GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Βέτο" του Καραμανλή στον Σαμαρά...

Του επέβαλε τη στροφή 180 μοιρών στην Εξεταστική Επιτροπή για το σκάνδαλο του Βατοπεδίου. Τι φοβάται ο τέως πρωθυπουργός; Από τον Στάθη Παλα...

Του επέβαλε τη στροφή 180 μοιρών στην Εξεταστική Επιτροπή για το σκάνδαλο του Βατοπεδίου. Τι φοβάται ο τέως πρωθυπουργός;

Από τον Στάθη Παλαιολόγο
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

Διασταυρώνονται οι πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες η ΝΔ κάνει στροφή 180 μοιρών και λέει "όχι" (δείτε εδώ) τώρα στη σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής για το σκάνδαλο της Μονής Βατοπεδίου.
Το νέο στοιχείο που αποκάλυπταν πριν από λίγο στελέχη της ΝΔ είναι ότι την αναδίπλωση αυτή επέβαλε ο ίδιος ο τέως πρωθυπουργός Κ. Καραμανλής ο οποίος κάνει ήδη τις διακοπές του στα πολυτελή θέρετρα της Αυστρίας. Έθεσε ουσιαστικά "βέτο" και σε επικοινωνία του με τον Αντώνη Σαμαρά παραπονέθηκε έντονα γιατί συμφώνησε στο εκ νέου άνοιγμα της υπόθεσης αυτής η οποία πολιτικά τον πλήττει περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη. Είναι προφανές ότι φοβούνται τις αποκαλύψεις και νέων στοιχείων γύρω από το σκάνδαλο αυτό.
Με την αλλαγή στάσης της ηγεσίας της ΝΔ, αποδυναμώνεται και...

η εικόνα συναίνεσης που παρουσιάστηκε, κατά την πρόσφατη σύσκεψη στο προεδρικό μέγαρο, από όλους τους πολιτικούς αρχηγούς, υπέρ της διαφάνειας και της κάθαρσης στο δημόσιο βίο και εκφυλίζονται οι σχετικές διακηρύξεις. Δεν άντεξε ούτε λίγες μέρες η εικόνα αυτή...

30 σχόλια

  1. Σε γενικες γραμμες :
    Εχουμε μια αλητοσυμμορια που μας κυβερναει.
    Αυτο το εχουν καταλαβει ακομα και οι πασοκοσκυλαιοι.

    Το μονο καλο που εχουν αυτα τα σκυλια ,ειναι που με καναν και "εκοψα" την τηλεοραση.
    Ειδικα χτες στις .."ειδησεις" της ΝΕΤ αμα το τηλεκοντρολ ειχε την δυνατοτητα "find target" and "destroy target" αυτο το βλημα το βλακογιοργο θα τοχα κανει με τα κρεμμυδακια.

    Βρε πουστηδες πασοκοσκυλαιοι,εχετε καταλαβει τι εγκλημα κανατε ψηφιζοντας αυτο το σουργελο??

    Θα μου πειτε και τι να ψηφιζαμε?
    Το χοντρομαλακα καραμανλη?
    Αυτος ΗΘΕΛΕ να χασει για να φυγει.
    Τα κονομησε ,θεμελιωσε συνταξη ,περιουσια ειχε και εχει ,οποτε μας ειπε το .."κλασσικο":
    Να πατε να γαμηθειτε.

    Παρομοιως του λεμε και μεις ..

    Αλλα το προβλημα ειναι σοβαρο.
    Το βλακογιοργο ,θα καταστρεψει τελειωτικα την Ελλαδα.

    Γαμημενοι πασοκοσκυλαιοι,ας ψηφιζατε ΚΚΕ.ας ριχνατε λευκο ακυρο ρε ζωα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ ΚΟΛΟΤΖΕΦΡΕΥ. ΓΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΤΕ ΤΩΡΑ ΑΛΗΤΕΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΡΕΧΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΒΑΖΕΙ ΤΑ ΦΕΡΕΦΩΝΑ ΤΗΣ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ

    Γράφει η ''δημοκρατική'' εφημερίδα:

    Ακροδεξιά «επίθεση» στη δημόσια διαβούλευση για τη μεταναστευτική πολιτική.

    Σε δημόσια διαβούλευση έχουν τεθεί από χθες το βράδυ τα άρθρα του σχεδίου νόμου που αφορούν στις μεταρρυθμίσεις που προωθεί η κυβέρνηση για την «Πολιτική συμμετοχή ομογενών και αλλοδαπών υπηκόων τρίτων χωρών που διαμένουν νόμιμα και μακροχρόνια στην Ελλάδα».

    Λίγο μετά την έναρξη της δημόσιας διαβούλευσης ακροδεξιές απόψεις «βομβαρδίζουν» τον ιστότοπο προσπαθώντας να μπλοκάρουν τη διαβούλευση.

    Κάποιοι κάνουν λόγο για «αλλοίωση του έθνους», άλλοι προβλέπουν πως «ο λαός θα ξεσηκωθεί», ενώ αρκετοί είναι εκείνοι που ζητούν τη διεξαγωγή δημοψηφίσματος.

    Υπάρχουν, πάντως και ορισμένοι που συμφωνούν με το μέτρο, κρίνοντας ότι αποτελεί έμπρακτη απόδειξη του σεβασμού των ανθρωπίνων δικαιωμάτων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @ 2:21

    ΤΩΡΑ ΒΡΕ ΦΙΛΕ, ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΤΆΛΑΒΕΣ ΕΙΝΑΙ, ΟΤΙ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ;
    ΛΥΠΑΜΑΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΣΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ. ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΦΤΑΙΕΙ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ, ΠΟΥ ΔΕΧΘΗΚΕ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΝΑ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΣΚΑΝΔΑΛΑ.
    ΄ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΕΛΕΓΕ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ.
    ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΑΛΕΚΤΩΡ ΛΑΛΗΣΕΙ ΤΟ ΓΥΡΙΣΕ ΣΤΟ ΚΑΛΑΜΑΤΙΑΝΟ.
    ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΩΣ "ΕΚΑΨΕ" ΤΟ ΧΑΡΤΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝ (ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ).
    ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΩ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΚΕΥΩΡΙΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ, ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΝΑ ΙΣΧΥΕΙ (ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΠΙΘΑΝΟ), ΤΟΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΙ, ΟΤΙ Ο ΛΑΟΣ, ΛΟΓΩ ΠΕΙΝΑΣ, ΕΧΕΙ ΑΝΑΠΤΥΞΕΙ ΜΑΝΤΙΚΕΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ.
    ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΕΙ ΟΜΩΣ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΜΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΠΟΡΕΙΑ ΠΡΙΝ ΑΚΟΜΑ ΜΠΕΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ.ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΓΑΜΗΜΕΝΟΙ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΚΑΙ ΣΗΜΗΤΗΣ ΓΑΜΙΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΛΗ
    ΚΡΕΜΑΛΑ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗ 29 ΔΕΚ. 2:21:00 μ.μ

    ΦΙΛΑΡΑΚΟ, ΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΟΥ, ΕΧΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΤΥΠΑΚΙΑ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΕΠΕΤΡΕΨΑΝ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΝΑ ΞΑΝΑΕΡΘΕΙ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ ΕΝΑ Κ....
    10,5 ΙΝΤΣΕΣ ΔΗΛΑΔΗ 26.67 ΠΟΝΤΟΥΣ.

    ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΕΤΣΙ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΟΙ ΙΝΤΣΕΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ 21 ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΝΤΟΙ 53.34 !!!ΤΙ ΛΕΣ?? ΚΑΛΟ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. AΡΑΓΕ ΘΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΛΑΜΟΓΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΦΑΓΟΠΟΤΙ ??? ΤΑ ΑΔΕΙΑ ΤΑΜΕΙΑ?? ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ??? ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΡΟΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΦΤΥΣΙΜΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ??? ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΜΙΜΟ ΚΑΙ ΗΘΙΚΟ??? ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΟΥΜΠΑΡΟΥΣ?? ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΓΕΡΟΥΣ??? ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ???. ΓΙΑ ΤΗ SIEMENS????.
    ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΣΤΟ ΚΑΓΓΕΛΟ??? Η ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΓΑΡΓΑΡΑ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αλήθεια κύριοι του ΠΑ.ΣΟ.Κ., γιατί δεν ενημερώνετε τον ελληνικό λαό για το πόσες ασθένειες επανεμφανίσθησαν στον ελλαδικό χώρο, με την έκρηξη του λαθρομεταναστευτικού φαινομένου; Γιατί δε δίνετε τους αριθμούς για το πόσο κοστίζουν στον Έλληνα φορολογούμενο όλες αυτές οι φιέστες και τα πανηγυράκια προς τιμήν των αλλοδαπών; Γιατί επιτέλους δεν μπορείτε να καταλάβετε ότι όλες αυτές οι ταλαίπωρες υπάρξεις που εισέρχονται παράνομα στη χώρα μας είναι τα όργανα της υλοποίησης των υποχθόνιων σχεδίων της παγκοσμιοποίησης και του κεφαλαίου; Θα πρέπει να αναλάβετε τις ευθύνες σας, ειδάλλως ο ελληνικός λαός ξέρει πολύ καλά το τι πρέπει να πράξει, όταν επιτέλους αποφασίσει κι αυτός να ξυπνήσει από το λήθαργο.

    Επειδή εθίχθη το θέμα της ιθαγένειας για τα παιδιά της δεύτερης γενιάς των λαθρομεταναστών, επισημαίνουμε ότι βρισκόμαστε μπροστά στον κίνδυνο της εθνοφυλετικής μας αλλοίωσης. Αν το πράξετε αυτό, να ξέρετε ότι ρίχνετε την ταφόπλακα στην υπεροχή ενός πολιτισμού που δε γονάτισε ποτέ. Κύριε Ραγκούση η παροχή των διαπιστευτηρίων μιας υπηκοότητος ή μιας ιθαγενείας, δεν αποτελεί παρά μια απλή διοικητική πράξη. Το να είσαι όμως Έλληνας αποτελεί μια μεγαλειώδη και ακλόνητη βιολογική πραγματικότητα. Δίότι ο Έλλην γεννάται με αίμα ελληνικό, τιμή και δόξα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 02:21 , ΘΑ ΠΑΘΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΑΝΘΡΩΠΕ ΜΟΥ ΚΟΥΛΑΡΙΣΕ. ΕΞ'ΑΛΛΟΥ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΝ ΜΑΡΤΙΟ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΤΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΓΕΙΤΕ 'Η ΝΑ ΞΑΝΑΔΟΚΙΜΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΣΑΣ.
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΣΟΥ ΤΑ ΑΝΤΑΠΟΔΟΣΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΑΝΤΩΝΗ ΜΗ ΜΑΣΑΣ. ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΤΟΥ ΒΑΤΟΠΕΔΙΟΥ ΚΑΙ ΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΤΥΧΟΝ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΡΩΜΕΡΗ ΑΥΤΗ ΥΠΟΘΕΣΗ, ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΠΙΚΑΛΕΙΣΑΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ,ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΣΕ ΨΗΦΙΣΕ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΧΑΣΕΙΣ ΤΟ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ ΤΟΥ ΑΔΕΚΑΣΤΟΥ ΚΑΙ ΑΦΘΑΡΤΟΥ.
    Ο ΚΟΣΜΑΚΗΣ ΠΟΥ ΣΕ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΔΕΝ ΤΡΩΕΙ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ. ΜΗ ΦΟΒΑΣΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.ΝΑ ΔΙΕΡΕΥΝΗΘΟΥΝ ΟΛΑ. ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ. ΚΑΝΕ ΤΗ ΡΗΞΗ ΜΕ ΤΟ ΧΘΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Προς 2:21:00

    Βρε μαλακοκαύλη βρομοκουμούνι , δεν κάνεις καμιά βόλτα προς Ρωσία Να πεις έτσι ωραία τις απόψεις σου να παρακινήσεις και τους υπόλοιπους να κάνουν απεργίες όπως συνηθίζεται στα κουμουνιστικά καθεστώτα. . Άντε να μου χαθείτε . Γι αυτό δεν πρόκειται να πάρετε παραπάνω από 8% όσο και να χτυπάτε τον κώλο σας κάτω. Συνεχίστε να έχετε για αρχηγό σας αυτό το πράγμα με τις ειδικές ανάγκες που έχετε και σύντομα θα διαλυθείτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΩΡΑ;
    Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΚΑΝΕΙ ΤΑΞΙΔΙΑ ΣΤΑ ΕΥΡΩΠΑΣ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΕΙ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΚΑΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΣΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΕΣ;
    ΚΑΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΥΠΑΚΟΥΕΙ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΝ ΜΑΥΡΙΣΕ ΜΕ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ;
    ΑΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΜΑΥΡΙΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΚΑΝΕΙΣ.
    ΑΝ ΤΩΡΑ ΒΓΕΙ Η ΝΤΟΡΑ ΚΑΙ ΤΑΧΘΕΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗΣ, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΑΤΡΑΠΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ.
    ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΘΑ ΕΙΧΕ ΤΟΣΟ ΣΥΝΤΟΜΗ ΑΠΟΔΟΜΗΣΗ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. 29 Δεκ 2009 3:33:00 μ.μ.

    ==
    Καλυτερα Ελληνικα μιλαει απο αυτο το βλημα το βλακογιοργο.
    Τι συγκριση να κανουμε?
    "μηδεν εις το πηλικιον".

    "πασει θεου" να αποφευγουμε τετοιες συγκρισεις.
    Τσατιζεται ο "ελληνικος εργαζομενος" οτα παει "στις καλτσες"
    φροκαλο ε φροκαλο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΝ ΕΙΠΕ Ο ΑΛΗΤΗΣ 2.21
    ΓΙΑΤΙ ΒΡΕ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΕΣΤΩ ΚΚΕ?? ΠΡΩΤΑ ΞΑΔΕΛΦΑΚΙΑ ΜΕ ΤΗΣ ΝΔ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΝΕΙ. ΛΑΜΟΓΙΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΜΠΑΙΝΕΙ ΒΑΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑΥΤΟ ΣΚΟΥΖΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΠΟ, ΑΠΛΑ ΕΧΑΣΕΣ ΤΗΝ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΣΟΥ ΑΝΘΡΩΠΕ ΜΟΥ (ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΑΝΗΚΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΙΔΟΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΑΚΟΜΗ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ο Καραμανλης ειναι δεσμιος του Βουλγαρακη και του Ρουσοπουλου.
    Εχουν στα χερια τους πολλα στοιχεια για την προσωπικη του ζωη και του εχουν καταστησει σαφες οτι αν δεν τους προστατεψει, δεν θα χει μερος να κρυφτει. Γι αυτο και ο Σπηλιωτοπουλος πηγε με τη Μπακογιαννη. Για να μπορουν να ψησουν τους Μητσοτακηδες να μην τους "δωσουν". Ο Σαμαρας δεν προκειται να ξεφτυλισει τον ανηψιο και ολο το Καραμανλεικο, ειναι εγκλωβισμενος να προστατεψει τον ακαταλληλωτερο μια που πηρε το δαχτυλιδι.
    Βατοπεδι, SIEMENS, C4, υποκλοπες, Πακιστανοι, COSCO, Χρηματιστηριο, ολα θα κουκουλωθουν..
    Τζοχατζοπουλος, Παπαντωνιου, Λαλιωτης, Βερελης, Βασω, Ντορα, Κουβελας, Τσιτουριδης, Παυλιδης, Ρουσοπουλος, Βουλγαρακης κλπ θα συνεχισουν να περνανε καλα κι εμεις χειροτερα..

    πρων ΔΑΠιτης, νυν αγωνιστης του μεροκαματου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Αποκλειεται να κανει τετοια κωλοτουμπα ο Σαμαράς.

    Τρεχα γυρευε ποιος ειναι ο Σταθης Παλαιολόγος και ζητα του τα ρεστα για τις μαλακίες που ειπε, (ασε που θα σε κατηγορησουν για φιμωση των blogs)

    ΑΙΣΧΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. 3.33
    Πολύ ζόρι τραβας αδερφέ μου.
    Πρέπει να σου πήραν την περθενιά και μάλιστα προσφατα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΑΝΑΜΑΣΗΜΕΝΟ ΣΑΠΙΟ ΦΑΓΗΤΟ ΠΟΥ ΤΟ ΞΕΡΑΣΑΝΕ ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΦΟΡΑ.
    ΣΤΟ ΞΑΝΑΔΙΝΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΦΑΤΕ ΠΑΛΙ

    ΤΑ ΞΕΡΑΤΑΣΜΑΤΑ ΖΩΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.
    ΦΑΤΕ ΤΑ ΖΩΑ.
    ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΧΝΙΕΣΤΕ ΠΩΣ ΕΙΣΤΕ ΗΛΙΘΙΟΙ.
    ΑΦΟΥ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΚΡΕΤΙΝΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. 29 Δεκ 2009 2:54:00 μ.μ.


    και θα φωναζεις ...θελω κι αλλο γιατι θα σου αρεσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΠΡΟΣ ΝΕΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.
    ΚΥΡΙΕ ΣΑΜΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΕΣΕΙΣ ΕΝΑΣ ΝΕΟΚΛΕΓΗΣ ΜΕ ΣΗΜΑΙΑ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΣΗ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΑΡΧΙΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΑΠΟΜΥΖΟΥΣΑΝ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ,ΝΑ ΑΠΟΔΕΧΕΣΤΕ ΤΗΝ ΜΗ ΕΞΕΤΑΣΗ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΣΚΑΝΔΑΛΟΥ ΤΩΝ ΒΑΤΟΠΕΔΙΝΩΝ..
    ΠΟΙΟΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΤΕ, ΠΟΙΟΝ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΤΕ ,ΠΟΙΟΝ ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΞΕΤΕ.
    ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ,Ο ΠΕΡΙΓΥΡΟΣ ΤΟΥ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟΥ ΕΧΕΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΑΝΑΜΕΙΞΗ ,ΟΙ ΒΑΤΟΠΕΔΙΝΟΙ ΔΑΧΤΥΛΟΔΕΙΧΤΟΥΜΕΝΟΙ.
    ΟΙ ΑΠΛΗΣΤΟΙ ,ΟΙ ΑΧΟΡΤΑΓΟΙ ,ΟΙ ΑΝΑΞΙΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΣΚΕΠΑΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΟΥΝ ,ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΑ ΟΣΑ ΦΑΓΑΝΕ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΘΕΩΡΗΣΑΝ ΕΝΑ ΛΑΟ ΒΛΑΚΑ ΟΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΡΧΙΒΛΑΚΕΣ ΝΑ ΣΤΗΝΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΚΟΜΠΙΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΗΞΕΡΟΥΣ.
    ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕ Ο ΕΠΙΓΟΝΟΣ ΤΟ ΠΟΙΟΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΟΥΛΙΜΙΑ ΤΟΥ ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΥ ΤΟΥ ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗ,ΤΟΥ ΜΠΑΣΙΑΚΟΥ ,ΤΟΥ ΓΚΡΑΤΣΙΟΥ ,ΤΟΥ..ΤΟΥ.. ΤΟΥ..ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΩΝ ΚΟΛΛΗΤΩΝ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟ ΒΑΤΟΠΕΔΙ. ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΠΟΥ ΔΙΕΘΕΤΕ ΝΑ ΑΠΟΚΡΥΨΕΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΛΕΥΚΑΝΣΗ ΤΗΣ ΑΡΠΑΧΤΗΣ ,ΟΜΩΣ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΤΟΝ ΤΙΜΩΡΗΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥ. TO BETO TOY KAI THN ΜΑΓΚΙΑ ΤΟΥ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΞΕΙ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΩΦΕΙΛΕ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΣΕ.ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΕΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΞΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΥΘΜΕΝΗ ΒΛΑΚΕΙΑ ΤΟΥ
    ΠΡΟΕΔΡΕ ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΗΝ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΚΑΙ ΕΣΤΗΣΑΝ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ.
    ΠΡΟΕΔΡΕ ΜΗΝ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΕΙΣ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΣΟΥ,ΓΙΑΤΙ Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ρέ Στάθη,
    αποπροσανατολίζεις καί οί παπάρες
    σφάζονται στά πόδια τής Γκόλφως.
    Καί νά ήταν καθαρά?
    Πράσινα φύκια έχει στά δάκτυλα.
    696.969 προβλήματα έχουμε καί εσύ
    εκέι!!!!ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΣ.
    Άλλη φορά...Γκόλφω,γιατί εγώ δέν
    είμαι Τάσος.
    Αναστάσης.
    /////////////////////////////////
    Κάπως έτσι θά έγραφα,άν ήμουν
    μπλουμπεράκιας.
    Άααα καί πολλά χείριστος.
    Αναστάσης.(R)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΤΟ ΒΕΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΩΝ ΒΑΤΟΠΕΔΙΝΩΝ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΑΝ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΓΙΑ ΧΑΖΟΥΣ.
    ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΜΕΡΙΚΑ ΑΡΧΙΛΑΜΟΓΙΑ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΤΗΣ ΜΙΖΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ.
    ΤΩΡΑ ΟΙ ΑΡΧΙΛΑΔΙΑΡΗΔΕΣ ΖΗΤΑΝΕ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΑΡΠΑΧΤΩΝ ΠΟΥ ΕΣΤΗΣΑΝ.
    ΕΛΕΟΣ ΘΕΕ ΜΟΥ.!!! ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΒΡΕ ΑΧΡΕΙΟΙ…
    ΠΡΟΕΔΡΕ ΣΑΜΑΡΑ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΒΑΤΟΠΕΔΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΟ ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΚΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ.
    ΟΙ ΥΠΟΛΟΓΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΤΑ ΑΔΗΛΩΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΡΠΑΧΤΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΑΝΕ .
    Η ΜΕΓΑΛΗ ΔΗΛΩΜΕΝΗ ΑΚΙΝΗΤΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΥ ,ΤΟΥ ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗ,ΤΟΥ ΜΠΑΣΙΑΚΟΥ ,ΤΟΥ ΓΚΡΑΤΣΙΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΩΝ ΒΑΤΟΠΕΔΙΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΗ,Η ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΑΓΝΩΣΤΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΑΤΗ.
    ΚΥΡΙΟΙ ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ , ΤΟΥΣ ΑΡΠΑΓΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΟΥΝ,ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΑΙΤΙΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΙΜΩΡΗΣΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΠΑΣΟΚΟΙ ΕΠΙ ΝΔ ΦΩΝΑΖΑΝ ΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΕΗ ΓΙΑ ΑΥΞΗΣΕΙΣ.

    ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΚΑΙ Η ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΖΗΤΑΑΥΞΗΣΕΙΣ ΤΙ ΛΕΤΕ;

    ΜΟΥΓΚΑ;


    Το θέμα αύξησης των τιμολογίων της ΔΕΗ επαναφέρει στο προσκήνιο ο νέος πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Επιχείρησης Αρθούρος Ζερβός.

    Αναφερόμενος στην επιβάρυνση της επιχείρησης για τις εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα, η οποία θα φτάσει το 2013 σε 1,3 δισ. ευρώ το χρόνο, τόνισε ότι το θέμα αυτό πρέπει να αντιμετωπισθεί από την Πολιτεία και όλους τους ενδιαφερόμενους φορείς με πολύ μεγάλη υπευθυνότητα, καθώς με την τεράστια αυτή επιβάρυνση «ή θα φαλιρίσει η ΔΕΗ ή θα πρέπει να αυξηθούν τα τιμολόγια».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΠΑΣΟΚΟΙ ΤΟ ΡΕΥΥΥΥΥΜΑ ΤΖΕΦΡΕΥ ΗΤΑΝ 9200 ΨΗΦΟΙ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ 2004.

    ΑΠΟ ΤΟ 1000000 ΝΔ ΜΟΝΟ 9200 ΠΗΓΑΝ Πασοκ

    ΨΑΞΤΕ ΟΥΤΕ 1ΤΗΣ ΕΚΑΤΟ. ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΑΣΟΚΟΙ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ. ΕΙΣΤΕ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΓΙΑΥΤΟ.
    ΧΙ ΧΙ ΧΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΠΑΣΟΚΟΙ ΣΕ ΤΡΕΛΛΑ.

    ΜΠΡΟΣ ΤΖΕΦΡΕΥ,ΠΙΣΩ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΙΛΟ 29 Δεκ 2009 7:36:00μ.μ.

    ΦΙΛΑΡΑΚΟ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΠΙΟ ΕΞΥΠΝΟ !!!

    Ο ΦΙΛΟΣ ΣΟΥ 29 Δεκ 2009 2:54:00μ.μ.

    Υ.Γ. ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΣΕ ΘΕΛΩ ΠΙΟ ΓΑΤΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ρουσοπουλος, Αγγελου, Βουλγαρακης, Πελεκηδες, Μπασιακος, Δουκας, Γκρατσιος ειναι μπλεγμενοι στην αρχιλαμογια με τον Εφραιμ και τα τσιρακια τους.
    Ο τεμπελης και βλακας επιγονος, εμαθε πολυ αργα τι ειχε παιχτει αλλα τον κρατανε ( ακομα και τωρα ) απο τις κωλοτριχες του, Βουλγαρακης και Ρουσοπουλος.
    Τσιτουριδηδες, Παυλιδηδες, Κεφαλογιαννηδες, Μαγγινες, Βαρβιτσιωτηδες κλπ αρπαξαν ο,τι μπορεσε ο καθενας. Οι αρχιανικανοι Πακης και Αλογοσκουφης,Παπαθανασιου, Αβραμοπουλος, τοσα ηξεραν τοσα εκαναν. Μητσοτακηδες και οι συν αυτω εκαναν το παιχνιδι τους με Αμερικανους, SIEMENS, Μεσογειακους κλπ.. Ζαχοπουλαιοι, Βαρθολομαιοι, Λιαπηδες λιγδωσαν τα αντερα τους και πηδηξαν κομματικες σκυλιτσες..
    Ενας απιστευτος συρφετος που μας καταντησε στα σημερινα χαλια!
    Αν ο Σαμαρας δεν τους σταυρωσει ολους αυτους, η ΝΔ θα ξαναγινει κυβερνηση σε 30 χρονια!
    Βαλτε πλατη συνΕλληνες.. Θελει 15 χρονια για να συνεφερουμε το χαλι των 5.5 χρονων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ηλίθιοι και πανηλίθιοι του ΠΑΣΟΚ-PRESS.
    πέστε να σας γράψουν καμία καινούργια βρισιά ΜΕ ΩΡΑΙΟ ΟΝΟΜΑ.
    όπως είσαι ..Προστασία Πολίτη...
    είσαι... Πράσινη Ανάπτυξη..
    είσαι...ΦΩΦΩ ! κ.λ.π.

    ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΠΟΥ ΠΑΤΕ
    ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΤΟ ΒΟΘΡΟ ΣΑΣ
    TΟ PRESS..
    MEXRI KAI TA SKATA ΤΟ ΑΦΗΝΟΥΝ.
    ΤΑ ..ΑΠΟ ΚΟΥΡΑΔΙΑ
    ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΜΕΙΝΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΛΟΓΟ ΒΑΡΟΥΣ.
    ΚΟΛΛΗΣΑΝ ΣΤΟ ΠΑΤΟ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Αντε να δούμε τώρα τι θα κάνει το ΠΑΣΟΚ για τον Ελληνα.
    Κατηγορούσαν τα άλλα λαμόγια κι αυτοί είναι χειρότεροι.....
    ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΚΙ ΕΝΑ ΣΛΟΓΚΑΝ

    ΤΩΡΑ.....ΒΖΑΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Αφαιρεσει ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ για ολους τους εμπλεκομενους που καταχραστηκαν την δημοσια περιουσια του κρατους.
    Αυτοι που εβγαλαν τα εκατομμυρια τους εξω απο την Ελλαδα προσφατα ποιοι ειναι΅Βγαλτε τους στη φορα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση