GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το Press-gr αποκαλύπτει...

"Απόπειρα βιαιοπραγίας" από βουλευτή του ΠΑΣΟΚ. Τον κατηγορεί ότι πήγε να την χτυπήσει υπάλληλος του πρώην ΔΙΚΑΤΣΑ. Κατέθεσε μήνυ...

"Απόπειρα βιαιοπραγίας" από βουλευτή του ΠΑΣΟΚ. Τον κατηγορεί ότι πήγε να την χτυπήσει υπάλληλος του πρώην ΔΙΚΑΤΣΑ. Κατέθεσε μήνυση σε βάρος του με τρεις μάρτυρες!
.
Από την Σμαράγδα Κοκκόρη
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ
.
Πρωταγωνιστής επεισοδίου φέρεται -σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες μας- βουλευτής του ΠΑΣΟΚ εναντίον του οποίου υποβλήθηκε μήνυση για "απόπειρα βιαιοπραγίας"!
Πρόκειται για τον βουλευτή Ιωαννίνων Μιχάλη Παντούλα. Το γεγονός συνέβη την περασμένη Τετάρτη όταν ο βουλευτής επισκέφθηκε τον ΔΟΑΤΑΠ (Διεπιστημονικός Οργανισμός Αναγνώρισης Τίτλων Ακαδημαϊκών & Πληροφόρησης) που είναι το πρώην ΔΙΚΑΤΣΑ, στην πλατεία Καραϊσκάκη, για να ρωτήσει σχετικά με την υπόθεση συγγενικού του προσώπου και συγκεκριμένα του ανηψιού του. Φαίνεται όμως ότι η συνεννόηση δεν πήγε καλά με την υπάλληλο στην οποία απευθύνθηκε. Έτσι τουλάχιστον ισχυρίστηκε η ίδια η οποία είπε ότι ο βουλευτής, ο οποίος φέρεται να δήλωσε την ιδιότητά του, εξετράπη και απείλησε να την χτυπήσει ενώ στη συνέχεια η υπάλληλος προσήλθε στο Αστυνομικό Τμήμα της Ομόνοιας και κατέθεσε μήνυση σε βάρος του για το αδίκημα της απόπειρας βιαιοπραγίας. Το όνομα της μηνύτριας είναι Μαρία Λαΐνα η οποία φέρεται να επικαλείται μάλιστα και τρεις μάρτυρες για το συμβάν.

86 σχόλια

  1. Γεια σας
    Ντροπη του.
    Αμεσως σπιτι του, κυριε Παπαντρεου, δεν σας ψηφισαμε για να πιστευεται, πως κατι αλλο απο τους πολιτες ειστε.
    Κακο στη κυβερνηση τετοιες συμπεριφορες κανουν ,δεν το ανεχομαστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ντροπη.
    Καποιοι δεν ξερουν οτι "τσαμπουκα" δεν ανεχομαστε απο κανενα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Απο τοτε που θυμαμαι τον εαυτον μου δεν θυμαμαι ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΑΠΕΡΓΙΑ που να μην κηρυχτηκε παρανομη και καταχραστικη.
    Και βεβαια δεν υπηρχε περιπτωση να μην ειχε την ιδια τυχη και η απεργια των λιμενεργατων.

    Οι μονες απεργιες που ειναι ΝΟΜΙΜΕΣ σε αυτο το μπουρδελο που ζουμε ειναι οι απεργιες των δικαστικων !
    Δεν ειναι καταπληκτικο? Ε?

    Και δεν μπορω να καταλαβω πως ακομη δεν καναν καμμια καινουργια απεργια οι εν λογω "ταγοι του νομου" να αρπαξουν καμμια 200-300.000 ευρω εκαστος αναδρομικα.
    Ισως κρατανε το πρωτοκολλο.
    Καθε τρια χρονια μονο απεργια,να μαζευεται και καποιο ποσο αναδρομικα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. εγώ στη θέση σας δεν θα βιαζόμουνα να βγάλω συμπεράσματα. μεχρι στιγμής δε έχουμε διαβάσει τι λένε τόσο η μία όσο και η άλλη πλευρά. Ας είμαστε πιο συγκρατημένοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ...ας περιμένουμε πρώτα να μάθουμε λεπτομέρειες και μετά το συζητάμε.
    Μην φτάνουμε αμέσως και σε υπερβολές.
    Έτσι όπως πάμε θα συλλάβουν κάποιον βουλευτή του Πασόκ να κατουράει σε δημόσιο χώρο και θα ρίξουμε τις ευθύνες στον Γιώργο.
    Ας σοβαρευτούμε λίγο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Οί ψευτονταβατζήδες έν όψει!!!!
    Άν αληθεύει ή καταγγελία,πρέπει ό ΓΑΠ,νά τόν στείλλη σπίτι του άμεσα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εεεεεμ, τώρα γαμάνε και δέρνουν οι ΠΑΣΟΚοι, θα περάσουν όλα τα ρουσφέτια τους, ακόμα και με το ζόρι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η Θάλεια Δραγώνα έγινε γ.γ του υπουργείου παιδείας. Μας ταλαιπώρησαν τόσες μέρες για να επιλέξουν την τ.σύζυγο του εκδότη Δραγώνα και την μοναδική γυναίκα που δεν έχει πτυχίο και είναι καθηγήτρια!
    Πρέπει να είναι από τις ελάχιστες που έγιναν καθηγήτριες και
    κατάφερε να της αναγνωρισθεί από το ΔΙΚΑΤΣΑ το διδακτορικό δίπλωμα στην Ψυχολογία που πήρε από Πανεπιστήμιο του Μπέρμιγχαμ (Αγγλία) χωρίς να έχει βασικό τίτλο σπουδών!

    Άντε και εις ανώτερα.

    Τα βιογραφικά τι τα θέλατε; Ας παίρνατε όποιους θέλατε...
    ΠαΣοΚ ειμαστε
    ο,τι θελουμε κανουμε
    σας γ@μουμε οπως θελουμε και μη μιλατε
    γραικυλοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. kai gw ama apopira8o na se gamisw 8a mou kaneis nhnhsh kokori???oust re xountostagonidia tis deksias me tis paparies sas..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο Μιχαλης Παντουλας ειναι ενας σοβαρος ανθρωπος και αποδεκτος απο την Ηπειρωτικη Κοινωνια,ανεξαρτητα απο πολιτικη τοποθετηση.
    Εξαλου δεν ειναι τυχαιο οτι ο Γιαννιωτικος λαος τον ανεδειξε τις δυο τελευταιες εκλογικες αναμετρησεις για το Ελληνικο Κοινοβουλιο πρωτο βουλευτη Ιωαννινων.
    Δεν γνωριζω την καταγγελουσα,αλλα μου βρωμαει λιγο η καταγγελια,περι απειλης βιοπραγιας απο τον Βουλευτη.
    Κατι θελει να κρυψει η κυρια αυτη,που αβασανιστα θιγει την υποληψη ενος εκπροσωπου του Κοινοβουλιου.Εκτος και αν προκειται περι προβληματικου ατομου,οποτε το λογο εχει η Ιατρικη.
    Ειναι αδιανοητο,ενας εξαιρετος εκπαιδευτικος,οπως ο Παντουλας,που χαιρει εκτιμησης για τη προσφορα του στα σχολεια που διδαξε,να προσπαθησε να βιοπραγισει κατα μιας υπαλληλου.
    Ας γινει διοικητικη ερευνα απο το αρμοδιο Υπουργειο στο οποιο υπαγεται το ΔΙΚΑΤΣΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΤΙ ΝΤΡΟΠΗ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ !ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΤΙ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΑΛΛΑ ΔΙΚΤΑΚΤΟΡΕΣ ΠΟΥ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΛΑΔΟΣΕΙΣ ΔΕΝ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΟΥΤΕ ΚΑΛΗΜΕΡΑ. ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΓΑΜΗΘΟΥΝΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΚΥΡΙΕΣ.ΝΑ ΚΑΝΟΥΝΕ ΣΩΣΤΑ ΤΗ ΔΟΥΛΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ,ΚΑΙ ΑΡΣΗ ΤΗΣ ΜΟΝΙΜΟΤΗΤΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΒΙΑΙΟΠΡΑΓΙΑΣ ΔΕΝ ΕΝΝΟΟΥΜΑΙ ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΒΙΑΙΟΠΡΑΓΙΑ. ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΩ ΤΟΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ. ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΟΜΩΣ , ΟΤΙ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΟΤΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ ΕΝΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΚΑΙ ΖΗΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΝΑ ΤΟΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΟΥΜΕ , ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΦΕΡΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΣΩΣΤΟ ΚΑΙ ΗΠΙΟ ΤΡΟΠΟ. ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΧΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΙ 300 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΤΟΥ ΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ας ακούσουμε και την άλλη άποψη πριν πάρουμε θέση. Από ότι φαίνεται ούτε την εξύβρισε ούτε βιαιοπράγησε. Η παθούσα λέει ότι απείλησε να βιαιοπραγήσει. Μήπως το σκέφτηκε να βιαιοπραγήσει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Κατω τα χερια απο τον Παντουλα.
    Ειναι ανηθικο αυτο που πανε να του στησουν.
    Μακαρι ολοι οι Βουλευτες να εχουν τις Αξιες του Μιχαλη Παντουλα.
    Τα Γιαννενα και η Ηπειρος γνωριζουν τον Παντουλα.ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΣΚΕΥΩΡΙΕΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ποιος κρυβεται πισω απο αυτη την ιστορια κατα του Μιχαλη Παντουλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΕΣΑΣ ΣΤΟ ΤΕΩΣ ΔΙΚΑΤΣΑ
    ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΞΥΛΟ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ..
    ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΙΤΛΟ : ΔΙΑΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΩΝ ΤΙΤΛΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΑΛΛΟΔΑΠΗΣ.

    ΟΠΟΙΟΣ ΠΕΡΑΣΕ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΟΥΣ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΚΟΠΟΥΚΙΑ ΕΙΝΑΙ.
    ΑΝΕΥΘΥΝΑ ΤΕΜΠΕΛΟΣΚΥΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Πολυ βρωμαει αυτη η ιστορια.
    Τι παει να πει,την απειλησε οτι θα βιοπραγησει σε βαρος της υπαλληλου.Και αυτη ετρεξε στο Αστυνομικο Τμημα να τον μυνησει.
    Μηπως με αυτο τον τροπο ηθελε να κρυψει κατι αυτη η κυρια.
    Δεν μηνυεις ετσι ευκολα καποιο εκπροσωπο του Κοινοβουλιου,εστω και αν ειπε και μια κουβεντα παραπανω.
    Κυρια Λαινα δεν μας τα λες καλα.
    Βρωμαει,πολυ βρωμαει αυτη η ιστορια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Έξω από το μαντρί και γρήγορα.Λαμόγια και Γιωργάκης είναι έννοιες ασύμβατες.Στείλτε τον στη κορυφή της Πίνδου να πάρει καθαρό αέρα μπας και συνέλθει λίγο.Ακούς εκεί να κάνει με το ζόρι επιστήμονα τον ανηψιό του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Bgalte kai tin fatsa tis munitrias!
    kai ta onomata twn marturwn!
    Dimokratia!
    Ola stin fora!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. βρε ο μιχαλακης εξετραπει των οδων του.
    πριν λιγες μερες που γιορταζε την ονομαστικη του εορτη αλλα ελεγε και δηθεν δωριζε χρηματα που θα ξοδευε στο ιδρυμα αυτιστικων Ζιτσας
    για τον καημενο τον ανηψιο του το εκανε που ειχε σπασει το καημενο το παιδι και το χερι του στις πανελαδικες (τωρα πρεπει γρηγορα να γυρισει με Dr.)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΜΠΙΝΕΔΕΣ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΥΣ ΓΡΑΦΤΗΚΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ.
    ΞΕΞΑΛΩΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΥΣΣΑ ΟΙ ΠΟΥΣΤΑΡΑΔΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ***********
    ********************
    ΑΛΛΑ.
    ΜΠΙΝΕΔΕΣ ΚΑΙ ΚΑΜΠΙΝΕΔΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ
    ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΝΙΝΟΥ
    ΧΤΥΠΗΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΟΥΡΛΙΑΞΤΕ ΟΣΟ ΘΕΛΕΤΕ

    Βόμβες Τρισέ: Είστε αναξιόπιστοι, μπαίνετε σε επιτήρηση

    Μετά τα χαστούκια από Αλμούνια και Γιούνκερ πριν από 15 ημέρες, ήλθε και ο κεντρικός τραπεζίτης, Ζ. Κ. Τρισέ (μιλώντας στον ΑΝΤ) να βάλει τη σφραγίδα του στην σκληρή δημοσιονομική επιτήρηση στην οποία εισέρχεται η χώρα. Ο διοικητής της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας ήταν ακόμη πιο σκληρός για το οικονομικό χάλι της Ελλάδας και ούτε λίγο ούτε πολύ είπε ότι η χώρα μας θα μπει σε ειδικό καθεστώς επιτήρησης αφού όλα αυτά τα χρόνια η Ελλάδα κορόιδευε τις κοινοτικές αρχές με τα ψεύτικα στοιχεία που έστελνε. Μάλιστα, ο κ. Τρισέ έκανε λόγο για ένα κακοδιαχειρισμένο κράτος σε οικονομικό επίπεδο και προειδοποίησε ότι το δημόσιο χρέος και η αδυναμία να αποπληρώνει η χώρα το δανεισμό της θα αποτελέσουν βρόχο στο άμεσο μέλλον.

    ΠΑΕΙ Η ΚΟΝΟΜΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΑΤΕ.
    ΣΚΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΣΤΕ.
    - ΟΛΟΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΒΕΒΑΙΑ
    ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΦΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ---------

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Βεβαίως ,η συμπεριφορά του βουλευτή είναι , το λιγότερο , προκλητική και πρέπει άμεσα να επέμβουν τα αρμόδια όργανα . Ταυτόχρονα , όμως , είναι επιτακτική ανάγκη να ερευνηθεί η συμπεριφορά της υπαλλήλου , γιατί η πλειοψηφία των δημοσίων υπαλλήλων δεν χαρακτηρίζεται από πρέπουσα συμπεριφορά ,με αποτέλεσμα , πολλές φορές , ο συναλλασόμενος να βγαίνει εκτός εαυτού

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Συγκινητική προσφορά του κ. Παντούλα στη Στέγη Αυτιστικών Ατόμων "ΕΛΕΝΗ ΓΥΡΑ"
    Στο πλαίσιο της ονομαστικής του εορτής, ο βουλευτής Ιωαννίνων του Πασοκ κ. Μιχάλης Παντούλας αποφάσισε να κάνει μια συγκινητική προσφορά στη Στέγη Αυτιστικών Ατόμων "ΕΛΕΝΗ ΓΥΡΑ".

    Σε σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε αναφέρονται τα εξής:

    Φίλες και φίλοι,

    Και η φετινή οικονομική συγκυρία, ορατή σε όλους, επιβάλλει την αίσθηση του μέτρου στο σύνολο των δραστηριοτήτων και εκδηλώσεών μας.

    Για το λόγο αυτό επέλεξα και φέτος, μαζί με την οικογένειά μου και τους συνεργάτες, να μη γιορτάσω με το γνωστό τρόπο την ονομαστική μου εορτή, αλλά το διαθέσιμο ποσό γι' αυτή την ημέρα να το καταθέσω, όπως και πέρυσι, υπέρ των σκοπών της Στέγης Αυτιστικών Ατόμων “ΕΛΕΝΗ ΓΥΡΑ” (Ζίτσα), σε ένα ίδρυμα όπου περισσεύει η αγάπη, η καλοσύνη και η κοινωνική ευαισθησία για τον αδύναμο άνθρωπο.

    Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις ευχές όλων σας. Αντεύχομαι υγεία και προκοπή σε σας και στις οικογένειές σας.

    Εγκάρδια

    Μιχάλης Χρ. Παντούλας

    Βουλευτής ΠΑΣΟΚ Ν. Ιωαννίνων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ (ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ)ΜΟΝΟ ΕΚΛΕΒΑΝ ΔΕΝ ΕΔΕΡΝΑΝ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΜΕ ΤΗ ΦΤΩΧΕΙΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΟΣΟ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ΟΤΙ ΤΟΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΣΤΕΨΟΥΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΡΒΑΝΑ,ΑΛΛΩΣΤΕ ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΓΙΑΥΤΟ ΗΘΕΛΑΝ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ,ΕΚΝΕΥΡΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΞΕΣΠΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕ ΛΟΓΗς ΑΠΛΟ ΥΠΑΛΛΗΛΟ.ΚΥΡΙΟΙ ΟΙ ΜΑΓΚΙΕΣ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΗ ΣΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ.ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΨΗΦΙΣΑΝ ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΤΟΥΣ.ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΟΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΤΗ ΔΙΝΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΣΟ ΘΕΛΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Η Θάλεια Δραγώνα έγινε γ.γ του υπουργείου παιδείας. Μας ταλαιπώρησαν τόσες μέρες για να επιλέξουν την τ.σύζυγο του εκδότη Δραγώνα και την μοναδική γυναίκα που δεν έχει πτυχίο και είναι καθηγήτρια!
    Πρέπει να είναι από τις ελάχιστες που έγιναν καθηγήτριες και
    κατάφερε να της αναγνωρισθεί από το ΔΙΚΑΤΣΑ το διδακτορικό δίπλωμα στην Ψυχολογία που πήρε από Πανεπιστήμιο του Μπέρμιγχαμ (Αγγλία) χωρίς να έχει βασικό τίτλο σπουδών!

    Άντε και εις ανώτερα.

    Τα βιογραφικά τι τα θέλατε; Ας παίρνατε όποιους θέλατε...
    ΠαΣοΚ ειμαστε
    ο,τι θελουμε κανουμε
    σας γ@μουμε οπως θελουμε και μη μιλατε
    γραικυλοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΠΡΙΝ ΚΑΝΕΙΣ ΜΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΜΑΘΕ ΛΙΓΟ ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΟ.

    Τον κατηγορεί ότι πήγε να την χτυπήσει υπάλληλος του πρώην ΔΙΚΑΤΣΑ
    ΤΟ ΣΩΣΤΟ: Τον κατηγορεί υπάλληλος του πρώην ΔΙΚΑΤΣΑ ότι πήγε να την χτυπήσει

    ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΤΟΣΟ ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΕΙΝΑΙ; ΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΣ ΕΝΝΟΕΙΣ ΠΗΓΕ ΝΑ ΤΗ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΑΛΛΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ.

    ΧΩΡΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΡΑΘΕΤΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ. ΟΛΟΙ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΙ ΓΙΝΑΤΕ ΤΡΟΜΑΡΑ ΣΑΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΓΕΓΟΝΟΣ, ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗ.

    ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΦΙΛΗΣΥΧΟΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ.

    Η ΕΥΓΕΝΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΔΙΑΚΡΙΝΕΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ.

    ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ.

    ΕΠΙΣΗΣ ΕΠΕΙΔΗ ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΟΑΤΑΠ (ΠΡΩΗΝ ΔΙΚΑΤΣΑ), ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΦΗΜΗ.

    ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΑΜΙΓΩΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ Η ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΩΝ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΩΝ ΤΟΥΣ.

    ΓΕΝΙΚΑ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΛΕΙΣΤΗ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΟΥ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ, ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ, ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΒΑΣΙΛΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΚΑΡΕΚΛΟ-ΚΕΝΤΑΥΡΟΙ.

    ΔΥΟ ΤΙΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ:

    1ον. Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΗΣ ΕΝ ΛΟΓΩ ΚΥΡΙΑΣ ΗΤΑΝ ΤΕΤΟΙΑ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΥΝΑΝΤΑΜΕ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΒΓΑΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΜΑΣ. (ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΒΕΒΑΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΤΟΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ).

    2ον. Η ΟΛΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΥΘΕΥΜΑ ΔΕΞΙΑΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΕ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ. ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΣΤΟΝ ΓΕΡΟΥΛΑΝΟ ΠΡΟ ΛΙΓΩΝ ΗΜΕΡΩΝ.

    ΚΡΑΤΑΤΕ ΜΙΑ "ΠΙΣΙΝΗ", ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟ ΔΥΣΦΗΜΙΣΜΑ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΑΛΩΝ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ "ΠΕΤΣΙ" ΤΩΝ ΔΕΞΙΩΝ ΚΟΜΜΑΤΟ-ΣΚΥΛΩΝ.

    ΤΟ ΞΑΝΑ-ΤΟΝΙΖΩ ΟΤΙ Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΥΓΕΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑΣ. ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΥ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΓΕΓΟΝΟΣ.

    ΟΙ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ; ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΚΡΑΤΑΤΕ ΠΟΛΛΕΣ "ΠΙΣΙΝΕΣ".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Κ.ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΣΟΥ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΩ ΟΤΙ ΔΙΝΕΙΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ.ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΕΣΩ ΤΟΥ BLOG ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΣΟΥ FIMOTRO ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΧΟΛΙΩΝ.ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΘΑ ΤΟΝ ΒΡΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΚΡΙΒΕΙΕς ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΧΟΝΤΡΟΚΟΜΜΕΝΑ ΨΕΜΑΤΑ.ΑΠΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΔΕ ΟΥΤΕ ΜΙΑ-ΜΑ ΚΑΜΜΙΑ ΔΕΝ ΕΠΑΛΗΘΕΥΤΗΚΕ ΠΟΤΕ.ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΔΙΑΛΟΓΟ ΚΑΙ Η ΑΝΑΤΑΛΛΑΓΗ ΑΠΟΨΕΩΝ ΜΕ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ.ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΜΟΝΟΛΟΓΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΝΙΣΩ ΠΩΣ Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΕΥΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙ.
    ΔΕΝ ΑΝΗΚΩ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΤΟΝΙΖΩ ΠΩΣ Ο κος ΠΑΝΤΟΥΛΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥ.
    ΘΑ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΨΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΩ ΕΠΙΦΥΛΑΞΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΚΑΤΑΛΟΓΙΖΟΥΝ.

    ΊΔΩΜΕΝ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ Η ΛΑΣΠΗ ΠΡΟΣ ΤΑ ΑΣΠΙΛΑ ΚΑΙ ΆΦΘΑΡΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΓΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΟΥ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΜΑΣ.

    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ.
    ΣΑΪΝΗΣ Δ. ΧΡΗΣΤΟΣ
    ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΕΙΧΑΜΕ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙ ΟΤΑΝ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙ ΤΙΣ ΑΘΛΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΠΟΙΑΣ ΕΠΟΧΗΣ ΠΟΥ ΓΥΡΝΟΥΣΕ ΚΑΙ ΕΛΕΓΕ ΝΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΑΝΤΙ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ , ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΤΟΝ ΘΕΩΡΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ!!!!! ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΟΤΕ ΠΟΛΛΟΙ ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ΤΟΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Ευτυχώς που ο συγκεκριμένος βουλευτής δεν είναι αστυνομικός γιατί θα τον απέλυε ο Χρυσοχοίδης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ετσι αναγνωρισε και τους τιτλους των σπουδων της και η θαλεια δραγωνα, ετσι, να τους χαιρονται, τετοιοι ασχολουνται με την παιδεια, δυστυχως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ΓΝΩΣΤΟ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΟ. ΡΩΤΗΣΤΕ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ο Γιωργάκης, όντας πρωθυπουργός, λες και όλα τα προβλήματα έχουν λυθεί, έχει τη χρονική πολυτέλεια να πηγαίνει στο γυμναστήριο και να συμμετέχει σε ομαδικά και ατομικά προγράμματα pilates - ασκήσεις sound and body, όπως μας πληροφορεί το Πρώτο Θέμα. Πέραν του γελοίου του πράγματος, θεωρούμε ότι είναι και θέμα ουσίας.

    Ένας πρωθυπουργός οφείλει από το πρωί μέχρι το βράδυ να ασχολείται με τα ζητήματα διακυβέρνησης. Να συντονίζει, να μελετά, να επικοινωνεί. Αυτό που κάνει ο Γιωργάκης δείχνει ότι δεν έχει κατανοήσει το ρόλο του και δεν έχει συναίσθηση των καθηκόντων και της ευθύνης του.

    Αλλά είναι και το άλλο: φαντάζεστε να τον ψάχνουν ξένοι ηγέτες ή εγχώριοι αξιωματούχοι για κάποιο έκτακτο γεγονός και η απάντηση των συνεργατών του να είναι "ο Πρόεδρος κάνει pilates";

    Ε ρε γλέντια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Πιστεύω πως χρειάζεται περισσότερη αντικειμενικότητα. Ζητήσατε την άποψη του βουλευτή και των μαρτύρων; Μήπως υποκρύπτεται κάτι άλλο; Γιατί πολλές φορές εφαρμόζεται η τακτική "η καλύτερη άμυνα είναι η επίθεση". Οι ειδήσεις και η παράθεση γεγονότων πρέπει να φιλτράρονται πρώτα, διαφορετικά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. ΖΕΙ ο “βασιλιάς” …ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ;

    Τι έγινε ο ..ΜΗΤΣΟΤΑΚΑΡΟΣ ρε παιδιά ; εξαφανισμένος από προσώπου γης είναι. Αρχίζουμε όλοι να ανησυχούμε για το εάν είναι καλά στην υγεία του .Κυκλοφορούν παράξενες φήμες για ταριχεύσεις, και άλλα. Εκτός εάν είναι ζωντανός αλλά ξέρει ότι μια εμφάνιση του η μια δήλωση του θα είναι μοιραία για την Ντορίτα, και έτσι προτιμά να κλειστεί στο καβούκι του στην αραβαντινού για να μην γίνουν … «αμαρτωλοί» συνειρμοί. Στην νου-δούλα γίνεται κοσμοχαλασιά ,ο Σαμαράς σε λίγο θα της πάρει και τα σώβρακα, (λάθος, κυλόττες) ,και επίτιμος… βγάζει τον σκασμό; Ρε Πως αλλάζουν οι καιροί που λέει και το τραγούδι. Φαντασθείτε πόσο έχει λερωμένη την φωλιά του αυτός ο «άνθρωπος» που φοβάται ότι μια παρουσία του, μπορεί να είναι μοιραία για την εκλογή της κορακλας του. Ο κόσμος όμως έχει μνήμη και δεν ξεχνά τον αποστάτη. Έχει κάνει και την μαλακία να κρατήσει (παράνομα) και το επίθετο ( Μητσοτάκη) οπότε διπλό κακό την έχει βρει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΑΜΑΡΤΩΛΟ ΔΙΚΑΤΣΑ ΕΧΕΙ ΚΑΨΕΙ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΙΣ ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ.ΤΑ ΠΤΥΧΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΙ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΝΩ ΤΟΥΣ ΚΑΤΩΧΥΡΩΝΕΙ Η ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΜΕ ΝΟΜΟ. ΔΗΛ ΟΠΟΙΟΣ ΣΠΟΥΔΑΣΕ ΣΕ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΑΥΤΟΜΑΤΟΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΤΥΧΙΑ.ΕΔΩ ΚΑΝΑΤΕ ΔΙΑΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΩΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ.ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ. ΛΑΔΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΛΑΔΙ.Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΣΤΟΝ ΓΝΩΣΤΟ.ΕΙΝΑΙ ΑΘΛΙΑ Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΚΑΡΕΚΛΑΤΩΝ. ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΙΑΤΣΑ ΜΕ
    100.000 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ .ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ. Ο ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΘΕΕ ΜΟΥ ΜΑΚΡΙΑ .ΕΙΝΑΙ Ο ΛΟΞΙΑΣ ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ.Η ΝΕΑ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΚΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΠΑΡΑΥΤΑ ΜΕΓΑΛΗ ΑΔΙΚΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΕΑΝ ΞΕΡΑΤΕ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΩΝ ΚΑΡΕΚΛΑΤΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ .ΣΕ ΠΝΙΓΕΙ Η ΑΔΙΚΙΑ. ΗΘΕΛΑ ΟΜΩΣ ΝΑ ΔΩ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΑΜΠΡΙΚΑ ΠΟΙΟΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ .ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΠΟΙΟ ΜΕΓΑΛΟ ΔΟΝΤΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. ΑΝ ΗΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ

    ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ
    ΕΙΧΕ ΠΕΤΑΞΕΙ ΕΞΩ.....





    ΤΗΝ "ΨΟΛΗ" ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΜΑΡΙΑ"....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. EYGE!!! GIA TON TSAMPOUKA KAI TIN ANALGISIA TOU DOATAP (D.S KAI UPALOILWN) OMOS APENANTI STOUS XILIADES APOFOITOUS PANEPISTIMIWN TOU EXOTERIKOU OUTE KOUVENTA OMOS....DEN GINETAI KAMIA EREYNA SE AYTO TO PARAMAGAZO APO TI DIKAIOSINI POU EXOYN TO THRASOS NA PAROUSIAZONTAI KAI OS THIMATA.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Καλά σου'κανε μωρή πουτάνα, σκρόφα, άντε και γαμήσου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. ξεσαλώσανε τα Πασοκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. γεια στα χερια του.Ήταν ωρα κάποιος να το κάνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Οι αρχαίοι μας πρόγονοι έλεγαν "μηδενί δίκην δικάσεις πριν αμφίν μύθον ακούσεις" και οι Ρωμαίοι "αούντιουμ ετ άλτερα παρς" Αν δεν ακούσεις και την άλλη πλευρά δεν μπορείς να εκφέρεις γνώμη αν σκεφτούμε και τη νοοτροπία υπαλλήλων που έχουν καβαλήσει το καλάμι και καταδυναστεύουν τους πολίτες που προσφεύγουν στις δημόσιες υπηρεσίες! Προσωπικά έχω στη μακρόχρονη εμπειρία μου βρεθεί μπροστά σε καταστάσεις αβελτηρίας υπαλλήλων που με βία πίεσα τον εαυτό μου να μην αυτοδικήσω σε βάρος τους με τις τέτοιες συμπεριφορές τους.
    Περιμένω απάντηση από το βουλευτή.

    ΙΜΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. ΣΟΒΑΡΑ? ΤΙ ΛΕΤΕ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΟΛΟΙ ΣΑΣ?
    ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΤΙΣ ΕΚΑΝΕ! ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΗΝ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ!
    ΕΜΕΙΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΥΝΕ! ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ! ΡΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΑΜΗΣΟΥΝΕ ΟΛΟΥΣ ΜΠΟΡΟΥΝΕ? ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΜΕΓΑΛΕ! ΝΑ ΕΡΘΩ ΕΓΩ ΓΙΑ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΣΟΥ ΝΑ ΠΩ ΤΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΛΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ! ΑΙ ΣΤΑ ΔΙΑΛΑΑΑ.

    ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΞΙΟΣ, ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΜΕΓΑΛΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Τηρώ τις επιφυλάξεις μου. Πρόκειται περί ακεραίου χαρακτήρα, έντιμου πολιτικού με μεγάλη προσφορά στο ελληνικό εκπαιδευτικό σύστημα. Ίσως το θέμα χρίζει περαιτέρω διερεύνησης πριν να σπιλώνονται υπολήψεις εντίμων πολιτικών και ανθρώπων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Εάν είναι αλήθεια το λιγότερο ο Πρωθυπουργός να ζητήσει την παραίτησή του και να τον θέσει εκτός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Ακόμη και με έναν χρόνο ασφάλισης δεκάδες αλλοδαποί στο Βόλο κατοχυρώνουν δικαίωμα σύνταξης και ΕΚΑΣ!!
    Αναγκαία προϋπόθεση για την καταβολή της σύνταξης είναι οι μετανάστες να έχουν ως τόπο κατοικίας το Βόλο, καθώς αν επιστρέψουν στη χώρα τους θα πάρουν από το ΙΚΑ μόλις 20 ευρώ (ποσό που αντιστοιχεί στις εισφορές τους).

    Μάλιστα οι αλλοδαποί που παίρνουν σύνταξη, μπορούν στη συνέχεια να υποβάλουν τα χαρτιά τους και για το Επίδομα Κοινωνικής Αλληλεγγύης. Το επίδομα -για όσους πληρούν τα εισοδηματικά κριτήρια- μπορεί να φτάσει μέχρι τα 230 ευρώ τον μήνα.

    Έτσι έχοντας καταβάλλει ελάχιστες εισφορές στα ασφαλιστικά ταμεία της Ελλάδας, η κύρια σύνταξη μαζί με το ΕΚΑΣ μπορούν να φτάσουν μέχρι 720 ευρώ!
    Το ΙΚΑ με αφορμή αντιδράσεις και ενστάσεις που εγείρουν τα συνδικαλιστικά όργανα κατά καιρούς επικαλείται ότι προχωρά σε διασταυρώσεις στοιχείων μέσα από το ολοκληρωμένο πληροφορικό του σύστημα, ωστόσο και στο Νομό όπως και σε όλη την Ελλάδα είναι πολλοί αυτοί που ευνοούνται τελικά από το όλο σύστημα όπως λειτουργεί.

    Το φαινόμενο τείνει να εξελιχθεί σε «μάστιγα», παραδέχτηκε στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ ανώτερο στέλεχος του ΙΚΑ στο Βόλο. Αναλογικά στην περιοχή μας υπολογίζεται ότι τα δύο τελευταία χρόνια με αυτό το «σύστημα» έχουν συνταξιοδοτηθεί περίπου 100 και πλέον μετανάστες.

    Δεν είναι τυχαίο ότι το τελευταίο διάστημα έχει δοθεί εντολή και στο Βόλο να κάνουν αυστηρότερους ελέγχους και σε διασταυρώσεις μέσα από το ολοκληρωμένο πληροφοριακό του σύστημα.
    Τα ταμεία είναι μείον, αλλά οι οικονομικοί μετανάστες που έχουν έρθει στη πόλη, μερικά χρόνια, βγάζουν σύνταξη ίση με τον βασικό μισθό την ώρα που... στη χώρα τους θα έπαιρναν μόλις 100 ευρώ», τονίζουν συνδικαλιστές, που ωστόσο εμφανίζονται επιφυλακτικοί να σηκώσουν περισσότερο τους τόνους προς το παρόν, φοβούμενοι να μη χαρακτηριστούν «ρατσιστές».
    Η πραγματικότητα όμως είναι αυτή, και είναι σκληρή και άδικη για τους Ελληνες ασφαλισμένους.
    Με βάση τη νομοθεσία και με έναν μόλις χρόνο δουλειάς, όταν πρόκειται για μετανάστες, μπορούν να πάρουν σύνταξη από το ΙΚΑ σε ηλικία 60 ετών οι γυναίκες και στα 65 οι άντρες.

    Πώς λειτουργεί το «σύστημα»

    Στη Βουλγαρία, τη Ρουμανία, την Αλβανία και τη Γεωργία ο μέσος όρος σύνταξης δεν ξεπερνά τα 100 ευρώ. Με ένσημα ενός, μέχρι και τριών χρόνων στην Ελλάδα, λαμβάνουν σύνταξη μέχρι και 600 ευρώ.
    Μάλιστα οι περισσότεροι δεν διαμένουν πλέον εδώ, αφού έχουν επιστρέψει στη χώρα τους και λαμβάνουν τραπεζικώς τη σύνταξη. Επιλέγουν βέβαια την Ελλάδα που ισχύει το καθεστώς της κατώτατης σύνταξης, δηλαδή περίπου 400 ευρώ, και έτσι μπορεί ένας μετανάστης συγκεντρώνοντας ένσημα 2 και 3 χρόνια να καταθέσει χαρτιά και να συνταξιοδοτηθεί.

    Υπάρχουν περιπτώσεις μεταναστών με 1.000 ένσημα στην Ελλάδα που λαμβάνουν σύνταξη γήρατος μέχρι και 600 ευρώ, αφού αντί για αναλογικό τμήμα της σύνταξης, με βάση τα χρόνια ασφάλισης στη χώρα μας, λαμβάνουν την πλήρη προνοιακή σύνταξη και αυτό δημιουργεί επιπρόσθετα προβλήματα στα οικονομικά των ταμείων. Σε όλες τις χώρες της Ε.Ε οι μετανάστες δικαιούνται για κάθε χρόνο παραμονής και ασφάλισης το 1/44 της κατώτατης εθνικής σύνταξης. Στην Ελλάδα όμως σύμφωνα με το ισχύον σύστημα και για ένα μόνο χρόνο ασφάλισης δικαιούνται όλη την προνοιακή σύνταξη των 486 ευρώ και αυτό είναι σοβαρό πρόβλημα για το ΙΚΑ.

    Είναι μία ακόμη περίπτωση "αφαίμαξης" των οικονομικών των ασφαλιστικών Ταμείων υπογραμμίζουν οι συνδικαλιστές, αφού ουσιαστικά όσοι ευνοούνται εκμεταλλεύονται κενά της ασφαλιστικής νομοθεσίας.

    Με βάση τις καταγγελίες πανελλαδικά της εύνοιας αυτής έχουν τύχει περίπου 10.000 μετανάστες που κοστίζουν στο ελληνικό ασφαλιστικό σύστημα περί τα 30 με 40 εκατ. ευρώ.
    «Πρέπει για όσο χρόνο ασφάλισης έχουν, να παίρνουν και το ανάλογο τμήμα της σύνταξης» επισημαίνουν οι συνδικαλιστές. Εμείς λέμε Έλληνες και οι αλλοδαποί εργαζόμενοι να έχουν ίσα δικαιώματα, αυτό όμως δε σημαίνει ότι θα πρέπει να κοροϊδεύουν και να εκμεταλλεύονται το σύστημα, γιατί έτσι τους βολεύει».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Η κυρία Μαρία λέει ότι της είπε "είμαι βουλευτής και θα σε κτυπήσω".
    Εκείνη τότε έκανε μήνυση για "απόπειρα βιαιοπραγίας".
    Τελικά την βιαιοπραγία ποιός την έκανε;
    Η "Απόπειρα συκοφαντίας" διώκεται;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Στη φυσιογνωμία δεν φαίνεται για τέτοιος τύπος. Θα έπρεπε πάντως να του ζητηθεί και η άποψη του για τα γεγονότα πριν τον καταδικάσουμε. Πάντως η κατηγορία "απειλή βιαιοπραγίας" δεν μου ακούγεται καλά, ειδικά απέναντι σε γυναίκα. Μάλλον υπερβολικά φαντάζουν τα πράγματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟΣ ΔΥΠΛΟΘΕΣΗΤΗΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Η κατηγορία "απόπειρα βιαιοπραγίας" από άνδρα σε γυναίκα υπάλληλο μου φαίνεται αστείο. Παράξενο επίσης που ο ίδιος πήγε και μίλησε με την υπάλληλο και όχι με το διευθυντή. Αυτή η στάση δε μου δείχνει άνθρωπο για βιαιοπραγίες. Ας ρωτήσουν τον ίδιο και βλέπουμε γιατί πολλά γίνονται για λίγα λεπτά δημοσιότητας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. ΔΕΝ ΠΡΑΡΑΤΑΤΕ ΤΑ ΨΟΦΙΑ.ΕΚΕΙ ΣΤΟ, ΠΡΩΗΝ ΔΙΚΑΤΣΑ ΣΚΑΤΑ ΠΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝΕ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ.ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ.ΜΕ ΠΟΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ ΤΑ ΠΤΥΧΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ,ΕΝΩ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ ΚΑΝΑΤΕ ΔΙΑΚΡΑΤΙΚΕΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΩΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ. ΓΙΑΤΙ,,,,ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ ΜΟΝΟ ΜΕ ΠΑΡΑ Ο ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΘΕΛΕΙ ΦΤΥΣΙΜΟ.
    ΞΕΖΟΥΜΙΖΕΤΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΤΟΝ ΝΟΜΟ.ΑΣ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΑΠΟΙΟΣ ΟΧΙ ΔΙΚΟΛΑΒΙΣΤΙΚΑ. ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΕΥΡΕΩΣ ΣΤΗΝ ΠΙΑΤΣΑ 100.000 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ ΠΤΥΧΙΟΥ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΔΗΘΕΕΝ
    ΒΙΑΙΟΠΡΑΓΙΑ ΞΕΡΕΙΣ ΜΕ ΤΙ ΤΡΟΠΟ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΟΝΤΑΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΣΤΟΝ ΓΝΩΣΤΟ. ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΤΙΣ ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΕΣ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΕΤΩΝ ΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ. ΕΣΕΙΣ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΛΕΕΙ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΡΗΤΟ. ΜΗΔΕΝΙ ΔΙΚΗΝ
    ΔΙΚΑΣΕΙΣ ΠΡΙΝ ΑΜΦΙ ΜΥΘΟΝ ΑΚΟΥΣΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Ντροπή του.. μην ξεχνάτε ειναι βουλευτής και έχει ΒΟΥΛΕΤΙΚΗ ΑΣΥΛΙΑ!! οποιοσδήποτε άλλλος θα ήταν αυτόφωρο. υπάρχουν και μάρτυρες. για ρουσφέτι πήγε δεν του το έκαναν και εκνευρίστηκε. δεν σημαίνει οτι κάποιος που είναι έντιμος δεν υπάρχει περίπτωση να έκανε λάθος. αυτός ξέρει τι έγινε.. και κάποια παπαγαλάκια του να μην προσπαθούν να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα.. και οι μάρτυρες δεν είναι μόνο 3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟ
    ΑΝ ΜΑΣ ΕΛΕΓΕ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ Η ΚΥΡΙΑ ΔΡΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΠΤΥΧΙΩΝ ΤΗΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΘΑ ΕΙΧΕ ΛΥΘΕΙ
    Η ΣΙΩΠΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΧΡΥΣΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. ΔΕΝ ΠΡΑΡΑΤΑΤΕ ΤΑ ΨΟΦΙΑ.ΕΚΕΙ ΣΤΟ, ΠΡΩΗΝ ΔΙΚΑΤΣΑ ΣΚΑΤΑ ΠΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝΕ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ.ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ.ΜΕ ΠΟΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ ΤΑ ΠΤΥΧΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ,ΕΝΩ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ ΚΑΝΑΤΕ ΔΙΑΚΡΑΤΙΚΕΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΩΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ. ΓΙΑΤΙ,,,,ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ ΜΟΝΟ ΜΕ ΠΑΡΑ Ο ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΘΕΛΕΙ ΦΤΥΣΙΜΟ.
    ΞΕΖΟΥΜΙΖΕΤΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΤΟΝ ΝΟΜΟ.ΑΣ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΑΠΟΙΟΣ ΟΧΙ ΔΙΚΟΛΑΒΙΣΤΙΚΑ. ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΕΥΡΕΩΣ ΣΤΗΝ ΠΙΑΤΣΑ 100.000 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ ΠΤΥΧΙΟΥ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΔΗΘΕΕΝ
    ΒΙΑΙΟΠΡΑΓΙΑ ΞΕΡΕΙΣ ΜΕ ΤΙ ΤΡΟΠΟ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΟΝΤΑΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΣΤΟΝ ΓΝΩΣΤΟ. ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΤΙΣ ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΕΣ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΕΤΩΝ ΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ. ΕΣΕΙΣ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΛΕΕΙ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΡΗΤΟ. ΜΗΔΕΝΙ ΔΙΚΗΝ
    ΔΙΚΑΣΕΙΣ ΠΡΙΝ ΑΜΦΙ ΜΥΘΟΝ ΑΚΟΥΣΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. 10 Νοε 2009 5:52:00 μμ kala vre deksiomalaka exeis to 8rasos kai milas kiolas???gia esas ta lene ola afta stin e.e gia tin proigoumenh kuvernhsh alla pou na to katalaveis toso argostrofos pou eisai opws oloi i deksioi....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΡΩΝΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ! ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΕΝΑΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙ ΓΙΑ ΥΠΟΘΕΣΗ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΝΗΨΙΟΥ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΟ ΤΟΥ ΝΑ ΞΕΦΤΙΛΙΣΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ; ΜΗΠΩΣ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΑΝΤΕΛΗΦΘΗ ΑΠΟ ΠΡΩΤΟ ΧΕΡΙ ΤΗΝ ΑΗΔΙΑ ΤΟΥ ΔΙΚΑΤΣΑ; ΜΗΠΩΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ ΔΙΚΑΤΣΑ (ΔΟΑΤΑΠ) ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΗΓΟΡΗΘΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΓΙΑ ΧΡΗΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ; ΜΗΠΩς ΟΤΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΟΤΙ Ο ΠΑΝΤΟΥΛΑΣ ΘΑ ΦΤΑΣΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΨΗΛΑ ΧΕΣΤΗΚΑΝ ΕΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΠΑΝ ΑΣ ΤΟΝ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΜΕ; ΚΥΡΙΕ ΠΑΝΤΟΥΛΑ ΑΝΤΙ ΝΑ ΦΟΒΑΣΤΕ ΞΕΣΚΕΠΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟΥΣ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ Η ΦΥΛΑΚΗ. ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Ο ΠΑΝΤΟΥΛΑΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΠΑΝΤΟΥΛΑΣ ΘΑ ΕΠΑΙΖΕ ΞΥΛΟ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΨΗΦΟΦΟΡΟ ΤΟΥ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ. ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΠΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΥΙΟΘΕΤΗΣΑΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΗΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥ ΜΙΑΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΠΟΥ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ; ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΗΣΤΕ ΣΤΟ GOOGLE ΤΙΣ ΛΕΞΕΙΣ "ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΔΙΚΑΤΣΑ" ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΜΕ ΤΙ ΕΜΠΛΕΞΕ Ο ΠΑΝΤΟΥΛΑΣ. ΠΑΝΤΟΥΛΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΑΚΡΙΒΩς ΤΙ ΕΓΙΝΕ; ΜΙΛΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΘΡΑΣΥΤΑΤΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ. ΟΣΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΨΑΞΕΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΓΙΑ ΔΙΚΑΤΣΑ ΚΑΙ ΣΚΑΝΔΑΛΑ (ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΔΙΑΡΗΞΕΙΣ ΓΙΑ ΓΡΑΠΤΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΕΜΠΛΟΚΕΣ ΑΝΩΤΑΤΩΝ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΕΝΩ Η ΜΙΖΑ ΠΑΕΙ ΣΥΝΝΕΦΟ) ΘΑ ΠΕΙΣΘΕΙΤΕ ΟΤΙ Ο ΠΑΝΤΟΥΛΑΣ ΕΜΠΛΕΞΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ ΤΟΥ ΔΙΚΑΤΣΑ.
    ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΑΠΟΛΥΣΕ ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΔΙΚΑΤΣΑ. ΕΧΟΥΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΘΕΙ ΠΟΛΛΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ. ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. ΡΕ ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ ΠΟΛΥ ΜΑΣ ΑΡΓΕΙΣ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΝΟΜΙΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΠΑΙΖΕΙΣ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ. ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΡΕ ΣΥ; ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ BLOG.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΛΑΙΚΙΣΜΟ ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ! ΤΟ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΥΝΕΒΗ ΘΑ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΑΝ ΠΟΤΕ ΦΤΑΣΕΙ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΕΚΕΙ ΒΕΒΑΙΑ !
    ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΛΑΙΚΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΤΑ ΒΑΖΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΕΝΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ! ΤΟ ΟΤΙ ΜΠΗΚΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΟΝ ΚΑΘΙΣΤΑ ΔΗΛΑΔΗ ΑΜΕΣΩΣ ΤΕΜΠΕΛΗ ΚΑΙ ΑΝΕΥΘΥΝΟ? ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΒΡΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΙ ΠΤΥΧΙΑ ΕΧΟΥΝ, ΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΙΕΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ? ΑΥΤΟΙ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ? ΜΑΛΛΟΝ ΟΧΙ ! ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΙΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΛΛΟΙ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ! ΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ ΟΙ ΚΑΦΡΟΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΖΟΥΝ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΝΕ ΤΟ ΔΑΣΟΣ ! ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΑΠΕΙΛΕΙ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ! ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΗΡΘΕ ΕΝΑΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ??? ΤΙ ΗΘΕΛΕ ? ΡΩΤΑΩ ΑΠΛΑ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. απάντηση στο σχόλιο ανώνυμου 11 Νοε 2009 11:27:00 πμ
    Ειδικά για μερικούς υπαλλήλους του ΔΟΑΤΑΠ το ξέρει όλη η Ελλάδα τι απατεώνες μιαζαδόροι και πάμπλουτοι είναι και μαλιστα έχει μπεί και εισαγγελέας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΣΤΟ ΦΙΜΟΤΡΟ ΑΠΑΝΤΑΩ ΑΠΟ ΔΨ ΣΤΟ ΜΑΛΑΚΟΚΑΥΛΗ ΤΟΝ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ ΑΠΟ ΤΟ PRESS.GR.ΠΡΟΣΕΧΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΠΕΙ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕ Α ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΟΥ ΣΕ ΜΑΓΑΛΩΣΕ ΚΑΙ ΣΕ ΤΑΙΣΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΤΑΝ Ο ΠΑΤΕΡΟΥΛΗΣ ΣΟΥ ΤΑ ΚΟΝΟΜΑΓΕ ΧΟΝΤΡΑ ΑΠΟ ΤΟ Τ.Ε.Ο ΕΛΕΩ ΣΟΥΦΛΙΑ.ΠΡΟΣΕΧΕ ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΟΥ ΕΡΘΕΙ Η ΤΟΥΡΤΑ ΜΕ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΕΚΕΙ ΣΤΟΝ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΒΑΛΑΩΡΙΤΟΥ.ΠΡΟΣΕΧΕ ΠΟΛΥ ΤΙ ΛΕΣ ΣΤΟ ΕΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΒΡΩΜΟΣΚΥΛΟ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. Αν αυτό που έγινε με τον Παντούλα περάσει έτσι και οι υπάλληλοι μείνουνε ατιμώρητοι ε τότε ρε παιδιά πάμε να φύγουμε από δώ. Αν και σε βουλευτές φέρονται με όρους μαφίας τότε εμείς την βάψαμε. Θα παρακολουθώ αυτή την υπόθεση. Και αν δεν διαταχθεί ΕΔΕ κατά των 4 υπαλλήλων τότε πραγματικά πάμε να φύγουμε. Πραγματικά αυτή η υπόθεση είναι κρίσμιης σημασίας για εμάς και την εξυπηρέτηση από τις υπηρεσίες μας. Αλήθεια τα νέα παιδιά πως απολύονται έτσι εύκολα χωρίς να διαπράξουν κάτι τόσο πρόστυχο (δες stage) ενώ οι μόνιμοι υπάλληλοι δεν τιμωρούνται κάν; Δεν χρειάζεται άρση μονιμότητας. Ο υπάλληλος μπορεί να απολυθεί χωρίς να αρθεί η μονιμότητα των υπολοίπων. Απολύστε τις 4 και θα δείτε πως δουλεύει ο ΔΟΑΤΑΠ ρολόι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. ΕΠΕΙΔΗ ΜΑΛΛΟΝ ΕΧΕΤΕ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ ΓΙΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΡΟΛΟ ΤΟΥ Κ ΠΑΝΤΟΥΛΑ ΣΤΗ ΨΗΦΙΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΔΟΑΤΑΠ ΤΟ 2005, ΠΟΥ ΟΝΤΩΣ ΚΑΤΑΔΥΝΑΣΤΕΥΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ. ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΙΔΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΝΗΤΙΚΟΣ ΤΟ 2005. ΓΙΑΤΙ Ο Κ ΠΑΝΤΟΥΛΑΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΟ ΔΟΑΤΑΠ, ΗΤΑΝ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΜΟΡΦΩΤΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΣΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. ΚΥΡΙΟΙ ΕΓΙΝΕ ΜΙΑ ΜΗΝΥΣΗ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΕ ΒΟΥΛΕΥΤΗ. ΣΕΣΗΜΑΣΜΕΝΟΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ, ΟΧΙ ΟΙ ΑΠΛΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. Άραγε οι καθηγητές πανεπιστημίου τί να έχουν καταθέσει? Γιατί ένα τέτοιο γεγονός έχει γίνει ΗΔΗ βούκινο στην πανεπιστημιακή κοινότητα.

    Η αλήθεια θα φανεί στο δικαστήριο. Τα γεγονότα είναι απλά. Ο Παντούλας κόπτεται για την υπόθεση του παιδιού που αναφέρεται. Κόπτεται τόσο που την στήνει έξω από την αίθουσα που διεξάγεται σοβαρή συζήτηση για την αναγνώριση PhD τρίτου. Ο Παντούλας ερωτάτε από την καταθέτουσα την μήνυση γιατί περιμένει και από εκεί ξεκινάει το θρίλερ για την υπάλληλο (μπροστά στα μάτια των καθηγητών πανεπιστημίου) που περιείχε:
    -Το χείριστο υβρεολόγιο
    -Προσπάθεια προπηλακισμού της υπαλλήλου ( η οποία από κάποια στιγμή και μετά κατέρρευσε και έκλεγε με αναφιλητά )
    -Μια ξώφαλτση σφαλιάρα που προοριζόταν για την υπάλληλο να καταλήγει σε τρίτο πρόσωπο

    Το κερασάκι στην Τούρτα είναι ότι ο κ.Παντούλας αφού έκανε το πέρασμά του το μεσημέρι από το πρώην Δικατσά σαν σίφουνας μετά χωρίς να έχει επηρεαστεί ΣΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ είχε ραντεβού με σημαίνων πρόσωπο της επιστημονικής κοινότητας που τον βρήκε πράο και απολύτως φυσιολογικό! Ήταν σαν να μην συνέβηκε απολύτως τίποτε!!!!!!!!!

    Άραγε ο Παπανδρέου θα ενημερωθεί? Γιατί είναι σίγουρο ότι αν θέλει να ενημερωθεί απλά θα πάρει τηλ. έναν από τους δύο καθηγητές που ήταν παρόντες...ίσως να το έχει κάνει ήδη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. magkies se Kuries ke vouleutako?...
    rousfetaki?
    tsampouka?
    xastoukaki?
    gianniwtes den sas aksizei enas tetoios vouleytakos..
    tous sevomai kai tous agapw tous Gianniwtes alla
    ntraipomai pou to pasok exei tetoio vouleyth...
    K. PAPANDREOU diwkste ton ...
    Oloi tha sas poune mpravo...
    kante to......
    min tous afinetai na gremizoun osa xtisate me toso kopo kai megali prospathia..
    spiti tou kai grigora...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. να απολυθούν οι υπάλληλοι11 Νοε 2009, 5:26:00 μ.μ.

    ΑΝΩΝΥΜΕ 3:28 ΠΩς ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΠΕΙΡΑΣ. ΜΩΡΕ ΜΕΣΑ ΘΑ ΠΑΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΕΤΣΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΥΣΑΤΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ. ΑΛΛΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ Ο ΠΑΝΤΟΥΛΑΣ ΣΑς ΕΜΟΙΑΣΕ ΓΙΑ ΒΛΑΧΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΟΝ "ΠΕΡΙΠΟΙΗΘΗΚΑΤΕ" ΟΠΩς ΟΛΟΥς ΜΑΣ. ΠΟΥ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΟΤΙ Ο ΒΛΑΧΟΣ ΗΤΑΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑΤΕ. ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΑΝ ΤΟΝ ΠΑΝΤΟΥΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΜΑΘΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ. ΓΙΑΤΙ ΒΛΕΠΑΜΕ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΤΗ ΜΙΖΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΣΧΟΣ ΣΑΣ. ΚΑΙ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΤΟ ΑΙΣΧΟΣ ΣΑΣ. ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΟΑΤΑΠ ΣΤΟ OPENGOV.GR ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΤΑ ΑΙΣΧΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΣΑΣ. ΑΠΟΛΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ. ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΟΑΤΑΠ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ. ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΟΥΛΙ (ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ) ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΤΥΧΙΑ ΚΛΕΦΤΟΚΟΤΑΔΩΝ ΛΗΣΤΩΝ, ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ, ΕΜΠΟΡΩΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ. ΚΑΙ ΜΕ ΤΙ ΧΑΡΑ ΘΑ ΣΑΣ ΥΠΟΔΕΧΤΟΥΝ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ. ΕΧΕΙΣ ΜΟΥΤΡΑ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΣ ΤΙΣ ΒΡΩΜΙΕς ΣΟΥ. ΜΩΡΕ ΤΙ ΣΑΝΙΔΑ ΒΡΕΓΜΕΝΗ ΘΕΛΕΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΟΛΟΙ11 Νοε 2009, 10:06:00 μ.μ.

    δέκα χιλιάδες ευρώ το μάθημα παίρνουν οι καθηγητές ταρίφα. Ξυπνήστε ρεεεεε! Μέσα όλοι. Καθηγητές και υπάλληλοι. Τη βάψανε. Δημόσια διαβούλευση για το ΔΟΑΤΑΠ. ΝΑ βγουνε οι τα σκατά επάνω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. Ο ΦΩΣΚΟΛΟΣ ΕΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΤΗΣ ΑΠΟΛΟΓΙΑΣ ΤΟΥ κ. ΠΑΝΤΟΥΛΑ;;;
    ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΖΗΤΑΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. Όποιος δεν πέρασε από τη σύγχρονη χάρυβδη που λέγεται ΔΙΚΑΤΣΑ-ΔΟΑΤΑΠ παρακαλείται να είναι προσεκτικός στα λόγια του.
    Προσωπικά εγώ και η μεγάλη μου κόρη υποστήκαμε τεράστια ταλαιπωρία και εξευτελισμούς από το ΔΙΚΑΤΣΑ για την αναγνώριση του πτυχίου Νομικής που απέκτεισε από το Δημόσιο Γαλλικό Πανεπιστήμιο LILLE II, ώστε πολλές φορές στη διάρκεια των επαφών με το απαράδεκτο στη συμπεριφορά διοικητικό προσωπικό, έφτασα στα όρια της αυτοδικίας. Το κορίτσι για να δώσει τα μαθήματα που την υποχρέωσαν τα σκύβαλα, πέρασαν 10 μήνες στο περίμενε, ενώ κατά τη διάρκεια των εξετάσεων δεχόταν πλήθος προσβολές από τους πανηλιθιους καθηγητάδες τύπου "Θάλειας". Σήμερα είναι απόφοιτη της ΕΣΔΔ και στέλεχος κεντρικού Υπουργείου, με γνώση 2 επιπλέον γλωσσών που απέκτεισε κατά τις σπουδές στη Γαλλία.
    Τώρα τέλειωσε και η μικρή μου κόρη σπουδές Αγγλικής Φιλολογίας στην Αγγλία, έχει καταθέσει δικαιολογητικά και εδώ και 3 1/2 μήνες περιμένουμε απάντηση. Σε πρώτη επαφή με τον αρμόδιο του ΔΟΑΤΑΠ την ενημέρωσε ότι θα δώσει και λατινικά, μάθημα που δεν διδάσκαται στα Ελληνικά τμήματα της Αγγλικής φιλολογίας, πόσο μάλλον στα αλλοδαπά.
    Φίλοι μου αυτή τη φορά θα συγκρατηθώ και θα τους φτάσουμε μέχρι το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο απαιτώντας μεγάλο χρηματικό ποσό ως ηθική κλπ βλάβη. Όποτε τα πάρουμε. Tο αποτέλεσμα θα μας δικαιώσει και ικανοποιήσει.
    Πάντως σε όλους τους ομοιοπαθείς συμβουλεύω να κάνουν το ίδιο.
    Τέλος παρακαλώ την κυβέρνηση και προσωπικά τον πρωθυπουργό : "ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΡΗΜΆΔΙ ΤΟ ΔΟΤΑΠ ΠΡΙΝ ΚΆΝΕΙ ΑΛΛΟ ΚΑΚΟ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ Η ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ"

    georgi0s

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. Γιατί αυτή η φάτσα μου θυμίζει αλβανό?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. Σε ποια χώρα της ΕΕ βουλευτής πάει σε δημόσια υπηρεσία για συνομιλίες(ρουσφέτι). Κουιζ α. Στην Αγγλία β. Στην Γαλλία γ. ΕΛΛΑΔΑ ΝΑΙ το πετύχατε!!!!!!!

    ΡΕ ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΝΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙ ΣΕ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΛΕΓΧΟΥΣ (ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΦΟΡΙΑΚΟΣ - ΔΟΕ) ΕΑΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙ ΤΟ ΔΟΑΤΑΠ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ.( ΓΙΑ ΕΚΕΙ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΜΕ.) ΕΑΝ ειναι αλήθεια τοτε ΑΙΣΧΟΣ ΤΟΥ. ΤΙ ΠΗΓΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΒΟΛΕΥΤΗΣ ΕΚΕΙ??????ΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ?????ΑΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ , ΕΝΑΣ ΝΟΜΟΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΚΑΤΕΡΓΑΡΗΣ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. Στην Ελλάδα η πιο συχνή κουβέντα ειναι ξέρεις ποιος είμαι ΕΓΩ.Ξερεις που θα σε στείλω (η δευτερη)!! Ετσι λένε καθε μέρα στον θυρωρό μιας Υπηρεσίας όταν τόλμησε να πει σε έναν πολίτη ότι δεν μπορεί να παρκάρει εδώ γιατί δεν υπάρχει θέση. Αυτό δεν κάνουμε στην Ελλάδα??? Ο βουλευτής λοιπόν θέλετε να πείτε πως δεν είπε ξέρεις ποιοσ είμαι εγώ??Βουλευτής του Πασοκ και θέλω τώρα να εξυπηρετήσετε τον ανηψιό μου γιατι ... Η΄μήπως η Υπάλληλος μόλις άκουσε πως είναι Βουλευτής του Πασοκ τρελάθηκε από μίσος γιατί ηταν δεξιά και του είπε όλο θράσος: ξέρεις ποια είμαι Εγώ δημόσιος Υπάλληλος του Δοαταπ και γαμώ και δέρνω ( βουλευτής ε και??). Κουιζ: Οποιος πιστεύει στον δεύτερο διάλογο πέρνει το βραβείο ¨))))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. ΑΑΑ και κάτι τελευταίο . Όταν έρχεται κάποιος Βουλευτής ΣΟΥΖΑ όλοι κακομοίρηδες. ΣΟΥΖΑ γιατί θα σας στείλει στην πινέζα . Σουζα Έλληνες σούζα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. Ξύλο στους μαλάκες του ΔΟΑΤΑΠ! Τεμπελόσκυλα για πούτσο και ξύλο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. O k. Pantoulas den exei logo na paei sto DIKATSA tin stigmh pou o anipsios tou den exei anagnorisei to ptyxio. Kai eidika se mia epoxh pou to PASOK ths aksiokrateias molis eklextike. As ftiaksei to DIKATSA apo tin arxh os kyvernish na einai sosto.

    Ti einai astynomos i sdoe? As dosei eksetaseis o endiaferomenos na anagnorisei to ptyxio tou kai as paei o idios sto DIKATSA. Gia ton loipo kosmo paei o theios tous pou einai bouleyths?

    Giati den phge prin 10 mines h perish alla phge meta tis ekloges pou etyxe na parei o anipsion tou kai didaktoriko.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. Ta perissotera (sxedon ola) ta ptyxia ap ekso einai xalia kai agorasta. Kamia sxesh me tin talaiporia pou travane oi ellines stin ellada. Allo na to pairneis kai allo na agorazeis to ptyxio.
    Otidipote kai na kanei to DOERAP den paleyetai me to xali ayto ths agoras kai eksomoioshs. Yparxoun kai kala ptyxia alla
    ayta einai poly liga mprosta sto megalo xali kai to DOEREP den kserei apo pou na arxisei kai pou na teleiosei.

    Par ola ayta fantasou poso megalo symferon exei enas vouleyths na paei na "tsakothei" me grammatea. To lathos einai oti den eixe kamia douleia ekei, ara megalo to symferon en onomati ths eyipolipsias.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. Για να ακούσουμε και την άλλη πλευρά:

    Η απάντηση του βουλευτή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. @16 Νοε 2009 8:06:00 μμ

    Τι λες ρε αρχιμαλάκα; Τι «αγοραστά πτυχία» και μαλακίες λες; Ποια είναι η κούραση του έλληνα φοιτητή; Στο να καταπίνει τον φραπέ με δύο καλαμάκια; Όλοι όσοι λέτε τέτοιες μαλακίες είναι γιατί είτε δεν ξέρετε τίποτα είτε γιατί είστε μαλάκες κομπλεξικοί! Το πουτσοσύστημα των ελληνικών πανεπιστημίων που σπάνε, για παράδειγμα, το μάθημα των μαθηματικών σε υποενότητες και τις διδάσκουν ως πχ Διαφορικές Ι & ΙΙ και δεν ξέρω εγώ τι άλλο για να λένε ότι έκαναν περισσότερα μαθήματα προκαλεί τουλάχιστον γέλια σε όσους έχουν σπουδάσει στο εξωτερικό και αναγκάστηκαν να κάνουν σε ένα εξάμηνο την ύλη που εσείς την κάνετε σε δύο και τρία εξάμηνα και σπασμένα σε διαφορετικά μαθήματα. Άσε που οι εξετάσεις γίνονται σε μεγάλες αίθουσες με τεράστια απόσταση από τους συμφοιτητές σου, χωρίς βιβλία και με μπαμπούλες έτοιμους να σου αρπάξουν το γραπτό και να στο μηδενίσουν αν κοιτάξεις περίεργα ή προσπαθήσεις να μιλήσεις σε κάποιον. Ουδεμία σχέση με τα μπουρδέλα τα ελληνικά που είναι στο πάτο της διεθνούς κατάταξης σε θέματα εκπαίδευσης και έρευνας. Άντε κάντε ρε καμιά έρευνα θραύσης σε τσιμέντα όταν οι άλλοι μελετούν μεταϋλικά με "εξωτικές" ιδιότητες πιπατζίδες νεοέλληνες, αρβανίτικα σκεπάρνια (ένδειξη της καταγωγής σας, γενετικής και πολιτισμικής)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. Μπράβο φίλε, πέστα διότι κάποιοι προκειμένου να υποστηρίξουν τον εαυτό τους ή κάποιους φίλους βγαίνουν και λένε αβάσιμα πράγματα. Ας πάει ο προηγούμενος σχολιαστής στο εξωτερικό να πάρει ένα πτυχίο και μετά να μας πει την άποψή του.

    ρίζα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  83. MAZI SOU KARAFLA RIXTIS KI ALLES MPUFLES TIS KARIOLAS! PSOFOS OUST KOPROSKILA TOU DIMOSIOU

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  84. Εάν δεν βιαιοπράγησε, είναι πραγματικά κρίμα. Ο ΔΟΑΤΑΠ έχει καταστρέψει ζωές και ζωές και κανένας δεν την πληρώνει για ότι κάνει. Δεν λέω ότι αυτό είναι η λύση, όμως πιστέψτε με, όσοι έχουμε αντιμετωπίσει το ΔΟΑΤΑΠ στο μυαλό μας η φαντασίωση ότι το ΔΟΑΤΑΠ καίγεται, πέφτει κομήτης και τον καταστρέφει, πάνε 500 Βίκινγκς και τα κάνουν γυαλιά καρφιά είναι τόσο γλυκιά που μόνο με το σεξ μπορεί να συγκριθεί.

    Αυτή η φαντασίωση (που πάντα παραμένει φαντασίωση για να μην παρεξηγούμαι) είναι αυτό που κρατάει πολλούς οι οποίοι αντιμετωπίζουν το ΔΟΑΤΑΠ μακρυά από την παράνοια και την κατάθλιψη (ή ακόμη και την αυτοκτονία για κάποιους ποιο αδύνατους) αφού βλέπουν ολόκληρα χρόνια από την ζωή τους χαμένα, παροπλισμένοι σχεδόν από επαγγελματικά εφόδια (αφού μέχρι να αναγνωριστούν είναι σαν να μην έχουν πτυχίο) και αναγκασμένοι να σπαταλήσουν σημαντικό χρόνο για να παρακολουθήσουν και να διαβάσουν τα μαθήματα που τους έχουν επιβληθεί για να αναγνωριστούν, αντί να δουλεύουν για να ξεκινήσουν την μετά-φοιτητική ζωή τους.

    Λοιπόν, πέρα από τον Παντούλα, ας αναλογιστούν πολλοί τι εστί ΔΟΑΤΑΠ, τι κακό προκαλεί σε πολλούς νέους ανθρώπους με τον τρόπο που λειτουργεί και ας γίνει επιτέλους μια δημόσια συζήτηση για το πως αυτός ο οργανισμός θα μπορέσει να λειτουργήσει εύρυθμα, με διαφάνεια και αποτελεσματικότητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση