GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Και το βίντεο...

Aπό τον Βασίλη Αλεξάνδρου Eπειδή βλέπω μεγάλο ...ενδιαφέρον , σας στέλνω και το επίμαχο βίντεο. Βάλτε το και ...γαία πυρί μιχθήτω!

Aπό τον Βασίλη Αλεξάνδρου

Eπειδή βλέπω μεγάλο ...ενδιαφέρον, σας στέλνω και το επίμαχο βίντεο. Βάλτε το και ...γαία πυρί μιχθήτω!

31 σχόλια

  1. ΖΗΤΩ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ !!!!!!!!!!!!!!!!11
    ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ ΒΕΒΑΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μεγάλη η κατρακύλα του παπαράτσο, κοσμικογράφου και συναδέλφου του Αντρέα Κουβελογιάννη, Δημήτρη Λυμπερόπουλου. Κρύβεται μεγάλο μίσος μέσα του. Συμπλέγματα και κακίες που δεν έχει ξεπεράσει λόγω μιας αποτυχημένης καριέρας. Και απόλυτου φθόνου προς τους πραγματικά καταξιωμένους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι απαντήσεις έχουν δοθεί και όποιος ξέρει, ξέρει. Τα άλλα είναι λάσπη που εκτοξεύονται από Λυμπερόπουλους λόγω ζήλιας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τί άλλο ακόμη θα ξεθάψει ο συνταξιούχος ρεπόρτερ; Είναι κατάσταση αυτή; Ντρεπόμαστε για αυτό το χάλι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Να δούμε μέχρι που θα φτάσει ο κατήφορος ενός άλλοτε καταξιωμένου ρεπόρτερ: του Δ. Λιμπερόπουλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γεια στο στόμα σου Λυμπερόπουλε. Όποιος προκαλεί πρέπει να παίρνει και την απάντηση που του αξίζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗ ΔΗΜΗΤΡΗ ΛΙΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Όλα τα σχόλια τα γράφει μόνος του ο συνταξιούχος συνάδελφος του Κουβελογιάννη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. O από πάνω είναι ο Λυμπερόπουλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Συγχαρητήρια στον ΔΑΣΚΑΛΟ Λυμπερόπουλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Και τώρα ο Μαστοράκης θα επικαλεσθεί και πάλι ως ΑΛΛΟΘΙ τον Ζουρνατζή, τον υπουργό προπαγάνδας της χούντας,πως λέμε Γκέμπελς παρά τω Χίτλερ.
    Πήτε μου όμως ο Λυμπερόπουλος τι έφταιξε να τον πιπιλάτε στα σχόλια. Αυτός άλλο θέμα ξεκίνησε χωρίς αναφορά πουθενά στον Μαστοράκη, αλλά ο τελευταίος ξεκίνησε να τον βομβαρδίζει με "ανώνυμα" σχόλια ως δημοσιογράφο της κοσμικής κλειδαρότρυπας. Μήπως ο Μαστοράκης θυσιάστηκε για την παντοδύναμη Παναγιωταρέα;
    'Αντε απο δω και κάτω με πόσα σχόλια θα μας βομβαρδίσει ο σαλεμένος εγκέφαλός του...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Πως τα μπερδουκλώνεις πάλι ρε Νικολάκη, λες ότι ο Δημητράκης γράφει σχόλια εναντίον σου, ΕΙΠΕ Ο ΓΑΙΔΑΡΟΣ ΤΟΝ ΠΕΤΕΙΝΟ ΚΕΦΆΛΑ !!!!
    Για την ταμπακέρα δεν μας λες, την εκπομπή ξευτίλα της καριέρας σου, που κατά τα άλλα ήταν επιτυχημένη λόγω πονηράδας να πουλάς φύκια για μεταξωτές κορδέλες. Εδώ με τα συνεχή ανώνυμα σχόλιά σου έχεις κάνει όσους δεν ξέρουν τον Λυμπερόπουλο ότι σε ζηλεύει, ποιός ένας νάνος τησ δημοσιογραφίας (έτσι τον παρουσιάζεις) ένα γίγαντα όπως εσύ- εσύ το λες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Φοράς και γυαλιά ηλίου μέσα στο ανακριτήριο σαν τσάτσος μπάτσος της χούντας... ουστ μικράνθρωπε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αντρέα Κουβελογιάννη ο μάστορας της συκοφαντίας και της συσκότισης της αλήθειας δεν χρειάζεται σφαλιάρες και ροχάλες αλλά ζουρλομανδία και να του τον φέρει ο ΖΟΥΡΛΑΤΖΗΣ ΤΟ ΆΛΛΟΘΊ ΤΟΥ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Η λέξη παπαράτσο και κάποιες άλλες που υπάρχουν σε ανώνυμα σχόλια, δείχνουν πιός είναι ο αποστολέας τους, ο Μάσρορας που βρήκε το μάστορά του.
    Ακολουθούν δεκάδες σχόλια γραμμένα από τον ΜΕΓΑ ΤΗΛΕΑΣΤΕΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΑΚΟΜΑ ΖΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΧΙΔΙ Ο ΜΑΣΤΟΡΑΚΗΣ;;;;;;;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΕΔΩ ΖΟΥΝ ΚΑΙ ΒΙΣΛΕΥΟΥΝ Ο ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗΣ , Ο ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ , ΟΛΥΡΙΤΖΗΣ , Ο ΟΙΚΟΝΟΜΕΑΣ Ο ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗΣ Η ΤΡΕΜΗ Ο ΚΑΨΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΙΝΑ ΦΑΣΙΣΤΑΚΙΑ ΠΟΥ ΣΕ ΒΡΙΖΟΥΝ ΣΕ ΕΞΑΘΛΙΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΝΟΥΝ ΠΛΑΤΗ(ΜΕ ΚΩΛΟ) ΣΤΟΟΥΣ ΤΡΟΦΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥΣ (ΠΑΣΟΚΟΥΣ)
    ΤΟ ΜΑΣΤΟΡΑΚΗ ΘΥΜΗΘΗΚΑΤΕ ΡΕ ΓΙΔΟΠΡΟΒΑΤΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Όλα τα παραπάνω σχόλια είναι γραμμένα από τον δυστυχή δημοσιογράφο της κλειδαρότρυπας, τον παπαράτσο και συνάδελφο του Αντρέα Κουβελογιάννη, τον Δημήτρη Λιμπερόπουλο. Δεν βαριέσαι να κάθεσαι και να γράφεις μόνος σου ρε Δημήτρη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ωραία γλώσσα χρησιμοποιεί ο κλειδαρότρυπας Λυμπερόπουλος. Και μετά κατηγορεί άλλους για ανώνυμα σχόλια και συκοφαντίες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΜΠΡΑΒΟ στον ΔΗΜΗΤΡΗ ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Σαχλαμάρες λέει ο Λιμπερόπουλος. Ό,τι έγραφε και στα "έγκυρα" ρεπορτάζ του. Θα του ανέβει η πίεση πάντως και θα έχουμε προβλήματα. "Δάσκαλε" κάλμαρε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ας πούμε ότι ο Μαστοράκης ήταν αυτό που θέλουν ορισμένοι.
    Οι άλλοι, τα προβεβλημένα δημοσιογραφά της ρεμούλας, που κάλυψαν, σιγοντάρισαν και φρόντισαν να στηρίξουν όλους εκείνους τους πολιτικούς που κατάκλεψαν το δημόσιο και τον απελπισμένο λαό τί είναι;
    Καθαγιασμένοι τάχα επειδή λένε ότι είναι "δημοκράτες";

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Πώς ό ""δημοκράτης Λυμπερό"",
    μπαινόβγαινε επί χούντας,Ελλάδα-ΗΠΑ,εάν δέν ήτο κι αυτός
    ""τσάτσος"" τού καθεστώτος???
    Σέ λίγο θά μάς βγή κι αντιστασιακός ό Λυμπερό!!!!!!!!!!!
    Δέν μάς αναρτάς καί τά αρνητικά τών φίλμς,μέ τίς φωτογραφίες πού δήθεν έχεις,μέ τούς επώνυμους τής εποχής (Ωνάση κ.λ.π) ή κι αυτές είναι ""μουσαντέ"",όπως κι οί δήθεν συνεντεύξεις σου,μέ αυτούς??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Μια προειδοποίηση: Αν ξαναϋπάρξει υπονομευτική ανάρτηση του Λυμπερόπουλου για αθώους ανθρώπους, θα αρχίσουν ... άλλες αποκαλύψεις. Αν αντέχει, ας συνεχίσει ο κοσμικογράφος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ρε συ Λυμπερόπουλε, γράφεις, γράφεις, γράφεις (σα να πέρδεσαι όμως, σε έχει πιάσει γραφοδιάρροια και είσαι και σάψαλος, θα σου κρεμάσει το άντερο από το πολύ κλάσιμο) και θα σε θυμηθεί ο ΄Θεός ρε να σε πάρει κοντά του.

    Για αυτό σου λέω, άσε το γράψιμο και συνέχισε το βεριτάμπλ κλάσιμο. Εκεί είσαι κατάτι καλύτερος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. O Λυμπερόπουλος παντού βλέπει τον Μαστοράκη. Ακόμα και στον ύπνο του. Τον βλέπει να κρύβεται πίσω από πόρτες και παράθυρα. Του έχει γίνει έμμονη ιδέα. Σύνελθε ρε Δημήτρη. Τί φταίει ο Μαστοράκης εάν κάποιοι αναγνώστες σου γράφουν ότι σου γράφουν; Πάντως με όλα αυτά, φάνηκε η πικρία που νιώθει ο Λυμπερόπουλος για την καριέρα του και ο φθόνος του απέναντι στον Μαστοράκη ο οποίος ουδέποτε ασχολήθηκε μαζί του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ο 7:29 είναι ο Μαστοράκης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Τί έγινε; Νέκρα έπεσε στο μέτωπο της ενδοδημοσιογραφικής αντιπαράθεσης; Φοβήθηκε ο Λιμπερόπουλος και έκανε πίσω; Ή μήπως τα βρήκαν οι δυο τους ώστε να πάψουν να εκτίθενται;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΖΗΤΩ Η 21-4-1967!
    Άντε λοιπόν βρίστε με τώρα όλοι εσείς που η δημοκρατία σας τρέχει από τα μπατζάκια σας, όσοι φοράτε παντελόνια……..
    Βρίστε με δούλοι και εντολοδόχοι της πολιτικής ρεμούλας και των ρεμαλιών της πολιτικής. Αυτών που διέταξαν να γράφεται η ιστορία κατά το δοκούν, αυτών που πτώχευσαν το κράτος, αυτών που διέλυσαν την παιδεία, την άμυνα, την δημόσια διοίκηση, την δημόσια υγεία, που έφεραν την ανασφάλεια και την ισοπέδωση των πάντων, που κατάργησαν θεσμούς.
    Αυτούς υπηρετείτε διότι σας πιπίλισαν ότι αυτοί είναι δημοκράτες και ότι το προϊόν της διοικήσεώς των είναι δημοκρατία!
    Για το χρήμα και το βόλεμα τρέχετε όλοι σας. Όλα τα άλλα τα ακούω βερεσέ. Αυτούς που μας κατάντησαν έτσι, αυτούς έχετε θεούς γιατί βολεύεστε.
    ΖΗΤΩ Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΟΥΒΕΛΟΓΙΑΝΝΗΣ
    O Aνδρέας Kουβελογιάννης κάνει μια αναδρομή στα πενήντα τελευταία χρόνια της δημοσιογραφικής του δραστηριότητας. Σε όλα όσα είδε, έζησε κι έγραψε από τη «χρυσή δεκαετία» μέχρι σήμερα. Όσα περιγράφονται στις ιστορίες μιας ζωής του δημοσιογράφου δε θα είχαν, ίσως, κανένα ενδιαφέρον για τους πολλούς, αν δεν αφορούσαν μυθικές προσωπικότητες που χάραξαν ανεξίτηλα το όνομά τους στον καλλιτεχνικό χώρο των περασμένων δεκαετιών. Mέσα από τις σελίδες αυτού του βιβλίου οι παλαιότεροι θα θυμηθούν και θα αναπολήσουν –χάρη στα αποκλειστικά και, ίσως, χιουμοριστικά πορτρέτα, όπως και στις σπάνιες κι αδημοσίευτες φωτογραφίες– μια εποχή που έφυγε ανεπιστρεπτί. Και οι νεότεροι θα μάθουν και ίσως ζηλέψουν μια Aθήνα μικρότερη αλλά σαφώς ομορφότερη. Σ’ εκείνη τη «χρυσή δεκαετία» ο δημοσιογράφος συνάντησε την Mπριζίτ Mπαρντό, τον Tζον Λένον, τον Kουρτ Γιούργκενς, τον Άντονι Kουίν, τον Άλαν Mπέιτς, τον Nτομένικο Mοντούνιο, τον Πεπίνο ντι Kάπρι, τον Aλμπάνο, τον Nτόνοβαν και πολλούς ακόμα… Oι αυθεντικές ιστορίες και τα φωτογραφικά στιγμιότυπα των κορυφαίων Eλλήνων καλλιτεχνών που συμβάδισαν επαγγελματικά με τον Ανδρέα Κουβελογιάννη θα ξαφνιάσουν ευχάριστα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Πριν κάμποσους μήνες είδα και άκουσα σε μεσημεριανή τηλεοπτική εκπομπή τον Χρήστο Οικόμου (που υπήρξε άντρακλας και όχι ξερακιανή λαγάνα σαν τον Λυμπερόπουλο και τον Μαστοράκη, να λέει για τον τελευταίο ότι έπρεπε να παίζει σε έργα γκραν γκινιόλ, λόγω της φάτσας του. Θα μου πεις ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΗ εκπομπή κους κους ήταν τέτοια θέλει... ΑΧΑΧΟΎΧΑΑΑΑΑΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση