GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Από το Press-gr έμαθε για τη μήνυση...

... σε βάρος του, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Μιχ. Παντούλας. Αρνείται ότι έκανε "απόπειρα βιαιοπραγίας" και λέει ότι μίλησε πολύ αυστη...

... σε βάρος του, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Μιχ. Παντούλας. Αρνείται ότι έκανε "απόπειρα βιαιοπραγίας" και λέει ότι μίλησε πολύ αυστηρά στην γραμματέα του προέδρου του πρώην ΔΙΚΑΤΣΑ γιατί ήταν "αισχρή και απαράδεκτη" η συμπεριφορά της. Ποιοι έστειλαν κείμενο σε βάρος του στον Πρόεδρο της Βουλής, την υπουργό Παιδείας και τον γραμματέα του ΠΑΣΟΚ. Νέες εξελίξεις...

Από την Σμαράγδα Κοκκόρη
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ
.
Σημαντικές παρενέργειες είχε η αποκάλυψη του Press-gr (διαβάστε αναλυτικά εδώ) για τη μήνυση που υποβλήθηκε, για "απόπειρα βιαιοπραγίας" κατά του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Μιχάλη Παντούλα.
Κατ' αρχάς, ο βουλευτής φέρεται να ενημερώθηκε από το Press-gr για την υποβολή μήνυσης σε βάρος του. Και έμεινε εμβρόντητος διότι όπως τονίζει καμία τέτοια απόπειρα βιαιοπραγίας δεν έγινε από πλευράς του...
Ο κ. Παντούλας επιβεβαιώνει ότι πήγε την περασμένη Τετάρτη στο πρώην ΔΙΚΑΤΣΑ για το θέμα όχι ανηψιού του αλλά ενός νέου (του Ιωάννη Δολιώτη) από την εκλογική του περιφέρεια, τα Ιωάννινα, και ότι μίλησε πολύ αυστηρά στην υπάλληλο Μαρία Λαϊνά, η οποία...

είναι γραμματέας του προέδρου του Οργανισμού Αριστοτέλη Χαραλαμπάκη, όταν διαπίστωσε ότι τον κοροΐδευε και δεν του έλεγε την αλήθεια. Και συγκεκριμένα ενώ είχε ολοκληρωθεί, ύστερα από πολύμηνη καθυστέρηση, η διαδικασία των υπογραφών από τους καθηγητές για την αναγνώριση του πτυχίου, εκείνη του είπε το αντίθετο και δεν τον άφησε ούτε να μιλήσει με την αρμόδια, την κ. Νικολοπούλου, που χειριζόταν το θέμα.
Ο βουλευτής φέρεται να είπε ότι "η συμπεριφορά σας είναι αισχρή και απαράδεκτη. Αν συμπεριφέρεστε έτσι σε έναν βουλευτή, καταλαβαίνω πώς θα αντιμετωπίζετε τον κόσμο. Γι' αυτό και ο κόσμος βρίζει...".
Επίσης, ο Μ. Παντούλας τους είπε ότι θα ενημέρωνε την υπουργό Παιδείας Αννα Διαμαντοπούλου για την κατάσταση που επικρατεί στον ΔΟΑΤΑΠ, έχοντας στο μεταξύ ανά χείρας και το αντίγραφο από τον εκτυπωτή του υπολογιστή με τα στοιχεία που τον ενδιέφεραν για τον υποψήφιο.
Πάντως, νέες πληροφορίες αναφέρουν ότι αρκετά από τα μέλη του ΔΣ του ΔΟΑΤΑΠ έστειλαν κείμενο με καταγγελία κατά του βουλευτή στον πρόεδρο της Βουλής Φίλιππο Πετσάλνικο, την υπουργό Παιδείας Αννα Διαμαντοπούλου και τον γραμματέα του ΠΑΣΟΚ Σωκράτη Ξυνίδη.
Η τρίτη εξέλιξη γύρω από το θέμα είναι ότι η καθηγήτρια Κωνσταντίνα Νικήτα, μέλος του ΔΣ του Οργανισμού, η οποία αρχικώς είχε καταθέσει ότι εστράφη και εναντίον της στη διάρκεια του συμβάντος ο βουλευτής, ανακάλεσε, σύμφωνα με πληροφορίες, τον ισχυρισμό της αυτό.

13 σχόλια

  1. ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΗ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΧΕΡΙ ΣΤΟ ΑΜΑΡΤΩΛΟ πρώην ΔΙΚΑΤΣΑ.
    ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ, ΜΗ ΦΟΒΑΣΕ ΚΑΝΕΝΑ. Η ΔΥΝΑΜΗ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΣ Ο ΝΟΜΟΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ. ΚΥΡΙΟΙ ΣΤΟ ΑΜΑΡΤΩΛΟ πρώην ΔΙΚΑΤΣΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ Η ΔΗΜΟΣΙΟΤΠΑΛΛΗΛΙΚΗ ΑΣΥΛΕΙΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όσοι έχουν/είχαν πάρε-δώσε με το ΔΙΚΑΤΣΑ/ΔΟΑΤΑΠ καταλαβαίνουν ότι άνετα μπορεί να έχει δίκιο ο βουλευτής σε ότι αφορά τις αδικαιολόγητες καθυστερήσεις, την απαξιωτική συμπεριφορά, και το ότι σε αγνοούν εκεί μέσα, λες και μπήκες στο μαγαζί του μπαμπά τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ακομη ο Χαραλαμπακης ειναι.Αννα αλλαξε τους ανικανους της πρωην κυβερνησης,τι περιμενεις,τσιφλικι τους ειναι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γιώργος Κουλαουζίδης11 Νοε 2009, 8:41:00 π.μ.

    Δεν ξέρω τι έγινε...ξέρω όμως ότι η συμπεριφορά των υπαλλήλων του ΔΟΑΤΑΠ (ΔΙΚΑΤΣΑ) είναι απαράδεκτη, ανεύθυνη και απαξιωτική. Η στελέχωση αυτού του κρίσιμου οργανισμού γίνεται με ρουσφετολογικά κριτήρια με εκπαιδευτικούς της δευτεροβάθμιας και ίσως και πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης που καμία σχέση δεν έχουν με το αντικείμενο που επεξεργάζονται. Έτσι αν ο Παντούλας εκνευρίστηκε μάλλον είχε δίκιο. Και ο άγιος φοβέρα θέλει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο ΜΙΧΑΛΗΣ Ο ΠΑΝΤΟΥΛΑΣ ΥΠΗΡΞΕ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΜΟΥ ΡΕ ΣΕΙΣ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΣ ΟΥΤΕ ΜΥΡΜΗΓΚΙ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΕΙ. ΜΑΛΛΟΝ Η ΚΥΡΙΑ ΤΟΝ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΟ ΑΠΡΟΧΩΡΗΤΟ ,ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΗΣ ΕΔΩΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΦΑΚΕΛΑΚΙ -ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΝ ΛΟΓΩ ΥΠΗΡΕΣΙΑ-ΟΤΑΝ ΕΝΑΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΔΕΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙΤΕ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΩΣ ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Είμαι απόλυτα πεπεισμένος ότι το ΔΟΑΤΑΠ (πρώην ΔΙΚΑΤΣΑ) δεν έχει λόγο ύπαρξης και πρέπει άμεσα να καταργηθεί. Όσοι έχουν εμπλακεί με αυτό άσχετα του αποτελέσματος έχουν κακή εμπειρία και αποστρέφονται ακόμη και το άκουσμα των πιο πάνω τίτλους τους. Η αντιμετώπιση των πολιτών στις υπηρεσίες του είναι απαράδεκτη.
    Θεωρώ ότι είναι ένα όργανο χωρίς να προσφέρει κάτι, αλλά απεναντίας να ξοδεύει χρήματα του Κράτους διατηρώντας όλες αυτές τις άχρηστες θέσεις εργασίες και τις αμειβόμενες χωρίς λόγο επιτροπές των καθηγητών τις εκτός έδρας μετακινήσεις και τα οδοιπορικά τους.
    Με πολύ απλά λόγια το ίδιο το Υπουργείο με ένα τμηματάρχη μόνο, οφείλει να αποδίδει την αναγνώριση και ισοτιμία στους τίτλους αναγνωρισμένων από τη χώρα λειτουργίας τους Πανεπιστημίων. Έτσι απλά και χωρίς περιστροφές έχουν τα πράγματα. Αν μέσα σε όλα κριθεί ότι κάποια χώρα δεν τηρεί τις προϋποθέσεις που θέτουν τα Διεθνή «στάνταρς» για την παιδεία, ας εξαιρείται μέχρι να συμμορφωθεί, αλλά να υπάρχουν κανόνες και διαφάνεια.
    Από παλαιά και ειδικότερα τις τελευταίες δεκαετίες το ΔΙΚΑΤΣΑ προκαλεί απίστευτη ταλαιπωρία, αλλά λαμβάνει και περίεργες αποφάσεις. Η Ελλάδα είναι κράτος – μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης και δεν αναγνωρίζει την ισοτιμία πανεπιστημιακών τίτλων των κρατών μελών της όχι των 25 αλλά των 15 και γελάνε μαζί μας οι καθηγητές των πανεπιστημίων αυτών. Εχουμε χάσει την αξιοπιστία μας ως κράτος από καιρό τώρα. Έχω την εντύπωση ότι κάποιοι ακόμη νομίζουν ότι έχουμε το «imperium» και ζούμε στη χρυσή εποχή του Περικλέους όπου η Ελλάδα κατείχε διεθνώς τα πρωτεία στις τέχνες και τα γράμματα. Ας ξυπνήσουμε επιτέλους από την νιρβάνα αυτή για να διαπιστώσουμε ότι δεν υπάρχει Ελληνικό Πανεπιστήμιο στην πρώτη χιλιάδα κατάταξης και να φτιάξουμε την πραγματική παιδεία και όχι το ακαταλαβίστικο ΔΙΚΑΤΣΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πάλι τα έσπασαν χθες το απόγευμα τα φιλαράκια του Μιχάλη στο κέντρο της Αθήνας. Οι γνωστοί 15 έκαναν βόλτα στην Ακαδημίας, έσπασαν, κι έφυγαν ανενόχλητοι. Κανένα κανάλι δεν το προέβαλε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεών του. Μονο στο ΑΛΤΕΡ το ανέφεραν στην εκπομπή πριν το δελτίο. Διότι είδηση δεν είναι αυτό που συνέβη. Είδηση είναι αυτό που έδειξε η τηλεόραση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καλά τους έκανε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΚΥΡΙΕ ΠΑΝΤΟΥΛΑ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ!
    ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΤΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΤΟΥ ΔΙΚΑΤΣΑ!
    ΕΓΩ ΜΕ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ ΠΑΙΔΕΥΟΜΑΙ 8 ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΟΥ ΠΤΥΧΙΟΥ ΤΗΣ ΠΟΥ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ.
    ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΗΓΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΜΕ ΚΟΡΟΪΔΕΨΑΝ, ΤΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΤΟΥ ΔΙΚΑΤΣΑ !
    ΠΟΙΟ ΕΥΚΟΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΠΙΆΣΕΙ ΤΟ ΤΖΟΚΕΡ ΠΑΡΑ ΝΑ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΤΟ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΟΥ ΔΙΚΑΤΣΑ 2310379371.
    ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΤΕ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΣΤΕ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕ ΘΥΜΗΘΗΤΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ ΕΡΘΩ ΕΓΩ Κ ΒΟΥΛΕΥΤΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΜΙΛΗΣΩ ΑΥΣΤΗΡΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΞΥΒΡΙΣΩ ΔΕΝ ΘΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΜΗΝΥΣΗ; ΑΣ ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΥΜΕ ΛΙΓΟ..ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΤΕ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΥΤΑ. ΣΥΜΦΩΝΩ ΟΤΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΤΣΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΛΟΓΟ ΥΠΑΡΞΗΣ..ΑΣ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ ΛΟΙΠΟΝ. ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΙΣΤΕ! ΑΣ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΔΕΝ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΜΙΛΑΝΕ "ΑΥΣΤΗΡΑ" (ΟΙ ΛΑΙΚΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΑΛΛΙΩΣ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. 1. "μια φωτογραφια χιλιες λεξεις" υποθετω οτι η φωτογραφια της αναρτησης αποτυπωνει την αμαρτωλη κατασταση του πρωην ΔΙΚΑΤΣΑ
    2.Νομιζουμε οτι τωρα θα καταλαβε ο κ. Μ. Παντουλας γιατι του φερθηκαν ετσι. Μα ειναι απλο αφου κατα καιρους χρησιμοποιηθηκε απο ολους αυτος ο αμαρτωλος μηχανισμος για να εξυπηρετηση τις ατομικες βλεψεις του καθενος καλα να παθουμε. Μηπως ετσι δεν προεκυψε και "η αναγνωριση" του πτυχιου της κυρίας Θ. Δραγωνα με την οποία έγινε καθηγητρια πανεπιστημιου. Γι αυτο εχουν αυτη την συμπεριφορα, εκβιαζουν δεν το καταλαβατε και απειλουν με αποκαλυψεις. Μηπως θα πρεπει η νεα κυβέρνηση να παρει ξεκαθαρη θεση σε αυτα τα νοσηρα φιανομενα και να μην εχει ανοχες σε περιπτωσεις οπως αυτη της κυρίας καθηγητριας που αν δεν κανουμε λαθος συνεργαζοτσν με το βουλευτη Μ. Παντόυλα [αυτά εχει η ζωη όταν τα θεματα της αξιοκρατιας, της διαφανειας εφαρμόζονται κατα περιπτωση και επιλεκτικα]
    3.Οσο για τον κυριο Χαραλαμπακη γιατι παραπονιεστε με αυτον δεν συνεργαζοσαστε τοσα χρονια στο ΚΕΕ και τον θεωρουσατε αμεπτο και αξιοπρεπη καλα να παθετε τωρα
    4. Υποθετω οτι θα σταματησει σε λιγο η οποια συζητηση γιατι θα το επιβαλει η κυρια Θ. Δραγωνα για να σωσει τη χαμεηνη της αξιοπιστια.
    5. Τωρα καταλαβαινουμε γιατι οι αποκλεισμοι μας στο τμημα νηπιαγωγων του πανεπιστημιου της αθηνας και το τι γινεται εκει περα [εκλογες μελων ΔΕΠ, επιλογη ερευνητων και υποψηφιων διδακτορων, συμμετοχες σε ερευνητικα προγραμματα κλπ]
    6. Καλά να παθετε αφου δεν μπαινει ενα τελος σε αυτο το ανηθοκο μπαχαλο που βλαπτει ολους ιδιαιτερα τον γαπ και την πολιτικη ηγεσια που σε καποια στιγμη θα κληθει να πληρωσει για την καλυψη των δηθεν κωλλητων που ομως τους αποσταθεροποιουν.
    Η ιστορια επαναλαμβανεται δυστυχως και καποιοι δεν επιχειρουν να προασττευσουν το κυρος τους και την αξιοπιστια τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Όποιος έχει περάσει ακόμα και από το πεζοδρόμιο έξω από το πρώην ΔΙΚΑΤΣΑ και νυν ΔΟΑΤΑΠ (άλλαξαν λόγω σκανδάλων όνομα αλλά όχι και συνήθειες!!!), ξέρει για την
    Α Θ Λ Ι Α συμπεριφορά των υπαλλήλων προς κάθε ενδιαφερόμενο. Όπως και αν αντέδρασε ο βουλευτής - ή και οποιοσδήποτε άλλος ενδιαφερόμενος - δίκιο έχει. Αν και δεν πιστεύω πως ο συγκεκριμένος άνθρωπος μπορεί να βιαιοπραγήσει καθώς το ήθος του και το ύφος του είναι γνωστά και εκτιμητέα. Το ότι όλοι μαζί καταγγέλουν τον κ. Παντούλα, όπως γράφετε, δεν θυμίζει συμπεριφορά κλίκας που αλληλοϋποστηρίζεται όταν αισθάνεται απειλή;;; Ας τελειώνουμε επιτέλους με τα μαγαζάκια του όποιου ... αμαρτωλού παρελθόντος!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση