GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αποκάλυψη - σοκ του Press-gr για την απαγωγή Παναγόπουλου...

Ο επιχειρηματίας που συνελήφθη ως μέλος της σπείρας ήταν υποψήφιος με τον "γαλάζιο" συνδυασμό της Διευθύντριας του Γραφείου του υ...

Ο επιχειρηματίας που συνελήφθη ως μέλος της σπείρας ήταν υποψήφιος με τον "γαλάζιο" συνδυασμό της Διευθύντριας του Γραφείου του υφυπουργού Υγείας Μάριου Σαλμά!!!

Του Σπύρου Καπαδάκου
PRESS-GR ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

Δεν "βράζει" μόνο το Ρέθυμνο, ύστερα από τις συλλήψεις για την απαγωγή του Περ. Παναγόπουλου, για το ρόλο που είχαν στην τοπική κοινωνία ορισμένοι από τους φερόμενους ως δράστες.
Σύμφωνα με απόλυτα ασφαλείς πληροφορίες μας, αναστάτωση επικρατεί και στην Αιτωλοακαρνανία, στην περιοχή της Αμφιλοχίας. Από εκεί κατάγεται ο Γέωργιος Τρομπούκης που συμπεριλαμβάνεται στους συλληφθέντες. Ο Γ. Τρομπούκης είναι επιχειρηματίας με γνωστό όνομα στο χώρο των κατασκευαστών (διαβάστε λεπτομέρειες εδώ) και κατηγορείται ότι είχε αναλάβει το "ξέπλυμα" των λύτρων από την απαγωγή.
Ομως αποκαλύπτεται και μια άλλη ιδιότητα του Γ. Τρομπούκη. Στις τελευταίες δημοτικές εκλογές ήταν υποψήφιος με τη δημοτική παράταξη της ΝΔ "Ολοι μαζί - Νέα αρχή", στην Αμφιλοχία (δείτε σχετικά εδώ) υπό την κ. Μαρία – Κυβέλη Σωτηρίου (δείτε και εδώ).
Η κ. Σωτηρίου μάλιστα διετέλεσε και δήμαρχος της πόλης την περίοδο 1998-2002 αλλά στις επόμενες εκλογές δεν μπόρεσε να επανεκλεγεί. Πληροφορίες από τοπικά στελέχη αναφέρουν επίσης ότι ο κ. Τρομπούκης είχε ενισχύσει οικονομικά τον συνδυασμό τόσο στις τελευταίες εκλογές όσο και στις προηγούμενες.
Το ακόμη πιο ενδιαφέρον όμως ποιο είναι; Οτι η κ. Σωτηρίου είναι Διευθύντρια του Γραφείου του...
υφυπουργού Υγείας (και βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας) Μάριου Σαλμά. Ο κ. Σαλμάς της ανέθεσε την ευθύνη του υπουργικού του Γραφείου λίγες ημέρες αφ' ότου μπήκε στην κυβέρνηση, τον περασμένο Ιανουάριο.
Δηλαδή, ο Γ. Τρομπούκης ήταν υποψήφιος με τον υποστηριζόμενο από τη ΝΔ συνδυασμό της διευθύντριας του Γραφείου του υφυπουργού Υγείας στο δήμο Αμφιλοχίας!!! Πώς το βλέπετε αυτό;
Τώρα, αυτό που σύμφωνα με πληροφορίες ερευνάται είναι αν υπάρχουν και άλλες (πολιτικές εννοείται) "σκιές" που μπορεί να βαρύνουν την κ. Μαρία - Κυβέλη Σωτηρίου.

34 σχόλια

  1. ΤΙ ΣΑΣ ΞΕΝΙΖΕΙ??

    ΑΝΕΚΑΘΕΝ Η ΔΕΞΙΑ ΗΤΑΝ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΗ ΜΕ ΤΗ ΜΑΦΙΑ.

    ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΥΠΟΚΟΣΜΟΥ ΠΑΝΕ ΣΕ ΧΕΡΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΩΝ,
    ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΠΟΡΝΕΙΑ ΕΚΒΙΑΣΜΟΙ
    ΟΛΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΕΙΝΑΙ.

    Ο ΣΩΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΕΤΟΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΥΤΟΣ Ο ΤΡΟΜΠΟΥΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΜΕ ΠΟΙΑ ΙΔΙΩΤΗΤΑ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΡΓΑ;;;
    βαλτε μια καθαρη φωτογραφια να βλεπουμε ποιος ειναι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χασισογιάννης-Κεφαλομπάφος,
    Απαγωγές φόνοι και χασισόδεντρα.

    Σύμφωνα με απόλυτα διασταυρωμένες πληροφορίες μας, ο ένας εκ των διαπραγματευτών για τα λύτρα του Περικλή Παναγόπουλου, ο οποίος κατηγορείται μαζί με τους άλλους είναι ο Μανώλης Σκαρλάτος. Είναι ένα από τα ονόματα που αποκαλύψαμε από χθες το μεσημέρι. Ο πατέρας του Σκαρλάτου λοιπόν, ο οποίος διατηρεί ξενοδοχειακή μονάδα μαζί με τον γιο του στην περιοχή του Ρεθύμνου, είναι ΚΟΥΜΠΑΡΟΣ του Γιάννη Κεφαλογιάννη! Μάλιστα ο συλληφθείς μάλιστα, έχει συνεργαστεί πολλές φορές με το πολιτικό γραφείο του πρώην υπουργού της ΝΔ! Ο Σκαρλάτος, πριν από περίπου πέντε χρόνια καταδικαστεί για μεγάλη ληστεία στο Τυμπάκι Ηρακλείου Κρήτης. Τότε με παρέμβαση του Γιάννη Κεφαλογιάννη είχε μετακινηθεί στις καλύτερες φυλακές της Κρήτης. Ο Γιάννης Κεφαλογιάννης είχε βάλει λυτούς και δεμένους για να πέσει στα μαλακά ο γιος του κουμπάρου του. Τίποτα δεν μένει κρυφό!

    το βαπόρι απ' τη Περσία, πιάστηκε στη Κορινθία.

    πηγή: pressmme

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΔΟΥΛΕΜΑ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΙΚΗΣ ΠΤΩΣΕΩΣ
    Μόνο ένα βαρειά άρρωστο μυαλό σαν του Τσίμα θα μπορούσε να εξισορροπήσει τα 255 εκατομμύρια ευρώ του C4I του παιδικού φίλου του Γιωργάκη, του Τρεπεκλή, με ένα λεμονοστίφτη των 20 ευρώ του Κυριάκου Μητσοτάκη.
    Με μιά απλή διαίρεση βρίσκουμε ότι με 255 εκατομμύρια ευρώ αγοράζει κανείς 12.750.000 λεμονοστίφτες.
    Ο Παύλος Τσίμας ισχυρίζεται καθημερινά στο κανάλι του ότι η σκανδαλάρα Ζίμενς είναι ευθύνη 50-50 Πασόκ και Ν.Δ.
    Δηλαδή μας λέει ότι Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΙΣΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΔΩΔΕΚΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΠΤΑΚΟΣΙΕΣ ΠΕΝΗΝΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ.
    Είναι ΑΚΡΙΒΩΣ το ίδιο πράγμα.
    Είδες φίλε πασόκε, όταν έχουν συνηθίσει να σε δουλεύουν μέχρι που μπορούν να φτάσουν;
    Ο καλύτερος πελάτης!
    Power corrupts, absolute power corrupts, absolutely.
    Αυτό είναι αξίωμα, δεν το ξέρετε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πάει... Αυτό ήταν και το καίριο χτύπημα στη ΝΔ! Αυτή η αποκλειστική είδηση, που με καμάρι παρουσιάζεται, έδειξε το πραγματικό πρόσωπο αυτής της παράταξης. Δεν έχουν πλέον ούτε το δικαίωμα "δια να ομιλούν" για "κάθαρση". Ακούς εκεί? Ένας απατεώνας να είναι υποψήφιος σε δημοτικό συνδιασμό κάποιας επαρχιακής πόλης? Υπονομεύεται βαρειά το πολιτικό μας υπόβαθρο. Αυτή η τροπή είναι καταλυτική για τη Δημοκρατία μας, αφού πέραν της σοβαρότητας της είδησης, αποδεικνύει το πόσο μαλάκας είναι ο συντάκτης του άρθρου αυτού...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Είσαι βλάκας! Για τον Καλογρίτσα, δεν έμαθες τίποτα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΔΙΑΒΑΣΤΕ, ΦΙΛΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ, ΠΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΣΑΣ ΘΕΩΡΕΙ Ο ΓΙΟΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΤΣΑΝΤ.
    Και Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων, λέει, θα ιδρύσει το πασόκ.
    Για να κτυπήσει, λέει, την εσωτερική διαφθορά.
    Εντάξει, για το γιωργάκη τα ξέρουμε, θα ήθελα όμως να ήξερα τί μυαλά κουβαλάτε όλοι οι υπόλοιποι.
    Ντίπ χάνοι είσαστε;
    Δεν ξέρω άν ξέρετε από ψάρεμα, αλλά ξέρετε τι κάνει ο χάνος;
    Ότι βρεί μπροστά του το χάφτει, γι' αυτό και πιάνεται τόσο εύκολα στα αγκίστρια. Έτσι και εσείς.
    Άρπ!!!!
    Υπηρεσία εσωτερικών Υποθέσεων, ωραία.
    Θα απαρτίζεται από τα ίδια μέλη που βγάλανε ότι ο Τσουκάτος τσίμπησε τα λεφτά της Ζίμενς και ότι το πασόκ είναι πεντακάθαρο;
    Σας το λέω γιατί, εάν κάνεις ένα γκάλοπ ανάμεσα στους οπαδούς όλων των κομμάτων, όλοι θα σας πούν ότι αποκλείεται να έχει βουτήξει ο στρατηγός Τσουκάτος.
    Ο Γιωργάκης λέει χοντρά ψέματα χωρίς να τον νοιάζει ότι κρίνεται η ζωή και η υπόληψη ενός ανθρώπου.
    Το μόνο που έχει σημασία είναι να κερδίσει πολιτικούς πόντους.
    Εξαιρετική ηθική, αμερικάνικου επιπέδου.
    Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα.
    Δεν παίζεται ο οραματιστής Τζώρτζ, δεν παίζεται.
    Από οράματα έχει πιο πολλά και από την Αθανασία του Αιγάλεω.
    Μάλλον το μοναδικό του όραμα είναι αυτό που τούταξε η μαμμά του, να γίνει πρωθυπουργός με οποιοδήποτε μέσο.
    Ειλικρινά νομίζει ότι είναι ηγέτης ένα μαμόθρεφτο, που εξαιτίας του πατέρα του βέβαια, είναι βουλευτής από 28 χρονών;
    Με αυτά τα μυαλά νομίζεις Τζώρτζ ότι μπορεί να κυβερνηθεί μια χώρα;
    Με μαϊμού ΕΞΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΟΥ ΑΕΡΟΣ;
    Με τέτοιο ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑΣ;
    Με τέτοιο ΕΠΙΠΕΔΟ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑΣ;
    Να εξαγγέλει Υπηρεσία εσωτερικών υποθέσεων ένας άνθρωπος που λέει ο Τσουκάτος έφαγε τα λεφτά της Ζίμενς;
    Ένας άνθρωπος που δεν παραδέχεται ότι είναι ΕΝΤΕΛΩΣ μαϊμού τα χειρόγραφα μπακαλο-τέφτερα αρχεία του πασόκ;
    Που λέει ότι το 2000 (που ήταν εκλογική χρονιά) το πασόκ δεν είχε έσοδα και εισφορές;
    ΑΦΟΥ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΙΜΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΙΜΟΥ ΟΙ ΕΞΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΘΑ;
    Και οι οπαδοί του τι λένε;
    Άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΠΟΙΟΣ ΚΥΒΕΡΝΑ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία, Κυριακή 5 Ιουλίου 2009
    «Βαρίδι για τη Ν.Δ. ο Καραμανλής»
    Στον ΔΗΜΗΤΡΗ ΤΣΙΟΔΡΑ

    Ως τη χειρότερη κυβέρνηση της τελευταίας εικοσαετίας χαρακτηρίζει τη σημερινή ο Π. Τατούλης, σε μία συνέντευξη που προκαλεί με το ύφος και την επιθετικότητά της. Υστερα από καιρό, επανέρχεται για να αποκαλέσει τον ίδιο τον Κ. Καραμανλή «βαρίδι για τη Ν.Δ.» και τον γαλάζιο ηγετικό πυρήνα «απαίδευτους και ανεπάγγελτους επιτήδειους ιδιώτες που δεν διαθέτουν κοινωνική συνείδηση».

    **«Ειδικά» πυρά εξαπολύει εναντίον του Α. Σαμαρά, αλλά και των δημοσιογράφων, ενώ για την υπόθεση Siemens θεωρεί ότι «αγγίζει πλέον και τον πρωθυπουργό», όπως και ένα άλλο κόμμα πέραν της Ν.Δ. και του ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. * Η κυβέρνηση δείχνει να συνεχίζει στον ίδιο δρόμο, παρά το μήνυμα των ευρωεκλογών. Μήπως η Ν.Δ. το έχει πλέον πάρει απόφαση ότι θα χάσει;

    - Κατ' αρχήν δεν είμαι βέβαιος ότι υπάρχει κανείς στην κορυφή της ηγεσίας αυτής της παράταξης που να είναι σε θέση να λαμβάνει μηνύματα. Ακόμη κι αυτές τις στιγμές, καταβάλλονται αγωνιώδεις προσπάθειες ώστε να δημιουργηθεί η εικόνα ότι η κυβέρνηση άκουσε τον πολίτη και λαμβάνει μέτρα. Για πολλοστή φορά, όμως, αποδεικνύει ότι ενδιαφέρεται για τους επικοινωνισμούς και όχι για την ουσία. Για παράδειγμα: Αντιλήφθηκαν ότι η άνοδος του κ. Καρατζαφέρη οφείλεται εν πολλοίς στη συστηματική του ενασχόληση με τα θέματα της δημόσιας ασφάλειας; Ανοιξαν εσπευσμένως τον γνωστό προσχηματικό διάλογο, προκειμένου να σταματήσει η διαρροή προς τα δεξιά. Με την ίδια ακριβώς λογική που τον Σεπτέμβριο, όταν θα ενταθεί η κοινωνική σύγκρουση, θα αρχίσουν να διαγκωνίζονται με την αριστερά για το ποιος είναι περισσότερο φιλολαϊκός. Αυτή είναι μια αστεία πολιτική. Η ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας -και αναφέρομαι στον στενό πυρήνα του πρωθυπουργού και των συνεργατών του- δεν ξέρει ούτε τι είναι αυτή η παράταξη, ούτε τι πρεσβεύει, ούτε ποιες αρχές εκπροσωπεί. Είμαι βέβαιος ότι δεν την ενδιαφέρει καν αν θα χάσει τις εκλογές, αν θα συρρικνώσει δραματικά αυτόν τον κομματικό σχηματισμό ή αν τον διαλύσει. Το μόνο ενδιαφέρον του πρωθυπουργού είναι να μείνει στο θώκο του, προκειμένου να υπηρετήσει την ιδιοτέλεια του ιδίου και της παρέας του. Δεν υπήρξε ποτέ κατά τη διάρκεια της πενταετούς διακυβέρνησης Καραμανλή σταθερή πολιτική. Υπήρξαν, απλώς, πρόσωπα που επένδυσαν (και αυτό κάνουν και σήμερα) στην εικόνα, προκειμένου να νέμονται όσο το δυνατόν περισσότερο την εξουσία και την ευπορία που προσφέρει.

    *Θα ήταν καλύτερα με κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ;

    - Το λέγω με μεγάλη μου λύπη και όση μου αναλογεί δόση αυτοκριτικής ότι η σημερινή είναι η χειρότερη κυβέρνηση που έχει περάσει την τελευταία εικοσαετία από αυτόν τον τόπο. Και αυτό το αντιλαμβάνονται πλέον σήμερα πολλοί βουλευτές της κυβερνώσας παράταξης, αλλά κυρίως πολλοί Ελληνες.

    συνεχεια....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. * Είστε τώρα εκτός «μαντριού» και μιλάτε. Μήπως η Ν.Δ. πρέπει να διαλυθεί και να φτιαχτεί ένα νέο σχήμα στο χώρο της κεντροδεξιάς;

    - Γνωρίζετε πολύ καλά ότι και εντός «μαντριού» ήμουν ξεκάθαρος και κατέβαλα το κόστος, χωρίς να σκεφτώ το όποιο προσωπικό τίμημα. Είχα μιλήσει πρώτη φορά πριν από τρία χρόνια για την άμεση ανάγκη επανίδρυσης του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας. Τότε έγραφα και από τις σελίδες της «Ελευθεροτυπίας» ότι ή θα επανιδρυθεί απαρνούμενη το βαθύ κομματικό κράτος ή θα οδεύσει στο δρόμο της αυτοκαταστροφής. Σήμερα, πολλοί είναι εκείνοι που υιοθετούν τις θέσεις μου. Ο προβληματισμός τους, ωστόσο, παραμένει άκαιρος. Αυτή τη στιγμή οι μεθοδεύσεις και ο σχεδιασμός της ηγεσίας της Νέας Δημοκρατίας είναι να κρατηθεί όσο το δυνατόν περισσότερο στην εξουσία, να διασπαθίσει και τα τελευταία ψήγματα εναπομείναντος εθνικού πλούτου, να διασώσει τους εμπλεκόμενους στα μεγάλα σκάνδαλα της διαφθοράς και μετά να την παραδώσει σε έναν εσωτερικό σπαραγμό. Που θα είναι, βέβαια, εξαιρετικά αδιέξοδος. Από τη στιγμή που ο κ. Καραμανλής νιώθει ότι αυτό το κόμμα του ανήκει, ως ιδιοκτήτης, νιώθει ότι μπορεί να το εκποιήσει, να το κλείσει, να το μεταβιβάσει...

    * Ποιο είναι το κεντρικό πρόβλημα της κεντροδεξιάς; Ποιος θα μπορούσε να αναλάβει πρωτοβουλίες στον χώρο;

    - Το μεγάλο πρόβλημα της κεντροδεξιάς είναι η ανυπαρξία συγκεκριμένης ιδεολογικής πλατφόρμας, πάνω στην οποία θα χτιζόταν βήμα βήμα η όποια χρήσιμη αλλαγή, ή αν θέλετε μεταρρύθμιση. Αυτή τη στιγμή η Νέα Δημοκρατία -και μιλώ πάντοτε για τον ηγετικό της πυρήνα- αποτελεί μια στέγη στελεχών, ανεπάγγελτων επιτηδείων και απαίδευτων ιδιωτών, με ανύπαρκτη την όποια κοινωνική συνείδηση, που ανέχονται ο ένας την παρουσία του άλλου στη βάση ενός σιωπηρού ή και ρητού συμβολαίου: εξουσία και πλουτισμός. Ο ίδιος ο κ. Καραμανλής μάλιστα είναι σήμερα το σημαντικότερο βαρίδι για την πορεία αυτού του τόπου, αλλά και της παράταξης. Την έχει ιδιοποιηθεί απόλυτα και την οδηγεί είτε ένεκα ανικανότητας είτε ένεκα διαφθοράς στην ανυποληψία και τη συρρίκνωση. Τώρα, στο ερώτημά σας ποιος μπορεί να αναλάβει πρωτοβουλίες... δεν μπορώ εγώ να απαντήσω. Από την άλλη πλευρά, έχετε και εσείς, ως δημοσιογράφοι, τεράστια ευθύνη. Δείτε λίγο το ζήτημα της επανόδου Σαμαρά. Πώς μπορεί να ενσωματωθεί το παρελθόν του συγκεκριμένου πολιτικού σε ένα σύγχρονο και εξωστρεφές κόμμα; Πότε συζητήθηκε ανοικτά η περιπέτεια στην οποία έβαλε τον τόπο ο κ. υπουργός Πολιτισμού με τη βαλκανική του πολιτική και τον διεθνή απομονωτισμό που μας επέβαλε με τη στάση του στο ζήτημα των Σκοπίων; Ποιος από εσάς θυμήθηκε τη γνωστή ιστορία των μαύρων ταμείων και τις στρατιές δημοσιογράφων που συντηρούσε ως υπουργός Εξωτερικών ο κ. Σαμαράς; Οι παραπάνω υπομνήσεις μου δεν έχουν κανένα στοιχείο προσωπικής αντιπαράθεσης, αλλά απαντούν στο ερώτημα που μου θέσατε.

    συνέχεια....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. * Στην υπόθεση της Siemens τι πιστεύετε ότι πρέπει να γίνει;

    - Είχα έγκαιρα καταθέσει τις απόψεις μου. Εχω μιλήσει για άμεση υιοθέτηση του τεκμηρίου πολιτικής ενοχής, για «εμπάργκο» στις δραστηριότητες της Siemens προκειμένου να την πιέσουμε να δώσει όλα τα στοιχεία (αυτήν την πρόταση την επανέλαβε πρόσφατα και ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ), για διεξοδική έρευνα στα φανερά και κρυφά ταμεία των δύο μεγάλων κομμάτων, αλλά και των μικρότερων. Να σας θυμίσω ότι η Siemens ισχυρίζεται ότι χρημάτισε την περίοδο 1992- 93 και ένα μικρό κόμμα -ποιο να είναι αυτό; Να χρησιμοποιήσουμε τέλος κάθε μέσο, συμπεριλαμβανομένης και της σύστασης Εξεταστικής Επιτροπής, προκειμένου να οδηγηθούν οι πολιτικά ένοχοι εκτός πολιτικής ζωής με παραδειγματικό τρόπο και οι ποινικά ένοχοι στη φυλακή. Στην Κεντρική Επιτροπή της Ν.Δ. τον Απρίλιο του 2008 είχα πει κατά πρόσωπο στον κ. Καραμανλή ότι η υπόθεση Siemens θα παρασύρει με απρόβλεπτες συνέπειες τον πολιτικό κόσμο της χώρας. Σήμερα, δεν πείθει κανέναν όταν προσποιείται ότι αυτό το σκάνδαλο είναι του ΠΑΣΟΚ και ότι εκείνον και την αυλή του δεν τους αγγίζει τίποτε. Η σκιά της Siemens έχει αγγίξει πλέον και τον ίδιο.

    * Πότε βλέπετε εκλογές;

    - Δεν βλέπω εκλογές διότι, όπως έχω επαναλάβει, ο κ. πρωθυπουργός δεν έχει καμία απολύτως δυνατότητα για οποιαδήποτε πρωτοβουλία. Είναι δέσμιος της ιδιοτέλειας και της αδυναμίας του, της παρέας του, των υπουργών του, των συμφερόντων που υπηρετεί. Ωστόσο, κάποιο τυχαίο γεγονός θα μπορούσε να οδηγήσει τη χώρα ανά πάσα στιγμή σε εκλογική αναμέτρηση. Είναι τόσες οι ανοικτές υποθέσεις και πολύ περισσότερες αυτές που δεν είναι ακόμη γνωστές, που κανείς δεν γνωρίζει με ασφάλεια πού θα κάτσει η μπίλια...

    * Θα είστε υποψήφιος στις ερχόμενες εθνικές εκλογές;

    - Ναι. Θα είμαι.

    * Με ποιο κόμμα;

    - Θα είμαι υποψήφιος. Αυτά προς το παρόν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΠΑΥΛΟΣ ΤΣΙΜΑΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ
    (πιάσ’ τ’ αυγό και κούρευτο).
    Η μόνη ευθύνη που έχουν άνθρωποι σαν τον Tσίμα είναι η ευθύνη απέναντι στην τσέπη τους.
    Όταν μόνο τα εμφανή εισοδήματά σου ξεπερνούν τις 400.000 ευρώ ετησίως, κυκλοφορείς με τζίπ 5000 κυβικών αλλά δηλώνεις σοσιαλιστής, ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟ ότι είσαι τουλάχιστον ΥΠΟΚΡΙΤΗΣ.
    Πόση "δημοσιογραφική" ευθύνη μπορεί να έχει κάποιος που:
    1.Κρύβει επιμελώς ότι είναι 30 χρόνια φίλος του Χριστοφοράκου
    2.Γνωρίζει ότι μέσω της Intracom του Κόκκαλη ο Χριστοφοράκος παίρνει όλες τις μεγάλες δουλειές του δημοσίου.
    3.Λέει ότι δεν ήξερε τίποτε για όλα αυτά, τη στιγμή που όλη η Ελλάδα ξέρει ότι ο Κόκκαλης είχε τη δύναμη να ανεβοκατεβάζει κυβερνήσεις, όπως έριξε το Μητσοτάκη το 1993.
    4.Μέσω του Mega βρίζει και λοιδωρεί τη ΝΔ που μετά τους Ολυμπιακούς αγώνες ουσιαστικά έδιωξε τη Ζίμενς από τις προμήθεις του δημοσίου
    Άρα, τι είναι;
    Υποκριτής ή πουλημένος;
    Πουλημένος ή υποκριτής;
    Μήπως και τα δύο;
    Διαλέξτε.
    ΕΝΑΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΙΣ ΒΡΩΜΙΕΣ, ΕΝΩ Ο ΤΣΙΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΝΤΙΘΕΤΟ.
    Ο κυρ-Πάυλος είναι πολλά πράγματα, δημοσιογράφος πάντως ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ.
    Άρα, πόση δημοσιογραφική ευθύνη να έχει;
    Άς τον ρωτήσει κάποιος να γελάσουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Σιγά σιγά αποκαλυπτονται τα μελη της συμμοριας Καραμανλη τα μελη της συμμοριας του παρακρατους που εστεισε ο χειροτερος προθυπουργος της μεταπολιτευσης ο απατεωνας που εχει κατακλεψει το δημοσιο χρημα και εχει μετατρεψει την ελλαδα σε μια πασαρελλα από πουστακια και τσουλια .

    Φυγε τωρα απατεωνα από την ελλαδα και μη γυρισεις ποτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΤΥΦΛΑ ΝΑ ΕΧΕΙ Η ΑΓΡΙΑ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ ΣΑΜ ΠΕΚΙΝΠΑ!!!!
    ΑΠΟ ΠΟΥ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΣ;
    Ο ΑΡΧΙΜΠΑΤΣΟΣ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΗΣ Ν.Δ. ΚΑΛΛΙΩΡΑ ΗΤΑΝ Ο ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΤΗΣ ΛΗΣΤΕΙΑΣ ΤΟΥ ΚΑΖΙΝΟ ΤΗΣ ΠΑΡΝΗΘΑΣ.
    Ο ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ..ΑΜΙΣΘΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟΥ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΚΕ ΓΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΖΩΝΙΑΝΙΩΤΩΝ ΚΑΙ ΚΛΠ.
    ΚΑΤΘΑΝΕ.. ΝΤΟΝ ΒΙΤΟ ΚΟΡΛΕΟΝΕ, ΚΑΤΘΑΝΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Όσα από τα παπαγαλάκια της Ρηγίλης (δεν νομίζω να υπάρχει κανένα! Αυτοί που γράφουν τα ίδια και τα ίδια σε αναρτήσεις καθε επιστητού είναι μάλλον κάποιοι υπάλληλοι του Παναγιώταρου) αλλά εν πάση περιπτώσει αν, λέω "αν" υπάρχουν κάποια παπαγαλάκια, καλά θα κάνουν να ξεφυλλίσουν την πολιτική Ιστορία της Ελλάδας από την επανάσταση του '21 και αν βρουν χειρότερη κυβέρνηση και πιο ανίκανο , ανήμπορο και άσχετο πρωθυπουργό της χώρας μας να τον αναφέρουν εδώ στο μπλογκ για να δούμε και μεις αν υπήρξε τέτοιος! Είχα υποστηρίξει παλιά πως ίσως να είναι ισάξιος του Κωλέττη. Τώρα πια είμαι πάνω και από βέβαιος ότι ο Κωλέττης τον αφήνει πίσω παρασάγγες!!
    Υγεία, παιδιά, και μακροημέρευση σε σας και τις οικογένειές σας.
    Όσο για τον απίθανο πρωθυπουργό, καλά θα κάνει να τα μαζέψει και να πάει στη γυναικούλα του και στα παιδάκια του πριν κταστρέψει ολότελα τη χώρα!


    ΙΜΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Αν οι μίζες είναι αποκλειστικό προνόμιο των κυβερνητικών μεγαλοστελεχών , τα μεσαία και κάτω στελέχη τι πρέπει να κάνουν ; να βλέπουν , να ξερογλείφονται και να ονειρεύονται πότε θα μεγαλώσουν και αυτά ; ή να κάνουν ντου όπου φτάνει το χέρι τους. Άλλωστε και ο Κορυδαλλός ένα σκαλοπάτι της πολιτικής ανέλιξης είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Για ψαξτε και για τον ίδιο το Σαλμά. Είναι εύκολο να βρείτε πόσο λαμόγιο και αρριβίστας είναι ο άνθρωπος! Πού ήταν επί ΠΑΣΟΚ, πως και γιατί; Πόσες φορές, γιατί και με ποιές αρραβωνίαστικε ή έδψσε υπόσχεση γάμου; Ήταν πάντα στη ΝΔ ή μόνο στα εύκολα; Ρωτήστε και θα μάθετε πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Σπύρο,
    λογοκρίθηκα 4 φορές χωρίς νά βρίζω.
    ΔΗΜΟΚΡΑΤΑΡΟΙ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΣΑΣ ΧΑΙΡΕΤΏ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. pate na mpleksete kai to salma twra ekei katw sthn ait/nia enw de ftaiei se tipota, opws egine kai me kapoion allon isxuro tou nomou sas pou tou fortwsate ena batopaidi xwris na ftaiei se tipota....ma kala telika poios kairdizei apo ola auta, mhpws kapoioi neoi dhmarxoi me filodoksies apo mikrous dhmous pou etoimazontai gia bouleutes? paidia twn....''pateradwn'' tous?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. o κυριος τρομπουκης μοιραζε κατοσταρικα στης δημοτικες εκλογες ,εδω στην αμφιλοχια,και ειχε απολυτη στηριξη απο ολη την δεξια παραταξη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Γιατί δε λέτε ότι η Σωτηρίου ήταν και υποψήφια Ευρωβουλευτής της ΝΔ το 2004;Αυτό είναι πιο σημαντικό από τη θέση της διευθύντριας σε υφυπουργείο, καθώς πρόκειται για αποκλειστική επιλογή του ίδιου του Καραμανλή και όχι ενός υφυποργού της σειράς όπως ο Σαλμάς!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Γειά σου, ρέ PRESS-GR.blogspot.com.

    Ακόμα μιά φορά, δείχνεις τό δρόμο: Στοιχεία, ονόματα, σχέσεις, διαπλοκο-συνδέσεις...
    Μακάρι νά συνεχίσετε έτσι, όσο μπορέσετε, όσο σάς αφήσουν τά δημοκρατορικά εφευρήματα τού στύλ : "Κουκουλορραφείον η Αρχή", τού Μπαρμπα-Κώτσο Δαφέρμου...

    Ακόμα καί μετά τήν κατάρρευσή σου, παραμένεις ακομπλεξάριστη πρωτοπορεία, νά δούμε γιά πόσο καιρό θά αντέξεις ακόμα ...
    Ηθικά καί Ψυχικά προσόντα, φαίνεται ότι διαθέτετε εν αφθονία. Γιά τήν .... εργατικότητά σας έχω λιγουλάκι ενστάσεις.

    Η Τεμπελχανιά σας, βουνό απ' τό ξεκίνημά σας :

    - Ασχολείσθε μέ τά σχόλια, κάθε δωδεκάωρο....
    - Δέν διαγράφετε τά άσχετα μέ τό θέμα, σχόλια. Βαρυέστε νά τά διαβάσετε...
    - Αναδημοσιεύετε, γιά μπούγιο, ότι βρήτε ή σάς στείλει ο κάθε πικραμμένος. Δέν ξεσκαρτάρετε....
    - Δέν βάζετε όριο αριθμού λέξεων, (ή σειρών), γιά νά αποθαρρύνετε τούς ασχετο-σεντονάκηδες...
    - κλπ, κλπ, κλπ, κλπ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΡΕ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΕΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ, ΔΕΝ ΣΑΣ ΦΤΑΝΟΥΝΕ ΟΣΑ ΚΛΕΒΑΤΕ 20 ΧΡΟΝΙΑ;
    ΣΤΑ ΠΟΣΑ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΘΑ ΠΕΙΤΕ ΧΟΡΤΑΣΑΜΕ;
    ΨΑΧΤΕΙΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ ΚΑΙ ΦΕΡΤΕ ΠΙΣΩ ΟΛΑ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΟΡΑΜΑΤΑ, ΙΔΕΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ.
    140 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΔΩΣΕ Η ΖΙΜΕΝΣ ΣΤΗΝ ΟΚΤΑΕΤΙΑ ΤΟΥ ΣΗΜΙΤΗ.
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΣΧΗΜΑ, ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΣΧΗΜΑ.
    ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΔΕΧΘΗΚΕ ΟΤΙ ΠΗΡΕ ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΤΑ ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ, ΕΙΝΑΙ Ο ΤΣΟΥΚΑΤΟΣ.
    ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ, ΠΟΙΟΣ ΤΑ ΠΗΡΕ;
    Η ΝΔ ΕΠΑΙΡΝΕ ΤΙΣ ΜΙΖΕΣ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΥΠΕΓΡΑΦΕ ΤΙΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ;
    ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ, ΓΕΛΑΝΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΝΤΑΜΑΡΙΑ.
    ΑΡΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΑ ΠΗΡΕ.
    ΠΟΣΟ ΠΗΡΕ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΠΑΣΟΚΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΚΡΑΤΗΣΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ;
    ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ.
    ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Ο ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟΣ.
    ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΑ ΠΟΥΛΑΚΙΑ ΤΗΣ ΖΙΜΕΝΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΟΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΘΟΥΜΕ.
    ΓΙΩΡΓΑΚΗ, ΓΙΩΡΓΑΚΗ, ΧΑΖΟΥΛΙΚΟ ΠΑΙΔΑΚΙ.
    ΜΑΥΡΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΑΤΕ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ!
    ΆΝΤΑ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ 140 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ.
    ΘΥΜΑΣΑΙ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ «ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ”;
    ΠΕΣ ΜΑΣ ΡΕ ΓΙΩΡΓΑΚΗ, ΑΛΛΗΘΕΙΑ, ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ;
    ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΓΙΩΡΓΑΚΗ;
    ΌΤΙ ΕΙΣΑΙ ΧΑΖΟΣ ΤΟ ΞΕΡΑΜΕ, ΤΩΡΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΒ ΚΟΥΦΟ;
    ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ.
    ΜΗΝ ΣΤΕΝΟΧΩΡΙΕΣΑΙ ΟΜΩΣ
    ΘΑ ΤΑ ΒΡΕΙ ΟΛΑ Ο ΖΑΓΟΡΙΑΝΟΣ, ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ.
    ΜΙΛΑΝΕ ΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ.
    ΚΟΝΤΟΣ ΨΑΛΜΟΣ ΑΛΛΗΛΟΥΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΠΟΛΛΟΙ ΣΩΜΑΤΕΜΠΟΡΟΙ ΕΜΠΟΡΟΙ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ ΣΤΑ ΕΡΓΑ ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΕΝΣΗΜΟ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΤΕΣ ΞΕΠΛΕΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΥΡΑ
    ΟΣΟΙ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΜΕΓΑΛΑ ΚΕΡΔΟΙ ΣΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΙΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΛΑΔΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ
    ΓΙΑ ΞΕΠΛΙΜΑ ΒΡΩΜΙΚΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ.
    ΑΝΑΦΕΡΩ ΔΥΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ
    ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΩΝ
    ΓΥΨΟΣΑΝΙΔΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΑΡΙΣΣΑ
    ΜΠΕΤΑΤΖΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΥΚΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Μario Solomo, άλλος ένας «φιλέλληνας»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΤΙ ΣΑΣ ΞΕΝΙΖΕΙ??

    ΑΝΕΚΑΘΕΝ Η ΔΕΞΙΑ ΜΑΘΑΙΝΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΗ ΜΕ ΤΗ ΜΑΦΙΑ.

    ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΥΠΟΚΟΣΜΟΥ ΠΑΝΕ ΣΕ ΧΕΡΙΑ ΠΡΑΣΙΝΩΝ ΚΑΙ ΜΠΛΕ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΣΕ ΚΟΚΚΙΝΟΡΟΖ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΩΝ,
    ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΠΟΡΝΕΙΑ ΕΚΒΙΑΣΜΟΙ
    ΟΛΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΚΟΛΠΑ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ
    ΠΑΣΟΚ Α.Ε.
    ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΩΣ ΟΔΟΝΤΟΚΡΕΜΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΚΑΛΑ ΤΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΙΣΘΕ !!! ΕΧΕΙ ΓΕΜΙΣΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΣΟΥΚΑΤΟΥΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Μετά από τις τελευταίες αποκαλύψεις για ανάμιξη διαφόρων παραγόντων στη συμορία του Βλαστού, μια λύση υπάρχει, η διάλυση και η επανίδρυση της ΝΔ αφού πρώτα αποβάλλει τους κάθε λογής απατεώνες. Υπάρχουν έντιμοι οπαδοί σε αυτόν τον χώρο και είναι κρίμα να τσουβαλιάζονται με όλους αυτούς τους αλιτήριους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Προδότες πολιτικοί πλησιάζει το μπαμ μουνόπανα. Ετοιμάστε την κωλοτρυπίδα σας γουρούνια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΡΕ ΒΡΩΜΟΠΑΣΟΚΟΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΗΡΘΕ ΣΤΑ ΙΣΑ -ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΝΑ ΤΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΝΕ -ΘΑ ΜΑΣ ΠΗΤΕ ΟΤΙ ΚΑΙ Ο ΒΛΑΣΤΟΣ ΗΤΑΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΒΡΩΜΟΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΜΙΛΑΤΕ ΡΕ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΤΕ ΑΠΑΓΑΓΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΛΗΡΩΝΕ Ο ΛΑΟΥΤΖΙΚΟΣ ΛΥΤΡΑ ΓΙΑ 20 ΧΡΟΝΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. file esu pou les gia ta katostarika pou moiraze o trompoukis giati den les kai gia ta fakelakia pou edine porta-porta kai eksw akrivws apo tis kalpes alla kai tous diorismous pou etaze sto kafka upopsifios stis dimotikes ekloges me ton upopsifio tou pasok kai nun melos tou dimotikou sumvouliou?????an einai na peis kati esu pou ksereis ti ginetai stin amfiloxia pes ta ola.einai kai alloi apo ekei kai kseroun ti ginotan alla kai ti ginetai akoma!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Ρε μαλακες οποιος κι αν κυβερνησε την ελλαδα εως τωρα ηταν λαμογιο αυτος και το κομμα του και ολοι κλβανε ασυστολα και φανερα.ακουστε τι λενε για την ελλαδα οι αλλοα λαοι μια χωρα της διαφθορας και των καρτελ καθε ειδους ειμαστε.κι εσεις ασχολειστε με ταποσοστα των δημοσκοπησεων αντι να βγειτε στους δρομους.αει να χαθειτε μαλακες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση