GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Π. Δούκας: Να γίνει η Εξεταστική Επιτροπή...

...για το σκάνδαλο του Βατοπεδίου. Ο υφυπουργός που κόπηκε ως "βατοπεδινός" προκαλεί τώρα τον Σαμαρά και τον Καραμανλή να δεχθούν...

...για το σκάνδαλο του Βατοπεδίου. Ο υφυπουργός που κόπηκε ως "βατοπεδινός" προκαλεί τώρα τον Σαμαρά και τον Καραμανλή να δεχθούν την έρευνα της Βουλής!
.
Σε αντίθεση με την ηγεσία της ΝΔ που τώρα λέει "όχι" στη σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής για την υπόθεση της Μονής Βατοπεδίου, ο πρώην υφυπουργός Πέτρος Δούκας συνεχίζει να τάσσεται υπέρ της συγκρότησης μιας τέτοιας Επιτροπής. Το έκανε και σήμερα, πριν από λίγο, με δηλώσεις του ενώ ήδη είχε γίνει γνωστή αναδίπλωση της Ρηγίλλης ύστερα από το "βέτο" Καραμανλή (διαβάστε σχετικά εδώ).
"Θελω οπωσδήποτε να γίνει η συγκεκριμένη Εξεταστική Επιτροπή. Πρέπει να γίνει, το εχω πει και επιμένω..." δήλωσε συγκεκριμένα. Κι αυτή η δήλωση παίρνει...

νέα διάσταση τώρα διότι ο Π. Δούκας κόπηκε από το ψηφοδέλτιο της ΝΔ ως "βατοπεδινός" επειδή ως υφυπουργός Οικονομικών είχε χειριστεί τμήμα της υπόθεσης. Έτσι ο μεν Κ. Καραμανλής, που εμφανιζόταν να μη ξέρει τίποτα για το θέμα, τώρα δείχνει να φοβάται, και να προσπαθεί, μέσω του Αντ. Σαμαρά, να αποτρέψει την περαιτέρω έρευνα, ενώ ο Π. Δούκας που εμφανίστηκε ως "ενοχος" ζητά να γίνει νέα έρευνα και προκαλεί έτσι εμμέσως τους κ. Σαμαρά και Καραμανλή να τηρήσουν και αυτή θετική στάση.
Πόσα έχουμε να μάθουμε ακόμη...

13 σχόλια

  1. ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ .


    ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΤΟΝ ΔΟΥΚΑ.

    ΚΑΛΑ ΤΩΡΑ ΣΟΥ ΗΡΘΕ Η ΦΩΤΙΣΗ ΓΙΑ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ;

    ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΚΑΙ Η ΘΕΟΔΩΡΑ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ;


    ΕΩΡΑΚΑΣ ΚΑΤ'ΑΜΜΟΥ;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΟΥΚΑΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΟΥΚΑΣ.
    ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΘΕΣΜΩΝ .
    ΚΑΙ ΟΤΑΝ Ο ΔΟΥΚΑΣ ΥΠΗΡΕΤΟΥΣΕ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΤΑΚΑΝΕ ΜΟΥΝΙ.
    ΑΝ ΕΦΤΑΙΓΕ Η ΙΧΙ ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΑΣ ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΕ Ο ΔΟΥΚΑΣ.
    ΝΑ ΠΑΕΙ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΔΟΥΚΑΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΡΑΒΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙ ΗΣΥΧΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Η ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΑΒΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΜΑΣ ΖΑΛΙΖΕΙ ΑΛΛΟ ΜΕ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ.
    ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΠΩΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ.
    ΤΟΥΜΠΕΚΙ ΛΟΙΠΟΝ ΨΙΛΟΚΟΜΕΝΟ ΚΑΙ ΣΚΑΣΤΕ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ ΟΠΩΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΤΡΩΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΑΓΥΡΤΕΣ Η ΜΑΛΛΟΝ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΑΣ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΕΤΡΑΚΗ ΤΩΡΑ ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ??. ΟΤΑΝ ΦΥΓΑΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΝΤΟΛΗΣ ΤΟΥ ΤΟΤΕ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΙ ΘΕΣΗ ΠΗΡΕΣ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κύριε Σαμαρά εκτίθεσθε.

    Ο κ. Καραμανλής κάλυψε Ρουσόπουλο, Βουλγαράκη.

    Εσείς καλύπτετε τον κ. Καραμανλή.

    Να υποθέσουμε ότι είστε όλοι μια παρέα ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. αντε ρε χέσου, γυμνοσάλιαγκα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τσιου...τσιου το πουλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΚΑΛΙΟ ΑΡΓΑ ΠΑΡΑ ΠΟΤΕ! ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΠΟΙΟΙ ΕΜΛΕΚΟΝΤΕ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΔΟΥΚΑΣ .ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ ΝΑ ΣΟΥ ΤΑ ΡΙΧΝΟΥΝΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΦΤΕΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Και γιατί κ Δούκα δεν καταθέσατε όλη την αλήθεια στην πρώτη εξεταστική επιτροπή και ζητάτε να την καταθέσετε τώρα? Δηλ στην πρώτη εξεταστική είπατε ψέματα η την μισή αλήθεια?
    Δηλωστετο αυτό καθαρά να το μάθουν όλοι οι πολίτες
    Δηλωστε ακόμη καθαρά ποιος και γιατί σας εμπόδισε να πείτε τότε την αλήθεια. Μόνο έτσι θα ξεπλυθείτε Nα λοιπόν ένας λόγος που πρέπει να ξανά γίνει εξεταστική επιτροπή κ Σαμαρά .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΤΙ ΦΟΒΩΝΤΑΙ ΣΤΗ ΝΔ ΓΙΑ ΤΟ ΒΑΤΟΠΕΔΙ

    Ο ΔΟΥΚΑΣ ΚΑΤΙ ΞΕΡΕΙ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ

    Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΚΑΙ Ο ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ ΤΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ

    ΣΑΜΑΡΑ ΒΓΑΛΤΑ ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΣ ΑΚΛΑΦΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΝΔ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τρόμαξαν τα όργανα της Νέας Τάξης; Θα μας αναγκάσετε να φωτογραφίζουμε τα άρθρα σας πριν τα αλλάξετε λόγω αντίδρασης μας...!


    ΤΑ ΝΕΑ άλλαξαν στο άρθρο τους για τη Δημόσια διαβούλευση για τους μετανάστες, το "Ακροδεξιά σχόλια" με το "Φοβικά σχόλια"...!
    Τρόμαξαν και πάλι από την μαζική αντίδραση των ιστολογίων; Έχουμε να κάνουμε και με μια ακόμη υποχώρηση...; Πάντως πιστεύουμε ότι έχετε ακόμα περιθώρια να ανασκευάσετε κύριοι τον τίτλο του φοβικού σας άρθρου! Μπορείτε να το μετατρέψετε σε "σχόλια Αγανάκτησης"!
    Πανικό μάλλον πάθατε εσείς εξαιτίας της οργισμένης αντίδρασης του κόσμου για το συγκεκριμένο εθνοκτόνο σχέδιο του ΠΑΣΟΚ! Πάθατε τέτοιο πανικό που συντονιστήκατε μαζί με άλλες εφημερίδες και προπαγανδίζετε αρνητικά την αντίδραση των Ελλήνων! Όσο και να προσπαθείτε δεν θα πείσετε κανέναν ότι οι φωνές αντίστασης που ακούγονται είναι λίγες και ακραίες! Οι φωνές αντίστασης που ακούγονται είναι ΠΟΛΛΕΣ και ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ.
    Όλοι εσείς όσοι μισθοφορικά και εντεταλμένα προσπαθείτε να αποκρούσετε το κύμα αγανάκτησης των Ελλήνων που εκφράζεται εδώ και ημέρες μέσα από τα ιστολόγια είστε καταδικασμένοι να αποτύχετε. Οι υγιείς Έλληνες είναι εδώ, ορθώνουν το ανάστημα τους και ζητούν ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ! Τι πιο ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ από την διεξαγωγή ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ; Έλληνες έφθασε η ώρα! Όλοι μαζί ενωμένοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Χεσε μας ρε Δουκα. Καλα τα κονομησες τοσο καιρο τωρα μας κανεις και πλακιτσα.

    Στα τσακιδια γουρουνοκεφαλε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ο γουρουνοκεφαλος Δουκας, ο Γκαιμπελς Ρουσοπουλος, ο γυμνοσαλιαγκας Ρουσοπουλος, τα τσογλανια Μπασιακος και Γκρατσιος, η κωλο-οικογενεια των Πελεκηδων, ο τενεκες Αγγελου και κυριως αυτος ο ανικανος μπουχεσομαλακας ο Καραμανλης πρεπει να τιμωρηθουν για την αρχιλαμογια τους.
    Σαμαρα, ξεσκισε τους! Μονο ετσι θα σε εμπιστευτει ο Ελληνας πολιτης. Αν το κανεις, εισαι ο επομενος πρωθυπουργος. Αν οχι, θα χασεις 2 εκλογες και θα κλεισεις τον κυκλο σου..
    Καληνυχτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ηλίθιοι και πανηλίθιοι του ΠΑΣΟΚ-PRESS.
    πέστε να σας γράψουν καμία καινούργια βρισιά ΜΕ ΩΡΑΙΟ ΟΝΟΜΑ.
    όπως είσαι ..Προστασία Πολίτη...
    είσαι... Πράσινη Ανάπτυξη..
    είσαι...ΦΩΦΩ ! κ.λ.π.

    ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΠΟΥ ΠΑΤΕ
    ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΤΟ ΒΟΘΡΟ ΣΑΣ
    TΟ PRESS..
    MEXRI KAI TA SKATA ΤΟ ΑΦΗΝΟΥΝ.
    ΤΑ ..ΑΠΟ ΚΟΥΡΑΔΙΑ
    ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΜΕΙΝΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΛΟΓΟ ΒΑΡΟΥΣ.
    ΚΟΛΛΗΣΑΝ ΣΤΟ ΠΑΤΟ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση