10:50:00 μ.μ.

    Ο ΔΡΑΚΟΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΜΥΘΙΟΥ ΣΙΩΠΗΣΕ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΠΑΠΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΩΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΔΡΑΚΟΣ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΤΟ ΔΡΑΚΑΚΙ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΧΑΛΙΦΙ ΔΡΑΚΟΥ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΠΑΠΙΑ .. ΚΑΙ ΖΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ .....


    ΚΑΛΗ ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ ΚΟΥΜΠΑΡΟΙ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. θα βάλω εγώ το δράκο.
    Στα βάθη μιας πράσινης κοιλιάς εεεε δηλαδή σπηλιάς, εκεί που η δυσωδία απωθεί και τους πιο θαραλέους ιππότας ζει το καλα-τζόδρακο. Το καλα-τζόδρακο είναι αχόρταγο μεγαλομανές θηλαστικό, παρασιτικό τέρας πλουσίας οικογενείας που αρέσκεται να κινείται υπόγεια, να κυλιέται στις λάσπες και να τρωέι ακόμα και άλλους δράκους του γένους του αν είναι να αυτοικανοποιηθεί...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση