GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αποκάλυψη: Παραιτήθηκε ο εκπρόσωπος της Ελλάδας στο ΔΝΤ!...

"Προσωπικούς λόγους" επικαλείται ο Π. Ρουμελιώτης. Τι λέει στο παρασκήνιο ο ίδιος Aπό τον Στάθη Παλαιολόγο ΜΟΝΟ ΣΤΟ PRESS-GR ...

"Προσωπικούς λόγους" επικαλείται ο Π. Ρουμελιώτης. Τι λέει στο παρασκήνιο ο ίδιος

Aπό τον Στάθη Παλαιολόγο
ΜΟΝΟ ΣΤΟ PRESS-GR

Την παραίτησή του υπέβαλε, σύμφωνα με πληροφορίες μας, ο εκπρόσωπός της χώρας μας στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, Παναγιώτης Ρουμελιώτης!
Κατά τις ίδιες πληροφορίες, ο κ. Ρουμελιώτης επικαλέστηκε "προσωπικούς λόγους". Φέρεται όμως να εξομολογείται ότι παραιτήθηκε γιατί δεν ήθελε να...
 ταυτίζεται με τις παρενέργειες που έχει για τη χώρα μας η εξάρτησή της από το ΔΝΤ...
Στη θέση αυτή, είχε τοποθετηθεί τον Φεβρουάριο αντικαθιστώντας τη Μιράντας Ξαφά. 
Ο Π. Ρουμελιώτης, που είχε αναλάβει τη θέση του αναπληρωτή εκτελεστικού διευθυντή του ΔΝΤ, είχε διατελέσει  υπουργός Εμπορίου το 1987, υπουργός Εθνικής Οικονομίας το 1987-1989 και ευρωβουλευτής το 1989-1994. Το 1997 έγινε ειδικός εκπρόσωπος του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης (Ε.Ε.) στη Διαδικασία Σταθερότητας στα Βαλκάνια.
Ήδη στο παρασκήνιο σημειώνονται έντονες διεργασίες μεταξύ των ενδιαφερομένων να τον αντικαταστήσουν...

25 σχόλια

  1. ΩΧ ....ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΜΕΓΑΣ
    ΠΑΣΟΚΑΝΘΡΩΠΟΣ
    ΤΑ ΕΦΤΥΣΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΙΑΣΟ ΣΚΙΩΝ
    ΚΑΙ ΒΡΥΚΟΛΑΚΩΝ ΤΗΣ ΧΑΡΑΣ
    ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Isos, leo isos kathisterimenoi oloi sas, na kseri oti pame gia xreokopia...

    Ade tha ilopiisoume epitelous to sxedio tis paparigA!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΝΤΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ Ο ΓΑΜΙΚΟΣ....
    .............................
    .............................
    .............................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΣΟ ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΚΥΡΙΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΟΦΑΤΣΕΣ;

    ΕΒΡΑΙΟΧΟΥΝΤΟΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !

    ΞΥΠΝΑΤΕ ΖΩΑ ΡΑΓΙΑΔΕΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ευχόμαστε στην κυβέρνηση "και στα δικά της".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΆΝ ΕΙΧΕΣ ΑΡΑΒΊΔΙΑ ΚΑΛΩΣ ΠΑΡΕΥΗΘΗΚΕΣ.
    άν είχες αρχίδια καλύτερα.
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Oύτε ο κολλητός του πατέρα του δεν άντεξε τη ντροπή του Δ.Ν.Τ. !

    http://lamogios.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εάν ο λόγος είναι πραγματικά αυτός, τότε μπράβο του. Έστω και στα γεράματα, κατάλαβε το λάθος του και κρατάει την υστεροφημία του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΤΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ Μ'ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ!!!! ΟΛΟΙ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΟΘΡΕΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΟΙ ΒΛΑΚΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝΕ ΝΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΔΕΙΝΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΤΟΥΤΗ Η ΚΩΛΟΧΩΡΑ ΦΤΑΙΝΕ ΑΥΤΟΙ.ΔΙΑΒΑΣΕ ΛΟΙΠΟΝ ΦΙΛΤΑΤΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΑΝΑΔΕΙΞΕ Η ΕΒΡΑΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΤΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΞΙΩΤΑΤΟΥΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ.ΤΩΡΑ ΑΝ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΤΑΙ ΑΠΟ ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ ΣΕ ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΚΡΙΣΙΜΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΧΩΡΑ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΒΡΑΙΟΙ.ΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΑΥΤΗ Η ΑΘΛΙΑ ΓΕΛΕΙΟΤΗΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΔΕΝ ΑΡΜΟΖΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!!! ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΒΡΑΙΟΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕ ΕΝΟΧΛΟΥΣΕ ΝΑ ΗΜΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΤΟ «ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΚΕΤΟ» ΕΠΑΝΑΦΕΡΕΙ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ Ο Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ....ΓΑΜΗΣΕ ΜΑΣ ΡΕ ΓΙΩΡΓΑΚΗ...ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΙΣ ΤΟ ΚΟΣΜΟ...

    ΑΦΟΥ ΕΚΑΝΕ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΣΕ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ,ΑΦΟΥ ΓΑΜΗΣΕ ΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ...ΑΦΟΥ ΕΚΑΝΕ ΑΥΞΗΣΗ ΤΩΝ ΦΟΡΩΝ ΣΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΣΕ,ΑΦΟΥ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ,ΑΦΟΥ ΜΑΣ ΕΒΑΛΕ ΣΤΟ ΔΝΤ...ΤΩΡΑ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΑΚΟΜΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΕΛΟΝΑΤΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. http://www.youtube.com/watch?v=IYalWdsMAzY

    υπάρχουν όμως κάποιοι προδότες που στυγνά το στηρίζουν......αλλάξτε τους τα φώτα.....ΟΛΟΙ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ EKEΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Μήπως μού θυμίζει εκείνον τόν υπουργόν οικονομικών,πού παρέμενε στήν κυβερνητικήν-υπουργικήν θέσιν του,ελέω συζύγου του,αφού τήν πήδαγε ό αρχηγός του???
    Θυμάμαι καλά????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ουγγαρία: «Θα μειώσουμε το έλλειμμα αλλά τον τρόπο θα τον διαλέξουμε εμείς»

    Τη διαβεβαίωση ότι η Ουγγαρία θα συγκρατήσει το έλλειμμά της στο 3,8% του ΑΕΠ φέτος βάσει της συμφωνίας που υπέγραψε με το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο το 2008, έδωσε ο πρωθυπουργός της χώρας Βίκτορ Όρμπαν, σημειώνοντας ωστόσο ότι αυτή η συμφωνία δεν καθορίζει περαιτέρω ζητήματα οικονομικής πολιτικής.

    «Η Ουγγαρία έχει μόνον μία υποχρέωση απέναντι στο ΔΝΤ, να συγκρατήσει το έλλειμμα στο 3,8% του ΑΕΠ το 2010. Η συμφωνία μας (με το ΔΝΤ) δεν λέει τίποτε για το πώς θα πρέπει να επιτύχουμε αυτόν το στόχο. Αυτό είναι αποκλειστικά δική μας εθνική ευθύνη», δήλωσε.

    Υπενθυμίζεται ότι το Σαββατοκύριακο υπήρξε αναστολή των συνομιλιών με το ΔΝΤ λόγω της διαφωνίας της Ουγγρικής κυβέρνησης να άρει το φόρο που επέβαλε στις τράπεζες.

    Ο ούγγρος πρωθυπουργός σημείωσε έπειτα από συνάντηση που είχε με τους πρωθυπουργούς της Πολωνίας, της Τσεχίας και της Σλοβακίας, ότι τάσσεται υπέρ μιας πιο στενής περιφερειακής συνεργασίας με τις γειτονικές χώρες της Ομάδας του Βίζεγκραντ (Πολωνία, Τσεχία, Σλοβακία και Ουγγαρία) προκειμένου να αποφευχθεί η αντικατάσταση του πρώην σιδηρού παραπετάσματος από ένα οικονομικό παραπέτασμα.

    «Δεν θέλουμε το σιδηρούν παραπέτασμα να αντικατασταθεί από ένα οικονομικό παραπέτασμα και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οφείλουμε να συνεργαστούμε για να γίνουμε μια κινητήρια δύναμη της ΕΕ», σημείωσε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. που ειναι κατι μαλακες πρασινοφρουροι που πανηγυριζαν οταν το δντ ανακοινωσε οτι θα κλεισει τις κανουλες στην ουγγαρια και πιεζε την εκει κυβερνηση για να ερθει σε καινουριες διαπραγματευσεις μαζι τους?
    τωρα που σηκωσε κεφαλι η δεξια στην ουγγαρια και τους απαντησε σημερα με λιγα λογια οτι "να πατε πνιγειτε εκει στο δντ" τι εχουν να πουνε τα πασοκια?
    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΑΣ ΡΕ ΠΑΣΟΚΙΑ, ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΕΞΙΕΣ ΑΝΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. ΑΓΑΠΑΝΕ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΙΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΣΑΣ!ΞΥΠΝΑ ΜΑΛΑΚΑ ΕΛΛΗΝΙΚΕ ΛΑΕ, ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΖΩΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΜΟΝΟ Ο ΑΝΔΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΜΕ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΑΝΩΝΥΜΕ 9.18,
    ΓΑΜΙΚΟΣ Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ..............
    .................
    ........................

    ΤΑ ΕΙΠΑΜΕ !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. «Ο Π. Ρουμελιώτης, που είχε αναλάβει τη θέση του αναπληρωτή εκτελεστικού διευθυντή του ΔΝΤ, είχε διατελέσει υπουργός Εμπορίου το 1987, υπουργός Εθνικής Οικονομίας το 1987-1989 και ευρωβουλευτής το 1989-1994. Το 1997 έγινε ειδικός εκπρόσωπος του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης (Ε.Ε.) στη Διαδικασία Σταθερότητας στα Βαλκάνια».

    Όλα τα λαμόγια του Ελληνικού Σοσιαλισμού υπηρετούν τα Όργανα (ΔΝΤ) και τις πολιτικές του άκρατου Αμερικάνικου καπιταλισμού, με πάθος και αφοσίωση. Πού βρέθηκαν όλοι αυτοί ρε να συμμετέχουν στα Όργανα αυτά, και να συνθέτουν τις "τρόϊκες" των κατατρεγμένων χωρών που βάζουν στο στόχαστρο????

    Είναι αυτοί που έριξαν την Ελλάδα στο γκρεμό, τα χρόνια της Σοσιαληστικής διακυβέρνησης, και τώρα τη χαριστική βολή.

    Ανδριανόπουλε, εσύ είσαι τσουτσέκι μπροστά τους. Εσύ ασχολείσαι θεωρητικά με το θέμα.
    Αυτοί, όμως το υπηρετούν στην πράξη συνειδητά επειδή το πιστεύουν, με συνέπεια και διαχρονικότητα για να τα οικονομήσουν και με ασίγαστο πάθος για να βάψουν τα χέρια τους με το αίμα των μισθωτών, των συνταξιούχων, και της πατρίδας μας (τις δικιάς μας, γιατί αυτοί ως όργανα ξένων δυνάμεων δεν έχουν πατρίδα).

    Όσο για την όψιμη παραίτησή του, κάτι άλλο υποκρύπτει και θα το δούμε σύντομα, όσον ούπω.

    Ρε παιδιά, κανένας μη σοσιαλιστής δεν θα βρεθεί ποτέ σ’ αυτή τη χώρα, να προωθήσει κι' αυτός την Αμερικάνικη πολιτική, στην οικονομία, το Αιγαίο, το Κυπριακό, το Σκοπιανό και το Θρακικό, και να υποθηκεύσει κι' αυτός το 200-ετές μέλλον μας στο ΔΝΤ????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Αποχωρεί ο εκπρόσωπος της Ελλάδας στο ΔΝΤ”

    Προφανώς κατάλαβε ότι είναι μάταιος ο κόπος του και αποχωρεί κι αυτός όπως η… fnac και η… Aldi.

    Αν μάλιστα σκεφτούμε τι πολιτικές είχε κληθεί από τον πατέρα να εφαρμόσει ο ίδιος ως ΥΠΕΘΟ την περίοδο ’87-’89 και τι πολιτικές υπηρετεί τώρα για τον υιό… μαύρη κατάθλιψη θα τον πιάνει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΤΑ ΠΙΑΣΕ ΚΑΛΑ ΚΑΛΑ
    ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΤΑ ΦΑΕΙ
    ΡΕ ΚΟΘΩΝΙΑ!!!!

    ΣΗΜ.ΠΡΟΣ ΑΠΟΡΟΥΝΤΕΣ..
    ΝΑΙ ΝΑΙ
    ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ
    ΤΟΥ ΓΑΜΑΓΕ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ Ο
    ΜΕΓΑΣ ΣΟΣΙΑΛΗΣΤΗΣ
    ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ ΤΑ ΣΚΑΛΙΑ
    ΤΗΣ ΑΤΙΜΗΣ ΤΗΣ ΚΕΝΩΝΙΑΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Η Πρόεδρος της Αργεντινής Κριστίνα Φερνάντεθ ντε Κίρχνερ (Cristina Fernandez de Kirchner) δήλωσε πρόσφατα σε μια κίνηση καλοπροαίρετης και ειλικρινούς προειδοποίησης της Ελλάδος ότι τα μέτρα που θα εφαρμοστούν από το ΔΝΤ στην Ελλάδα είναι ταυτόσημα με αυτά που εφαρμόστηκαν στην Αργεντινή ['ΕΡΤ' 06/05/2010] και προκάλεσαν την πλήρη κατάρρευση της χώρας και την κοινωνική αναταραχή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Η Πρόεδρος της Αργεντινής Κριστίνα Φερνάντεθ ντε Κίρχνερ (Cristina Fernandez de Kirchner) δήλωσε πρόσφατα σε μια κίνηση καλοπροαίρετης και ειλικρινούς προειδοποίησης της Ελλάδος ότι τα μέτρα που θα εφαρμοστούν από το ΔΝΤ στην Ελλάδα είναι ταυτόσημα με αυτά που εφαρμόστηκαν στην Αργεντινή ['ΕΡΤ' 06/05/2010] και προκάλεσαν την πλήρη κατάρρευση της χώρας και την κοινωνική αναταραχή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. οτι γινει παιδια θα γινει σε πολυ μικρο χρονικο διαστημα .αναμενουμε εξελιξεις απο φθινοπωρο. μπορει να ερθουν τα πανω κατω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Αυτός ο Ρουμελιώτης ήταν αναμεμειγμένος στο σκάνδαλο Κοσκωτά και τον αθώωσαν οι ΠΑΣΟΚΟΙ και τον επανέφεραν στην ενεργο δράση τον κολοεβραίο στη φάτσα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση