GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Νεολαία ΠΑΣΟΚ πάει στην Αγία Άννα...

Toυ Αντώνη-Μάριου Παπαγιώτη Απαντώ στον mhpronomiouxo που αναρωτιέται εύλογα που είναι η Νεολαία ΠΑΣΟΚ και γιατί δεν αντιδρά στα αντισοσια...

Toυ Αντώνη-Μάριου Παπαγιώτη
Απαντώ στον mhpronomiouxo που αναρωτιέται εύλογα που είναι η Νεολαία ΠΑΣΟΚ και γιατί δεν αντιδρά στα αντισοσιαλιστικά και εκτός πλαισίου ΠΑΣΟΚ ασφαλιστικά μέτρα (http://press-gr.blogspot.com/2010/06/blog-post_4921.html).
Οι νεολαίοι του κόμματος...
απεφάσισαν μετά από πολλά χρόνια να διοργανώσουν φεστιβάλ -αφού τώρα εκτός από τη SIEMENS έχουν και το κόμμα-μαμά να τους τσοντάρει χρηματικά- στην ωραία Αγία Άννα στην Εύβοια.
Συνεπώς, έχουν σκοτούρες και ευθύνες για την διοργάνωση ενός αξέχαστου τριημέρου εν όψει οικονομικής κρίσης με λεφτά από δωρεές και δεν μπορούν ν' ασχοληθούν με δευτερεύοντα θέματα, όπως τα εργασιακά και το ασφαλιστικό. Είναι ζητήματα που δεν συνάδουν με το κλίμα του καλοκαιριού και με την φιλοσοφία του Προέδρου Πανταζή (όχι του Λε.Πα.). Ακολουθεί το μήνυμα που προωθείται στο facebook από groups των νεολαίων...
"Συντρόφισσες και σύντροφοι,
Φέτος για πρώτη φόρα μετά από πολλά χρόνια η Νεολαία ΠΑ.ΣΟ.Κ. θα προχωρήσει στη διοργάνωση του καλοκαιρινού φεστιβάλ, που θα διεξαχθεί στην Αγία Άννα στην Εύβοια, 8-9 και 10 Ιουλίου.
• Η τιμή για την συμμετοχή στο Φεστιβάλ έχει οριστικοποιηθεί στα 75€
• Το ποσό αυτό καλύπτει την μεταφορά προς και από τον χώρο της εκδήλωσης, τρεις διανυκτερεύσεις (Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο βράδυ) την παροχή εγκατεστημένης σκηνής , πρωινό και μεσημεριανό για τις ημέρες παραμονής μας καθώς και ελεύθερη πρόσβαση σε όλους τους χώρους του camping.
•Για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση μπορείτε να απευθύνεστε στο τηλέφωνο 2103665314, ή μέσω του γκρουπ του τομέα οργανωτικής ανάπτυξης.
• Εντός των ημερών θα υπάρξει ενημέρωση για τον τρόπο καταβολής των χρημάτων όπως και για τα θεματικά τραπέζια αλλά και της εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν.
"

8 σχόλια

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ααα..μπράβο πουστράκια,
    έτσι να γλεντάτε.
    Αφού τα ΒΟΔΙΑ σας ψήφισαν για να τους
    ΓΑΜΗΣΕΙ τη ζωή τους, η κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ καλά κάνετε.

    Τα βοοειδή εκεί μέχρι να ψοθήσουν
    πασοκ θα φωνάζουν μέχρι να βγεί η ψυχή τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αααα.....ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ !!

    Δύο φορές πήγε στην φόρμουλα ο Τσίμας με Χριστοφοράκο

    Δύο ταξίδια και όχι ένα έκανε στην Μονακό για την Φόρμουλα ο Παύλος Τσίμας με τον Μιχάλη Χριστοφοράκο κάτι που δένει περισσότερο τις φιλικές σχέσεις των δύο πλευρών.

    Ο Τσίμας πήγε και τις δύο φορές παρέα με τους επιχειρηματίες....
    Γαλανάκης,Τακτάνη τον Μενδρινό κ.α.
    Έμειναν σε πολυτελές ξενοδοχείο και πέρασαν...ζωή και κότα για να δούν τον Σουμάχερ και την ομάδα του.
    Τα λέει αναλυτικά το "Βήμα".
    ΠΟΣΟ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΚΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΤΑ
    ΚΩΛΟΠΑΙΔΑ ποντικοκούραδα Πασοκ,
    της δημοσιοκαφρίλας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΑΝΤΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΩΝΕ !!!!!!!!
    ΘΑ ΕΧΟΥΝΕ.
    ΦΡΟΝΤΙΖΕΙ Ο clown Loberto.


    "Υπουργείο Ανεργίας (Δελτίο Τύπου)!"
    "Ο Υπουργός Ανεργίας και Κοινωνικής Ανασφάλισης κος Ανδρέας Λοβέρδος προσκαλεί όλους τους εργαζόμενους στην εκδήλωση για την έναρξη του Νέου Ευρωπαϊκού Εργασιακού Μεσαίωνα που θα δημιουργήσει νέες στρατιές ανέργων, φτώχεια και κοινωνικό αποκλεισμό.
    Το έτος 2010 έχει ανακηρυχθεί από την Ευρωπαϊκή Ένωση ως «Ευρωπαϊκό Έτος για την Αναγέννηση της Φτώχειας και του Κοινωνικού Αποκλεισμού», σύμφωνα με Απόφαση του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και...
    του Συμβουλίου (καθώς επίσης και του ΔΝΤ).

    Η εκδήλωση στοχεύει στην προώθηση μιας ολοκληρωμένης διαχείρισης για την αντιμετώπιση της πείνας των νέων ανέργων που δε θα έχουν ψωμί να φάνε.
    Μεταξύ άλλων δράσεων, οι υποψήφιοι άνεργοι, θα γνωρίσουν τον καινοτόμο τρόπο στην παρασκευή του παντεσπανιού.

    Η εν λόγο δράση υπακούει στην τελευταία Κοινοτική Οδηγία για τους Ευρωπαίους ανέργους: «Αν δεν έχουν να φάνε ψωμί ας φάνε παντεσπάνι».
    Υλικά για ένα μεγάλο ταψί:
    1 κούπα ζάχαρη
    3 κουτ. της σούπας άγλυκο κακάο
    1 κούπα αλεύρι για όλες τις χρήσεις
    6 αβγά
    ½ κούπα χυμό λεμονιού
    ξύσμα πορτοκαλιού
    2 κουτ. της σούπας μπέικιν πάουνετρ
    ½ κουτ. του γλυκού αλάτι
    Όλο το μυστικό της επιτυχίας κρύβεται στο καλό χτύπημα…

    Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Υπουργείο Ανεργίας και Κοινωνικής Ανασφάλισης.
    Ζητήστε τον ίδιο τον υπουργό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. sthn agia anna me thn ..agia.. annoula.. ore ksylo poy theloyn... ntroph re kapote yphrxan kai sosialistes se ayto to komma.. kai anti na toys spasete ta grafeia pate gia mpania?...aisxos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΘΑ ΣΟΥ ΣΚΙΣΟΥΝΕ ΤΗ ΜΟΥΝΑ ΚΑΡΙΟΛΗ ΑΝΤΡΑ ΟΙ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΙΘΑ ΦΑΣ ΠΟΥΤΣΑ ΕΩΣ ΤΙΣ ΑΜΥΓΔΑΛΕΣ ΣΟΥ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΕ.ΟΤΑΝ ΜΑΣ ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΕΣ ΓΙΑ ΚΟΜΑΤΙΚΗ ΣΟΥ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΗΤΑΝΕ ΚΑΛΑ ΒΡΕ ΜΟΥΝΙ ΤΗΣ ΛΑΣΠΗΣ.ΝΑ ΚΑΕΙ ΝΑ ΚΑΕΙ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ Η ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟΛΑ ΕΣΥ ΚΑΡΙΟΛΗ ΚΟΛΟΣΙΩΝΙΣΤΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Νεολαία πασοκ (= ατυχήσαντα μελλοντικά κλεφτόπουλα)τα πανηγύρια τέλος. Όσα τσογλανάκια απ' σας προσβλέπουν σε δόξες τύπου άκη και λοιπής μαφίας να ξέρετε ότι σύντομα θα φτύσουν αίμα στους δρόμους μαζί με τους πάτρονές τους πολιτικάντηδες. Έσεται ήμαρ κουφάλες. . .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΑΑΑΑΧΧΧΧΧ ΑΥΤΑ ΤΑ ΝΙΑΤΑ!!!
    ΣΠΗΝΤΑΚΙΑ
    ΚΟΚΑ
    ΠΑΡΤΟΥΖΙΤΣΕΣ...

    ΑΑΑΑΧΧΧΧ ΝΑ ΕΙΧΑ ΤΑ ΝΙΑΤΑ ΣΑΣ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση