GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αυτή είναι η αλήθεια για το σκάνδαλο...

...των παράνομων απαλλαγών από τον στρατό Από την έρευνα που έκανε ο στρατιωτικός μας ρεπόρτερ, προκύπτει ότι το σκάνδαλο των παράνομων απα...

...των παράνομων απαλλαγών από τον στρατό
Από την έρευνα που έκανε ο στρατιωτικός μας ρεπόρτερ, προκύπτει ότι το σκάνδαλο των παράνομων απαλλαγών από το στρατό είναι διαχρονικό αλλά και ... δι(α)κομματικό.
Η δράση του αντισυνταγματάρχη Κ. Χαρίση, που το όνομά του το αποκάλυψε μόνο το Press-gr, είναι απλώς το κερασάκι στην τούρτα.
Πασοκτζήδες και Νεοδημοκράτες συνεργάζονταν για να απαλλάσσουν "επωνύμους" με την κάλυψη των πολιτικών προϊσταμένων τους, των εκάστοτε υπουργών Άμυνας. Με τον Γιάννο, παράγινε.
Ο "πράσινος" γιατρός Απ. Νιώτης (θα βρούμε κι άλλα στοιχεία γι' αυτόν) ήταν αυτός που φρόντιζε για τις απαλλαγές από πριν το 2004 σε συνεργασία με τα νεοδημοκρατικά κυκλώματα.
Και τώρα ο Κ. Χαρίσης, ως νεοδημοκράτης που ήταν στον περίγυρο του Σπ. Σπηλιωτόπουλου, ανέλαβε να "ξεπληρώσει" τις χάρες εξαφανίζοντας τα πλαστά έγγραφα από τους φακέλους στο Ρουφ. Ηταν υποθέσεις παράνομων απαλλαγών που στήθηκαν επί κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ και συνεχίστηκαν και επί κυβέρνησης της ΝΔ. Τα πιο πολλά δεν γίνονταν με το αζημίωτο φυσικά.
Αυτή είναι με απλά λόγια η αλήθεια για το σκάνδαλο των παράνομων απαλλαγών.
Σας την γράφει το Press-gr, για να μην σας μπερδέψουν όσα ακούσετε και διαβάσετε τις επόμενες ημέρες.
Εμείς θα έχουμε και συνέχεια.

11 σχόλια

  1. Ο αριθμός αυτών που δεν παρουσιάζονται κάθε χρόνο είναι από 25% έως 50%, δηλαδή από τους 60.000 που «πρέπει» να φορέσουν στολή λείπουν από το κάλεσμα, κάθε χρόνο, 15.000 έως 30.000.
    Αυτά τα νούμερα τα δίνει το ΥΠΕΘΑ, φτάνει να ξέρει και να θέλει κάποιος να τα βρει (link 1, link 2).
    Αν τώρα όλοι αυτοί είναι ηθοποιοί, τραγουδιστές, γόνοι πλουσίων οικογενειών ή απλοί πολίτες - πολίτες όχι υπήκοοι - το αφήνω στην κρίση σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όλα τα ονόματα στη φόρα. Το παραμύθι με τα προσωπικά δεδομένα είναι μια τέλεια δικαιολογία αποφυγής ξεβρακώματος τόσο των νεοδημοκρατών όσο και των Πασοκων λουφατζήδων. Και όχι μόνο αυτών αλλά και των πλουσίων φλώρων. Όλα τα ονόματα στη φόρα.
    Έχασα 18 μήνες από τη ζωή μου σε πολύ κρίσιμη ηλικία και ο στρατός με πήγε πολύ πίσω χωρίς να μου προσφέρει τίποτε καινούργιο παρά μόνο την επαφή μου με χρήστες ηρωίνης και τη δημιουργία μιας εικόνας για το στράτευμα πολύ απογοητευτικής και σάπιας που σκέφτηκα ότι θα πρέπει να μειωθεί στο μισό ο μισθός του κάθε στρατιωτικού και οι τιμωρίες για τους μόνιμους θα πρέπει να είναι η άμεση απόταξη-απόλυση απ΄τις Ε.Δ. και τριπλασιασμός θητείας για τους διεφθαρμένους λουφατζήδες μπας και αποκτήσει σιγά σιγά κύρος και αξιόμαχο ο ΕΣ που τόσο τον πληρώνουμε. Μεΐμαράκη θα κάνεις τίποτα η φοβάσαι να αγγίξεις τα πράσινα τα μπλέ και τα πλούσια παιδιά; Άσε τις ψευτοδηλώσεις που από αυτές δεν χαμπαριάζουμε και κοίτα να δεις τι θα κάνεις αλλιώς θα πρέπει να πάρουμε εμείς την κατάσταση στα χέρια μας.

    Βούλωσέ το, άντε μπράβο και άρχισε να δίνεις ονόματα και να μοιράζεις καμπάνες. Αλλά ξέρεις τι προβλέπω;
    Ότι είσαι μεγάλη κότα και θα τα κάνεις όλα γαργάρα όπως η Γιαννάκου με τις μεταγραφές των ΑΕΙ. Δεν έδωσε τίποτα στη δημοσιότητα με το επιχείρημα ότι θα προκαλούνταν σάλος. Φαντάσου πόσοι πολιτικοί ήταν μέσα στο κόλπο. Βρωμιάρηδες που είστε όλοι. Επιτέλους δεν υπάρχει ένας νέος ικανός και αμόλυντος από πολιτικές βρωμιές να βγεί μπροστά και να ρίξει τη σαπίλα των τωρινών κομμάτων (όλων των κομμάτων και όχι μόνο των δύο μεγάλων);

    Ρε παιδιά μήπως ήρθε η ώρα να φτιάξουμε ένα κόμμα νεολαίας που να μην έχει σχέση με πολιτικές οικογένειες, τζάκια και διεφθαρμένα κόμματα και να γκρεμίσουμε ότι σάπιο υπάρχει;
    Δυστυχώς πίστεψα και ψήφισα σε όλους και όλα από ιδεολογία ΚΚΕ και σοσιαλιστικού ΠΑΣΟΚ μέχρι καθαρτικής Νέας Δημοκρατίας και το μόνο που μου μένει τώρα είναι να λυπάμαι την Πατρίδα μου και τη γενιά μου. Λαός χωρίς παιδεία με πλύση εγκεφάλου από ΜΜΕ της ξετσιπωσιάς, της διαπλοκής και της πάμπλουτης ζωής των πρωταγωνιστών της ενώ από κάτω ο πολύς λαός έχει χάσει τον μπούσουλα και το μόνο που του μένει για να πετύχει και αυτός σύμφωνα με τα standard των ΜΜΕ είναι να κλέβει ή να δανείζεται από τις ληστρικές τράπεζες για να τα βγάλει πέρα.


    Καλά δεν καταλαβαίνει κανείς ότι το καζάνι βράζει επικίνδυνα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κανενα καζανι δεν βραζει...Ηρεμισε φιλε ολα ειναι πολυ ομορφα.Κανε μια βολτα περιφερειακα της Ελλαδας να δεις τι χαλι επικρατει.Απο την αλλη πηγαινε στην Ευρωπη η την Αμερικη(στα κρατη που ειναι πανω απο μας στις διεθνεις αξιολογησεις) να δεις αν μπορεις να ζησεις και ποσο.Μην τρελαθουμε κιολας.Καλα περναμε.Τρωμε απο τα ετοιμα των επομενων γενεων.Εκει ειναι το προβλημα.Τωρα θα μου πεις θα ενδιαφερθω εγω για το δισεγγονο μου?Ας φροντισει ο πατερας του.Ζουμε σε μια ομορφη χωρα που την εχουμε βρωμισει,δεν αγαπουμε τη γη μας,δεν δουλευουμε σοβαρα.Οσο αφορα εχουμε τους πολιτικους , εχουμε αυτους που μας τεριαζουν και ειναι οπως εμεις.Δεν μας κυβερνουν Αραβες η Αλβανοι.Οπως ειμαστε εμεις ειναι και οι πολιτικοι μας.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ωραιο ανεκδοτο!! Διαβασα "καθαρτικη ΝΔ".Μα το θεο πιο ομορφο ανεκδοτο δεν υπαρχει.Η Διαφθορα,η ρεμουλα και ολα τα συναφη πανε μαζι καιειναι αποκλειστικο προνομιο της δεξιας νοοτροπιας.Τωρα θα μου πεις δεν υπαρχουν τετοιοι στο ΠΑΣΟΚ?Φυσικα και υπαρχουν.Απλα υπαρχουν για να ισχυει ο κανονας.Το τραγικο ειναι οτι υφιστατε στη χωρα μας καθεστως ατιμωρισιας που εχει στηθει αριστοτεχνικα απο τους δικηγορους ολων των κομματων.Μετρειστε παρακαλω ποσοι απο αυτους ειναι βουλευτες και υπουργοι.Οταν συνθετουν λοιπον ενα Νομοσχεδιο παραλληλα δημιουργουν και τους ατραπους της διαφθορας.Ξερετε ποσοι δημοσιοι υπαλληλοι εχουν συληφθει επαυτοφορω να χρηματιζονται και παραμενουν στη θεση των σαν να μην τρεχει τιποτα,χωρις να υπαρχει δυνατοτητα να πηγαινουν αυτοματα σπιτι των?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Νομίζω ότι και τα τέσσερα σχόλια έχουν σοσβαρές και σωστές επισημάνσεις. Κι είναι ανησυχητικές για το ποιόν της διακυβέρνησης της χώρας και της δημοκρατίας που τελικά έχουμε!!!
    Οταν η στρατιωτική θητεία είναι υποχρεωτική- εκτός από ελάχιστες πραγματικά σοβαρές περιπτώσεις- δεν θα έπρεπε να είχε στηθεί βιομηχανία απλλαγών και παράνομος και προκλητικός πλουτισμός κάποιων μεσαζόντων και -ίσως- υψηλά ισταμένων! Και φυσικά η απαλλαγή δεν αφορά τους φλώρους-πλουσιόπαιδα, τις "αδελφές", τους ναρκωμανείς κ.λπ. Ποτέ δεν υπήρξε απόλυτη ισότητα και φυσικά δεν υπάρχει σε καμιά κοινωνία και κανένα πολιτικο-κοινωνικό σύστημα από καταβολής κόσμου...
    Απορώ και θλίβομαι μ' αυτούς που ακόμη βλέπουν τα τρία (ή χίλια τρία...) κακά της μοίρας μας μέσα από τα παραμορωφτικά γυαλιά του κομματικού τους πιστεύω... ¨οσα συμβαίνουν γύρω μας σε κάθε τομέα δεν είναι αποτέλεσμα ενός κόμματος ή πέντε πολιτικών. Είναι συνέπειες μιας νοοτροπίας που εκφράζουν με διαφορετικούς τρόπους και μεθοδεύσεις όλα τα κόμματα κι όλοι οι πολιτικοί που βρέθηκαν σε καίριες θέσεις τουλάχιστον μετά τον Β Παγκόσμιο πόλεμο, οπότε ουσιαστικά αρχίζει η νεότερη ιστορία της Ελλάδας. Από τότε- σε συνεργασία με τον ξένο δάκτυλο (διάβαζε συμμάχους, προστάτες κ.λπ.) εξυφάνθηκε το καθεστώς που εξυπηρετεί τους λίγους, τους κομματικά προσκείμενους στην εκάστοτες κυβερνητική παράταξη, και τους ανθρώους μιας πλουτοκρατίας που δεν έχει φραγμούς, ιερά και όσια, ακόμη κι αν εμφανίζεται να κάνει αγαθοεργίες και να στηρίζει εκκλησιαστικά ιδρύματα!
    Αν κάποτε -αν λέω- υπήρχαν κάποιες διαφορές αντιλήψεων και προθέσεων στο ΠΑΣΟΚ σταδιακά και αρκετά γρήγορα εξαφανίσθηκαν και η σύγκλιση παλαιάς και νέας δεξιάς και σοσιαλιστικών τζακιών ήρθε για να καταδείξει την αλλοτριωμένη αντίληψη περί διακυβέρνησης, περί δημοκρατίας, περί κοινωνικής ηθικής και κοινωνική συνοχής...
    Αρα γιατί να μη συνεργάζονται μπλε και πράσινοι στην φάμπρικα των παράνομων απαλλαγών, γιατί να μη φταίνε εξίσου ο Γιάννος, ο Ακης, ο Μεϊμαράκης ή ο κάθε... παπαράκης που φοβάται να ζοριστεί λίγους μήνες στο στρατό, να γνωρίσει μια άλλη πλευρά της κοινωνίας, έστω και με προϋποθέσεις πολύ καλύτερες απ' το λαουτζίκο, αφού είναι βέβαιο ότι οι διακρίσεις λόγω γνωριμιών ή αλλιώς πως βυσμάτων δεν μπορούν να εκλείψουν;
    Δεν γουστάρει και πατά στο ότι κι άλλοι, κάποτε γλύτωσαν, κι αφού τους κάλυψαν οι προηγούμενοι ας τους καλύψουν και τούτοι και πάει λέγοντας το κορδόνι...
    Αρα το φτύσιμο, αν κανείς θέλει να το κάνει, πρέπεινα πάει σε οποιονδήποτε παίζει στο θλιβερό αυτό -μακρόχρονο- παιχνίδι, μνημείο φτυσίματος της κοινωνίας, των νόμων, της δημοκρατίας, της πατρίδας, που ολοι κόπτονται- στα λόγια- ότι υπηρετούν, αγαπούν, στηρίζουν, προστατεύουν κι άλλες τέτοιες φούσκες!
    Σίγουρα χώρες -παράδεισοι δεν υπήρξαν ποτέ και δεν υπάρχουν τώρα, πολύ περισσότερο... Ούτε κοινωνίες αγγέλων κι ομορφων κόσμων αγγελικά πλασμένων, κατά πως ήθελε ο ποιητής... Αλά , έλεος, υπάρχουν κάποιοι φραγμοί, κάποια όρια κι αν δεν πάρουμε τις περιπτώσεις χαρακιριού ή παρατήσεων που μαθαίνουμε κατά καιρούς απ' την Ιαπωνία, τουλάχιστον ας θυμηθούμε πόσοι υψηλά ιστάμενοι πλήρωσαν πραγματικά τα άθλια σκάνδαλά τους στη γετονική Ιταλία κ.α.!
    Κι αν θά 'πρεπε να συμφωνήσω σε κάτι με τον τελευταίο σχολιαστή θα ήταν η φράση ότι οι πολιτικοί που μας κυβερνούν (με διαφορετικές ετικέτες θα πρόσθετα εγώ...)είναι κάποιοι από εμάς... Ναι, αλλά επειδή οι πολλοί, εμείς, δεν αποδεχόμαστε ή δεν θέλουμε να καταπίνουμε όσα κάνουν, δεν είναι καιρός να ξυπνήσουμε και να ψάξουμε για κάποιους καλύτερους και όσο γίνεται άφθαρτους ή να σηκώνουμε καμιά μαγκούρα πάνω απ' τα κεφάλια τους, αντι να τους γλείφουμε, να τους λιβανίζουμε, να τους χειροκροτούμε και να επαιτούμε την παρέμβασή τους για την επίλυση της δικής μας παντα δίκαιης...) υπόθεσης, δηλαδή του δικού μας ρουσφετιού, οπότε τους ανοίγουμε το δρόμο να μας λένε κατάμουτρα μετά: έτσι... αγαπάει ο βουλευτής κι ο πονηρός πολιτευτής!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. george,

    συμφωνώ απόλυτα με όσα λες. Η Ελλάδα είναι μία χώρα Τριτοκοσμική. Όχι σε υποδομές αλλά κυρίως σε συνειδήσεις. Σε αντιλήψεις. Κάθε σύστημα αρχών και αξιών έχει εξαφανιστεί. Κάθε υγιής τρόπος σκέψης και πράξης στον επαγγελματικό, κοινωνικό και πολιτικό βίο θεωρείται -ως εξαίρεση- το μεν λιγότερο, γραφική, το δε σύνηθες, προϊόν παραλογικής και βλακείας. Δυστυχώς όμως το καζάνι δε βράζει όδο θα έπρεπε. Βλέπεις την απάντηση που έλαβες από τον ανώνυμο φίλο; Χωρίς καν να γνωρίζει (αυτό είναι εμφανές από τα όσο γράφει) τη χαώδη διαφορά που μας χωρίζει από τις πραγματικά ανεπτυγμένες και ουσιαστικά δημοκρατικές κοινωνίες της υπόλοιπης Ευρώπης, έχει εμπεδώσει το σύστημα που του έχει επιβληθεί. Ταλάιπωρείται ίσως λίγο από αυτό, όμως, προσπαθώντας καθημερινά να επωφεληθεί έστω και κατ' ελάχιστον απ' αυτήν προσεταιριζόμενός την, ζει με την ελπίδα να γίνει και αυτός μια μέρα μέρος της ελίτ στην οποία αναφέρεσαι. Δυστυχώς πολλοί από εμάς έχουμε "ιδρυματοποιηθεί". Δε μπορούμε να δούμε την αλήθεια. Συμβιβαζόμαστε. Έχουμε πειστεί ότι "καλά είναι εδώ, υπάρχουν και χειρότερα".

    Πιστεύω ακράδαντα ότι μόνο μία βαθιά λαϊκή πολιτική εξέγερση με καθημερινά χαρακτηριστικά θα μπορούσε να αλλάξει τα πράγματα. Μία μαζική κίνηση των ίδιων των πολιτών αυτής της χώρας, μαζικά, χωρίς την εκπροσώπησή τους από κανέναν μέχρι να ανατραπεί μέχρι τέλους αυτό το σάπιο σύστημα πολιτικής και οικονομικής διαχείρησης, ενημέρωσης, και κοινωνικής καθοδήγησης. Κανένα νέο κόμμα δεν πρόκειται να αλλάξει τα πράγματα. Είτε το υπάρχον σύστημα θα το αποροφήσει και αυτό εύκολα, είτε θα δημιουργήσει το δικό του. Για να αναλάβει κάποιος την εξουσία και την εκπροσώπηση σ' αυτή τη χώρα πρέπει να γνωρίζει ότι δε μπορεί να παίξει με τους πολίτες της. Και αυτό πρέπει να γίνει ξεκάθαρο.

    Μας έχουν πάρει τα πάντα. Όλα όσο δικαιούμαστε και όλα όσα μας ανήκουν. Το πιο σημαντικό από αυτά είναι η αξιοπρέπειά μας. Και κάποια στιγμή θα την πάρουμε πίσω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΒΛΕΠΕΤΕ ΛΟΙΠΟΝ,τα πράγματα ειναι απλα.
    Οποτε μας την πέσαν οι Τούρκοι κάναμε πισω.
    Απο το 1974 με το κυπρικό παρακαλάμε τους Αμερικάνους να μπουν στην μέση να μας σώσουν και το γιατί το λέτε εσεις οι 6 πρίν απο μένα.
    Οι πολιτικοι διαιωνίζουν μια κατάσταση ανικανων και λουφαδόρων χωρίς κανένας να τολμαει να κάνει την τομή.
    Καλαμαράδες κουμπάροι γαλονάδες κοιλαράδες άσχετοι με την τέχνη του πολέμου και τους σχεδιασμούς αμύνης.
    ΠΑΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΓΡΑΜΜΕΣ ΑΜΥΝΗΣ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΚΑΙ ΑΠΑΡΧΑΙΩΜΕΝΑ ΟΠΛΙΚΑ ΣΥΣΤΉΜΑΤΑ ΕΠΙΛΈΚΤΩΝ ΜΟΝΆΔΩΝ.
    Οι ένοπλες δυνάμεις ειναι βιομηχανία παραγωγης αργομισθων αναπήρων και τρελλων με ΠΑΤΕΝΤΑ ΟΠΩΣ ναναι καλα το παιδι,ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΖΟΥΓΚΛΑΣ.
    ΑΛΛΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΠΩΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΘΑ ΠΝΙΓΕΙ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΒΓΑΛ,8Α ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΤΡΑΜΕ ΣΠΑΣΜΕΝΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΚΑΙ ΑΝΘΙΣΜΕΝΕΣ ΖΑΡΤΙΝΙΕΡΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αγαπητέ ανώνυμε, έχω πάει και Ευρώπη και Αμερική και έχω μείνει μήνες και χρόνια και σου λέω ότι πολλοί Έλληνες ζούνε μια χαρά και πολλοί που επιχείρησαν να γυρίσουν Ελλάδα το μετάνιωσαν και ξαναγύρισαν στην ξενιτιά. Δεν μπορείς να καταλάβεις ότι εύκολα πάς από το χειρότερο στο καλύτερο ενώ το αντίθετο είναι δύσκολο; Το slogan μερίδας των Ελλήνων του εξωτερικού ξέρεις ποιο είναι; Είμαστε πολύ mobile γιατί η μητέρα πατρίδα είναι αφιλόξενη. Κατά τα άλλα νομίζω ότι και σύ στο ίδιο πνεύμα κινείσαι με τους υπόλοιπους που είναι μια βαθιά σιχαμάρα για την τωρινή άρρωστη κατάσταση. Προσωπικά δουλεύω από το πρωί ως το βράδυ για να τα βγάλω πέρα και δεν τρώω από το παιδί μου. Όπως κατάλαβες δεν είμαι δημόσιος υπάλληλος. Δεν νομίζω ότι με κυβερνούν οι πολιτικοί που μου ταιριάζουν. Για να κατέβεις στην πολιτική πρέπει να έχεις περάσει από έναν κύκλο τηλεοπτικής και υποχθόνιας πολιτικής ζύμωσης συν να ξοδέψεις ένα σωρό λεφτά. Τι σχέση έχω εγώ με τόση βολεμένη βρωμιά; Απλά και ο πολιτικός στίβος είναι πια απαγορευμένος για τον πολύ λαό και οι επιλογές μας είναι πια περιορισμένες στην ανακύκλωση ενός σάπιου συστήματος. Γι αυτό λέω ας βγεί κάτι καινούργιο που να μπορεί να μας πείσει να το ακολουθήσουμε όλοι.

    Ανωνυμε 2 όπως το είπες το εννόησα και εγώ: Ως ανέκδοτο. Ήξερα ότι η ΝΔ θα είχε έτοιμα τα γαλάζια παιδάκια της για το φαγοπότι αλλά με το ΠΑΣΟΚ η κατάσταση δεν πήγαινε άλλο το 2004. Έβλεπα ανθρώπους να πλουτίζουν με την δική μου ψήφο και εγώ να παραμένω ιδεολόγος. Έτσι είπα ότι πρέπει να τιμωρηθούν τα κωλόπαιδα που μου μιλούσαν για σοσιαλισμό και πράσινα άλογα και τρώγανε με χρυσά κουτάλια και γέμιζαν τους λογαριασμούς τους στην τράπεζα. Παρακολούθησα τους τοπικούς αρχιπασόκους της Νομαρχιακής επιτροπής από το 2000 και είδα πως μοίραζαν θέσεις, καρέκλες και χρήμα μεταξύ τους. Μη μου λές λοιπόν ότι στο πασοκ απλά υπάρχουν για να ισχύει ο κανόνας. Κανόνας είναι ότι τα δύο μεγάλα κόμματα είναι ταυτισμένα με τη μάσα και τη διαφθορά.

    Το ίδιο βέβαια κάνουν και οι ΝΔκράτες τώρα.
    Και είναι φυσικό να το κάνουν. Δεν είναι διεφθαρμένες οι ιδεολογίες. Οι άνθρωποι είναι διεφθαρμένοι. Και όποιος νομίζει ότι από τα 10 εκατ Ελλήνων διεφθαρμένοι είναι μόνο κάποιοι πράσινοι ή κάποιοι μπλέ τότε θα πρέπει να μάθει ξανά μαθηματικά. Αν το 40 τις εκατό του ελληνικού λαού είναι διεφθαρμένο τότε θα είναι και το άλλο 40%. Μια κοινωνία είμαστε. Και φυσικά δεν είναι διεφθαρμένο το 80% του ελληνικού λαού αλλά τα εκάστοτε κομματόσκυλα που διαφθείρουν και τη συνείδηση του υπόλοιπου ελληνικού λαού. Για ποιό λόγο να κολλήσει κάποιος σε ένα κόμμα σήμερα; Επειδή πιστεύει σε κάτι; Χα, Χα. Μα θα κολλήσει είτε επειδή δεν έχει προσόντα και θέλει να ανέβει ή να διορίσει το άχρηστο τέκνο του είτε επειδή έχει το προσόν της απύθμενης μάσας και λέει: ευκαιρία για φαγητό και εύκολο πλούτο.


    Σκέφτηκα ότι θέλω να μείνει το ΠΑΣΟΚ εκτός εξουσίας για άλλα 4 ως 8 χρόνια για να αυτοκαθαριστεί από τα λαμόγια και τους κομματάρχες. Όμως το σκηνικό με το ΠΑΣΟΚ επαναλαμβάνεται με τη ΝΔ. Και αντί να κοιτάξω πως να τιμωρήσω το ΠΑΣΟΚ
    απλά δίνοντας την κυβέρνηση στη ΝΔ καλό θα ήταν να κοιτάξω πως θα πάει ο τόπος μπροστά και δεν θα χαραμιστεί και η δική μου γενιά. Η Ελλάδα έχει αυτό το πλεονέκτημα: Να καταστρέφει τις γενιές της. Και όσοι δεν το πιστεύουν ας ρωτήσουν τους παλιότερους απ όλα τα κόμματα. Όχι φυσικά τους 20χρονους πασοκους του 1980 που διορίστηκαν στο δημόσιο και το βούλιαξαν. Αυτοί ίσως είναι η πιο ευνοημένη τεμπελογενιά της Ελλάδας. Αλλά πιο παλιούς. Με εξαίρεση τους εκάστοτε πραιτωριανούς η Ελλάδα έδιωχνε ή κατέστρεφε τα παιδιά της.
    Συνέπεια αυτής της της ιδιότητας η μεγάλη αιμορραγία ανθρώπινου δυναμικού το 60 με το μεγάλο μεταναστευτικό κύμα, ο καταστροφικός εμφύλιος που τον θεωρώ την πηγή πολλών κακών της σημερινής Ελλάδα και άλλα πολλά. (θυμηθείτε το τραγούδι: "Τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα μου τά πες με το πρώτο σου το γάλα.." Την ιδιότητα αυτή της χώρας τους την είχαν καταλάβει από παλιά τα Ελληνόπουλα: Η Ελλάδα μας κάνει να την αγαπάμε παραμυθιάζοντάς μας κυρίως με το αληθινό μα αρχαίο μεγαλείο της ενώ η αλήθεια είναι ότι εδώ και 200 χρόνια τρώει τα παιδιά της.)

    Και δεν βλέπω λύση δυστυχώς από την τωρινή κατάσταση παρά μόνο από τη γέννηση ενός νέου ρεύματος σκέψης που δεν θα έχει τις ρίζες του στο σημερινό χάλι αλλά θα γεννηθεί από νέους και αμόλυντους ανθρώπους.


    Λέτε να γίνει κάτι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Υ.Γ.>>>
    Αγαπητέ στοχαστή και remember remember συμφωνώ σχεδόν σε όλα με σας. Πιστεύω όμως ότι ένα κίνημα ΝΕΟΛΑΙΑΣ μπορεί να χτίσει κάτι καινούργιο αρκεί να πείσει και να πηγάζει από τα σπλάχνα του λαού. Μην ξεχνάτε ότι η νέα γενιά είναι η πιο μορφωμένη γενιά που γνώρισε η νεώτερη Ελλάδα μέχρι σήμερα. Όσο και αν αυτή η μόρφωση αμφισβητείται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Είναι ντροπή για την χώρα και για τον δύσμοιρο λαό της όλα αυτά που αποκαλύφθηκαν. Να γίνει επανάκληση όλων των λαμογιών και να αποταχθούν όλοι οι επίορκοι αξιωματικοί και να ξεσκεπαστούν οι πολιτικοί. Δεν άφησαν τίποτα όρθιο. Ούτε αξίες, ούτε αρχές, ούτε πατρίδα. Ντροπή για όσους ήξεραν, μπράβο σε όσους το αποκάλυψαν. Μπορεί η μπόχα να πιάνει και τη σημερινή διοίκηση του Στρατού και του Υπουργείου αλλά τα συγχαρητήρια μόνο στους σημερινούς μπορείς να τα πεις. Ήθελε κουράγιο για να αποκαλυφθεί το κύκλωμα; Μάλλον ήθελε αποφασιστικότητα και τα αβγά του Λαμπρόπουλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αποκαλύφθηκε νέο κύκλωμα πλαστών πιστοποιητικών και απαλλαγών και πέσαμε από τα σύννεφα πάλι.Κάθε λίγο κάτι συμβαίνει και δεν προλαβαίνουμε να πέφτουμε από τα σύννεφα.Αυτό που νομίζω ότι μετράει παιδιά δεν είναι ότι κάποια στραβά βγαίνουν αλλά τι διάθεση υπάρχει για να καθαρίσουμε από διάφορα λαμόγια.Και δυστυχώς τέτοια διάθεση δεν υπάρχει γιατί είναι όλοι τίγκα στο σκατό.Επομένως ο Πανάγος δικαιώνεται,ο Γιοσάκης δικαιώνεται , οι κουμπάροι δικαιώνονται, η Μπουρμπούλια το αυτό,ο Επιφάνιος επέστρεψε ,ο Μιχαλόπουλος βγήκε για να κάνει εγχείρηση καρδιάς,παλιότερα ο Ψωμιάδης βγήκε ως φυματικός με το πούρο στο στόμα και το βρώμικο 89 ο Λούβαρης έβγαινε με το κολάρο ως ετοιμοθάνατος με σκλήρυνση κατά πλάκας.Εν τω μεταξύ τα πρεζόνια συνεχίζουν να πεθαίνουν προφυλακισμένα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση