GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Eβαλε τρίποντο...

...ο Α. Σαμαράς, αλλά κάποιοι διαμαρτύρονται Σχολιάζει ο Πόντικας Ναι, η νεολαία δεν "χειραγωγείται" όπως ανακοίνωσαν κάποιοι (ή...

...ο Α. Σαμαράς, αλλά κάποιοι διαμαρτύρονται

Σχολιάζει
ο Πόντικας

Ναι, η νεολαία δεν "χειραγωγείται" όπως ανακοίνωσαν κάποιοι (ή κάποιος) διαδικτυακά, αλλά αρκετές φορές άγεται και φέρεται από προσωπικές φιλοδοξίες. Όπως με την ανάρτηση-διαμαρτυρία στην απόφαση Σαμαρά να τοποθετήσει τον Βασίλη Κικίλια επι κεφαλής της Γραμματείας Νέας Γενιάς της παράταξης.
Δεν ξέρω ποιοί διαμαρτύρονται, αλλά ως ρεπόρτερ γνωρίζω ότι...

ο νεος πολιτικός, δεν επελέγει από τον πρόεδρο της Ν.Δ. μόνο για το σπουδαίο έργο του στο Δήμο Αθηναίων, αλλά και γιατί είναι ένας νέος άνθρωπος μακράν από τα μικροκομματικά που ταλανίζουν τη χώρα μας και κυρίως γιατί θα είναι αξιοκρατικά χρήσιμος, σε αντίοεση με κάποιους φελλούς που επιπλέουν στα κομματικά δρόμενα (και όχι μόνο) στο τόπο μας...
Φίλε επισκέπτη, δες το βιντεάκι (στο πρώτο πλάνο διακρίνεται αστραπιαία και ο κ. Αντώνης Σαμαράς) και θα καταλάβεις αν ο πρόεδρος της Ν.Δ. πέτυχε τρίποντο ή όχι...

8 σχόλια

  1. .
    =Α.. ΡΕ..ΤΖΟΥΛΙΑ, ΜΑΘΑΝΕ ΠΩΣ..ΚΑΙ ΠΛΑΚΩΣΑΝ ΚΑΙ..ΟΙ ΔΑΝΟΑΙΓΥΠΤΙΟΙ.

    http://www.philipnielsen.gr/2010/03/0-1.html

    -O Philip Nielsen, Δανοαιγύπτιος την καταγωγή, λέει ….να κάνουμε εδώ την Μέκκα της τσόντας, όπως παλιά την δεκαετία του 60’ και 70’ η Δανία…. για να δώσουμε λύση στα πολύ σοβαρά προβλήματα της Ελληνικής Οικονομίας.

    [[ Ο κ. Philip Nielsen ήταν συνεταίρος[certificate dnld] της Κας Jacoline Vinke-Παπακωνσταντίνου στην Your Greece Τουριστικές Υπηρεσίες ΕΠΕ και Διευθύνων Σύμβουλος στην Creative Marketing S.A. ]]

    -ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ Ο κ. PHILIP NIELSEN ??

    -ΝΑΙ , ΑΛΛΑ ΜΕ ΚΥΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΑΝΙΑ , ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

    Ο κ. Philip Nielsen από την Δανία, μας προτρέπει, για τους λόγους που αναφέρει, να αναπτύξουμε την Βιομηχανία των ταινιών ενηλίκων (τσόντες). Αφού στην Ναυτιλία υπάρχει κρίση, από την άλλη η Ελλάδα δεν μπορεί να συναγωνιστεί τουριστικά, τις φθηνότερες χώρες όπως Κροατία, Τουρκία και Αίγυπτο. Μήπως να κάνουμε εδώ την Μέκκα της τσόντας. Η άλλη μου πατρίδα (Δανία) την δεκαετία του 60’ και 70’ έβγαλε πολλά λεφτά με τις ροζ ταινίες της.

    ====http://www.philipnielsen.gr/2010/03/0-1.html====
    SLALOM ON LINE

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΚΙΚΙΛΙΑΣ ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΜΠΑΝΤΑ
    ΠΟΥ ΕΊΝΑΙ ΦΙΛΟΣ ΓΙΑΝΝΟΥΛΙΑ ΟΜΠΑΜΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αντώνη κάλεσε τα βοθρατζίδικα να αδειάσουν τα σκατά που έχουν μαζευτεί και μόνο εσύ βάλε σε θέσεις κλειδιά νέους ανθρώπους της απόλυτης εμπιστοσύνης σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είχα την εντύπωση ότι ο πρωθυπουργός μας γυρνοβολάει στην Ευρώπη για να βοηθήσει την οικονομία της Ελλάδας.
    Μέχρι στιγμής οι διαπραγματεύσεις του εθνικού μας Αϊνστάϊν ήταν εξαιρετικά επιτυχημένες.
    Κανένας δεν μας έδωσε φράγκο αλλά ο ΓΑΠ κανόνισε να αγοράσουμε φρεγάτες από τη Γαλλία και Eurofighter από τη Γερμανία.
    (το μπερδεμένο μου μυαλό . . . που έλεγε και ο Καζαντζίδης).
    Συγχαρητήρια στους συμπατριώτες μας που του έδωσαν 44%.
    Όσο περνούν οι μέρες τόσο πιό ξεκάθαρα αποδεικνύεται ότι τους άξιζε το δούλεμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο κόσμος την καταλαβαίνει την κοινή λογική που εκφράζει ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.
    Ναί στη μείωση της σπατάλης στο δημόσιο (αδιαφανείς προμήθειες, ανύπαρκτα εκτός έδρας, άχρηστες προσλήψεις, εικονικές υπερωρίες) αλλά όχι στη συνολική αποκαθήλωση του ρόλου του Δ.Υ.
    Εάν χρειάζονται μετατάξεις, να γίνουν μετατάξεις.
    Εάν κάποιοι Δ.Υ. σκοτώνονται και άλλοι είναι εξαφανισμένοι από την υπηρεσία εδώ και χρόνια, να αποκατασταθεί η δικαιοσύνη.
    Δεν λύνονται όμως τα προβλήματα με το να πετσοκόβεις τους πάντες, δηλαδή πέλεκυς επί δικαίων και αδίκων.
    Αλλά τούτοι εδώ οι ρεμπεσκέδες είναι τόσο μακάκες που δεν μπορούν ούτε τα αυτονόητα να καταλάβουν.
    Όταν βγαίνει ο Υπουργών Οικονομίας και λέει ότι θα φορολογήσει τις καταθέσεις, που βέβαια μετά ταξιδεύουν στο εξωτερικό σε χρόνο ντέ-τέ και ο ίδιος άνθρωπος πάλι αναρωτιέται γιατί έχουν πρόβλημα ρευστότητας οι τράπεζες, έ τότε ΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ;
    ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ, ΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ;
    Πρόκειται για πνευματικά ανάπηρους.
    Και ένας απόφοιτος γυμνασίου μπορεί να καταλάβει αυτά που δεν βλέπουν αυτοί οι γελοίοι.
    Όλους τους ομοίους του μάζεψε γύρω του ο ΓΑΠ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. H NEOI DEN THELOUN PATRONES Koi SUGGRAFEIS TOU ARTHROU, KAI OSO GIA TON EN LOGW KURIO PERA APO TO PLEONEKTHMA OTI EINAI NEOS KAI EPAIZE KAI BASKET POTE TOU DEN APEDEIKSE KATI THETIKOTERO, PARA MONO OTI TON STHRIZAN OI ANTHRWPOI TOY GRAFEIOY TOU "HTHIKON KAI NOMIMON'', OI GNWSTOI SYNDIKALISTOPATERES TOU PANTEIOU POU ME TO STRATO TOUS KAI TA FOITHTIKA ROUSFETIA TOUS TAZOUN DEKSIA KAI ARISTERA ENA KALO MELLON GIA TON OPOIO UPOPSHFIO POLITIKO. KAI POIOS EINAI AUTOS POU THA XREWNEI TO DHMO ATHINAIWN ME TA THLEFWNHMAT TOU PAPTEIOY GIA THN KINHTOPOIHSH MIA THS NTORAS STIS ESWKOMMATIKES KAI META TOU SAMARA OTAN APOFASIASN NA TA SPASOUN? KAI GIATI NA PLHRWNOUME EMEIS TA POLITIKA PAIXNIDIA TOU KATHE PANOU ME TON KIKILIA ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. KAI GIATI NA PLHRWNOUME EMEIS TA POLITIKA PAIXNIDIA TOU PANOU PALAI POTE KOLHTOU TOU BOULGARAKH ME TON KIKILIA, GIATI TO PANTEIO ME TO STRATO TOU NA XREWNEI TO DHMO ATHINAIWN? TI FTAIEI O ELLHNAS FOROLOGOUMENOS NA STHRIZEI THN AERGIA KAI THN ARGOMISTHIA TWN ANTHRWPWN POU DIELUSAN ENA KRATOS?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. O Τύπος δεν είναι ούτε για φτύσιμο, παρουσιάζεται σαν τον απόλυτο γκόμενο και την πέφτει στα κοριτσάκια αραδιάζοντας ένα σωρό αρλούμπες!!
    Ωραίοι άνθρωποι μας διοικούν!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση