GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μεγάλη επιβεβαίωση του Press-gr από το Reuters...

...για την παραίτηση του εκπροσώπου της Ελλάδας στο ΔΝΤ Παν. Ρουμελιώτη. Το αποσιώπησαν τα ελληνικά μέσα ενημέρωσης!!! Aπό τον Στάθη Παλαι...

...για την παραίτηση του εκπροσώπου της Ελλάδας στο ΔΝΤ Παν. Ρουμελιώτη. Το αποσιώπησαν τα ελληνικά μέσα ενημέρωσης!!!

Aπό τον Στάθη Παλαιολόγο

Μέσω του Reuters επιβεβαιώθηκε η χθεσινή αποκάλυψη του Press-gr ότι παραιτήθηκε ο εκπρόσωπος της χώρας μας στο ΔΝΤ Παναγιώτης Ρουμελιώτης (διαβάστε την εδώ). Μια αποκάλυψη την οποία ....αποσιώπησαν όλα τα παραδοσιακά μέσα ενημέρωσης στη χώρας μας (τι κόμπλεξ....)!!!
Αυτό που δεν έκανε κανένας εκπρόσωπος ελληνικής εφημερίδας ή ηλεκτρονικού μέσου, το έκανε δημοσιογράφος του Reuters που αναζήτησε τον κ. Ρουμελιώτη και τον ρώτησε αν ισχύει η πληροφορία του Press-gr. Ο κ. Ρουμελιώτης το επιβεβαίωσε δηλώνοντας ότι αποχωρεί τον Αύγουστο από το ΔΝΤ...
Ο κ. Ρουμελιώτης δήλωσε συγκεκριμένα στο Reuters ότι θα...
 αποχωρήσει αμέσως μόλις βρεθεί ο αντικαταστάτης του, «πιθανότατα στα τέλη Αυγούστου».  «Κλήθηκα για να βοηθήσω για περίπου έξι μήνες, σε αυτήν τη δύσκολη περίοδο», ανέφερε  σημειώνοντας ότι ήταν εξ αρχής συμφωνημένο με την ηγεσία του υπουργείου Οικονομικών πως θα αποχωρούσε στο εξάμηνο, καθώς έχει ήδη εκλεγεί στη θέση του αναπληρωτή γενικού γραμματέα της Ενωσης για τη Μεσόγειο, της γνωστής πρωτοβουλίας Σαρκοζί με έδρα τη Βαρκελώνη (έναν οργανισμό που θα ασχοληθεί με την ευρωμεσογειακή συνεργασία).
Τους πραγματικούς λόγους της αποχώρησης, μπορείτε φυσικά να τους (ξανα)διαβάστε εδώ...

9 σχόλια

  1. Προφανώς κατάλαβε ότι είναι μάταιος ο κόπος του και αποχωρεί κι αυτός όπως η… fnac και η… Aldi.

    Αν μάλιστα σκεφτούμε τι πολιτικές είχε κληθεί από τον πατέρα να εφαρμόσει ο ίδιος ως ΥΠΕΘΟ την περίοδο ’87-’89 και τι πολιτικές υπηρετεί τώρα για τον υιό…
    μαύρη κατάθλιψη θα τον πιάνει!

    Ο κ. Ρουμελιώτης είναι όχι μόνο ικανός αλλα, κυρίως, έντιμος άνθρωπος, τεχνοκράτης με ανθρωπιστική παιδεία,
    όλα υπό αναίρεση πράγματα απο το νεοταξίτικο ιερατείο του ΠΑΣΟΚ.

    Αν και ..σύμβουλος του σημιτάκου.
    έδειξε με την πράξει του… αποχωρίσεις ..οτι ούτε αυτός δεν άντεχει το ολοκαύτωμα του ελληνικού λαού.
    Που ετοιμάζει ο Τσόγλανος ΔΩΣΙΛΟΓΟΣ
    ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΣΟΛΑΚΟΓΛΟΥ του αντρέ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. KAI TI SHMAINEI ΟΤΙ ΠΑΡΑΙΤΕΙΤΑΙ.ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΟΤΑΝ ΔΙΟΙΚΟΥΣΕ Η ΣΑΥΡΑ Η ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ Ο ΜΠΟΥΚΩΜΕΝΟΣ ΕΠΑΝΙΔΡΥΤΗΣ ΣΤΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΕ ΤΗΝ ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΡΑΓΓΑΛΙΣΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ. ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ.ΧΕΣΤΗΚΕ Η ΦΟΡΑΔΑ ΣΤΟ ΑΛΩΝΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ολοι οι σοβαροι την κανουν αρον αρον απο το πασοκ.

    το πρασινο καραβι βουλιαζει ολο και πιο γρηγορα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Στο Εθνος της Κυριακής υπάρχει θέμα για την αποχώρηση του Παναγιώτη Ρουμελιώτη. Αναφέρει ότι φεύγει και ότι γίνονται προσπάθειες για να αλλάξει απόφαση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. "- Στοπ από την Κομισιόν στην εξαγορά ΑΤΕ - Τ.Τ."

    -Μπλόκο Βρυξελών σε Πειραιώς και "τσάρο"....επιστολή κόλαφος προς τον Γ.Παπακωνσταντίνου....φρένο στις πρωτοβουλίες του Δημοσίου και της Τράπεζας Πειραιώς....έρευνα γιά παραβιάσεις του κοινοτικού δικαίου.
    Η παρέμβαση της Κομισιόν μπλοκάρει τα σχέδια της Τράπεζας Πειραιώς, καθώς ουδεμία κίνηση μπορεί να γίνει πλέον από το Δημόσιο και την τράπεζα, μέχρι να αποφανθεί η Κομισιόν αν είναι νόμιμη, σύμφωνα με το κοινοτικό δίκαιο για τον ανταγωνισμό και τις κρατικές ενισχύσεις,η προσφορά εξαγοράς δύο κρατικών τραπεζών από μια άλλη τράπεζα, που έχει αντλήσει τεράστια ποσά ενισχύσεων από το Ελληνικό Δημόσιο.

    Ανώνυμος Ο/Η Ανώνυμος είπε...

    ΔΗΛΑΔΗ ΓΛΥΤΩΣΑΝ ΤΟ ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΤΟΥΣ
    ΤΟΝ ΠΑΠΑΚΟΣ... ΑΠΟ ΤΑ ΙΣΟΒΙΑ.

    ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΝΤΕΡΠΟΛ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΣΑΝΑ.....

    ΕΙΔΕΣ Η ΦΙΛΙΑ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. εμ με τοσες συμμοριες ελευθερες, τυπου σεχτας, να αλλωνιζουν, λες και ειμαστε Κολομβια, το να εισαι εκπροσωπος τυπου του ΔΝΤ, μοιαζει με αποστολη αυτοκτονιας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πασοκοπροβατα στο δάσος του ΔΝΤ >>

    ΥΠΟΓΡΑΨΑΝΕ ΜΕ ΚΛΕΙΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ.
    ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΕΝΑ
    ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ.
    ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΨΙΦΟΦΟΡΟΥΣ ΟΤΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΣΩΝΕΙ.
    ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΟΙ !

    ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΕΓΙΝΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ…
    ΦΟΒΟΥΜΕΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΓΙΑΟΥΡΤΩΣΟΥΝΕ
    Εκτός από μερικά που είχαν πιάσει τα μυαλά τους πράσινη μούχλα και αυτο-αλατίζονταν για να μη χαλάσουν το χατήρι του τσομπάνη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. χαζος ειναι ο ανθρωπος? καταλαβε τον γιωργακη οτι ειναι μσχαρ και σηκωνεται να φυγει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. «Ο Π. Ρουμελιώτης, που είχε αναλάβει τη θέση του αναπληρωτή εκτελεστικού διευθυντή του ΔΝΤ, είχε διατελέσει υπουργός Εμπορίου το 1987, υπουργός Εθνικής Οικονομίας το 1987-1989 και ευρωβουλευτής το 1989-1994. Το 1997 έγινε ειδικός εκπρόσωπος του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης (Ε.Ε.) στη Διαδικασία Σταθερότητας στα Βαλκάνια».

    Όλα τα λαμόγια του Ελληνικού Σοσιαλισμού υπηρετούν τα Όργανα (ΔΝΤ) και τις πολιτικές του άκρατου Αμερικάνικου καπιταλισμού, με πάθος και αφοσίωση. Πού βρέθηκαν όλοι αυτοί ρε να συμμετέχουν στα Όργανα αυτά, και να συνθέτουν τις "τρόϊκες" των κατατρεγμένων χωρών που βάζουν στο στόχαστρο????

    Είναι αυτοί που έριξαν την Ελλάδα στο γκρεμό, τα χρόνια της Σοσιαληστικής διακυβέρνησης, και τώρα τη χαριστική βολή.

    Ανδριανόπουλε, εσύ είσαι τσουτσέκι μπροστά τους. Εσύ ασχολείσαι θεωρητικά με το θέμα.
    Αυτοί, όμως το υπηρετούν στην πράξη συνειδητά επειδή το πιστεύουν, με συνέπεια και διαχρονικότητα για να τα οικονομήσουν και με ασίγαστο πάθος για να βάψουν τα χέρια τους με το αίμα των μισθωτών, των συνταξιούχων, και της πατρίδας μας (τις δικιάς μας, γιατί αυτοί ως όργανα ξένων δυνάμεων δεν έχουν πατρίδα).

    Όσο για την όψιμη παραίτησή του, κάτι άλλο υποκρύπτει και θα το δούμε σύντομα, όσον ούπω.

    Ρε παιδιά, κανένας μη σοσιαλιστής δεν θα βρεθεί ποτέ σ’ αυτή τη χώρα, να προωθήσει κι' αυτός την Αμερικάνικη πολιτική, στην οικονομία, το Αιγαίο, το Κυπριακό, το Σκοπιανό και το Θρακικό, και να υποθηκεύσει κι' αυτός το 200-ετές μέλλον μας στο ΔΝΤ????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση