GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Δεν υπάρχει καμία εμπλοκή..."

...λέει το υπουργείο Εξωτερικών για το διαβατήριο του Μιχ. Χριστοφοράκου Για "τηλεφώνημα" από το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών πο...

...λέει το υπουργείο Εξωτερικών για το διαβατήριο του Μιχ. Χριστοφοράκου

Για "τηλεφώνημα" από το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών που βοήθησε, περί τον Μάρτιο, στην ανανέωση του γερμανικού διαβατηρίου του Μιχ. Χριστοφοράκου, έγραψε νωρίτερα (πατήστε εδώ), ο Στάθης Παλαιολόγος.
Συνεργάτες της υπουργού Εξωτερικών Ντόρας Μπακογιάννη πάντως πριν από λίγο το διέψευδαν "κατηγορηματικά και απόλυτα". "Δεν υπάρχει καμία εμπλοκή του υπουργείου και της ίδιας της υπουργού" έλεγαν και πρόσθεταν ότι "όποιος διαθέτει οποιαδήποτε σχετικά στοιχεία οφείλει να τα παρουσιάσει...".

12 σχόλια

  1. Μεγάλο πολιτικό παιχνίδι αναμένεται να παίξει ο Λάκης Λαζόπουλος τόσο πριν όσο και μετά τις ευρωεκλογές προκειμένου να πλήξει όσο μπορεί το Γιώργο Παπανδρέου ώστε να μην πάρει υψηλά ποσοστά όπως αναμένεται.
    Οι προσωπικές επιθέσεις θα γίνουν όλο και πιο στοχευόμενες όλο και πιο ισχυρές.
    Κίνητρο του είναι εκτός από την ομοφυλοφιλική αλληλεγγύη προς τον Κώστα Καραμανλή είναι και η δημιουργία χώρου για το κόμμα που ετοιμάζει η Γιάννα Αγγελοπούλου που επιθυμεί να έρθει ως μεσσίας στα πολιτικά πράγματα της χώρας παίζοντας το ρόλο του Μπερλουσκόνι της Ελλάδας.
    Σταθείτε απέναντι στα σκοτεινά παιχνίδια εξουσίας που παίζονται σε βάρος του ελληνικού λαού.
    ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ζήτω η Νέα Δημοκρατία του Αντώνη Σαμαρά.

    Μαύρο στη Ντόρα που πολιτεύεται με ένα όνομα που δεν υπάρχει .
    Λέγεται τάχα Μπακογιάννη για να μην πηγαίνει το μυαλό μας στον γρουσούζη γκαντέμη αποστάτη δοσίλογο απατεώνα πατέρα της που ναυάγησε τη Νέα Δημοκρατία.
    Κάντε της μια μήνυση να δείτε για πότε θα χάσει τη βουλευτική της έδρα γιατί το όνομα που χρησιμοποιεί δεν υπάρχει.
    Αντώνη κράτα γερά τα σχοινιά της μεγάλης μας παράταξης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η συμμορία Καραμανλή καταρρέει .

    Ο ιστορικός του μέλλοντος θα είναι αμείλικτος απέναντι στο μεγαλύτερο πολιτικό απατεώνα που κυβέρνησε ποτέ την Ελλάδα .
    Η Ελλάδα δεν είναι αυτό που βλέπουμε σήμερα δεν είναι η Ελλάδα του ψευτοτσαμπουκά και τραμπούκου Καραμανλή δεν έχει πολίτες τσουλιά και πουστάκια δεν είναι η Ελλάδα του αποπροσανατολισμού και της Πετρούλας .
    Κάντε στην άκρη να περάσει η πραγματική Ελλάδα μπροστά .

    Καλώ όλους τους τίμιους δεξιούς να μαυρίσουν τον ανίκανο που δυστυχώς σήμερα είναι πρωθυπουργός . Το βράδυ των εκλογών που η Ν. Δ. θα είναι δεύτερο κόμμα και με βαριά ήττα να βγείτε από τα σπίτια σας να πανηγυρίσετε κι εσείς .
    Νικητής θα είναι η Ελλάδα μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η Νέα Δημοκρατία έχει μέλλον μόνο με τον Αντώνη Σαμαρά .
    Φίλοι οπαδοί της Νέας Δημοκρατίας βοηθήστε την παράταξη μας να βγει από την αδιέξοδη κυβέρνηση του Κώστα Καραμανλή και της παρέας του .
    Δώστε χαμηλό ποσοστό στην μεγάλη παράταξη μας .
    Με αυτό τον τρόπο ο Αντώνης θα έρθει στην αρχηγία του κόμματος μας και θα μπορέσει να μας κάνει ξανά ένα λαϊκό κόμμα που θα εκφράζει κάθε Έλληνα πολίτη .
    Ζήτω η Νέα Δημοκρατία ζήτω ο Αντώνης Σαμαράς !!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΜΠΛΟΚΗ?ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΞΥΠΝΗΣΕΣ?..ΛΑΖΟΠΟΥΛΕ ΓΑΜΗΚΟΥΛΑ...ΓΑΜΑ ΤΑ ΠΡΑΣΙΝΟΓΑΛΑΖΑ,,ΜΟΥΝΙΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΩΣΤΑΚΗ ΑΦΕΝΤΡΑ ΚΑΙ ΧΑΝΟΥΜΙΣΑ ΜΑΣ...ΧΑΣΑΜΕ ΤΑΣ ΕΚΛΟΓΑΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ - PART-5

    ΑΝΤΕ ΓΙΩΡΓΑΚΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΠΟΣΗ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΕΥΧΟΛΟΓΙΑ ΣΟΥ!

    Πάμε !

    ***ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΥ: Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΩΝ ΣΚΑΝΔΑΛΩΝ ΑΠΟ ΙΔΡΥΣΕΩΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ. ΔΕΝ ΚΛΑΠΗΚΕ ΜΟΝΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΧΡΗΜΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟ. ΤΑ ΠΟΣΑ ΕΙΝΑΙ ΙΛΙΓΓΙΩΔΗ, ΞΕΠΕΡΑΣΑΝ ΤΑ 110 ΔΙΣ ΕΥΡΩ (38 ΤΡΙΣ ΔΡΧ). Ενάμισι εκατομμύριο ανύποπτοι μικροεπενδυτές έχασαν τις οικονομίες τους μετά από τις άμεσες και έμμεσες προτροπές υπουργών και του ίδιου του Σημίτη. Τα παπαγαλάκια των νταβατζήδων διαφήμιζαν τις μαγειρεμένες αποδόσεις του Χρηματιστηρίου, ενώ ο διορισμένος από το Σημίτη στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς Σταύρος Θωμαδάκης έδινε εγκρίσεις μετοχικού κεφαλαίου σε όλους τους επιχειρηματίες, χωρίς κάν να ελέγχει τι είχαν κάνει με τα προηγούμενα λεφτά που είχαν βουτήξει. Το χρηματιστήριο έγινε μέχρι και «κόμμα» στις εκλογές του 2000, ενώ παράλληλα χρησιμοποιήθηκε ως προεκλογικό σημάδι της "ισχυρής οικονομίας" των κυβερνήσεων Σημίτη. Διαφημιστικά σποτ προκαλούσαν τους Έλληνες να επενδύσουν τα χρήματά τους στα σίγουρα κέρδη των εισηγμένων και τα παπαγαλάκια των μέσων παραπληροφόρησης, ανταγωνίζονταν ποιος θα σε πρωτο-παραμυθιάσει. Όταν το 2000 είχε επέλθει η καταστροφή και ρωτήθηκε ο Σημίτης τι θα γίνει με τους κατεστραμμένους, αυτός απάντησε «άς πρόσεχαν».

    ***ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΔΕΚΑ (Δημόσια Επιχείρηση Κρατικών Αξιών): Για να κερδίσει τις εκλογές του 2000 ο Σημίτης δεν ήθελε να πέσει το χρηματιστήριο. Διόρισε δικούς του ανθρώπους στην εταιρία διαχείρισης των ασφαλιστικών ταμείων και τους έβαλε να αγοράζουν υπερτιμημένες μετοχές. Βέβαια, ακριβώς ΜΕΤΑ αφού κέρδισε τις εκλογές το Χρηματιστήριο κατέρρευσε και τα ασφαλιστικά ταμεία καταστράφηκαν.

    ***ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΕΞΟΛΙΣΜΩΝ 20 ΔΙΣ : Προβληματικά αμυντικά συστήματα και μαχητικά αεροπλάνα, που το ένα μετά το άλλο πέφτουν σκοτώνοντας αεροπόρους. Οι μόνοι που ωφελήθηκαν από τις συμφωνίες ήταν τα λαμόγια-μεσάζοντες, οι έμποροι και οι πολυεθνικές για τους οποίους εξασφαλίζονταν τεράστιες μίζες και προμήθειες, με υπερκοστολογήσεις και αστρονομικές υπερβάσεις των αρχικών συμβάσεων.

    ***ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΝΕΟΝΑΚΗ : Βάσει των στοιχείων της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς ο βουλευτής Ρεθύμνου Νεονάκης έπαιξε στο Χρηματιστήριο 64 εκατομμύρια €, σε ένα μόλις τρίμηνο.

    ***ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΔΙΠΛΩΝ ΒΙΒΛΙΩΝ: Οι δαπάνες για την άμυνα δεν εμφανίζονταν ποτέ στα κρατικά έξοδα αλλά εγγράφονταν μόνο σε ειδικούς λογαριασμούς της Τράπεζας της Ελλάδος (που σημαίνει ότι δεν μπορεί ποτέ να αποδειχτεί ποιος έπαιρνε τα λεφτά) με αποτέλεσμα να γίνουμε διεθνώς ρεζίλι από την Ευρωπαϊκή Στατιστική Υπηρεσία το 2002. Ενώ μέχρι το 1998 είχαν ανοιχτεί μόνο 3 τέτοιοι λογαριασμοί, από το 1998 μέχρι το 2004 ανοίχτηκαν πάνω από 100, δηλ.: τα περίφημα διπλά βιβλία).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΧΟΜΠΥ ΤΟΥ ΤΟ ΨΕΜΜΑ Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ.

    Πόσα από τα 6,5 εκατομμύρια που ομολόγησε ότι βούτηξε ο Tρεπεκλής πήγαν στο πασόκ;

    Ο Γιωργάκης, ο παιδικός φίλος του Τρεπεκλή, ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΤΙΠΟΤΕ ΓΙ' ΑΥΤΑ;

    Πές ότι παλιά δεν ήξερε διότι ο Σημίτης δεν τον ενημέρωνε. Ο Γιωργάκης όμως είναι αρχηγός του πασόκ από το 2004. Η ιστορία με τον Τρεπεκλή είναι πρόσφατη. Μπορείς επιτέλους να πείς έστω και ΜΙΑ αλήθεια Γιωργάκη;

    Ο Γιωργάκης είχε πεί πέρυσι ότι θα κάνει εσωτερικό έλεγχο και θα μας πεί που πήγε το 1 εκατομμύριο του Τσουκάτου. Έχει περάσει τόσος καιρός, ΓΙΑΤΙ ΚΡΥΒΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ; Μήπως δεν έγινε καμμία έρευνα διότι ΗΞΕΡΑΝ ΗΔΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ;

    ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΛΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΑΠΛΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ.

    Όχι άλλο παραμύθι Γιωργάκη, μας μπουχτίσατε στο ψέμμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΥ ΤΣΑΝΤΙΣΤΗΚΑΝ Ο ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ, Η ΤΡΕΜΗ, Ο ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗΣ, Ο ΤΣΙΜΑΣ, Ο ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ, Ο ΟΙΚΟΝΟΜΕΑΣ, Ο ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗΣ, Η ΜΑΚΡΗ ΚΑΙ Ο ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΛΕΕΙ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

    Δηλαδή τι είσαστε ρε χαμένε κορμιά, ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ;

    Είσαστε άνθρωποι του μόχθου που δουλεύετε σκληρά για να ζήσετε την οικογένειά σας;

    Όταν μιλάτε στα κανάλια λέτε αυτά που σκέπτεστε ή έχει προκαθορίσει από πρίν το αφεντικό σας τι θα πείτε και εσείς απλά τα διαβάζετε στο oτο-κιού;

    Όταν έχετε καλεσμένους πολιτικούς συμπεριφέρεστε το ίδιο σε όλους ή σε μερικούς δίνετε λουκουμάκι και σε άλλους ξυδάκι;

    Με ποια κριτήρια καλείτε καλεσμένους; Μήπως από ένα κόμμα καλείτε τους πιο δυνατούς και από άλλο καλείτε τους σκερβελέδες;

    Πώς γίνεται το τελευταίο τρίμηνο να βλέπουμε παντού τους νεοφασίστες του Καρατζαφέρη και σχεδόν πουθενά τον Τσίπρα;

    ΜΗΠΩΣ ΓΙΑΤΙ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΚΟΒΕΙ ΨΗΦΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗ ΝΔ ΚΑΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ;

    Ρε παλιάνθρωποι, ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙ Η ΛΕΞΗ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ.

    Είναι μία κόσμια λέξη ενός συμπαθέστατου πτηνού.

    ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΚΡΙΒΕΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ.

    Και ξέρετε πολύ καλά γιατί.

    ΟΠΟΙΟΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΓΙΑ ΝΤΑΒΑΤΖΗ ΜΟΝΟ ΠΟΥΤΑΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ.

    Εάν νομίζετε ότι με αυτά τα φτηνά κόλπα σας και τις μαϊμού δημοσκοπήσεις σας μπορείτε να μας επηρεάσετε, είστε γελασμένοι.

    Σύντομα θα μάθετε την πιο καλή δημοσκόπηση που υπάρχει.

    ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥ ΛΑΟΥ.

    Θα φάει μαύρο ο Γιωργάκης που θα βάλει και στις τσέπες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΜΕΕΕΕΕΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ
    ΓΥΡΙΣΑΝ... ΑΠΟ ΤΑ ΕΝΝΙΑΜΕΡΑ ΤΟΥ
    + ΔΡ. ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΥ.
    ΚΑΙ ΤΑ 3ΜΕΡΑ ΤΟΥ ΤΣΟΚΑΡΟΥ ΣΥΛΒΑΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Νέα Δημοκρατία,
    με σύμμαχο εσένα!

    με σύμμαχο εσένα Χριστοφοράκο,
    με σύμμαχο εσένα Παυλίδη,
    με σύμμαχο εσένα Πελέκη,
    με σύμμαχο εσένα Εφραίμ,
    με σύμμαχο εσένα Κωνσταντινίδη,
    με σύμμαχο εσένα Τσιτουρίδη,
    με σύμμαχο εσένα Ζαχόπουλε,
    με σύμμαχο εσένα Ρουσόπουλε,
    με σύμμαχο εσένα...
    (συνεχίζεται)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση