GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ποινικές ευθύνες για το golden boy της ανακύκλωσης...

Είχε "δανείσει" και τη γραμματέα του για να εκτελεί άλλα καθήκοντα! Από τον   Παναγιώτη Πετρόπουλο Παρόλο που έγκαιρα επισ...

Είχε "δανείσει" και τη γραμματέα του για να εκτελεί άλλα καθήκοντα!

Από τον Παναγιώτη Πετρόπουλο

Παρόλο που έγκαιρα επισημάνθηκαν (διαβάστε εδώ την πρώτη αποκάλυψη) τα έντονα ερωτηματικά για το διορισμό του Γιάννη Ραζή ως μέλους του ΔΣ του Εθνικού Οργανισμού Εναλλακτικής Διαχείρισης Συσκευασιών και Άλλων Προϊόντων (ΕΟΕΔΣΑΠ) του Υπουργείου Περιβάλλοντος, κανείς δεν περίμενε ότι τόσο σύντομα ο κ. Ραζής θα διέπραττε παράνομες πράξεις.
Τα έντονα ερωτηματικά υπάρχουν γιατί ο κ. Γιάννης Ραζής έχει οριστεί από το Υπουργείο  ως μέλος του ΔΣ του Οργανισμού αυτού, ΕΟΕΔΣΑΠ, με την ιδιότητα του Γενικού Διευθυντή της Ελληνικής Εταιρίας Αξιοποίησης Ανακύκλωσης (ΕΕΑΑ) Α.Ε. (που οργανώνει και διαχειρίζεται το σύστημα με τους «μπλε κάδους»), η οποία ελέγχεται από τον ΕΟΕΔΣΑΠ!
Δεν έφτασε λοιπόν στον κ. Ραζή που ως ελέγχων είναι και ελεγχόμενος, αλλά θέλησε να το αποδείξει το συντομότερο δυνατόν. Για να επιβεβαιώσει το παράνομο του διορισμού του, αποφάσισε να αποδείξει ότι ο βασικός στόχος του ως μέλος του ΔΣ του ΕΟΕΔΣΑΠ είναι να προασπίζει τα συμφέροντα της εταιρίας που διοικεί.
Ως αποτέλεσμα, στη συνεδρίαση του ΔΣ του ΕΟΕΔΣΑΠ που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2010, όπως αποκαλύπτουμε σήμερα, συμμετείχε στη συζήτηση του 7ου θέματος που είχε τίτλο «Εξέταση αιτήματος της Ε.Ε.Α.Α. σχετικά με τη δυνατότητα ανάπτυξης πιλοτικών δράσεων, συμπεριλαμβανομένων των Μηχανημάτων Αντίστροφης Πώλησης». Δηλαδή, ο Γιάννης Ραζής συμμετείχε στη συζήτηση ενός θέματος που...
 τον αφορούσε άμεσα, αφού ήταν θέμα/αίτημα της εταιρίας της οποίας είναι Γενικός Διευθυντής.
Όπως αναφέρεται στα Πρακτικά της εν λόγω συνεδρίασης του ΔΣ, που αποκαλύπτουμε σήμερα:
«… Προς διευκρίνιση των ερωτημάτων η Πρόεδρος κάλεσε στην αίθουσα το νόμιμο εκπρόσωπο του ΣΣΕΔ- ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ της ΕΕΑΑ κ. Λουκά Κόμη.
Ο κ. Κόμης διευκρίνισε τα εξής: …  (σημείωση: ακολουθούν 5 διευκρινίσεις του κου Λ. Κόμη). Στη συνέχεια ο κ. Κόμης αποχώρησε από την αίθουσα προκειμένου τα μέλη του Δ.Σ. να συζητήσουν και να αποφασίσουν επί του αιτήματος της ΕΕΑΑ ΑΕ. Ταυτόχρονα αποχώρησε και ο κ. Ράζης, αναπληρωματικό μέλος του ΔΣ».
Άρα, ο κ. Γιάννης Ραζής παρευρίσκονταν και συμμετείχε στη συζήτηση του 7ου θέματος της συνεδρίασης για το οποίο είχε άμεσο και προφανές ενδιαφέρον.
Όμως, σημειώνεται ότι σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 7 του Νόμου 2690/1999 (ΦΕΚ Α’ 45/9.3.1999) με τίτλο «Κύρωση του Κώδικα Διοικητικής Διαδικασίας και άλλες διατάξεις.» ορίζεται ότι :
«1. Τα διοικητικά όργανα, μονομελή ή συλλογικά, πρέπει να παρέχουν εγγυήσεις αμερόληπτης κρίσης κατά την άσκηση των αρμοδιοτήτων τους.
2. Τα μονομελή όργανα, καθώς και τα μέλη των συλλογικών οργάνων, οφείλουν να απέχουν από κάθε ενέργεια ή διαδικασία που συνιστά συμμετοχή σε λήψη απόφασης ή διατύπωση γνώμης ή πρόταση, εφόσον: α) η ικανοποίηση προσωπικού συμφέροντος τους συνδέεται με την έκβαση της υπόθεσης, β) είναι σύζυγοι ή συγγενείς εξ αίματος ή εξ αγχιστείας με κάποιον από τους ενδιαφερόμενους ή γ) έχουν ιδιαίτερο δεσμό ή ιδιάζουσα σχέση ή εχθρότητα με τους ενδιαφερόμενους.
3. Το όργανο ή το μέλος του συλλογικού οργάνου, εφόσον κρίνει ότι συντρέχει στο πρόσωπό του λόγος, που επιβάλλει την αποχή του, οφείλει να το δηλώσει αμέσως στην προϊσταμένη αρχή ή στον προεδρεύοντα του συλλογικού οργάνου, αντιστοίχως, και να απέχει από οποιαδήποτε ενέργεια».
Επιπρόσθετα, σύμφωνα με τη διάταξη του άρθρου 254 του Ποινικού Κώδικα προβλέπεται ότι:
«Υπάλληλος, για τον οποίο υπάρχει νόμιμος λόγος να εξαιρεθεί σε κάποια υπόθεση και που εν γνώσει του αποσιωπά το περιστατικό αυτό και ενεργεί σε αυτήν την υπόθεση τιμωρείται με φυλάκιση τουλάχιστον τριών μηνών, αν η αποσιώπηση έγινε με σκοπό την αθέμιτη ωφέλεια του ίδιου ή άλλου ή τη βλάβη άλλου.»
Είναι λοιπόν προφανές ότι ο κ. Ραζής παρανόμησε και η ποινή που επιβάλλεται για την παρανομία του είναι φυλάκιση τουλάχιστον τριών μηνών!
Άρα, το golden boy της ανακύκλωσης πολύ σύντομα κατάφερε και παραβίασε το Ποινικό Κώδικα, ως μέλος του ΔΣ του ΕΟΕΔΣΑΠ, εκθέτοντας ανεπανόρθωτα την Υπουργό Περιβάλλοντος Τίνα Μπιρμπίλη που υπέγραψε το διορισμό του.
Το θέμα αναμένεται να απασχολήσει σύντομα και τον αρμόδιο Εισαγγελέα.
Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, ο κ. Ραζής, ως Γενικός Διευθυντής της ΕΕΑΑ Α.Ε. είχε “δανείσει” τη γραμματέα του Γραφείου Εναλλακτικής Διαχείρισης Συσκευασιών & Άλλων Προϊόντων (ΓΕΔΣΑΠ).
Όπως αποκαλύπτουμε σήμερα, μέσω γνωστής εταιρίας ενοικιάσεως προσωπικού, η ΕΕΑΑ Α.Ε. είχε “δανείσει” την κ. Κατερίνα Ο. για να εκτελεί τα χρέη της γραμματειακής και διοικητικής υποστήριξης του ΓΕΔΣΑΠ. Επιπλέον, η Κατερίνα Ο. κρατούσε και ενημέρωνε, από τον Αύγουστο 2010, και το βιβλίο πρωτοκόλλου του ΕΟΕΔΣΑΠ. Σημειώνεται, ότι σύμφωνα με την παράγραφο 11.1 του Νόμου 2939/2001 (ΦΕΚ Α’ 179/6.8.2001) το ΓΕΔΣΑΠ έως τις 24 Αυγούστου 2010, οπότε και ορίστηκε νέο Διοικητικό Συμβούλιο στον ΕΟΕΔΣΑΠ (ΦΕΚ 285/24.8.2010), ασκούσε τις αρμοδιότητες του ΕΟΕΔΣΑΠ. Από τις 24 Αυγούστου 2010, σύμφωνα με την παράγραφο 12 του Νόμου 2939/2001 το ΓΕΔΣΑΠ έχει ως αρμοδιότητα τον έλεγχο και την εποπτεία του έργου του ΕΟΕΔΣΑΠ.
Δηλαδή, ο κ. Ραζής είχε “δανείσει” τη γραμματέα τόσο της Υπηρεσίας που έλεγχε (έως 24.8.2010) την ΕΕΑΑ, στην οποία είναι Γενικός Διευθυντής, όσο και της Υπηρεσίας που ελέγχει (από 24.8.2010) τον ΕΟΕΔΣΑΠ, στον οποίο είναι μέλος του ΔΣ !!
Η παρανομία αυτή που δεν έχει κανένα προηγούμενο, σταμάτησε πριν από λίγες μόνο ημέρες, στις 10.11.2010, όταν διέρρευσε εντός των υπηρεσιών του Υυπουργείου Περιβάλλοντος.
Μετά από όλα αυτά, γιατί άραγε ο κ. Γιάννης Ραζής δεν παραιτείται από τη θέση του μέλους στο ΔΣ του ΕΟΕΔΣΑΠ και βάζει σε περιπέτειες τον Οργανισμό αλλά και το ΥΠΕΚΑ ;
Είναι σαφές ότι στο όνομα της πράσινης ανάπτυξης παίζονται σημαντικά επιχειρηματικά παιχνίδια με παρανομίες και ανομίες ! Δεν έχουν φτάσει, άραγε, όλα αυτά στα αυτιά την Υπουργού, Τίνας Μπιρμπίλη, ή κάποιοι από το επιτελείο των συμβούλων της προσπαθούν να την εκθέσουν, αποσιώποντάς της τα πραγματικά δεδομένα ;
Κυβερνητικοί παράγοντες αναμένουν άμεσα εξελίξεις, γιατί δεν επιτρέπεται η κυβερνητική προτεραιότητα της πράσινης ανάπτυξης να γίνεται γκρίζα με τις παράνομες πράξεις και τα έργα ανθρώπων που την εκθέτουν

16 σχόλια

  1. ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΠΟΥ Ο ΦΥΡΕΡ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΘΑ ΦΟΡΑΩ ΤΟ ΜΠΛΟΥΖΑΚΙ
    ΜΕ ΤΥΠΩΣΗ ΠΙΣΩ

    "
    HELLAS NOT FOR SALE
    I M F
    G O H O M E "

    ΠΑΛΛΑΪΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 7 ΔΕΚΕΜΒΡΗ, 17:00

    - Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο (ΠΑΜΕ)
    - Πανελλαδική Αντιμονοπωλιακή Συσπείρωση ΕΒΕ (ΠΑΣΕΒΕ)
    - Παναγροτική Αγωνιστική Συσπείρωση (ΠΑΣΥ)
    - Μέτωπο Αγώνα Σπουδαστών (ΜΑΣ)
    - Ομοσπονδία Γυναικών Ελλάδας (ΟΓΕ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλά πρέπει να είναι μεγάλο μπουμπούκι ο τύπος.

    Το ερώτημα είναι τι μπουμπούκα είναι η Μπιρμπίλω, που ακόμα δεν τον έστειλε σπίτι του.

    Μήπως άραγε περιμένει να τον στείλουν φυλακή για να τον ξεφορτωθεί ;

    πότε θα βρεθεί ένας (ή άντε μία) πολιτικός που θα έχει γρήγορα πολιτικά αντανακλαστικά και θα διορθώνει τα λάθη που κάνει, το συντομότερο δυνατόν, χωρίς να φτάνει ο κόμπος στο χτένι ;

    Όταν μια μη κοινοβουλευτική Υπουργός (που δεν έχει το άγχος του πολιτικού κόστους) έχει αυτές τις αντιδράσεις αλλά και αυτές τις επιλογές, δυστυχώς μάλλον δεν υπάρχει καμιά ελπίδα από τους πολιτικούς!

    Δυστυχώς για μας, τα παιδιά μας και τα εγγόνια μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πασοκ

    Ο Αλεξης ζει!!

    Ολοι στην ειρηνικη πορεια μνημης στις 6 Δεκεμβρη ειπε ο δρ Κουτσουkος στην Μηλιωνη σήμερα!

    Πρσοχή στις προβοκάτσιες του παρακράτους της δεξιάς!!

    Ας μην ξεχναμε οτι τον Δεκεμβρη του 2008 από τις 10 Δεκέμβρη 2008 και μετά οι μυστικες υπηρεσιες της δεξιάς βασει σχεδίου ( Σαρκοζι αλλα Γκρεκ) Ξενοκρατης 2 εκαψαν την Αθηνα για να εκφοβισουν την γενικευση των κινητοποιησεων!!


    Τιμούμε και τους Νεκρους της Μαρφιν
    που σκοτωσε σκοπιμα το παρακρατος της δεξιας και βασει σχεδιου οι κατωθι:

    α. οι μυστικες υπηρεσίες της δεξιας που θέλαν να αποτρέψουν μια γενίκευση των κινητοποιήσεων, οπως εκανε ανάλογα ο Σαρκοζι

    β. οι υπευθυνοι της τραπεζας Μαρφιν που δεν ειχαν ουτε αδεια, ουτε πυρασφαλεια ουτε αλεξισφαιρα τζαμια ουτε κανονικη αδεια λειτουργια για το ερηπομενο παλαιοκλασσικο, ουτε λειτουργουσε η πορτα εξοδου ουτε τους αφησαν να βγουν...

    γ. στο σχεδιο συμμετειχαν τμηματα της πουροσβεστικης της δεξιας που ολιγωρησε και δεν αντεδρασε σωστα και τα ΜΑΤ του Πολυδωρα...που ακομα παραμενει ανεπαφη!!!

    "Τιμη και Δοξα" στον Αλεξη το συμβολο της νεολαιας του 21ου αιώνα στην Ελλαδα και Ευρώπη!!

    Ολοι να προσκυνησουμε στην μνημη του Αλέξη!! Ας μην ξεχναμε οτι από τον Αλέξη και μετα έπεσε η δεξιά!!

    Σωτήρης Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πάλι ο Μάρκος Σεφερλής στή φωτό?
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΥΣ.

    ΑΥΤΟΙ ΜΑΣ ΑΞΙΖΟΥΝ ΑΡΑΓΕ;

    ΑΝ ΚΑΙ Η ΠΡΑΣΙΝΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ, ΞΕΦΤΙΣΕ ΤΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΑ, ΑΣ ΤΗΝ ΠΟΥΜΕ ΜΑΥΡΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ.

    ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΠΡΩΤΑ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΤΡΩΝΕ ΜΕ ΧΡΥΣΑ ΚΟΥΤΑΛΙΑ, ΕΝΩ ΕΜΕΙΣ ΜΕ ΔΥΣΚΟΛΙΑ ΚΑΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΔΟΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. το κολπο με τη γραμματεα ηταν ολα τα λεφτα. αυτες οι γραμματεις ειναι για ολες τις δουλειες.λιγη τσιπα δεν εχουν? μια κοπελα των 700 ευρω, την εβαλαν για κατασκοπεια. μπραβο στους αντρες. βεβαια αν δεισ το τυπο, καταλαβαινεισ οτι ειναι φλουφλησ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΓΙΑ ΑΥΤΟ !
    Όπου βλέπετε πασόκο, επί ψώλου το διπλοκάποτο και γαμίστε του τη μάνα


    Παρατηρήστε τίς γνήσια Πασοκίτηκες φάτσες τών συνδικαλιστών !!!
    Εχουν κάτι τό Πασοκικό πάνω τους, κάτι σαν πράσινες ΚΑΜΠΙΕΣ


    - Μου φαίνεται ότι αν δεν διαλυθεί το ΠΑΣΟΚ,
    δεν θα δει άσπρη μέρα η ελληνική κοινωνία.

    Απάντηση
    To ΠΑΣΟΚ δεν ειναι κομμα για να διαλυθει.
    Ειναι τροπος ζωης.
    Κι αυτο δεν αλλάζει ευκολα.
    Θέλει ξύλο πολύυυυυυυυυυυυυυ

    ΣΩΣΤΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΒΑΛΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΠΙΡΜΠΙΛΗ; ΜΗΠΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΦΟΡΑΕΙ ΤΑΓΕΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΓΟΒΕΣ ΟΠΩΣ Η ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ Η ΝΤΑΛΑΡΑ; ΣΑΣ ΠΑΩ ΣΤΟΙΧΗΜΑ, ΟΤΙ Η ΜΠΙΡΜΠΙΛΗ ΘΑ ΤΟΝ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ. ΔΕΝ ΜΑΣΑΕΙ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΝΕΙ ΛΑΜΟΓΙΕΣ, ΤΟΝ ΣΤΕΛΝΕΙ ΑΔΙΑΒΑΣΤΟ.

    ΜΟΝΟ ΝΑ ΤΗΣ ΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΜΠΡΑΒΟ ΜΟΛΙΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Το πασοκ δεν είναι ιδεολογία,
    είναι ΕΠΕΝΔΥΣΗ για αυτούς
    τους ΑΛΗΤΕΣ.


    Δικιο, απολυτο δικιο.


    ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ: ΤΟ ΡΟΥΣΦΕΤΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Den ftanei pou oloi oi mple kadoi einai gematoi skoupidia, synexizoun tis lamogies tous kai se alla epipeda.

    Oloi aytoi pou trone ekatommuria, xoris na kanoun anakyklossi, prepei na plirosoun to logariasmo tous.

    Fylaki den blepo na mpainoun, alla einai sosto na xasoun ti douleia toys. Na pane spiti tous kai na tous deixnoun oloi oi filoi tous, pos xekinisan kai pos poulisan ton eafto tous sto xrima.

    Mono etsi to golden boy tha ginei o malak.. tis geitonias.

    Gia na doume ti tha kanei i Birbili ? Tha perimenei na ton bgaloun kai allo exofillo i; tha ton steilei ekei poy tou aksizei ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΑ GOLDEN BOYS ΣΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΜΑΣ ;
    ΑΝΤΙ ΝΑ ΒΑΖΟΥΝ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΒΟΥΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΛΑΜΠΑΔΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΤΥΧΕΡΟΙ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΗΣΑΝ, ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΞΥΠΝΙΟΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ !

    ΑΝ ΟΜΩΣ ΔΕΙΣ ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΡΑΖΗ, ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΜΟΓΙΟ. ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΜΟΓΙΟ. ΔΙΩΞΤΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΝΕΡΑΣΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΜΑΓΚΑ, ΣΤΕΛΝΟΝΤΑΣ ΜΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΣΠΙΟΥΝΟ. ΠΟΣΑ ΚΙΛΑ ΛΑΜΟΓΙΟ ΕΙΝΑΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Βρε ουστ βρε λαμογιο. το θρασος που εχει το λαμογιο, δεν του φαινεται. μια χαζοφατσα ειναι.
    μια χαζοφατσα που δεν μπορει να αδειασει ουτε τους μπλε καδους που εχουμε στην αγια παρασκευη και ειναι μονιμα γεματοι με σκουπιδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. εχουμε μνημόνιο αλλα οι υπεργολάβοι συνεχίζουν να αμείβονται χοντρα

    ΠΧ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΤΟΥ ΥΜΕ

    To εργο ανελαβε (και ειναι οριστική ανάθεση) ή γνωστη ξενταμπανιασμένη εταιρεία UniSystems του κου Φεσσα.


    Υπενθυμίζω οτι πρόσφατη εισαγγελική ερευνα στους λογαριασμούς του κου Μαντελη απέδειξε οτι περαν της Siemens , ειχαμε σπόνσορινγκ και απο την Infoquest Θυγατρική της εν λόγω εταιρείας φάντασμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΜΠΙΡΜΠΙΛΗ ΠΕΣ ΑΛΕΥΡΙ; Ο ΡΑΖΗΣ ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΣΕ ΓΥΡΕΥΕΙ;

    ΚΑΛΑ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ; ΤΟΣΟ ΤΣΟΚΑΡΟ ΕΙΝΑΙ Η ΜΠΙΡΜΠΙΛΗ Η' ΑΠΛΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΑΡΓΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΧΕΛΩΝΑ ΣΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΤΗΣ; NA ΤΗΝ ΧΑΙΡΕΤΑΙ Ο ΑΝΤΡΙΚΟΣ .... ΣΥΓΝΩΜΗ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Παιδες ολα οκ με τα σχολια που κανετε, αλλα νομιζω οτι δεν εγινε και κατι τοσο τρομερο. Η ΕΕΑΑ που εχει τους μπλε καδους δεν ειναι κερδοσκοπικη εταιρεια δουλεια της ειναι να εξοπλισει δωρεαν τους δημους με καδους και ειδικα απορριματοφορα για την αποκομιδη (το οτι ειναι γεματοι σκουπιδια μαλλον φταιμε εμεις και οχι αυτοι). Επιπλεον ολα τα χρονια που υπαρχει η ΕΕΑΑ δεν εχει δωσει ποτε μερισμα αλλα κρατει αποθεματικα για να μπορει να γινεται η ανακυκλωση. Δεν ξερω τι ακριβως εγινε με τη γραμματεα, αλλα δεν παιζει να τρωνε απο την ΕΕΑΑ (η οποια εχει και ζημιες) γιατι απλα δεν την φτιαξαν για να βγαλουν λεφτα αλλα για να ξερουν (οι ετιρειες μετοχοι) που πανε τα λεφτα τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ο ΡΑΖΗΣ ΚΑΙ Η ΚΟΡΡΕ .... ΠΑΛΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ ....

    ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΤΟ ΧΑΙΒΑΝΙ Ο "5 Δεκ 2010 8:53:00 μ.μ." ..... Η ΜΠΙΡΜΠΙΛΗ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ ΚΑΙ ΔΕ ΜΑΣΑΕΙ !!!!

    ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΟΡΓΙΟ ....
    ΑΚΟΜΑ ΔΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΟΤΙ Η ΜΠΙΡΜΠΙΛΗ, Ο ΔΡΟΥΤΣΑΣ, Ο ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΜΕΝΟΙ "ΦΥΤΕΥΤΟΙ", ΧΩΡΙΣ ΨΗΦΟ, ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΝΟΥΝ ΤΙΣ ΕΠΙΤΑΓΕΣ ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΑΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ Ο "ΓΚΑΟΥ" ?!?!?!

    ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΔΗΛΑΔΗ ΑΛΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ .... ΝΑ ΣΤΟ ΔΕΙΞΟΥΝ ΣΕ ΤΣΟΝΤΑ ΠΟΥ ΣΕ ΠΗΔΑΝΕ ?????

    (ΑΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΤΕ, ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΙ ΔΙΠΟΔΑ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ, ΤΟΥΣ ΦΤΥΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΟΙ ΟΤΙ ΒΡΕΧΕΙ...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση