GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Καταγγελία για το δήμο Χαλανδρίου...

Το Χαλάνδρι εκπέμπει "SOS" Από τον Κώστα Χατζιδάκη Συγγραφέα - Δημοσιογράφο http://www.ekpompi-gr.blogspot.com/ Είναι γνωστό εδώ κ...

Το Χαλάνδρι εκπέμπει "SOS"

Από τον Κώστα Χατζιδάκη
Συγγραφέα - Δημοσιογράφο
http://www.ekpompi-gr.blogspot.com/

Είναι γνωστό εδώ και ένα χρόνο ότι η Δημαρχεία Χαλανδρίου, για λόγους που ο καθένας καταλαβαίνει...εκχωρεί την Γερμανική σχολή σε μεγάλη αλυσίδα super-market. Όλοι οι φορείς έχουν εναντιωθεί και ο υποφαινόμενος έως σήμερα καταγγέλλοντας το γεγονός αλλά φαίνεται το δέλεαρ για την δημαρχεία θα είναι μεγάλο...
Έφτασε στο σημείο η Αρχή αυτή να μπει σε αίθουσα συσκέψεως παραγόντων για την αντιμετώπιση αυτής της βιαιότητας κατά του περιβάλλοντος και να πει θρασύτατα στους παρευρισκομένους : "ότι και αν κάνετε το Carefour θα γίνει."
Παραθέτουμε το κείμενο διαμαρτυρίας προς Νομαρχίες και Υπουργεία και έπεται η συνέχεια.
ΠΡΟΣ
Το Νομάρχη Ανατολικής Αττικής
Θεωρώ αναγκαίο να σας πληροφορήσω -αν δεν το γνωρίζετε- για την πρωτοφανή πρόκληση και το μεγάλο περιβαλλοντικό πλήγμα που εν ψυχρώ διαπράττεται στο Χαλάνδρι, έτσι ώστε να μετατραπεί το γνωστό πράσινο ιστορικό προάστιο, σε τυπική συνοικία του κέντρου της Αθήνας και βάλε… Και αυτά, τη στιγμή που Κυβέρνηση, φορείς, συγκροτήματα όπως ο ΣΚΑΪ αλλά και όλος ο κόσμος κινητοποιούνται για πράσινο και προστασία περιβάλλοντος.
Η συγκεκριμένη δημαρχία, εδώ και...
ένα χρόνο έχει κυριολεκτικά στρατευτεί σε σαφώς κατά του περιβάλλοντος επιλογές: Επιμένει να οικοδομήσει, και το χώρο του Νομισματοκοπείου αλλά και το χώρο της Γερμανικής σχολής. Ούτε τα μηνύματά μας λαμβάνει, ούτε τις παγκόσμιες σειρήνες κινδύνου για το περιβάλλον, σαν να ζει σε άλλη χώρα ή σε άλλη εποχή…
Ειδικά στο χώρο της πρώην Γερμανικής σχολής αποφάσισε, αντί ανάσας άλσους πρασίνου, (δημόσιου σχολείου που το στερείται το Χαλάνδρι, ή πολιτιστικού κέντρου, κλπ) να το δώσει σε super-market!!
Ας σημειωθεί εδώ, ότι στα 200 μέτρα υπάρχει ήδη ένας «Σκλαβενίτης» και σε ακτίνα 600 μέτρων, πέντε ακόμα παρόμοια μεγαθήρια, άρα η απόφαση επουδενί έχει κίνητρό της την εξυπηρέτηση αναγκών των κατοίκων αλλά, όπως πιστεύουν όλοι, άλλο τι... (κατά τις γνωστές παραχωρήσεις γης…). Αυτό, γιατί είναι αμετάπειστη και αμετακίνητη παρά τις τόσες αντιδράσεις των κατοίκων, πολλών δημοτικών Συμβούλων, αλλά και παρά πάσα λογική.
Πρόσφατα κυκλοφόρησε ο ίδιος δήμος ένα πολυτελές δόλιο και παραπειστικότατο έντυπο, ακραίας υπερβολής και απίστευτων επιχειρημάτων πλύσης εγκεφάλου, υποτιμητικής της νοημοσύνης του κόσμου. (Μερικά από τα εξωφρενικά επιχειρήματα είναι: «Αν γινόταν γκαράζ, ή πάρκινγκ, ή σχολείο, θα ήταν χειρότερα γιατί θα εκινούντο 100 αυτοκίνητα την ημέρα»! (Λες και υπάρχει σχολείο ιδιωτικό ή δημόσιο, με τόσα αυτοκίνητα…)
Θα πείραζε τόσο πολύ λοιπόν αν γινόταν εκεί άλσος με πίδακες, παιδική χαρά, ή τεραίν;
Παρασιωπά βεβαίως, ή δεν θέλει να αντιληφθεί ότι το super-market που θα φτιάξει -μαζί με δυο πολυκατοικίες παραπλεύρως του- θα κινεί στους πέριξ δρόμους κάθε μήνα, το απίστευτο νούμερο των 500 φορτηγών - νταλικών και 10.000 Ι.Χ. αυτοκίνητα (εκτός από μηχανάκια κλπ.) ! Οι μικροί εξοχικοί παρακείμενοι δρόμοι και χώροι, θα πνιγούν από καυσαέρια, θόρυβο, μποτιλιάρισμα, ενδεχομένως και ατυχήματα, και από χιλιάδες επισκέπτες καταναλωτές που θα συρρέουν από αλλού.
Το Χαλάνδρι εκπέμπει εδώ και ένα χρόνο SOS γιατί μπετοποιείται και γιατί –εκτός από τη λογική- ακόμα και οι δικαστικές αποφάσεις περιφρονούνται και η αστυνομία αδρανεί.
Θα μείνετε αδύναμοι και συναινετικοί παρατηρηταί, της βήμα-βήμα εν ψυχρώ «δολοφονικής» απόφασης κατά του προαστιακού χαρακτήρα περιοχών που είχαν αντέξει ως εχθές, από την επέλαση τέτοιων θανάσιμων «συνεννοήσεων» κεφαλαίου και δημάρχων;
Με τιμή,
Κώστας Χατζιδάκης Δημοσιογράφος
(Εδώ αξίζει να προστεθεί ότι σε νέα μεταφορά έρευνας από Ευρωπαϊκής πλευράς, πρωτοστατούν σε διαφθορά Δήμοι και Δήμαρχοι...)
Κοιν.: Υπουργό ΥΠΕΧΩΔΕ, Υπουργό Δημ.Τάξης, ΣΚΑΪ (Κον Παπαδημητρίου),
Τηλεοπτ. Σταθμός «Α», Εφημερίδα «Πρώτο Θέμα», Τοπικός Τύπος, Α/Τ Χαλανδρίου.
Y.Γ. Η συνέχεια στην υπόθεση αυτή είναι για την ώρα καλή και κακή.
Η καλή: μετά την σχετική αλληλογραφία με τις αρμόδιες αρχές η τοπική αστυνομία επιτέλους κινητοποιήθηκε, τα παράνομα έργα σταμάτησαν και έγινε σεβαστή η πρωτόδικη απαγορευτική απόφαση συνεχίσεώς τους. Επίσης αυξήθηκε η πίεση και η αγανάκτηση των πολιτών.
Η άσχημη: τρεις φορές εστάλη το σχετικό καταγγελτικό κείμενο στον ΣΚΑΪ (κ.Αλαφούζο, κ.Παπαδημητρίου, κ.Πορτοσάλτε) και τις τρείς όχι μόνο δεν έγινε καμία παρουσίαση του θέματος αλλά ούτε καν υπήρξε απάντηση. Αυτά από τον ΣΚΑΪ, που τόσο κόπτεται για το περιβάλλον! Δήθεν;
Η αντιμετώπιση του όλου θέματος από τον Αλαφούζο είναι ένα ακόμη μυστήριο αφού περικλείει μια πρωτοφανή αντίφαση. Ενώ ο άνθρωπος δείχνει να κόπτεται για την δημιουργία πρασίνου, προστασία περιβάλλοντος, καθαριότητα νερών και ποταμών, παράνομων λατομείων κ.λ.π. για το θέμα αυτό πνίγει στη σιωπή κυριολεκτικά τις διαδικασίες για την επιβάρυνση του περιβάλλοντος από ένα ακόμα super-market. Δηλαδή όπως λέει ο λαός μας "να σε κάψω Γιάννη να σ'αλείψω λάδι". Μήπως ο κύριος Αλαφούζος είναι μέτοχος στα Carefour;

10 σχόλια

  1. ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΗ φωτογραφία του
    Γιωργάκη, σε Πράσινη ΚΗΔΕΙΑ ..

    Κάνανε προεκλογικό διαφημιστικό spot στο ΠΑΣΟΚ.

    ΜΕΧΡΙ και οι διαφημιστές του
    κόμματος, του κάνουν πλάκα,
    του καθυστερημένου.

    Αντε στο επόμενο spot.
    Να βάλετε τον Γιωργάκη στο
    μαζί με τον + Σιδερένιο και τον
    + Κουτσόγιωργα, στο Υπερπέραν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΥΝΔΥΝΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ OI NEOI ΛΑΜΠΤΗΡΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΜΟΤΑΡΕΙ ΤΟ ΣΚΑΙ ΤΟΥ ΑΛΑΦΟΥΖΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗ PHILIPS . ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΤΟ WWW.FARMANET.GR ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΥΝΔΗΝΟΥΣ ΤΩΝ ΝΕΟΝ ΛΑΜΠΤΗΡΩΝ
    SOS SOS SOS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΝΑ ΤΑ ΛΕΕΙ Ο ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ, ΝΑ ΠΕΙΣ ΣΕ ΔΙΑΒΑΛΛΕΙ, ΑΥΤΟΙ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΤΑ ΛΕΓΑΝΕ, ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΞΕΧΑΣΑΜΕ;

    Ο Τζέφρυ Τσάντ και η πάμπλουτη παρέα του, που λένε ότι θα κτυπήσουν τη διαφθορά, άλλα έλεγαν μέχρι πρόσφατα (όπως συνήθως):

    Αγαπητοί ηθικά άμεμπτοι πρασινοφρουροί, ας θυμηθούμε μερικά από αυτά;

    1) Ο Ελληνας πολίτης αηδιάζει από την έκταση της διαφθοράς σε πολλούς τομείς των δημοσίων υπηρεσιών. Αρνείται να καθυστερεί ολόκληρη η Ελληνική κοινωνία από τα μικροσυμφέροντα συντεχνιών, η μεγαλύτερα συμφέροντα που θέλουν να κηδεμονεύσουν την πολιτική ζωή. Πολλοί πολίτες θεωρούν πως το ίδιο το ΠΑΣΟΚ έχει γίνει μέρος του κατεστημένου"
    ( Γιωργάκης Παπανδρέου, Καθημερινή 12-10-2003 )

    2) "Χρειάζοταν να αποκαλύψει η Αυριανή ότι έχει ο κ. Μαλέσιος σπίτι από τον κ. Αθανασούλη, για να μάθει ο πρωθυπουργός οτι μια γενιά στελεχών του, την οποίαν το Μαξίμου διαδίδει ως "διάδοχο γενιά", έχει μέλη που έχουν παίξει στο Χρηματιστήριο με την μετοχή αυτής της ύποπτης εταιρίας;"
    ( Θεόδωρος Πάγκαλος 17-4-2003 )

    3) "Χωρίς λαδάκι, δεν κινείται η μηχανή. Η διαφθορά αγγίζει και αφορά ολόκληρη την Ελληνική κοινωνία"
    ( Θεόδωρος Πάγκαλος, Απογευματινή 22-10-2002 )

    4) "Κανείς απο εμάς δεν αρνείται την ανεργία, τις ελλείψεις του κράτους, τα φαινόμενα διαφθοράς"
    (Βάσω Παπανδρέου 19-1-2002, 3η Συνοδος Κ.Ε. ΠΑΣΟΚ )

    5) "Θυμάμαι οτι ο πρωθυπουργός Κ.Σημιτης ενοχλείτο κέθε φορά που ανέφερε κάποιος αυτό το θέμα της διαφθοράς. Όχι γιατι δεν υπάρχει, αλλα γιατι το αναφέραμε. Βλέπω οτι τώρα κηρύσσει τον πόλεμο κατά της διαφθοράς. Έιναι αργά, αλλα είναι επιτέλους κάτι..."
    ( Θεόδωρος Πάγκαλος 10-2-2002 )

    6) "Ορισμένα κρούσματα διαφθοράς έχουν δημιουργήσει κρίση αξιοπιστίας"
    ( Χρήστος Παπουτσής 7-10-2000 )

    7) "Καθυστερεί η έκδοση μιας σύνταξης για ένα, δυο, τρία χρονια, μέχρι να λαδωσει ο συνταξιουχος. Η θέση στο ΙΚΑ πωλείται 5 εκατομμύρια. Για ενα κοινό νεκροταφείο, πληρώθηκαν μίζες 700 εκατομμυρίων δραχμών"
    ( Γ. Καψής 6η συνοδος Κ.Ε ΠΑΣΟΚ, 1999 )

    8)"Γιατί ενώ τώρα καταδικάζεις και ορθώς το φαινόμενο Σαλαλέ,αγνοήθηκε η πιεστική πρότασή μου να θεσμοθετηθεί η απαγόρευση πρόσληψης δημοσίων υπαλλήλων σε επιχειρήσεις με τις οποίες συναλλάσσονταν;
    Γιατί, ενω τώρα προτείνεις τομές για την πάταξη της διαφθοράς απέκρουσες μαζι με ΟΛΗ την ηγετική ομάδα, την πρότασή μου για να αναληφθεί εκστρατεία κατά της διαφθοράς;"
    (Γ.Καψής, ανοικτή επιστολή στον γραμματέα του ΠΑΣΟΚ, Κ. Σκανδαλίδη 18-10-2000 )

    9) "Οι αεριτζήδες κυριαρχούν. Η διαφθορά θερίζει στο Δημόσιο..."
    ( Γεράσιμος Αρσένης 8-9-2002 )


    10) "Πολλά απο τα στελέχη μας, εχουν ενσωματωθεί στην πλουτοκρατία"
    ( Θεόδωρος Πάγκαλος, ΤΑ ΝΕΑ 17-6-2003 )

    Και αφου τελείωσαν οι 10 "εντολές"... και το κερασάκι...

    "Εμείς, ΔΕΝ κλεψαμε !!!"
    ( Hazo-giorgo Papandreou-Chad Βουλή16-5-2007 )

    **************

    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΠΟΥ ΖΗΤΑΕΙ ΞΑΝΑ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΑΣ!.

    **************
    Για να μην ξεχνιόμαστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΑ 100 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΤΟΥ ΠΑΥΛΙΔΗ ΗΤΑΝ ΣΚΑΝΔΑΛΟ.

    ΟΜΩΣ ΤΑ 20-30 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΗΣ ΜΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΚΑΝΔΑΛΟ, ΕΙΝΑΙ "ΩΦΕΛΙΜΕΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ".

    ΤΑ ΛΕΩ ΚΑΛΑ, ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ MEGA;

    Πάει και ο Βερελής, έρχονται οι λογαριασμοί από την Ελβετία, όμορφα.

    Ο επόμενος παρακαλώ.

    ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ!

    ΠΟΛΛΟΙ ΟΙ ΜΙΖΩΜΕΝΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ, ΠΟΛΛΕΣ ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ.

    ΕΛΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΓΥΡΙΖΕΙ.

    Το σούτ που έφαγε ο Βερελής είναι προφανώς επικοινωνιακό τρύκ, ντεμέκ οι διεφθαρμένοι δεν έχουν θέση στο πασόκ.

    ΤΖΑΜΠΑ ΜΑΓΚΙΕΣ ΓΙΩΡΓΑΚΗ, ΟΙ ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ!

    Προφανώς έχουν γίνει γνωστά ακράδαντα στοιχεία και ο Γιωργάκης αποφάσισε να τον διώξει πριν χειροτερέψει περισσότερο η υπόθεση για το κόμμα του. Πάντως σίγουρα μιλάμε για μίζα πολλών εκατομμυρίων ευρώ.

    Ο Βερελής ήταν υπουργός σε σημαντικά παραγωγικά υπουργεία για πάρα πολλά χρόνια.

    Αποδείχθηκε και ο ίδιος σούπερ-παραγωγικός από ότι φαίνεται.

    ΠΟΣΟ ΑΣΤΕΙΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΙΑ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΠΑΥΛΙΔΗ ΜΕ ΤΑ 100 ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΑ ΨΩΡΟΧΙΛΙΑΡΙΚΑ.

    Όταν βγεί η ιστορία με τον Τρεπεκλή να δείς χαρούλες που θα κάνει ο αργόστροφος!

    Τί να πείς;

    Δεν θα βαρεθούμε αυτό το καλοκαιράκι.

    Έλα ο επόμενος!

    Και είναι τόσοι πανάθεμά τους, σε ποιόν να πρωτο-στοιχηματίσεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ

    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ
    Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΗΣ ΠΙΟ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΣΕ ΠΟΤΕ Η ΕΛΛΑΔΑ

    ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ

    ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ

    ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ


    ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ Κώστας Καραμανλής
    ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ & ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΣΗΣ
    Yπουργός Παυλόπουλος Προκόπης
    Αναπληρωτής υπουργός για θέματα Δημόσιας Τάξης Μαρκογιαννάκης Χρήστος
    Υφυπουργός Νάκος Αθανάσιος
    Υφυπουργός Ζώης Χρήστος
    Υφυπουργός (αρμόδιος για τα ΜΜΕ) Κωνσταντίνος Γκιουλέκας

    ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ
    Υπουργός Ιωάννης Παπαθανασίου
    Υφυπουργός Μπέζας Αντώνιος
    Υφυπουργός Λέγκας Νίκος
    Υφυπουργός Μπούρας Αθανάσιος

    ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ
    Υπουργός Μπακογιάννη Ντόρα
    Υφυπουργός Βαληνάκης Ιωάννης
    Υφυπουργός Κασσίμης Θόδωρος
    Υφυπουργός Βαρβιτσιώτης Μιλτιάδης

    ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ
    Υπουργός Μεϊμαράκης Ευάγγελος
    Υφυπουργός Τασούλας Κωνσταντίνος
    Υφυπουργός Πλακιωτάκης Ιωάννης

    ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ
    Υπουργός Χατζιδάκης Κωστής
    Υφυπουργός Βλάχος Γεώργιος
    Υπουργός Μπούγας Ιωάννης

    ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΕΧΩΔΕ
    Υπουργός Σουφλιάς Γιώργος
    Υφυπουργός Καλογιάννης Σταύρος
    Υφυπουργός Ξανθόπουλος Θεμιστοκλής

    ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝ. ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ
    Υπουργός Σπηλιωτόπουλος Άρης
    Υφυπουργός Λυκουρέντζος Ανδρέας
    Υφυπουργός Ταλιαδούρος Σπυρίδων

    ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ
    Υπουργός Πάλη Πετραλιά Φανη
    Υφυπουργός Καλαντζάκου Σοφία
    Υφυπουργός Κοντογιάννης Γεώργιος

    ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ
    Υπουργός Αβραμόπουλος Δημήτρης
    Υφυπουργός Παπαγεωργίου Γιώργος
    Υφυπουργός Σαλμάς Μάριος

    ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΤΡΟΦΙΜΩΝ
    Υπουργός Χατζηγάκης Σωτήριος
    Υφυπουργός Κιλτίδης Κωνσταντίνος
    Υφυπουργός Παπαδόπουλος Μιχαήλ

    ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ
    Υπουργός Νικόλαος Δένδιας
    ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ
    Υπουργός Σαμαράς Αντώνιος
    Υφυπουργός Ιωαννίδης Γιάννης

    ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ
    Υπουργός Στυλιανίδης Ευρυπίδης
    Υφυπουργός Μπεκίρης Μιχαήλ

    ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ
    Υπουργός Παπαληγούρας Αναστάσιος
    Υφυπουργός Καμμένος Παναγιώτης

    ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ
    Υπουργός Μαρκόπουλος Κωνσταντίνος

    ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΘΡΑΚΗΣ
    Υπουργός Καλαφάτης Σταύρος


    ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ

    ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ

    ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δυστυχώς το Χαλάνδρι έχει την ατυχία όσοι βρίσκονται τα τελευταία 35 χρόνια στο τιμόνι και το κατευθύνουν να είναι ΟΛΟΙ τους λαμογια , αριστεροί δεξιοί και ΠΑΣΟΚΟΙ , δημοσιογράφοι σαν τον χατζηπαπαρα και εργολάβοι οικοδομών , πήραν έναν δήμο που συναγωνιζόταν την Φιλοθέη και την Κηφισιά και τον έκαναν χειρότερα από τους αμπελόκηπους , έβαλαν και τους γύφτους στο νομισματοκοπείο και σε μερικά χρόνια θα συναγωνιζόμαστε τον Ασπρόπυργο , βρε κακομοίρη χατζιπαπαρηδη άσε της κορόνες και ασχολήσου με τίποτα ποιο σοβαρό
    shkat

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΗΣ ΝΔ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΑΔΙΚΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΓΙΑ ΤΟ ¨ΣΚΑΝΔΑΛΟ¨ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΥ.

    ΟΛΟ ΨΕΜΜΑ ΚΑΙ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ.

    Βαρετές σαν τον ίδιο.

    Και πού είναι η ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΡΕ ΓΙΩΡΓΑΚΗ, την πάτησε το τρένο;

    Τέλος πάντων, δύο είναι τα μηνύματα:

    1. ΜΕΤΑΘΕΣΗ ΕΥΘΥΝΩΝ.

    2. ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΕΛΠΙΔΩΝ.

    (και μιά μικρή λεπτομέρεια που δεν είχαν υπολογίσει. Οι Έλληνες δεν είναι αμερικάνοι).

    Keep walking, my friend.

    Και πού είσαι; Φτιάχνε και κανα βιογραφικό, θα σου χρειαστεί σύντομα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Γιαουρτωμένε καράφλα γράφε τώρα, γράφε, γράφε, ετοίμαζε σεντόνια όσο μπορείς περισσότερα, ετοίμαζε σεντόνια για τα γαλάζια παπαγαλάκια.
    Τώρα που γυρίζει γιατί την μεθεποόμενη Δευτέρα δέν θα έχεις να γράψεις τίποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Εάν σήμερα η διαφορά στη δημοσκόπηση είναι 2,8%, η Ν.Δ. έχει την νίκη στο τσεπάκι.
    Από το 20% των αναποφάσιστων τουλάχιστον το 70% είναι Νεοδημοκράτες. Η ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ 80% ΤΕΛΟΣ. Η ΝΔ ΑΠΟ 55% ΜΟΛΙΣ ΠΑΕΙ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΕΣΤΩ 70% ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΦΟΥΝΤΟ Ο ΧΑΖΟΤΖΕΦΡΙ. ΘΑ ΤΟΝ ΒΑΛΕΙ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΝΑ ΠΟΥΛΑΕΙ ΠΑΤΑΤΕΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.
    Κάτι μου λέει λοιπόν ότι σύντομα θα έχουμε συνέδριο εκλογής αρχηγού στο πασόκ.
    Άντε να τελειώνουμε γιατί πολύ κράτησε το ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΜΕ ΤΟΝ ΧΑΖΟΤΖΕΦΡΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ. ΑΣ ΠΑΕΙ ΝΑ ΑΝΑΜΕΤΡΗΘΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΟΜΟΙΟΝ ΤΟΥ ΤΟΝ ΚΑΤΜΑΝ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΤΟΝ ΝΙΚΗΣΕΙ, ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ ΤΟΥΣ ΤΑ ΛΕΝΕ ΠΑΠΑΓΑΛΟΙ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟΦΩΝΟ ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΝΕ. Ο ΚΑΤΜΑΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΟΟΔΟ. ΧΙ ΧΙ ΧΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση