GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επανέρχεται με νέες, σκληρότερες, δηλώσεις ο Σάββας Τσιτουρίδης...

Από τον Γιάννη Δαίδαλο ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ . Σύμφωνα με ορισμένες πληροφορίες , ο Σάββας Τσιτουρίδης δεν θα σταματήσει στις σκληρές δηλώσεις που έκαν...

Από τον Γιάννη Δαίδαλο
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ
.
Σύμφωνα με ορισμένες πληροφορίες, ο Σάββας Τσιτουρίδης δεν θα σταματήσει στις σκληρές δηλώσεις που έκανε το βράδυ της ανακοίνωσης του αποκλεισμού του από το ψηφοδέλτιο της ΝΔ. Ούτε θα δεχτεί καμιά "ανακωχή" μέχρι την ημέρα των εκλογών. Ετοιμάζεται να προχωρήσει σε νέες, ακόμη σκληρότερες, δηλώσεις. Ίσως μάλιστα τις κάνει και σήμερα.

14 σχόλια

  1. ΤΕΛΙΚΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ,ΦΑΝΕΡΑ ΠΛΕΟΝ ,ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΝΔ ,ΠΟΥ ΕΒΑΛΕ ΣΚΟΠΟ ΚΑΙ ΑΠ'ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΚΑΤΟΡΘΩΝΕΙ,ΝΑ ΔΙΑΣΠΑΣΕΙ ΤΗΝ ΝΔ .



    ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΦΥΣΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ,ΜΕΣΑ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΥΣΚΟΛΙΑ ,ΑΝΑΓΚΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΠΟΥ ΘΑ ΦΤΑΣΕΙ ΣΕ ΑΠΙΘΑΝΑ ΧΑΜΗΛΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΗΝ ΝΔ .


    ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΙΕΣ ,ΣΕ ΔΥΟ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ψηφίστε Αρβανιτίδη Αλίκη, σύζυγο instant (στιγμιαίου) Πασχάλη, υποψήφια με την ΝΔ
    Πολιτικό ανέκδοτο βουλευτικής υποψηφιότητας, από το Ρηγίλλης Comedy Factory...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΝΑ ΤΑ ΠΕΙ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΠΕΙ?? Ο ΛΑΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΣΧΕΤΑ ΕΑΝ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΑΡΑ ΣΥΝΕΝΟΧΟΣ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΛΕΓΕ ΤΙΠΟΤΑ ΕΑΝ ΤΟΝ ΣΥΜΠΕΡΙΕΛΑΜΒΑΝΑΝ ΣΤΙΣ ΛΙΣΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΡΕ ΒΛΗΜΑΤΑ ΝΔΟΥΛΗΔΕΣ, ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΟΤΙ ΑΛΛΑΞΑΝΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ? ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΜΑΛΑΚΑ ΤΟ ΜΠΟΥΧΕΣΑ ΣΑΣ, ΤΗΝ ΨΕΥΤΟΓΙΑΤΡΙΝΑ, ΤΟΝ ΣΩΓΑΜΠΡΟ ΔΟΥΚΑ, ΤΗ ΣΑΛΩΜΗ ΣΑΣ, ΤΟΝ ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗ, ΤΟ ΚΟΥΦΑΛΟΓΟ, ΤΗΝ ΝΤΟΡΟΥΛΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οι κομμένοι θα μιλήσουν λέει μετά τις εκλογές. Γιατί αν μιλήσουν τώρα θα κάνουν κακό στην παράταξη δηλαδή θα χάσουν ψήφους. Θαυμάστε πόσο μαλάκες και υποχείρια θεωρούν τους ψηφοφόρους τους. Αλλά πάντα έτσι δεν ήταν οι δεξιοί???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΟΥ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΤΙ ΒΟΜΒΕΣ ΘΑ ΡΙΞΕΙ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εντάξει είμαι μαζοχιστής, το παραδέχομαι.

    Είδα ολόκληρη και τη δεύτερη συνέντευξη Καραμανλή στον Αντέννα και τον Στρατή Λιαρέλη.

    Τι να πω;;

    Τον λυπήθηκα.

    Κανένας δεν έκανε το κόπο ν ασχοληθεί ούτε με το σκηνικό στήσιμο.

    Σαν να υπήρχε κάποιος που έλεγε

    Τελειωμένος είναι έτσι κι αλλιώς, μην ασχολείστε με λεπτομέρειες.

    Και τι λεπτομέρειες.

    1.- Δεν του έβαλαν μία ψηλότερη καρέκλα ή έστω ενα μαξιλαράκι, και τον άφησαν να φαίνεται βυθισμένος, πίσω από ένα μεγάλο γραφείο, θύμιζε Ντάνι ντα Βίτο σε θέση διευθυντή.


    2.- Απέναντι του βάλανε ένα δημοσιογράφο 2 μέτρα και μάλιστα σε πρώτο πλάνο, με αποτέλεσμα να φαίνεται μπροστά στο Λιαρέλλη, σαν κρυμμένος κακομοίρης.


    3.- Το κεφάλι του δημοσιογράφου ήταν ψηλότερα από του πρωθυπουργου, με αποτέλεσμα ο πρωθυπουργός να σηκώνει το κεφάλι, ενώ ο δημοσιογράφος να τον βλέπει αφ υψηλού.

    4.- Η κάμερα του δημοσιογράφου ήταν στημένη στο ύψος του λαιμού και τον έδειχνε πιο μεγάλο , ένώ η κάμερα του Καραμανλή έπαιρνε με κλίση από πάνω προς τα κάτω και τον έδειχνε ακόμα πιο μικρόσωμο.

    Οι κινήσεις, χεριών κεφαλιού, σώματος, τα χαζοχαμόγελα,

    η προφανής έλλειψη ειρμού στη σκέψη, ένα δυο παραδείγματα χιλιοειπομένα,

    και οι επαναλήψεις φράσεων όπως " τώρα..." ' δεν εννοώ αυτό, μιλώ γενικά..." και άλλες,

    φανέρωναν έναν πρώην πρωθυπουργό.

    Τόσο πολύ έχει μπει στο ρόλο του πρώην, που απαντάει χωρίς ενστάσεις σε ερωτήσεις για την επόμενη μέρα.

    Θα είμαι παρών, δεν πρόκειται να φύγω, Εγώ πιστεύω ότι θα κερδίσουμε, κλπ.

    Είναι κατάντια για τον άλλοτε κραταιό Καραμανλή αυτή η εικόνα.

    Και προκαλεί λύπη.

    Κι ακόμα πιο μεγάλη λύπη προκαλεί η διαπίστωση ότι,

    αυτοί που κρατάνε τα νήματα της πραγματικής εξουσίας στη χώρα μας, μπορούν με τόσο μεγάλη ευκολία να αποδομήσουν

    και την εικόνα και το λόγο αλλά και τη προσωπικότητα

    του πρωθυπουργού της χώρας

    που οι ίδιοι είχαν πριν ενάμισυ χρόνο αναδείξει

    σε πλεόν κατάλληλο άτομο για να γίνει πρωθυπουργός.

    Αύριο, πάλι θα γράφουμε για το ΠΑΣΟΚ, τη Παπαρήγα, τα διάφορα χαζοχαρούμενα της πολιτικής, όμως σήμερα αξίζει να κλάψουμε γι αυτό που συμβαίνει μπροστά στα μάτια μας.

    Ενας ολόκληρος λαός,

    από τον Σεπτέμβρη του 2008, όταν αποθέωνε τον Καραμανλή,

    μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2009, όταν απολαμβάνει το ναυάγιο Καραμανλή, δεν έκανε τίποτε άλλο

    παρά να βλέπει τηλεόραση και να διαβάζει εφημερίδες,

    άντε και μερικά μπλόγκς

    διαμορφώνοντας αποψη με βάση τις επιταγές των διαμορφωτών.

    Τι ήταν αυτό που έκανε μέσα σε ένα χρόνο, το Καραμανλή playstation man, και τον Φόρεστ Γκαμπ, ικανό για πρωθυπουργό;

    Ποια δύναμη μας έπεισε όλους, ποια δύναμη επέβαλε αυτή την εικόνα του Καραμανλή και αυτή την εικόνα του Παπανδρέου;

    Ενας λαός που ομάδα και κόμμα δύσκολα αλλάζει, πως κατάντησε έτσι


    και αλλάζει πολιτικό φορέα σε ποσοστό 20 και 30% , μέσα σε λίγους μήνες;

    Δεν θέλω να ασχοληθώ άλλο με τον Καραμανλή, και δεν θα το κάνω μέχρι τις εκλογές.

    Και δεν θα το κάνω γιατί θεωρώ παντελώς ανήθικο να χτυπάς πεσμένους.

    Καλώς ή κακώς τον Καραμανλή τον έχουν αντικαταστήσει

    και στη πρωθυπουργία,


    και στην αρχηγία της Νέας Δημοκρατίας


    και έχουν ξεχάσει να του το πουν...

    Και δυστυχώς η σημερινή εικόνα του Καραμανλή, δείχνει με τον πιο κραυγαλέο τρόπο,ότι 5,5 χρόνια τώρα, όρθιο στη καρέκλα του τον κρατούσε ο Ρουσόπουλος και ό,τι αντιπροσωπευε αυτός ο κύριος στο οικονομικό, εκδοτικό και πολιτικό κατεστημένο αυτού του τόπου.

    Αντε να έρθει η 4 Οκτωβρίου,

    να δούμε τι έχουν αποφασίσει ότι θα ψηφίσει

    ο κατά τα άλλα ελεύθερος και ανεξάρτητος Ελληνικός λαός.

    Αγωνιώ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΟΙ "ΜΑΓΚΕΣ"
    Στη Νέα Δημοκρατία, όλοι όσοι κόπηκαν από τις λίστες υποψηφίων, ζητούν το λόγο και απειλούν με αποκαλύψεις.

    Σιγά ρε "μάγκες", τώρα που χάσατε την καρέκλα θυμηθήκατε να εγκαλείτε το κόμμα σας, για σχέσεις διαπλοκής με συμφέροντα;

    Τόσον καιρό που ήσασταν Υπουργοί μιας Κυβέρνησης, όπως αυτής των τελευταίων 5,5ετών, τίποτα δε σας ενόχλησε, τίποτα δε σας φάνηκε διαπλεκόμενο;

    Οι περισσότεροι από εσάς, έπρεπε να βρίσκεστε στον Κορυδαλλό, είστε επίορκοι από τον Ελληνικό λαό, μαζί και το κόμμα σας που επί χρόνια σας καλύπτει.

    Λοιπόν στο καλό...πολύ φθηνά τη βγάλατε κι αυτή τη φορά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΙΝΕΙ ΕΝΑΝ ΑΓΩΝΑ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ..ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Ο ΤΣΙΤΟΥΡΙΔΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΛΟΙΠΟΙ...ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΟΤΙ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ ΘΑ ΠΑΛΕΨΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗ ΝΙΚΗ??ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΒΑΛΑΝ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΟΦΕΛΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΕΡΔΙΖΟΝΤΑΣ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΤΗ ΚΑΡΕΚΛΑ?Ο κ.ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕ ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΑΞΗ ΕΥΘΥΝΗΣ..ΝΩΠΗ ΛΑΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ ΓΙΑ ΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ,ΟΠΟΙΑ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ,ΣΤΙΣ 5 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ,ΚΑΘΩΣ ΕΧΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΗΣ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΡΓΟ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ.ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΆΥΤΗ ΤΟΥ ΤΗΝ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΣΤΑΣΗ ΘΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΩ.ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΤΙΜΩ ΑΠΟ ΤΟΝ κ.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΠΟΥ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ Ο,ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΡΑΤΤΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΘΩΣ ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΞΑΝΑΠΕΙ ΔΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΜΙΑ ΕΠΙΤΑΓΗ ΠΑΡΟΧΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΕΣΙΟΛΟΓΙΑΣ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΚΑΛΥΠΤΗ..ΜΗ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΟΝ ΄"ΥΠΕΥΘΥΝΟ" κ.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΙΣΤΑΣΕ ΝΑ ΠΕΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ..ΠΑΡΑΤΕΤΑΜΕΝΗ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΕΝ ΜΕΣΩ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΥΦΕΣΗΣ ΕΠΙΔΕΙΝΩΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΕ ΜΕΓΙΣΤΟ ΒΑΘΜΟ.ΑΥΤΟΝ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ??ΠΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΜΑΘΕ ΝΑ ΛΕΕΙ ΕΙΝΑΙ "ΕΚΛΟΓΕΣ"?ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΚΟΜΗ ΣΤΗ ΛΟΓΙΚΗ ΤΩΝ ΕΛΗΝΩΝ ΚΑΙ Η ΚΑΛΠΗ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ ΑΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΚΟΠΙΚΑ ΕΥΡΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΗ..ΜΗ ΞΕΧΝΑΜΕ ΠΩΣ ΤΗΝ ΄"ΠΑΤΗΣΑΝ"ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Καλό παιδί ο Κώστας Καραμανλής. Τόσο προσηνής και συμπαθής που σίγουρα θα ήθελες να τον καλέσεις για μπύρες και μεζέδες στο αγαπημένο σου κουτούκι. Δεν είναι σνομπ, δεν έχει ύφος, δείχνει σαν τον άνθρωπο της διπλανής πόρτας. Και δυστυχώς, έτσι ακριβώς είναι! Ο «άνθρωπος της διπλανής πόρτας» δεν είναι ο... μέσος άνδρας, που πάει το πρωί στη δουλειά του, γυρίζει το μεσημέρι να κοιμηθεί, είναι ικανοποιημένος με τους δύο μέτριους μισθούς που λαμβάνει αυτός και η γυναίκα του ενώ κάθε βράδυ ευχαριστεί το Θεό επειδή μπορεί να κοιμάται ήσυχος αφού η θέση που κατέχει δεν έχει ευθύνες και ο ίδιος δεν οφείλει να παίρνει σημαντικές αποφάσεις. Ενίοτε ποτίζει τις γλάστρες του μπαλκονιού του και παίζει και τζόκερ.
    Τίποτα από αυτά δεν είναι φυσικά μεμπτό...για τον μέσο άνδρα. Αν όμως σκέφτεται περίπου έτσι και ο πρωθυπουργός της χώρας, τα πράγματα είναι πολύ άσχημα. Και για κείνον και για τη χώρα.
    Ο Κώστας Καραμανλής υπέπεσε σε τεράστια σφάλματα που αποδεικνύονται μοιραία όχι μόνο για την παράταξή του αλλά για όλη την ελληνική κοινωνία.
    Η πλειονότητα του ελληνικού λαού ήταν έτοιμη να στηρίξει τις μεταρρυθμίσεις που είχε εξαγγείλει σχετικά με την «επανίδρυση του κράτους», την πάταξη της φοροδιαφυγής, την παιδεία κ.λ.π. Η αποτυχία ήταν παταγώδης διότι η προσπάθεια του ίδιου του πρωθυπουργού ήταν ανύπαρκτη.
    Λέγανε πολλοί από νωρίς ότι ο Καραμανλής είναι τεμπέλης, βαριέται τη δουλειά ενώ προτιμάει να παίζει playstation και να τρώει σουβλάκια. Το πρόβλημα βέβαια δεν ήταν αυτό. Ένας πρωθυπουργός και να θέλει δεν μπορεί να τεμπελιάζει.
    Το μεγάλο του πρόβλημα ήταν ότι δεν είχε ψυχή να πάρει αποφάσεις. Αν εξαιρέσουμε τα εθνικά θέματα (Κύπρος, Βέτο στο Μακεδονικό) που –ασχέτως αν δεν είχε άλλη επιλογή- στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων, σε όλα τα υπόλοιπα θέματα σεν τολμούσε να λάβει καμιά απόφαση.
    Του έλεγε ο Σουφλιάς ότι δεν ήθελε να δημιουργηθεί υπουργείο περιβάλλοντος κι εκείνος υπάκουγε. Του έλεγε ο λαός να αποσύρει το βιβλίο ιστορίας κι εκείνος άκουγε τη Μαριέττα. Του έλεγε ο Ρουσσόπουλος ότι δεν είναι κακό να δουλεύει η γυναίκα του στο MEGA και να εκδίδει εφημερίδες κι αυτός την κάλυπτε. Του ‘ λεγε ο Βουλγαράκης, του ‘λεγε η Ντόρα , του ‘λεγε ο Μεϊμαράκης κι αυτός, καλό παιδί είναι, τους άκουγε όλους. Μόνο το λαό δεν άκουγε ο ευθυνόφοβος ρήτορας και ιδού που κατέληξε!
    Κατάφερε να αναστήσει ένα διαλυμένο ΠΑΣΟΚ και να κάνει –πιθανότατα- πρωθυπουργό έναν Γιώργο Παπανδρέου που πριν από δύο χρόνια κόντεψε να βρεθεί σπίτι του για πάντα.
    Κατάφερε να παραδώσει τα δημόσια ταμεία σε χειρότερη θέση απ’ ότι τα βρήκε.Κατάφερε να διαβρώσει ακόμα περισσότερο ένα ήδη καταρρακωμένο δημόσιο.
    Και βέβαια κατάφερε να απογοητεύσει ακόμα και τους πιο φανατικούς οπαδούς του, οι περισσότεροι εκ των οποίων διαπίστωσαν ότι το μοναδικό προσόν του Καραμανλή είναι το επίθετό του.
    Άτολμος, άψυχος και ουδέτερος σαν Ελβετός, κινήθηκε στις παρυφές της αποτελεσματικότητας σαν γερασμένος κομπάρσος.
    Απολογείται τώρα απελπισμένα και ζητάει να τον ξαναψηφίσουμε για να πατάξει τη φοροδιαφυγή. Τέσσερα χρόνια όμως τώρα κρατάει εκεί τον ίδιο υφυπουργό επιβραβεύοντας ουσιαστικά τις επιδόσεις του.
    Ανερυθρίαστα ζητά τη στήριξη των πρώην ψηφοφόρων του όταν επιδεικτικά τους αγνοεί και τους προκαλεί τοποθετώντας την «μαυρισμένη» Μαριέττα Γιαννάκου στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας. Η ίδια δε αξιοπρεπής πολιτικός δήλωνε προ τετραμήνου ότι δεν σκόπευε να πολιτευτεί στις εθνικές εκλογές. Αυτός είναι ο σεβασμός που δείχνει στους ψηφοφόρους της Ν.Δ. ο Καραμανλής και η παρέα του.
    Μας λέει ότι άλλαξε, αλλά ακόμα και τώρα δεν τολμά να περάσει τη γραμμή του, με την οποία κάθε λογικός άνθρωπος θα συμφωνούσε. Αδύναμος μπροστά στα κελεύσματα των γεροντοβαρώνων, έβαλε ξανά στα ψηφοδέλτια τον Μιλτιάδη Έβερτ και τον θείο Αχιλλέα!
    Λυπούμαι γι αυτά που παραδέχομαι και που γράφω εδώ γιατί είχα πιστέψει κι εγώ στον Καραμανλή. Η τρομακτική του όμως δειλία και η επιμονή του στα μεγάλα και διαρκή λάθη με αναγκάζουν πλέον να δανειστώ μια φράση του Γκράουτσο Μαρξ και να του πω: «Δεν ξεχνώ ποτέ πρόσωπα, αλλά στη δική σου περίπτωση θα κάνω μια εξαίρεση»!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΜΗ ΞΕΧΝΑΣ ΟΜΩΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΚΑΙ ΤΗ ΣΤΕΙΡΑ ΑΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ..ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΒΟΛΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΠΟ 20ΕΤΙΑ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΥΣ ΠΟΥ ΒΟΛΕΥΤΗΚΑΝ ΕΠΙ ΜΟΝΙΜΟΥ ΒΑΣΕΩΣ...ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΣΥΛΟ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ.ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΣΠΡΑΞΟΥΝ 31 ΔΙΣ.ΑΠΟ ΠΤΩΧΕΥΜΕΝΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ.ΤΟΣΟ ΨΕΜΜΑ.!!ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΤΑΝΤΙΑ..!!ΑΛΛΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΟΤΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΤΗ ΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ.ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ..ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΑΠΟ ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΝΘΡΩΠΟ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΕΤΥΧΕ ΑΝ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΨΑΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΑΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ..ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ..ΟΛΟΙ ΠΙΣΤΕΨΑΜΕ ΤΟ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΠΟΒΑΛΛΑΜΕ ΤΟ ΒΟΛΕΜΑ ΚΑΙ ΤΗ ΚΑΛΟΠΕΡΑΣΗ..ΑΛΛΑ ΠΛΕΟΝ ΑΛΛΑΞΑΝΕ ΟΙ ΕΠΟΧΕΣ.ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ 1980 ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΕΥΛΟΓΙΑ ΝΑ ΖΟΥΜΕ ΜΕ ΔΑΝΕΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ..ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΡΑ.ΓΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. OTAN ΔΙΑΒΑΣΑ ΣΤΙ 21,10,ΤΟΥ 2007 ΜΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙΑ ΠΕΡΙ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΟΥΝΤΩΝ ΕΙΔΑ ΜΕΣΑ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΓΓΕΛΟΥ.ΚΥΡΙΟΙ .ΑΝΕΒΑΣΤΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ,ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΚΑΙΡΗ .ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΣΩΠΑ ΚΑΛΕ ΤΟ ΨΑΡΙ ΒΡΩΜΑΕΙ, ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ.ΑΝ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΕΝΟΙΩΘΕ ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΑ ΧΑΛΙΑ ΠΟΥ ΕΦΕΡΕ, ΤΟΝ ΛΑΟ ΘΑ ΕΦΕΥΓΕ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΗΓΓΕΙΛΕ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΟΥΣ ΑΛΛΑ ΕΝΟΧΟΣ, ΕΝΟΧΟ ΟΥ ΠΟΙΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Μηλιωνη

    ευχαριστημενος ηταν ο δρ Κουτσουκος με τα ευρηματα των δημοσκοπησεων.....
    η πραγματικη διαφορα ειναι 11% ειπε...

    Υπαρχουν χιλαδες ψηφοφορων που ηταν εγκλωβισμενοι στην ΝΔ και επανακαμτουν....

    και διηγηθηκε την ιστορια ενος ζευγαριου σε κεπ που τα λαμογια της ΝΔ του φαγαν 200.000 χιλιαρικα ..

    για δηθεν μονιμοποιηση της συζυγου και η τραπεζα του περνει τωρα το σπιτι!!

    οπως επανακαμπτουν και οι κατ'επαγγελμα τυχοδιωκτες...απο κομμα σε καμμα για να ξαναφυγουν μολις μπαταρει το καραβι!!

    Το Πασοκ πρεπει εκτος απο τις κοπελιτσες να τιμησει και τους αγωνιστες ειπε ο Φανης...

    γιατι οταν ξαναρθουν τα δυσκολα οι αγωνιστες θα μπουν μπροστα!!

    Mακης Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση