GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αποκάλυψη - βόμβα του Press-gr για την "απόδραση" του Μιχ. Χριστοφοράκου...

Το υπουργείο Εξωτερικών τον βοήθησε να ανανεώσει το γερμανικό διαβατήριο για να το σκάσει. Εκτεθειμένη η Ντόρα Μπακογιάνη! . Από τον Στάθη...

Το υπουργείο Εξωτερικών τον βοήθησε να ανανεώσει το γερμανικό διαβατήριο για να το σκάσει. Εκτεθειμένη η Ντόρα Μπακογιάνη!
.
Από τον Στάθη Παλαιολόγο
.
Μια συνταρακτική αποκάλυψη για την "απόδραση" του Μιχάλη Χριστοφοράκου κάνει σήμερα το Press-gr.
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες μας, ο πρώην ισχυρός άνδρας της Siemens -που είναι και Γερμανός υπήκοος- αντιμετώπισε, αρχικά, πρόβλημα με το γερμανικό διαβατήριό του.
Το διαβατήριο αυτό έληγε στις αρχές του χρόνου και όταν πήγε να κάνει την ανανέωση στις αρμόδιες γερμανικές αρχές στη χώρα μας δεν μπόρεσε να το κάνει.
Το γερμανικό Προξενείο, γνωρίζοντας τις εκκρεμότητες του κ. Χριστοφοράκου με την ελληνική Δικαιοσύνη, αρνήθηκε να προχωρήσει στην ανανέωση του διαβατηρίου.
Όμως η άρνηση αυτή δεν κράτησε πολύ. Κατά τις ίδιες αποκλειστικές πληροφορίες μας, υψηλόβαθμος παράγων του ελληνικού υπουργείου Εξωτερικών τηλεφώνησε στο Προξενείο και κατάφερε (δεν πρέπει να ήταν και πολύ δύσκολο...) να εξασφαλίσει την ανανέωση του διαβατηρίου του κ. Χριστοφοράκου. Αυτά συνέβησαν, σύμφωνα με τις πληροφορίες, περί τον Μάρτιο.
Αυτά αποκαλύπτουν
οι πληροφορίες μας. Και τώρα, τα ερωτήματα είναι τα εξής:
-Γιατί το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών έκανε τέτοια παρέμβαση;
-Ποιος ή ποιά ήταν που τηλεφώνησε;
-Εξ' ονόματος ποίου ή ποιας τηλεφώνησε;
-Και τι ακριβώς είπε στις γερμανικές αρχές για να τις πείσει να άρουν τις αντιρρήσεις τους; Αυτό και μόνο δείχνει πάντως ότι επρόκειτο για "υψηλό" στέλεχος του υπουργείου με πολύ μεγάλη επιρροή...
-Η υπουργός Εξωτερικών Ντόρα Μπακογιάννη το γνώριζε; Kαι μπορούσε οποιοσδήποτε να κάνει κάτι τέτοιο εν αγνοία της; Σε κάθε περίπτωση η κ. Μπακογιάννη έχει την πολιτική ευθύνη για αυτή την "ευλογία" με την οποία, μέσα από το υπουργείο Εξωτερικών, ο Μιχ. Χριστοφοράκος μπόρεσε να ανανεώσει το διαβατήριό του, να ταξιδέψει στη Γερμανία και να ...εξαφανιστεί!
Κι αυτή η εξαφάνιση του κ. Χριστοφοράκου έχει πολλές παρενέργειες και σε πολιτικό επίπεδο. Μια απ' αυτές είναι η περαιτέρω εκλογική ζημιά που παθαίνει ο Κ. Καραμανλής με ο,τι αυτό συνεπάγεται για τις διεργασίες στο εσωτερικό της ΝΔ σχετικά με το θέμα της ηγεσίας...

73 σχόλια

  1. Μεγάλο πολιτικό παιχνίδι αναμένεται να παίξει ο Λάκης Λαζόπουλος τόσο πριν όσο και μετά τις ευρωεκλογές προκειμένου να πλήξει όσο μπορεί το Γιώργο Παπανδρέου ώστε να μην πάρει υψηλά ποσοστά όπως αναμένεται.
    Οι προσωπικές επιθέσεις θα γίνουν όλο και πιο στοχευόμενες όλο και πιο ισχυρές.
    Κίνητρο του είναι εκτός από την ομοφυλοφιλική αλληλεγγύη προς τον Κώστα Καραμανλή είναι και η δημιουργία χώρου για το κόμμα που ετοιμάζει η Γιάννα Αγγελοπούλου που επιθυμεί να έρθει ως μεσσίας στα πολιτικά πράγματα της χώρας παίζοντας το ρόλο του Μπερλουσκονι της Ελλάδας.
    Σταθείτε απέναντι στα σκοτεινά παιχνίδια εξουσίας που παίζονται σε βάρος του ελληνικού λαού. ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Γιωργάκης δεν χρειάζεται προσωπικές επιθέσεις από τον Λαζόπουλο. Είναι από μόνος του σούργελο. Τι να πρωτοθυμηθεί κανείς ότι δεν ξέρει να ανάψει μία λαμπάδα, ότι αλλάζει αλυσίδα ποδηλάτου εν κινήσει, ότι είπε το Πάσχα χρόνια πολλά στους λαθρομετανάστες που εξεγείρονται για το κοράνι. Τώρα μάλλον οι επικοινωνιολόγοι του θα του είπαν να μην κάνει τίποτε μέχρι τις ευροεκλογές γιατί ότι και να κάνει αυτός ο άνθρωπος είναι μία γκάφα. Μου θυμίζει τον ΓΚΟΥΦΗ στα μίκυ-μάους που διάβαζα μικρός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σωτήριος Καλαμίτσης24 Μαΐ 2009, 7:52:00 π.μ.

    Γιατί είχε ανάγκη του γερμανικού διαβατηρίου για να αναχωρήσει ο Χριστοφοράκος από την Ελλάδα; Του αρκούσε το ελληνικό διαβατήριο ή η ελληνική ταυτότηά του. Η κατοχή ληγμένου διαβατηρίου δεν του στερούσε την προστασία που παρέχει η Γερμανία στους υπηκόους της. Δεν καταλαβαίνω αυτή τη φασαρία. Και κάτι άλλο: σε τί τον σώζει η γερμανική υπηακοότητα, αφού βάσει της ευρπωπαϊκής νομοθεσίας εκδίδονται πλέον και ημεδαποί; Λίγους έλληνες έχουμε εκδώσει σε άλλος κράτος-μέλος; Προς τί όλη αυτή η παραπληροφόρηση; Ψάξτε αλλού τους λόγους φυγής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΗ ΜΟΥ ΤΟ ΠΕΙΤΕ .

    ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΩ ΟΤΙ Η ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΕΚΑΝΕ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΟ ΡΟΛΟ ΠΟΥ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΟΙ ΗΓΕΣΙΕΣ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΛΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟΣ ΚΑΙ ΠΑΣΙΦΑΝΗΣ..ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΥΠΗΡΕΤΟΝΤΑΣ ΠΙΣΤΑ ΤΑ ΕΔΩ ΕΒΡΙΣΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΞΕΝΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ.ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΕΥΘΥΞΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ .ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ ΤΗΝ ΚΥΝΙΣΜΟ ΤΗΝ ΑΝΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΛΑΟ.ΚΑΙ ΕΧΕΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΓΚΑΘΕΤΟΥΣ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΑΤΤΟΥΝ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ..ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ,,ΟΤΑΝ ΠΕΤΑΣ ΣΤΟ ΣΚΥΛΟ ΚΟΚΑΛΑΚΙ ΣΟΥ ΓΛΥΦΕΙ ΤΑΠΕΙΝΑ ΚΑΙ ΔΟΥΛΙΚΑ ΤΟ ΧΕΡΙ.ΜΑΥΡΟ ΣΕ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ ,,ΚΑΙ ΛΑΟΣ!ΚΑΙ ΣΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΦΟΥΓΓΟΚΟΛΑΡΙΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εάν η διαφορά στη δημοσκόπηση είναι 3%, η Ν.Δ. έχει την νίκη στο τσεπάκι.
    Από το 20% των αναποφάσιστων τουλάχιστον το 70% είναι Νεοδημοκράτες.
    Κάτι μου λέει ότι σύντομα θα έχουμε συνέδριο εκλογής αρχηγού στο πασόκ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ
    (HELLENIC COPYRIGHT ORGANISATION)
    Μεσογείων 138
    Αθήνα

    Αγαπητέ κύριε Γεώργιε,

    Μετά λύπης μας σας ανακοινώνουμε ότι δεν μπορούμε να κάνουμε αποδεκτή την αίτησή σας για ένταξη στον οργανισμό μας, διότι δεν πληρείτε ούτε κάν τα τυπικά προσόντα.

    Παρόλο που στον Οργανισμό μας γίνονται δεκτοί όλοι ανεξαιρέτως οι Έλληνες πολίτες (ακόμη και οι ομογενείς, όπως εσείς), παραμένει βασική προϋπόθεση του Καταστατικού μας να διαθέτει ο υποψήφιος έστω και ένα κόκκο προσωπικής πνευματικής ιδιοκτησίας.

    Προς το παρόν σας προτείνουμε να ενοικιάσετε λίγη από τους συνεργάτες σας, για να καλύψετε το κενό.

    Εφόσον προσκομίσετε οποιοδήποτε επίσημο έγγραφο (από κρατικό φορέα) που να επιβεβαιώνει ότι έχετε φαιά ουσία περισσότερη από ένα κουνουπίδι, δεσμευόμαστε ότι θα επανεξετάσουμε άμεσα την περίπτωσή σας.

    Μέχρι τότε σας παρακαλούμε να σταματήσετε να ενοχλείτε το τηλεφωνικό μας κέντρο μετά τις 3 μ.μ., διότι αυτός με τον οποίο συζητάτε είναι αυτόματος τηλεφωνητής και μας τελειώνετε την κασέτα.

    Μετά τιμής,


    Ιωάννα Μεταξάκη
    Προϊστάμενη Διοικητικού

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΧΟΜΠΥ ΤΟΥ ΤΟ ΨΕΜΜΑ Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ.

    Πόσα από τα 6,5 εκατομμύρια που ομολόγησε ότι βούτηξε ο Tρεπεκλής πήγαν στο πασόκ;

    Ο Γιωργάκης, ο παιδικός φίλος του Τρεπεκλή, ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΤΙΠΟΤΕ ΓΙ' ΑΥΤΑ;

    Πές ότι παλιά δεν ήξερε διότι ο Σημίτης δεν τον ενημέρωνε. Ο Γιωργάκης όμως είναι αρχηγός του πασόκ από το 2004. Η ιστορία με τον Τρεπεκλή είναι πρόσφατη. Μπορείς επιτέλους να πείς έστω και ΜΙΑ αλήθεια Γιωργάκη;

    Ο Γιωργάκης είχε πεί πέρυσι ότι θα κάνει εσωτερικό έλεγχο και θα μας πεί που πήγε το 1 εκατομμύριο του Τσουκάτου. Έχει περάσει τόσος καιρός, ΓΙΑΤΙ ΚΡΥΒΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ; Μήπως δεν έγινε καμμία έρευνα διότι ΗΞΕΡΑΝ ΤΗΝ ΗΔΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ;

    ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΛΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΑΠΛΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ.

    Όχι άλλο παραμύθι Γιωργάκη, μας μπουχτίσατε στο ψέμμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΑΡΧΙΣΕ ΤΟ ΞΗΛΩΜΑ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ (μετά το Χρηματιστήριο βέβαια).

    Πρώτος προφυλακίστηκε ο Μαυρίδης.

    Νάσου καπάκι και ο Σταυριανού.

    Next!

    Έλα τώρα που γυρίζει….

    Έπονται και οι υπόλοιποι τις επόμενες ημέρες.

    Όσο για τον πράσινο Χριστοφοράκο, γελάει καλύτερα όποιος γελάει τελευταίος.

    Και ο Τρεπεκλής, ο κολλητός και παιδικός φίλος του Γιωργάκη, θα έλθει και αυτουνού η ώρα, οσονούπω.

    Οι λογαριασμοί όχι μόνο μιλάνε αλλά κελαηδάνε.

    ΕΣΕΙΣ ΠΑΝΤΩΣ ΠΑΣΙΝOΦΡΟΥΡΟΙ, ΜΗΝ ΕΛΠΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΤΑ ΒΑΣΑΝΑ ΣΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ, ΘΑ ΠΕΙΤΕ ΤΟ ΔΕΣΠΟΤΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΜΑΡΤΙΟ.

    Τον τελευταίο χρόνο οι καναλάρχες έχουν κηρύξει ανένδοτο στον Καραμανλή με τα υπαρκτά ή ανύπαρκτα ή γελοία σκάνδαλα της ΝΔ.

    Τώρα όμως που ήλθε η ώρα να μάθει ο κόσμος ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛA ΤΗΣ ΖΙΜΕΝΣ (της ΜΑΝ, των TOR, των φρεγατών, του Κτηματολογίου, κλπ) δεν θα σταματήσει να γυρίζει ο τροχός.

    ΕΙΔΙΚΑ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΩΝ ΣΚΑΝΔΑΛΩΝ, Η ΖΙΜΕΝΣ, ΔΕΝ ΘΑΒΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΕ.

    Όταν με το καλό βγούν όλοι οι πράσινοι πρωταγωνιστές του στη σέντρα ΤΟΤΕ (ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ) θα μιλήσουμε ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ για τη διαφθορά των πολιτικών στην Ελλάδα.

    Όταν πάρει ακριβοδίκαια ο καθένας το μερίδιο των ευθυνών που του αναλογεί (πράσινοι, γαλάζιοι, κόκκινοι) ΤΟΤΕ (ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ) ΘΑ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΣΕΛΙΔΑ.

    ΟΧΙ ΠΡΙΝ.

    Είναι ΜΕΓΙΣΤΗ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ και αδικία να εξισώνονται τα 100,000 του Παυλίδη με τα 100.000.000 ευρώ της Siemens.

    Είναι ΜΕΓΙΣΤΗ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ να μιλάμε για ευθύνες της ΝΔ μετά το 2004, όταν οι μίζες της Ζίμενς αφορούν πασόκους δημόσιους υπάλληλους και υπαλλήλους του ΟΤΕ, σημερινούς ή συνταξιούχους.

    Είναι ΜΕΓΙΣΤΗ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ να μιλάμε για σκάνδαλο υποκλοπών, όταν ο υποκλεπτόμενος ήταν ο καταγγελόμενος πρωθυπουργός (και γαμημένος και δαρμένος - δεν γίνεται).

    Είναι ΜΕΓΙΣΤΗ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ να εξισώνουμε τα εκατοντάδες εκατομμύρια των TOR-M1 και των φρεγατών με τα ξενοπηδήματα του Ζαχόπουλου.

    Είναι ΜΕΓΙΣΤΗ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ να χρεώνουμε την υπόθεση Βατοπεδίου μόνο στη ΝΔ, τη στιγμή που η μισή δουλειά είχε γίνει από το πασόκ.

    Είναι ΜΕΓΙΣΤΗ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ να μιλάει για διαφθορά ο Γιωργάκης, όταν ο παιδικός του φίλος Γ. Τρεπεκλής εισέπραξε μίζα 6,5 εκατομμύρια ευρώ μόνο από το C4I.

    ΟΠΟΙΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΙΣΦΕΡΕΙ ΣΤΗΝ ΕΞΥΓΙΑΝΣΗ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΕΙ ΤΗ ΜΕΓΙΣΤΗ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ.

    ΟΠΟΙΟΣ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΟΥΡΛΙΑΖΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ Ν.Δ. ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΛΕΕΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΠΝΙΓΟΥΝ ΤΟ ΓΙΩΡΓΑΚΗ.

    ΚΑΙ ΤΙ ΣΚΑΝΔΑΛΑ, ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ!

    ΟΣΟΙ ΕΒΑΛΑΝ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΤΟ ΜΕΛΙ ΝΑ ΔΙΩΧΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΟΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ.

    Μόνο έτσι κάποτε θα μπορέσουμε να ξεχωρίσουμε τους τίμιους πολιτικούς από τους πονηρούληδες.

    Εντάξει πονηρούλη Γιωργάκη ;

    Πές αλεύρι.

    Ο Τρεπεκλής σε γυρεύει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΡΙΟ ΣΤΗΝ ΑΠΛΗΣΤΙΑ ΣΑΣ;

    Ρε σοσιαλιστές απατεώνες, δεν σας φτάνουνε όσα κλέψατε 20 χρόνια;

    Στα πόσα δισεκατομμύρια δηλαδή θα πείτε εντάξει χορτάσαμε;

    ΨΑΧΤΕΙΤΕ ΠΡΩΤΑ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ ΚΑΙ ΦΕΡΤΕ ΠΙΣΩ ΟΛΑ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ.

    ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΞΕΚΑΡΦΩΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΒΕΡΕΛΗ, ΟΙ ΜΙΖΕΣ ΤΗΣ ΜΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΤΑΙΣΜΑΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗ ΖΙΜΕΝΣ.

    100 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΔΩΣΕ Η ΖΙΜΕΝΣ ΣΤΗΝ ΟΚΤΑΕΤΙΑ ΤΟΥ ΣΗΜΙΤΗ.

    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΣΧΗΜΑ, ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΣΧΗΜΑ.

    ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΔΕΧΘΗΚΕ ΟΤΙ ΠΗΡΕ ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΤΑ ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ, ΕΙΝΑΙ Ο ΤΣΟΥΚΑΤΟΣ.

    ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ 99 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ, ΠΟΙΟΣ ΤΑ ΠΗΡΕ;

    ΕΠΙΣΗΣ, ΠΟΥ ΤΑ ΕΔΩΣΕ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΚΡΑΤΗΣΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕAΥΤΟ ΤΟΥ;

    ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ.

    ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΤΑ ΔΥΟ ΠΟΥΛΑΚΙΑ ΤΗΣ ΖΙΜΕΝΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΘΟΥΜΕ.

    ΓΙΩΡΓΑΚΗ, ΓΙΩΡΓΑΚΗ, ΧΑΖΟΥΛΙΚΟ ΠΑΙΔΑΚΙ.

    ΜΑΥΡΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΑΤΕ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ!

    Γιωργάκη περιμένουμε ακόμη τα 99 εκατομμύρια.

    Γιωργάκη περιμένουμε ακόμη τα 99 εκατομμύρια.

    Γιωργάκη περιμένουμε ακόμη τα 99 εκατομμύρια.

    Ακόμη περιμένουμε τα 99 εκατομμύρια.

    Άντε Γιωργάκη περιμένουμε ακόμη τα 99 εκατομμύρια.

    Τι θα γίνει Γιωργάκη;

    Ότι είσαι χαζός το ξέρουμε, κάνεις και τον κουφό τώρα;

    Καλά, καταλάβαμε.

    Μετά από την απομάκρυνση από το ταμείο καμία ευθύνη δεν φέρουμε, έτσι Γιωργάκη;

    ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΣΟΥ ΞΑΝΑΔΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ;

    Για μαλάκες ψάχνετε ρε ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΥ ΤΣΑΝΤΙΣΤΗΚΑΝ Ο ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ, Η ΤΡΕΜΗ, Ο ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗΣ, Ο ΤΣΙΜΑΣ, Ο ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ, Ο ΟΙΚΟΝΟΜΕΑΣ, Ο ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗΣ, Η ΜΑΚΡΗ ΚΑΙ Ο ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΛΕΕΙ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

    Δηλαδή τι είσαστε ρε χαμένε κορμιά, ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ;

    Είσαστε άνθρωποι του μόχθου που δουλεύετε σκληρά για να ζήσετε την οικογένειά σας;

    Όταν μιλάτε στα κανάλια λέτε αυτά που σκέπτεστε ή έχει προκαθορίσει από πρίν το αφεντικό σας τι θα πείτε και εσείς απλά τα διαβάζετε στο oτο-κιού;

    Όταν έχετε καλεσμένους πολιτικούς συμπεριφέρεστε το ίδιο σε όλους ή σε μερικούς δίνετε λουκουμάκι και σε άλλους ξυδάκι;

    Με ποια κριτήρια καλείτε καλεσμένους; Μήπως από ένα κόμμα καλείτε τους πιο δυνατούς και από άλλο καλείτε τους σκερβελέδες;

    Πώς γίνεται το τελευταίο τρίμηνο να βλέπουμε παντού τους νεοφασίστες του Καρατζαφέρη και σχεδόν πουθενά τον Τσίπρα;

    ΜΗΠΩΣ ΓΙΑΤΙ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΚΟΒΕΙ ΨΗΦΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗ ΝΔ ΚΑΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ;

    Ρε παλιάνθρωποι, ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙ Η ΛΕΞΗ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ.

    Είναι μία κόσμια λέξη ενός συμπαθέστατου πτηνού.

    ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΚΡΙΒΕΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ.

    Και ξέρετε πολύ καλά γιατί.

    ΟΠΟΙΟΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΓΙΑ ΝΤΑΒΑΤΖΗ ΜΟΝΟ ΠΟΥΤΑΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ.

    Εάν νομίζετε ότι με αυτά τα φτηνά κόλπα σας και τις μαϊμού δημοσκοπήσεις σας μπορείτε να μας επηρεάσετε, είστε γελασμένοι.

    Σύντομα θα μάθετε την πιο καλή δημοσκόπηση που υπάρχει.

    ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥ ΛΑΟΥ.

    Θα φάει μαύρο ο Γιωργάκης που θα βάλει και στις τσέπες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. TI ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΔΕΞΙΑ ΤΟΜΑΡΙΑ???ΜΠΑΙΝΕΤΕ ΜΕΣΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΟΓΚ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΛΑΣΠΗΣΑΣ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΤΙ?????2 ΒΔΟΜΑΔΟΥΛΕΣ ΜΕΙΝΑΝΕ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΡΧΕΤΕ Η ΤΑΠΑ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟΣΑΣ ΑΝΤΕ ΓΙΑΤΙ ΦΛΩΜΟΣΑΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΟ ΣΚΑΤΟΣΑΣ ΤΟΜΑΡΙΑ.
    5 ΧΡΟΝΙΑ ΠΛΗΡΗΣ ΔΙΑΛΥΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΑΛΙΟΤΟΜΑΡΑ ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. TI ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΔΕΞΙΑ ΤΟΜΑΡΙΑ???ΜΠΑΙΝΕΤΕ ΜΕΣΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΟΓΚ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΛΑΣΠΗΣΑΣ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΤΙ?????2 ΒΔΟΜΑΔΟΥΛΕΣ ΜΕΙΝΑΝΕ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΡΧΕΤΕ Η ΤΑΠΑ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟΣΑΣ ΑΝΤΕ ΓΙΑΤΙ ΦΛΩΜΟΣΑΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΟ ΣΚΑΤΟΣΑΣ ΤΟΜΑΡΙΑ.
    5 ΧΡΟΝΙΑ ΠΛΗΡΗΣ ΔΙΑΛΥΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΑΛΙΟΤΟΜΑΡΑ ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΑΣΕ ΤΑ ΚΟΥΦΙΑ ΣΛΟΓΚΑΝ ΚΑΙ ΜΙΛΑ ΚΑΘΑΡΑ.

    Πές μας κάτι συγκεκριμένο, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.

    Πές μας που πήγαν τα λεφτά του Τρεπεκλή.

    Πές μας που πήγαν τα 100.000.000 της Ζίμενς.

    Πές μας το περίφημο μαγικό σχέδιό σου για την οικονομία. Θα αυξήσεις τους δημοσίους υπαλλήλους ή θα τους μειώσεις;

    Πές μας τί θα αλλάξεις στις εφορίες για να μειωθεί η φοροδιαφυγή. Πώς θα αντιμετωπίσεις τη διαφθορά των εφοριακών; Τι θα κάνεις με τους ελεύθερους επαγγελματίες;

    Πές μας πόσο θα αυξηθεί η φορολογία των επιχειρήσεων και πώς θα αντιμετωπίσεις το σίγουρο επακόλουθο της αύξησης της ανεργίας από τη φυγή επιχειρήσεων στο εξωτερικό.

    Πές μας τί παραπάνω θα κάνεις για την παιδεία από όσα έκανε ο Σημίτης, πρέπει να έχουμε ένα μέτρο σύγκρισης.

    Πές μας τί θα κάνεις για το Κυπριακό. Πές μας εάν καταδικάζεις ΑΠΕΡΙΦΡΑΣΤΑ το σχέδιο Ανάν (και τους σημερινούς κλώνους του) ή όχι.

    Πές μας εάν έχεις σταθερή θέση για τα Σκόπια και ποιά είναι αυτή. Συμφωνείς ή όχι με τον Καραμανλή και το Βουκουρέστι;

    ΕΝΤΑΞΕΙ ΓΙΩΡΓΑΚΗ, ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΧΥΠΟΠΤΟΥΣ.

    Επίσης μας τσαντίζει το ότι προσπαθείς μέσα από σλόγκαν, γενικότητες και αφηρημένες έννοιες να υπονοήσεις ότι ξέρεις τί κάνεις.

    ΕΓΩ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΕΑΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ, ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ.

    Εάν ξέρεις σε παρακαλούμε να μας το πείς.

    Εάν δεν ξέρεις, τότε είσαι επικίνδυνος, διότι επιβεβαιώνεις όσους λένε ότι εάν δεν είχες πατέρα τον Αντρέα σήμερα θα σκούπιζες τραπέζια σε Μακντόναλντς της Μινεσότα.

    Περιμένουμε.

    Άντε να δούμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΠΩΠΩΠΩΠΩ ΤΗΣ ΜΑΛΑΚΙΑΣ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΣΜΑ .ΠΑΣΟΚΟΙ ΚΑΙ ΔΕΞΙΟΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΑΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΧΑΛΙ ΚΑΙ ΣΕΙΣ .ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΧΥΔΑΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΒΛΑΚΕΙΕΣ.ΜΑ ΚΑΘΟΛΟΥ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ !ΠΕΙΤΕ ΚΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ...ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ..ΚΟΥΡΑΖΟΜΑΣΤΕ .ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΛΟΥΠΙ ΒΓΑΛΜΕΝΟΙ ΕΙΣΤΕ?!!ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ..ΛΕΩ ..ΝΑ ..ΣΑΣ...ΜΑΥΡ....ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!
    ΚΚΕ-ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΤΑΡΣΥΑ-ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. 24 Μαϊ 2009 8:05:00 πμ

    Το 20% των αναποφάσιστων είναι 70% Νεοδημοκράτες, αλλά χολωμένοι με το χοντρόβοιδο σας αυτοί οι Νεοδημοκράτες θα ψηφίσουν ΠΑΣΟΚ για να τον στείλουν απο κεί που ήρθε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ.
    ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ;
    ΤΙΣ ΔΙΝΕΙ Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Τί μαλακίες γράφεις πάλι ρέ ήλίθιε!!
    Τί σκατοσενάρια προβάλλεις!!!
    Άντε γαμήσου ρέ πρασινοηλίθιο παπαγαλάκι,μέ τίς αποκλειστικές σου μαλακίες!!!!
    Θέλεις νά αντιγράψης τόν Γκαίμπελ κι είσαι τόσο μαλάκας,(όσο κι ό βλάκας ό αρχηγός σου),πού τόν αντιγράφεις κι ανεπιτυχώς!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΤΑ ΤΥΧΟΝ "ΠΑΓΩΜΕΝΑ ΚΑΥΣΑΕΡΙΑ ΚΑΙ ΥΔΡΑΤΜΟΙ" ΔΙΑΛΥΟΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΛΙΓΑ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ, ΕΑΝ ΜΕΝΟΥΝ ΓΙΑ ΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΨΕΚΑΣΙΜΟ ΥΛΙΚΟ! ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ !!!

    http://www.youtube.com/watch?v=qCL6zdq0_t4

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Η ΝΤΟΡΑ ΤΟΝ ΕΔΙΩΞΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟ ΣΕ ΣΥΝΕΝΟΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟ .
    ΕΧΕΙ ΡΑΜΜΑΤΑ ΑΥΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΓΟΥΝΑ ΤΟΥΣ, Ο ΚΑΛΙΤΕΧΝΗΣ ΤΗΣ ΜΙΖΑΣ ΑΠΟ ΤΗ ΖΗΜΕΝΣ.
    ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΑΣΥΣΤΟΛΑ ΛΙΟΠΟΝ ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ ΜΑΥΡΟ ΝΑ ΠΑΤΩΣΕΙ Η ΝΔ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΝ ΠΟΣΑ ΑΧΛΑΔΙΑ ΒΑΖΕΙ Ο ΣΑΚΚΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. RE: 24 Μαϊ 2009 9:55:00 πμ

    ΜΑΛ***Σ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ, ΚΟΙΤΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕ.

    ΜΑΣ ΨΕΚΑΖΟΥΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝ

    ΞΥΠΝΑΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Έχει τό θράσος ό Γιώργος κι οί συντάκτες τών λόγων του,νά επικαλούνται αναφορές τού Καστοριάδη (σοσιαλισμός ή βαρβαρότητα).
    Καί τούς διακρίνει τό θράσος κι ή ασέβεια στήν μνήμην εκλιπόντων ήρώων, διότι ό Καστοριάδης ήτο ένας από τούς διανοητές,πού είχε πέσει ΘΥΜΑ,μαζί μέ άλλους επτά περίπου συντρόφους του (ομάδα Τροσκιστών/Ψυχικό/10τία΄30),μεταξύ τών όποίων κι ό αδελφός τού γνωστού μας Λεωνίδα Κύρκου,είχαν πέσει θύμα λέω, τού ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ,ό όποίος άν κι ηγετικό μέλος τής γνωστής αυτής ομάδος,τούς κατέδωσε στίς τότε διωκτικές αρχές.
    Καί συνελήφθησαν απαξάπαντες,έκτός φυσικά τού ΑΝΔΡΕΑ,ό οποίος έτσι,μέ τήν αισχρή του αυτή πράξη, είχε εξαγοράσει τήν φυγήν του,πρός ΗΠΑ,όπου καί παρέμεινε μέχρι τό 1961.
    Τό ίδιο επανέλαβε καί κατά τήν περίοδο τού Παπαδόπουλου,όπου εξαγόρασε τήν φυγήν του,πάλι πρός ΗΠΑ,,κάνοντας καί τήν ΙΣΤΟΡΙΚΗ αναφορά,κατά τήν παραλαβή τού διαβατηρίου του από τόν ίδιο,προσωπικώς,τόν ΠΑΤΤΑΚΟ!!
    ""..έχετε δίκαιο διά τήν πράξιν σας (τήν επανάσταση τής 21ης).
    Ευχαριστώ διά τήν άδεια εξόδου.
    'Ο θεός νά σάς ευλογή....""!!!
    Έχετε ποτέ διερωτηθή,διατί άραγε ό Καστοριάδης,άν καί κατά τό παρελθόν σύντροφος τού ΑΝΔΡΕΑ,ΠΟΤΕ δέν θέλησε νά συναντηθή μαζί του είτε στό εξωτερικό είτε στό εσωτερικό?????
    Μέ τό θράσος τού Γιώργου καί τών συντακτών τών λόγων του,νά κάνουν αναφορές σέ γραπτά κείμενα ή μή τού Καστοριάδη,τό μόνο πού πετυχαίνουν,είναι νά προσβάλλουν καί τήν μνήμη τού Καστοριάδη καί τών υπολοίπων φυλακισθέντων συντρόφων του, αλλά καί νά προκαλούν τήν αηδία (τουλάχιστον σέ όσους γνωρίζουν).

    ΔΙΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΠΡΟΣ :
    THE BLOOPERS TEAM
    -----------------


    Παιδάκια,
    όποτε βλέπω ανάρτηση σας,μού έρχονται στόν νούν,οί αξέχαστες στιγμές,πού έζησα μέ τήν μαννούλα σας.
    Δώστε της χαιρετίσματα,από τόν
    βιο-μπαμπά σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Για την ΥΠ.ΕΞ μιλά η ανάρτηση τα κομματόσκυλα της βγήκαν και στρέφουν το θέμα στο Γιώργο για να αποπροσανατολίσουν τον κόσμο από το θέμα ΟΥΣΤ ΡΕ ΓΑΛΑΖΙΑ ΛΑΜΟΓΙΑ. ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΔΥΟ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΕΙΝΑΙ. ΠΛΥΘΕΙΤΕ, ΧΑΛΑΡΩΣΤΕ, ΒΑΛΤΕ ΚΟΛΩΝΙΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΗΔΟΝΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Προς 8:59:00 πμ ¨:
    Kαι ποιος σου ειπε φιλε μου οτι η ταπα που θα φανε δεν θα τους αρεσει? Ετσιιι Ετσιιιι πριν πεντε χρονια μιλουσαν για σεμνοτητα και ταπεινοτητα οι αηδιαστικοι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΟΙ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ (CHEMTRAILS) ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ.

    ΨΑΞΤΕ, ΚΑΝΤΕ ΜΙΑ ΕΡΕΥΝΑ, ΤΑ CHEMTRAILS ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.

    Alex Jones - Chemtrail Spraying is Real & Documented

    http://www.youtube.com/watch?v=e2DAWWugFd4

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΔΕΣΤΕ ΠΟΣΟ ΚΟΣΜΟ ΕΙΧΕ Η ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΣΤΗΝ ΛΑΡΙΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΛΑΣΕΤΕ...3 ΚΑΙ Ο ΠΑΠΑΓΑΛΟΣ ΗΤΑΝ
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧ

    http://www.youtube.com/watch?v=B6M6Fm-4K-Y&eurl=http%3A%2F%2Fpressmme.blogspot.com%2F%3Fzx%3D73815a256020fd9a&

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. TI ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΔΕΞΙΑ ΤΟΜΑΡΙΑ???ΜΠΑΙΝΕΤΕ ΜΕΣΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΟΓΚ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΛΑΣΠΗΣΑΣ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΤΙ?????2 ΒΔΟΜΑΔΟΥΛΕΣ ΜΕΙΝΑΝΕ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΡΧΕΤΕ Η ΤΑΠΑ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟΣΑΣ ΑΝΤΕ ΓΙΑΤΙ ΦΛΩΜΟΣΑΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΟ ΣΚΑΤΟΣΑΣ ΤΟΜΑΡΙΑ.
    5 ΧΡΟΝΙΑ ΠΛΗΡΗΣ ΔΙΑΛΥΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΑΛΙΟΤΟΜΑΡΑ ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ένα πράγμα μόνο δεν καταλαβαίνω.
    Αφού ο Γιώργος τρώει υγιεινά, δεν καπνίζει και αθλείται καθημερινά ΠΩΣ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΓΙΝΕΤΑΙ να είναι τόσο μα τόσο λειψός;
    Εξηγείται επιστημονικά το φαινόμενο;
    Giorgakis, o απόλυτος στόκος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Τι λές ρε μαλακισμένο πρασινοφρουράκι 7:16;
    Ολημερίς και οληνυχτίς τη βαράτε την περδικούλα σας εκεί στο πασόκ και σας έχει βαρέσει κατακέφαλα.
    Πιό γραφικοί και από τον οικολόγο Βεργή έχετε γίνει.
    Θα μου πείς εάν δεν ήμασταν ηλίθια θα εμπνεόμαστε από το βλακογιώργο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Τι λές ρε χαζοχαρούμενη μπάμια 8:56;
    Άντε να κοιταχτείς στον καθρέφτη ρε ανεγκέφαλο πρόβατο που θα μας κάνεις και υποδείξεις.
    Μπέεεεεε.....
    Μόνο το ότι σε εμπνέει ένα πλουσιόπαιδο από τα βόρεια προάστεια που, εκτός από πνευματικά καθυστερημένος, είναι και ξεπουλημένος στα μεγάλα συμφέρονται και στους αμερικάνους λέει ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ για το περιεχόμενο του εγκεφάλου σου.
    Κουφιοκεφαλάκη, έ κουφιοκεφαλάκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Η Νέα Δημοκρατία έχει μέλλον μόνο με τον Αντώνη Σαμαρά .
    Φίλοι οπαδοί της Νέας Δημοκρατίας βοηθήστε την παράταξη μας να βγει από την αδιέξοδη κυβέρνηση του Κώστα Καραμανλή και της παρέας του .
    Δώστε χαμηλό ποσοστό στην μεγάλη παράταξη μας .
    Με αυτό τον τρόπο ο Αντώνης θα έρθει στην αρχηγία του κόμματος μας και θα μπορέσει να μας κάνει ξανά ένα λαϊκό κόμμα που θα εκφράζει κάθε Έλληνα πολίτη .
    Ζήτω η Νέα Δημοκρατία ζήτω ο Αντώνης Σαμαράς !!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Επειδή φαίνεται ότι μερικοί άνθρωποι έχουν επιλέξει να ζούν στον δικό τους κόσμο του ονείρου και της φαντασίας κύριοι έχω να πώ τα εξής:
    Έχουμε 2009, όχι 1979.
    Σας πιστέψαμε, σας φέραμε, σας λουστήκαμε και σας σιχαθήκαμε.
    Είτε θέλετε να το πιστέψετε είτε όχι Ο ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΕΚΡΟΣ.
    Ότι και να κάνουν οι καναλάρχες που προσπαθούν να τον αναστήσουν με νύχια και με δόντια δεν θα το καταφέρουν.
    Σε ότι αφορά τους ίδιους τους οπαδούς του πασόκ να προσέξουν γιατί εάν δεν σοβαρευτούν λίγο, σε λίγα χρόνια το κόμμα τους θα είναι σαν το ΚΚΕ.
    ΓΡΑΦΙΚΗ ΠΑΡΕΟΥΛΑ ΓΙΑ ΛΙΓΟΥΣ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΥΣ ΦΑΝΑΤΙΚΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Ο άνθρωπος φαίνεται απο την συμπεριφορά που δείχνει στα πιό στενά συγγενικά του πρόσωπα.
    Ο ίδιος ο πρώτος του ξάδελφος Μιχάλης Λιάπης όταν ανασχηματίστηκε εξαναγκάστηκε λόγω της κακής συμπεριφοράς του μπουχέσα απέναντι του να δηλώσει οτι δίνει λογαριασμό στους ψηφοφόρους όχι στον αρχηγό του.
    Όταν στον ίδιο τον παιδικό του ξάδελφο δείχνει τέτοια συμπεριφορά τί περιμένετε να κάνει με τον κόσμο.
    Στον θείο του Αχιλλέα Καραμανλή έχει κόψει χωρίς λόγο την Καλημέρα.
    Όταν στον αδελφό του πατέρα του δείχνει τέτοια συμπεριφορά τί περιμένετε να κάνει με τον κόσμο.
    Έχει και μιά μάνα και έναν αδελφό που ντροπιασμένοι δέν τολμάνε να εμφανιστούν πουθενά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Καραγκιόζηδες της δεξιάς μάθετε μια και καλή πως τον αρχιπούστη Καραμανλή τον κάνανε τσακωτό να τον πηδάει στα 4 γνωστός θεσσαλονικιός κοσμηματοπώλης .
    Τότε ο Ζαχοπουλος έτρεξε να τον παντρέψει με τη Νατάσσα για να μη βγει προς τα έξω το σκάνδαλο αλλά και για να προβάλει το προφίλ του οικογενειάρχη . Η Νατάσσα πήρε ως αντάλλαγμα το πτυχίο του γιατρού . Όλη η Ελλάδα ξέρει πως τα παιδιά δεν είναι δικά του . Γι αυτό πάλεψε με λύσσα να καλύψει το Ζαχόπουλο όταν ξέσπασε το σκάνδαλο . Αποδείξεις και φωτογραφίες υπάρχουν καλά κρυμμένες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Εάν η διαφορά στη δημοσκόπηση είναι 3%, η Ν.Δ. έχει την νίκη στο τσεπάκι.
    Από το 20% των αναποφάσιστων τουλάχιστον το 70% είναι Νεοδημοκράτες.
    Κάτι μου λέει ότι σύντομα θα έχουμε συνέδριο εκλογής αρχηγού στο πασόκ.
    Άντε να τελειώνουμε γιατί πολύ κράτησε το αστείο με το γραφικό Νίκο Κατέλη της πολιτικής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Είμαι σίγουρος πως εσάς τα καρντάσια με κάτι σας ψεκάζουν διαφορετικά δεν εξηγείται το γιατί είσαστε χαζο μαλάκα ζορρο νομάρχη Ψωμιάδη και του ηλίθιου πουστάκου Καραμανλή. Ψαχτείτε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. ΜΙΖΕΣ ΠΟΛΛΕΣ, ΜΙΖΕΣ ΤΡΕΛΛΕΣ, ΜΙΖΕΣ ΑΤΕΛΕΙΩΤΕΣ.

    Κακόηχη λέξη η μίζα, ας το πούμε «ΩΦΕΛΙΜΕΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ».

    Καλό έ;

    Αν μην τι άλλο οι άνθρωποι, ξέρουν μάρκετιγκ.

    Ο Τρεπεκλής, αντιπρόσωπος της εταιρίας SAIC στην χώρα μας ήταν σύμβουλος του Αντρέα Παπανδρέου και επίσης είναι παιδικός φίλος του Γιωργάκη.

    Ποιου Γιωργάκη;

    Του δικού μας Γιωργάκη, του ίδιου που κατηγορούσε τον Παυλίδη ότι πήρε μίζα 100,000 ευρώ (κρίμα ξεφτιλίστηκαν και οι μίζες επί ΝΔ).

    Για την υπόθεση της ασφάλειας των Ολυμπιακών Αγώνων, ο Tρεπεκλής είχε λάβει (όπως παραδέχθηκε και ο ίδιος στον ανακριτή) ως αμοιβή διαμεσολάβησης το ποσόν των 6,5 εκατομμυρίων ευρώ (δυόμιση δισεκατομμυρίων δραχμών) για το αμαρτωλό C4I .

    Το σύστημα ουσιαστικά δεν λειτούργησε ποτέ.

    Βέβαια η μίζα, μίζα.

    ΚΑΙ ΤΙ ΜΙΖΑ !!!

    Μίζα, όχι παίξε γέλασε.

    Μίζα που να αξίζει τον κόπο.

    Μίζα σοσιαλιστική.

    Όχι σαν τους άλλους μαλάκες που βουτήξανε το σουσάμι από το κουλούρι και τους καθίζουν στο πολιτικό σκαμνί για διάρρηξη τράπεζας.

    Φαντάσου κάθαρση και προκοπή που θέλει να φέρει στην Ελλάδα ο Γιωργάκης.

    ΟΛΟΙ ΑΝΕΡΓΟΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ ΤΗΣ ΠΡΑΣΙΝΗΣ ΜΑΦΙΑΣ.

    Είδες «ωφέλιμες πληρωμές» οι παιδικοί φίλοι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Είμαι σίγουρος πως εσάς τα καρντάσια με κάτι σας ψεκάζουν διαφορετικά δεν εξηγείται το γιατί είσαστε ψηφοφόροι του χαζομαλάκα ζορρονομάρχη Ψωμιάδη και του ηλίθιου πουστάκου Καραμανλή. Ψαχτείτε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Η συμμορία Καραμανλή καταρρέει .

    Ο ιστορικός του μέλλοντος θα είναι αμείλικτος απέναντι στο μεγαλύτερο πολιτικό απατεώνα που κυβέρνησε ποτέ την Ελλάδα .
    Η Ελλάδα δεν είναι αυτό που βλέπουμε σήμερα δεν είναι η Ελλάδα του ψευτοτσαμπουκά και τραμπούκου Καραμανλή δεν έχει πολίτες τσουλιά και πουστάκια δεν είναι η Ελλάδα του αποπροσανατολισμού και της Πετρούλας .
    Κάντε στην άκρη να περάσει η πραγματική Ελλάδα μπροστά .

    Καλώ όλους τους τίμιους δεξιούς να μαυρίσουν τον ανίκανο που δυστυχώς σήμερα είναι πρωθυπουργός . Το βράδυ των εκλογών που η Ν. Δ. θα είναι δεύτερο κόμμα και με βαριά ήττα να βγείτε από τα σπίτια σας να πανηγυρίσετε κι εσείς .
    Νικητής θα είναι η Ελλάδα μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Η συμμορία Καραμανλή καταρρέει .

    Ο ιστορικός του μέλλοντος θα είναι αμείλικτος απέναντι στο μεγαλύτερο πολιτικό απατεώνα που κυβέρνησε ποτέ την Ελλάδα .
    Η Ελλάδα δεν είναι αυτό που βλέπουμε σήμερα δεν είναι η Ελλάδα του ψευτοτσαμπουκά και τραμπούκου Καραμανλή δεν έχει πολίτες τσουλιά και πουστάκια δεν είναι η Ελλάδα του αποπροσανατολισμού και της Πετρούλας .
    Κάντε στην άκρη να περάσει η πραγματική Ελλάδα μπροστά .

    Καλώ όλους τους τίμιους δεξιούς να μαυρίσουν τον ανίκανο που δυστυχώς σήμερα είναι πρωθυπουργός . Το βράδυ των εκλογών που η Ν. Δ. θα είναι δεύτερο κόμμα και με βαριά ήττα να βγείτε από τα σπίτια σας να πανηγυρίσετε κι εσείς .
    Νικητής θα είναι η Ελλάδα μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Τα ανεγκέφαλα πράσινα πρόβατα έχουν υπερβεί κάθε αξίωμα της επιστήμης της βιολογίας.

    Πρώτη φορά παρατηρείται μηρυκαστικά να έχουν λαλήσει !

    Μπέεεε .......

    Κοκορίκοοοοοο …….

    Μπέεεε .......

    Κοκορίκοοοοοο …….

    Μπέεεε .......

    Κοκορίκοοοοοο …….

    Μπέεεε .......

    Κοκορίκοοοοοο …….

    Μπέεεε .......

    Κοκορίκοοοοοο …….

    Μπέεεε .......

    Κοκορίκοοοοοο …….

    Μπέεεε .......

    Κοκορίκοοοοοο …….

    Μπέεεε .......

    Κοκορίκοοοοοο …….

    Μπέεεε .......

    Κοκορίκοοοοοο …….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Δε χρειάζεται διαβατήριο για να ταξιδέψεις στη Γερμανία, οπότε αυτός που έγραψε το άρθρο είναι ανίδεος που συν τοις άλλοις δεν έχει ταξιδέψει εκτός της χώρας.

    Ο μόνος λόγος να ανανεώσει το διαβατήριό του είναι για να ταξιδέψει εκτός Σένγκεν αλλά σίγουρα θα προτιμούσε να κάνει την ανανέωση στη Γερμανία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. ΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ
    ΣΗΜΕΡΑ ΠΗΓΑΝΕ ΣΤΑ ΕΝΝΙΑΜΕΡΑ ΤΟΥ
    + ΔΡ. ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΥ
    ΚΑΙ ΣΤΑ 3ΜΕΡΑ ΤΟΥ ΤΣΟΚΑΡΟΥ ΣΥΛΑΒΑΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΥ ΤΣΑΝΤΙΣΤΗΚΑΝ Ο ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ, Η ΤΡΕΜΗ, Ο ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗΣ, Ο ΤΣΙΜΑΣ, Ο ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ, Ο ΟΙΚΟΝΟΜΕΑΣ, Ο ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗΣ, Η ΜΑΚΡΗ ΚΑΙ Ο ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΛΕΕΙ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

    Δηλαδή τι είσαστε ρε χαμένε κορμιά, ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ;

    Είσαστε άνθρωποι του μόχθου που δουλεύετε σκληρά για να ζήσετε την οικογένειά σας;

    Όταν μιλάτε στα κανάλια λέτε αυτά που σκέπτεστε ή έχει προκαθορίσει από πρίν το αφεντικό σας τι θα πείτε και εσείς απλά τα διαβάζετε στο oτο-κιού;

    Όταν έχετε καλεσμένους πολιτικούς συμπεριφέρεστε το ίδιο σε όλους ή σε μερικούς δίνετε λουκουμάκι και σε άλλους ξυδάκι;

    Με ποια κριτήρια καλείτε καλεσμένους; Μήπως από ένα κόμμα καλείτε τους πιο δυνατούς και από άλλο καλείτε τους σκερβελέδες;

    Πώς γίνεται το τελευταίο τρίμηνο να βλέπουμε παντού τους νεοφασίστες του Καρατζαφέρη και σχεδόν πουθενά τον Τσίπρα;

    ΜΗΠΩΣ ΓΙΑΤΙ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΚΟΒΕΙ ΨΗΦΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗ ΝΔ ΚΑΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ;

    Ρε παλιάνθρωποι, ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙ Η ΛΕΞΗ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ.

    Είναι μία κόσμια λέξη ενός συμπαθέστατου πτηνού.

    ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΚΡΙΒΕΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ.

    Και ξέρετε πολύ καλά γιατί.

    ΟΠΟΙΟΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΓΙΑ ΝΤΑΒΑΤΖΗ ΜΟΝΟ ΠΟΥΤΑΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ.

    Εάν νομίζετε ότι με αυτά τα φτηνά κόλπα σας και τις μαϊμού δημοσκοπήσεις σας μπορείτε να μας επηρεάσετε, είστε γελασμένοι.

    Σύντομα θα μάθετε την πιο καλή δημοσκόπηση που υπάρχει.

    ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥ ΛΑΟΥ.

    Θα φάει μαύρο ο Γιωργάκης που θα βάλει και στις τσέπες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. ΚΑΛΑ ΡΕ ΖΩΑ ΣΤΟ ΠΡΕΣΣ
    ΠΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΒΓΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΛΟΥΒΙ ΣΑΣ.
    ΤΙ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΙΟ ΡΕ ΖΩΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ........
    ΠΟΥ ΖΕΙΤΕ ΡΕ...
    2009 ΕΧΟΥΜΕ ΡΕ ΖΩΑ ΠΑΣΟΚ
    ΧΑΖΕΨΑΤΕ ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΨΕΚΑΣΜΟΥΣ ΕΓΙΝΑΝ
    ΤΕΛΕΙΩΣ ΗΛΙΘΙΟΙ ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ΤΟΥ ΠΡΕΣΣ.
    ΑΚΟΥ.......ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ !!!!!!
    ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΖΩΑ ΠΑΣΟΚ
    ΤΑΧΑ ΜΟΥ ΜΙΛΑΝΕ ΚΑΙ
    ΓΙΑ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ !!!!
    ΝΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΑΣ ΡΕ ΖΩΑ ..
    ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΑ ~~~~~~~~

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Τιποτένιε τέλειο ψευδώνυμο διάλεξες για αυτοκριτική στον εαυτό σου και τον αρχηγό σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. ναι αλλα με την ταυτοτητα του δεν μπορουσε να ταξιδεψει αφου ειναι κρατος της ευρωπαικης ενωσης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Σοσιαλισμός ή ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ, κύριε Παπαντρέου;

    Μαζέψτε τον, το άτομο έχει παραφρονήσει!

    Μάθατε τι είπε πριν από λίγες μέρες στο «Εθνικό Συμβούλιο» του πασόκ;

    «Θα τα’ αλλάξουμε όλα….

    Θ’ αλλάξουμε όχι μόνο την Ελλάδα αλλά και την … Ευρώπη ολόκληρη»!

    Ο Γιωργάκης έγινε και υπερεθνικός τώρα.

    Στο σχέδιό του (που δεν το λέει σε κανένα ακόμη για να μην του το κλέψουνε) συμπεριελήφθη ξαφνικά και η Ευρώπη «ολόκληρη»!

    Σιγά μην τούφτανε η μικρή Ελλαδίτσα!

    Η Ευρώπη σύσσωμη αγωνιά και περιμένει πώς και πώς να τη σώσει ο Γωγάκης.

    Της Ευρώπης της τόπες ότι θέλεις να τη σώσεις βρε κοκορόμυαλε;

    Και κάτι άλλο.

    Τόκανες που τόκανες το ψυχικό, δεν σώζεις και όλο τον πλανήτη, ρε Γωγάκη, έτσι για να τους δείξεις πόσο πολύ μυαλό κουβαλάς;

    Όλοι βέβαια ξέρουμε τι κουβαλάς αλλά αυτό είναι άλλη ιστορία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ
    (HELLENIC COPYRIGHT ORGANISATION)
    Μεσογείων 138
    Αθήνα

    Αγαπητέ κύριε Γεώργιε,

    Μετά λύπης μας σας ανακοινώνουμε ότι δεν μπορούμε να κάνουμε αποδεκτή την αίτησή σας για ένταξη στον οργανισμό μας, διότι δεν πληρείτε ούτε κάν τα τυπικά προσόντα.

    Παρόλο που στον Οργανισμό μας γίνονται δεκτοί όλοι ανεξαιρέτως οι Έλληνες πολίτες (ακόμη και οι ομογενείς, όπως εσείς), παραμένει βασική προϋπόθεση του Καταστατικού μας να διαθέτει ο υποψήφιος έστω και ένα κόκκο προσωπικής πνευματικής ιδιοκτησίας.

    Προς το παρόν σας προτείνουμε να ενοικιάσετε λίγη από τους συνεργάτες σας, για να καλύψετε το κενό.

    Εφόσον προσκομίσετε οποιοδήποτε επίσημο έγγραφο (από κρατικό φορέα) που να επιβεβαιώνει ότι έχετε φαιά ουσία περισσότερη από ένα κουνουπίδι, δεσμευόμαστε ότι θα επανεξετάσουμε άμεσα την περίπτωσή σας.

    Μέχρι τότε σας παρακαλούμε να σταματήσετε να ενοχλείτε το τηλεφωνικό μας κέντρο μετά τις 3 μ.μ., διότι αυτός με τον οποίο συζητάτε είναι αυτόματος τηλεφωνητής και μας τελειώνετε την κασέτα.

    Μετά τιμής,


    H Προϊστάμενη Διοικητικού

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. H μούρη του, οι εκφράσεις του, ο αηδιαστικός τρόπος που μιλάει, η σιχαμάρα που αισθανόμαστε όταν λέει οτι θα ολοκληρώσουμε τις ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΕΙΣ τα λένε όλα.
    Δέν χρειαζόμαστε τίποτε άλλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Η Νέα Δημοκρατία έχει μέλλον μόνο με τον Αντώνη Σαμαρά .
    Φίλοι οπαδοί της Νέας Δημοκρατίας βοηθήστε την παράταξη μας να βγει από την αδιέξοδη κυβέρνηση του Κώστα Καραμανλή και της παρέας του .
    Δώστε χαμηλό ποσοστό στην μεγάλη παράταξη μας .
    Με αυτό τον τρόπο ο Αντώνης θα έρθει στην αρχηγία του κόμματος μας και θα μπορέσει να μας κάνει ξανά ένα λαϊκό κόμμα που θα εκφράζει κάθε Έλληνα πολίτη .
    Ζήτω η Νέα Δημοκρατία ζήτω ο Αντώνης Σαμαράς !!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Ζήτω η Νέα Δημοκρατία του Αντώνη Σαμαρά
    Μαύρο στη Ντόρα που πολιτεύεται με ένα όνομα που δεν υπάρχει .
    Λέγεται τάχα Μπακογιάννη για να μην πηγαίνει το μυαλό μας στον γρουσούζη γκαντέμη αποστάτη δοσίλογο απατεώνα πατέρα της.
    Κάντε της μια μήνυση να δείτε για πότε θα χάσει τη βουλευτική της έδρα γιατί το όνομα που χρησιμοποιεί δεν υπάρχει.
    Αντώνη γερά κράτα τα σχοινιά της μεγάλης μας παράταξης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. ΛΥΠΑΜΑΙ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ, ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΞ ΜΕΣΟΛΑΒΗΣΕ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟΥΣΚΟΠΟ.... ΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΕΠΙΡΕΑΣΜΟ ΤΗΣ ΚΟΙΝΗΣ ΓΝΩΜΗΣ ΥΠΕΡ ΚΑΠΟΙΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ,Η ΚΑΛΥΤΕΡΑ,ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΚΑΠΟΙΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ.ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΤΙΜΟΤΕΡΟ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΑ ΚΙΤΡΙΝΑ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. 11:58, 12:05

    Δέν με ενδιαφέρει άν είσαι πραγματικά οπαδός της Νέας Δημοκρατίας ή όχι.
    Αλλά όπως έχουν έρθει τα πράγματα είναι η μοναδική λύση ο Σαμαράς, καλά που εμφανίστηκε και αυτός.
    Ας ελπίσουμε την επόμενη της συντριβής της Νέας Δημοκρατίας στις ευρωεκλογές να πάρει το δαχτυλίδι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. "....Από τον Στάθη Παλαιολόγο..."

    Βρέ άνθρωπε τού Θεού, μετά από τόσα πού σού αντέτειναν εδώ, στό αρθρίδιο αυτό,
    (τά σοβαρά εννοώ, όχι τίς ανοησίες τών πιτσιρικάδων),
    δέν αισθάνθηκες ακόμα τήν ανάγκη νά βγής καί νά τοποθετηθής γνήσια καί καθαρά ? καί νά ζητήσης συγγνώμη, καλύτερο είναι από τό νά προσποιείσαι τήν (χεσμένη) πάπια !

    Άντε, αναμένω.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Απο ότι φαίνεται φιλάρα,
    απο τους αεροψεκασμούς,
    τα πράσινα παπαγαλάκια
    ζαβλακώνονται - όπως διαζάζουμε στα τόσα σχόλια- και είναι έτοιμα
    να ΨΟΘΗΣΟΥΝ.
    Σαν τα χθεσινά ΠΕΘΑΜΕΝΑ
    που μάζευε ο Καψαμπέλης και ο Παπαγιάννης ....
    και σήμερα δεν αισθάνονται καθόλου καλά και αυτοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. όλα αυτά τα παπαγαλάκια που εγραφαν ότι μονο για το υπουργειο Υγείας και το Πολιτισμού αποκαλύπτονται πραματα και θάματα, πού ...κρύφτηκαν τώρα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Δεν καταλαβαίνω γιατί είχε ανάγκη το γερμανικό διαβατήριο ο Χριστοφοράκος. Για να πας στη Γερμανία δεν χρειάζεσαι διαβατήριο, αρκεί η ταυτότητα. Ή υπαινίσσεστε μήπως, ότι θέλει να το σκάσει για πιο μακρινούς προορισμούς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ.

    Τις φτιάχνουν επαγγελματίες του αμερικάνικου πολιτικού μάρκετιγκ.

    Δύο είναι τα μηνύματα:

    1. ΜΕΤΑΘΕΣΗ ΕΥΘΥΝΩΝ.

    2. ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΕΛΠΙΔΩΝ.

    (και μιά μικρή λεπτομέρεια που δεν είχαν υπολογίσει. Οι Έλληνες δεν είναι αμερικάνοι).

    Keep walking.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. "...γιατί είχε ανάγκη το γερμανικό διαβατήριο ο Χριστοφοράκος. Για να πας στη Γερμανία δεν χρειάζεσαι διαβατήριο, αρκεί η ταυτότητα."
    και με ποιον τρόπο ο
    "υψηλόβαθμος παράγων του ελληνικού υπουργείου Εξωτερικών" κατάφερε να εξασφαλίσει την ανανέωση του διαβατηρίου του κ. Χριστοφοράκου από τον αρμόδιο γερμανό υπάλληλο του γερμανικού προξενείου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ(ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ)ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΩΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΣΟΒΑΡΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. Ο Σαμαράς δεν έχει καμία θέση στην ηγεσία της Ν. Δ. ξεχάσαμε όσα έκανε το 93 που έριξε το κόμμα μας από την εξουσία με το Συμπιλίδη. Είπαμε για το καλό της ενότητας να γυρίσει στο κόμμα αλλά όχι και αρχηγός ο προδότης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. TI ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΔΕΞΙΑ ΤΟΜΑΡΙΑ???ΜΠΑΙΝΕΤΕ ΜΕΣΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΟΓΚ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΛΑΣΠΗΣΑΣ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΤΙ?????2 ΒΔΟΜΑΔΟΥΛΕΣ ΜΕΙΝΑΝΕ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΡΧΕΤΕ Η ΤΑΠΑ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟΣΑΣ ΑΝΤΕ ΓΙΑΤΙ ΦΛΩΜΟΣΑΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΟ ΣΚΑΤΟΣΑΣ ΤΟΜΑΡΙΑ.
    5 ΧΡΟΝΙΑ ΠΛΗΡΗΣ ΔΙΑΛΥΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΑΛΙΟΤΟΜΑΡΑ ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. Download games (freeware). Ας παίξουμε κανένα παιχνίδι να ξεχάσουμε τη μιζέρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. 2:59:00 η βάση της Νέας Δημοκρατίας θα ήταν καλύτερο να αποφασίσει απο μόνη της μεταξύ Μπακογιάννη - Σαμαρά και ότι βγεί δεκτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΗΞΕΡΑ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ ΕΑΝ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΜΙΖΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΕΙΧΑΤΕ 5,000,000 ΜΑΛΑΚΕΣ ΝΑ ΣΑΣ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΑΝΕ ΜΕ ΤΑ ΣΗΜΑΙΑΚΙΑ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ?
    ΕΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ. ΑΠΛΑ ΟΤΑΝ ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΖΟΥΝΕ ΟΙ ΠΛΟΥΣΙΟΙ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ ΤΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΑ ΞΗΓΙΟΝΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. 24 Μαϊ 2009 9:06:00 μμ

    Mήν γράφεις με κεφαλαία γράμματα είμαστε που είμαστε στραβούληδες μή πάς να μας τυφλώσεις τελείως τώρα χα χα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. μέχρι χθες "ελεύθερος" και σήμερα πια "πρώτα η ελλάδα", πήρες τον μπούλο από τη Google για σπάμ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. 24 Μαϊ 2009 9:39:00 πμ

    ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΕΦΗΜΕΡΕΥΕΙ ΤΟ ΔΑΦΝΙ .

    ΜΙΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. simfona me to kinotiko piniko dikio,ekdidete kapios apo mia xora tis europaikis koinotitas se alli,ean endexete i pini na iperbi 3 xronia.allios den ekdidete kanenas.mpori malista na zitisi na mini paradigma stin ellada,ean ekremi kati is baros tu stin germania.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση