GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το όνομα του αντισυνταγματάρχη...

...που "εξαφάνιζε " τους φακέλους με τις παράνομες απαλλαγές ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Κανείς δεν γράφει το όνομα του αντισυνταγματάρχη στρατ...

...που "εξαφάνιζε" τους φακέλους με τις παράνομες απαλλαγές
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Κανείς δεν γράφει το όνομα του αντισυνταγματάρχη στρατολογικού που κατηγορείται ότι εξαφάνιζε ενοχοποιητικά έγγραφα στις 26 Δεκεμβρίου από τους φακέλους με τις παράνομες απαλλαγές "επωνύμων" από τον στρατό.
Ο στρατιωτικός ρεπόρτερ του Press-gr το αποκαλύπτει: Λέγεται Κώστας Χαρίσης.
Είναι νεοδημοκράτης και υπήρξε προστατευόμενος του πρώην υπουργού Εθνικής Άμυνας Σπήλιου Σπηλιωτόπουλου.
Πασόκος ο γιατρός...
Ο στρατιωτικός γιατρός Απ. Νιώτης που έδινε τις ψεύτικες βεβαιώσεις και το έσκασε στο εξωτερικό, ήταν προσκείμενος στο ΠΑΣΟΚ.
Οι διαφορετικές πολιτικές τοποθετήσεις δεν τους εμπόδιζαν να συνεργάζονται!!
Θα έχουμε συνέχεια στις αποκαλύψεις για το θέμα.

20 σχόλια

  1. Συγχαρητήρια για την δημοσιοποίηση του ονόματος. Να μην μας δουλεύουν κι από πάνω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν καταλαβαίνω το νόημα της αποκάλυψης των ονομάτων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ο συντάκτης μας στο Πεντάγωνο ψαχνει κι αλλα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. για τον exiled
    το κυκλωμα και οι μιζες είναι πολύ μεγάλα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πείτε και τα δικηγορικά στο λαό, γιατί δεν τα λέτε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εντάξει κατάλαβα...Μια καθαρίστρια του Πενταγώνου είπε οτι ο Αξιωματικός ήταν προστατευόμενος του Υπουργού και..ο καψιμιτζής του 401 Στρ.Νοσοκομείου βεβαίωσε οτι ο γιατρός ήταν προσκείμενος στο ΠΑΣΟΚ...!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Όταν είχαν πιάσει τον αντισυνταγματάρχη πάλι (νομίζω) στο γραφείο του Άκη να "πουλάει" μεταθέσεις σε συναδέλφους του!!!, η τιμωρία ήταν μετάθεση...

    Από τότε και μετά τί περιμένει κανείς για τον Χαρίση;

    Μιά ξυλιά στην παλάμη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. SWSTOI,GIA TIS EGLHMATIKES ENERGEIES DEN YPARXOUN PROSWPIKA DEDOMENA.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Εγώ θα έλεγα ότι το όνομα αρκεί! Αν τώρα είναι προσκείμενος σ' αυτόν ή σ' εκείνον τον υπουργό ή βουλευτή ή το κόμμα, και δύσκολα αποδεικνύεται και δεν παίζει ρόλο. Παίρνεις ένα συνεργάτη και σου βγαίνει μάπα, τι να κάνεις? Εκτός αν μοιραζόσασταν τις μίζες.

    Τώρα, αν πράγματι ο συγκεκριμένος έχει ήδη συλληφθεί για όμοιο παράπτωμα και δεν τιμωρήθηκε (με απόταξη), τότε μπορεί κάποιος να μιλήσει για πολιτικές ευθύνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Για τον s.frang
    Αν ήταν ετσι, συμφωνούμε.
    Ομως στην περίπτωση αυτή υπήρχε πολιτική κάλυψη. Πριν και μετά το 2004. Μαζεύουμε στοιχεία και θα τα βγάλουμε όσο μπορούμε ταχύτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Tελικα η δημοσίευση του ανόματος αποδεικνυει οτι μονο στο blog υπαρχει η απολυτη διαφάνεια και οτι πολιτικοι και ΜΜΕ λενε κατα "συνθηκη ψεύδη"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Συγχαρητήρια.Πρέπει ο ελληνικός λαός να ξέρει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Μπράβο σας παιδιά! Να καθαρίσει κάποια στιγμή το στράτευμα απο τα παράσιτα. Άλλοι δίνουν την ζωή τους και άλλοι πουλάνε το κατι τοις τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. o giatros einai ksadefos tou prohn yfypex nioth. giati den to lete?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Δεν το ξέρουμε. Είναι σίγουρο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Αν έχετε αρχίδια να μας πείτε τα ονόματα αυτών που έχουν πάρει τις απαλλαγές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Παιδιά θαυμάζω την ειλικρίνειά σας και συγχαρητήρια για την δημοσίευση του ονόματος. Πείτε και για αυτούς που πήραν απαλλαγές γιατί από κανάλια/εφημερίδες δεν θ' ακούσουμε τίποτα. Θα γίνει σεισμός...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. @all: O Πρώην ΥΕΘΑ κος Απόστολος Τσοχατζόπουλος δεν έχει υπηρετήσει. Εμφανίστηκε μάλιστα στα κανάλια σήμερα να κάνει δηλώσεις περί "καθάρσεως", "διαφάνειας" κλπ. Να χαίρεστε την υποκρισία σας και το ήθος σας κύριοι, τα οποία κάνατε σημαία από όταν γίνατε κυβέρνηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. @all: Κι ο πρώην Γ.Γ. Τουρισμού Τρεπεκλής (προσωπική επιλογή του Α.Π. στη νευραλγική αυτή θέση αντίστοιχη του Υπουργού Τουρισμού σήμερα - τότε δεν υπήρχε ξεχωριστό Υπουργείο) ήταν φυγόστρατος. Όταν αποκαλύφθηκε από κάποια ενδοπασοκική κόντρα, υπηρέτησε στο Π.Ν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Όταν μιλάμε για απαλλάγές από τη στράτευση σημαίνει πως υπάρχει κατηγορία ανθρώπων που δικαιούνται την απαλλαγή. Στην περίπτωση αυτή μιλάμε για νόμιμη απαλλαγή. Εδώ όμως μιλάμε για καταστρατήγηση του νόμου από ανθρώπους που στην πραγματικότητα δεν είχαν τους λόγους αυτής της απαλλαγής.
    Στη χώρα μας λέμε:ποιος έχει το μέλι στα δάχτυλά του και δεν τα γλύφει; Όμως θα πρέπει να δούμε πώς βρίσκουν μερικοί το μέλι!
    Είναι απλό:Δεν λειτουργούν οι θεσμοί στη χώρα μας. Έχουμε διαπαιδαγωγηθεί ως λαός να πιστεύουμε πως αποτελούμε μαζί με τους εβραίους τους περιούσιους λαούς! Μη σας φαίνεται παράδοξο! Ψέλνουμε στην εκκλησία: ...τους πατέρας ημών, τω Αβραάμ και τω σπέρματι αυτού έως αιώνος! μνημονεύουμε δηλαδή όλοι οι έλληνες πως έχουμε πατέρα τον ΑΒΡΑΑΜ και είμαστε σπέρματά του!!!
    Τι ψάχνετε; Ένας τέτοιος περιούσιος λαός όλα τα δικαιούται! Ακόμα και την αντικατάσταση του Θεού που μοιράζει τα αγαθά κατά το γούστο του, που όπως γνωρίζουμε όλοι δεν είναι και το δικαιότερο. Αντίθετα. Με τις υγείες μας λοιπόν!
    mmya

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση