GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πού είναι τώρα η Νεολαία ΠΑΣΟΚ;...

Από το http://mhpronomiouxos.blogspot.com/ …και τώρα που είναι η Νεολαία. ΠΑΣΟΚ; οέο; …όλοι είναι η ώρα να αναλάβουν τις ευθύνες τους, με...

Από το http://mhpronomiouxos.blogspot.com/
…και τώρα που είναι η Νεολαία. ΠΑΣΟΚ; οέο;
…όλοι είναι η ώρα να αναλάβουν τις ευθύνες τους, με πρώτους εμάς που από την δεκαετία του 80 δεχτήκαμε στις πλάτες να στηθούν τα νέα τζάκια, και ο κόσμος να αποκοιμηθεί από την προσωρινή ευημερία του καπιταλισμού, και την ανάγκη να δούμε κάτι να αλλάζει από την πολυετή επικράτηση των δεξιών συντηρητικών δυνάμεων….
Μπορεί να κερδίσαμε κάποια.. μπορεί να έγιναν και βήματα προόδου.
Εκ του αποτελέσματος όμως, για να...
 είμαστε σε αυτήν την κατάσταση σήμερα, σίγουρα κάτι δεν κάναμε καλά. Γι αυτό είμαστε μπροστά στους κοινωνικούς αγώνες, μέσα από τα σωματεία μας και την ΠΑΣΚΕ σήμερα, για την ανατροπή των νεοφιλελευθέρων επιλογών της κυβέρνησης, που δεν είναι αυτό που ψηφίσαμε, που καταχρηστικά χρησιμοποιεί και αλλοιώνει την εντολή που τις δώσαμε, για να διαλύσει ότι με αγώνες κτίσαμε τόσες δεκαετίες… Σήμερα όμως στο στόχαστρο είναι οι νέοι της πατρίδας μας, που τους προαλείφουν για σύγχρονους σκλάβους στα αδηφάγα στόματα των κεφαλαιοκρατών, και ρωτώ…
..Ποιά είναι η θέση της Νεολαίας Πασόκ; Θα δεχτεί την καταστροφή μια ολόκληρης γενιάς στον βωμό της κομματικής πειθαρχίας;.. και αν το κάνουν πως θα κυκλοφορούν στον δρόμο και θα κοιτάνε στα μάτια τους συνομηλίκους τους;...
Άρα είναι η ώρα να αναλάβουν και οι νέοι σύντροφοι μας την δική τους ευθύνη…και να αποδείξουν ότι είναι νέοι με οράματα και αξίες, και όχι παιδάκια των γραφείων και των διαδρόμων υπό την στενή παρακολούθηση των αποτυχημένων κομματόσκυλων προκατόχων τους… Είμαι εξοργισμένος από την μέχρι τώρα στάση τους, γιατί εμείς κοντά στα 50 τώρα πια και σε όλες τις πορείες είμαστε μαζί με τον λαό, και τον καλούμε ανοιχτά σε γενικό ξεσηκωμό, και πουθενά δεν είδα μία ανακοίνωση της Ν. ΠΑΣΟΚ που να καλεί τους νέους σε αντίσταση. Μπείτε μπροστά συντρόφια, καλέστε ανοιχτά τη νεολαία όλης της χώρας σε μαζικό ξεσηκωμό την Τρίτη 29-6 στην μεγάλη πανεργατική πανελλαδική απεργία της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ… ίσως είναι η τελευταία σας ευκαιρία για να βγείτε από το κάδρο της εκσυγχρονιστικής νεοφιλελεύθερης συμμορίας, που έκανε ρεσάλτο στις ελπίδες μας για μια καλύτερη και δικαιότερη Ελλάδα...

14 σχόλια

  1. ΠΡΟΣΟΧΗ , ΠΡΟΣΟΧΗ .
    ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΞΕΝΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ,ΜΕ ΑΣΠΡΕΣ ΚΕΛΕΜΠΙΕΣ ,
    ( Η ΚΑΛΟΝΤΥΜΕΝΟΙ , ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΤΕ ΤΙ ΚΑΛΟΙ ΕΙΝΑΙ
    ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΝΜΑΝΟΙ . )
    ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΖΗΤΙΑΝΟΥΣ , ΑΠΟ ΕΞΩ ΣΕ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ,ΠΛΑΤΕΙΕΣ ,ΚΑΦΕΝΕΙΑ ,
    ΣΥΝΗΘΩΣ ΤΙΣ ΚΥΡΙΑΚΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΛΑΙΚΕΣ ,
    ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ,
    ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΦΑΓΗΤΟ .
    ΤΟΥΣ ΜΟΙΡΑΖΟΥΝ ΜΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ Ο ΚΑΘΕ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΝ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ .
    ΔΙΟΤΙ ,ΟΤΑΝ ΔΩΘΕΙ Η ΔΙΑΤΑΓΗ ΘΑ ΜΑΣ ΚΛΕΨΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΣΦΑΞΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΑΡΠΑΞΟΥΝ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΜΑΣ .
    ΕΛΛΗΝΕΣ ,ΠΡΟΣΟΧΗ , ΠΡΟΣΟΧΗ , ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΑΥΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΣΑΣ ΣΠΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΠΑΤΗΣΟΥΝ .
    ΚΟΦΤΕ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ .
    ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΟΙ ΖΩΕΣ ΣΑΣ .
    ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΚΑΝΕΤΕ , ΠΡΙΝ ΣΑΣ ΞΕΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΧΟΥΝ ΒΟΛΕΥΤΕΙ ΟΛΟΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ.
    ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΤΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Παρακαλείτε Έλληνας η Τούρκος πιλότος Π .Α , μόλις δουν από την τηλεόραση ότι είναι όλοι μέσα , χωρίς να λείπει ούτε ένας και ο άλλος να είναι μέσα στο γραφείο του, να το κάνουν αμέσως με απόλυτη επιτυχημένη χειρουργική ακρίβεια .
    Α )ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΟ ΜΗΚΟΣ : 37 ΜΟΙΡΕΣ , 58 ΠΡΩΤΑ ΛΕΠΤΑ ΚΑΙ
    30,91 ΔΕΥΤΕΡΑ .
    Β ) ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΟ ΠΛΑΤΟΣ : 23 ΜΟΙΡΕΣ , 44 ΠΡΩΤΑ ΛΕΠΤΑ ΚΑΙ
    12,92 ΔΕΥΤΕΡΑ Ε ΥΨΟΜΕΤΡΟ : 134 ΜΕΤΡΑ .-.-.-.-.-.

    Α ) ΓΕΩΡΑΦΙΚΟ ΜΗΚΟΣ : 37 ΜΟΙΡΕΣ , 58 ΠΡΩΤΑ ΛΕΠΤΑ ΚΑΙ
    21,39 ΔΕΥΤΕΡΑ .
    Β ) ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΟ ΠΛΑΤΟΣ : 23 ΜΟΙΡΕΣ , 44 ΠΡΩΤΑ ΛΕΠΤΑ ΚΑΙ
    26,60 ΔΕΥΤΕΡΑ Ε ΥΨΟΜΕΤΡΟ : 134 ΜΕΤΡΑ .-.-.-.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η ΝΕΟΛΑΙΑ ΠΑΣΟΚ
    ΕΙΝΑΙ ΧΩΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΤΡΟΥΠΑ ΤΗΣ,ΤΡΩΕΙ ΚΑΛΑ ΚΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΕΤΑΙ
    ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΟ ΚΟΠΑΔΙ
    ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΩΝ+ΝΕΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΓΑΜΙΕΤΑΙ
    ΚΑΙ ΣΠΑΕΙ ΠΛΑΚΑ ΜΕ ΣΑΣ ΤΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΑΝΑΡΩΤΙΕΣΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΣΕ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ ΘΑ ΡΩΤΑΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΑΣΟΚΤΣΗΔΕΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κύριοι βουλευτές για να μην ψηφίζετε σαν πρόβατα κάντε μία ύστατη προσπάθεια διασωσης της αξιοπρέπειάς σας. Ζητήστε η ψηφοφορίες να είναι μυστικές για να πάψει πλέον αυτό το φαινόμενο της "κομματικής πειθαρχίας" που σας εξευτελίζει και δεν σας αφήνει να λειτουργήσετε ως αντιπρόσωποι της θέλησης του λαού αλλά σας υποχρεώνει να λειτουγρήσετε σαν υποτελείς του αρχηγού του κόμματός σας.

    ΔΗΜΗΤΡΗΣ 7

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κυβέρνηση μαϊμού.
    Μαιμού πρωθυπουργός σαν τον Παπανδρέου που εκλέχτηκε λέγοντας όλα τα παραμύθια του κόσμου, μαϊμού υπουργοί σαν το Λοβέρδο που κάνουν καθημερινά το μαύρο-άσπρο, μαϊμού γραμματείς υπουργείων σαν τη Δραγώνα που προσπαθούν χωρίς ούτε κάν ένα πτυχίο να μας βαφτίσουν αφγανούς.
    Πίσω στα κλουβιά σας βρε μαϊμούδες, σας πήραμε χαμπάρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. "Πού είναι τώρα η Νεολαία ΠΑΣΟΚ ;
    EΚΕΙ !!
    Ήθελε να ακούσει και όπερα λες και είχε και στο ...χωριό του

    Στο Ηρώδειο πήγε να ακούσει όπερα ο υπουργός οικονομικών Γιώργος Παπακωνσταντίνου λες και έχουν λυθεί όλα τα προβλήματα και μπορεί να...παρουσιάζεται και να κάνει δημόσιες εμφανίσεις για να ψυχαγωγείται.

    Κάτσε σπίτι σου κ.υπουργέ μέχρι να λύσεις τα προβλήματα μας και άκουσε εκεί την όπερα σου. Το λιγότερο που μπορείς να κάνεις για να μην προκαλείς και να μην φας και γιούχα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. "Πού είναι τώρα η Νεολαία ΠΑΣΟΚ;..."
    Χέρι χέρι και με τους διορισμούς !!

    " Τι και εάν καταγγέλλει τις πρακτικές των άλλων κομμάτων; Ο Γιώργος Καρατζαφέρης αναδεικνύεται σε «εξπέρ» στους κομματικούς διορισμούς στη Βουλή για τα «δικά του παιδιά». Μάλιστα ακόμα και εν μέσω κρίσης ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ εξασφάλισε τους τελευταίους μήνες μια πολυπόθητη θέση εργασίας σε αρκετούς στενούς συνεργάτες του.

    Και δεν είναι μόνο αυτοί. Στελέχη του κόμματος, μέλη της Κεντρικής Επιτροπής, δημοσιογράφοι του Τηλε-άστυ, του Ράδιο-άστυ και της εφημερίδας «Α1» είναι μεταξύ των «εκλεκτών»...

    Ορισμένοι από εκείνους που έχει βολέψει στη Βουλή με διάφορους τρόπους είναι οι παρακάτω:

    *Κοκκίνου Κατερίνα: Διευθύντρια του πολιτικού γραφείου και εξ απορρήτων του προέδρου του ΛΑΟΣ, η οποία διορίστηκε ως δόκιμη υπάλληλος τον Φεβρουάριο του 2009.
    *Παναγιωτακόπουλος Γιάννης: Πρόεδρος της νεολαίας του ΛΑΟΣ (ΝΕΟΣ), υποψήφιος ευρωβουλευτής το 2009. Διορίστηκε το Δεκέμβριο ως μετακλητός υπάλληλος.
    *Καψιώτης Δημήτρης: Μέλος της Κ.Ε., μέχρι προτινος παρουσιαστής «πατριωτικών» εκπομπών στο Τηλε-άστυ και στο Ράδιο-άστυ και υποψήφιος βουλευτής στη Β' Αθήνας στις τελευταίες εκλογές. Ο διορισμός του ως μονίμου υπαλλήλου έγινε τον Ιανουάριο του 2010.
    *Μπετζέλου Μαρία: Πρώην επικεφαλής του πολιτικού ρεπορτάζ στην «Α1», επίσης παρουσιάστρια πολιτικών εκπομπών σε τηλεόραση και ραδιόφωνο, η οποία διορίστηκε σε προσωποπαγή θέση δοκίμου υπαλλήλου στις 26 Απριλίου του 2010, ενώ είχε ήδη προϋπηρεσία στη Βουλή 16 μήνες.
    *Σκανδαλάκης Αντώνης: Γιος του απόστρατου Κωνσταντίνου Σκανδαλάκη, αντιπροέδρου του ΛΑΟΣ, άμεσου συνεργάτη του Γ. Καρατζαφέρη και ανθρώπου που διαχειρίζεται το κομματικό ταμείο. Μπήκε στη Βουλή στις αρχές του 2009, προσελήφθη ως μετακλητός το Νοέμβριο του ίδιου έτους και διορίστηκε σε προσωποπαγή θέση δόκιμου υπαλλήλου τον Μάρτιο του 2010.
    *Κακούρος Κώστας: «Κουμάντο» στον τηλεοπτικό σταθμό του κ. Καρατζαφέρη, επαναπροσελήφθη βάσει της ρύθμισης Σιούφα ως μετακλητός υπάλληλος τον Νοέμβριο του 2009, αφού είχε παραιτηθεί λόγω της διάλυσης της Βουλής τον Σεπτέμβριο. Τον Απρίλιο του 2010 διορίστηκε ως δόκιμος υπάλληλος.
    *Τζιτζώκος Ζήσης: Αρχισυντάκτης της «Α1», στέλεχος του γραφείου Τύπου του ΛΑΟΣ, διορίστηκε ως μόνιμος υπάλληλος στις 17 Φεβρουαρίου του 2010.
    *Μακρής Ιωάννης: Δικηγόρος, υποψήφιος του ΛΑΟΣ στη Β Θεσσαλονίκης το 2007 και στην Ευρυτανία το 2009. Κατέλαβε προσωποπαγή θέση δόκιμου υπαλλήλου στις 26 Απριλίου του 2010.
    *Μαριόλης Παναγιώτης: Αναπληρωτής γραμματέας Οργανωτικού του κόμματος και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής. Διορίστηκε ως δόκιμος υπάλληλος στις 16 Απριλίου του 2010.
    *Αναγνώστου Κωνσταντίνος: Γιος της Ελένης Αναγνώστου, διευθύντριας οικονομικών του κόμματος. Δόκιμος υπάλληλος, βάσει του ΦΕΚ 205/2010.

    Δεν είναι όμως μόνο η Βουλή. Και τις θέσεις των μετακλητών υπαλλήλων στον ΛΑΟΣ κατέλαβαν κομματικά στελέχη. Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, δεκατρείς από τους περιφερειάρχες του ΛΑΟΣ (κάποιοι και υποψήφιοι στα κομματικά ψηφοδέλτια) έχουν καταλάβει τις θέσεις αυτές. Πρόκειται για τους Δέτση Γιάννη, Γαϊτάνη Φώτη, Τσιάπη Ακη, Χαραλαμπίδη Μιχάλη, Μπέση Δημήτρη, Δήλαρη Παναγιώτη, Στεργιέλη Γιάννη, Φιλιππόπουλο Στάθη, Κοκκώνη Νεκτάριο, Καλογερούδη Ιωάννα, Διαμαντίδου Βάσω, Θανάσουλα Λάμπρο και Ζαφειρόπουλο Λάμπρο.

    Οι μεθοδεύσεις αυτές μπορεί να μην παραβιάζουν το νόμο, δεν παύουν όμως να προκαλούν το δημόσιο αίσθημα. Τα αρνητικά σχόλια περισσεύουν ακόμη και στο εσωτερικό του ΛΑΟΣ. «Με την πρακτική αυτή ο πρόεδρος παραβιάζει τις αρχές της αξιοκρατίας και της ισότητας που ο ίδιος διακηρύσσει» λέει στέλεχος του κόμματος, προσθέτοντας ότι σε περιόδους όπως η σημερινή όλοι οφείλουν να είναι πιο προσεκτικοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. "Υπουργείο Ανεργίας (Δελτίο Τύπου)!"

    "Ο Υπουργός Ανεργίας και Κοινωνικής Ανασφάλισης κος Ανδρέας Λοβέρδος προσκαλεί όλους τους εργαζόμενους στην εκδήλωση για την έναρξη του Νέου Ευρωπαϊκού Εργασιακού Μεσαίωνα που θα δημιουργήσει νέες στρατιές ανέργων, φτώχεια και κοινωνικό αποκλεισμό.
    Το έτος 2010 έχει ανακηρυχθεί από την Ευρωπαϊκή Ένωση ως «Ευρωπαϊκό Έτος για την Αναγέννηση της Φτώχειας και του Κοινωνικού Αποκλεισμού», σύμφωνα με Απόφαση του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και...
    του Συμβουλίου (καθώς επίσης και του ΔΝΤ).

    Η εκδήλωση στοχεύει στην προώθηση μιας ολοκληρωμένης διαχείρισης για την αντιμετώπιση της πείνας των νέων ανέργων που δε θα έχουν ψωμί να φάνε.
    Μεταξύ άλλων δράσεων, οι υποψήφιοι άνεργοι, θα γνωρίσουν τον καινοτόμο τρόπο στην παρασκευή του παντεσπανιού.

    Η εν λόγο δράση υπακούει στην τελευταία Κοινοτική Οδηγία για τους Ευρωπαίους ανέργους: «Αν δεν έχουν να φάνε ψωμί ας φάνε παντεσπάνι».
    Υλικά για ένα μεγάλο ταψί:
    1 κούπα ζάχαρη
    3 κουτ. της σούπας άγλυκο κακάο
    1 κούπα αλεύρι για όλες τις χρήσεις
    6 αβγά
    ½ κούπα χυμό λεμονιού
    ξύσμα πορτοκαλιού
    2 κουτ. της σούπας μπέικιν πάουνετρ
    ½ κουτ. του γλυκού αλάτι
    Όλο το μυστικό της επιτυχίας κρύβεται στο καλό χτύπημα…

    Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Υπουργείο Ανεργίας και Κοινωνικής Ανασφάλισης.
    Ζητήστε τον ίδιο τον υπουργό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση