GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Προσεισμοί στη ΝΔ: Παραιτήθηκε από γραμματέας ο Λ. Ζαγορίτης...

...και αναλαμβάνει, στο έκτακτο συνέδριο, ο Άρης Σπηλιωτόπουλος. Συμφωνία Καραμανλή με την Ντόρα για τη "διανομή" του κόμματος. Μ...

...και αναλαμβάνει, στο έκτακτο συνέδριο, ο Άρης Σπηλιωτόπουλος. Συμφωνία Καραμανλή με την Ντόρα για τη "διανομή" του κόμματος. Μαχαίρι στις κομματικές οργανώσεις από το νέο γραμματέα. Στα χέρια του οι λίστες με τους γαλάζιους προέδρους ανά την Ελλάδα.
.
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ Νο1
.
Από τον Στάθη Παλαιολόγο

Οι προσεισμοί φαίνεται ότι άρχισαν στο εσωτερικό της ΝΔ πριν από την Κυριακή. Η προοπτική μιας μεγάλης ήττας, όπως δείχνουν και τα γκάλοπ που πήρε η Ρηγίλλης, πυροδοτούν από τώρα εξελίξεις. Πληροφορίες που είναι βάσιμες αναφέρουν ότι ήδη τελεί υπό παραίτηση ο γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής Λευτέρης Ζαγορίτης με το σκεπτικό ότι θέλει να διευκολύνει τον Κ. Καραμανλή στις αποφάσεις που θα πάρει από την Δευτέρα.
Στην πραγματικότητα ο κ. Ζαγορίτης αποχωρεί διότι γνωρίζει ότι είναι "τελειωμένος" από το Μέγαρο Μαξίμου στο πλαίσιο της προσπάθειας του κ. Καραμανλή να βρει νέες ισορροπίες κατά τη δύσκολη "επόμενη μέρα" που θα ξημερώσει. Οι πληροφορίες λένε μάλιστα ότι είναι -και δικαιολημένα- πικραμένος επειδή έκανε ο,τι μπορούσε για το κόμμα αλλά αυτό δεν του αναγνωρίζεται. Αντιθέτως λιθοβολείται...
Οι ίδιες αξιόπιστες πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει βρεθεί και ο αντικαταστάτης του που επίσημα θα αναλάβει στο έκτακτο συνέδριο που προβλέπεται να γίνει μέσα στο καλοκαίρι. Πρόκειται για τον νυν υπουργό Παιδείας Αρη Σπηλιωτόπουλο η επιλογή του οποίου έχει πάντως έντονο παρασκήνιο. Το όνομα του κ. Σπηλιωτόπουλου είναι προϊόν συμφωνίας του κ. Καραμανλή με την Ντ. Μπακογιάννη με την οποία το συζήτησαν πρόσφατα.
Η κ. Μπακογιάννη, για τους γνωρίζοντες τα κομματικά άδυτα της ΝΔ, έχει κάνει προ πολλού μια "χαλαρή συμμαχία" με τον υπουργό Παιδείας. Βέβαια οι τελευταίες εξελίξεις στο θέμα της Siemens-Καραβέλα έχουν αποδυναμώσει την υπουργό Εξωτερικών η οποία...
πολύ δύσκολα θα μπορούσε να ανατρέψει πλέον αυτή την συμφωνία και να επιβάλει, ύστερα από μια μεγάλη ήττα, έναν πιο καθαρόαιμο "μητσοτακικό". Δεδομένων των συνθηκών μάλιστα λέγεται ότι η επιλογή αυτή την βολεύει αφού ο κ. Σπηλιωτόπουλος έχει την αποδοχή και άλλων πλευρών, οπότε σε πρώτη φάση "αποκαραμανλοποιείται" η Ρηγίλλης -κατά τον τρόπο που το εξέφραζε η παρουσία του κ. Ζαγορίτη- και σε δεύτερη φάση η κ. Μπακογιάννη θα μπορέσει να εδραιώσει πλήρως την παρουσία της στον κομματικό μηχανισμό μαζί με κάποιους "συμμάχους".
Η λύση Σπηλιωτόπουλου θα εμφανιστεί φυσικά και ως λύση προς την κατεύθυνση της ανανέωσης του κόμματος...
Ο κ. Σπηλιωτόπουλος αναλαμβάνοντας τη θέση του γραμματέα -που θα είναι γι' αυτόν μια αναβάθμιση- αναμένεται να προχωρήσει άμεσα στην ανασυγκρότηση του κόμματος και να βάλει μαχαίρι στις κομματικές οργανώσεις ανά την Ελλάδα. Μάλιστα ο εν αναμονή γραμματέας έχει πάρει τις λίστες με τα ονόματα και τα στοιχεία των προέδρων όλων των Νομαρχιακών Επιτροπών της χώρας, στο Λεκανοπέδιο και την περιφέρεια, προκειμένου να μελετήσει ποιες αλλαγές προσώπων πρέπει να γίνουν "για να πάρει μπροστά" όπως λέει το κόμμα. Εκτιμάται ότι τουλάχιστον οι μισοί πρόεδροι ΝΟΔΕ θα αντικατασταθούν σε σύντομο χρονικό διάστημα ως πρώτο βήμα για την σε βάθος κομματική ανασυγκρότηση της ΝΔ.
Τις λίστες αυτές με τα ονόματα που έχει ανά χείρας ο κ. Σπηλιωτόπουλος, προκειμένου να ετοιμαστεί για τα νέα του καθήκοντα, εξασφάλισε και το Press-gr και τις παρουσιάζει παρακάτω (πατήστε για να τις δείτε, με ονόματα, τηλέφωνα και διευθύνσεις, εδώ).

55 σχόλια

  1. Χα!

    Κατι βρηκα στην Ελληνοφρενεια!
    ειδα το αυτιστικο βλημα της κ.Τσαντ να λεει:

    "Θα κανω αναδιανομη του φορολογικου συστηματος"!!!!

    Πηγαν οι πουστηδες οι προπαγανδιστες να μαθουν μια καινουργια λεξη στο βλακογιοργο,την λεξη "αναδιανομη" και το αυτιστικο βλημα επαθε πλακα!

    Εμαθε να την λεει (τηρουμενων των αναλογιων αυτο ειναι ηια το βλακογιοργο αθλος!!),αλλα θα χρειασθει κανενα χρονο να μαθει την σημασια της και πότε να την χρησιμοποιει!!!

    Ακους εκει "αναδιανομη του φορολογικου συστηματος"!!!

    Μαλακες πασοκοσκυλαιοι τοπαμε!
    Δωστε επειγοντως κλωτσια σε αυτο το stupid boy,σε αυτο το απροσαρμοστο αυτιστικο βλημα, αυτο το ηλιθιο αμερικανακι,αλλιως δεν εχετε καμμια τυχη..

    Ζωα ε ζωα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ΓΗ ΤΡΕΜΕΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΝΑΤΕΛΕΙ!!
    ΒΡΕΙΕΤΕ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΜΕΡΟΣ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΊΤΕ
    ΤΟ ΦΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΤΕΧΕΤΕ ΕΙΔΙΚΑ ΕΣΥ
    5:42.
    ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΛΕΣ ΒΛΑΚΑ ΘΑ ΤΟΝ ΕΧΕΙΣ ΣΕ ΛΙΓΟ ΓΙΑ ΠΡΩΘΥΠΟΡΓΟ ΣΟΥ.ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 5 Ιουν 2009 5:42:00 πμ re malaka tzwn oso kai na vrizeis oso kai na paidevese oso kai na meneis ores kai ores panw sto pc kai na xalas tin ora kai ta matia sou i diafora oxi mono den peftei alla anevenei kiolas vre zwadi...mono kalo mas kaneis vlakotzwn sinexise mhn stamatas apo kati vodia san kai esena i diafora 8a einai panw apo 7 monades....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΑΥΤΗ Η ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ .

    ΣΕ ΜΟΝΟΨΗΦΙΟ ΘΑ ΦΤΑΣΕΙ ΤΗΝ ΝΔ

    ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ότι μαλακία και να γράψτε και να πείτε τη πούτσα δεν την γλυτώνετε την Κυριακή δεξιά μουνόπανα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΦΑΣΙΣΤΕΣ Η ΩΡΑ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ!!!!ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΟΝ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟ ΠΟΥΣΤΗ ΚΟΥΡΑΔΑΣΑΣ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΣΥΜΟΡΙΑΤΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΤΕ ΑΠΟ ΚΕΙ ΠΟΥ ΗΡΘΑΤΕ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ.Ο ΛΑΟΣ ΣΑΣ ΠΗΡΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ΤΙ ΑΛΗΤΕΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΕΙΣΑΣΤΕ.
    ΚΑΝΑΤΕ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΤΑ ΔΙΑΛΥΣΑΤΕ ΟΛΑ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ρεεεεε μαλάκες Νεοδημοκράτες δεν είναι ανάγκη να ταλαιπωρείστε άλλο με τις χαζοαναρτήσεις σας, μας έχετε πείσει ρε μαλάκες πόσο χαζοβιόληδες είστε.
    Ρεεεε αρχιλαμόγια πάρτε τα γουβαδάκια σας, τον μπουχέσα σας Κωστάκη και δρόμο!!! Ρεεεε χαζοδεξιούλιδες οι κυβερνώντες από την παράταξή σας είναι μιζαδόροι, κομπιναδόροι, ανίκανοι, επικίνδυνοι, με αποτέλεσμα κάθε μέρα παραμονής τους στην εξουσία να διαλύουν την χώρα. Ρεεεεε χαζοβιόληδες μαλακοδεξιοί ξυπνάτε….. σας δουλεύει ο Κωστάκης και η παρέα του ρε κοθώνια!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΕΙΜΑΙ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΑΡΑ ΕΙΜΑΙ ΚΛΕΦΤΗΣ, ΛΑΜΟΓΙΟ, ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ, ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.
    ΕΙΜΑΙ ΨΗΦΟΦΌΡΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΊΑΣ, ΑΡΑ ΕΙΜΑΙ ΑΦΕΛΗΣ, ΒΛΑΚΑΣ, ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΠΟΥ ΣΤΗΡΊΖΩ ΣΑΝ ΠΙΣΤΟ ΣΚΥΛΙ ΤΑ ΓΑΛΑΖΙΑ ΛΑΜΟΓΙΑ, ΣΥΝΕΠΩΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΏ, ΛΟΓΟ ΒΛΑΚΕΙΑΣ - ΜΑΛΑΚΙΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΕΙΜΑΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΑΛΑΚΑΣ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΟΥ ΣΤΗΡΙΖΩ ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ, ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ, ΚΛΕΦΤΕΣ, ΛΑΜΟΓΙΑ, ΕΡΩΤΥΛΟΥΣ, ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ, ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ. ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΩ …ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΑ Ο ΒΛΑΚΑΣ.
    ΕΥΤΥΧΩΣ ΟΙ ΒΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΕΙΝΑΜΕ ΛΙΓΟΙ!!!
    Υ/Γ ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΣΑΣ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΠΙΣΩΓΛΕΝΤΗΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΜΟΥ ΚΑΛΕ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Βρε βρε…… δηλαδή στο σπίτι του φυγά προς νότιο αμέρικα; Υπαλλήλου της Siemens, είχαν μεσάνυχτα ;
    Τι σου είναι αυτοί του καλού κόσμου βρε παιδί μου, ανοίγουν ένα λογαριασμό στα παιδιά τους , ένα, δυο, πέντε ψωροεκατομμύρια, για κανένα παπούτσι ή κανένα μπλουζάκι, για κανένα σάντουιτς στο δρόμο για το μεροκάματο, και αυτά τίποτα, κοιμούνται στο κρεβατάκι τους και ο μπαμπάς εν αγνοία τους για να μην τα ξυπνήσει και τα πονηρέψει, και αρχίσουν τα έξοδα, κάνει αυτό που σκέφτηκε, δηλαδή να μοιράσει στα παιδιά του και στην γυναίκα του, τα λεφτά που πήρε από την Siemens, τα οποία τα προόριζε, έτσι θα είπε στην εταιρία, για πολιτικούς και κόμματα, αλλά επειδή σκέφτηκε τα παιδιά του, την γυναίκα του,… αν του συμβεί τίποτα κακό, και να έχουν για την φασολάδα τους, τους άνοιξε λογαριασμούς, ΕΝ ΑΓΝΟΙΑ ΤΟΥΣ…ΠΑΝΤΑ….ΕΒΑΛΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΙΓΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ,.και αυτά παιδιά βλαχαδερά και κλειστομάτικα, δεν πήραν χαμπάρι, ντιπ για ντιπ, κουτορνίθια…
    Τα είδατε στην τηλεόραση; Χαζοβιόλικα, κλειστοφοβικά, ανεμοπαρμένα, κακορίζικα, ποιος ξέρει σε τι ανέχεια και φτώχεια μεγάλωσαν, που να ξέρουν τα καημένα τι έκανε ο κλεφταράς μπαμπάς;
    Και γι’ αυτή την εικόνα τους φταίει ο μπαμπάς, ο οποίος μπαμπάς σαν κάθε μπαμπά θα ερωτηθεί, τι έκανες για τα παιδιά σου, αμείλικτο ερώτημα το οποίο το απαντούν μπαμπάδες, όχι μαμάδες, μέχρι να πάθουν καρδιοεγκεφαλικό, να τους θάψουν οι μαμάδες, και να αυγατίζουνε οι χήρες, διότι στην Ελλάδα, δεν ξέρω από πρώτο χέρι για αλλού, αλλά έτσι γίνεται, ο μπαμπάς να πηγαίνει μια ζωή σκαστός και με την ψυχή στο στόμα και η μάνα να κάνει κριτική στον μπαμπά, και να τον θάβει ζωντανό στα παιδιά της, για να έχει αυτή, την εύνοια τους, μέχρι να τον θάψει κανονικά.
    Πάντως ευτυχώς που τα σχολεία είναι κλειστά, γιατί με τόση αγανάκτηση που σηκώθηκε από τα βόρεια προάστια, ΣΥΡΙΖΑ που είσαι; Τους πληρωμένους τηλεπαρουσιαστές, και άλλους κοντυλοφόρους για το ανοσιούργημα; Του εισαγγελέα; ( ή μάλλον της κυβέρνησης για να δείξει ότι δεν χαριζόμαστε σε κανέναν, πλην όμως της ήρθε ανάποδα) να βάλει μάνα και κόρη φυλακή, ΘΑ ΕΊΧΑΜΕ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ – ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ;- ΕΞΕΡΓΕΣΗ; ……έξω από τον Κορυδαλλό θα γινότανε της πουτάνας, αλλά μάλλον όχι, γιατί είναι δεύτερης κατηγορίας συνοικία και που να πάνε τα φτωχόπαιδα φίλοι των παιδιών… τόσο μακριά και τόσο χαμηλά να ξεπέσουν;
    Έτσι λοιπόν θα ξανακαίγανε την Αθήνα……..
    Δόξα το Θεώ, παρά τρίχα γλιτώσαμε τα χειρότερα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Βρε βρε…… δηλαδή στο σπίτι του φυγά προς νότιο αμέρικα; Υπαλλήλου της Siemens, είχαν μεσάνυχτα ;
    Τι σου είναι αυτοί του καλού κόσμου βρε παιδί μου, ανοίγουν ένα λογαριασμό στα παιδιά τους , ένα, δυο, πέντε ψωροεκατομμύρια, για κανένα παπούτσι ή κανένα μπλουζάκι, για κανένα σάντουιτς στο δρόμο για το μεροκάματο, και αυτά τίποτα, κοιμούνται στο κρεβατάκι τους και ο μπαμπάς εν αγνοία τους για να μην τα ξυπνήσει και τα πονηρέψει, και αρχίσουν τα έξοδα, κάνει αυτό που σκέφτηκε, δηλαδή να μοιράσει στα παιδιά του και στην γυναίκα του, τα λεφτά που πήρε από την Siemens, τα οποία τα προόριζε, έτσι θα είπε στην εταιρία, για πολιτικούς και κόμματα, αλλά επειδή σκέφτηκε τα παιδιά του, την γυναίκα του,… αν του συμβεί τίποτα κακό, και να έχουν για την φασολάδα τους, τους άνοιξε λογαριασμούς, ΕΝ ΑΓΝΟΙΑ ΤΟΥΣ…ΠΑΝΤΑ….ΕΒΑΛΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΙΓΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ,.και αυτά παιδιά βλαχαδερά και κλειστομάτικα, δεν πήραν χαμπάρι, ντιπ για ντιπ, κουτορνίθια…
    Τα είδατε στην τηλεόραση; Χαζοβιόλικα, κλειστοφοβικά, ανεμοπαρμένα, κακορίζικα, ποιος ξέρει σε τι ανέχεια και φτώχεια μεγάλωσαν, που να ξέρουν τα καημένα τι έκανε ο κλεφταράς μπαμπάς;
    Και γι’ αυτή την εικόνα τους φταίει ο μπαμπάς, ο οποίος μπαμπάς σαν κάθε μπαμπά θα ερωτηθεί, τι έκανες για τα παιδιά σου, αμείλικτο ερώτημα το οποίο το απαντούν μπαμπάδες, όχι μαμάδες, μέχρι να πάθουν καρδιοεγκεφαλικό, να τους θάψουν οι μαμάδες, και να αυγατίζουνε οι χήρες, διότι στην Ελλάδα, δεν ξέρω από πρώτο χέρι για αλλού, αλλά έτσι γίνεται, ο μπαμπάς να πηγαίνει μια ζωή σκαστός και με την ψυχή στο στόμα και η μάνα να κάνει κριτική στον μπαμπά, και να τον θάβει ζωντανό στα παιδιά της, για να έχει αυτή, την εύνοια τους, μέχρι να τον θάψει κανονικά.
    Πάντως ευτυχώς που τα σχολεία είναι κλειστά, γιατί με τόση αγανάκτηση που σηκώθηκε από τα βόρεια προάστια, ΣΥΡΙΖΑ που είσαι; Τους πληρωμένους τηλεπαρουσιαστές, και άλλους κοντυλοφόρους για το ανοσιούργημα; Του εισαγγελέα; ( ή μάλλον της κυβέρνησης για να δείξει ότι δεν χαριζόμαστε σε κανέναν, πλην όμως της ήρθε ανάποδα) να βάλει μάνα και κόρη φυλακή, ΘΑ ΕΊΧΑΜΕ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ – ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ;- ΕΞΕΡΓΕΣΗ; ……έξω από τον Κορυδαλλό θα γινότανε της πουτάνας, αλλά μάλλον όχι, γιατί είναι δεύτερης κατηγορίας συνοικία και που να πάνε τα φτωχόπαιδα φίλοι των παιδιών… τόσο μακριά και τόσο χαμηλά να ξεπέσουν;
    Έτσι λοιπόν θα ξανακαίγανε την Αθήνα……..
    Δόξα το Θεώ, παρά τρίχα γλιτώσαμε τα χειρότερα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Λαέ ξυπνά .
    Είπαν και θα κάνουν :
    1) Γ .Α . Π .( ΠΑΣΟΚ) :
    Σε πρώτη φάση θα δώσω ταυτότητες
    Σε 700.000 Μουσουλμάνους .
    Έπεται συνέχεια για τα άλλα 3.000.000 Μουσουλμάνους .
    2) ΣΥΡΙΖΑ :
    Πιστό σκυλί συκοντάρει κραυγάζοντας .
    3) Κ.Κ.Ε. : Αλσχάϊμερ – Μαλάκυνση .
    4) ΛΑΟΣ : Φοβάμαι τον Χασάν .
    5) Ν.Δ. : Η σιωπή των αμνών .
    Πάρε θέση Τώρα .
    Οι λύκοι βελάζουν ,οι Μουσουλμάνοι
    ειρηνικά θα σας σκλαβώσουν
    την επομένη δεκαετία .

    Το Κοράνι η ευχή μου



    Μικρασιάτες - Πόντιοι - φαναριώτες
    Αίσχος τροπή και προδοσία , είναι
    όποιος από εσάς δίνει την ψήφο του
    σε διεφθαρμένα κόμματα ,
    που σκοπό έχουν να μονιμοποιήσουν
    Και να νομιμοποιήσουν , δίνοντας
    ταυτότητες σε εκατομμύρια Μουσουλμάνους
    στη Ελλάδα .
    θα τρίζουν τα κόκκαλα των προγόνων σας
    και θα είστε υπόλογοι , προδότες
    του Ελληνικού Έθνους .
    Μικρός Έλληνας

    Πραγματικότητα :
    Ελληνίδες με Μπούργκα σε 10 έτη το πολύ .
    Σενάριο μεν πραγματικότητα δε .
    Α ) ψηφίζω Παπανδρέου
    Β ) βγαίνει κυβέρνηση
    Γ ) δίνει ταυτότητες στους Μουσουλμάνους
    Δ ) στις επόμενες εκλογές :
    Μουσουλμανικό Κόμμα .
    Ε ) Παίρνει 55-60% μιας και ξεπερνούν οι
    Μουσουλμάνοι τα 5.000.000 .
    ΣΤ ) Να το Θεοκρατικό Καθεστώς .
    Αλλαγή στα σώματα Ασφαλείας . Αντικατάσταση .
    Ε ) Ντύσε τη γυναίκα σου με Μπούργκα
    η φύγε Μετανάστης !!!!!
    Μουσουλμανικός νόμος ,
    και πάλι σκλαβιά ειρηνική στην Τουρκία .
    Ζ ) Χάσε τη σύνταξη σου .
    Άντε και καλή Επιτυχία .
    Σημείωση :Ο Παπανδρέου και ο Αλαβάνος ,
    Δήλωσε ότι θα δώσει ταυτότητες στους Μουσουλμάνους .
    Ο Καραμανλής δεν δήλωσε τίποτα ακόμα .
    Γιάννης ο Άσημος

    Εθνική Σύνταξη
    Ελληνικέ λαέ , ετοιμάσου μιας και η
    Σύνταξη για την οποία δούλεψες μια ζωή ,
    θα μοιραστεί εξίσου σε Έλληνες και Μουσουλμάνους ,
    κατά τα λεγόμενα – προσδοκώμενα από ,
    ΠΑΣΟΚ ΣΥΡΙΖΑ ΚΚΕ .
    Μαζί με την σύνταξη θα χάσης μεγάλο μέρος
    της περιουσίας σου , γιατί ο ΧΑΣΑΝ πεινάει
    και θα σας σκοτώσει για να φάει.
    Σύνταξη : στο τέλος 450 ευρώ σε όλους με βάση
    τις αναλύσεις της ΕΥΡΟΣΤΑΤ .
    Αν δεν γίνεις Μουσουλμάνος , ο ΧΑΣΑΝ
    Με βάση την πίστη του θα σε σκοτώσει νόμιμα .
    Ιερός πόλεμος .
    Ξύπνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Λαέ ξυπνά .
    Είπαν και θα κάνουν :
    1) Γ .Α . Π .( ΠΑΣΟΚ) :
    Σε πρώτη φάση θα δώσω ταυτότητες
    Σε 700.000 Μουσουλμάνους .
    Έπεται συνέχεια για τα άλλα 3.000.000 Μουσουλμάνους .
    2) ΣΥΡΙΖΑ :
    Πιστό σκυλί συκοντάρει κραυγάζοντας .
    3) Κ.Κ.Ε. : Αλσχάϊμερ – Μαλάκυνση .
    4) ΛΑΟΣ : Φοβάμαι τον Χασάν .
    5) Ν.Δ. : Η σιωπή των αμνών .
    Πάρε θέση Τώρα .
    Οι λύκοι βελάζουν ,οι Μουσουλμάνοι
    ειρηνικά θα σας σκλαβώσουν
    την επομένη δεκαετία .

    Το Κοράνι η ευχή μου



    Μικρασιάτες - Πόντιοι - φαναριώτες
    Αίσχος τροπή και προδοσία , είναι
    όποιος από εσάς δίνει την ψήφο του
    σε διεφθαρμένα κόμματα ,
    που σκοπό έχουν να μονιμοποιήσουν
    Και να νομιμοποιήσουν , δίνοντας
    ταυτότητες σε εκατομμύρια Μουσουλμάνους
    στη Ελλάδα .
    θα τρίζουν τα κόκκαλα των προγόνων σας
    και θα είστε υπόλογοι , προδότες
    του Ελληνικού Έθνους .
    Μικρός Έλληνας

    Πραγματικότητα :
    Ελληνίδες με Μπούργκα σε 10 έτη το πολύ .
    Σενάριο μεν πραγματικότητα δε .
    Α ) ψηφίζω Παπανδρέου
    Β ) βγαίνει κυβέρνηση
    Γ ) δίνει ταυτότητες στους Μουσουλμάνους
    Δ ) στις επόμενες εκλογές :
    Μουσουλμανικό Κόμμα .
    Ε ) Παίρνει 55-60% μιας και ξεπερνούν οι
    Μουσουλμάνοι τα 5.000.000 .
    ΣΤ ) Να το Θεοκρατικό Καθεστώς .
    Αλλαγή στα σώματα Ασφαλείας . Αντικατάσταση .
    Ε ) Ντύσε τη γυναίκα σου με Μπούργκα
    η φύγε Μετανάστης !!!!!
    Μουσουλμανικός νόμος ,
    και πάλι σκλαβιά ειρηνική στην Τουρκία .
    Ζ ) Χάσε τη σύνταξη σου .
    Άντε και καλή Επιτυχία .
    Σημείωση :Ο Παπανδρέου και ο Αλαβάνος ,
    Δήλωσε ότι θα δώσει ταυτότητες στους Μουσουλμάνους .
    Ο Καραμανλής δεν δήλωσε τίποτα ακόμα .
    Γιάννης ο Άσημος

    Εθνική Σύνταξη
    Ελληνικέ λαέ , ετοιμάσου μιας και η
    Σύνταξη για την οποία δούλεψες μια ζωή ,
    θα μοιραστεί εξίσου σε Έλληνες και Μουσουλμάνους ,
    κατά τα λεγόμενα – προσδοκώμενα από ,
    ΠΑΣΟΚ ΣΥΡΙΖΑ ΚΚΕ .
    Μαζί με την σύνταξη θα χάσης μεγάλο μέρος
    της περιουσίας σου , γιατί ο ΧΑΣΑΝ πεινάει
    και θα σας σκοτώσει για να φάει.
    Σύνταξη : στο τέλος 450 ευρώ σε όλους με βάση
    τις αναλύσεις της ΕΥΡΟΣΤΑΤ .
    Αν δεν γίνεις Μουσουλμάνος , ο ΧΑΣΑΝ
    Με βάση την πίστη του θα σε σκοτώσει νόμιμα .
    Ιερός πόλεμος .
    Ξύπνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Μικρασιάτες - Πόντιοι - φαναριώτες
    Αίσχος τροπή και προδοσία , είναι
    όποιος από εσάς δίνει την ψήφο του
    σε διεφθαρμένα κόμματα ,
    που σκοπό έχουν να μονιμοποιήσουν
    Και να νομιμοποιήσουν , δίνοντας
    ταυτότητες σε εκατομμύρια Μουσουλμάνους
    στη Ελλάδα .
    θα τρίζουν τα κόκκαλα των προγόνων σας
    και θα είστε υπόλογοι , προδότες
    του Ελληνικού Έθνους .
    Μικρός Έλληνας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ο ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ ΚΑΝΕΙ ΠΙΠΕΣ ΣΤΗ ΡΗΓΙΛΛΗΣ
    ΚΑΙ Ο ΠΑΛΙΟΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥΣΤΡΙΟ.
    ΓΑΜΙΕΤΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ.
    ΑΥΤΟΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟΝ ΚΩΛΟ.
    Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟ ΜΟΥΝΙ
    ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΙΠΕΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ..

    Ο ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ ΚΑΝΕΙ ΠΙΠΕΣ ΣΤΗ ΡΗΓΙΛΛΗΣ
    ΚΑΙ Ο ΠΑΛΙΟΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥΣΤΡΙΟ.
    ΓΑΜΙΕΤΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ.
    ΑΥΤΟΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟΝ ΚΩΛΟ.
    Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟ ΜΟΥΝΙ
    ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΙΠΕΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ..


    Ο ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ ΚΑΝΕΙ ΠΙΠΕΣ ΣΤΗ ΡΗΓΙΛΛΗΣ
    ΚΑΙ Ο ΠΑΛΙΟΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥΣΤΡΙΟ.
    ΓΑΜΙΕΤΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ.
    ΑΥΤΟΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟΝ ΚΩΛΟ.
    Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟ ΜΟΥΝΙ
    ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΙΠΕΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ..

    Ο ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ ΚΑΝΕΙ ΠΙΠΕΣ ΣΤΗ ΡΗΓΙΛΛΗΣ
    ΚΑΙ Ο ΠΑΛΙΟΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥΣΤΡΙΟ.
    ΓΑΜΙΕΤΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ.
    ΑΥΤΟΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟΝ ΚΩΛΟ.
    Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟ ΜΟΥΝΙ
    ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΙΠΕΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΖΩΑ ΠΑΣΟΚ ΤΟΥ ΠΡΕΣΣ
    ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ
    ΠΡΩΙ ΠΡΩΙ ΜΕ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ
    ΖΩΑ ΠΑΣΟΚ - ΠΡΕΣΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ο ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ ΚΑΝΕΙ ΠΙΠΕΣ ΣΤΗ ΡΗΓΙΛΛΗΣ
    ΚΑΙ Ο ΠΑΛΙΟΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥΣΤΡΙΟ.
    ΓΑΜΙΕΤΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ.
    ΑΥΤΟΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟΝ ΚΩΛΟ.
    Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟ ΜΟΥΝΙ
    ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΙΠΕΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ..


    Ο ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ ΚΑΝΕΙ ΠΙΠΕΣ ΣΤΗ ΡΗΓΙΛΛΗΣ
    ΚΑΙ Ο ΠΑΛΙΟΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥΣΤΡΙΟ.
    ΓΑΜΙΕΤΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ.
    ΑΥΤΟΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟΝ ΚΩΛΟ.
    Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟ ΜΟΥΝΙ
    ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΙΠΕΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ..



    Ο ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ ΚΑΝΕΙ ΠΙΠΕΣ ΣΤΗ ΡΗΓΙΛΛΗΣ
    ΚΑΙ Ο ΠΑΛΙΟΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥΣΤΡΙΟ.
    ΓΑΜΙΕΤΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ.
    ΑΥΤΟΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟΝ ΚΩΛΟ.
    Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟ ΜΟΥΝΙ
    ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΙΠΕΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ..



    Ο ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ ΚΑΝΕΙ ΠΙΠΕΣ ΣΤΗ ΡΗΓΙΛΛΗΣ
    ΚΑΙ Ο ΠΑΛΙΟΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥΣΤΡΙΟ.
    ΓΑΜΙΕΤΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ.
    ΑΥΤΟΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟΝ ΚΩΛΟ.
    Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟ ΜΟΥΝΙ
    ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΙΠΕΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ο ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ ΚΑΝΕΙ ΠΙΠΕΣ ΣΤΗ ΡΗΓΙΛΛΗΣ
    ΚΑΙ Ο ΠΑΛΙΟΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥΣΤΡΙΟ.
    ΓΑΜΙΕΤΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ.
    ΑΥΤΟΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟΝ ΚΩΛΟ.
    Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟ ΜΟΥΝΙ
    ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΙΠΕΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ..


    Ο ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ ΚΑΝΕΙ ΠΙΠΕΣ ΣΤΗ ΡΗΓΙΛΛΗΣ
    ΚΑΙ Ο ΠΑΛΙΟΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥΣΤΡΙΟ.
    ΓΑΜΙΕΤΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ.
    ΑΥΤΟΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟΝ ΚΩΛΟ.
    Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟ ΜΟΥΝΙ
    ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΙΠΕΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ..



    Ο ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ ΚΑΝΕΙ ΠΙΠΕΣ ΣΤΗ ΡΗΓΙΛΛΗΣ
    ΚΑΙ Ο ΠΑΛΙΟΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥΣΤΡΙΟ.
    ΓΑΜΙΕΤΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ.
    ΑΥΤΟΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟΝ ΚΩΛΟ.
    Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟ ΜΟΥΝΙ
    ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΙΠΕΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ..



    Ο ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ ΚΑΝΕΙ ΠΙΠΕΣ ΣΤΗ ΡΗΓΙΛΛΗΣ
    ΚΑΙ Ο ΠΑΛΙΟΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥΣΤΡΙΟ.
    ΓΑΜΙΕΤΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ.
    ΑΥΤΟΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟΝ ΚΩΛΟ.
    Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟ ΜΟΥΝΙ
    ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΙΠΕΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ο ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ ΚΑΝΕΙ ΠΙΠΕΣ ΣΤΗ ΡΗΓΙΛΛΗΣ
    ΚΑΙ Ο ΠΑΛΙΟΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥΣΤΡΙΟ.
    ΓΑΜΙΕΤΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ.
    ΑΥΤΟΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟΝ ΚΩΛΟ.
    Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟ ΜΟΥΝΙ
    ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΙΠΕΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ..


    Ο ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ ΚΑΝΕΙ ΠΙΠΕΣ ΣΤΗ ΡΗΓΙΛΛΗΣ
    ΚΑΙ Ο ΠΑΛΙΟΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥΣΤΡΙΟ.
    ΓΑΜΙΕΤΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ.
    ΑΥΤΟΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟΝ ΚΩΛΟ.
    Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟ ΜΟΥΝΙ
    ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΙΠΕΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ..



    Ο ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ ΚΑΝΕΙ ΠΙΠΕΣ ΣΤΗ ΡΗΓΙΛΛΗΣ
    ΚΑΙ Ο ΠΑΛΙΟΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥΣΤΡΙΟ.
    ΓΑΜΙΕΤΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ.
    ΑΥΤΟΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟΝ ΚΩΛΟ.
    Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟ ΜΟΥΝΙ
    ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΙΠΕΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ..



    Ο ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ ΚΑΝΕΙ ΠΙΠΕΣ ΣΤΗ ΡΗΓΙΛΛΗΣ
    ΚΑΙ Ο ΠΑΛΙΟΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥΣΤΡΙΟ.
    ΓΑΜΙΕΤΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ.
    ΑΥΤΟΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟΝ ΚΩΛΟ.
    Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟ ΜΟΥΝΙ
    ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΙΠΕΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ο ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ ΚΑΝΕΙ ΠΙΠΕΣ ΣΤΗ ΡΗΓΙΛΛΗΣ
    ΚΑΙ Ο ΠΑΛΙΟΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥΣΤΡΙΟ.
    ΓΑΜΙΕΤΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ.
    ΑΥΤΟΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟΝ ΚΩΛΟ.
    Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟ ΜΟΥΝΙ
    ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΙΠΕΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ..


    Ο ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ ΚΑΝΕΙ ΠΙΠΕΣ ΣΤΗ ΡΗΓΙΛΛΗΣ
    ΚΑΙ Ο ΠΑΛΙΟΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥΣΤΡΙΟ.
    ΓΑΜΙΕΤΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ.
    ΑΥΤΟΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟΝ ΚΩΛΟ.
    Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟ ΜΟΥΝΙ
    ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΙΠΕΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ..



    Ο ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ ΚΑΝΕΙ ΠΙΠΕΣ ΣΤΗ ΡΗΓΙΛΛΗΣ
    ΚΑΙ Ο ΠΑΛΙΟΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥΣΤΡΙΟ.
    ΓΑΜΙΕΤΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ.
    ΑΥΤΟΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟΝ ΚΩΛΟ.
    Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟ ΜΟΥΝΙ
    ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΙΠΕΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ..



    Ο ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ ΚΑΝΕΙ ΠΙΠΕΣ ΣΤΗ ΡΗΓΙΛΛΗΣ
    ΚΑΙ Ο ΠΑΛΙΟΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥΣΤΡΙΟ.
    ΓΑΜΙΕΤΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ.
    ΑΥΤΟΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟΝ ΚΩΛΟ.
    Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟ ΜΟΥΝΙ
    ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΙΠΕΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. "Σχετικά με τις κόρες του Καραβέλα"
    ΚΑΙ Η ΛΥΣΣΑ ΤΩΝ ΡΟΥΦΙΑΝΩΝ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ

    "Έχετε λυσσάξει όλοι, νομίζω πως είναι σίγουρο ότι τότε τα κορίτσια δεν γνώριζαν και είναι θύματα εξαπάτησης του ίδιου τους πατέρα, πολύ πιθανό και της μητέρας (να τους χαίρονται!)όπως επίσης και πολύ πιθανό μεγαλώνοντας να...
    έμαθαν.
    Όπως και να'χει(ξέρουν δεν ξέρουν) απ΄τη στιγμή που τα ονόματά τους εμπλέκονται σε μετοχές εταιρειών και μεγάλης απάτης δεν μπορούν να μην ελεγχθούν ακόμα και να προφυλακιστούν μόνο και μόνο επειδή είναι οι κόρες ενός απατεώνα.
    Όσο για την εμπλοκή των πολιτικών προσώπων έχετε απόλυτο δίκιο και είναι βέβαιο ότι την έχουν ήδη σκαπουλάρει χωρίς καν να μπουν στον κόπο και να φύγουν απ'τη χώρα αλλά αντιθετα να βλέπουμε με αφορμή τις ευρωεκλογές την φωτεινή τους χαμογελαστή οδοντοστοιχία να προβάλλει σε όλες τις κολώνες της ΔΕΗ ... έτσι είναι το σύστημα που τους επιτρέψαμε να εδραιώσουν ...ότι κι αν κάνουν να τη βγάζουν καθαρή, να μην παραιτούνται και να ξαναψηφίζονται. Από εμάς...τους δίκαιους -σήμερα στο θέμα Καραβέλα-πολίτες!
    Εξαιτίας όλων αυτών όμως, όπως και της συνενοχής μου, ενοχής μου και της ατομικής μου ευθύνης σαν ελληνίδα πολίτης για την πολιτική αυτή λαίλαπα που μας έχει καβαλήσει δεν μπορώ να δώσω ελαφρυντικά στον κάθε απατεώνα και όποιον συνεργάζεται γιατί τότε θα πρέπει να απαιτήσω να ανοίξουν οι πόρτες των φυλακών..."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ο ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ ΚΑΝΕΙ ΠΙΠΕΣ ΣΤΗ ΡΗΓΙΛΛΗΣ
    ΚΑΙ Ο ΠΑΛΙΟΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥΣΤΡΙΟ.
    ΓΑΜΙΕΤΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ.
    ΑΥΤΟΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟΝ ΚΩΛΟ.
    Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟ ΜΟΥΝΙ
    ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΙΠΕΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ..


    Ο ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ ΚΑΝΕΙ ΠΙΠΕΣ ΣΤΗ ΡΗΓΙΛΛΗΣ
    ΚΑΙ Ο ΠΑΛΙΟΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥΣΤΡΙΟ.
    ΓΑΜΙΕΤΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ.
    ΑΥΤΟΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟΝ ΚΩΛΟ.
    Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟ ΜΟΥΝΙ
    ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΙΠΕΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ..



    Ο ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ ΚΑΝΕΙ ΠΙΠΕΣ ΣΤΗ ΡΗΓΙΛΛΗΣ
    ΚΑΙ Ο ΠΑΛΙΟΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥΣΤΡΙΟ.
    ΓΑΜΙΕΤΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ.
    ΑΥΤΟΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟΝ ΚΩΛΟ.
    Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟ ΜΟΥΝΙ
    ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΙΠΕΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ..



    Ο ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ ΚΑΝΕΙ ΠΙΠΕΣ ΣΤΗ ΡΗΓΙΛΛΗΣ
    ΚΑΙ Ο ΠΑΛΙΟΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥΣΤΡΙΟ.
    ΓΑΜΙΕΤΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ.
    ΑΥΤΟΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟΝ ΚΩΛΟ.
    Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟ ΜΟΥΝΙ
    ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΙΠΕΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ο ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ ΚΑΝΕΙ ΠΙΠΕΣ ΣΤΗ ΡΗΓΙΛΛΗΣ
    ΚΑΙ Ο ΠΑΛΙΟΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥΣΤΡΙΟ.
    ΓΑΜΙΕΤΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ.
    ΑΥΤΟΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟΝ ΚΩΛΟ.
    Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟ ΜΟΥΝΙ
    ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΙΠΕΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ..


    Ο ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ ΚΑΝΕΙ ΠΙΠΕΣ ΣΤΗ ΡΗΓΙΛΛΗΣ
    ΚΑΙ Ο ΠΑΛΙΟΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥΣΤΡΙΟ.
    ΓΑΜΙΕΤΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ.
    ΑΥΤΟΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟΝ ΚΩΛΟ.
    Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟ ΜΟΥΝΙ
    ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΙΠΕΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ..



    Ο ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ ΚΑΝΕΙ ΠΙΠΕΣ ΣΤΗ ΡΗΓΙΛΛΗΣ
    ΚΑΙ Ο ΠΑΛΙΟΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥΣΤΡΙΟ.
    ΓΑΜΙΕΤΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ.
    ΑΥΤΟΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟΝ ΚΩΛΟ.
    Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟ ΜΟΥΝΙ
    ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΙΠΕΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ..



    Ο ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ ΚΑΝΕΙ ΠΙΠΕΣ ΣΤΗ ΡΗΓΙΛΛΗΣ
    ΚΑΙ Ο ΠΑΛΙΟΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥΣΤΡΙΟ.
    ΓΑΜΙΕΤΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ.
    ΑΥΤΟΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟΝ ΚΩΛΟ.
    Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟ ΜΟΥΝΙ
    ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΙΠΕΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ο ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ ΚΑΝΕΙ ΠΙΠΕΣ ΣΤΗ ΡΗΓΙΛΛΗΣ
    ΚΑΙ Ο ΠΑΛΙΟΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥΣΤΡΙΟ.
    ΓΑΜΙΕΤΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ.
    ΑΥΤΟΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟΝ ΚΩΛΟ.
    Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟ ΜΟΥΝΙ
    ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΙΠΕΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ..


    Ο ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ ΚΑΝΕΙ ΠΙΠΕΣ ΣΤΗ ΡΗΓΙΛΛΗΣ
    ΚΑΙ Ο ΠΑΛΙΟΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥΣΤΡΙΟ.
    ΓΑΜΙΕΤΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ.
    ΑΥΤΟΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟΝ ΚΩΛΟ.
    Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟ ΜΟΥΝΙ
    ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΙΠΕΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ..



    Ο ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ ΚΑΝΕΙ ΠΙΠΕΣ ΣΤΗ ΡΗΓΙΛΛΗΣ
    ΚΑΙ Ο ΠΑΛΙΟΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥΣΤΡΙΟ.
    ΓΑΜΙΕΤΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ.
    ΑΥΤΟΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟΝ ΚΩΛΟ.
    Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟ ΜΟΥΝΙ
    ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΙΠΕΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ..



    Ο ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ ΚΑΝΕΙ ΠΙΠΕΣ ΣΤΗ ΡΗΓΙΛΛΗΣ
    ΚΑΙ Ο ΠΑΛΙΟΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥΣΤΡΙΟ.
    ΓΑΜΙΕΤΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ.
    ΑΥΤΟΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟΝ ΚΩΛΟ.
    Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟ ΜΟΥΝΙ
    ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΙΠΕΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ο ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ ΚΑΝΕΙ ΠΙΠΕΣ ΣΤΗ ΡΗΓΙΛΛΗΣ
    ΚΑΙ Ο ΠΑΛΙΟΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥΣΤΡΙΟ.
    ΓΑΜΙΕΤΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ.
    ΑΥΤΟΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟΝ ΚΩΛΟ.
    Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟ ΜΟΥΝΙ
    ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΙΠΕΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ..


    Ο ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ ΚΑΝΕΙ ΠΙΠΕΣ ΣΤΗ ΡΗΓΙΛΛΗΣ
    ΚΑΙ Ο ΠΑΛΙΟΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥΣΤΡΙΟ.
    ΓΑΜΙΕΤΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ.
    ΑΥΤΟΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟΝ ΚΩΛΟ.
    Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟ ΜΟΥΝΙ
    ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΙΠΕΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ..



    Ο ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ ΚΑΝΕΙ ΠΙΠΕΣ ΣΤΗ ΡΗΓΙΛΛΗΣ
    ΚΑΙ Ο ΠΑΛΙΟΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥΣΤΡΙΟ.
    ΓΑΜΙΕΤΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ.
    ΑΥΤΟΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟΝ ΚΩΛΟ.
    Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟ ΜΟΥΝΙ
    ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΙΠΕΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ..



    Ο ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ ΚΑΝΕΙ ΠΙΠΕΣ ΣΤΗ ΡΗΓΙΛΛΗΣ
    ΚΑΙ Ο ΠΑΛΙΟΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥΣΤΡΙΟ.
    ΓΑΜΙΕΤΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ.
    ΑΥΤΟΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟΝ ΚΩΛΟ.
    Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟ ΜΟΥΝΙ
    ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΙΠΕΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ο ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ ΚΑΝΕΙ ΠΙΠΕΣ ΣΤΗ ΡΗΓΙΛΛΗΣ
    ΚΑΙ Ο ΠΑΛΙΟΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥΣΤΡΙΟ.
    ΓΑΜΙΕΤΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ.
    ΑΥΤΟΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟΝ ΚΩΛΟ.
    Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟ ΜΟΥΝΙ
    ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΙΠΕΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ..


    Ο ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ ΚΑΝΕΙ ΠΙΠΕΣ ΣΤΗ ΡΗΓΙΛΛΗΣ
    ΚΑΙ Ο ΠΑΛΙΟΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥΣΤΡΙΟ.
    ΓΑΜΙΕΤΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ.
    ΑΥΤΟΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟΝ ΚΩΛΟ.
    Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟ ΜΟΥΝΙ
    ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΙΠΕΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ..



    Ο ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ ΚΑΝΕΙ ΠΙΠΕΣ ΣΤΗ ΡΗΓΙΛΛΗΣ
    ΚΑΙ Ο ΠΑΛΙΟΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥΣΤΡΙΟ.
    ΓΑΜΙΕΤΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ.
    ΑΥΤΟΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟΝ ΚΩΛΟ.
    Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟ ΜΟΥΝΙ
    ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΙΠΕΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ..



    Ο ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ ΚΑΝΕΙ ΠΙΠΕΣ ΣΤΗ ΡΗΓΙΛΛΗΣ
    ΚΑΙ Ο ΠΑΛΙΟΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥΣΤΡΙΟ.
    ΓΑΜΙΕΤΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ.
    ΑΥΤΟΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟΝ ΚΩΛΟ.
    Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟ ΜΟΥΝΙ
    ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΙΠΕΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ελα ρε socrates,
    θα σε πάρει μαζί στο Tufts ο gay boulis;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΔΕΝ ΥΠΟΧΡΕΩΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΟΥΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ, ΟΥΤΕ ΝΑ ΑΚΟΥΕΙ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ, ΟΥΤΕ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, ΟΥΤΕ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΤΑΙ ΑΠΟ BLOG ΣΕ BLOG ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙ & ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ.
    ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΜΗΝ ΦΩΝΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΗΝ ΒΡΙΖΕΤΑΙ. ΑΠΛΑ ΝΑ ΑΠΕΧΕΤΑΙ. ΑΛΛΑ ΤΟΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΣΑΣ ΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑΖΟΝΤΑΣ ? ΑΡΑ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΤΑ BLOG ΠΟΥ "ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ" ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΑΝΩΝΥΜΟΙ ΒΡΗΚΑΤΕ ΕΝΑ ΒΗΜΑ. Ο ΕΠΙΛΟΓΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Μη γίνεστε θύματα του μεγάλου σχεδίου της συμμορίας Καραμανλή , Λούλη που προσπαθεί με θεμιτά και αθέμιτα μέσα να στρέψει το μεγάλο ποτάμι της οργής απέναντι στο μεγαλύτερο πολιτικό απατεώνα που κυβέρνησε ποτέ , τον επικίνδυνο εχθρό της Ελλάδας και να δείξει την αδιαφορία τάχα του κόσμου υπαγορεύοντας στον Έλληνα πολίτη να προτιμήσει τις παραλίες και την αποχή .
    Έχει φροντίσει σε συνεννόηση με τους δημοσκόπους για την περίπτωση που ο πολίτης φτάσει στην κάλπη να δείξει την οργή του στηρίζοντας το κόμμα των οικολόγων ένα κόμμα που δεν υπήρχε, ούτε κανείς ήξερε ποιοι είναι αυτοί που κρύβονται πίσω από το όνομα οικολόγοι και οι δημοσκόποι του έδιναν μεγάλα ποσοστά .
    Σε όλη αυτή την τραγική φαρσοκωμωδία σε βάρος του Ελληνικού λαού συμμετέχει το συγκρότημα Λαμπράκη μέσω του Βήματος και με πληρωμένα τσιράκια τύπου Πρετεντέρη κάνουν τα αδύνατα δυνατά προκειμένου να μειώσουν στα μάτια του Ελληνικού λαού το Γιώργο Παπανδρέου και το ΠΑ.ΣΟ.Κ. και να δώσουν αξία στη συμμορία των απατεώνων που σήμερα κυβερνά για να συνεχίσει το ληστρικό έργο του ξεπουλήματος της Ελλάδας μας σε μεγαλοαπατεώνες Νεοκοσκωτάδες που καραδοκούν να πάρουν στα χέρια τους τον τομέα της Υγείας και της Παιδείας που συστηματικά απαξιώνεται από ανίκανους υπουργούς βάζοντας σε υποθήκη το μέλλον όλων των γενεών .
    Το μεγάλο σχέδιο της συμμορίας Καραμανλή Λούλη δεν πρέπει να περάσει.
    Ελάτε να στείλουμε ολοι μαζί το μήνυμα της αντίστασης στα σχέδια ξεπουλήματος της Ελλάδας .

    Ολοι μαζί πάμε κάλπη.
    Ψηφίζουμε ΠΑ.ΣΟ.Κ.
    Στηρίζουμε το Γιώργο Παπανδρέου.

    ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Θα ρθει ο Σαμαράς
    Θα ρθει η Ντόρα
    Θα ρθει ο Αβραμόπουλος
    Τον πούλο
    Τον πουλο θα πάρουμε
    Θα διαλυθούμε
    Θα διασπαστούμε
    Τον πουλο τον πουλο θα πάρουμε
    Στις 7 Ιουνίου τον πούλο θα πάρουμε
    Γάμησε τα
    Τον πούλο


    Θα ρθει ο Σαμαράς
    Θα ρθει η Ντόρα
    Θα ρθει ο Αβραμόπουλος
    Τον πούλο
    Τον πουλο θα πάρουμε
    Θα διαλυθούμε
    Θα διασπαστούμε
    Τον πουλο τον πουλο θα πάρουμε
    Στις 7 Ιουνίου τον πούλο θα πάρουμε
    Γάμησε τα
    Τον πούλο


    Θα ρθει ο Σαμαράς
    Θα ρθει η Ντόρα
    Θα ρθει ο Αβραμόπουλος
    Τον πούλο
    Τον πουλο θα πάρουμε
    Θα διαλυθούμε
    Θα διασπαστούμε
    Τον πουλο τον πουλο θα πάρουμε
    Στις 7 Ιουνίου τον πούλο θα πάρουμε
    Γάμησε τα
    Τον πούλο


    Θα ρθει ο Σαμαράς
    Θα ρθει η Ντόρα
    Θα ρθει ο Αβραμόπουλος
    Τον πούλο
    Τον πουλο θα πάρουμε
    Θα διαλυθούμε
    Θα διασπαστούμε
    Τον πουλο τον πουλο θα πάρουμε
    Στις 7 Ιουνίου τον πούλο θα πάρουμε
    Γάμησε τα
    Τον πούλο


    Θα ρθει ο Σαμαράς
    Θα ρθει η Ντόρα
    Θα ρθει ο Αβραμόπουλος
    Τον πούλο
    Τον πουλο θα πάρουμε
    Θα διαλυθούμε
    Θα διασπαστούμε
    Τον πουλο τον πουλο θα πάρουμε
    Στις 7 Ιουνίου τον πούλο θα πάρουμε
    Γάμησε τα
    Τον πούλο


    Θα ρθει ο Σαμαράς
    Θα ρθει η Ντόρα
    Θα ρθει ο Αβραμόπουλος
    Τον πούλο
    Τον πουλο θα πάρουμε
    Θα διαλυθούμε
    Θα διασπαστούμε
    Τον πουλο τον πουλο θα πάρουμε
    Στις 7 Ιουνίου τον πούλο θα πάρουμε
    Γάμησε τα
    Τον πούλο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ο ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ ΚΑΝΕΙ ΠΙΠΕΣ ΣΤΗ ΡΗΓΙΛΛΗΣ

    ΚΑΙ Ο ΠΑΛΙΟΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥΣΤΡΙΟ.
    ΓΑΜΙΕΤΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ.
    ΑΥΤΟΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟΝ ΚΩΛΟ.
    Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟ ΜΟΥΝΙ
    ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΙΠΕΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ..



    Ο ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ ΚΑΝΕΙ ΠΙΠΕΣ ΣΤΗ ΡΗΓΙΛΛΗΣ

    ΚΑΙ Ο ΠΑΛΙΟΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥΣΤΡΙΟ.
    ΓΑΜΙΕΤΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ.
    ΑΥΤΟΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟΝ ΚΩΛΟ.
    Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟ ΜΟΥΝΙ
    ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΙΠΕΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ..



    Ο ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ ΚΑΝΕΙ ΠΙΠΕΣ ΣΤΗ ΡΗΓΙΛΛΗΣ


    ΚΑΙ Ο ΠΑΛΙΟΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥΣΤΡΙΟ.
    ΓΑΜΙΕΤΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ.
    ΑΥΤΟΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟΝ ΚΩΛΟ.
    Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟ ΜΟΥΝΙ
    ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΙΠΕΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ..



    Ο ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ ΚΑΝΕΙ ΠΙΠΕΣ ΣΤΗ ΡΗΓΙΛΛΗΣ



    ΚΑΙ Ο ΠΑΛΙΟΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥΣΤΡΙΟ.
    ΓΑΜΙΕΤΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ.
    ΑΥΤΟΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟΝ ΚΩΛΟ.
    Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟ ΜΟΥΝΙ
    ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΙΠΕΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Ο ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ ΚΑΝΕΙ ΠΙΠΕΣ ΣΤΗ ΡΗΓΙΛΛΗΣ

    ΚΑΙ Ο ΠΑΛΙΟΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥΣΤΡΙΟ.
    ΓΑΜΙΕΤΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ.
    ΑΥΤΟΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟΝ ΚΩΛΟ.
    Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟ ΜΟΥΝΙ
    ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΙΠΕΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ..



    Ο ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ ΚΑΝΕΙ ΠΙΠΕΣ ΣΤΗ ΡΗΓΙΛΛΗΣ

    ΚΑΙ Ο ΠΑΛΙΟΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥΣΤΡΙΟ.
    ΓΑΜΙΕΤΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ.
    ΑΥΤΟΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟΝ ΚΩΛΟ.
    Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟ ΜΟΥΝΙ
    ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΙΠΕΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ..



    Ο ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ ΚΑΝΕΙ ΠΙΠΕΣ ΣΤΗ ΡΗΓΙΛΛΗΣ


    ΚΑΙ Ο ΠΑΛΙΟΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥΣΤΡΙΟ.
    ΓΑΜΙΕΤΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ.
    ΑΥΤΟΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟΝ ΚΩΛΟ.
    Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟ ΜΟΥΝΙ
    ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΙΠΕΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ..



    Ο ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ ΚΑΝΕΙ ΠΙΠΕΣ ΣΤΗ ΡΗΓΙΛΛΗΣ



    ΚΑΙ Ο ΠΑΛΙΟΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥΣΤΡΙΟ.
    ΓΑΜΙΕΤΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ.
    ΑΥΤΟΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟΝ ΚΩΛΟ.
    Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟ ΜΟΥΝΙ
    ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΙΠΕΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Ο ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ ΚΑΝΕΙ ΠΙΠΕΣ ΣΤΗ ΡΗΓΙΛΛΗΣ

    ΚΑΙ Ο ΠΑΛΙΟΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥΣΤΡΙΟ.
    ΓΑΜΙΕΤΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ.
    ΑΥΤΟΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟΝ ΚΩΛΟ.
    Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟ ΜΟΥΝΙ
    ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΙΠΕΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ..



    Ο ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ ΚΑΝΕΙ ΠΙΠΕΣ ΣΤΗ ΡΗΓΙΛΛΗΣ

    ΚΑΙ Ο ΠΑΛΙΟΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥΣΤΡΙΟ.
    ΓΑΜΙΕΤΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ.
    ΑΥΤΟΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟΝ ΚΩΛΟ.
    Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟ ΜΟΥΝΙ
    ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΙΠΕΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ..



    Ο ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ ΚΑΝΕΙ ΠΙΠΕΣ ΣΤΗ ΡΗΓΙΛΛΗΣ


    ΚΑΙ Ο ΠΑΛΙΟΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥΣΤΡΙΟ.
    ΓΑΜΙΕΤΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ.
    ΑΥΤΟΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟΝ ΚΩΛΟ.
    Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟ ΜΟΥΝΙ
    ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΙΠΕΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ..



    Ο ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ ΚΑΝΕΙ ΠΙΠΕΣ ΣΤΗ ΡΗΓΙΛΛΗΣ



    ΚΑΙ Ο ΠΑΛΙΟΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥΣΤΡΙΟ.
    ΓΑΜΙΕΤΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ.
    ΑΥΤΟΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟΝ ΚΩΛΟ.
    Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟ ΜΟΥΝΙ
    ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΙΠΕΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Ο ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ ΚΑΝΕΙ ΠΙΠΕΣ ΣΤΗ ΡΗΓΙΛΛΗΣ

    ΚΑΙ Ο ΠΑΛΙΟΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥΣΤΡΙΟ.
    ΓΑΜΙΕΤΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ.
    ΑΥΤΟΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟΝ ΚΩΛΟ.
    Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟ ΜΟΥΝΙ
    ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΙΠΕΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ..



    Ο ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ ΚΑΝΕΙ ΠΙΠΕΣ ΣΤΗ ΡΗΓΙΛΛΗΣ

    ΚΑΙ Ο ΠΑΛΙΟΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥΣΤΡΙΟ.
    ΓΑΜΙΕΤΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ.
    ΑΥΤΟΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟΝ ΚΩΛΟ.
    Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟ ΜΟΥΝΙ
    ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΙΠΕΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ..



    Ο ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ ΚΑΝΕΙ ΠΙΠΕΣ ΣΤΗ ΡΗΓΙΛΛΗΣ


    ΚΑΙ Ο ΠΑΛΙΟΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥΣΤΡΙΟ.
    ΓΑΜΙΕΤΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ.
    ΑΥΤΟΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟΝ ΚΩΛΟ.
    Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟ ΜΟΥΝΙ
    ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΙΠΕΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ..



    Ο ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ ΚΑΝΕΙ ΠΙΠΕΣ ΣΤΗ ΡΗΓΙΛΛΗΣ



    ΚΑΙ Ο ΠΑΛΙΟΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥΣΤΡΙΟ.
    ΓΑΜΙΕΤΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ.
    ΑΥΤΟΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟΝ ΚΩΛΟ.
    Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟ ΜΟΥΝΙ
    ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΙΠΕΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Ο ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ ΚΑΝΕΙ ΠΙΠΕΣ ΣΤΗ ΡΗΓΙΛΛΗΣ

    ΚΑΙ Ο ΠΑΛΙΟΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥΣΤΡΙΟ.
    ΓΑΜΙΕΤΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ.
    ΑΥΤΟΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟΝ ΚΩΛΟ.
    Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟ ΜΟΥΝΙ
    ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΙΠΕΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ..



    Ο ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ ΚΑΝΕΙ ΠΙΠΕΣ ΣΤΗ ΡΗΓΙΛΛΗΣ

    ΚΑΙ Ο ΠΑΛΙΟΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥΣΤΡΙΟ.
    ΓΑΜΙΕΤΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ.
    ΑΥΤΟΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟΝ ΚΩΛΟ.
    Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟ ΜΟΥΝΙ
    ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΙΠΕΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ..



    Ο ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ ΚΑΝΕΙ ΠΙΠΕΣ ΣΤΗ ΡΗΓΙΛΛΗΣ


    ΚΑΙ Ο ΠΑΛΙΟΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥΣΤΡΙΟ.
    ΓΑΜΙΕΤΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ.
    ΑΥΤΟΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟΝ ΚΩΛΟ.
    Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟ ΜΟΥΝΙ
    ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΙΠΕΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ..



    Ο ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ ΚΑΝΕΙ ΠΙΠΕΣ ΣΤΗ ΡΗΓΙΛΛΗΣ



    ΚΑΙ Ο ΠΑΛΙΟΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥΣΤΡΙΟ.
    ΓΑΜΙΕΤΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ.
    ΑΥΤΟΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟΝ ΚΩΛΟ.
    Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟ ΜΟΥΝΙ
    ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΙΠΕΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Ο ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ ΚΑΝΕΙ ΠΙΠΕΣ ΣΤΗ ΡΗΓΙΛΛΗΣ

    ΚΑΙ Ο ΠΑΛΙΟΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥΣΤΡΙΟ.
    ΓΑΜΙΕΤΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ.
    ΑΥΤΟΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟΝ ΚΩΛΟ.
    Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟ ΜΟΥΝΙ
    ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΙΠΕΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ..



    Ο ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ ΚΑΝΕΙ ΠΙΠΕΣ ΣΤΗ ΡΗΓΙΛΛΗΣ

    ΚΑΙ Ο ΠΑΛΙΟΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥΣΤΡΙΟ.
    ΓΑΜΙΕΤΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ.
    ΑΥΤΟΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟΝ ΚΩΛΟ.
    Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟ ΜΟΥΝΙ
    ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΙΠΕΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ..



    Ο ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ ΚΑΝΕΙ ΠΙΠΕΣ ΣΤΗ ΡΗΓΙΛΛΗΣ


    ΚΑΙ Ο ΠΑΛΙΟΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥΣΤΡΙΟ.
    ΓΑΜΙΕΤΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ.
    ΑΥΤΟΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟΝ ΚΩΛΟ.
    Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟ ΜΟΥΝΙ
    ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΙΠΕΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ..



    Ο ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ ΚΑΝΕΙ ΠΙΠΕΣ ΣΤΗ ΡΗΓΙΛΛΗΣ



    ΚΑΙ Ο ΠΑΛΙΟΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥΣΤΡΙΟ.
    ΓΑΜΙΕΤΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ.
    ΑΥΤΟΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟΝ ΚΩΛΟ.
    Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟ ΜΟΥΝΙ
    ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΙΠΕΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Ο ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ ΚΑΝΕΙ ΠΙΠΕΣ ΣΤΗ ΡΗΓΙΛΛΗΣ

    ΚΑΙ Ο ΠΑΛΙΟΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥΣΤΡΙΟ.
    ΓΑΜΙΕΤΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ.
    ΑΥΤΟΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟΝ ΚΩΛΟ.
    Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟ ΜΟΥΝΙ
    ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΙΠΕΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ..



    Ο ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ ΚΑΝΕΙ ΠΙΠΕΣ ΣΤΗ ΡΗΓΙΛΛΗΣ

    ΚΑΙ Ο ΠΑΛΙΟΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥΣΤΡΙΟ.
    ΓΑΜΙΕΤΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ.
    ΑΥΤΟΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟΝ ΚΩΛΟ.
    Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟ ΜΟΥΝΙ
    ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΙΠΕΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ..



    Ο ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ ΚΑΝΕΙ ΠΙΠΕΣ ΣΤΗ ΡΗΓΙΛΛΗΣ


    ΚΑΙ Ο ΠΑΛΙΟΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥΣΤΡΙΟ.
    ΓΑΜΙΕΤΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ.
    ΑΥΤΟΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟΝ ΚΩΛΟ.
    Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟ ΜΟΥΝΙ
    ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΙΠΕΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ..



    Ο ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ ΚΑΝΕΙ ΠΙΠΕΣ ΣΤΗ ΡΗΓΙΛΛΗΣ



    ΚΑΙ Ο ΠΑΛΙΟΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥΣΤΡΙΟ.
    ΓΑΜΙΕΤΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ.
    ΑΥΤΟΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟΝ ΚΩΛΟ.
    Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟ ΜΟΥΝΙ
    ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΙΠΕΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. tora ti sxesei exei an o kapsalmpelis kani pipes me to mpourdelo tin Nea Dimomalakia
    as ma to exigisi kapoios re paidia
    to sigouro eine oti afto pou ginetazi esokommatika eitane anamenomeno outos i alloios i oikogeneia tou Mitsotakoula eithele na valei xeri sto komma me ton enan i ton allo tropo
    Ego ena sas po RE ELLINARADES DEN PATE NA GAMITHITE pou akoma sas ftinoune oi politikoi kai eseis nomizetai oti psixalizei

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Ο ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ ΚΑΝΕΙ ΠΙΠΕΣ ΣΤΗ ΡΗΓΙΛΛΗΣ

    ΚΑΙ Ο ΠΑΛΙΟΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥΣΤΡΙΟ.
    ΓΑΜΙΕΤΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ.
    ΑΥΤΟΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟΝ ΚΩΛΟ.
    Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟ ΜΟΥΝΙ
    ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΙΠΕΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ..



    Ο ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ ΚΑΝΕΙ ΠΙΠΕΣ ΣΤΗ ΡΗΓΙΛΛΗΣ

    ΚΑΙ Ο ΠΑΛΙΟΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥΣΤΡΙΟ.
    ΓΑΜΙΕΤΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ.
    ΑΥΤΟΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟΝ ΚΩΛΟ.
    Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟ ΜΟΥΝΙ
    ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΙΠΕΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ..



    Ο ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ ΚΑΝΕΙ ΠΙΠΕΣ ΣΤΗ ΡΗΓΙΛΛΗΣ


    ΚΑΙ Ο ΠΑΛΙΟΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥΣΤΡΙΟ.
    ΓΑΜΙΕΤΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ.
    ΑΥΤΟΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟΝ ΚΩΛΟ.
    Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟ ΜΟΥΝΙ
    ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΙΠΕΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ..



    Ο ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ ΚΑΝΕΙ ΠΙΠΕΣ ΣΤΗ ΡΗΓΙΛΛΗΣ



    ΚΑΙ Ο ΠΑΛΙΟΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥΣΤΡΙΟ.
    ΓΑΜΙΕΤΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ.
    ΑΥΤΟΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟΝ ΚΩΛΟ.
    Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟ ΜΟΥΝΙ
    ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΙΠΕΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Ο ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ ΚΑΝΕΙ ΠΙΠΕΣ ΣΤΗ ΡΗΓΙΛΛΗΣ

    ΚΑΙ Ο ΠΑΛΙΟΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥΣΤΡΙΟ.
    ΓΑΜΙΕΤΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ.
    ΑΥΤΟΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟΝ ΚΩΛΟ.
    Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟ ΜΟΥΝΙ
    ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΙΠΕΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ..



    Ο ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ ΚΑΝΕΙ ΠΙΠΕΣ ΣΤΗ ΡΗΓΙΛΛΗΣ

    ΚΑΙ Ο ΠΑΛΙΟΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥΣΤΡΙΟ.
    ΓΑΜΙΕΤΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ.
    ΑΥΤΟΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟΝ ΚΩΛΟ.
    Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟ ΜΟΥΝΙ
    ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΙΠΕΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ..



    Ο ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ ΚΑΝΕΙ ΠΙΠΕΣ ΣΤΗ ΡΗΓΙΛΛΗΣ


    ΚΑΙ Ο ΠΑΛΙΟΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥΣΤΡΙΟ.
    ΓΑΜΙΕΤΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ.
    ΑΥΤΟΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟΝ ΚΩΛΟ.
    Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟ ΜΟΥΝΙ
    ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΙΠΕΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ..



    Ο ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ ΚΑΝΕΙ ΠΙΠΕΣ ΣΤΗ ΡΗΓΙΛΛΗΣ



    ΚΑΙ Ο ΠΑΛΙΟΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥΣΤΡΙΟ.
    ΓΑΜΙΕΤΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ.
    ΑΥΤΟΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟΝ ΚΩΛΟ.
    Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟ ΜΟΥΝΙ
    ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΙΠΕΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Ο ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ ΚΑΝΕΙ ΠΙΠΕΣ ΣΤΗ ΡΗΓΙΛΛΗΣ

    ΚΑΙ Ο ΠΑΛΙΟΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥΣΤΡΙΟ.
    ΓΑΜΙΕΤΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ.
    ΑΥΤΟΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟΝ ΚΩΛΟ.
    Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟ ΜΟΥΝΙ
    ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΙΠΕΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ..



    Ο ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ ΚΑΝΕΙ ΠΙΠΕΣ ΣΤΗ ΡΗΓΙΛΛΗΣ

    ΚΑΙ Ο ΠΑΛΙΟΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥΣΤΡΙΟ.
    ΓΑΜΙΕΤΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ.
    ΑΥΤΟΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟΝ ΚΩΛΟ.
    Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟ ΜΟΥΝΙ
    ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΙΠΕΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ..



    Ο ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ ΚΑΝΕΙ ΠΙΠΕΣ ΣΤΗ ΡΗΓΙΛΛΗΣ


    ΚΑΙ Ο ΠΑΛΙΟΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥΣΤΡΙΟ.
    ΓΑΜΙΕΤΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ.
    ΑΥΤΟΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟΝ ΚΩΛΟ.
    Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟ ΜΟΥΝΙ
    ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΙΠΕΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ..



    Ο ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ ΚΑΝΕΙ ΠΙΠΕΣ ΣΤΗ ΡΗΓΙΛΛΗΣ



    ΚΑΙ Ο ΠΑΛΙΟΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥΣΤΡΙΟ.
    ΓΑΜΙΕΤΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ.
    ΑΥΤΟΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟΝ ΚΩΛΟ.
    Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟ ΜΟΥΝΙ
    ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΙΠΕΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Ο ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ ΚΑΝΕΙ ΠΙΠΕΣ ΣΤΗ ΡΗΓΙΛΛΗΣ

    ΚΑΙ Ο ΠΑΛΙΟΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥΣΤΡΙΟ.
    ΓΑΜΙΕΤΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ.
    ΑΥΤΟΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟΝ ΚΩΛΟ.
    Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟ ΜΟΥΝΙ
    ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΙΠΕΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ..



    Ο ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ ΚΑΝΕΙ ΠΙΠΕΣ ΣΤΗ ΡΗΓΙΛΛΗΣ

    ΚΑΙ Ο ΠΑΛΙΟΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥΣΤΡΙΟ.
    ΓΑΜΙΕΤΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ.
    ΑΥΤΟΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟΝ ΚΩΛΟ.
    Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟ ΜΟΥΝΙ
    ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΙΠΕΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ..



    Ο ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ ΚΑΝΕΙ ΠΙΠΕΣ ΣΤΗ ΡΗΓΙΛΛΗΣ


    ΚΑΙ Ο ΠΑΛΙΟΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥΣΤΡΙΟ.
    ΓΑΜΙΕΤΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ.
    ΑΥΤΟΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟΝ ΚΩΛΟ.
    Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟ ΜΟΥΝΙ
    ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΙΠΕΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ..



    Ο ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ ΚΑΝΕΙ ΠΙΠΕΣ ΣΤΗ ΡΗΓΙΛΛΗΣ



    ΚΑΙ Ο ΠΑΛΙΟΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥΣΤΡΙΟ.
    ΓΑΜΙΕΤΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ.
    ΑΥΤΟΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟΝ ΚΩΛΟ.
    Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟ ΜΟΥΝΙ
    ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΙΠΕΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. ¨Ολο τις ίδιες βλακείες λένε συνεχώς τα χαζά και αγράμματα πρασινοφρουράκια, είναι τόσο δύσκολο να πείτε μια πολιτική θέση;
    Ολημερίς και οληνυχτίς τη βαράτε την περδικούλα σας εκεί στο πασόκ και σας έχει βαρέσει κατακέφαλα.
    Πιό γραφικοί και από τον οικολόγο Βεργή έχετε γίνει.
    Θα μου πείς εάν δεν ήμασταν ηλίθια θα εμπνεόμαστε από το βλακογιώργο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Στάθη,
    ξεφτίλησες τό επώνυμό σου.
    Στοιχηματίζω ότι ψεύδεσαι,όσον αφορά
    τήν παραίτηση Ζαγορίτη(στ¨αρβίδια μου).
    ΠΟΣΟ ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ?
    Ο Ραγκούσης ακόμα μού χρωστά στοίχημα.
    Όπως καί οί μάινες τών προβλέψεων γιά
    τήν ημερομηνία τών Εθνικών εκλογών.
    Γράφεις:(μέ τό 1 χέρι,τό άλλο είναι απασχολημένο)
    "Οί πληροφορίες λένε...
    Οι ίδιες αξιόπιστες πληροφορίες..
    Πληροφορίες που είναι βάσιμες αναφέρουν...."
    Ε λοιπόν σάλτα καί γαμήσου εσύ,οί
    πληροφορίες σου καί ο φανατισμός σου.
    Καταλαβαίνω ότι λειτουργείς σάν
    επίστρατος από στρατηγό πού δέν
    υπηρέτησε.
    Καί μήν ξεχνάς,η πράσινη πατάτα
    έχει σολανίνη.
    Άντε άνοιξε κάποιο βιβλίο γιά αυτούς
    πού περίμεναν πολλά καί πήραν τά
    αρβίδια τους.
    Γιατί ρέ πούστη μου πιστεύω ότι
    δουλεύεις γιά κάποιο κόμμα.
    ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟΥΣ.
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Ο ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ ΚΑΝΕΙ ΠΙΠΕΣ ΣΤΗ ΡΗΓΙΛΛΗΣ

    ΚΑΙ Ο ΠΑΛΙΟΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥΣΤΡΙΟ.
    ΓΑΜΙΕΤΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ.
    ΑΥΤΟΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟΝ ΚΩΛΟ.
    Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟ ΜΟΥΝΙ
    ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΙΠΕΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ..



    Ο ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ ΚΑΝΕΙ ΠΙΠΕΣ ΣΤΗ ΡΗΓΙΛΛΗΣ

    ΚΑΙ Ο ΠΑΛΙΟΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥΣΤΡΙΟ.
    ΓΑΜΙΕΤΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ.
    ΑΥΤΟΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟΝ ΚΩΛΟ.
    Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟ ΜΟΥΝΙ
    ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΙΠΕΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ..



    Ο ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ ΚΑΝΕΙ ΠΙΠΕΣ ΣΤΗ ΡΗΓΙΛΛΗΣ


    ΚΑΙ Ο ΠΑΛΙΟΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥΣΤΡΙΟ.
    ΓΑΜΙΕΤΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ.
    ΑΥΤΟΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟΝ ΚΩΛΟ.
    Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟ ΜΟΥΝΙ
    ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΙΠΕΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ..



    Ο ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ ΚΑΝΕΙ ΠΙΠΕΣ ΣΤΗ ΡΗΓΙΛΛΗΣ



    ΚΑΙ Ο ΠΑΛΙΟΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥΣΤΡΙΟ.
    ΓΑΜΙΕΤΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ.
    ΑΥΤΟΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟΝ ΚΩΛΟ.
    Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟ ΜΟΥΝΙ
    ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΙΠΕΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Ο ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ ΚΑΝΕΙ ΠΙΠΕΣ ΣΤΗ ΡΗΓΙΛΛΗΣ

    ΚΑΙ Ο ΠΑΛΙΟΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥΣΤΡΙΟ.
    ΓΑΜΙΕΤΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ.
    ΑΥΤΟΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟΝ ΚΩΛΟ.
    Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟ ΜΟΥΝΙ
    ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΙΠΕΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ..



    Ο ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ ΚΑΝΕΙ ΠΙΠΕΣ ΣΤΗ ΡΗΓΙΛΛΗΣ

    ΚΑΙ Ο ΠΑΛΙΟΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥΣΤΡΙΟ.
    ΓΑΜΙΕΤΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ.
    ΑΥΤΟΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟΝ ΚΩΛΟ.
    Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟ ΜΟΥΝΙ
    ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΙΠΕΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ..



    Ο ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ ΚΑΝΕΙ ΠΙΠΕΣ ΣΤΗ ΡΗΓΙΛΛΗΣ


    ΚΑΙ Ο ΠΑΛΙΟΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥΣΤΡΙΟ.
    ΓΑΜΙΕΤΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ.
    ΑΥΤΟΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟΝ ΚΩΛΟ.
    Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟ ΜΟΥΝΙ
    ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΙΠΕΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ..



    Ο ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ ΚΑΝΕΙ ΠΙΠΕΣ ΣΤΗ ΡΗΓΙΛΛΗΣ



    ΚΑΙ Ο ΠΑΛΙΟΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥΣΤΡΙΟ.
    ΓΑΜΙΕΤΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ.
    ΑΥΤΟΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟΝ ΚΩΛΟ.
    Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟ ΜΟΥΝΙ
    ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΙΠΕΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Ο ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ ΚΑΝΕΙ ΠΙΠΕΣ ΣΤΗ ΡΗΓΙΛΛΗΣ

    ΚΑΙ Ο ΠΑΛΙΟΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥΣΤΡΙΟ.
    ΓΑΜΙΕΤΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ.
    ΑΥΤΟΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟΝ ΚΩΛΟ.
    Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟ ΜΟΥΝΙ
    ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΙΠΕΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ..



    Ο ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ ΚΑΝΕΙ ΠΙΠΕΣ ΣΤΗ ΡΗΓΙΛΛΗΣ

    ΚΑΙ Ο ΠΑΛΙΟΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥΣΤΡΙΟ.
    ΓΑΜΙΕΤΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ.
    ΑΥΤΟΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟΝ ΚΩΛΟ.
    Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟ ΜΟΥΝΙ
    ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΙΠΕΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ..



    Ο ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ ΚΑΝΕΙ ΠΙΠΕΣ ΣΤΗ ΡΗΓΙΛΛΗΣ


    ΚΑΙ Ο ΠΑΛΙΟΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥΣΤΡΙΟ.
    ΓΑΜΙΕΤΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ.
    ΑΥΤΟΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟΝ ΚΩΛΟ.
    Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟ ΜΟΥΝΙ
    ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΙΠΕΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ..



    Ο ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ ΚΑΝΕΙ ΠΙΠΕΣ ΣΤΗ ΡΗΓΙΛΛΗΣ



    ΚΑΙ Ο ΠΑΛΙΟΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥΣΤΡΙΟ.
    ΓΑΜΙΕΤΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ.
    ΑΥΤΟΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟΝ ΚΩΛΟ.
    Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟ ΜΟΥΝΙ
    ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΙΠΕΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Ο ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ ΚΑΝΕΙ ΠΙΠΕΣ ΣΤΗ ΡΗΓΙΛΛΗΣ

    ΚΑΙ Ο ΠΑΛΙΟΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥΣΤΡΙΟ.
    ΓΑΜΙΕΤΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ.
    ΑΥΤΟΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟΝ ΚΩΛΟ.
    Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟ ΜΟΥΝΙ
    ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΙΠΕΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ..



    Ο ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ ΚΑΝΕΙ ΠΙΠΕΣ ΣΤΗ ΡΗΓΙΛΛΗΣ

    ΚΑΙ Ο ΠΑΛΙΟΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥΣΤΡΙΟ.
    ΓΑΜΙΕΤΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ.
    ΑΥΤΟΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟΝ ΚΩΛΟ.
    Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟ ΜΟΥΝΙ
    ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΙΠΕΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ..



    Ο ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ ΚΑΝΕΙ ΠΙΠΕΣ ΣΤΗ ΡΗΓΙΛΛΗΣ


    ΚΑΙ Ο ΠΑΛΙΟΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥΣΤΡΙΟ.
    ΓΑΜΙΕΤΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ.
    ΑΥΤΟΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟΝ ΚΩΛΟ.
    Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟ ΜΟΥΝΙ
    ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΙΠΕΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ..



    Ο ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ ΚΑΝΕΙ ΠΙΠΕΣ ΣΤΗ ΡΗΓΙΛΛΗΣ



    ΚΑΙ Ο ΠΑΛΙΟΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥΣΤΡΙΟ.
    ΓΑΜΙΕΤΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ.
    ΑΥΤΟΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟΝ ΚΩΛΟ.
    Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟ ΜΟΥΝΙ
    ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΙΠΕΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Ε ρε τι ατυχία να μην έχουμε κι’ εμεις καμία Σιβηρία να στείλουμε όρισμενους πολιτικούς εκεί για να σκάβουνε σε όλη τους την ζωή, αλλά και πάλι δεν θα μπορέσουν να ξεπληρώσουν τις κλεψιές και το κακό που έχουν κάνει μέχρι τώρα Υλικό και ηθικό.

    ΦΕΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Χ Ε Σ Τ Ι Κ Α Μ Ε ! ! ! !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. oloi kleftes kai oi men kai oi the na tous chereste malakokavlides oloi sas,fanatikoi malakes genithikate kai etsi tha pethanete.tin ekanate mpourdelo tin elladitsa. the captain

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Ρεεεεε μαλάκες Νεοδημοκράτες δεν είναι ανάγκη να ταλαιπωρείστε άλλο με τις χαζοαναρτήσεις σας, μας έχετε πείσει ρε μαλάκες πόσο χαζοβιόληδες είστε.
    Ρεεεε αρχιλαμόγια πάρτε τα γουβαδάκια σας, τον μπουχέσα σας Κωστάκη και δρόμο!!! Ρεεεε χαζοδεξιούλιδες οι κυβερνώντες από την παράταξή σας είναι μιζαδόροι, κομπιναδόροι, ανίκανοι, επικίνδυνοι, με αποτέλεσμα κάθε μέρα παραμονής τους στην εξουσία να διαλύουν την χώρα. Ρεεεεε χαζοβιόληδες μαλακοδεξιοί ξυπνάτε….. σας δουλεύει ο Κωστάκης και η παρέα του ρε κοθώνια!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Αν ορθως αντεληφθην ,και ειμαι σιγουρος οτι ορθως αντεληφθην, ο ΝΤΟΝ ο αρχοντας,το αφεντικο της πασοκοσκυλιας ,"εμπνευστηκε και εξετελεσε" ενα σχεδιον που πιθανωτατα ΜΟΝΟΝ ο "Godfather" ο ΝΟΝΟΣ της μαφιας θα μπορουσε να "συλλαβει"!!
    Φυσικα δεν αναφερομαι στο βλακογιοργο .
    Δεν θεωρω επ ουδενι το βλακογιοργο ΝΤΟΝ!
    Αναλωσιμο ειδος ειναι αυτο.
    και φτηνιαρικο μαλιστα..

    Λοιπον ο ΝΤΟΝ της πασοκοσκυλιας ,σκεφτηκε να φυγαδευσει τον καραβελα ,για να δημιουργηθει μπαχαλο..

    Και εχουμε και λεμε :
    Ο καραβελας το .."σκαει"..
    Ναι! αλλα πρεπει να χρεωσουμε στην κυβερνηση της Νεας Δημοκρατιας (του κ.Καραμανλη οπως λεει και το βλακογιοργο) αυτη την ..διαφυγη!!
    Οτι εγινε εν γνωσει της!!

    Τι να κανουμε ,τι να κανουμε,σαν απο μηχανης Θεος τους ηρθε το .."τηλεγραφημα"..

    Το οποιον τηλεγραφημα εληφθη το Σαββατο,αναφερει οτι καποιος καραβελας εχει συστησει καποιες εταιρειες στην Ουρουγουαη ,αγορασε καποιο σπιτι και τα λοιπα ,
    Πραγματα ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΝΟΜΙΜΑ ,μεχρι τοτε!!

    Γιατι δηλαδη να ειναι παρανομο??
    Ειχε εκδοθει κανενα ενταλμα συλληψης αυτουνου του καραβελα??
    Ειχαν δημοσιευσει-ετσω- τα πασοκοσκυλαιικα εντυπα-καναλια κατι τις για τον καραβελα??

    Ρωταω ,ηξερε κανεις ΚΑΤΙ ,επαναλαμβανω κατι τις,για τον καραβελα???

    Προφανως ΟΧΙ!!!

    Ενα τηλεγραφημα συνηθες ακολουθει την κανονικη οδο.
    (Το "απορρητο πασοκοσκυλαιοι να το βαλετε στον κωλον σας σιχαμεροι)..

    Και ετσι λοιπον η Θεοδωρα κουβελα -μητσοτακη ,πεφτει στην παγιδα και δημιουργειται θεμα ,εκ του μη οντως!!!
    και το πηρα ΤΟΤΕ και δεν ειπα ΤΟΤΕ και εφυγε ΜΕΤΑ και λοιπες μαλακιες..

    Και ετσι εχουμε τους πασοκοσκυλαιους να "πανηγυριζουν"
    για το ..ανοιγμα της ψαλιδας!!

    Σιγα ρε υπανθρωποι,
    σιγα ρε υποκοσμε!!

    Υ.Γ
    Τελικως αγαπητοι μου φιλοι αν ο καραβελας συλληφθει εντος της σημερον και εκδοθει στην Ελλαδα τοτε η Νεα Δημοκρατια (του κ.Καραμανλη οπως λεει και το βλακογιοργο) θα κερδισει με 10% διαφορα!!!

    Συμφωνειτε αγαπητοι??

    Και φυσικα ΚΑΝΕΙΣ ΓΟΝΙΟΣ ,επαναλαμβανω ΚΑΝΕΙΣ ΓΟΝΕΥΣ!! δεν ενοιωσε και ιδιαιτερα ευχαριστος που "συλλαβανε" τα παιδια του καραβελα!!

    Κανεις ,επαναλαμβανω ΚΑΝΕΙΣ!!!

    Το λοιπον συλληψη και εκδοση στην Ελλαδα του .."πατρος" και ΑΜΕΣΗ απελευθερωση των παιδιων .
    Φυσικα με παραιτηση ΟΛΩΝ των δικαιωματων τους επι των επιμαχων λογαριασμων..

    Νομιζω??

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Αν ορθως αντεληφθην ,και ειμαι σιγουρος οτι ορθως αντεληφθην, ο ΝΤΟΝ ο αρχοντας,το αφεντικο της πασοκοσκυλιας ,"εμπνευστηκε και εξετελεσε" ενα σχεδιον που πιθανωτατα ΜΟΝΟΝ ο "Godfather" ο ΝΟΝΟΣ της μαφιας θα μπορουσε να "συλλαβει"!!
    Φυσικα δεν αναφερομαι στο βλακογιοργο .
    Δεν θεωρω επ ουδενι το βλακογιοργο ΝΤΟΝ!
    Αναλωσιμο ειδος ειναι αυτο.
    και φτηνιαρικο μαλιστα..

    Λοιπον ο ΝΤΟΝ της πασοκοσκυλιας ,σκεφτηκε να φυγαδευσει τον καραβελα ,για να δημιουργηθει μπαχαλο..

    Και εχουμε και λεμε :
    Ο καραβελας το .."σκαει"..
    Ναι! αλλα πρεπει να χρεωσουμε στην κυβερνηση της Νεας Δημοκρατιας (του κ.Καραμανλη οπως λεει και το βλακογιοργο) αυτη την ..διαφυγη!!
    Οτι εγινε εν γνωσει της!!

    Τι να κανουμε ,τι να κανουμε,σαν απο μηχανης Θεος τους ηρθε το .."τηλεγραφημα"..

    Το οποιον τηλεγραφημα εληφθη το Σαββατο,αναφερει οτι καποιος καραβελας εχει συστησει καποιες εταιρειες στην Ουρουγουαη ,αγορασε καποιο σπιτι και τα λοιπα ,
    Πραγματα ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΝΟΜΙΜΑ ,μεχρι τοτε!!

    Γιατι δηλαδη να ειναι παρανομο??
    Ειχε εκδοθει κανενα ενταλμα συλληψης αυτουνου του καραβελα??
    Ειχαν δημοσιευσει-ετσω- τα πασοκοσκυλαιικα εντυπα-καναλια κατι τις για τον καραβελα??

    Ρωταω ,ηξερε κανεις ΚΑΤΙ ,επαναλαμβανω κατι τις,για τον καραβελα???

    Προφανως ΟΧΙ!!!

    Ενα τηλεγραφημα συνηθες ακολουθει την κανονικη οδο.
    (Το "απορρητο πασοκοσκυλαιοι να το βαλετε στον κωλον σας σιχαμεροι)..

    Και ετσι λοιπον η Θεοδωρα κουβελα -μητσοτακη ,πεφτει στην παγιδα και δημιουργειται θεμα ,εκ του μη οντως!!!
    και το πηρα ΤΟΤΕ και δεν ειπα ΤΟΤΕ και εφυγε ΜΕΤΑ και λοιπες μαλακιες..

    Και ετσι εχουμε τους πασοκοσκυλαιους να "πανηγυριζουν"
    για το ..ανοιγμα της ψαλιδας!!

    Σιγα ρε υπανθρωποι,
    σιγα ρε υποκοσμε!!

    Υ.Γ
    Τελικως αγαπητοι μου φιλοι αν ο καραβελας συλληφθει εντος της σημερον και εκδοθει στην Ελλαδα τοτε η Νεα Δημοκρατια (του κ.Καραμανλη οπως λεει και το βλακογιοργο) θα κερδισει με 10% διαφορα!!!

    Συμφωνειτε αγαπητοι??

    Και φυσικα ΚΑΝΕΙΣ ΓΟΝΙΟΣ ,επαναλαμβανω ΚΑΝΕΙΣ ΓΟΝΕΥΣ!! δεν ενοιωσε και ιδιαιτερα ευχαριστος που "συλλαβανε" τα παιδια του καραβελα!!

    Κανεις ,επαναλαμβανω ΚΑΝΕΙΣ!!!

    Το λοιπον συλληψη και εκδοση στην Ελλαδα του .."πατρος" και ΑΜΕΣΗ απελευθερωση των παιδιων .
    Φυσικα με παραιτηση ΟΛΩΝ των δικαιωματων τους επι των επιμαχων λογαριασμων..

    Νομιζω??

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση