GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Σ. Σακοράφα για τις παρανομίες με το Carefour στο δήμο Χαλανδρίου...

Ερώτηση στη Βουλή και ... μη απαντήσεις από τους δύο υφυπουργούς . Με Ερώτησή της στους υπουργούς ΠΕ.ΧΩ.ΔΕ. Γιώργο Σουφλιά και Εσωτερικών Π...

Ερώτηση στη Βουλή και ...μη απαντήσεις
από τους δύο υφυπουργούς
.
Με Ερώτησή της στους υπουργούς ΠΕ.ΧΩ.ΔΕ. Γιώργο Σουφλιά και Εσωτερικών Προκόπη Παυλόπουλο η βουλευτής Β' Αθηνών του ΠΑΣΟΚ Σοφία Σακοράφα αναφέρεται στο θέμα της “εγκατάστασης τεράστιου Super Market (υπεραγοράς) σε περιοχή γενικής κατοικίας στο Δήμο Χαλανδρίου”, που έθιξε και ο κ. Κώστας Χατζιδάκης, με άρθρο του στο Press-gr (διαβάστε το αναλυτικά εδώ) καταγγέλοντας ότι η Δημαρχεία Χαλανδρίου, για λόγους που ο καθένας καταλαβαίνει...εκχωρεί την Γερμανική σχολή στη μεγάλη αλυσίδα super-market Carefour .
Στις απαντήσεις τους -που κάθε άλλο παρά σαφείς είναι- ο υφυπουργός Εσωτερικών Αθ. Νάκος παραπέμπει ...στα υπουργεία ΠΕΧΩΔΕ και Υγείας (!) ενώ ο υφυπουργός ΠΕΧΩΔΕ Σπ. Καλογιάνννης παραπέμπει, για τις καταγγελίες της βουλευτού, στην ...Διεύθυνση Πολεοδομίας Ανατολικής Αττικής!
Το πλήρες κείμενο της Ερώτησης είναι:
"Στο οικοδομικό τετράγωνο 750, στη συμβολή των οδών Δουκίσσης Πλακεντίας και Αρτεμισίου, επιχειρείται η εγκατάσταση πολυκαταστήματος μεγάλης αλυσίδας.
Σύμφωνα όμως με το Γενικό Πολεοδομικό Σχέδιο του Δήμου Χαλανδρίου η περιοχή χαρακτηρίζεται ως περιοχή “γενικής κατοικίας”.
Επειδή βάσει των διατάξεων του Κώδικα Βασικής Πολεοδομικής Νομοθεσίας στις περιοχές “γενικής κατοικίας” απαγορεύονται τα πολυκαταστήματα κι οι υπεραγορές.
Επειδή αυτή η αλυσίδα τροφίμων ετοιμάζει πολυκατάστημα εκμεταλλευόμενη τη διατύπωση του νόμου που επιτρέπει τη λειτουργία “καταστημάτων τροφίμων” τα οποία είναι αναγκαία για την εξυπηρέτηση των αναγκών των κατοίκων της περιοχής.
Επειδή η εγκατάσταση ενός τεράστιου σούπερ μάρκετ θα επιβαρύνει κυκλοφοριακά και περιβαλλοντικά ολόκληρη των ευρύτερη περιοχή.
Επειδή ήδη έχουν συγκεντρωθεί εκεί υπερτοπικές χρήσεις και προβλέπεται η εγκατάσταση και νέων.
Επειδή δίκαια οι πολίτες έχουν αναστατωθεί από αυτή την απόφαση εγκατάστασης του σούπερ μάρκετ.
Ερωτώνται οι κ.κ. Υπουργοί,
1) Έχετε πρόθεση να διερευνήσετε την υπόθεση και να προβείτε σε εκείνες τις ενέργειες -ακόμα και νομοθετική ρύθμιση- που θα διευκρινίζει επαρκώς και θα διορθώνει τη γενική διάταξη που αναφέρει “καταστήματα τροφίμων” την οποία εκμεταλλεύονται οι επιχειρηματίες μετατρέποντας τα σε μεγάλα σούπερ μάρκετ, ώστε να προστατεύσετε και τους πολίτες αλλά και τους εμπόρους των περιοχών αυτών;
2) Έχετε σχέδιο που θα αποσυμφορήσει τις περιοχές αυτές από τις οχλούσες δραστηριότητες που έχουν προστεθεί τελευταία στην περιοχή;
Η ερωτώσα Βουλευτής
Σοφία Σακοράφα".
Οι απαντήσεις των δύο υφυπουργών είναι οι εξής (κάντε κλικ επάνω στα έγγραφα για να μεγαλώσουν):


(Κάντε κλικ επάνω στα έγγραφα για να μεγαλώσουν)

19 σχόλια

  1. Έβαλε το όπλο στο στόμα του και πάτησε τη σκανδάλη. Ο λόγος για έναν 55χρονο, ιδιοκτήτη καφετέριας στην Αγία Βαρβάρα Αττικής.

    Το πτώμα του αυτόχειρα εντοπίστηκε το πρωί, σε μια λίμνη αίματος, μέσα στο κατάστημά του.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, τον τελευταίο καιρό ο 55χρονος επιχειρηματίας αντιμετώπιζε σοβαρά οικονομικά προβλήματα, που τον οδήγησαν στο απονενοημένο.

    ΑΚΟΜΗ ΕΝΑΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝΩΝ ΚΑΘΟΔΗΓΗΤΗΣ ΣΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

    Ο πρόεδρος των Πακιστανών Τζαβέντ Ασλαμ
    ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ …ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗ ΑΝΤΑΡΣΙΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ.
    ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ΥΠΕΘΥΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΑΚΑ ΟΔΗΓΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΕ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ.

    Ε ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΗΝ ΛΑΙΚΙΖΕΤΕ ΤΩΡΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το πιο βαρύ φορτίο είναι το υπέρογκο δημόσιο χρέος, που άφησαν πίσω τους οι κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ. Ήταν στο 30% το ’81, και το έφτασαν στο 100% το 2004. Μόνο για τους τόκους του πληρώνουμε φέτος 12 δις ευρώ. Έχουμε βαθιά συναίσθηση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι πολίτες. Το πιο σοβαρό απ’ όλα είναι η ανεργία. Ήταν στο 3% το ’81 και το έφτασαν στο 11,3%, το 2004. Τριπλασίασαν τα χρέη την ώρα που η χώρα δεχόταν τεράστιους κοινοτικούς πόρους. Τριπλασίασαν την ανεργία κάτω από τις πιο ευνοϊκές διεθνείς οικονομικές συνθήκες.

    Άφησαν πίσω τους προβλήματα, που δεν αντιμετωπίζονται από τη μια μέρα στην άλλη. Προβλήματα που βρίσκουμε μπροστά μας στο σημερινό, τον ανηφορικό δρόμο της διεθνούς συγκυρίας. Και, όμως! Οι υπαίτιοι των προβλημάτων -οι υπαίτιοι των πιο μεγάλων οικονομικών και κοινωνικών προβλημάτων- επιμένουν στο λαϊκισμό. Υπόσχονται τώρα τα πάντα στους πάντες. Δεν λένε όμως ούτε ποιές είναι οι λύσεις που προτείνουν, ούτε πώς θα βρεθούν οι αναγκαίοι πόροι. Δεν καταθέτουν συγκεκριμένες προτάσεις, ποτέ και για τίποτε.

    · Προτάσσουν ένα ανεύθυνο «ναι» σε κάθε αίτημα. Απ’ όπου κι αν προέρχεται. Όσο κι αν κοστίζει.

    · Αντιτάσσουν ταυτόχρονα ένα επίμονο, μηδενιστικό «όχι» σε κάθε αναγκαία αλλαγή. Θεωρούν ότι «ο σκοπός αγιάζει τα μέσα». Και ο σκοπός τους, το μόνιμο άγχος τους, είναι η κατάληψη της εξουσίας. Έφτασαν στο σημείο να δυσφημούν, χωρίς κανένα δισταγμό, τη χώρα.

    - Τη μια διαδίδουν ότι «η Αθήνα έγινε Καμπούλ».

    - Την άλλη διακηρύσσουν ότι «η χώρα δεν θα μπορέσει να δανειστεί».

    - Την επομένη γίνονται αναμεταδότες εξτρεμιστικών συνθημάτων σε ξένα Μέσα.

    - Στη συνέχεια υποστηρίζουν ότι πρόκειται, τάχα, να καταρρεύσει η Οικονομία μας.

    - Καταλήγουν, στο τέλος, να χαρακτηρίζουν «βάρβαρους» όλους τους Έλληνες που δεν ψηφίζουν ΠΑΣΟΚ. Δεν υπήρξε ποτέ μια τόσο ανεύθυνη στάση. Δεν ξέρω πόσο καταλαβαίνουν τη ζημιά που κάνουν στα συμφέροντα της χώρας. Δεν ξέρω πόσο η βουλιμία της εξουσίας συσκοτίζει τα πλάνα της πολιτικής πρακτικής τους. Δεν ξέρω ποιους έχουν -αν έχουν- σαν τελευταίους φραγμούς. Αυτή όμως δεν είναι πολιτική κριτική. Είναι δυσφήμηση της χώρας. Είναι υπονόμευση στις προσπάθειες για νέες επενδύσεις και νέες θέσεις δουλειάς. Είναι πλήγμα στην προς τα έξω εικόνα της Πατρίδας μας.

    Και ρωτώ: Έχει η ηγεσία του ΠΑΣΟΚ επαφή με τη διεθνή οικονομική πραγματικότητα; Έχει αντίληψη των συνεπειών που παράγει η αντιπολιτευτική αμετροέπεια; Έχει συναίσθηση ευθύνης; Επιτέλους, λοιπόν: Έως πότε το μικροκομματικό θα επιβάλλεται στο εθνικό; Έως πότε οι κομματικές σκοπιμότητες θα θυσιάζουν το κοινωνικό συμφέρον; Έως πότε ο λαϊκισμός θα γίνεται εμπόδιο στην πορεία της Πατρίδας μας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΔΕΝ ΞΕΧΝΟΥΜΕ ΠΑΣΟΚΙΑ!!!!!
    1) Ο Ελληνας πολίτης αηδιάζει από την έκταση της διαφθοράς σε πολλούς τομείς των δημοσίων υπηρεσιών. Αρνείται να καθυστερεί ολόκληρη η Ελληνική κοινωνία από τα μικροσυμφέροντα συντεχνιών, η μεγαλύτερα συμφέροντα που θέλουν να κηδεμονεύσουν την πολιτική ζωή. Πολλοί πολίτες θεωρούν πως το ίδιο το ΠΑΣΟΚ έχει γίνει μέρος του κατεστημένου"
    ( Γιωργάκης Παπανδρέου, Καθημερινή 12-10-2003 )

    2) "Χρειάζοταν να αποκαλύψει η Αυριανή ότι έχει ο κ. Μαλέσιος σπίτι από τον κ. Αθανασούλη, για να μάθει ο πρωθυπουργός οτι μια γενιά στελεχών του, την οποίαν το Μαξίμου διαδίδει ως "διάδοχο γενιά", έχει μέλη που έχουν παίξει στο Χρηματιστήριο με την μετοχή αυτής της ύποπτης εταιρίας;"
    ( Θεόδωρος Πάγκαλος 17-4-2003 )

    3) "Χωρίς λαδάκι, δεν κινείται η μηχανή. Η διαφθορά αγγίζει και αφορά ολόκληρη την Ελληνική κοινωνία"
    ( Θεόδωρος Πάγκαλος, Απογευματινή 22-10-2002 )

    4) "Κανείς απο εμάς δεν αρνείται την ανεργία, τις ελλείψεις του κράτους, τα φαινόμενα διαφθοράς"
    (Βάσω Παπανδρέου 19-1-2002, 3η Συνοδος Κ.Ε. ΠΑΣΟΚ )

    5) "Θυμάμαι οτι ο πρωθυπουργός Κ.Σημιτης ενοχλείτο κέθε φορά που ανέφερε κάποιος αυτό το θέμα της διαφθοράς. Όχι γιατι δεν υπάρχει, αλλα γιατι το αναφέραμε. Βλέπω οτι τώρα κηρύσσει τον πόλεμο κατά της διαφθοράς. Έιναι αργά, αλλα είναι επιτέλους κάτι..."
    ( Θεόδωρος Πάγκαλος 10-2-2002 )

    6) "Ορισμένα κρούσματα διαφθοράς έχουν δημιουργήσει κρίση αξιοπιστίας"
    ( Χρήστος Παπουτσής 7-10-2000 )

    7) "Καθυστερεί η έκδοση μιας σύνταξης για ένα, δυο, τρία χρονια, μέχρι να λαδωσει ο συνταξιουχος. Η θέση στο ΙΚΑ πωλείται 5 εκατομμύρια. Για ενα κοινό νεκροταφείο, πληρώθηκαν μίζες 700 εκατομμυρίων δραχμών"
    ( Γ. Καψής 6η συνοδος Κ.Ε ΠΑΣΟΚ, 1999 )

    8)"Γιατί ενώ τώρα καταδικάζεις και ορθώς το φαινόμενο Σαλαλέ,αγνοήθηκε η πιεστική πρότασή μου να θεσμοθετηθεί η απαγόρευση πρόσληψης δημοσίων υπαλλήλων σε επιχειρήσεις με τις οποίες συναλλάσσονταν;
    Γιατί, ενω τώρα προτείνεις τομές για την πάταξη της διαφθοράς απέκρουσες μαζι με ΟΛΗ την ηγετική ομάδα, την πρότασή μου για να αναληφθεί εκστρατεία κατά της διαφθοράς;"
    (Γ.Καψής, ανοικτή επιστολή στον γραμματέα του ΠΑΣΟΚ, Κ. Σκανδαλίδη 18-10-2000 )

    9) "Οι αεριτζήδες κυριαρχούν. Η διαφθορά θερίζει στο Δημόσιο..."
    ( Γεράσιμος Αρσένης 8-9-2002 )


    10) "Πολλά απο τα στελέχη μας, εχουν ενσωματωθεί στην πλουτοκρατία"
    ( Θεόδωρος Πάγκαλος, ΤΑ ΝΕΑ 17-6-2003 )



    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΠΟΥ ΖΗΤΑΕΙ ΞΑΝΑ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΑΣ!.



    Τί μας λές πουλάκι μου, μιλάς σοβαρά;

    Έτσι όμορφα τα σχεδιάζετε εκεί στην ιπποκράτους; Κεφάλια είναι ο λιμοκοντόρος ο Παπακωνστατίνου και ο κλαψιάρης ο Ραγκούσης.


    ΚΑΚΩΣ ΣΑΣ ΤΗ ΧΑΡΙΣΕ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΤΟ 2004 ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΔΙΧΑΣΕΙ ΑΛΛΟ ΤΟ ΛΑΟ ΑΛΛΑ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΙ.

    ΕΚΛΑΒΑΤΕ ΤΙΣ ΚΑΛΕΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΑΝ ΑΔΥΝΑΜΙΑ. ΤΩΡΑ ΘΑ ΨΗΘΕΙΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΟ ΠΕ ΤΟ ΠΕ Ο ΠΑΠΑΓΑΛΟΣ.... ΣΤΟ ΜΑΞΙ ΣΤΟ ΜΑΞΙ ΜΟΥ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΠΙΜΕΝΟΥΜΕ:
    ΝΑ ΠΟΥΝ ΤΩΡΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΤΙ ΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΕΠΙΦΥΛΑΣΣΟΥΝ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ...
    *****************************************************************
    Στις 8 και 9 Ιουνίου συνεδριάζει στις Βρυξέλλες το Συμβούλιο Υπουργών της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Η κυβέρνηση της Νέας Δυστυχίας , δια του υπουργού οικονομίας και πρώην υφυπουργού του κ. Αλογοσκούφη, θα ανακοινώσει νέα μέτρα για την ελληνική οικονομία. Δηλαδή νέα φοροεπιδρομή.
    Το ΠΑΣΟΚ Καλεί και προκαλεί , μέρες τώρα , τον κ. Καραμανλή να πει ξεκάθαρα στον ελληνικό λαό: Τι μέτρα προτίθεται να πάρει; Γιατί δεν τα αποκαλύπτει από τώρα; Γιατί φοβάται την αλήθεια; Και ποιός θα πληρώσει τον λογαριασμό;

    ‘’PASOK poisonous’’

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Περίεργο...! Από πότε η παλαιστίνια ( και φυσικά πασοκτσού ) ασχολείται με προβλήματα αυτού τού τόπου;

    Πασόκια, δεν πρόκειται να σας αφήσουμε να ξανακυβερνήσει η Siemens!

    Η Ελλάδα δεν πρόκειταν ξανά να γίνει γερμανικό παράρτημα.

    Μετακομίστε στο Αφγανιστάν, αν θέλετε. Φτιάξτε εκεί το νέο σας γερμανικό Siemens-Department, αλλά εδώ αν συνεχίσετε τη ληστρική σας συμπεριφορά, θα φάτε πήδημα για 7 αιώνες!


    RAUS!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ [AΡΘΡΟ 11] ΟΡΙΖΕΙ ...΄΄ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΣΥΝΕΡΧΟΝΤΑΙ ΗΣΥΧΑ΄΄...κτλ. ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΟΙ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΙΘΗΚΩΝ ΠΟΥ ΜΟΛΥΝΟΥΝ ΤΗΝ ΓΗ ΤΗΝ ΠΟΤΙΣΜΕΝΗ ΜΕ ΑΙΜΑ ΗΡΩΩΝ ΚΑΙ ΜΑΡΤΥΡΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΕΣ. ΑΣ ΠΡΟΣΕΞΕΙ Ο κ[ΑΝΕΠΡΟΚΟ]ΠΑΚΗΣ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Επειδή πλησιάζουν εκλογές τα παλικαράκια της Δεξιάς στα τηλεπαράθυρα και ραδιόφωνα έχουν βγάλει στην επιφάνια την υπόθεση του χρηματιστηρίου, και την παπαγαλίζουν διαρκώς.
    Γιατί δεν βρίσκετε ένας κόπανος δημοσιογράφος να τους ρωτήσει για ποιο λόγο όταν ήρθαν στην εξουσία το 2004 δεν κοίταξαν αυτήν την υπόθεση και δικαστικά και μέσα στην Βουλή;
    Μήπως γιατί αυτοί που δημιούργησαν την φούσκα ήταν οι 99 στους εκατό δική της άνθρωποι, κάνανε την λουμπινιά τους και μετά τα φορτώσανε στον Σημίτη και στο Πασόκ;
    Μήπως γι’ αυτόν τον λόγο δεν το άγγιξαν καθόλου επί της ουσίας;
    Εμ.. είναι πολλά τα λεφτά Άρη, και οι άνθρωποι δικά μας παιδιά, τι ψάχνουμε, να βγάλουμε τα μάτια μας, άστα καλά είναι, στο Πασόκ έχουν πάθει πλάκα και δεν μπορούν ούτε να σκεφτούν, σκάστε.
    Το ίδιο σκηνικό δεν είχε στηθεί και με τον Κοσκωτά;
    Δικό τους παιδί γαλουχημένο από αυτούς, Δεξιούλης, και έχοντας όλη την βοήθεια των Δεξιών οικονομικών παραγόντων έγινε τραπεζίτης.
    Έτσι δεν είναι ή κάνω λάθος;
    Και μετά τι; Έκανε ότι έκανε, βάση δικού τους σχεδίου, και τα φόρτωσαν στο Πασόκ, γιατί αυτό ήταν το σχέδιο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΓΙΩΡΓΑΚΗ, ή ΑΛΛΑΖΕΙΣ ή ΒΟΥΛΙΑΖΕΙΣ

    Συνέντευξη τύπου στο Ζάππειο: Ένας από τους πιο βαρετούς άνθρωπος που γεννήθηκαν ποτέ στη γή κατάφερε μέσα σε 2 ώρες να πεί τη φράση «ο λαός αισθάνεται» 3,698 φορές.

    ΝΑΤΟΣ, ΝΑΤΟΣ, Ο ΑΡΧΙΠΑΠΑΓΑΛΟΣ.

    ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΤΟΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ; ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ ΤΗΝ ΚΑΣΕΤΑ.

    «Ο Ελληνικός λαός αισθάνεται» την αδικία.

    «Ο Ελληνικός λαός αισθάνεται» τη φτώχεια.

    «Ο Ελληνικός λαός αισθάνεται» την ατιμωρησία.

    «Ο Ελληνικός λαός αισθάνεται» την καταστροφή.

    «Ο Ελληνικός λαός αισθάνεται» την απογοήτευση.

    «Ο Ελληνικός λαός αισθάνεται» την αδιαφάνεια.

    «Ο Ελληνικός λαός αισθάνεται» την ανασφάλεια.

    «Ο Ελληνικός λαός αισθάνεται» την πελατειακή λογική.

    «Ο Ελληνικός λαός αισθάνεται» την αναξιοκρατία.

    ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΕΡΩΤΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΨΕΤΕ ΦΛΕΒΕΣ:
    ……………………….
    Δημοσιογράφος : Εάν η αποχή είναι μεγάλη θα συνεχίσετε να θεωρείτε ότι οι ευρωεκλογές έχουν δημοψηφισματικό χαρακτήρα;

    Απάντηση ΓΑΠ: Σκοπεύω να φέρω την ευημερία, δικαιοσύνη, αισιοδοξία, αίσθημα ασφάλειας, αξιοκρατία (άσχετο).
    ………………………
    Δημοσιογράφος : Προτιμάς τη Ντόρα ή το Σαμαρά για αντίπαλο (υπονοούμενο ότι ο Καραμανλής θα χάσει από το Γιωργάκη):

    Απάντηση ΓΑΠ: Αντίπαλός μας είναι τα προβλήματα της χώρας (μπράααααβοοοοο, πού το διάβασες γιγαντοτεράστιε;).
    …………………………
    Δημοσιογράφος: Υπάρχουν μεγάλες διαφορές στο ασφαλιστικό. Άλλοι βγαίνουν στη σύνταξη στα 46 και άλλοι στα 65. Τι θα κάνεις γι΄αυτές τις διαφορές;

    Απάντηση ΓΑΠ: Θα χτυπηθώ με τα αρνητικά χαρακτηριστικά της νέο-συντήρησης (αυτό τι σχέση έχει με την ερώτηση μόνο ο ίδιος –ίσως- μπορεί να μας το εξηγήσει.
    …………………………………………
    Δημοσιογράφος: Θα νομιμοποιήσεις τους συμβασιούχους που κατηγορούσατε τη ΝΔ ότι δεν το έκανε;

    Απάντηση ΓΑΠ: Οι συμβασιούχοι «αισθάνονται» σε ομηρεία. Δεν θα τους νομιμοποιήσω όλους αλλά όσους καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες (όπως ακριβώς και η ΝΔ, ΟΚ).
    …………………………………………..
    Δημοσιογράφος: Κάποια στελέχη σας (Παπακωνσταντίνου) απείλησαν τις εταιρίες δημοσκοπήσεων ότι εάν δεν είναι ευνοϊκές με το πασόκ θα τις «τακτοποιήσετε» εάν εκλεγείτε, εσείς τι λέτε;

    Απάντηση ΓΑΠ: Η ΝΔ έχει φέρει σε απόγνωση το λαό που «αισθάνεται» ότι αιχμαλωτίζεται η διαφάνεια και εγκλωβίζεται η δημοκρατία (άλλα αντ’ άλλων – είναι ή βαρεμένος ή κουφός).
    …………………………….
    Δημοσιογράφος: Το ΔΝΤ και η Ευρωπαϊκή Επιτροπή σύστησαν πάγωμα μισθών στο δημόσιο, εσείς θα τους αγνοήσετε;

    Απάντηση ΓΑΠ: Ναι, γιατί η ΝΔ έχει φέρει σε απόγνωση το λαό και εμείς θα φτιάξουμε μία ευνομούμενη πολιτεία που θα κτυπήσει την απόγνωση (άντε πάλι η κασέτα).
    ………………………..
    Δημοσιογράφος: Πώς θα χρηματοδοτήσετε το κοινωνικό κράτος που λέτε;

    Απάντηση ΓΑΠ: Το έχω ξαναπεί, θα τα πάρω από τους πλούσιους, τους βιομήχανους και τις τράπεζες και θα κάνω αναδιανομή (είδες μακριά λέξη που έμαθα προχθές;) στο λαό.
    ……………………………..
    Δημοσιογράφος: Μερικά από τα στελέχη σας ενδέχεται να εμπλέκονται σε σκάνδαλα, τι θα κάνετε με αυτούς;

    Απάντηση ΓΑΠ: ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΜΑΣ! (απίστευτο)
    …………………………………….
    Δημοσιογράφος: Θα νομιμοποιήσεις τους λαθρο-μετανάστες;

    Απάντηση ΓΑΠ: Ναι, ιδιαίτερα όσους είναι δεύτερης γενιάς (πχ. παιδιά αλβανών).
    …………………………………….
    Δημοσιογράφος: Υπάρχει περίπτωση ο Πρωθυπουργός να μην βάλει υποψήφιους όσους εμπλέκονται στο Βατοπέδι, ποια είναι η θέση σας;

    Απάντηση ΓΑΠ: Εάν τους διώξει είναι ένοχοι, εάν τους κρατήσει είναι συγκάλυψη (που να βρείς άκρη με τη σκέψη του;).

    …………………………………….
    Δημοσιογράφος: Για το σκάνδαλο Ζίμενς σίγουρα ρωτήσατε το Σημίτη για την παράνομη χρηματοδότηση του πασόκ αλλά είχατε πεί ότι θα κάνετε και εσωτερικό έλεγχο. Τι απέγινε;

    Απάντηση ΓΑΠ: …Μμμμ… Φταίει ο Καραμανλής που δεν έφερε το θέμα στη Βουλή για να το εξετάσουμε.
    ……………………

    Και ένα τελευταίο:

    ΕΙΠΕ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΠΕΝΤΕΞΙ ΦΟΡΕΣ: «ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΤΗ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ»

    ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΤΙ; “ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΤΟ ΔΟΥΛΕΜΑ».

    Επειδή τυχαίνει ο μέσος Έλληνας να είναι πιο έξυπνος από εσένα και εγώ είμαι ο μέσος Έλληνας, ένα έχω να σου πώ.

    Παράτα μας βούρλο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΑΤΜΑΝ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ ΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΧΑΖΟΤΕΡΟΤΕΡΟΥ ΤΡΙΤΟΥ ΤΖΕΦΡΙ. ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΟΣΚΟΠΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΝΑ ΠΟΥΝ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΠΑΣΟΚ-Ν,Δ ΠΟΥ ΠΗΓΕ Ο ΜΟΧΘΟΣ ΤΟ ΑΙΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΥΣΤΕΡΗΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.ΕΓΙΝΑΝ ΒΙΛΛΕΣ ΣΚΑΦΗ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΑΜΥΘΗΤΕΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΣΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΛΙΓΩΝ,,ΝΑ ΠΟΥΝ ΤΩΡΑ ΚΑΙ Η ΠΡΑΣΙΝΗ ΚΑΙ Η ΓΑΛΑΖΙΑ ΜΑΦΙΑ ΠΟΙΟΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Σ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΘΛΙΟ ΤΟΠΟ.ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΟΙ ΜΙΣΘΟΣΥΝΤΗΡΗΤΟΙ ΟΙ ΑΝΕΡΓΟΙ ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΙ ΟΙ ΑΥΤΟΑΠΑΣΧΟΛΟΥΜΕΝΟΙ ΟΙ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ???ΜΑΥΡΟ ΡΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΟΛΑΟΣ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ.Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ,,ΣΥΝΤΡΟΦΙΣΑ ΣΑΚΟΡΑΦΑ ΤΩΡΑ ΨΗΦΟ ΣΤΟ ΚΚΕ-ΑΝΤΑΡΣΥΑ ΚΑΙ ΣΥΡΙΖΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΔΕΣΤΕ ΡΕ ΠΑΣΟΚΙΑ ΠΩΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΤΕ ΤΟ 74.

    ΜΕ ΤΡΑΓΙΑΣΚΑ ΚΑΙ ΜΕΝΑΤΕ ΣΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ
    ΜΕ ΜΟΥΣΙ ΚΑΙ ΜΟΥΣΤΑΚΙ
    ΜΕ ΓΥΑΛΙΑ ΜΥΩΠΙΑΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙ ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΟ ΤΥΠΟΥ ΔΙΑΝΟΗΣΗΣ
    ΜΕ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΕΞΩ ΤΟ ΝΑΤΟ
    ΕΞΩ Η ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΗ ΕΟΚ
    ΕΞΩ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ
    ΜΕΣΑ ΟΙ ΣΟΒΙΕΤ
    ΟΛΑ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ
    ΟΧΙ ΣΤΑ ΜΑΤ
    ΝΑΙ ΣΤΑ ΠΕΡΗΦΑΝΑ ΓΗΡΑΤΕΙΑ
    ΝΑΙ ΣΤΗ ΛΑΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ

    ΚΑΙ ΠΩΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΤΕ

    ΜΕΝΕΤΕ ΚΟΛΩΝΑΚΙ
    ΧΩΡΙΣ ΜΟΥΣΤΑΚΙ ΚΑΙ ΤΡΑΓΙΑΣΚΑ
    ΕΙΣΤΕ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΕΟΚΙΚΟΙ ΝΑΤΟΙΚΟΙ
    ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΜΑΤ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕΑ
    ΤΑ ΠΑΡΗΦΑΝΑ ΓΗΡΑΤΕΙΑ ΤΑ ΓΑΜΗΣΑΤΕ ΣΤΟ ΞΥΛΟ
    ΤΗ ΛΑΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΗ ΚΑΝΑΤΕ ΛΑΙΚΗ ΚΛΕΨΙΑ ΑΠΟ ΠΑΜΠΕΡΣ ΜΕΧΡΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΠΑΣΟΚΖΗΜΕΝΣ
    ΕΙΣΤΕ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΔΕΞΙΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΩΧΡΙΑ Η ΝΔ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΣ

    Α ΡΕ ΑΝΔΡΕΑ ΚΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. ΕΚΑΝΕΣ 3000000 ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΝΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΓΛΥΦΟΥΝ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΦΤΥΝΑΝ. ΕΥΓΕ. ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΤΟ ΕΡΓΟ. ΤΕΤΟΙΑ ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΟΥΤΕ Ο ΣΤΑΛΙΝ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΜΕ ΤΗ ΓΚΑ ΚΕ ΜΠΕ ΚΑΙ Η ΣΤΑΖΙ. ΤΑ ΠΑΣΟΚΙΑ ΕΧΟΥΝ ΔΥΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ ΠΛΕΟΝ. ΘΕΛΟΥΝ ΤΡΕΛΛΟΓΙΑΤΡΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΟΛΗ Η ΑΘΗΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΠΟΣ "ΑΜΙΓΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ"
    ΔΗΛΑΔΗ ΤΑ ΥΠΕΡ-ΜΠΑΚΑΛΙΚΑ
    ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΗ ΘΗΒΑ;

    ΕΑΝ ΤΗΡΟΥΝ ΤΙΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ
    ΧΩΡΟΙ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ
    ΚΛΠ.,
    ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΕ 400 ΑΤΟΜΑ
    ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΟΥΝ;
    ΨΥΧΙΚΟ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ;

    ΝΑ ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΥΜΕ



    ΠΑΚΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Άσχετε δημοσιογράφε, γράφεις "η δημαρχεία" και δείχνεις πόσοι αγράμματοι δημοσιογράφοι κυκλοφορούν!. Άλλο τα δημαρχεία και άλλο η δημαρχία, έτσι;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Αδέρφισα μας Αλβανοί ,
    Βοηθήστε μας να διώξουμε
    τους Μουσουλμάνους ,
    από τον τόπο μας , που μας ενώνει .
    μιας που μας παίρνουν τις δουλειές
    και τις περιουσίες μας .
    Σ . Φ . Ε . Β . Α .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. 3.48 τά παράπονα στόν Δήμο Αγίας Βαρβάρας
    πού απαίτησε τά ενοίκια.
    Καί τελικά τί νά κάνουμε?
    Στούς 50 πολίτες αντιστοιχεί 1 καφετέρια.
    Στόν ΟΑΕΔ υπάρχουν βρωμοδουλιές,αλλά
    δέν πάει κανένας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση