GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

To Press-gr αποκαλύπτει...

Να και το ...ραβασάκι του Α. Καραμάριου για το σβήσιμο των προστίμων και την κατάργηση των δικών για τις τουριστικές επιχειρήσεις! (Κάντε κλ...

Να και το ...ραβασάκι του Α. Καραμάριου για το σβήσιμο των προστίμων και την κατάργηση των δικών για τις τουριστικές επιχειρήσεις!

(Κάντε κλικ πάνω στο έγγραφο για να μεγαλώσει)

Διαβάστε παραπάνω (πατήστε εδώ) το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ για τη σκανδαλώδη ρύθμιση του υπουργείου Τουριστικής Ανάπτυξης σχετικά με τη "νομιμοποίηση" των παράνομων τουριστικών επιχειρήσεων.

Αυτό είναι το ...χειρόγραφο του βουλευτή Δωδεκανήσου της ΝΔ Αν. Καραμάριου ο οποίος πρότεινε την προσθήκη (στην παράγραφο 5 του άρθρου 1 του νομοσχεδίου για τις τουριστικές επιχειρήσεις) που προβλέπει ότι "Τυχόν επιβληθείσες διοικητικές κυρώσεις και για οποιοδήποτε λόγο, καταργούνται από της δημοσιεύσεως του νόμου, ούτως και, οποιεσδήποτε εκκρεμείς δίκες σχετικές με την επιβολή των παραπάνω διοικητικών κυρώσεων"...

10 σχόλια

  1. Όταν κυβερνάει η μαφία, εσείς τι περιμένατε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπητοί κύριοι γιατί νομίζετε ότι όλοι εμείς ψηφίζουμε Νέα Δημοκρατία ? Γιατί με κάτι τέτοια μας κλείνει το μάτι λέγοντας μας «κάντε ότι θέλετε εμείς δεν θα πειράξουμε κανέναν» Να θυμίσω και μερικά άλλα . Κατάργηση του ΣΔΟΕ, Αποποινικοποίηση της χρήσης πλαστών τιμολογίων κλπ . Και τελικά γιατί νομίζετε ότι κέρδισε η ΝΔ τις εκλογές και θα τις κερδίσει ξανά και ξανά? Γιατί οι απατεώνες είμαστε περισσότεροι σε αυτόν τον τόπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτή η απατεωνιά χάρισμα στο ΛΑΟΣ,το Α! Δεκανίκι της Δεξιάς μετά το κκε ασφαλώς....για τους συριζιώτες τι να πω, αυτοί τα κάνουν και τα κουκουλώνουν καλύτερα και από σκύλο, όσα κάνουν με την δεξιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Βγήκαν οι συκοφάντες,απατεώνες, κλέφτες, σκευωροί,λαμόγια προδότες δεξιοί και έπιασαν δουλειά πρωτομαγιάτικα!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ιδιώνυμο η κουκούλα της βουλευτικής ιδιότητας και επαναφορά της θανατικής ποινής για εγκλήματα τελούμενα από υπουργούς.

    να σου πω εγώ μετά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ELEOS!!!
    OUGANTA katanthsame!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Να δω ΕΝΑΝ να πληρώνει σε αυτή τη χώρα και τι στον κόσμο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση