GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Είναι για ...κλωτσιές οι εκθέσεις αξιολόγησης!

.. Μια αποκαλυπτική απάντηση του Επιτρόπου Μακ Γκρίβι που "αγγίζει" την υποβάθμιση της πιστοληπτικής ικανότητας της χώρας μας . ...

..
Μια αποκαλυπτική απάντηση του Επιτρόπου Μακ Γκρίβι που "αγγίζει" την υποβάθμιση της πιστοληπτικής ικανότητας της χώρας μας
.
Ο ευρωπαίος Επίτροπος αρμόδιος για θέματα εσωτερικής αγοράς Τσάρλι Μακ Γκρίβι, απαντώντας σε ερώτηση του ευρωβουλευτή της ΝΔ Γ. Παπαστάμκου χαρακτήρισε αδιαφανή και αναξιόπιστη τη λειτουργία των Διεθνών Χρηματοικονομικών Οίκων Πιστοληπτικής Αξιολόγησης...
Οπως ανέφερε "οι Οίκοι Πιστοληπτικής Αξιολόγησης συνδέονται στενά με τα προβλήματα που έχουν εγερθεί στις αγορές "subprime" και η κρίση αναδεικνύει τη φτωχή απόδοση των Οίκων Πιστοληπτικής Αξιολόγησης" κάτι που όπως είπε οφείλεται "στο μη ικανοποιητικό τρόπο με τον οποίο οι Οίκοι διαχειρίστηκαν τις δικές τους συγκρούσεις συμφερόντων, στην έλλειψη ποιότητας των μεθοδολογιών που ακολουθούν, στην ανεπαρκή διαφάνεια στις δραστηριότητές τους ή στην ακατάλληλη εσωτερική διακυβέρνησή τους".
Αυτή η επίσημη δήλωση επιβεβαιώνει το θέμα που έθιξε το Press-gr (διαβάστε εδώ) προχθές με αφορμή την υποβάθμιση της πιστοληπτικής ικανότητας της Ελλάδος από τον οίκο Standard & Poor΄s. Ότι δηλαδή οι κυβερνήσεις μπορούν πλαγίως να επηρεάζουν, είτε θετικά είτε αρνητικά, τέτοιες εκθέσεις αξιολόγησης οπότε τίθεται το ερώτημα ποια αξιοπιστία έχουν οι εκθέσεις αυτές.
Με απλά λόγια, με τις Εκθέσεις αυτές εύκολα παίζονται διάφορα παιχνίδια...
----------------------------------------

22 σχόλια

  1. ΩΡΑΙΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ

    ΓΙΑ ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ

    ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ

    ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΟΛΑ

    ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΤΑ ΞΕΡΑΜΕ

    ΜΠΡΑΒΟ ΜΕΓΑΛΕ

    ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!!!..?????

    εγω...ο diaporon-bl...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΙ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ. ΑΡΑ ΣΕΝΑΡΙΟ Α)ΕΓΩ Ο ΚΑΚΟΣ ΓΕΙΤΟΝΑΣ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΗ ΣΗΜΑΙΑ (ΒΟΡΡΑ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ ΑΝΑΤΟΛΗ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ) ΔΙΝΩ ΕΝΑ ΕΥΤΕΛΕΣ ΠΟΣΟ ΚΑΙ Η ''ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ'' (ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΗ) ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΑΠΟ ΑΑ1 ΣΕ ΑΑ2.
    Β)ΕΓΩ Ο ΔΑΝΕΙΣΤΗΣ (ΤΡΑΠΕΖΑ-ΜΕΓΑΛΟΤΟΚΟΓΛΕΙΦΟΙ) ΔΙΝΩ ΕΝΑ ΕΥΤΕΛΕΣ ΠΟΣΟ ΚΑΙ Η ''ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ'' (ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΗ) ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΑΠΟ ΑΑ1 ΣΕ ΑΑ2.
    ΑΝ ΔΕΙΣ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ ΕΙΝΑΙ ΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΠΙΠΤΩΣΗ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΧΑΜΕΝΟΣ ΒΓΑΙΝΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΟΚΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΞΑΝΑ ΔΑΝΕΙΣΤΕΙ, ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΟΙ ΟΙ ΚΑΚΟΙ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΠΟΥ ΣΕ ΒΥΘΗΖΟΥΝ ΣΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΝΑΤΑΡΑΧΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΛΙΤΟΡΗΤΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΘΥΜΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Α ΝΑΙ? ΠΟΙΟΣ ΘΕΟΣ ΠΟΙΟΣ ΔΑΙΜΟΝΑΣ ΣΑΣ ΚΑΤΑΤΡΕΧΕΙ ΠΟΙΟΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΑΝΕΜΟΣ ΣΑΣ ΚΥΡΗΞΕ ΠΟΛΕΜΟ ΑΡΧΗΓΕ ΩΕΩΕ ΑΡΧΗΓΕ ΣΑΝ ΤΟΝ ΔΟΝ ΚΥΧΩΤΗ ΠΑΡΕ ΤΟ ΔΟΡΥ ΚΑΙ ΕΒΓΑ ΝΑ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙΣ ΝΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ ΠΑΝΙΒΛΑΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτά που γράφουν οι αριστερές εφημερίδες για την υποβάθμιση της πιστοληπτικής μας ικανότητας δεν έχουν καμμία σχέση με την πραγματικότητα.
    Κανένας λογικός άνθρωπος δεν αναμένει από αυτές τις φυλλάδες ισορροπημένη πληροφόρηση τόσο σε ότι αφορά την ίδια την S&P όσο και το ότι στην ίδια οικονομική κατάσταση είναι οι περισσότερες ευρωπαικές οικονομίες;
    Και να σου κάνω και μία πρόβλεψη;
    Με εξαίρεση την Ισπανία (και τον συντηρητικό τρόπο που λειτουργεί το τραπεζικό της σύστημα) η Ιταλία, η Ιρλανδία και η Πορτογαλία σύντομα θα υποβαθμιστούν κάτω από το ΑΑ2 που είμαστε σήμερα εμείς.
    Επίσης, είναι περιττό να σου πώ τί υποτιμήσεις θα τραβήξουν οι χώρες της Ε.Ε. που είναι εκτός ευρώ.
    Αρχίσαμε από την Αγγλία (17% κάτω η στερλίνα σε σχέση με το ευρώ), πάμε αντίστοιχα για τη Σουηδία, ενώ εάν αρχίσουμε να συζητάμε για της χώρες που μπήκαν στην Ε.Ε. την τελευταία τετραετία θα κλάψουν μανούλες τα νομίσματά τους.
    ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΒΕΒΑΙΑ ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΤΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΤΑ ΝΕΑ, ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΚΑΙ Η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ.
    Το πελατειακό κοινό στο οποίο απευθείνονται έτσι και αλλιώς δεν θέλει ισορροπημένη πληροφόρηση, τί να την κάνει;
    Απλά ψυχολογικό πουσάρισμα δίνουν στους αμόρφωτους φανατικούς αναγνώστες τους, όπως οι αθλητικές εφημερίδες του ολυμπιακού και του παναθηναικού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΛΥΣΤΕ ΜΑΣ ΜΙΑ ΕΞΙΣΩΣΗ, ΔΕΝ ΜΑΣ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ.

    ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΜΑΣ ΛΟΙΠΟΝ, ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΣΕ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΚΕΦΑΛΑΙΟΥΧΩΝ ΚΑΡΧΑΡΙΩΝ?

    ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΗΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΓΙΑ ΠΑΜΠΛΟΥΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΚΑΡΧΑΡΙΕΣ; ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΕΣ ΠΟΥ Η ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ;

    ΣΤΗΝ ΠΙΑΤΣΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΟΤΙ ΒΓΑΖΟΥΝ ΑΠΟ 50.000- 200.000 ΤΟ ΜΗΝΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ.

    ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΒΙΛΕΣ ΜΕ ΤΖΑΚΟΥΖΙ, ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ ΠΕΤΡΑΔΙΑ ΚΑΙ ΓΟΥΝΕΣ ΤΩΝ 30.000 ΕΥΡΩ.

    ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ, ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΜΕΤΡΑ ΓΙΩΤ ΚΑΙ ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ ΚΟΡΕΣ ΚΑΙ ΓΙΟΥΣ ΕΦΟΠΛΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΚΡΟΙΣΩΝ ΜΕΓΑΛΟ-ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ.

    ΟΧΙ ΚΑΙ ΑΣΧΗΜΑ ΓΙΑ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΗΣ, ΚΑΛΟ ΜΟΥ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Οχι ότι δεν είναι για κλωτσιές ο ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ΘΙΑΣΟΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ ΚΑΝΕΝΑΣ κ.ΓΚΡΙΒΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΟΤΙ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ
    ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΑΤΗ ΠΟΥ ΒΓΑΖΟΥΝ ΘΕΩΡΙΕΣ ΚΑΙ ΠΟΥΛΑΝΕ ΑΕΡΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΙΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ.
    ΤΙΣ ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΚΑΠΟΙΩΝ ΤΕΤΟΙΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ.
    ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΡΟΔΙΝΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΘΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΣΟΒΑΡΑ ΣΑΝ ΚΡΑΤΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΔΗΛΑΔΗ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΟΙΚΟΥΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝΕ ΟΤΙ ΕΠΤΩΧΕΥΣΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ?????ΜΟΝΟΙΣΑΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ???
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΔΕΞΙΕ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕΣ ΤΟ ΘΕΜΑ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΛΗ Η ΕΥΡΩΠΗ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΔΙΑΣΥΡΑΤΕ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΗΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ ΜΟΥ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΠΗΡΑΤΕ ΧΑΜΠΕΡΙ ΤΑ ΠΑΙΓΝΙΑ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΛΑΝΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ?ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΤΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΕΤΑΙ ΠΡΩΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΛΛΙΤΕΡΟΣ? ΒΕΒΑΙΩΣ,ΒΕΒΑΙΩΣ Ο ΤΟΠΟΤΗΡΗΤΗΣ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΙΤΣΑ, ΤΟ ΠΑΣΟΚ ,ΑΚΟΜΗ ΚΑΝΕΤΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ναι βέβαια... μαϊμού είναι...

    Ακόμα και έτσι να είναι (που δεν είναι), στην επόμενη δημοπρασία ρίξε μια ματιά στα spread και μετά παπαγάλισε πάλι για τους κακούς ξένους που έχουν εμπάθεια με την Ελλάδα.

    Μιλάμε η δημοσιογραφική παρα-πληροφώριση δεν έχει όρια...

    Θα αρχίσω να κρατάω αρχείο και μετά θα φτιάξω ένα blog μόνο για τα μαργαριτάρια σας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Πρασινοφρουρό 11:15,
    Εγώ να δείς αρχείο οικονομικών εφημερίδων που έχω, από το 1996.
    Με πρωτοσέλιδα, με σχολιασμούς πολιτικών προσώπων, τραπεζιτών, του Παπαντωνίου, του Θωμαδάκη όπως επίσης και την περιβόητη δήλωση Σημίτη "άς πρόσεχαν" για το χρηματιστήριο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. 11:43 πμ
    Να σου απαντήσω μια και τελευταία φορά Λεκάκη που ξέρεις ότι είμαι και πρασινοφρουρό...

    Τόσο καιρό που όλες αυτές οι εταιρείες έκαναν αναβαθμίσεις κανένας δεν βγήκε να πει ότι είναι αναξιόπιστες. Τώρα το θυμήθηκαν όλοι....

    Για παράδειγμα, Ο Κώνστας αμφισβητούσε στον ALTER την S&P και παράλληλα έλεγε τι καλά που είναι η εισαγωγή της ΕΤΕ σε ένα δείκτη (της πλάκας - http://seekingalpha.com/article/105765-latest-dow-jones-index-is-flawed ) που δημιούργησε ο DJ... Τι έλεγε ο Κος Κώνστας το 1999-2000 σχετικά με το χρηματιστήριο??? Θυμάσαι???

    Τώρα, τι σχέσει έχει το χρηματιστήριο το 1999 με αυτό μόνο τα μπλέ γυαλιά σου το ξέρουν.

    Να κοιτάξεις τις εφημερίδες γιατί δεν το είπε ο Σημίτης αυτό που λες...

    Όταν ο Θωμαδάκη & ο Καραντζάς είπαν οτι θα πρέπει ο κόσμος να προσέχει όλες οι οικονομικές και όχι μόνο πήγαν να τους φάνε και τους είχαν χαρακτηρίσει εχθρούς της ελεύθερης αγοράς (ψάξε τις εφημερίδες σου και αν δεν βρεις τίποτα να σου δώσω εγώ που έχω καλύτερο αρχείο).

    Για πες σε ποιο πολιτικό χώρο είναι εκδότες οικονομικών εφημερίδων και πες τι έγραφαν τότε?

    Για πες σε ποιο πολιτικό χώρο είναι οι επιχειρηματίες που έφαγαν χρήματα?

    Για σκέψου γιατί δεν άγγιξε το θέμα η σημερινή Κυβέρνηση...

    Το τι λάθος έκαναν οι ΠΑΣΟΚΟΙ τότε δεν θα σου τα πω γιατί δεν θα τα καταλάβεις....

    Ένα θα σου πω... Ξύπνα... Αν και αμφιβάλω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ti les re 11:43? edw o shmiths kotsam prwthypourgos evgaine kai elege PAIXTE TWRA XRHMATISTIRIO EINAI EUKAIRIA!!! kai to aimnisto pou eipe o Andreas Papandreou:H ALBANIA EINAI OIKONOMIKO PARADEIGMA PROS MIMHSH!!!!! TSOVOLA DWSTA OLAAA!!!!egw na deis arxeio pou exw prasino trwktiko 11:15!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ STANDARD AND POOR'S
    http://underinformation.wordpress.com/2009/01/15/standard-poors-relationships/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Έγραψα στις 11:15 πμ ότι θα ανέβει και άλλο το spread των ομολόγων...

    Νέα εκτόξευση για το spread στα ομόλογα
    16/01/2009 13:50

    http://www.capital.gr/news.asp?Details=656767


    Τα άλλα είναι να βρισκόμαστε σε κουβέντα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Την πουλήσατε την Β. Ήπειρο κύριοι της Νέας Δημοκρατίας, μην μας δουλεύεται και από πάνω!!! Όλοι επικυρώσατε το πρωτόκολλο συνεργασίας Αλβανίας - Ε.Ε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΑΣ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΟΥ ΕΔΙΝΑΝ ΟΣΑ «Α» ΕΙΧΑΝ ΣΤΗΝ ENRON, WORLD COΜ, LEHMAN BROTHERS ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΙΠΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΤΗΣ WALL STREET, ΠΡΙΝ ΠΑΝΕ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΝΟΤΟ. ΠΡΩΤΑ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΠΑΡΤΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ «ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΟΥΣ». ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΘΑ ΧΑΣΕΙ Ο ΚΟΣΜΑΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΩΒΡΑΚΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ. ΚΟΙΝΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Μηπως ειμαστε εμεις για κλωτσιες???
    Τοσα χρονια γιατι δεν βγαινανε και να λεγανε αυτα τα πραματα??Μετα απο ολη αυτην την μεγαλη λεηλατηση της χωρασ εσεις τι περιμενατε να γινει??
    οποτε μην λες μαλακιες αθρογραφε το ξερω σαν δεξιος ειναι χαλια να βλεπεις ολα αυτα αλλα πως να το κανουμε αυτο δεν αλλαζει οτι η δεξια τα γαμησε ολα στην χωρα στα παντα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ρε μουνοπανο δεξιε 16 Ιανουάριος 2009 11:43 πμ μιλας για το χρηματιστιριο την ωρα που τωρα το χρηματηστηριο εχει παει στην πατο.Αντε γαμησου ρε παλιοπουστα που γαμησατε την χωρα,ευτηχως την κανετε πατε στο διαολο ΠΡΟΔΩΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. NESTOR 5:01 μμ
    Δεν έχεις άδικο σε αυτό. Και εγώ έχω ένα πρόβλημα με όλες αυτές τις εταιρείες.
    Δυστυχώς όμως θα επηρεάσει ακόμα περισσότερο τα spreads.

    Όποιος κατηγορεί λοιπόν αυτές τις εταιρείες (ενώ τις εκθείαζε όταν έκαναν αναβαθμίσεις) σημαίνει ή ότι είναι αφελής ή ότι έχει παραδώσει τα όπλα για την βελτίωση των οικονομικών. (αυτό είναι γενικό σχόλιο και δεν αφορά εσένα).

    Πραγματικά θλίβομαι με το επίπεδο της συζήτησης που γίνεται στα blogs.

    Για όσους δεν κατάλαβαν είμαι ΤΟ Πρασινοφρουρό κατά τον 11:15.

    Όποιος έχει επιχειρήματα ας τα γράψει σε προσωπικά σχόλια δεν θα απαντήσω. :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. NESTORA να συμπληρώσω για την αξιοπιστία αυτών των εταιρειών που λέγαμε ότι στο δείκτη που μπήκε και η ΕΤΕ πρώτη και καλύτερη ήταν η AIG που φούνταρε.

    Καταλαβαίνεις τώρα γιατί παραπληροφόρηση του κόσμου μιλάμε?

    Σήμερα, το ALTER παρουσίασε τηνείσοδο της ΕΤΕ σαν τεράστιας σημασίας γεγονός!!!

    Έχουν τρελάνει τον κόσμο στο παραμύθι, σε όλα τα επίπεδα, για να μην μπορεί κανένας να καταλάβει που είναι η αλήθεια και που οι @@.

    Αυτό είναι και το πρόβλημα που είχα με την συγκεκριμένη ανάρτηση.

    Και για τους τύπους, είμαι Το Πρασινοφρουρό 11:15 lol

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Gia klotsies einai kai ayta pou eipe o almoynia???
    ante kai gamithite re poustodexioi pou mas exete kanei ougkanta mounopana

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση