GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επί Γιάννου "χόντρυνε" η λούφα...

... με τα πλαστά πιστοποιητικά για τις απαλλαγές από τον στρατό Οι χαριστικές απαλλαγές από το στρατό συνέβαιναν ανέκαθεν . Όποιοι είχαν τ...

... με τα πλαστά πιστοποιητικά
για τις απαλλαγές από τον στρατό
Οι χαριστικές απαλλαγές από το στρατό συνέβαιναν ανέκαθεν.
Όποιοι είχαν το χρήμα και τις διασυνδέσεις γλύτωναν την θητεία.
Όμως, το πράγμα άρχισε να "ξεχειλώνει" πάρα πολύ από τότε που πήγε στο υπουργείο Άμυνας ο Γιάννος Παπαντωνίου. Από τότε όχι μόνο οι χαριστικές αλλά και οι παράνομες απαλλαγές, με την προσκόμιση πλαστών ιατρικών εγγράφων, πήραν ...μαζικό χαρακτήρα.
Ο Γιάννος τό έκανε γιατί αυτός ήταν ένας πολύ καλός τρόπος για να αποκτήσει ακόμη μεγαλύτερα ερείσματα στα υψηλά κοινωνικά κλιμάκια αφού ήθελε να έχει αποδοχή και κάποια στιγμή να γίνει αρχηγός του ΠΑΣΟΚ.
Κι αφού άρχισε την "φάμπρικα" ο Γιάννος, πώς να σταματήσει μετά...

7 σχόλια

  1. ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΑΛΟΓΟΙ ΤΩΝ ΑΠΑΛΛΑΓΩΝ ΑΠΟ ΤΟ 1974 ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ.
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Ο ΓΙΑΝΝΟΣ ΣΤΟ
    ΚΟΛΠΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΓΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΤΟ ΕΞΗΣ.ΠΕΣ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΗΤΑΝ ΠΕΡΙΠΟΥ 2 ΕΤΗ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ Κ ΕΣΤΩ Κ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ(ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΟ ΒΕΒΑΙΑ)ΛΟΓΟ ΕΙΧΕ 'ΑΝΑΓΚΗ' ΤΗΝ ΑΠΑΛΛΑΓΗ.ΤΩΡΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ 12 ΜΗΝΕΣ ΤΙ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΘΑ ΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΕΣΤΩ Κ ΒΙΣΜΑΤΙΚΑ?ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΥΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΙΝΗ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΔΙΠΛΗ ΘΗΤΕΙΑ Κ ΠΑΝΤΑ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ Η ΣΕ ΚΑΝΑ ΝΗΣΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @pres.gr@hotmail.com
    Eτσι κανουν παντα οι συνοδοιποροι της ΝΔ.Οταν το προβλημα ξεφωνιζει επι των ημερων της ερχεται και το εωλο επιχειρημα οτι τα ιδια και χειροτερα εκανε το ΠαΣοΚ.Βεβαια με τετοια επιχειρηματα γρηγορα θα χασετε την αξιοπιστια σας καθοσον δεν μας λετε τιποτα παρα μονο αστοιχειωτες και στοχευμενες συκοφαντιες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Επειδή πρόσφατα απολυθηκά από τον στρατό έχω να καταθέσω και εγώ την δικά μου εμπειρία. Υπηρέτησα σε ακριτικο νησι σε μονάδα που είχε στα χαρτιά 60 άτομα και στην πραγματικότητα 15 (αφού οι υπόλοιπον 45 ήταν Ι4). Το πιο χοντρο με βίσμα έγινε όταν έφτασε ένα γράμμα στην μονάδα υπογεγραμένο από τον νυν αρχηγό γεεθα που έδινε διαταγή στον διοικητή της μονάδας μας, να χορηγήσει άμεσα 20 μέρες τιμητικά άδεια σε συγκεκριμενο φανταρο χωρις να υπαρχει καποιος συγκεκριμενος λόγος. Οπως είναι λογικό λοιπον ο συγκεκριμενος φανταρος έφυγε με την άδεια και όταν επέστρεψε, ξαναπείρε άδεια (μονο 10 μερες αυτην την φορα)!!! Κατα τα άλλα οι κύριοι και κυρίες που διοικούν τον ελληνικό στρατό και παραπονιούνται για έλλειψη έμψυχου δυναμικού στις παραμεθωρίες μονάδες, είναι αυτοί που κάνουν τα μεγαλύτερα ρουσφετια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μα και ο ίδιος ο Γιάννος κατ΄ουσίαν απέφυγε να υπηρετήσει στον Στρατό.
    Για να μην πούμε για τον
    Τσοχατζόπουλο που τύποις και ουσία δεν υπηρέτησε ποτέ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καταλαβαίνω πόσο εξοργισμένος και αγανακτισμένος πρέπει να αισθανόταν ο "Τέως Φαντάρος" την ώρα που έγραφε το παραπάνω σχόλιο. Και με το δίκιο του! Εδώ μού ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι εμένα που τό διάβασα!

    ΝΤΡΟΠΗ! ΝΤΡΟΠΗ! ΝΤΡΟΠΗ!

    ΣΑΠΙΛΑ, ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ!

    Εσύ όμως, συνΈλληνα, Τέως Φαντάρε,

    εσύ, μέσα σε αυτήν την σαπίλα,

    εσύ μπορείς να κοιτάς με ψηλά το κεφάλι την Σημαία μας και μέσα σου να νιώθεις άξιος ότι έκανες το καθήκον σου!

    ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠ' ΟΛΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση