GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ποιος είναι ο επιχειρηματίας που συνελήφθη για την απαγωγή...

Του Σπύρου Καπαδάκου . Ο επιχειρηματίας Γεώργιος Τρομπούκης , που συνελήφθη κι αυτός για την απαγωγή Παναγόπουλου, είναι γνωστό όνομα στο ...

Του Σπύρου Καπαδάκου
.
Ο επιχειρηματίας Γεώργιος Τρομπούκης, που συνελήφθη κι αυτός για την απαγωγή Παναγόπουλου, είναι γνωστό όνομα στο χώρο των κατασκευαστών.
Φέρεται να έχει αναλάβει και εργολαβίες του Δημοσίου ενώ στο παρελθόν συνεργάστηκε με τον μεγαλοεργολάβο και πρώην εκδότη Χρήστο Καλογρίτσα καθώς και με άλλους γνωστούς εργολάβους δημοσίων έργων. Λέγεται επίσης ότι ήταν συνέταιρος του Γ. Αναγνωστόπουλου που πρόσφατα δολοφονήθηκε στο Γαλάτσι, μέρα μεσημέρι σε πολυσύχναστο δρόμο.
Το όνομα του ενεπλάκη από συνομιλίες, στα κινητά τηλέφωνα, φυλακισμένων στον Κορυδαλλό και ο ρόλος του φέρεται να είχε σχέση με ξέπλυμα μεγάλου ποσού από τα λύτρα της απαγωγής.
Ο Γ. Τρομπούκης συνελήφθη τα ξημερώματα της Παρασκευής σε νυκτερινό κέντρο διασκέδασης στην παραλιακή. Το 2003 ο Γ. Τρομπούκης, ο οποίος είναι ιδιοκτήτης του νυχτερινού κέντρου "CASA", είχε δεχτεί πέντε πυροβολισμούς και είχε τραυματιστεί στα πόδια, έξω από το σπίτι του στην Ηλιούπολη, από τρεις αγνώστους που επέβαιναν σε ΙΧ αυτοκίνητο και πλεύρισαν το όχημα του.

6 σχόλια

  1. Γιατί η GPO "ανεβοκατεβάζει" τις διαφορές...
    Καίνε οι εκκρεμότητες του ιδιοκτήτη της
    Χρ. Καλογρίτσα για τον Κορυδαλλό
    Πολλοί αναρωτήθηκαν -και δικαιολογημένα- πώς έγινε μέσα σε μια εβδομάδα να μειωθεί κατακόρυφα το εκλογικό προβάδισμα της ΝΔ από 3,3% σε 1,6%. Αυτό που έδειξε δηλαδή το τελευταίο γκάλοπ της εταιρείας GPO.
    Αναρωτήθηκαμε κι εμείς και το ψάξαμε. Κι έχουν δίκιο όσοι λένε ότι η ιστορία με τις εταιρείες δημοσκοπήσεων "βρωμάει".
    Πραγματικός ιδιοκτήτης της GPO είναι ο εργολάβος Χρήστος Καλογρίτσας και όχι ο Τ. Θεοδωρικάκος, παλιός συνεργάτης του Κ. Λαλιώτη, που παρουσιάζεται στις τηλεοράσεις.
    Η 17 Νοέμβρη!
    Ο Χρ. Καλογρίτσας έχει εκκρεμότητες με την Δικαιοσύνη και τις φορολογικές αρχές γιατί είχαν διαπιστωθεί μεγάλες παρανομίες στα έργα που είχε κάνει στις φυλακές Κορυδαλλού, για τα κελιά που φυλακίστηκαν τα μέλη της 17 Νοέμβρη, επί υπουργίας του Φ. Πετσάλνικου.
    Αρνείται...
    Εδώ και πολύ καιρό γίνεται προσπάθεια να κλείσει το θέμα, αλλά ο υπουργός Δικαιοσύνης Αναστάσης Παπαληγούρας (στη φωτογραφία) έδωσε αρνητική απάντηση και το κρατάει ανοικτό. Από το Μέγαρο Μαξίμου όμως του ζήτησαν να κάνει το αντίθετο. Κι αυτό μπορεί να το "πληρώσει" στον ανασχηματισμό.
    Ανάλογα λοιπόν με το πώς αντιμετωπίζεται από την κυβέρνηση σε αυτό το πρόβλημα, που αφορά πολλά δισεκατομμύρια, ο πραγματικός ιδιοκτήτης της εταιρείας δίνει εντολή να "φτιάχνονται"οι διαφορές. Μην ξεχνάτε ότι αυτές οι δημοσκοπήσεις είναι τηλεφωνικές και όχι με κάλπη.
    Στέλνει δηλαδή "μήνυμα" στην κυβέρνηση.
    Αυτή δυστυχώς είναι η πραγματικότητα.
    Κι αν προσέξατε, στην βαθμολογία των υπουργών το γκάλοπ εμφανίζει τον Α. Παπαληγούρα προτελευταίο!!


    ΠΑΛΙΟ ΑΡΘΡΟ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι άραγε τυχαίο,ότι οί 13 στούς 16 συλληφθέντες είναι ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΙ κι οί υπόλοιποι πρώην συνεργάτες τού Καρατζαπίπα???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ειναι αληθεια οτι
    βουλευτινα του πασοκ εκβιαζει μια γυναικα και ισως την δολοφονησει??

    Τι λενε οι μηνυσεις που εχει καταθεσει ο συζυγος?/

    Ραγκουση τι γνωριζεις?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΙ ΓΑΜΩ ΕΓΛΗΜΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ
    Η ΜΑΦΙΑ ΤΗΣ ΙΤΑΛΙΑΣ
    ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ.

    ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΩΡΓΟ.
    ΜΠΡΑΒΟ ΠΡΟΕΔΡΕ ΤΗΣ ΣΟΣΙΑΛΗΣΤΙΚΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μας έχετε περάσει για μαλάκες προφανώς αλλιώς δεν θα είχατε το βιογραφικό του επιχειρηματία που συνελήφθει.

    Τι μας νοιάζει ρε Ηλίθιοι το βιογραφικό του ;

    Δε πάει να γαμηθεί και αυτός και όλα τα αποβράσματα της ελληνικής κοινωνίας !

    Επιτέλους,τέλος !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση