GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αποκάλυψη-σοκ: Ο Αγγέλου "έφαγε" τον Τσιτουρίδη!...

...επειδή είχε αρνηθεί να συνεργήσει στο σκάνδαλο της Μονής Βατοπεδίου με το Ολυμπιακό Χωριό όταν ήταν υπουργός Απασχόλησης. Όλο το πραγματ...

...επειδή είχε αρνηθεί να συνεργήσει στο σκάνδαλο της Μονής Βατοπεδίου με το Ολυμπιακό Χωριό όταν ήταν υπουργός Απασχόλησης. Όλο το πραγματικό παρασκήνιο. Να στηρίξουν τη ΝΔ θα ζητήσει από τους ψηφοφόρους του στο Κιλκίς.
.
Από τον Στάθη Παλαιολόγο
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ
.
Την Παρασκευή θα κάνει τελικά τις νέες δηλώσεις του στη Θεσσαλονίκη ο Σάββας Τσιτουρίδης και οι οποίες, όπως ήδη γράψαμε (δείτε εδώ), θα είναι σκληρές. Και το Σάββατο θα πάει στο Κιλκίς όπου αναμένεται να γνωρίσει την αποθέωση από τους υποστηρικτές του. Οι δηλώσεις του θα είναι σκληρές αλλά όπως ξεκαθαρίζει από τώρα στους συνομιλητές του θα ζητήσει ανοικτά από τους ψηφοφόρους του να στηρίξουν τη ΝΔ στις 4 Οκτωβρίου.
Ως προς τα αίτια του αποκλεισμού του, τώρα, οι πληροφορίες μας είναι αποκαλυπτικές. Μπορεί να έβαλαν πράγματι το χέρι τους, τόσο ο Γ. Σουφλιάς όσο και η Ντ. Μπακογιάννη (κι ας προσπαθούν να ...βγάλουν την ουρά τους απ' έξω τώρα) για να σώσουν τον Κ. Κιλτίδη, αλλά ο κύριος αυτουργός είναι ο Γιάννης Αγγέλου, ο διευθυντής του Πολιτικού Γραφείου του Κ. Καραμανλή.
Την περίοδο που εκτυλισσόταν το σκάνδαλο της Μονής Βατοπεδίου, ο κ. Αγγέλου είχε...

τηλεφωνήσει στον Σάββα Τσιτουρίδη (που ήταν υπουργός Απασχόλησης) και του είχε ζητήσει να δεχθεί τον Εφραίμ και να ικανοποιήσει το αίτημά του να πάρει η Μονή Βατοπεδίου το "φιλέτο" του Ολυμπιακού Χωριού και να μην το πάρει το υπουργείο με βάση τον αρχικό σχεδιασμό.
Ο κ. Τσιτουρίδης-προς τιμήν του- αρνήθηκε και μάλιστα "πέταξε έξω" τον Εφραίμ όταν τον επισκέφθηκε. Αυτό δεν του συγχώρησε ο Γ. Αγγέλου και από εκείνη την ώρα τον είχε "προγράψει". Με μια αστεία δικαιολογία ύστερα από λίγο καιρό, ο Σ. Τσιτουρίδης υποχρεώθηκε σε παραίτηση και τώρα που ήρθε η ώρα των ψηφοδελτίων στο Μέγαρο Μαξίμου του τη "φύλαγαν". Και τον "έφαγαν" από τα ψηφοδέλτια.
Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος του αποκλεισμού του. Τον ξέρει και ο ίδιος και το ερώτημα είναι αν θα το πει και δημόσια, μαζί με περισσότερα στοιχεία τα οποία και έχει!

40 σχόλια

  1. ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΕΙΔΗΣΕΙΣ;

    Η παραπληροφόρηση από τα τηλεοπτικά παράθυρα, ειδικά στις οι επονομαζόμενες «ειδήσεις», έχει πάρει διαστάσεις σκανδάλου.

    Το παιγνίδι είναι εντελώς στημένο!

    Όλες οι λέξεις και φράσεις και η ροή των τηλεοπτικών σχολίων είναι από πριν σκηνοθετημένες και οι σχολιαστές / παρουσιαστές / δημοσιογράφοι ΑΠΛΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΓΡΑΨΕΙ ΑΠΟ ΠΡΙΝ Ο ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ ΣΤΟ ΟΤΟ-ΚΙΟΥ.

    Με λίγη προσοχή καταλαβαίνεις πόσο ΣΙΚΕ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΙΓΝΙΔΙ και πόσο «ΑΥΘΟΡΜΗΤΑ» είναι τα σχόλια:

    1. ΟΙ ΤΗΛΕ-ΗΘΟΠΟΙΟΙ ΜΙΛΟΥΝ ΤΟΣΟ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ που ξέρεις ότι αποκλείεται να σκέπτονται με αυτούς τους ρυθμούς, απλά διαβάζουν αυτά που έχουν μπροστά τους στο μόνιτορ.

    2. ΌΤΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΥΝΟΗΣΟΥΝ ΕΝΑ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟ τον βάζουν στο αριστερό τηλεοπτικό παράθυρο και τον αντίπαλό του στο δεξί, (όπως κοιτάμε, εάν δεν το ξέρετε ο ανθρώπινος εγκέφαλος ελκύεται περισσότερο από αυτά που βλέπει στο αριστερό μέρος της οθόνης, προσέξτε πχ. τις διαφημίσεις καταναλωτικών προϊόντων).

    3. ΑΝΕΒΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΤΑΣΗ ΤΟΥ ΗΧΟΥ εάν θέλουν να ευνοήσουν κάποιον και την χαμηλώνουν εάν όχι. ΑΛΛΟΙΩΝΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΗ ΦΩΝΗ των καλεσμένων, κάνοντας πιό μπάσες όσων θέλουν να συμπαθήσουμε και πιο τσιριχτές όσων θέλουν να μην πάρουμε στα σοβαρά ή να λοιδορήσουμε.

    4. ΒΑΖΟΥΝ ΓΡΑΠΤΟ ΤΙΤΛΟ στο κάτω μέρος της οθόνης, ανάλογα με το τι λέει ένας τηλε-ηθοποιός ή πολιτικός, διότι ξέρουν ότι ο γραπτός λόγος συγκρατείται στο μυαλό του ανυποψίαστου πολύ ευκολότερα από τον προφορικό του τηλε-ηθοποιού. Η πλάκα είναι ότι πολλές φορές το μπάνερ βγαίνει ΠΡΙΝ να πεί τη φράση ο δημοσιογράφος και έτσι ξεβρακώνεται η σκηνοθεσία. Τα γραπτά μπάνερ στο κάτω μέρος της οθόνης είναι η πιο ύπουλη μορφή παραπληροφόρησης, πχ. η μεγαλοκοπέλα – παρουσιάστρια ΛΕΕΙ "σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο ΧΧΧ έχει πάρει μίζα" και το μπάνερ ΓΡΑΦΕΙ "ο ΧΧΧ έχει πάρει μίζα". Προφανώς το "σύμφωνα με το ρεπορτάζ" το λένε ΠΡΟΦΟΡΙΚΑ σαν άλλοθι για να μη φάνε αγωγές, αλλά η λάσπη που αφήνει το γραπτό μπάνερ παραμένει το μυαλό πολύ περισσότερη ώρα από την προφορική φράση «σύμφωνα με το ρεπορτάζ». Να τους δώσω και μία ιδέα,να κάνουν το μπάνερ να αναβοσβήνει για να περνούν ακόμη πιο έντονα την παραπληροφόρηση.

    5. ΌΤΑΝ ΚΑΛΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ προσκαλούν τους πιο επικοινωνιακούς και διαβασμένους από το κόμμα που θέλουν να ευνοήσουν και τους πιο γραφικούς από αυτό που θέλουν να απαξιώσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 6. ΣΤΗ ΣΠΑΝΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΜΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΟΠΩΣ ΤΗ ΘΕΛΟΥΝ, είτε αλλάζουν το θέμα της συζήτησης (ακόμη και διακόπτοντας άγαρμπα τον καλεσμένο τους) ή του επιτίθενται με συνεχείς κακοπροαίρετες τοποθετήσεις και πριν προλάβει αυτός να απαντήσει μας αναγγέλλουν ότι τελείωσε ο χρόνος. Εννοείται ότι ο καλεσμένος αυτός θα ξαναβγεί στο κανάλι όταν παγώσει η κόλαση.

    7. ΕΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΥΝΟΗΣΟΥΝ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ παρουσιάζουν πολλές φορές μέσα στη μέρα τις απόψεις των στελεχών του ενώ εάν θέλουν να το «θάψουν» εξαφανίζονται οι δηλώσεις τους για εβδομάδες. Το τελευταίο τρίμηνο, για παράδειγμα, βλέπουμε καθημερινά τα στελέχη του Λάος και σπανιότατα τα στελέχη του Σύριζα.

    8. ΑΦΙΕΡΩΝΟΥΝ ΔΥΣΑΝΑΛΟΓΑ ΠΟΛΥ ΧΡΟΝΟ σε κάποια θέματα και μηδαμινό ή καθόλου σε άλλα πολύ μεγαλύτερης εμβέλειας και σημασίας. Για παράδειγμα μπορεί να ακούμε καθημερινά το ίδιο (βαρετό) ρεπορτάζ για την ακρίβεια επί χρόνια αλλά να μην μαθαίνουμε ποτέ για ιδιαίτερα σημαντικά θέματα όπως η εξέλιξη της Εγνατίας οδού ή η συμφωνία με τους κινέζους για τον ΟΛΠ ή η εξάρθρωση μεγάλου δικτύου διακίνησης βαριών ναρκωτικών .

    9. ΟΙ ΤΗΛΕ-ΗΘΟΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ, (πχ. Πρετεντέρης, Τσίμας, Τρέμη, Καψής, Οικονομέας, Παπαχελάς, Καμπουράκης, Ευαγγελάτος, Βερύκιος, Μακρή, Λιαρέλλης, Παπαδάκης, Αναγνωστάκης, Σρόιτερ) με λίγες εξαιρέσεις, που όμως όταν, κατάλαβαν ότι το παιγνίδι έχει χρήμα, ευθυγραμμίστηκαν με τους πρώτους (πχ. Χατζηνικολάου, Τράγκας, Αυτιάς, Κύρτσος).

    10. ΟΛΟΙ ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ βασίζονται κυρίως στο Δημόσιο (άμεσα ή έμμεσα) για τα έσοδα των άλλων επιχειρήσεών τους, χωρίς το οποίο θα έμεναν ταπί. Αυτό είναι ξεκάθαρο διότι όσοι από αυτούς προσπάθησαν να πετύχουν επιχειρηματικά εκτός Ελλάδας απέτυχαν.

    Ζήτω λοιπόν ο Μπόμπολας, ο Λαμπράκης, ο Αλαφούζος, ο Κυριακού, ο Κοντομηνάς, ο Βαρδινογιάννης και ο Κουρής.

    Τους αγαπάμε γιατί είναι πολύ καλοί άνθρωποι και, πάνω από όλα, αλτρουιστές!

    ΤΟΣΑ ΕΞΟΔΑ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ» ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ – ΜΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
    Επιλέγουν πριν από εμάς για μας, αν θυμάστε την παλιά διαφήμιση του Μινιόν.
    Είναι η δημοκρατία των 4 ιδιοκτητών του Μega, του Αντέννα, του Σκάϊ, του Άλτερ, του Βήματος, των Νέων, του Πρώτου Θέματος, του Έθνους, της Ημερησίας και της Καθημερινής.
    (Μην ξεχάσετε να πάτε να ψηφίσετε τον Οκτώβρη, τόσα έξοδα κάνουμε ρε αχάριστοι και εσείς πήγατε για μπάνιο στις Ευρωεκλογές).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 16 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 1999 (ακριβώς πριν δέκα χρόνια)
    Σαν σήμερα ήταν η αρχή του τέλους για το μεγαλύτερο σκάνδαλο που έζησε ποτέ η Ελλάδα.
    Το ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΥ, που χρηματοδότησε τους Γιωργο-καναλάρχες, καταστρέφοντας εκατοντάδες χιλιάδες οικογένειες.
    Το πασόκ έλεγε να αγοράζουμε μετοχές λόγω της «ισχυρής» οικονομίας, η διορισμένη από το πασόκ Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς του Σταύρου Θωμαδάκη ενέκρινε αυξήσεις μετοχικού κεφαλαίου ακόμη και σε επιχειρήσεις-περίπτερα, ενώ οι πασοκικές φυλλάδες/παπαγαλάκια μας διαφήμιζαν τις τρομερές προοπτικές τους.
    Βέβαια, ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ 2000 έλεγαν στους κατεστραμμένους, καλά να πάθουν, άς πρόσεχαν και κλείνουν την υπόθεση το 2001 με μία ωραία εξεταστική της Βουλής.
    Με τον ειδικό νόμο περί ευθύνης υπουργών φρόντισαν επίσης και να τους απαλλάξει (μαζί με τους υφισταμένους τους) από οποιαδήποτε νομική ευθύνη (πενταετής παραγραφή, πχ. βλ. δίκη ΔΕΚΑ-τα λεφτά των ταμείων).
    Βολεύτηκαν όμορφα οι επιχειρηματίες που ξεπούλησαν χρυσάφι τις εταιρίες-ψοφίμια, οι δημοσιογράφοι-παπαγαλάκια με τις μίζες τους, οι χρηματιστές με τις προμήθειές τους αλλά και το πασόκ με την υποστήριξή των καναλαρχών στις εκλογές του 2000.
    ΚΑΙ Ο «ΧΑΖΟΣ» ΛΑΟΣ ΒΕΒΑΙΑ ΕΜΕΙΝΕ ΜΕ ΤΟ ΜΟΥΤΖΟΥΡΗ!
    Όμορφος κόσμος, αγγελικά πλασμένος!
    Και τώρα ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ μας λένε να τους ψηφίσουμε για να διώξουν την διαφθορά από την Ελλάδα!
    Πόση πράσινη υποκρισία, πόσο πράσινο ψέμμα, πόσο πράσινο ΔΟΥΛΕΜΑ.
    Είναι ο κόσμος του θασόκ.
    Είναι ο κόσμος του Γιωργάκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ, ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ.
    Το τρομερό οικονομικό «σχέδιο» που μας έκρυβε τόσο καιρό ο ΓΑΠ είναι η «πράσινη» ανάπτυξη.
    Γιατί γελάτε;
    "Σχέδιο" είναι και αυτό.
    Μήπως καταλαβαίνει ο κόσμος τί είναι η πράσινη ανάπτυξη;
    Εάν καταλάβαιναν, θα είχαμε πρόβλημα.
    Το σημαντικό είναι να έχεις μια καινούργια ιδέα.
    Το σημαντικό είναι να έχεις ένα αφηρημένο όραμα.
    Το σημαντικό είναι να έχεις ένα νέο παραμύθι να πουλήσεις.
    Ότι νάναι, αρκεί να είναι νέο.
    Εάν αυτό το ¨νέο" που προτείνεις δεν έχει καμμία πραγματική επίπτωση στα οικονομικά μας, στην ανεργία, στο έλλειμμα, ή στην εξυπηρέτηση του χρέους, δεν έχει καμμία σημασία.
    Αυτό που έχει σημασία είναι το παραμύθι.
    Έχουμε και λέμε.
    Πρώτα το παραμύθι, σου κερδίζει τις εκλογές.
    Μετά το παραμύθι έρχεται η ψήφος των κορόϊδων.
    Μετά την ψήφο έρχεται η αλήθεια.
    Παραμύθι τέλος, αλλά εμάς τι μας νοιάζει;
    Τη δουλειά μας την κάναμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥ ΑΝΕΡΓΙΑ.

    ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥ ΑΝΕΡΓΙΑ.

    ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥ ΑΝΕΡΓΙΑ.

    ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥ ΑΝΕΡΓΙΑ.

    ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥ ΑΝΕΡΓΙΑ.

    ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥ ΑΝΕΡΓΙΑ.

    ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥ ΑΝΕΡΓΙΑ.

    ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥ ΑΝΕΡΓΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΚΑΜΙΑ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΔΕΝ ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΚΑΛΠΗΣ. ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΧΩΡΙΣ ΙΧΝΟΣ ΑΛΑΖΟΝΕΙΑΣ, ΧΩΡΙΣ ΙΧΝΟΣ ΕΦΗΣΥΧΑΣΜΟΥ.
    ***************************************************************
    1. Πολλαπλασιάζονται τα μηνύματα που δείχνουν ότι οι πολίτες εναποθέτουν τις ελπίδες τους και την εμπιστοσύνη τους στο ΠΑΣΟΚ. Είναι υποχρέωση όλων μας να διαφυλάξουμε την εμπιστοσύνη αυτή ως κόρη οφθαλμού. Συνεχίζουμε τον αγώνα μας χωρίς ίχνος αλαζονείας, χωρίς ίχνος εφησυχασμού, με νηφαλιότητα, με μετριοπάθεια, μέχρι να κλείσουν οι κάλπες. Καμία δημοσκόπηση δεν αντικαθιστά το αποτέλεσμα της κάλπης.

    2. Έχουμε πλήρη επίγνωση ότι αυτό που καθημερινά αυξάνεται είναι η ευθύνη μας απέναντι στους πολίτες. Πολίτες, που έχουμε πει, τους θέλουμε όλους κοντά μας, σε μια νέα ενότητα των Ελλήνων για το μέλλον. Για να γίνει πράξη το σχέδιο Εθνικής Ανάτασης του Γ. Παπανδρέου και του ΠΑ.ΣΟ.Κ. για την χώρα, για τους πολίτες. Να είναι η 5η Οκτωβρίου μια μέρα ελπίδας για όλους.


    ''PASOK poisonous''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Σε γενικές γραμμές,
    ΔΕΝ μας φταίει καμιά κρίση!...

    ΚΑΜΙΑ ΕΙΣΑΓΟΜΕΝΗ ΚΡΙΣΗ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.... (Τι έχουμε, τη βαρειά αυτοκινητο-βιομηχανία? Εμάς η βαρειά μας βιομηχανία είναι...ο τουρισμός, και στην κυβέρνηση (που έχει και τα στοιχεία), λένε πως "οι αφίξεις ήταν ίδιες με πέρσι!"....
    ΑΠΛΑ, Η ΟΠΟΙΑ ΚΡΙΣΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ, ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ , ΤΩΝ ΡΕΜΟΥΛΩΝ, ΤΗΣ ΚΑΚΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ, ΤΗΣ ΣΠΑΤΑΛΗΣ, ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΗΣ ΑΝΕΡΜΑΤΙΣΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΗΣ ΝΔ, ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΓΝΟΙΑΣ(?)/ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΤΗ ΔΕΡΝΕΙ....

    Είναι γεγονός, πως όταν μειώνεις την ζήτηση, συρικνώνεις την οικονομία, και την οδηγείς σε ύφεση...
    Οταν μάλλιστα μειώνεις τη ζήτηση σε μια ήδη μη εύρωστη οικονομία, όταν δημιουργείς επιπλέον αρνητικό ψυχολογικό κλίμα στη αγορά,που είναι κι αυτό πολύ σημαντικό, (αφού έκαναν την "κρίση" καραμέλα, για να την έχουν ΑΛΛΟΘΙ...), απλώς στέλνεις αυτή την οικονομία κατά διαβόλου!....

    Εχει απόλυτο δίκιο ο Γιώργος Παπανδρέου, που εξαγγέλει μέτρα αναθέρμανσης της οικονομίας, με όποια μέτρα έχει στη διαθεσή του αυτή τη στιγμή, (ένα απ'αυτά είναι η έστω μικρή, και πάντως πάνω από τον πληθωρισμό, αύξηση των μισθών/συντάξεων), και δεν το κάνει για να μας ειναι...ευχάριστος, (όπως λένε οι άσχετοι και οι ΝΔληδες), αλλά γιατί αυτό ΠΡΕΠΕΙ να κάνει, για να αυξήσει τη ΖΗΤΗΣΗ, μαζί με την ενίσχυση της ρευστότητας της αγοράς, και την αλλαγή του οικονομικού/ψυχολογικού κλίματος, αν θέλουμε το ξεπέρασμα της δύσκολης οικονομικής κατάστασης, και την ΑΝΑΠΥΞΗ.
    Βέβαια ενδεχομένως και προσωρινά τα δημοσιονομικά, (οι δείκτες δηλαδή, αυτούς που μετρά ο κ. Αλμούνια, και που ...ευημερούν όταν ο κόσμος δυστυχάει!... --βλέπε πολιτική του κ. Καραμανλή--...),
    ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ λοιπόν αυτοί οι δείκτες, μπορεί και να μην είναι πολύ καλοί, και ο κ. Αλμούνια να γκρινιάξει για λίγο, ΟΜΩΣ θα βελτιωθούν σε λίγο χρόνο, μέσα από την ΑΝΑΠΤΥΞΗ της οικονομίας, και τα περισσότερα έσοδα του κράτους...

    ((Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ,--που θα επιφέρει, είπαμε, πρώτα-πρώτα η αύξηση της
    ΖΗΤΗΣΗΣ--,σημαίνει αυτόματα και περισσότερα έσοδα για τους πολίτες ΚΑΙ το κράτος,--π.χ.από τους μεγαλύτερους τζίρους της αγοράς, από τον περισσότερο αποδιδόμενο ΦΠΑ, από τη δίκαια φορολογία ΚΑΛΥΤΕΡΩΝ εισοδημάτων επιχειρήσεων κλπ φορέων,κλπ,-- ΦΥΣΙΚΆ μαζί με μηχανισμούς ελέγχου.
    Η αύξηση της ζήτησης, δηλ.του χρήματος, σε μια χειμάζουσα οικονομία, σημαίνει την αναθέρμανσή της, που έχει σαν συνέπεια την αύξηση των επενδύσεων, την μείωση της ανεργίας, την εκ νέου αύξηση --αυτόματα πλέον-- της ζήτησης, και τελικά έξοδο από το τέλμα, ΠΡΟΟΔΟ και ΕΥΗΜΕΡΙΑ!...))

    Αυτά δεν τα λέω μόνο εγώ, αν και γνωρίζω λόγω σπουδών και επαγγέλματος οικονομικά, αλλά και πανεπιστημιακοί, καθώς και όσοι από τους ευρωπαίους και αμερικανούς ηγέτες, πήραν μέτρα για την "κρίση"...
    ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΝΕ βέβαια οι φωστήρες της ΝΔ, που ξέρουν οικονομικά επιπέδου πρωτοετούς φοιτητή...
    Αλλά που και ΑΝ κάποιοι ξέρουν, είναι φαίνεται υποχρεωμένοι, ΆΛΛΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ.. δυστυχώς, ΑΛΛΑ!....
    (Να αφαιμάζουν δηλ. οικονομικά τους μισθωτούς/συνταξιούχους-μικρομεσαίους, και να μεταφέρουν τον πλούτο από τα μικρομεσαία στρώματα στους μεγαλοκαρχαρίες, στους κουμπάρους , στους νόμιμους και ηθικούς, στους σεμνούς και ταπεινούς, και... γενικά σε γαλάζια παιδιά!...).

    Μια λοιπόν και στη ΝΔ αυτά τα 5,5 χρόνια και ως κυβέρνηση: 1)Eκαναν όσα μπορούσαν προς την αντίθετη κατεύθυνση απ' αυτά που χρειαζόταν η οικονομία και η χώρα, (υπέρ των φίλων και των εαυτών τους βεβαίως)...
    2)Εξακολουθούν να λένε τις ίδιες παπαριές, (μετά συγχωρήσεως..) Και
    3)Φαντάζονται πως θα λύσουν το πρόβλημα της χώρας, (που οι ίδιοι βέβαια δημιούργησαν)..., με πάγωμα των μισθών, και αύξηση των φόρων.. (καύσιμα-ποτά-τσιγάρα, το...τρίπτυχο της άγνοιας και της μαλακίας..).
    Η ίσως ακόμη με έκτακτες εισφορές, και το ΕΤΑΚ?... (Α! Μάλλιστα!...)

    Μιας λοιπόν κι η κυβέρνηση αυτά έκανε κι αυτά φαντάζεται: Αναρωτηθείτε σοβαρά, γιατί τώρα ξέρετε!...
    Γίνεται έτσι? Τι λέτε?

    Εμ.... δε γίνεται έτσι!.....
    Χρειάζεται ΓΝΩΣΗ, όραμα,ενδιαφέρον!... Μα πάνω απ' όλα χρειάζεται ΝΑ ΘΕΛΕΙΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αν είναι έτσι ο ΑΓΓΕΛΟΥ ΜΟΝΟ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΚΑΡΑΜΑΝΛΉ ΕΚΑΝΕ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ,αρα ο ΜΕΓΑΛΟΣ είχε θυμώσει με την στάση του Τσιτουρίδη? ή αυτοί που στήσανε το Βατοπέδι είχαν δυσαρεστηθεί και το κάρφωσαν στον ΜΕΓΑΛΟ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Γιώργο Παπανδρέου, όταν βρεθείς τετ α τετ με τον Κώστα Καραμανλή σε παρακαλώ από τα βάθη της καρδιάς μου ρώτησε τον.
    Όταν καταργούσε τον ΣΔΟΕ, ποιο εργαλείο του κράτους εκείνη την στιγμή μπορούσε να τον αντικαταστήσει., και θα το χρησιμοποιούσε για την φοροδιαφυγή?
    Επίσης και για τους 68; ανθρώπους που κάηκαν στις φωτιές πρόπερσι από εγκληματική αμέλεια της κυβέρνησης του, και ίσως και του ίδιου, γιατί αυτός επέλεξε, τους υπουργούς του, τι έχει κάνει αυτός και η κυβέρνηση του, αποζημιώθηκαν οι οικογένειες τους? οι συγγενείς τους? τι έγινε τέλος πάντων με αυτούς, εν κατακλείδι ποια ήταν η στάση του κράτους απέναντι σε αυτό το θηριώδες έγκλημα!
    Και για την απογραφή που έστησε με τον Αλογοσκούφη και έσυρε σαν πουτάνα την Ελλάδα στην ΕΟΚ, με ποιον οργανισμό την έκανε, με την τράπεζα της Ελλάδας, με κανένα ιδιωτικό οργανισμό , με ποιον τέλος πάντων, ή μιμήθηκαν τρομάρα τους( δεν το αποκλείω) τους μεγάλους νικητές του δευτέρου παγκοσμίου πολέμου που στην Γιάλτα, από ότι λέγεται, σε ένα φύλλο από μπλοκάκι έγραψαν ότι τους βόλευε για την μοιρασιά της Ευρώπης, και έγραψαν και αυτοί το νούμερο που τους βόλευε μεταξύ τους σε ένα χαρτάκι για την απογραφή και το έλειμα που παρουσίασαν αργότερα?
    Και πως γίνεται Γιώργο μου να παραδίνει ο Σημίτης μια οικονομία που και επί των ημερών Καραμανλή για μεγάλο διάστημα, από κεκτημένη ταχύτητα έτρεχε με ρυθμό ανάπτυξης 4-5/100, να έχεις το έλειμα που παρουσίασαν οι απατεώνες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Η αλήθεια είναι πολύ πικρή
    Ο Ζαχόπουλος ποτέ δεν έπεσε από κανένα μπαλκόνι αλλά δάρθηκε αλύπητα από το πρωτοπαλίκαρο της συμμορίας Καραμανλή τον Αγγέλου μαζί με μπράβους.
    Ο Ζαχόπουλος στο dvd λέει πως ο Καραμανλής είναι πούστης και απειλούσε να τα βγάλει όλα στη φόρα γιατί ο Καραμανλής του έκανε όπως λέει τον έξυπνο.

    Αυτή είναι η μια από τις αλήθειες για τον ανίκανο πρωθυπουργό και τη συμμορία που μας κυβερνούσε μέχρι σήμερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Μετά τίς ανακοινώσεις τού ΓΑΠ,στήν ΔΕΘ,περί οικονομικού σχεδίου, ικανού νά μάς ""βγάλη"" από τήν ύφεσιν καί δή, διά τό μεγαλόπνοο πρόγραμμα τών εκατό ημερών,ενημερώθη εκτάκτως από τόν Πλανητάρχη Ομπάμα,(ό οποίος αντιμετωπίζει κι αυτός μαζί μέ τούς σοφούς οικονομολόγους του,έντονα τό πρόβλημα τής οικονομικής κρίσεως),νά έχουν ΑΜΕΣΗ συνάντησιν καί νά τού
    καταθέση ό ΓΑΠ,τό σωτήριο πρόγραμμά του,προκειμένου νά τό εφαρμόση άμεσα,μήπως κι υπάρξει οικονομική ανάκαμψις,ώς αυτήν πού υπόσχεται,διά τήν χώραν μας.
    Έτσι λοιπόν αύριο ή μεθαύριο πετάει
    διά USA επειγόντως,προσφέροντας του,τό σωτήριο οικονομικό σχέδιο του,τό οποίο επιμελώς,μέχρι στιγμής,αποκρύπτει,από ΄μάς.
    ΄Επονται οί:Σαρκοζί,Μέρκελ,Μπράουν,
    Θαπατέρο,Μπερλουσκόνι κ.α.!!!!
    Θεωρώ,ότι ό ΓΑΠ μέ τό σωτήριο αυτό οικονομικό του πρόγραμμα (πού ακόμη δέν μάς τό κάνει ""λιανά""),θέτει σοβαρήν υποψηφιότητα,διά τό Νόμπελ Οικονομίας,τού 2009.

    Υ.Γ. Ρέ Όμπάμα,δέν τόν "κρατάς" τόν ΓΑΠ,εκεί στίς USA,νά απαλλαγούμε άπαξ καί διά παντός απ΄ αυτόν??
    Κάνε μας τήν χάριν!!!
    Κάνε μας τήν χάριν!!!
    Ό Θεός νά ευλογή τίς ΗΠΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Μετά τίς ανακοινώσεις τού ΓΑΠ,στήν ΔΕΘ,περί οικονομικού σχεδίου, ικανού νά μάς ""βγάλη"" από τήν ύφεσιν καί δή, διά τό μεγαλόπνοο πρόγραμμα τών εκατό ημερών,ενημερώθη εκτάκτως από τόν Πλανητάρχη Ομπάμα,(ό οποίος αντιμετωπίζει κι αυτός μαζί μέ τούς σοφούς οικονομολόγους του,έντονα τό πρόβλημα τής οικονομικής κρίσεως),νά έχουν ΑΜΕΣΗ συνάντησιν καί νά τού
    καταθέση ό ΓΑΠ,τό σωτήριο πρόγραμμά του,προκειμένου νά τό εφαρμόση άμεσα,μήπως κι υπάρξει οικονομική ανάκαμψις,ώς αυτήν πού υπόσχεται,διά τήν χώραν μας.
    Έτσι λοιπόν αύριο ή μεθαύριο πετάει
    διά USA επειγόντως,προσφέροντας του,τό σωτήριο οικονομικό σχέδιο του,τό οποίο επιμελώς,μέχρι στιγμής,αποκρύπτει,από ΄μάς.
    ΄Επονται οί:Σαρκοζί,Μέρκελ,Μπράουν,
    Θαπατέρο,Μπερλουσκόνι κ.α.!!!!
    Θεωρώ,ότι ό ΓΑΠ μέ τό σωτήριο αυτό οικονομικό του πρόγραμμα (πού ακόμη δέν μάς τό κάνει ""λιανά""),θέτει σοβαρήν υποψηφιότητα,διά τό Νόμπελ Οικονομίας,τού 2009.

    Υ.Γ. Ρέ Όμπάμα,δέν τόν "κρατάς" τόν ΓΑΠ,εκεί στίς USA,νά απαλλαγούμε άπαξ καί διά παντός απ΄ αυτόν??
    Κάνε μας τήν χάριν!!!
    Κάνε μας τήν χάριν!!!
    Ό Θεός νά ευλογή τίς ΗΠΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΘΥΜΟΣΑΣΤΕ ΡΕ ΠΡΑΣΙΝΑ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΑ ΤΙ ΠΑΡΕΛΑΒΕ Ο ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗΣ TO 2004;
    1.Παρέλαβε μιά οικονομία που είχε έλλειμμα 8% και το 2007 το πήγε στο 3% του ΑΕΠ (διαφορά 12 δισ ευρώ το χρόνο, κάθε χρόνο, δηλαδή μία ολυμπιάδα το χρόνο).
    2.Παρέλαβε μιά οικονομία που ήταν κρυμμένα τα περισσότερα χρέη των ΔΕΚΟ, των νοσοκομείων και των δήμων και τώρα είναι όλα πεντακάθαρα.
    3.Παρέλαβε μιά οικονομία των ολιγοπωλίων των σουπερμάρκετ, των τραπεζών και των μεγαλοεπιχειρηματιών και τώρα τους πηδάνει, γιαυτό και ταίζουν τους καναλάρχες.
    4.Παρέλαβε μία ολιγαρχική οικονομία αλλά κατάφεραν να αποκρατικοποιήσουν τον ΟΤΕ, την Εμπορική, τα λιμάνια, την ολυμπιακή και πολλές άλλες μικρότερες εταιρίες που έμπαιναν μέσα.
    5.Ή μήπως νομίζετε ότι ξεχάσαμε που έκλεψε το πασόκ και οι πάτρονες επιχειρηματίες του όλο τον Ελληνικό λαό με το χρηματισtήριο;

    ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΡΕ ΑΣΧΕΤΑ ΜΑΛΑΚΑΚΙΣΜΕΝΑ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΑΜΑΓΑΖΟ ΤΟΥ ΓΛΟΙΩΔΗ ΤΟΥ ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Είπαμε, αν ήξερε κάτι καλά ο Καραμανλής, ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΝΑ ΕΠΙΛΕΓΕΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΣΩΠΑΣΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ , ΤΙ ΛΕΤΕ Ο ΑΓΓΕΛΟΥ ;

    ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΦΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ;


    ΓΙΑ ΠΟΣΟ ΑΦΕΛΕΙΣ ΑΡΑΓΕ ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΛΕΤΕ ΚΕ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ.

    ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΦΡΑΙΜ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΞΕΝΟ ΦΡΟΥΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΦΙΛΕ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΠΟΥΔΑΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ.
    ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΙ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟΙ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ.
    ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΟΡΕΥΟΜΑΣΤΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΞΑΝΑΡΘΕΙ ΤΟ ΑΞΙΑΚΟ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥΧΑΜΕ.
    ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΣΚΑΜΕ ΚΑΙ ΚΟΛΥΜΠΑΜΕ ΚΑΙ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΤΟ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟΝ ΜΑΣ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ.
    ΑΦΟΥ Ο ΚΩΣΤΑΚΗΣ ΑΠΕΔΕΙΧΘΗ ΛΙΓΟΣ ΥΠΟΜΟΝΗ ΜΕΧΡΙ ΝΑΡΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΠΟΥ ΘΑΧΕΙ ΦΤΙΑΞΕΙ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΑΜΗΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΠΗΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Σάβα γερά με τσαμπουκά. Ήρθε η ώρα ο ανθρωπάκος της Ραφήνας (άρθρο του Τασιόπουλου στη Αξία) να πάει σπίτι του . Αρκετή ζημιά έκανε στην παράταξη. Ας πάει να ζήσει στο μνημείο του Αη Στράτη. Μόνο για την αριστερά και τους ρωσόφιλους ειχειρηματίες δούλεψε. και να ξέρεις ότι δεν φταίει ο Σουφλιάς ,ούτε η Ντόρα. ολη η ιστορία γίνεται για τον Σαμαρά. Μη ξεγελαστείτε με το Μακεδονικό του προφίλ. Στείλτε τον εκεί που ήρθε. Στην ΠΟΛΑΝ. Ελπιζω ο Συμπιλίδης νάχει καταλάβει πόσο θύμα ήταν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΕΙΔΗΣΕΙΣ;
    Συνάδελφε ανώνυμε εκείνο που επίσης πρέπει στα όσα σωστά αναφέρεις, είναι ότι το κράτος έχει τις συχνότητες και τις διαθέτει ως δημόσιο αγαθό δωρεάν επειδή υποτίθεται ελέγχει τα κανάλια για την εγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση. Δηλαδή με άλλα λόγια οι καναλάρχες κι οι εργαζόμενοι σεαυτούς δημοσιογράφοι στην ουσία υπακούν στο μεγάλο αφεντικό τους το κράτος που εκπροσωπεί πολιτικά ο εκάστοτε πρωθυπουργός. Σήμερα ο Κωστάκης , αύριο ο Γιωργάκης ,αυτοί διευθύνουν πραγματικά έστω και αν δεν φαίνονται. Μόνο οι πρωθυπουργοί είναι στο απυρόβλητο. Και αυτούς καμμιάφοράαφήνουν να τους χτυπάνε για να εκδηλώνονται έτσι οι εχθροί τους , για να τους περιλαβαίνουν στην συνέχεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Αυτοί δεν είναι ικανοί ή αν θέλετε είναι τόσο άχρηστοι και ανίκανοι που ούτε μιά διαφήμιση δεν μπορούν να κάνουν.

    Παρουσιάζουν σε κορνίζες μερικά άτομα που ανήκουν σε κάποιους χώρους επαγγελματικούς ή κοινωνικούς όπως,ένα κοριτσάκι σε μια αυλή μιάς έπαυλης η οποία κοστίζει αν κρίνω από τον κήπο και τον πέριξ χώρο πάνω από 2000000 ευρώ.
    Επίσης παρουσιάζουν έναν αγρότη με κάτι αμπελοφάσουλα πίσω του ,ένα εργάτη στη ναυπιγοεπισκευαστική ζώνη ο οποίος μπορεί να είναι και κανένας συνδικαλιστής της ΔΑΚΕ,μια μαθήτρια ή φοιτήτρια στη ράμπα του μετρό να περιμένει το τρένο με μια κορνίζα στο χέρι σαν ζητιάνα που θα μπεί σε βαγόνι.

    Οι άνθρωποι κάνουν ότι είναι δυνατόν για να μην βγούν όχι μόνο κυβέρνηση(που δεν πρόκειται να βγούν)αλλά να πάρουν και όσο το δυνατόν μικρότερο ποσοστό στις εκλογές και να προσφέρουν μια αυτοδύναμη κυβέρνηση στο ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Διαβάστε πχ την παρακάτω είδηση από τον Καψαμπέλη που ανδημοσιεύει και το Sibilla

    «Ψηφοδέλτιο με ...έξι δημοτικούς συμβούλους!
    ...η ΝΔ στην Α' Αθηνών

    Από τον Αριστερό Ψάλτη

    Δεν ξέρω πόσο είναι ενδεικτικό της αδυναμίας προσέλκυσης ισχυρών ονομάτων, αλλά στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ για την Α' Αθηνών μετέχουν ούτε λίγο ούτε πολύ ...έξι εν ενεργεία δημοτικοί σύμβουλοι από την παράταξη του Νικήτα Κακλαμάνη. Είναι οι Νίκος Αβραμίδης, Ήρα Βαλσαμάκη, Βασίλης Κικκίλιας, Διονύσης Παπαδόγγονας, Χρήστος Τεντόμας και ο Βασίλης Κορομάντζος το όνομα του οποίου προστέθηκε στο ψηφοδέλτιο, για να καλύψει την κενή θέση που υπήρχε, χθες βράδυ.
    Βγάλτε εσείς τα σχετικά συμπεράσματα...»

    ΜΕΓΑΛΕ ΤΑ ΒΓΑΛΑΜΕ ....

    ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΗ ΣΤΕΛΕΧΩΣΗ ΤΩΝ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΩΝ ΤΟΥ, ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ...

    ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΕΙΔΑΜΕ;

    ΕΙΔΑΜΕ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΤΗΝ Α' ΑΘΗΝΑΣ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ;

    ΓΙΟΜΠΑΖΟΛΙΑΣ
    ΖΟΥΝΗ
    ΠΑΤΑΒΟΥΚΑΣ
    ΡΟΚΟΦΥΛΛΟΥ
    ΣΚΑΝΔΑΛΙΔΗΣ
    ΦΟΝΣΟΥ

    ΗΤΑΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ...

    ΓΙΑ ΞΑΝΑΜΕΤΡΑ ΤΟΥΣ... ΠΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ;

    ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑ;

    6; ΜΠΡΑΒΟ ΜΕΓΑΛΕ...

    ΕΞΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΣΤΗΝ Α΄ΑΘΗΝΑΣ... ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ Η ΝΔ ΕΙΧΕ...

    ΚΑΙ ΘΕΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΠΑΛΑΝΤΕΡ;

    ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΗΜΑΡΑΣ...

    ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΣΤΗ Β΄ΑΘΗΝΑΣ...

    7 ΑΠΟ ΤΟΥΣ 11 ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ...

    ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ Η ΝΔ ΕΙΧΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΝΑ ΣΤΕΛΕΧΩΣΕΙ ΤΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ... ΕΠΕΙΔΗ ΑΡΝΗΘΗΚΕ Η ΛΙΑΝΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΚΑΙ ΕΡΙΞΕ ΛΙΓΟ ΝΕΡΟ ΣΤΟ ΜΥΛΟ ΤΟΥΣ ΒΓΑΖΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ;

    Και που σαι φίλε!!!
    Άλλαξε το «Αριστερός Ψάλτης»...
    καλύτερα θα σου φόρμαρε το

    «ΠΑΣΟΚος Ψάλτης» ή

    «Ψάλτης Πρασινοφρουρός» ή

    «Παπαγάλος Ψάλτης»...

    και τώρα πια ξέρεις:

    όταν σου στέλνουν κείμενα από την Ιπποκράτους...

    τσεκαρέ τα πριν τα ανεβάσεις και ξεφτυλιστείς...
    ανάρτηση του Δεξί Εξτρέμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Πρώτη μάαααπα ο Γιωργάκης στη ΔΕΘ, γράφει στο γυαλί το παλληκάρι λένε τα Γιωργοκάναλα.
    Ξέρετε ποιός Γιωργάκης, ο ηγέτης, ο παμμέγιστος, ο αϊνστάϊν, ο μεσσίας, ο οραματιστής, ο παιδαράς, ο αθληταράς, αυτός με τα σχέδια, ο επονομαζόμενος και Ο ΝΕΟΣ ΑΛΕΦΑΝΤΟΣ.
    Δεν είναι τυχαίο που τάζει τα πάντα όλα!
    Λοιπόν, όταν τον είδα στη ΔΕΘ, τρελλάθηκα. Με το κοντό κουρεματάκι του, τις τεράστιες αυτάρες-ραντάρ, το πλαστικό χαμόγελο και το ψεύτικο σοβαροφανές ύφος, κόντεψα να κατουρηθώ από τα γέλια.
    Άνοιξαν οι επαγγελματικοί ορίζοντες του Γιωργάκη μετά το θάνατο του Ευγένιου Σπαθάρη.
    Δεν θα πεινάσεις ποτέ αγόρι μου εσύ, δεν θα πεινάσεις.
    Τόχεις έμφυτο το ταλέντο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Γιώργο Παπανδρέου, όταν βρεθείς τετ α τετ με τον Κώστα Καραμανλή σε παρακαλώ από τα βάθη της καρδιάς μου ρώτησε τον.
    Όταν καταργούσε τον ΣΔΟΕ, ποιο εργαλείο του κράτους εκείνη την στιγμή μπορούσε να τον αντικαταστήσει., και θα το χρησιμοποιούσε για την φοροδιαφυγή?
    Επίσης και για τους περίπου 68; ανθρώπους που κάηκαν στις φωτιές πρόπερσι από εγκληματική αμέλεια της κυβέρνησης του, και ίσως και του ίδιου, γιατί αυτός επέλεξε, τους υπουργούς του, τι έχει κάνει αυτός και η κυβέρνηση του, αποζημιώθηκαν οι οικογένειες τους? οι συγγενείς τους? τι έγινε τέλος πάντων με αυτούς, εν κατακλείδι ποια ήταν η στάση του κράτους απέναντι σε αυτό το θηριώδες έγκλημα!
    Και για την απογραφή που έστησε με τον Αλογοσκούφη και έσυρε σαν πουτάνα την Ελλάδα στην ΕΟΚ, με ποιον οργανισμό την έκανε, με την τράπεζα της Ελλάδας, με κανένα ιδιωτικό οργανισμό , με ποιον τέλος πάντων, ή μιμήθηκαν τρομάρα τους( δεν το αποκλείω) τους μεγάλους νικητές του δευτέρου παγκοσμίου πολέμου που στην Γιάλτα, από ότι λέγεται, σε ένα φύλλο από μπλοκάκι έγραψαν ότι τους βόλευε για την μοιρασιά της Ευρώπης, και έγραψαν και αυτοί το νούμερο που τους βόλευε μεταξύ τους σε ένα χαρτάκι για την απογραφή και το έλειμα που παρουσίασαν αργότερα?
    Και πως γίνεται Γιώργο μου να παραδίνει ο Σημίτης μια οικονομία που και επί των ημερών Καραμανλή για μεγάλο διάστημα, από κεκτημένη ταχύτητα έτρεχε με ρυθμό ανάπτυξης 4-5/100, να έχεις το έλειμα που παρουσίασαν οι απατεώνες?
    Και μια και η κυβέρνηση του έχει κάνει τόσα καλά στον χώρο της υγείας, ρώτησε τον Γιώργο τις εκατό περίπου Μονάδες Εντατικής Θεραπείας, ΜΕΘ, που παρέλαβε το 2004, τι τις έχει κάνει ? κοτέτσια? Και έχουν βάλει κότες για να τρώνε το αυγουλάκι τους τα γαλάζια παιδιά? Γιώργο παρέλαβαν αυτές τις μονάδες και για να μην φανούν και λειτουργούν σαν έργο Πασόκ, τις άφησαν να σκουριάσουν και στα αρχίδια τους οι ανάγκες του λαού!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΒΑΡΕΘΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ COPY ΚΑΙ PASTE ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΟΙΗΜΑ ΟΠΟΥ ΒΡΕΙΣ ΧΩΡΟ;
    ΑΝ ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ ΑΔΙΚΗΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΛΑΡΧΕΣ, ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΠΟΥ ΤΡΩΜΕ ΣΤΗ ΜΑΠΑ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΠΙΘΑΝΟΥΣ ΚΟΛΗΤΟΥΣ ΤΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ο συνεργάτης-κλειδί του κ. Καραμανλή
    * Ο διευθυντής του πρωθυπουργικού γραφείου κ. I Αγγέλου συνοδεύει τον αρχηγό του από τα πρώτα του βήματα στην πολιτική
    Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2005
    Στο Βυζάντιο η εμπιστοσύνη του αυτοκράτορα προς τους συνεργάτες του ήταν λέξη άγνωστη. Οι καντρίλιες και οι συνωμότες ήταν στην ημερήσια διάταξη. Ο Πρωθυπουργός, που εντρυφεί στα ιστορικά μυθιστορήματα τα οποία εξιστορούν βυζαντινές συνωμοσίες, δεν είναι άνθρωπος που εμπιστεύεται εύκολα κάποιον.

    Ο άνθρωπος της απολύτου εμπιστοσύνης του είναι ο διευθυντής του Γραφείου του ο κ. Γιάννης Αγγέλου, με τον οποίο έχουν την ίδια περίπου ηλικία. «Για να είσαι κοντά σε έναν ηγέτη πρέπει να μην έχεις φιλοδοξίες» έχει πει ο πρώην υπουργός κ. A. Λιβάνης, στενός συνεργάτης του ιδρυτή του ΠαΣοΚ και πρώην πρωθυπουργού Ανδρέα Παπανδρέου. Ο κ. Αγγέλου δεν έχει φιλοδοξίες που να συγκρούονται με αυτές του Πρωθυπουργού. Φιλοδοξία του είναι να είναι χρήσιμος στον κ. Καραμανλή. Είναι ο απόλυτος ισορροπιστής στο «σύστημα Μαξίμου». Ο άνθρωπος που «φιλτράρει» τα πάντα προτού φθάσουν στον κ. Καραμανλή. Δεν είναι από τους ανθρώπους που παίζουν παιχνίδια και δεν είναι «κολλητός» με κανέναν.

    H φιλία του κ. Αγγέλου με τον κ. Καραμανλή χρονολογείται από τις αρχές της δεκαετίας του 1980, όταν ο Πρωθυπουργός επέστρεψε από τη Βοστώνη, όπου ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές σπουδές του. Ο κ. Αγγέλου ήταν δικηγόρος στην εταιρεία που είχε ο πατέρας του Πρωθυπουργού Αλέκος Καραμανλής. Αμέσως έγιναν φίλοι. Είχαν ίδια περίπου κοσμοθεωρία και ίδια φιλοσοφική στάση. Ο κ. Αγγέλου βρισκόταν δίπλα στον Πρωθυπουργό από τα πρώτα πολιτικά βήματα του. Πολλοί τον θυμούνται ακόμη στο γραφείο του κ. Καραμανλή στην οδό Πλουτάρχου, στο Κολωνάκι.

    «Είναι το αφτί και το μάτι του Καραμανλή» λένε οι γνωρίζοντες. Το γραφείο του κ. Αγγέλου είναι σε απόσταση αναπνοής από εκείνο του Πρωθυπουργού. Κοντά του εργάζεται και η σύζυγός του κυρία Αλεξάνδρα Αγγέλου, που είναι μια εκ των δυο γραμματέων του Πρωθυπουργού, απολύτως έμπιστη επίσης, γραμματέας κάποτε του πατέρα του Πρωθυπουργού.

    Ο κ. Αγγέλου αποφεύγει την κοινωνική ζωή και προτιμά να περνά τον ελεύθερο χρόνο του με τα παιδιά του και τη σύζυγό του. Πηγαίνει αρκετά συχνά στη Ραφήνα, όπου συναντάται με τον Πρωθυπουργό. Χαρακτηριστικό της στενής φιλίας, εκτός της πολιτικής σχέσης, που τον συνδέει με τον Πρωθυπουργό είναι ότι τον Σεπτέμβριο του 2003 ήταν στον στενό κύκλο των καλεσμένων στην Παναγιά Παντοβασίλισσα της Ραφήνας στη βάπτιση των διδύμων του πρωθυπουργικού ζεύγος, αλλά και στο τραπέζι που έγινε στον κήπο του σπιτιού.

    Είναι άνθρωπος χαμηλών τόνων, αλλά όταν χρειαστεί, ( και έχει γίνει πολλές φορές τους τελευταίους μήνες με τις απανωτές κυβερνητικές γκάφες), έχει υψώσει τον τόνο της φωνής του και έχει χτυπήσει το χέρι στο τραπέζι. Δεν προκαλεί με τη συμπεριφορά του. Είναι χαρακτηριστικό ότι μετακινείται με ένα Opel Vectra.

    «Αμεμπτος και ηθικός», θεωρείται ο κατάλληλος άνθρωπος στην κατάλληλη θέση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ
    κ. ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

    17-9-09
    ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

    Κύριε Πρόεδρε της κυβέρνησης

    Απο όσα έχουν πέσει στην αντίληψή μου εδω και χρόνια ...τουλάχιστον (6) εξι,αναφερόμενος στον πολιτικό σας αντίπαλο κ. Γεώργιο Ανδρέα Παπανδρέου και το ΠΑΣΟΚ χρησιμοποιήσατε τις φράσεις :
    α. ...κάποιοι λένε...
    β ... ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης...
    γ. ...ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ...
    δ. ...οι κυβερνήσεις του χτές...
    ε. ...λένε μερικοί... κλπ κλπ

    Εκτός και κάνω λάθος ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΦΟΡΑ σας άκουσα που αναφερθηκατε ονομαστικά στον κ. Γ.Α.Παπανδρέου,ενώ δεν θα ξεχάσω ποτέ την αλαζονία στην εκφρασή σας στην Βουλή (ύστερα από τήν τότε εκλογική σας νίκη) που είπατε το αμίμητο ... εδώ είσαι γιώργο ???απευθυνόμενος στον κ. Γ.Α.Π.

    Από το βαρύτατο κλίμα που έχει διαμορφωθεί εις βάρος σας για την πολιτική που εφαρμόσατε τα τελευταία χρόνια, προφανώς ... απέρχεσθε !!!

    Στό καλό σας ευχόμαστε ...αλλά θά ήθελα να ξέρω (πιθανώς και κάποιοι άλλοι) από το έδρανο της αντιπολίτευσης θα ακολουθήσετε την ίδια τακτική ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Λαμόγια στην πολιτική,λαμόγια στην εκκλησία,λαμόγια παντού.

    Να πάτε να γαμηθείτε λαμόγια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΕΡΧΕΤΕ ΜΕΓΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΛΗ ΠΟΥΤΣΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΔΕΝ ΜΑΣ ΧΕΖΕΙΣ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΑΣΟΚΕ
    ΜΕ ΤΟΝ ......ΧΕΣΤΗ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΣΟΥ
    ΤΟΝ ΥΠΗΡΕΤΗ ΤΟΥ ΚΟΚΚΑΛΗ
    ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΤΑΛΑΡΑ..ΤΗΣ ΚΟΥΝΙΑΔΑΣ ΤΟΥ ΓΙΔΙΟΥ ΡΑΓΚΟΥΣΗ !

    ΠΑΣΟΚ. ΜΕ ΟΡΑΜΑ ΤΗΝ ΣΑΧΛΑΜΑΡΑ !
    ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΟ. ΤΗΝ ΑΝΟΗΣΙΑ ΤΗΝ ΒΛΑΚΕΙΑ ΤΟ ΔΟΥΛΕΜΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΔΕΞΙΟΙ ΕΡΧΕΤΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΣΑΣ.ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ 5ΕΤΙΑ ΜΑΣΑΣ ΣΚΑΝΔΑΛΩΝ ΜΗΔΕΝΙΚΟΥ ΕΡΓΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑΛΥΣΗΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΕΡΝΕΤΕ ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ.ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΝΑΤΕ ΚΑΚΟ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΑ ΔΙΑΛΥΣΑΤΕ ΟΛΑ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΛΕΗΛΑΤΗΣΑΤΕ ΟΤΙ ΥΠΗΡΧΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΙΤΣΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΦΕΥΓΕΤΕ ΤΡΕΧΟΝΤΑΣ.
    ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΞΕΧΑΣΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΤΙ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΕΙΣΑΣΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΠΑΣΟΚ. ΜΕ ΟΡΑΜΑ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΟ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ !!!!
    ΚΑΙ ΝΑ.. ΠΩΣ !!!
    .
    " Ανώνυμος Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    ***πασοκ πιθηκοειδές.....
    Ω ΡΕ ΔΕΞΙΕΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ..ΟΤΙ..ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΦΑΤΕ ΓΑΜΙΣΙ..ΘΑ ΒΛΑΣ...ΓΑΛΑ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ...ΚΟΤΕΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΘΑ....
    17 Σεπ 2009 8:23:00 πμ. "

    ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΣΟΓΛΑΝΟΙ ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.
    ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΙ ΦΥΤΕΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.
    ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΛΟΝ ΠΑΣΟΚ.

    ΠΑΣΟΚ = Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΛΗΤΕΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Πέμπτη, 17 Σεπτέμβριος 2009
    ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO - Η Βίλα του Κ.Γείτονα στην Σκύρο

    ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO
    Είναι η βίλα σε πανέμορφο νησί , την Σκύρο που έχει χτίσει ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Κώστας Γειτονας. Δεν το συνδέουμε με τον Μιχάλη Χριστοφοράκο και τις καταγγελίες που έκανε για να το ξεκαθαρίσουμε το θέμα. Απλά είναι μέσα στο πλαίσιο των πολυτελών σπιτιών που δείχνουμε από επώνυμους.

    ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO
    video

    Υ.Γ: Αν ο γνωστός βουλευτής διαφωνεί σε κάτι να μας στείλει e-mail για να μην έχουμε παρεξηγήσεις...
    Share on Facebook
    Αναρτήθηκε από troktiko στις 9:53 πμ

    ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΤΑ ΞΕΥΤΕΛΙΣΜΕΝΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ !

    ΑΝ ΗΤΑΝ ΑΛΛΟΥ Η ΒΙΛΛΑΡΑ ΘΑ ΤΟΝ ΕΙΧΑΝ ΚΑΤΑΞΕΣΚΙΣΕΙ ΤΑ troktika ΤΗΣ ΑΛΗΤΕΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.
    ΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ !
    ΠΟΥ ΚΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΕΠΑΙΡΝΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΗΖΕΝΣ.

    ΑΛΛΑ ΕΙΠΑΜΕ ΑΛΗΤΕΙΑ ΠΑΣΟΚ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ.
    ΦΤΟΥ ΣΑΣ ΑΛΗΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. @ 11:51

    ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΚΑΙ ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΕΞΙΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙΣ ΓΙΑ ΑΡΧΗΓΟΥΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ! ΣΑΝ ΤΟΝ ΜΠΟΥΧΕΣΑ ΣΑΣ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΤΑΝ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΡΧΙΤΣΟΓΛΑΝΟΥΣ ΖΑΧΟΠΟΥΛΟ @ ΡΟΥΣΣΟΠΟΥΛΟ

    ΤΣΑΒΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΛΥΨΕΙΣ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΤΣΑΤΣΟΝΙ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ΣΑΣ ΠΗΡΑΜΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ΜΑΓΚΕΣ ΝΑ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΕΙΤΑΙ ΝΑ ΦΥΓΕΤΑΙ ΑΛΗΤΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΤΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΛΑΜΟΓΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΟ, ΓΙΑΤΙ Ο ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΤΗΣ ΑΝΤΑΜΟΙΒΗΣ ΤΟΥ ΕΦΡΑΙΜ ΗΤΑΝ Ο ΑΓΓΕΛΟΥ. ΤΟΝ ΕΙΧΕ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣΕΙ Ο ΕΦΡΑΙΜ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ, ΚΑΙ ΑΝ ΡΩΤΗΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΗΔΕΣ ΣΤΙΣ ΚΑΡΥΕΣ Ο ΑΓΓΕΛΟΥ ΕΜΠΑΙΝΕ ΣΤΟ ΟΡΟΣ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΘΕ 15 ΜΕΡΕΣ. ΤΑ ΦΟΡΤΩΣΑΝ ΟΛΑ ΣΤΟΝ ΡΟΥΣΣΟΠΟΥΛΟ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΜΟΥΤΡΟ ΗΤΑΝ ΑΛΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Για τον Αγγελου που εγραφε ενας πριν ειναι αληθεια οτι ο Καραμανλης νομιζει οτι ο Εφραιμ τον εσωσε απο θανατο σιγουρο και για αυτο δεν ηθελε να ακουσει τιποτα εναντιον του. Οχι ομως και πολυ σεμνα,,,, Καθε μερα το κρατικο αυτοκινητο πηγαινει το παιδι του στο σχολειο, στα παρτυ και σε ολες τις εκδηλωσεις.. Την δε κυρια Αγγελου την περιμενει καθε πρωι η κρατικη λιμουζινα για να την παει στην..δουλεια της....!!Το παρτυ τελειωσε που λειει και ο Βγενοπουλος....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Έναν υπουργό που ήταν στο υπουργείο απασχόλησης στο σκάνδαλο των ομολόγων ,πώς το λέγανε;
    Για αυτά τα ομόλογα που είχαν ετοιμάσει και ανάλογο σποτ στο ΠΑΣΟΚ.
    Για τους κουμπάρους μιλάμε. Πως το λέγαν, πώς τον λέγαν;
    Τον διώξανε για ασήμαντη αφορμή και το ΠΑΣΟΚ διαμαρτυρήθηκε τότε για την ανθρωποθυσία. Είχε πεί: γιατί διώχνετε αυτόν τον καλό άνθρωπο. Μόνο 4 μήνες μονοθεματικά δελτία μας πρόσφερε. Πώς τον λέγανε . πώς τον λέγανε;.
    Νίκος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. ΑΜΑ ΕΙΣΑΙ ΒΟΔΙ ΠΑΣΟΚ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ...ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙ
    ΟΥΤΕ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΚΑΦΡΟΥΣ
    ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΑΖΙ.

    Ανώνυμος Ο/Η Ανώνυμος είπε...

    Μην στριμώχεστε πασόκοι...ΕΝΑΣ - ΕΝΑΣ....
    ΔΕΝ ΘΑ ΦΑΤΕ και ΟΛΟΙ !!!!
    θα τα φανε οι ΑΡΧΗΛΑΜΟΓΙΟ ΣΑΣ.
    Εσείς θα την βγάλετε με ΟΡΑΜΑ
    και ΣΧΕΔΙΟ !
    Το πολύ-πολύ και με κανένα "κοινωνικό μισθό "...οπως παλιά με τον Αντρέ...
    μουχαχχααααα...χααααα..
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    -Σαν να μην πέρασε μία μέρα, απο το ΄81 !.
    ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΠΑΙΓΜΕΝΟ
    ΒΑΡΕΤΟ ΤΣΙΡΚΟ ΜΕ ΤΙΤΛΟ... "ΑΥΤΟΣΧΕΔΙΑΖΟΥΜΕ "
    Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΠΑΣΟΚΩΝ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ.

    ΑΛΛΑ ΤΑΙΝΙΑ ΤΡΟΜΟΥ Νο 13 ΕΙΝΑΙ.
    ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΒΑΜΠΙΡ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ
    ΠΟΥ ΕΙΠΙΑΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ
    ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ...!
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    ΠΑΛΙ ΞΑΝΑ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ
    ΣΚΥΛΙΑ του ΠΑΣΟΚ
    ΠΟΥ ΦΑΓΑΝ ΟΛΟ ΤΟ ΨΑΧΝΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.
    ΜΕ ΤΟΝ Παπανδρέου.
    -Επί Σημίτη. ΦΑΓΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΕΝΤΟΣΘΙΑ
    της Ελλάδας.
    - και τώρα σαν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΚΥΛΙΑ
    έρχονται να ΦΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ
    της Ελλάδας.

    Θαυμάστε τοξικούς πολιτικάντηδες, που θέλουν και να ξανακυβερνήσουν.
    Πάγκαλος (το ΖΩΟΝ)
    Παπουτσής
    Διαμαντοπούλου-Μπίλντερμπεργκ (όπως λέμε Γλυκαντζη-Αρβελερ)
    Λοβέρδος (ο εκλεκτός του κοκκαλίνου)
    Ανδρουλάκης (ο μ… στην ν)
    Δαμανάκη (η σταθερή πολιτικός – μόνο στην ΝΔ δεν έχει πάει)
    Βάσω Παπανδρέου (φέρτε μυρωδάτο από Ξάνθη)
    Φώφη Γεννηματά (η …πορφυρογέννητη του ΠΑΣΟΚ)
    Και βέβαια τα νέα φυντάνια στην κλεψιά, που έχουν ίνδαλμα τον τεράστιο ΆκΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Αποτελεί και η αφεντιά μου έναν από τους ψηφοφόρους του "μεσαίου χώρου". Δεν μπορώ να δεχτώ αυτοχαρακτηρισμούς περί δεξιάς και αριστεράς γιατί νομίζω έχουν ξεπεραστεί από την κοινωνία. Eδώ παραθέτω απλά τη γνώμη μου για τις επικείμενες εκλογές. Ευχαριστώ εκ των προτέρων τον ιστοχώρο για τη φιλοξενία.

    Σε μία ευνομούμενη πολιτεία είναι υγιής η εναλλαγή στην κυβέρνηση των δύο κομμάτων εξουσίας. Κανείς λογικά δεν μπορεί να διαφωνήσει πάνω σ' αυτό. Όμως κάτι τέτοιο κρίνεται εθνικά συμφέρον να γίνεται όταν το κόμμα που φιλοδοξεί να διαδεχθεί το άλλο κόμμα που βρίσκεται μία δεδομένη στιγμή στην κυβέρνηση, είναι καθ' όλα ΕΤΟΙΜΟ. "Έτοιμο" σημαίνει να έχει διδαχθεί από τα σφάλματά του και να μην επιδεικνύει ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ, πράγμα που δυστυχώς κάνει σήμερα το ΠΑΣΟΚ. Δείτε τα κομματικά του στελέχη και το μηχανισμό του σε οποιαδήποτε περιφέρεια της χώρας. Άτομα που αδημονούν να κάτσουν σε θεσούλες του δημοσίου, να "παραγοντίζουν" όπως έκαναν και προ του 2004 και να απαξιώνουν κάθε πολίτη που δεν είναι οπαδός τους.

    Θυμίζω ότι η ΝΔ ήρθε στην εξουσία μετά από διακυβέρνηση ΠΑΣΟΚ που διάρκεσε για περίπου 20 χρόνια (με μια τριετή παρένθεση κυβέρνησης ΝΔ το 1990-1993)και αφού είχε "ρίξει τη μύτη της" όλα εκείνα τα χρόνια στην αντιπολίτευση. Όταν το 2004 ήρθε η ΝΔ στην κυβέρνηση, έγινε πραγματικά ένα νέο ξεκίνημα. Με σεμνότητα. Από τότε μέχρι σήμερα, τα όποια λάθη και συμπεριφορές στελεχών της ΝΔ που ήταν ενάντια στις αρχές της ανιδιοτέλειας και της ταπεινότητας, προέρχονταν από μεμονωμένα άτομα τα οποία αποπέμφθηκαν, όπως φαίνεται και από τη σημερινή σύνθεση των ψηφοδελτίων. Με τέτοιου είδους ιδιοτελείς νοοτροπίες υπάρχει πλέον ανοιχτό μέτωπο όπως μπορεί να γίνει αντιληπτό από τις ενέργειες του πρωθυπουργού αλλά και από την πρωτοφανή διάθεση αυτοκριτικής που έχει ήδη επιδείξει, χωρίς να υπολογίζει ιδιαίτερα το πολιτικό κόστος. Όλοι βλέπουμε πως το βασικό παράπονο πολλών ψηφοφόρων της ΝΔ είναι ότι η κυβέρνηση ΝΔ δεν τους βόλεψε αθέμιτα όπως αντίστοιχα έκανε η κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ στους οπαδούς του. Το γεγονός αυτό, κάτι δείχνει!

    Όλα τούτα υποδεικνύουν ότι συμφέρον της χώρας είναι να κερδίσει αυτές τις εκλογές η ΝΔ με αρχηγό τον Κώστα Καραμανλή και την επόμενη τριετία - τετραετία εάν και εφόσον ο Γιώργος Παπανδρέου καθαρίσει τελείως το κόμμα του (όπως έχει ήδη αρχίσει κάπως δειλά να κάνει ή λέει έστω ότι θέλει να κάνει) να έρθει και εκείνος ώριμος πια, με έναν μη αλαζονικό κομματικό οργανισμό, στην εξουσία.

    Μ.Γ.Μ.
    Κρήτη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση