GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αυτές είναι οι λίστες, που επεξεργάζεται ο Άρης, με όλους τους προέδρους της ΝΔ ανά την Ελλάδα...

. Το Press-gr αποκαλύπτει τις καταστάσεις με τα ονόματα και τα πλήρη στοιχεία των προέδρων των Νομαρχιακών Επιτροπών της ΝΔ ανά την Ελλάδα....

.
Το Press-gr αποκαλύπτει τις καταστάσεις με τα ονόματα και τα πλήρη στοιχεία των προέδρων των Νομαρχιακών Επιτροπών της ΝΔ ανά την Ελλάδα. Είναι οι επίσημες λίστες που διατηρεί η Ρηγίλλης και έχουν δοθεί στον Αρη Σπηλιωτόπουλο.
Κάντε κλικ πάνω στα έγγραφα για να μεγαλώσουν και να τα διαβάσετε.
Η πρώτη σελίδα έχει τις Νομαρχιακές Επιτροπές του Λεκανοπεδίου: στο πάνω μέρος τα ονόματα των προέδρων και τις διευθύνσεις και στο κάτω τα τηλέφωνα των οργανώσεων και τα κινητά.
Η δεύτερη σελίδα έχει, αντίστοιχα, τα ονόματα των προέδρων σε όλους νομούς της χώρας και η τρίτη τις πόλεις που εδρεύουν και τα τηλέφωνα.




40 σχόλια

  1. Σαν παραμύθι, Σαν ιστορία

    ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΗΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΟΙ...

    Τα πολύ παληά χρόνια αλώνιζε στο πέλαγος του Αιγαίου η πιο όμορφη και πιο περήφανη γαλέρα του κόσμου. Όνομα δεν έφερε. Μόνο δύο φλάμπουρα πάνω στο κατάρτι της, τόνα πούγραφε Σεμνότης και το άλλο Ταπεινότης, πρόδιναν το μεγαλείο της.

    Αλώνιζε και θρυττανελούσε πως ήταν η ομορφότερη που οι θάλασσες και τα θηρία της είδαν ποτέ. Κι' αν δεν ήταν πολυτάξιδη: Αιγαίο, Μέλας Πόντος, Βαρβαρία, πέλαγος της Αφροδίτης, είχαν υποκύψει στη σαγήνη των λυρισμών της. Και εξ εώας έως των κορυφών του Ατλαντα και τη γή των Εσπερίδων, και εκ βορράν έως νότου, πάσαι αι φυλαί υμνούσαν τα καμώματά της.

    Σαν την πολύφερνη νύφη καμάρωνε, γιατί πιο όμορφή της, πιο τσαχπίνα άλλη δεν υπήρξε και δεν υπήρχε. Οι αυτοκράτορες που την είχαν φτιάξει, έτσι της είχαν πεί.

    -Είσαι η καλύτερη. Μας φέρνεις από χώρες μακρυνές και εγγύτερες όλα τα καλά. Και μέριμναν περί σού, υπερτέραν διαθέτουμε. Και σου δίνουμε το καλύτερο πλήρωμα: καπετάνιους, κωπηλάτες, μηχανικούς, μαγείρους, λαντζέρηδες. Και αστρολόγους και σοφούς και ποιητές και αυλητές και αυλήτριες. Τη νύχτα να σε νανουρίζουν, το πρωϊ να σε κάνουν πιο σοφό, τα δειλινά να σε μαγεύουν.

    Και διέσχιζε η γαλέρα τους μυχούς των όμορφων νησιών και τα πέλαγα και τις θάλασσες και τους ωκεανούς αμέριμνη. Και οι μέρες και οι μήνες και οι ενιαυτοί περνούσαν όλο και πιο αμέριμνα, όλο και πιο ηδονικά. Και μαύρες σκέψεις δεν φάνηκαν, οι νύχτες γίνονταν κρυφές αγκαλιές και οι χειμώνες φτερουγίσματα αγγέλων.

    Πέρασαν σχεδόν ενιαυτοί πέντε, πότε διάβηκαν σκεφτόνταν στην ανάπαυλα της μακαριότητας η όμορφη γαλέρα. Και ξανά αφήνονταν στο θρόϊσμα των κυμάτων και στην ευδαιμονία της σιγουριάς. Γιατί ήταν η καλύτερη, η καταλληλότερη. Ετσι της είχαν πεί. Μα και οι καπεταναίοι, και οι κωπηλάτες, και οι μηχανικοί, και οι μάγειροι, και οι λαντζέρηδες. Και οι σοφοί αστρολόγοι, και όλοι οι φιλόσοφοι και οι ποιητές και οι αυλητές και οι αυλήτριες με αιθέρια φωνή τη νανούριζαν: Είσαι η καταλληλότερη. Και ακούγονταν το νανούρισμα σαν μουσική θεϊκή, σαν ουράνια μελωδία, ώσπου...

    ...ώσπου, μίαν όμορφην ημέραν, ανήμερα του Αγίου Σώζοντος του εκ Λυκαόνων,
    ...Εκεί κατά τη μεριά, που παληότερα ήξερε να βγάζει τη γλώσσα στα αφρισμένα κύματα και στα θηρία της θάλασσας,
    ...Εκεί στις ξέρες της χώρας των δέθ, όπου βασιλείς γύμνασαν και δοκίμασαν τη σοφία τους, και άλλοι απέτυχαν και άλλοι ευτύχησαν, ...
    ...Εκεί η πιο όμορφη και η πιο περήφανη γαλέρα, λησμονώντας μια παληά προφητεία, έγινε συντρίμια και σκέλεθρο άχαρο και σκοτεινό στα βάθη της θάλασσας της χώρας των δέθ.

    Και, όταν το χτικιό κτύπησε την όμορφη γαλέρα, οι μελωδίες των αυλητών και οι παρηγορίες των σοφών και οι ρίμες των ποιητών χάθηκαν μεμιάς, σαν να κιότεψαν απρόσμενα. Ούτε θρήνος, ούτε μνήμη, ούτε στερνό αντίο.

    Μόνο ένα φλάμπουρο έμεινε να θυμίζει την όμορφη γαλέρα, που δεν είχε ούτε όνομα και τώρα δεν έχει ούτε μνημόνευση. Ενα φλάμπουρο με το μισό της παραγκόμι, και ένας κωπηλάτης. Πάνω στα κατάμαυρα βράχια, που περιφρονητικά επί πέντε ενιαυτούς διέσχιζε, η περήφανη γαλέρα.

    Ενα φλάμπουρο και ένας κωπηλάτης, να δέρνονται από τα κύματα που μανιασμένα, ακόμα και τις μελιχρές ημέρες του μήνα που η Περσεφόνη διάβαινε για τον κάτω κόσμο, λές και όλα τα στοιχειά είχαν συναχθεί στη χώρα τούτη των δέθ, να καταπιούν και να εκδικηθούν την περήφανη γαλέρα.

    Ενα φλάμπουρο και ένας κωπηλάτης....
    ....παραδαρμένος από τη μανία των στοιχειών, δεν μπορούσε να μην θυμηθεί την αρχαία προφητεία πούλεγε πως τούτη η γαλέρα θα χανόταν έτσι , ανώνυμη και αμνημόνευτη. Και έλεγε η προφητεία πως η γαλέρα τούτη δεν είχε ούτε ομορφιά, ούτε σοφία. Πως της έδοσαν άλλης την ομορφιά και άλλης τη σοφία. Έλεγε πάλι, η προφητεία, πως τάχα κάποιοι την έδοσαν στα στοιχειά της θάλασσας να παίξουν μαζί της.

    ...Μόνο ένα φλάμπουρο και ένας κωπηλάτης, τίποτα άλλο.
    Και τούτες οι ρίμες, σαν θρήνος μιας γοργόνας των παραμυθιών, σαν επίκληση στο ρημαγμένο στο βυθό σκέλεθρο:

    Περήφανη γαλέρα μου,
    φλάμπουρο λουλουδάτο,
    τι στέκεσε και καρτερείς
    και δεν κινάς φουσάτο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΝΑ Ο ΗΓΕΤΗΣ
    Kucuk Kara Aman Ali

    ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΥΦΛΟ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΓΙΑ "ΟΦΕΙΛΗ" ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ.... 1.200 ΕΥΡΩ.

    ΤΗ ΜΑΚΡΟΝΗΣΟ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΕ ΑΚΟΜΑ.





    ΝΑ Ο ΗΓΕΤΗΣ
    Kucuk Kara Aman Ali

    ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΥΦΛΟ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΓΙΑ "ΟΦΕΙΛΗ" ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ.... 1.200 ΕΥΡΩ.

    ΤΗ ΜΑΚΡΟΝΗΣΟ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΕ ΑΚΟΜΑ.






    ΝΑ Ο ΗΓΕΤΗΣ
    Kucuk Kara Aman Ali

    ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΥΦΛΟ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΓΙΑ "ΟΦΕΙΛΗ" ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ.... 1.200 ΕΥΡΩ.

    ΤΗ ΜΑΚΡΟΝΗΣΟ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΕ ΑΚΟΜΑ.





    ΝΑ Ο ΗΓΕΤΗΣ
    Kucuk Kara Aman Ali

    ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΥΦΛΟ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΓΙΑ "ΟΦΕΙΛΗ" ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ.... 1.200 ΕΥΡΩ.

    ΤΗ ΜΑΚΡΟΝΗΣΟ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΕ ΑΚΟΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΦΑΣΙΣΤΕΣ Η ΩΡΑ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ!!!!ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΟΝ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟ ΠΟΥΣΤΗ ΚΟΥΡΑΔΑΣΑΣ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΣΥΜΟΡΙΑΤΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΤΕ ΑΠΟ ΚΕΙ ΠΟΥ ΗΡΘΑΤΕ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ.Ο ΛΑΟΣ ΣΑΣ ΠΗΡΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ΤΙ ΑΛΗΤΕΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΕΙΣΑΣΤΕ.
    ΚΑΝΑΤΕ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΤΑ ΔΙΑΛΥΣΑΤΕ ΟΛΑ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΙΜΑΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΑΛΑΚΑΣ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΟΥ ΣΤΗΡΙΖΩ ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ, ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ, ΚΛΕΦΤΕΣ, ΛΑΜΟΓΙΑ, ΕΡΩΤΥΛΟΥΣ, ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ, ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ. ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΩ …ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΑ Ο ΒΛΑΚΑΣ.
    ΕΥΤΥΧΩΣ ΟΙ ΒΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΕΙΝΑΜΕ ΛΙΓΟΙ!!!
    Υ/Γ ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΣΑΣ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΠΙΣΩΓΛΕΝΤΗΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΜΟΥ ΚΑΛΕ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ρεεεεε μαλάκες Νεοδημοκράτες δεν είναι ανάγκη να ταλαιπωρείστε άλλο με τις χαζοαναρτήσεις σας, μας έχετε πείσει ρε μαλάκες πόσο χαζοβιόληδες είστε.
    Ρεεεε αρχιλαμόγια πάρτε τα γουβαδάκια σας, τον μπουχέσα σας Κωστάκη και δρόμο!!! Ρεεεε χαζοδεξιούλιδες οι κυβερνώντες από την παράταξή σας είναι μιζαδόροι, κομπιναδόροι, ανίκανοι, επικίνδυνοι, με αποτέλεσμα κάθε μέρα παραμονής τους στην εξουσία να διαλύουν την χώρα. Ρεεεεε χαζοβιόληδες μαλακοδεξιοί ξυπνάτε….. σας δουλεύει ο Κωστάκης και η παρέα του ρε κοθώνια!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΙΜΑΙ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΑΡΑ ΕΙΜΑΙ ΚΛΕΦΤΗΣ, ΛΑΜΟΓΙΟ, ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ, ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.
    ΕΙΜΑΙ ΨΗΦΟΦΌΡΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΊΑΣ, ΑΡΑ ΕΙΜΑΙ ΑΦΕΛΗΣ, ΒΛΑΚΑΣ, ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΠΟΥ ΣΤΗΡΊΖΩ ΣΑΝ ΠΙΣΤΟ ΣΚΥΛΙ ΤΑ ΓΑΛΑΖΙΑ ΛΑΜΟΓΙΑ, ΣΥΝΕΠΩΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΏ, ΛΟΓΟ ΒΛΑΚΕΙΑΣ - ΜΑΛΑΚΙΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Βρε βρε…… δηλαδή στο σπίτι του φυγά προς νότιο αμέρικα; Υπαλλήλου της Siemens, είχαν μεσάνυχτα ;
    Τι σου είναι αυτοί του καλού κόσμου βρε παιδί μου, ανοίγουν ένα λογαριασμό στα παιδιά τους , ένα, δυο, πέντε ψωροεκατομμύρια, για κανένα παπούτσι ή κανένα μπλουζάκι, για κανένα σάντουιτς στο δρόμο για το μεροκάματο, και αυτά τίποτα, κοιμούνται στο κρεβατάκι τους και ο μπαμπάς εν αγνοία τους για να μην τα ξυπνήσει και τα πονηρέψει, και αρχίσουν τα έξοδα, κάνει αυτό που σκέφτηκε, δηλαδή να μοιράσει στα παιδιά του και στην γυναίκα του, τα λεφτά που πήρε από την Siemens, τα οποία τα προόριζε, έτσι θα είπε στην εταιρία, για πολιτικούς και κόμματα, αλλά επειδή σκέφτηκε τα παιδιά του, την γυναίκα του,… αν του συμβεί τίποτα κακό, και να έχουν για την φασολάδα τους, τους άνοιξε λογαριασμούς, ΕΝ ΑΓΝΟΙΑ ΤΟΥΣ…ΠΑΝΤΑ….ΕΒΑΛΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΙΓΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ,.και αυτά παιδιά βλαχαδερά και κλειστομάτικα, δεν πήραν χαμπάρι, ντιπ για ντιπ, κουτορνίθια…
    Τα είδατε στην τηλεόραση; Χαζοβιόλικα, κλειστοφοβικά, ανεμοπαρμένα, κακορίζικα, ποιος ξέρει σε τι ανέχεια και φτώχεια μεγάλωσαν, που να ξέρουν τα καημένα τι έκανε ο κλεφταράς μπαμπάς;
    Και γι’ αυτή την εικόνα τους φταίει ο μπαμπάς, ο οποίος μπαμπάς σαν κάθε μπαμπά θα ερωτηθεί, τι έκανες για τα παιδιά σου, αμείλικτο ερώτημα το οποίο το απαντούν μπαμπάδες, όχι μαμάδες, μέχρι να πάθουν καρδιοεγκεφαλικό, να τους θάψουν οι μαμάδες, και να αυγατίζουνε οι χήρες, διότι στην Ελλάδα, δεν ξέρω από πρώτο χέρι για αλλού, αλλά έτσι γίνεται, ο μπαμπάς να πηγαίνει μια ζωή σκαστός και με την ψυχή στο στόμα και η μάνα να κάνει κριτική στον μπαμπά, και να τον θάβει ζωντανό στα παιδιά της, για να έχει αυτή, την εύνοια τους, μέχρι να τον θάψει κανονικά.
    Πάντως ευτυχώς που τα σχολεία είναι κλειστά, γιατί με τόση αγανάκτηση που σηκώθηκε από τα βόρεια προάστια, ΣΥΡΙΖΑ που είσαι; Τους πληρωμένους τηλεπαρουσιαστές, και άλλους κοντυλοφόρους για το ανοσιούργημα; Του εισαγγελέα; ( ή μάλλον της κυβέρνησης για να δείξει ότι δεν χαριζόμαστε σε κανέναν, πλην όμως της ήρθε ανάποδα) να βάλει μάνα και κόρη φυλακή, ΘΑ ΕΊΧΑΜΕ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ – ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ;- ΕΞΕΡΓΕΣΗ; ……έξω από τον Κορυδαλλό θα γινότανε της πουτάνας, αλλά μάλλον όχι, γιατί είναι δεύτερης κατηγορίας συνοικία και που να πάνε τα φτωχόπαιδα φίλοι των παιδιών… τόσο μακριά και τόσο χαμηλά να ξεπέσουν;
    Έτσι λοιπόν θα ξανακαίγανε την Αθήνα……..
    Δόξα το Θεώ, παρά τρίχα γλιτώσαμε τα χειρότερα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Λαέ ξυπνά .
    Είπαν και θα κάνουν :
    1) Γ .Α . Π .( ΠΑΣΟΚ) :
    Σε πρώτη φάση θα δώσω ταυτότητες
    Σε 700.000 Μουσουλμάνους .
    Έπεται συνέχεια για τα άλλα 3.000.000 Μουσουλμάνους .
    2) ΣΥΡΙΖΑ :
    Πιστό σκυλί συκοντάρει κραυγάζοντας .
    3) Κ.Κ.Ε. : Αλσχάϊμερ – Μαλάκυνση .
    4) ΛΑΟΣ : Φοβάμαι τον Χασάν .
    5) Ν.Δ. : Η σιωπή των αμνών .
    Πάρε θέση Τώρα .
    Οι λύκοι βελάζουν ,οι Μουσουλμάνοι
    ειρηνικά θα σας σκλαβώσουν
    την επομένη δεκαετία .

    Το Κοράνι η ευχή μου



    Μικρασιάτες - Πόντιοι - φαναριώτες
    Αίσχος τροπή και προδοσία , είναι
    όποιος από εσάς δίνει την ψήφο του
    σε διεφθαρμένα κόμματα ,
    που σκοπό έχουν να μονιμοποιήσουν
    Και να νομιμοποιήσουν , δίνοντας
    ταυτότητες σε εκατομμύρια Μουσουλμάνους
    στη Ελλάδα .
    θα τρίζουν τα κόκκαλα των προγόνων σας
    και θα είστε υπόλογοι , προδότες
    του Ελληνικού Έθνους .
    Μικρός Έλληνας

    Πραγματικότητα :
    Ελληνίδες με Μπούργκα σε 10 έτη το πολύ .
    Σενάριο μεν πραγματικότητα δε .
    Α ) ψηφίζω Παπανδρέου
    Β ) βγαίνει κυβέρνηση
    Γ ) δίνει ταυτότητες στους Μουσουλμάνους
    Δ ) στις επόμενες εκλογές :
    Μουσουλμανικό Κόμμα .
    Ε ) Παίρνει 55-60% μιας και ξεπερνούν οι
    Μουσουλμάνοι τα 5.000.000 .
    ΣΤ ) Να το Θεοκρατικό Καθεστώς .
    Αλλαγή στα σώματα Ασφαλείας . Αντικατάσταση .
    Ε ) Ντύσε τη γυναίκα σου με Μπούργκα
    η φύγε Μετανάστης !!!!!
    Μουσουλμανικός νόμος ,
    και πάλι σκλαβιά ειρηνική στην Τουρκία .
    Ζ ) Χάσε τη σύνταξη σου .
    Άντε και καλή Επιτυχία .
    Σημείωση :Ο Παπανδρέου και ο Αλαβάνος ,
    Δήλωσε ότι θα δώσει ταυτότητες στους Μουσουλμάνους .
    Ο Καραμανλής δεν δήλωσε τίποτα ακόμα .
    Γιάννης ο Άσημος

    Εθνική Σύνταξη
    Ελληνικέ λαέ , ετοιμάσου μιας και η
    Σύνταξη για την οποία δούλεψες μια ζωή ,
    θα μοιραστεί εξίσου σε Έλληνες και Μουσουλμάνους ,
    κατά τα λεγόμενα – προσδοκώμενα από ,
    ΠΑΣΟΚ ΣΥΡΙΖΑ ΚΚΕ .
    Μαζί με την σύνταξη θα χάσης μεγάλο μέρος
    της περιουσίας σου , γιατί ο ΧΑΣΑΝ πεινάει
    και θα σας σκοτώσει για να φάει.
    Σύνταξη : στο τέλος 450 ευρώ σε όλους με βάση
    τις αναλύσεις της ΕΥΡΟΣΤΑΤ .
    Αν δεν γίνεις Μουσουλμάνος , ο ΧΑΣΑΝ
    Με βάση την πίστη του θα σε σκοτώσει νόμιμα .
    Ιερός πόλεμος .
    Ξύπνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Λαέ ξυπνά .
    Είπαν και θα κάνουν :
    1) Γ .Α . Π .( ΠΑΣΟΚ) :
    Σε πρώτη φάση θα δώσω ταυτότητες
    Σε 700.000 Μουσουλμάνους .
    Έπεται συνέχεια για τα άλλα 3.000.000 Μουσουλμάνους .
    2) ΣΥΡΙΖΑ :
    Πιστό σκυλί συκοντάρει κραυγάζοντας .
    3) Κ.Κ.Ε. : Αλσχάϊμερ – Μαλάκυνση .
    4) ΛΑΟΣ : Φοβάμαι τον Χασάν .
    5) Ν.Δ. : Η σιωπή των αμνών .
    Πάρε θέση Τώρα .
    Οι λύκοι βελάζουν ,οι Μουσουλμάνοι
    ειρηνικά θα σας σκλαβώσουν
    την επομένη δεκαετία .

    Το Κοράνι η ευχή μου



    Μικρασιάτες - Πόντιοι - φαναριώτες
    Αίσχος τροπή και προδοσία , είναι
    όποιος από εσάς δίνει την ψήφο του
    σε διεφθαρμένα κόμματα ,
    που σκοπό έχουν να μονιμοποιήσουν
    Και να νομιμοποιήσουν , δίνοντας
    ταυτότητες σε εκατομμύρια Μουσουλμάνους
    στη Ελλάδα .
    θα τρίζουν τα κόκκαλα των προγόνων σας
    και θα είστε υπόλογοι , προδότες
    του Ελληνικού Έθνους .
    Μικρός Έλληνας

    Πραγματικότητα :
    Ελληνίδες με Μπούργκα σε 10 έτη το πολύ .
    Σενάριο μεν πραγματικότητα δε .
    Α ) ψηφίζω Παπανδρέου
    Β ) βγαίνει κυβέρνηση
    Γ ) δίνει ταυτότητες στους Μουσουλμάνους
    Δ ) στις επόμενες εκλογές :
    Μουσουλμανικό Κόμμα .
    Ε ) Παίρνει 55-60% μιας και ξεπερνούν οι
    Μουσουλμάνοι τα 5.000.000 .
    ΣΤ ) Να το Θεοκρατικό Καθεστώς .
    Αλλαγή στα σώματα Ασφαλείας . Αντικατάσταση .
    Ε ) Ντύσε τη γυναίκα σου με Μπούργκα
    η φύγε Μετανάστης !!!!!
    Μουσουλμανικός νόμος ,
    και πάλι σκλαβιά ειρηνική στην Τουρκία .
    Ζ ) Χάσε τη σύνταξη σου .
    Άντε και καλή Επιτυχία .
    Σημείωση :Ο Παπανδρέου και ο Αλαβάνος ,
    Δήλωσε ότι θα δώσει ταυτότητες στους Μουσουλμάνους .
    Ο Καραμανλής δεν δήλωσε τίποτα ακόμα .
    Γιάννης ο Άσημος

    Εθνική Σύνταξη
    Ελληνικέ λαέ , ετοιμάσου μιας και η
    Σύνταξη για την οποία δούλεψες μια ζωή ,
    θα μοιραστεί εξίσου σε Έλληνες και Μουσουλμάνους ,
    κατά τα λεγόμενα – προσδοκώμενα από ,
    ΠΑΣΟΚ ΣΥΡΙΖΑ ΚΚΕ .
    Μαζί με την σύνταξη θα χάσης μεγάλο μέρος
    της περιουσίας σου , γιατί ο ΧΑΣΑΝ πεινάει
    και θα σας σκοτώσει για να φάει.
    Σύνταξη : στο τέλος 450 ευρώ σε όλους με βάση
    τις αναλύσεις της ΕΥΡΟΣΤΑΤ .
    Αν δεν γίνεις Μουσουλμάνος , ο ΧΑΣΑΝ
    Με βάση την πίστη του θα σε σκοτώσει νόμιμα .
    Ιερός πόλεμος .
    Ξύπνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Λαέ ξυπνά .
    Είπαν και θα κάνουν :
    1) Γ .Α . Π .( ΠΑΣΟΚ) :
    Σε πρώτη φάση θα δώσω ταυτότητες
    Σε 700.000 Μουσουλμάνους .
    Έπεται συνέχεια για τα άλλα 3.000.000 Μουσουλμάνους .
    2) ΣΥΡΙΖΑ :
    Πιστό σκυλί συκοντάρει κραυγάζοντας .
    3) Κ.Κ.Ε. : Αλσχάϊμερ – Μαλάκυνση .
    4) ΛΑΟΣ : Φοβάμαι τον Χασάν .
    5) Ν.Δ. : Η σιωπή των αμνών .
    Πάρε θέση Τώρα .
    Οι λύκοι βελάζουν ,οι Μουσουλμάνοι
    ειρηνικά θα σας σκλαβώσουν
    την επομένη δεκαετία .

    Το Κοράνι η ευχή μου



    Μικρασιάτες - Πόντιοι - φαναριώτες
    Αίσχος τροπή και προδοσία , είναι
    όποιος από εσάς δίνει την ψήφο του
    σε διεφθαρμένα κόμματα ,
    που σκοπό έχουν να μονιμοποιήσουν
    Και να νομιμοποιήσουν , δίνοντας
    ταυτότητες σε εκατομμύρια Μουσουλμάνους
    στη Ελλάδα .
    θα τρίζουν τα κόκκαλα των προγόνων σας
    και θα είστε υπόλογοι , προδότες
    του Ελληνικού Έθνους .
    Μικρός Έλληνας

    Πραγματικότητα :
    Ελληνίδες με Μπούργκα σε 10 έτη το πολύ .
    Σενάριο μεν πραγματικότητα δε .
    Α ) ψηφίζω Παπανδρέου
    Β ) βγαίνει κυβέρνηση
    Γ ) δίνει ταυτότητες στους Μουσουλμάνους
    Δ ) στις επόμενες εκλογές :
    Μουσουλμανικό Κόμμα .
    Ε ) Παίρνει 55-60% μιας και ξεπερνούν οι
    Μουσουλμάνοι τα 5.000.000 .
    ΣΤ ) Να το Θεοκρατικό Καθεστώς .
    Αλλαγή στα σώματα Ασφαλείας . Αντικατάσταση .
    Ε ) Ντύσε τη γυναίκα σου με Μπούργκα
    η φύγε Μετανάστης !!!!!
    Μουσουλμανικός νόμος ,
    και πάλι σκλαβιά ειρηνική στην Τουρκία .
    Ζ ) Χάσε τη σύνταξη σου .
    Άντε και καλή Επιτυχία .
    Σημείωση :Ο Παπανδρέου και ο Αλαβάνος ,
    Δήλωσε ότι θα δώσει ταυτότητες στους Μουσουλμάνους .
    Ο Καραμανλής δεν δήλωσε τίποτα ακόμα .
    Γιάννης ο Άσημος

    Εθνική Σύνταξη
    Ελληνικέ λαέ , ετοιμάσου μιας και η
    Σύνταξη για την οποία δούλεψες μια ζωή ,
    θα μοιραστεί εξίσου σε Έλληνες και Μουσουλμάνους ,
    κατά τα λεγόμενα – προσδοκώμενα από ,
    ΠΑΣΟΚ ΣΥΡΙΖΑ ΚΚΕ .
    Μαζί με την σύνταξη θα χάσης μεγάλο μέρος
    της περιουσίας σου , γιατί ο ΧΑΣΑΝ πεινάει
    και θα σας σκοτώσει για να φάει.
    Σύνταξη : στο τέλος 450 ευρώ σε όλους με βάση
    τις αναλύσεις της ΕΥΡΟΣΤΑΤ .
    Αν δεν γίνεις Μουσουλμάνος , ο ΧΑΣΑΝ
    Με βάση την πίστη του θα σε σκοτώσει νόμιμα .
    Ιερός πόλεμος .
    Ξύπνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μικρασιάτες - Πόντιοι - φαναριώτες
    Αίσχος τροπή και προδοσία , είναι
    όποιος από εσάς δίνει την ψήφο του
    σε διεφθαρμένα κόμματα ,
    που σκοπό έχουν να μονιμοποιήσουν
    Και να νομιμοποιήσουν , δίνοντας
    ταυτότητες σε εκατομμύρια Μουσουλμάνους
    στη Ελλάδα .
    θα τρίζουν τα κόκκαλα των προγόνων σας
    και θα είστε υπόλογοι , προδότες
    του Ελληνικού Έθνους .
    Μικρός Έλληνας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. "Σχετικά με τις κόρες του Καραβέλα"
    ΚΑΙ Η ΛΥΣΣΑ ΤΩΝ ΡΟΥΦΙΑΝΩΝ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ

    "Έχετε λυσσάξει όλοι, νομίζω πως είναι σίγουρο ότι τότε τα κορίτσια δεν γνώριζαν και είναι θύματα εξαπάτησης του ίδιου τους πατέρα, πολύ πιθανό και της μητέρας (να τους χαίρονται!)όπως επίσης και πολύ πιθανό μεγαλώνοντας να...
    έμαθαν.
    Όπως και να'χει(ξέρουν δεν ξέρουν) απ΄τη στιγμή που τα ονόματά τους εμπλέκονται σε μετοχές εταιρειών και μεγάλης απάτης δεν μπορούν να μην ελεγχθούν ακόμα και να προφυλακιστούν μόνο και μόνο επειδή είναι οι κόρες ενός απατεώνα.
    Όσο για την εμπλοκή των πολιτικών προσώπων έχετε απόλυτο δίκιο και είναι βέβαιο ότι την έχουν ήδη σκαπουλάρει χωρίς καν να μπουν στον κόπο και να φύγουν απ'τη χώρα αλλά αντιθετα να βλέπουμε με αφορμή τις ευρωεκλογές την φωτεινή τους χαμογελαστή οδοντοστοιχία να προβάλλει σε όλες τις κολώνες της ΔΕΗ ... έτσι είναι το σύστημα που τους επιτρέψαμε να εδραιώσουν ...ότι κι αν κάνουν να τη βγάζουν καθαρή, να μην παραιτούνται και να ξαναψηφίζονται. Από εμάς...τους δίκαιους -σήμερα στο θέμα Καραβέλα-πολίτες!
    Εξαιτίας όλων αυτών όμως, όπως και της συνενοχής μου, ενοχής μου και της ατομικής μου ευθύνης σαν ελληνίδα πολίτης για την πολιτική αυτή λαίλαπα που μας έχει καβαλήσει δεν μπορώ να δώσω ελαφρυντικά στον κάθε απατεώνα και όποιον συνεργάζεται γιατί τότε θα πρέπει να απαιτήσω να ανοίξουν οι πόρτες των φυλακών..."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ο ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ ΚΑΝΕΙ ΠΙΠΕΣ ΣΤΗ ΡΗΓΙΛΛΗΣ

    O ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ
    ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ Ο ΠΟΥΣΤΑΡΑΣ.
    ΓΑΜΙΕΤΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ.
    ΑΥΤΟΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟΝ ΚΩΛΟ.
    Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟ ΜΟΥΝΙ
    ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΙΠΕΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ..




    Ο ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ ΚΑΝΕΙ ΠΙΠΕΣ ΣΤΗ ΡΗΓΙΛΛΗΣ.


    Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ
    ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ Ο ΠΟΥΣΤΑΡΑΣ
    ΓΑΜΙΕΤΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ.
    ΑΥΤΟΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟΝ ΚΩΛΟ.
    Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟ ΜΟΥΝΙ
    ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΙΠΕΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ..



    Ο ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ ΚΑΝΕΙ ΠΙΠΕΣ ΣΤΗ ΡΗΓΙΛΛΗΣ

    Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ
    ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ Ο ΠΟΥΣΤΡΑΣ.
    ΓΑΜΙΕΤΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ.
    ΑΥΤΟΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟΝ ΚΩΛΟ.
    Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟ ΜΟΥΝΙ
    ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΙΠΕΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ..



    Ο ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ ΚΑΝΕΙ ΠΙΠΕΣ ΣΤΗ ΡΗΓΙΛΛΗΣ
    ΚΑΙ Ο ΠΑΛΙΟΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥΣΤΡΙΟ.
    ΓΑΜΙΕΤΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ.
    ΑΥΤΟΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟΝ ΚΩΛΟ.
    Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟ ΜΟΥΝΙ
    ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΙΠΕΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ο ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ ΚΑΝΕΙ ΠΙΠΕΣ ΣΤΗ ΡΗΓΙΛΛΗΣ

    O ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ
    ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ Ο ΠΟΥΣΤΑΡΑΣ.
    ΓΑΜΙΕΤΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ.
    ΑΥΤΟΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟΝ ΚΩΛΟ.
    Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟ ΜΟΥΝΙ
    ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΙΠΕΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ..




    Ο ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ ΚΑΝΕΙ ΠΙΠΕΣ ΣΤΗ ΡΗΓΙΛΛΗΣ.


    Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ
    ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ Ο ΠΟΥΣΤΑΡΑΣ
    ΓΑΜΙΕΤΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ.
    ΑΥΤΟΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟΝ ΚΩΛΟ.
    Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟ ΜΟΥΝΙ
    ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΙΠΕΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ..



    Ο ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ ΚΑΝΕΙ ΠΙΠΕΣ ΣΤΗ ΡΗΓΙΛΛΗΣ

    Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ
    ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ Ο ΠΟΥΣΤΡΑΣ.
    ΓΑΜΙΕΤΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ.
    ΑΥΤΟΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟΝ ΚΩΛΟ.
    Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟ ΜΟΥΝΙ
    ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΙΠΕΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ..



    Ο ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ ΚΑΝΕΙ ΠΙΠΕΣ ΣΤΗ ΡΗΓΙΛΛΗΣ
    ΚΑΙ Ο ΠΑΛΙΟΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥΣΤΡΙΟ.
    ΓΑΜΙΕΤΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ.
    ΑΥΤΟΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟΝ ΚΩΛΟ.
    Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟ ΜΟΥΝΙ
    ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΙΠΕΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ο ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ ΚΑΝΕΙ ΠΙΠΕΣ ΣΤΗ ΡΗΓΙΛΛΗΣ

    O ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ
    ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ Ο ΠΟΥΣΤΑΡΑΣ.
    ΓΑΜΙΕΤΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ.
    ΑΥΤΟΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟΝ ΚΩΛΟ.
    Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟ ΜΟΥΝΙ
    ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΙΠΕΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ..




    Ο ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ ΚΑΝΕΙ ΠΙΠΕΣ ΣΤΗ ΡΗΓΙΛΛΗΣ.


    Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ
    ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ Ο ΠΟΥΣΤΑΡΑΣ
    ΓΑΜΙΕΤΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ.
    ΑΥΤΟΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟΝ ΚΩΛΟ.
    Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟ ΜΟΥΝΙ
    ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΙΠΕΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ..



    Ο ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ ΚΑΝΕΙ ΠΙΠΕΣ ΣΤΗ ΡΗΓΙΛΛΗΣ

    Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ
    ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ Ο ΠΟΥΣΤΡΑΣ.
    ΓΑΜΙΕΤΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ.
    ΑΥΤΟΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟΝ ΚΩΛΟ.
    Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟ ΜΟΥΝΙ
    ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΙΠΕΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ..



    Ο ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ ΚΑΝΕΙ ΠΙΠΕΣ ΣΤΗ ΡΗΓΙΛΛΗΣ
    ΚΑΙ Ο ΠΑΛΙΟΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥΣΤΡΙΟ.
    ΓΑΜΙΕΤΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ.
    ΑΥΤΟΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟΝ ΚΩΛΟ.
    Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟ ΜΟΥΝΙ
    ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΙΠΕΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ο ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ ΚΑΝΕΙ ΠΙΠΕΣ ΣΤΗ ΡΗΓΙΛΛΗΣ

    O ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ
    ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ Ο ΠΟΥΣΤΑΡΑΣ.
    ΓΑΜΙΕΤΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ.
    ΑΥΤΟΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟΝ ΚΩΛΟ.
    Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟ ΜΟΥΝΙ
    ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΙΠΕΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ..




    Ο ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ ΚΑΝΕΙ ΠΙΠΕΣ ΣΤΗ ΡΗΓΙΛΛΗΣ.


    Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ
    ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ Ο ΠΟΥΣΤΑΡΑΣ
    ΓΑΜΙΕΤΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ.
    ΑΥΤΟΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟΝ ΚΩΛΟ.
    Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟ ΜΟΥΝΙ
    ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΙΠΕΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ..



    Ο ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ ΚΑΝΕΙ ΠΙΠΕΣ ΣΤΗ ΡΗΓΙΛΛΗΣ

    Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ
    ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ Ο ΠΟΥΣΤΡΑΣ.
    ΓΑΜΙΕΤΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ.
    ΑΥΤΟΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟΝ ΚΩΛΟ.
    Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟ ΜΟΥΝΙ
    ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΙΠΕΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ..



    Ο ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ ΚΑΝΕΙ ΠΙΠΕΣ ΣΤΗ ΡΗΓΙΛΛΗΣ
    ΚΑΙ Ο ΠΑΛΙΟΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥΣΤΡΙΟ.
    ΓΑΜΙΕΤΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ.
    ΑΥΤΟΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟΝ ΚΩΛΟ.
    Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟ ΜΟΥΝΙ
    ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΙΠΕΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ο ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ ΚΑΝΕΙ ΠΙΠΕΣ ΣΤΗ ΡΗΓΙΛΛΗΣ

    O ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ
    ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ Ο ΠΟΥΣΤΑΡΑΣ.
    ΓΑΜΙΕΤΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ.
    ΑΥΤΟΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟΝ ΚΩΛΟ.
    Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟ ΜΟΥΝΙ
    ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΙΠΕΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ..




    Ο ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ ΚΑΝΕΙ ΠΙΠΕΣ ΣΤΗ ΡΗΓΙΛΛΗΣ.


    Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ
    ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ Ο ΠΟΥΣΤΑΡΑΣ
    ΓΑΜΙΕΤΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ.
    ΑΥΤΟΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟΝ ΚΩΛΟ.
    Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟ ΜΟΥΝΙ
    ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΙΠΕΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ..



    Ο ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ ΚΑΝΕΙ ΠΙΠΕΣ ΣΤΗ ΡΗΓΙΛΛΗΣ

    Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ
    ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ Ο ΠΟΥΣΤΡΑΣ.
    ΓΑΜΙΕΤΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ.
    ΑΥΤΟΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟΝ ΚΩΛΟ.
    Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟ ΜΟΥΝΙ
    ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΙΠΕΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ..



    Ο ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ ΚΑΝΕΙ ΠΙΠΕΣ ΣΤΗ ΡΗΓΙΛΛΗΣ
    ΚΑΙ Ο ΠΑΛΙΟΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥΣΤΡΙΟ.
    ΓΑΜΙΕΤΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ.
    ΑΥΤΟΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟΝ ΚΩΛΟ.
    Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟ ΜΟΥΝΙ
    ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΙΠΕΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ο ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ ΚΑΝΕΙ ΠΙΠΕΣ ΣΤΗ ΡΗΓΙΛΛΗΣ

    O ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ
    ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ Ο ΠΟΥΣΤΑΡΑΣ.
    ΓΑΜΙΕΤΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ.
    ΑΥΤΟΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟΝ ΚΩΛΟ.
    Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟ ΜΟΥΝΙ
    ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΙΠΕΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ..




    Ο ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ ΚΑΝΕΙ ΠΙΠΕΣ ΣΤΗ ΡΗΓΙΛΛΗΣ.


    Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ
    ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ Ο ΠΟΥΣΤΑΡΑΣ
    ΓΑΜΙΕΤΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ.
    ΑΥΤΟΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟΝ ΚΩΛΟ.
    Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟ ΜΟΥΝΙ
    ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΙΠΕΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ..



    Ο ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ ΚΑΝΕΙ ΠΙΠΕΣ ΣΤΗ ΡΗΓΙΛΛΗΣ

    Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ
    ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ Ο ΠΟΥΣΤΡΑΣ.
    ΓΑΜΙΕΤΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ.
    ΑΥΤΟΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟΝ ΚΩΛΟ.
    Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟ ΜΟΥΝΙ
    ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΙΠΕΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ..



    Ο ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ ΚΑΝΕΙ ΠΙΠΕΣ ΣΤΗ ΡΗΓΙΛΛΗΣ
    ΚΑΙ Ο ΠΑΛΙΟΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥΣΤΡΙΟ.
    ΓΑΜΙΕΤΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ.
    ΑΥΤΟΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟΝ ΚΩΛΟ.
    Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟ ΜΟΥΝΙ
    ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΙΠΕΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ο ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ ΚΑΝΕΙ ΠΙΠΕΣ ΣΤΗ ΡΗΓΙΛΛΗΣ

    O ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ
    ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ Ο ΠΟΥΣΤΑΡΑΣ.
    ΓΑΜΙΕΤΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ.
    ΑΥΤΟΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟΝ ΚΩΛΟ.
    Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟ ΜΟΥΝΙ
    ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΙΠΕΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ..




    Ο ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ ΚΑΝΕΙ ΠΙΠΕΣ ΣΤΗ ΡΗΓΙΛΛΗΣ.


    Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ
    ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ Ο ΠΟΥΣΤΑΡΑΣ
    ΓΑΜΙΕΤΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ.
    ΑΥΤΟΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟΝ ΚΩΛΟ.
    Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟ ΜΟΥΝΙ
    ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΙΠΕΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ..



    Ο ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ ΚΑΝΕΙ ΠΙΠΕΣ ΣΤΗ ΡΗΓΙΛΛΗΣ

    Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ
    ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ Ο ΠΟΥΣΤΡΑΣ.
    ΓΑΜΙΕΤΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ.
    ΑΥΤΟΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟΝ ΚΩΛΟ.
    Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟ ΜΟΥΝΙ
    ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΙΠΕΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ..



    Ο ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ ΚΑΝΕΙ ΠΙΠΕΣ ΣΤΗ ΡΗΓΙΛΛΗΣ
    ΚΑΙ Ο ΠΑΛΙΟΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥΣΤΡΙΟ.
    ΓΑΜΙΕΤΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ.
    ΑΥΤΟΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟΝ ΚΩΛΟ.
    Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟ ΜΟΥΝΙ
    ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΙΠΕΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ο ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ ΚΑΝΕΙ ΠΙΠΕΣ ΣΤΗ ΡΗΓΙΛΛΗΣ

    O ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ
    ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ Ο ΠΟΥΣΤΑΡΑΣ.
    ΓΑΜΙΕΤΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ.
    ΑΥΤΟΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟΝ ΚΩΛΟ.
    Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟ ΜΟΥΝΙ
    ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΙΠΕΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ..




    Ο ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ ΚΑΝΕΙ ΠΙΠΕΣ ΣΤΗ ΡΗΓΙΛΛΗΣ.


    Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ
    ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ Ο ΠΟΥΣΤΑΡΑΣ
    ΓΑΜΙΕΤΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ.
    ΑΥΤΟΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟΝ ΚΩΛΟ.
    Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟ ΜΟΥΝΙ
    ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΙΠΕΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ..



    Ο ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ ΚΑΝΕΙ ΠΙΠΕΣ ΣΤΗ ΡΗΓΙΛΛΗΣ

    Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ
    ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ Ο ΠΟΥΣΤΡΑΣ.
    ΓΑΜΙΕΤΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ.
    ΑΥΤΟΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟΝ ΚΩΛΟ.
    Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟ ΜΟΥΝΙ
    ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΙΠΕΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ..



    Ο ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ ΚΑΝΕΙ ΠΙΠΕΣ ΣΤΗ ΡΗΓΙΛΛΗΣ
    ΚΑΙ Ο ΠΑΛΙΟΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥΣΤΡΙΟ.
    ΓΑΜΙΕΤΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ.
    ΑΥΤΟΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟΝ ΚΩΛΟ.
    Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟ ΜΟΥΝΙ
    ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΙΠΕΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ο ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ ΚΑΝΕΙ ΠΙΠΕΣ ΣΤΗ ΡΗΓΙΛΛΗΣ

    O ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ
    ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ Ο ΠΟΥΣΤΑΡΑΣ.
    ΓΑΜΙΕΤΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ.
    ΑΥΤΟΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟΝ ΚΩΛΟ.
    Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟ ΜΟΥΝΙ
    ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΙΠΕΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ..




    Ο ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ ΚΑΝΕΙ ΠΙΠΕΣ ΣΤΗ ΡΗΓΙΛΛΗΣ.


    Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ
    ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ Ο ΠΟΥΣΤΑΡΑΣ
    ΓΑΜΙΕΤΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ.
    ΑΥΤΟΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟΝ ΚΩΛΟ.
    Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟ ΜΟΥΝΙ
    ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΙΠΕΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ..



    Ο ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ ΚΑΝΕΙ ΠΙΠΕΣ ΣΤΗ ΡΗΓΙΛΛΗΣ

    Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ
    ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ Ο ΠΟΥΣΤΡΑΣ.
    ΓΑΜΙΕΤΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ.
    ΑΥΤΟΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟΝ ΚΩΛΟ.
    Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟ ΜΟΥΝΙ
    ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΙΠΕΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ..



    Ο ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ ΚΑΝΕΙ ΠΙΠΕΣ ΣΤΗ ΡΗΓΙΛΛΗΣ
    ΚΑΙ Ο ΠΑΛΙΟΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥΣΤΡΙΟ.
    ΓΑΜΙΕΤΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ.
    ΑΥΤΟΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟΝ ΚΩΛΟ.
    Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟ ΜΟΥΝΙ
    ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΙΠΕΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ο ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ ΚΑΝΕΙ ΠΙΠΕΣ ΣΤΗ ΡΗΓΙΛΛΗΣ

    O ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ
    ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ Ο ΠΟΥΣΤΑΡΑΣ.
    ΓΑΜΙΕΤΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ.
    ΑΥΤΟΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟΝ ΚΩΛΟ.
    Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟ ΜΟΥΝΙ
    ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΙΠΕΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ..




    Ο ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ ΚΑΝΕΙ ΠΙΠΕΣ ΣΤΗ ΡΗΓΙΛΛΗΣ.


    Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ
    ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ Ο ΠΟΥΣΤΑΡΑΣ
    ΓΑΜΙΕΤΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ.
    ΑΥΤΟΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟΝ ΚΩΛΟ.
    Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟ ΜΟΥΝΙ
    ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΙΠΕΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ..



    Ο ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ ΚΑΝΕΙ ΠΙΠΕΣ ΣΤΗ ΡΗΓΙΛΛΗΣ

    Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ
    ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ Ο ΠΟΥΣΤΡΑΣ.
    ΓΑΜΙΕΤΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ.
    ΑΥΤΟΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟΝ ΚΩΛΟ.
    Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟ ΜΟΥΝΙ
    ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΙΠΕΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ..



    Ο ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ ΚΑΝΕΙ ΠΙΠΕΣ ΣΤΗ ΡΗΓΙΛΛΗΣ
    ΚΑΙ Ο ΠΑΛΙΟΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥΣΤΡΙΟ.
    ΓΑΜΙΕΤΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ.
    ΑΥΤΟΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟΝ ΚΩΛΟ.
    Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟ ΜΟΥΝΙ
    ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΙΠΕΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ο ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ ΚΑΝΕΙ ΠΙΠΕΣ ΣΤΗ ΡΗΓΙΛΛΗΣ

    O ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ
    ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ Ο ΠΟΥΣΤΑΡΑΣ.
    ΓΑΜΙΕΤΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ.
    ΑΥΤΟΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟΝ ΚΩΛΟ.
    Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟ ΜΟΥΝΙ
    ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΙΠΕΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ..




    Ο ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ ΚΑΝΕΙ ΠΙΠΕΣ ΣΤΗ ΡΗΓΙΛΛΗΣ.


    Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ
    ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ Ο ΠΟΥΣΤΑΡΑΣ
    ΓΑΜΙΕΤΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ.
    ΑΥΤΟΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟΝ ΚΩΛΟ.
    Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟ ΜΟΥΝΙ
    ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΙΠΕΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ..



    Ο ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ ΚΑΝΕΙ ΠΙΠΕΣ ΣΤΗ ΡΗΓΙΛΛΗΣ

    Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ
    ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ Ο ΠΟΥΣΤΡΑΣ.
    ΓΑΜΙΕΤΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ.
    ΑΥΤΟΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟΝ ΚΩΛΟ.
    Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟ ΜΟΥΝΙ
    ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΙΠΕΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ..



    Ο ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ ΚΑΝΕΙ ΠΙΠΕΣ ΣΤΗ ΡΗΓΙΛΛΗΣ
    ΚΑΙ Ο ΠΑΛΙΟΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥΣΤΡΙΟ.
    ΓΑΜΙΕΤΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ.
    ΑΥΤΟΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟΝ ΚΩΛΟ.
    Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟ ΜΟΥΝΙ
    ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΙΠΕΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ο ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ ΚΑΝΕΙ ΠΙΠΕΣ ΣΤΗ ΡΗΓΙΛΛΗΣ

    O ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ
    ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ Ο ΠΟΥΣΤΑΡΑΣ.
    ΓΑΜΙΕΤΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ.
    ΑΥΤΟΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟΝ ΚΩΛΟ.
    Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟ ΜΟΥΝΙ
    ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΙΠΕΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ..




    Ο ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ ΚΑΝΕΙ ΠΙΠΕΣ ΣΤΗ ΡΗΓΙΛΛΗΣ.


    Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ
    ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ Ο ΠΟΥΣΤΑΡΑΣ
    ΓΑΜΙΕΤΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ.
    ΑΥΤΟΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟΝ ΚΩΛΟ.
    Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟ ΜΟΥΝΙ
    ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΙΠΕΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ..



    Ο ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ ΚΑΝΕΙ ΠΙΠΕΣ ΣΤΗ ΡΗΓΙΛΛΗΣ

    Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ
    ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ Ο ΠΟΥΣΤΡΑΣ.
    ΓΑΜΙΕΤΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ.
    ΑΥΤΟΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟΝ ΚΩΛΟ.
    Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟ ΜΟΥΝΙ
    ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΙΠΕΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ..



    Ο ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ ΚΑΝΕΙ ΠΙΠΕΣ ΣΤΗ ΡΗΓΙΛΛΗΣ
    ΚΑΙ Ο ΠΑΛΙΟΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥΣΤΡΙΟ.
    ΓΑΜΙΕΤΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ.
    ΑΥΤΟΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟΝ ΚΩΛΟ.
    Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟ ΜΟΥΝΙ
    ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΙΠΕΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ..




    Ο ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ ΚΑΝΕΙ ΠΙΠΕΣ ΣΤΗ ΡΗΓΙΛΛΗΣ

    O ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ
    ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ Ο ΠΟΥΣΤΑΡΑΣ.
    ΓΑΜΙΕΤΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ.
    ΑΥΤΟΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟΝ ΚΩΛΟ.
    Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟ ΜΟΥΝΙ
    ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΙΠΕΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ..




    Ο ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ ΚΑΝΕΙ ΠΙΠΕΣ ΣΤΗ ΡΗΓΙΛΛΗΣ.


    Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ
    ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ Ο ΠΟΥΣΤΑΡΑΣ
    ΓΑΜΙΕΤΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ.
    ΑΥΤΟΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟΝ ΚΩΛΟ.
    Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟ ΜΟΥΝΙ
    ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΙΠΕΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ..



    Ο ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ ΚΑΝΕΙ ΠΙΠΕΣ ΣΤΗ ΡΗΓΙΛΛΗΣ

    Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ
    ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ Ο ΠΟΥΣΤΡΑΣ.
    ΓΑΜΙΕΤΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ.
    ΑΥΤΟΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟΝ ΚΩΛΟ.
    Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟ ΜΟΥΝΙ
    ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΙΠΕΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ..



    Ο ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ ΚΑΝΕΙ ΠΙΠΕΣ ΣΤΗ ΡΗΓΙΛΛΗΣ
    ΚΑΙ Ο ΠΑΛΙΟΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥΣΤΡΙΟ.
    ΓΑΜΙΕΤΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ.
    ΑΥΤΟΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟΝ ΚΩΛΟ.
    Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟ ΜΟΥΝΙ
    ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΙΠΕΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ο ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ ΚΑΝΕΙ ΠΙΠΕΣ ΣΤΗ ΡΗΓΙΛΛΗΣ

    O ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ
    ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ Ο ΠΟΥΣΤΑΡΑΣ.
    ΓΑΜΙΕΤΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ.
    ΑΥΤΟΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟΝ ΚΩΛΟ.
    Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟ ΜΟΥΝΙ
    ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΙΠΕΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ..




    Ο ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ ΚΑΝΕΙ ΠΙΠΕΣ ΣΤΗ ΡΗΓΙΛΛΗΣ.


    Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ
    ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ Ο ΠΟΥΣΤΑΡΑΣ
    ΓΑΜΙΕΤΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ.
    ΑΥΤΟΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟΝ ΚΩΛΟ.
    Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟ ΜΟΥΝΙ
    ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΙΠΕΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ..



    Ο ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ ΚΑΝΕΙ ΠΙΠΕΣ ΣΤΗ ΡΗΓΙΛΛΗΣ

    Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ
    ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ Ο ΠΟΥΣΤΡΑΣ.
    ΓΑΜΙΕΤΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ.
    ΑΥΤΟΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟΝ ΚΩΛΟ.
    Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟ ΜΟΥΝΙ
    ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΙΠΕΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ..



    Ο ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ ΚΑΝΕΙ ΠΙΠΕΣ ΣΤΗ ΡΗΓΙΛΛΗΣ
    ΚΑΙ Ο ΠΑΛΙΟΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥΣΤΡΙΟ.
    ΓΑΜΙΕΤΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ.
    ΑΥΤΟΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟΝ ΚΩΛΟ.
    Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟ ΜΟΥΝΙ
    ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΙΠΕΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ..




    Ο ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ ΚΑΝΕΙ ΠΙΠΕΣ ΣΤΗ ΡΗΓΙΛΛΗΣ

    O ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ
    ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ Ο ΠΟΥΣΤΑΡΑΣ.
    ΓΑΜΙΕΤΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ.
    ΑΥΤΟΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟΝ ΚΩΛΟ.
    Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟ ΜΟΥΝΙ
    ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΙΠΕΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ..




    Ο ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ ΚΑΝΕΙ ΠΙΠΕΣ ΣΤΗ ΡΗΓΙΛΛΗΣ.


    Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ
    ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ Ο ΠΟΥΣΤΑΡΑΣ
    ΓΑΜΙΕΤΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ.
    ΑΥΤΟΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟΝ ΚΩΛΟ.
    Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟ ΜΟΥΝΙ
    ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΙΠΕΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ..



    Ο ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ ΚΑΝΕΙ ΠΙΠΕΣ ΣΤΗ ΡΗΓΙΛΛΗΣ

    Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ
    ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ Ο ΠΟΥΣΤΡΑΣ.
    ΓΑΜΙΕΤΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ.
    ΑΥΤΟΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟΝ ΚΩΛΟ.
    Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟ ΜΟΥΝΙ
    ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΙΠΕΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ..



    Ο ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ ΚΑΝΕΙ ΠΙΠΕΣ ΣΤΗ ΡΗΓΙΛΛΗΣ
    ΚΑΙ Ο ΠΑΛΙΟΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥΣΤΡΙΟ.
    ΓΑΜΙΕΤΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ.
    ΑΥΤΟΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟΝ ΚΩΛΟ.
    Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟ ΜΟΥΝΙ
    ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΙΠΕΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Καλά εντάξει, μας πείσατε τώρα.
    ''Πίσω έχει ο φούρνος την πυρά''
    Το ξέρετε;
    Για κάντε λίγο υπομονή..
    Θα το δείτε..

    Ηλίθιοι και θα το καταλάβετε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ο ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ ΚΑΝΕΙ ΠΙΠΕΣ ΣΤΗ ΡΗΓΙΛΛΗΣ

    O ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ
    ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ Ο ΠΟΥΣΤΑΡΑΣ.
    ΓΑΜΙΕΤΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ.
    ΑΥΤΟΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟΝ ΚΩΛΟ.
    Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟ ΜΟΥΝΙ
    ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΙΠΕΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ..




    Ο ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ ΚΑΝΕΙ ΠΙΠΕΣ ΣΤΗ ΡΗΓΙΛΛΗΣ.


    Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ
    ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ Ο ΠΟΥΣΤΑΡΑΣ
    ΓΑΜΙΕΤΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ.
    ΑΥΤΟΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟΝ ΚΩΛΟ.
    Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟ ΜΟΥΝΙ
    ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΙΠΕΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ..



    Ο ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ ΚΑΝΕΙ ΠΙΠΕΣ ΣΤΗ ΡΗΓΙΛΛΗΣ

    Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ
    ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ Ο ΠΟΥΣΤΡΑΣ.
    ΓΑΜΙΕΤΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ.
    ΑΥΤΟΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟΝ ΚΩΛΟ.
    Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟ ΜΟΥΝΙ
    ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΙΠΕΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ..



    Ο ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ ΚΑΝΕΙ ΠΙΠΕΣ ΣΤΗ ΡΗΓΙΛΛΗΣ
    ΚΑΙ Ο ΠΑΛΙΟΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥΣΤΡΙΟ.
    ΓΑΜΙΕΤΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ.
    ΑΥΤΟΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟΝ ΚΩΛΟ.
    Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟ ΜΟΥΝΙ
    ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΙΠΕΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ο ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ ΚΑΝΕΙ ΠΙΠΕΣ ΣΤΗ ΡΗΓΙΛΛΗΣ

    O ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ
    ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ Ο ΠΟΥΣΤΑΡΑΣ.
    ΓΑΜΙΕΤΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ.
    ΑΥΤΟΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟΝ ΚΩΛΟ.
    Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟ ΜΟΥΝΙ
    ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΙΠΕΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ..




    Ο ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ ΚΑΝΕΙ ΠΙΠΕΣ ΣΤΗ ΡΗΓΙΛΛΗΣ.


    Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ
    ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ Ο ΠΟΥΣΤΑΡΑΣ
    ΓΑΜΙΕΤΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ.
    ΑΥΤΟΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟΝ ΚΩΛΟ.
    Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟ ΜΟΥΝΙ
    ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΙΠΕΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ..



    Ο ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ ΚΑΝΕΙ ΠΙΠΕΣ ΣΤΗ ΡΗΓΙΛΛΗΣ

    Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ
    ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ Ο ΠΟΥΣΤΡΑΣ.
    ΓΑΜΙΕΤΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ.
    ΑΥΤΟΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟΝ ΚΩΛΟ.
    Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟ ΜΟΥΝΙ
    ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΙΠΕΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ..



    Ο ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ ΚΑΝΕΙ ΠΙΠΕΣ ΣΤΗ ΡΗΓΙΛΛΗΣ
    ΚΑΙ Ο ΠΑΛΙΟΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥΣΤΡΙΟ.
    ΓΑΜΙΕΤΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ.
    ΑΥΤΟΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟΝ ΚΩΛΟ.
    Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟ ΜΟΥΝΙ
    ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΙΠΕΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ο ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ ΚΑΝΕΙ ΠΙΠΕΣ ΣΤΗ ΡΗΓΙΛΛΗΣ

    O ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ
    ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ Ο ΠΟΥΣΤΑΡΑΣ.
    ΓΑΜΙΕΤΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ.
    ΑΥΤΟΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟΝ ΚΩΛΟ.
    Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟ ΜΟΥΝΙ
    ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΙΠΕΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ..




    Ο ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ ΚΑΝΕΙ ΠΙΠΕΣ ΣΤΗ ΡΗΓΙΛΛΗΣ.


    Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ
    ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ Ο ΠΟΥΣΤΑΡΑΣ
    ΓΑΜΙΕΤΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ.
    ΑΥΤΟΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟΝ ΚΩΛΟ.
    Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟ ΜΟΥΝΙ
    ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΙΠΕΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ..



    Ο ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ ΚΑΝΕΙ ΠΙΠΕΣ ΣΤΗ ΡΗΓΙΛΛΗΣ

    Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ
    ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ Ο ΠΟΥΣΤΡΑΣ.
    ΓΑΜΙΕΤΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ.
    ΑΥΤΟΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟΝ ΚΩΛΟ.
    Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟ ΜΟΥΝΙ
    ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΙΠΕΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ..



    Ο ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ ΚΑΝΕΙ ΠΙΠΕΣ ΣΤΗ ΡΗΓΙΛΛΗΣ
    ΚΑΙ Ο ΠΑΛΙΟΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥΣΤΡΙΟ.
    ΓΑΜΙΕΤΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ.
    ΑΥΤΟΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟΝ ΚΩΛΟ.
    Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟ ΜΟΥΝΙ
    ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΙΠΕΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ο ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ ΚΑΝΕΙ ΠΙΠΕΣ ΣΤΗ ΡΗΓΙΛΛΗΣ

    O ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ
    ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ Ο ΠΟΥΣΤΑΡΑΣ.
    ΓΑΜΙΕΤΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ.
    ΑΥΤΟΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟΝ ΚΩΛΟ.
    Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟ ΜΟΥΝΙ
    ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΙΠΕΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ..




    Ο ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ ΚΑΝΕΙ ΠΙΠΕΣ ΣΤΗ ΡΗΓΙΛΛΗΣ.


    Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ
    ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ Ο ΠΟΥΣΤΑΡΑΣ
    ΓΑΜΙΕΤΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ.
    ΑΥΤΟΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟΝ ΚΩΛΟ.
    Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟ ΜΟΥΝΙ
    ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΙΠΕΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ..



    Ο ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ ΚΑΝΕΙ ΠΙΠΕΣ ΣΤΗ ΡΗΓΙΛΛΗΣ

    Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ
    ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ Ο ΠΟΥΣΤΡΑΣ.
    ΓΑΜΙΕΤΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ.
    ΑΥΤΟΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟΝ ΚΩΛΟ.
    Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟ ΜΟΥΝΙ
    ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΙΠΕΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ..



    Ο ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ ΚΑΝΕΙ ΠΙΠΕΣ ΣΤΗ ΡΗΓΙΛΛΗΣ
    ΚΑΙ Ο ΠΑΛΙΟΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥΣΤΡΙΟ.
    ΓΑΜΙΕΤΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ.
    ΑΥΤΟΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟΝ ΚΩΛΟ.
    Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟ ΜΟΥΝΙ
    ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΙΠΕΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ¨Ολο τις ίδιες βλακείες λένε συνεχώς τα χαζά και αγράμματα πρασινοφρουράκια, είναι τόσο δύσκολο να πείτε μια πολιτική θέση;
    Ολημερίς και οληνυχτίς τη βαράτε την περδικούλα σας εκεί στο πασόκ και σας έχει βαρέσει κατακέφαλα.
    Πιό γραφικοί και από τον οικολόγο Βεργή έχετε γίνει.
    Θα μου πείς εάν δεν ήμασταν ηλίθια θα εμπνεόμαστε από το βλακογιώργο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΔΕΝ ΥΠΟΧΡΕΩΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΟΥΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ, ΟΥΤΕ ΝΑ ΑΚΟΥΕΙ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ, ΟΥΤΕ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, ΟΥΤΕ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΤΑΙ ΑΠΟ BLOG ΣΕ BLOG ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙ & ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ.
    ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΜΗΝ ΦΩΝΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΗΝ ΒΡΙΖΕΤΑΙ. ΑΠΛΑ ΝΑ ΑΠΕΧΕΤΑΙ. ΑΛΛΑ ΤΟΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΣΑΣ ΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑΖΟΝΤΑΣ ? ΑΡΑ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΤΑ BLOG ΠΟΥ "ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ" ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΑΝΩΝΥΜΟΙ ΒΡΗΚΑΤΕ ΕΝΑ ΒΗΜΑ. Ο ΕΠΙΛΟΓΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. EΠΙΛΟΓΩΝ ΕΙΣΑΙ ΗΛΙΘΙΟΣ.
    ΕΔΩ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΤΑ ΜΠΛΟΚ.

    ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΟ..



    Ο ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ ΚΑΝΕΙ ΠΙΠΕΣ ΣΤΗ ΡΗΓΙΛΛΗΣ

    O ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ
    ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ Ο ΠΟΥΣΤΑΡΑΣ.
    ΓΑΜΙΕΤΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ.
    ΑΥΤΟΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟΝ ΚΩΛΟ.
    Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟ ΜΟΥΝΙ
    ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΙΠΕΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ..




    Ο ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ ΚΑΝΕΙ ΠΙΠΕΣ ΣΤΗ ΡΗΓΙΛΛΗΣ.


    Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ
    ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ Ο ΠΟΥΣΤΑΡΑΣ
    ΓΑΜΙΕΤΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ.
    ΑΥΤΟΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟΝ ΚΩΛΟ.
    Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟ ΜΟΥΝΙ
    ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΙΠΕΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ..



    Ο ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ ΚΑΝΕΙ ΠΙΠΕΣ ΣΤΗ ΡΗΓΙΛΛΗΣ

    Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ
    ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ Ο ΠΟΥΣΤΡΑΣ.
    ΓΑΜΙΕΤΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ.
    ΑΥΤΟΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟΝ ΚΩΛΟ.
    Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟ ΜΟΥΝΙ
    ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΙΠΕΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ..



    Ο ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ ΚΑΝΕΙ ΠΙΠΕΣ ΣΤΗ ΡΗΓΙΛΛΗΣ
    ΚΑΙ Ο ΠΑΛΙΟΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥΣΤΡΙΟ.
    ΓΑΜΙΕΤΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ.
    ΑΥΤΟΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟΝ ΚΩΛΟ.
    Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟ ΜΟΥΝΙ
    ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΙΠΕΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Ο ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ ΚΑΝΕΙ ΠΙΠΕΣ ΣΤΗ ΡΗΓΙΛΛΗΣ

    O ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ
    ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ Ο ΠΟΥΣΤΑΡΑΣ.
    ΓΑΜΙΕΤΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ.
    ΑΥΤΟΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟΝ ΚΩΛΟ.
    Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟ ΜΟΥΝΙ
    ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΙΠΕΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ..




    Ο ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ ΚΑΝΕΙ ΠΙΠΕΣ ΣΤΗ ΡΗΓΙΛΛΗΣ.


    Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ
    ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ Ο ΠΟΥΣΤΑΡΑΣ
    ΓΑΜΙΕΤΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ.
    ΑΥΤΟΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟΝ ΚΩΛΟ.
    Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟ ΜΟΥΝΙ
    ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΙΠΕΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ..



    Ο ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ ΚΑΝΕΙ ΠΙΠΕΣ ΣΤΗ ΡΗΓΙΛΛΗΣ

    Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ
    ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ Ο ΠΟΥΣΤΡΑΣ.
    ΓΑΜΙΕΤΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ.
    ΑΥΤΟΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟΝ ΚΩΛΟ.
    Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟ ΜΟΥΝΙ
    ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΙΠΕΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ..



    Ο ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ ΚΑΝΕΙ ΠΙΠΕΣ ΣΤΗ ΡΗΓΙΛΛΗΣ
    ΚΑΙ Ο ΠΑΛΙΟΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥΣΤΡΙΟ.
    ΓΑΜΙΕΤΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ.
    ΑΥΤΟΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟΝ ΚΩΛΟ.
    Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟ ΜΟΥΝΙ
    ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΙΠΕΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Ο ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ ΚΑΝΕΙ ΠΙΠΕΣ ΣΤΗ ΡΗΓΙΛΛΗΣ

    O ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ
    ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ Ο ΠΟΥΣΤΑΡΑΣ.
    ΓΑΜΙΕΤΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ.
    ΑΥΤΟΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟΝ ΚΩΛΟ.
    Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟ ΜΟΥΝΙ
    ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΙΠΕΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ..




    Ο ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ ΚΑΝΕΙ ΠΙΠΕΣ ΣΤΗ ΡΗΓΙΛΛΗΣ.


    Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ
    ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ Ο ΠΟΥΣΤΑΡΑΣ
    ΓΑΜΙΕΤΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ.
    ΑΥΤΟΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟΝ ΚΩΛΟ.
    Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟ ΜΟΥΝΙ
    ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΙΠΕΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ..



    Ο ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ ΚΑΝΕΙ ΠΙΠΕΣ ΣΤΗ ΡΗΓΙΛΛΗΣ

    Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ
    ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ Ο ΠΟΥΣΤΡΑΣ.
    ΓΑΜΙΕΤΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ.
    ΑΥΤΟΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟΝ ΚΩΛΟ.
    Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟ ΜΟΥΝΙ
    ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΙΠΕΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ..



    Ο ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ ΚΑΝΕΙ ΠΙΠΕΣ ΣΤΗ ΡΗΓΙΛΛΗΣ
    ΚΑΙ Ο ΠΑΛΙΟΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥΣΤΡΙΟ.
    ΓΑΜΙΕΤΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ.
    ΑΥΤΟΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟΝ ΚΩΛΟ.
    Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟ ΜΟΥΝΙ
    ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΙΠΕΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Ο ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ ΚΑΝΕΙ ΠΙΠΕΣ ΣΤΗ ΡΗΓΙΛΛΗΣ

    O ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ
    ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ Ο ΠΟΥΣΤΑΡΑΣ.
    ΓΑΜΙΕΤΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ.
    ΑΥΤΟΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟΝ ΚΩΛΟ.
    Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟ ΜΟΥΝΙ
    ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΙΠΕΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ..




    Ο ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ ΚΑΝΕΙ ΠΙΠΕΣ ΣΤΗ ΡΗΓΙΛΛΗΣ.


    Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ
    ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ Ο ΠΟΥΣΤΑΡΑΣ
    ΓΑΜΙΕΤΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ.
    ΑΥΤΟΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟΝ ΚΩΛΟ.
    Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟ ΜΟΥΝΙ
    ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΙΠΕΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ..



    Ο ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ ΚΑΝΕΙ ΠΙΠΕΣ ΣΤΗ ΡΗΓΙΛΛΗΣ

    Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ
    ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ Ο ΠΟΥΣΤΡΑΣ.
    ΓΑΜΙΕΤΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ.
    ΑΥΤΟΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟΝ ΚΩΛΟ.
    Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟ ΜΟΥΝΙ
    ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΙΠΕΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ..



    Ο ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ ΚΑΝΕΙ ΠΙΠΕΣ ΣΤΗ ΡΗΓΙΛΛΗΣ
    ΚΑΙ Ο ΠΑΛΙΟΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥΣΤΡΙΟ.
    ΓΑΜΙΕΤΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ.
    ΑΥΤΟΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟΝ ΚΩΛΟ.
    Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟ ΜΟΥΝΙ
    ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΙΠΕΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. ΚΑΛΑ,ΑΝ ΑΥΤΗ Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ
    ΡΟΥΦΙΑΝΙΑ,ΤΟΤΕ ΤΊ ΕΙΝΑΙ?
    Πιθανότατα κάποιοι πράσινοι(φλούδα
    καρπουζιού Ηλείας)
    τά παίζουν όλα μέ τό χαρτί τού νεκρού στό πόκερ.
    Καί όσοι κατάλαβαν-κατάλαβαν.
    Τό ΚΚΕ δέν δίνει στοιχεία γιά να μήν
    στοχοποιηθούν τά μέλη-μικροχορηγιγοί.
    Μήπως είχε δίκιο????????????
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. O AΡΗΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΝΤΥΝΕΤΑΙ ΣΤΟΛΙΖΕΤΑΙ ΚΑΛΟΠΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΕΡΜΗΣ ΤΟΥ ΠΡΑΞΙΤΕΛΛΗ
    ΤΡΕΧΟΥΝ ΤΑ ΣΑΛΙΑ ΤΟΥ ΠΟΥΣΤΗ
    ΚΑΙ ΟΛΟ ΠΡΟΑΓΩΓΕΣ ΤΟΥ ΔΙΝΕΙ
    ΕΧΕΙ ΦΑΕΙ ΚΑΛΟ ΓΑΜΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΑΛΩΜΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Ανεξάρτητα από τα χάλια της ΝΟυ ΔΟυ, τι σχέση έχουν οι λίστες αυτές, που δεν είναι τίποτα α΄λλο παρά τηλεωνικοί κατάλογοι των Προέδρων Νομαρχιακών Επιτροπών σε όλη την Ελλάδα;
    Σε μια εποχή που το κουμάντο κάνουν απόλυτα οι βουλευτές σε κάθε νομό, η καρατόμηση Προέδρων θα είναι άλλη μια φούσκα της Νου Δου και τίποτα περισσότερο.
    Σιγά μην ασχολείται ο κόσμος με τους Προέδρους. Διακοσμητικά στοιχεία είναι οι περισσότεροι και όλη την ευθύνη για την χάλια εικόνα της Νου Δου στην περιφέρεια έχουν οι βουλευτές με την γνωστή αλαζονεία τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Ρεεεεε μαλάκες Νεοδημοκράτες δεν είναι ανάγκη να ταλαιπωρείστε άλλο με τις χαζοαναρτήσεις σας, μας έχετε πείσει ρε μαλάκες πόσο χαζοβιόληδες είστε.
    Ρεεεε αρχιλαμόγια πάρτε τα γουβαδάκια σας, τον μπουχέσα σας Κωστάκη και δρόμο!!! Ρεεεε χαζοδεξιούλιδες οι κυβερνώντες από την παράταξή σας είναι μιζαδόροι, κομπιναδόροι, ανίκανοι, επικίνδυνοι, με αποτέλεσμα κάθε μέρα παραμονής τους στην εξουσία να διαλύουν την χώρα. Ρεεεεε χαζοβιόληδες μαλακοδεξιοί ξυπνάτε….. σας δουλεύει ο Κωστάκης και η παρέα του ρε κοθώνια!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση