GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τους έστησε παγίδα ο Αλογοσκούφης...

. . ..για την πιστοληπτική ικανότητα της χώρας . Από τον Θανάση Λεπίδη . Μεγάλο κομφούζιο επικρατεί σχετικά με το θέμα της μείωσης της πιστο...

.
...για την πιστοληπτική ικανότητα της χώρας
.
Από τον Θανάση Λεπίδη
.
Μεγάλο κομφούζιο επικρατεί σχετικά με το θέμα της μείωσης της πιστοληπτικής ικανότητας της Ελλάδας σε «Α-/Α-2» από «Α/Α-1» από τον διεθνή οίκο Standard & Poor's Ratings Services λόγω της υποχώρησης της ανταγωνιστικότητας της οικονομίας.
Στην κυβέρνηση υποστηρίζουν ότι οι επιπτώσεις θα είναι οριακές και δεν επηρεάζεται το χρέος ενώ διακινούνται πληροφορίες ότι την μείωση αυτή την "επεδίωξε" ανεπισήμως και η ελληνική πλευρά γιατί θα την διευκολύνει στην άσκηση της πολιτικής της και στη λήψη μέτρων στο πλαίσιο του επικαιροποιημένου Προγραμματος Σταθερότητας .
Αν αυτό έγινε όμως οφείλεται σε εισηγήσεις υπηρεσιακών παραγόντων του υπουργείου Οικονομίας προς το νέο υπουργό, παραγότων που ανήκουν στο "σύστημα Αλογοσκούφη" και έχουν κάθε λόγο να θέλουν να υπονομεύσουν τη νέα κατάσταση που διαμορφώνεται. Ορισμένοι παράγοντες της αγοράς φθάνουν μάλιστα στο σημείο να λένε ότι το "σύστημα Αλογοσκούφη" έστησε παγίδα στο νέο οικονομικό επιτελείο στο πλαίσιο της απόφασής του να κάνει ζημιά στην κυβέρνηση μετά την απομάκρυνσή του από το υπουργείο Οικονομίας και να δημιουργήσει την εικόνα ότι μετά από αυτόν ήρθε η κατάρρευση...
Βέβαια, τίθεται κι ένα άλλο θέμα. Αν οι κυβερνήσεις μπορούν πλαγίως να επηρεάζουν, είτε θετικά είτε αρνητικά, τέτοιες εκθέσεις αξιολόγησης, ποια αξιοπιστία έχουν οι εκθέσεις αυτές;
Η Standard & Poor's είχε τοποθετήσει στις 9 Ιανουαρίου την Ελλάδα σε «CreditWatch negative» δηλαδή σε καθεστώς επιτήρησης για πιθανή υποβάθμιση.
Mετά την υποβάθμιση της πιστοληπτικής ικανότητας της Ελλάδας από την S&P το spread του 10ετούς ελληνικού ομολόγου έναντι του γερμανικού εκτοξεύτηκε σε υψηλό συνεδρίασης και η η διαφορά απόδοσης επεκτάθηκε κατά 10 μονάδες βάσης στα υψηλότερα επίπεδα της συνεδρίασης.
------------------------------

20 σχόλια

  1. ΞΕΧΕΖΕΙ το ΠΑΣΟΚ η προκυρηξη του
    ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι τσαμπουνάς βρε ηλίθιε αναλυτή της κακιάς ώρας.
    Παπαγάλος είσαι και τίποτα παραπάνω. Σε λίγο θα μας πείτε ότι προχθές ανέλαβε άλλο κόμμα την κυβέρνηση, άλλος πρωθυπουργός, με άλλο πρόγραμμα, για να μας κυβερνήσει.
    Βρε ουστ κοπρίτες που ξερογλείφετε τον Καραμαν Αλή.
    Ή μήπως πιστεεύεις κι εσύ, παπαγάλε, ότι θα σωθεί ο μπουχέσας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 14 – 01 – 2009


    ΤΑ «ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ» ΕΠΙΑΣΑΝ ΔΟΥΛΕΙΑ

    Στις 13-01-2009 ολοκληρώθηκε η δημόσια δημοπρασία των ομολόγων του Ελληνικού Δημοσίου αξίας 2,5 δις €.
    Τα «παπαγαλάκια» των ηλεκτρονικών ΜΜΕ, αλλά και των διαπλεκόμενων συγκροτημάτων της έντυπης ενημέρωσης, αγωνίζονται μανιωδώς να μας πείσουν, για τη μέγιστη επιτυχία του νέου Υπουργού Οικονομίας και Οικονομικών, που μας προέκυψε από τον πρόσφατο ανασχηματισμό και της αναδομημένης Κυβέρνησης . (sik).
    Μιας Κυβέρνησης που «φιλοτέχνησε» με δοκιμασμένα, παλιά και ακατάλληλα υλικά ο «καταλληλότερος» (sik).
    Όμως όσο και να προσπαθούν τα μισθωμένα «παπαγαλάκια» των διαπλεκόμενων ηλεκτρονικών και έντυπων ΜΜΕ να μας παραπληροφορούν με μισές αλήθειες, παρ΄ ότι γνωρίζουν ότι η μισή αλήθεια είναι χειρότερη από το ψέμα.

    • Επειδή οι πολίτες δεν μασάνε κουτόχορτο.
    • Επειδή οι πολίτες δεν είναι χαζοί.
    • Επειδή οι πολίτες έχουν καταλάβει το ρόλο που παίζουν τα μισθωμένα «παπαγαλάκια» και τα διαπλεκόμενα αφεντικά τους.
    ( Συγνώμη νταβατζήδες ήθελα να γράψω σύμφωνα με τη ρήση του «καταλληλότερου» (sik).

    Θέτουν τα παρακάτω ερωτήματα:

    • Γιατί «κύριοι» καναλάρχες και εκδότες, (συγνώμη κρατικοδίαιτοι εργολάβοι και προμηθευτές ήθελα να γράψω), παρακινείτε τα μισθωμένα «παπαγαλάκια» σας να παραπληροφορούν τον Ελληνικό Λαό???
    • Γιατί κανένας «παπαγάλος» δεν μας ενημέρωσε ότι η υπερκάλυψη, (άκουσον - άκουσον περίπου έξι φορές), έγινε από τις Τράπεζες διαθέτοντας ένα μικρό ποσό (2,5 δις €) από τα χρήματα (24 δις €) που τους χάρισε ο απερχόμενος Υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών, υλοποιώντας την εντολή του «καταλληλότερου» (sik)???
    • Από πότε νεόκοποι και άθλιοι γκεμπελίσκοι, είναι μεγάλη επιτυχία να δανείζεσαι με απεχθέστατους όρους από τους Τραπεζίτες, το 10% των χρημάτων που τους χάρισες???

    Ρεεεε πάρτε το χαμπάρι……… σας πήραμε πρέφα και δεν τσιμπάάάάά με!!!!!!!!!!!!!

    Ρεεεε…… ούύύύστ………. απ΄ εδώ διαπλεκόμενοι του κερατάάάάάά!!!!!!!!!



    Ο ΥΠΟΨΙΑΣΜΕΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. εν εχουν τελος
    οι επαναλαμβανομενες παπαριες
    της Ελληνικες Κυβερνησης και των κομπαρσων
    του Καραμαν Αλη,
    που κανουν τα παντα για τη μασα
    και τη βολεψη τους...
    Νοιαζονται τοσο πoλυ οι κεραταδες
    για το πως θα ντερλικωσουν
    οσα περισσοτερα μπορουν,
    με αποτελεσμα,να μην εχουν καταθεσει ακομη προς εγκριση,
    τα χρηματα τα οποια ειχε προαναγγειλει ο πρωθυπουργος
    απο τον Δεκεμβριο του 2008,
    αναφορικα με το επιδομα θερμασης,
    ενω παραλληλα ο χειμωνας
    ειναι σε πληρη εξελιξη...
    Φατε ρε καργιολιδες...
    να δουμε τι θα καταλαβετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ότι και να είναι ΚΑΘΕ «ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ» για τον κοσμάκι είναι χαφιέδες, τίνος δεν ξέρω αλλά Χ Α Φ Ι Δ Ε Σ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ, όπως ήταν και η 17 Νοέμβρη ΚΑΙ το μόνο που πετυχαίνουν αυτές οι «οργανώσεις» είναι το κατεστημένο να βρίσκει δικαιολογίες να μας μπήγει πιο βαθιά το μαχαίρι του στην καρδιά και στο μυαλό.
    Μήπως με τις ενέργειες τους ο λαός εκτός από Ε Ν Τ Π Ω Σ Ε Ι Σ έχει δει τίποτα καλό,
    Ο Χ Ι.
    Μήπως σταμάτησαν οι κλεψιές στο δημόσιο από όποιον μπορεί και θέλει;
    Μήπως σταμάτησαν ή φρέναραν τα κάθε είδους σκάνδαλα;
    Μήπως σταμάτησαν οι Κουμπαριές;
    Απλά ο Α μεγαλολεφτάς έβαλε μπράβους, λεφτά δεν θα του λείψουν κι ούτε θα τα χάσει, από την εφορία θα του εκπέσουν τα περισσότερα.
    Το κράτος με τα δικά μας λεφτά του έδωσε αστυνομικούς να τον προσέχουν μην πάθει ο κόλος του, στον Β τραγουδιστή πάλι το κράτος πάλι με δικά μας λεφτά του έδωσε αστυνομικούς να τον προσέχουν, στον Γ δημοσιογράφο με δικά μας λεφτά πάλι αστυνομικούς, και σε όσους άλλους φοβούνται και έχουν τα μέσα αστυνομικούς πάλι με δικά μας λεφτά.
    Πόσες χιλιάδες αστυνομικοί είναι στην φύλαξη διαφόρων που έχουν τα μέσα;
    Ποιος τους πληρώνει;
    Και πόσες φορές εξευτελίζονται από τους ίδιους που έχουν αναλάβει την φύλαξη τους;
    Εκτός από αυτά το σοβαρότερο είναι ότι με τις πράξεις τους ενισχύετε το αστυνομικό κράτος εις βάρος πάλι του λαού, θα μου πείτε ένας φιλήσυχος άνθρωπος τι έχει να φοβηθεί από τους μηχανισμούς καταστολής; Και μόνο που τους πληρώνει του φτάνουν και του περισσεύουν, άσε την κακιά στιγμή.
    Για αυτό το λέω και το ξαναλέω, όλοι τους είναι Σ Κ Ο Τ Ε Ι Ν Α Ο Ρ Γ Α Ν Α είτε της ντόπιας εξουσίας είτε άλλων κύκλων από το εξωτερικό.
    Τι δουλειά είχε πχ. Η 17 Νοέμβρη με τον Τούρκο ; Η Τουρκία έχασε ένα πολίτη, η Ελλάδα σύρθηκε γονατιστή να ζητά συγνώμες και από την Τουρκία αλλά και να δίνει διαβεβαιώσεις λες και μπορούν να τηρηθούν ότι δεν θα ξανασυμβεί.
    Σκότωνε ή δεν σκότωνε κατά παραγγελία η οργάνωση αυτή;
    Τι δουλειά είχε με τον Μπακογιάννη, πιο ήταν το κακό που είχε κάνει στην χώρα μας; Μήπως θυμάστε ή βλέπετε τις άμεσες και μακροχρόνιες επιπτώσεις αυτής της δολοφονίας;
    Για αυτό κύριοι και κυρίες του «επαναστατικού αγώνα» και όποιου άλλου «αγώνα» είσαστε εχθροί του λαού, είσαστε χαφιέδες, είσαστε πουλημένα τομάρια, είσαστε μισθωτοί δολοφόνοι, είσαστε αλήτες που ντύνετε τις πράξεις σας με δήθεν αντίθεση προς την εξουσία.
    ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΛΗΡΩΝΟΙ ΕΙΣΑΣΤΕ,
    ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ, ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΜΗΔΕΝΙΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΠΟΘΑΝΕΤΩ Η ΨΥΧΗ ΜΟΥ
    ΜΕΤΑ ΤΩΝ ΟΜΟΣΤΑύΛΩΝ

    ΜΕ ΔΙΩΞΑΤΕ Ε?
    ΤΩΡΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΘΑ ΠΑΘΕΤΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 1. Την ώρα που οι πολίτες απαιτούν προοδευτικές και δίκαιες λύσεις στα προβλήματα τους, την ώρα που η χώρα έχει ανάγκη σχέδιο για την έξοδο από την κρίση, η κυβέρνηση εξακολουθεί να βλέπει την οικονομία, ως ένα ακόμα χώρο άσκησης επικοινωνιακής πολιτικής. Την ενδιαφέρει η επικοινωνία και όχι η κοινωνία. Τα πέντε χρόνια της καταστροφικής της πολιτικής και η τραγική κατάσταση που έφερε την μέση ελληνική οικογένεια, δεν την δίδαξαν απολύτως τίποτα. Δεν έχει καταλάβει ότι η εποχή των πυροτεχνημάτων έχει περάσει. Δεν έχει καταλάβει ότι οι κλασικές μέθοδοι του κλεισίματος του ματιού «για παροχές» και η προσπάθεια εξαγοράς συνειδήσεων και ψήφων μέσω των χιλιάδων διορισμών και του μοιράσματος χιλιάρικων, εξαγριώνουν τους πολίτες, που δεν ζητούν ελεημοσύνες και δωράκια. Απαιτούν αξιοπρέπεια. Ζητούν λύσεις.
    2. Κυβέρνηση και «παπαγαλάκια» προβάλλουν από χθες ως άθλο το αυτονόητο. Το ότι κατάφερε το δημόσιο να δανειστεί 2,5 δις ευρώ. Αλλά δεν λένε τίποτα για τα ψιλά γράμματα. Για το ότι η Ιταλία, που έχει το ίδιο χρέος με την Ελλάδα, δανείστηκε μία μέρα πριν πληρώνοντας σημαντικά μικρότερες αποδόσεις. Δεν λέει η κυβέρνηση ότι τα δύσκολα είναι μπροστά μας. Ότι εδώ που έφτασε τα πράγματα μόνο για τον επόμενο χρόνο θα πρέπει να δανειστεί περισσότερα από περίπου 60 δις.
    3. Και φυσικά η αποχωρούσα κυβέρνηση δεν λέει λέξη για σχέδιο εξόδου από την κρίση. Τι να πει βέβαια η κυβέρνηση που μας οδήγησε στην κρίση; Ένα μόνο σχέδιο είχε και το εφάρμοσε στην οικονομία: «τα παίρνουμε από τους πολλούς, εξυπηρετούμε με δωράκια τους λίγους και ισχυρούς». Σειρά μέτρων υπάκουσαν σε αυτή τη λογική: αύξηση ΦΠΑ το 2005, αλλεπάλληλες αυξήσεις σε ποτά και τσιγάρα, μη τιμαριθμοποίηση φορολογικής κλίμακας, Ενιαίο Τέλος Ακινήτων, κατάργηση αφορολόγητου των 10.500 σε ελεύθερους επαγγελματίες και μικροεπιτηδευματίες. Και από την άλλη, μείωση φορολογικών συντελεστών στα κέρδη των μετόχων των 200 μεγαλύτερων επιχειρήσεων, αμνήστευση της μεγάλης φοροδιαφυγής και εισφοροδιαφυγής, κατάργηση φόρου Μεγάλης Ακίνητης Περιουσίας. Όσο και να προσποιούνται «φιλολαϊκή στροφή», αυτοί είναι. Αυτή είναι η λογική τους.
    4. Σε αντίθεση με τη Ν.Δ. το ΠΑΣΟΚ παρουσίασε, ήδη από την Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, συγκεκριμένο πρόγραμμα με τις 4 βασικές προτεραιότητες της επόμενης κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ: στήριξη οικογενειακού εισοδήματος, αποκατάσταση κοινωνικού κράτους σε παιδεία, υγεία-πρόνοια, εργασία, ασφάλιση, δημιουργία νέου πλούτου και θέσεων εργασίας με επένδυση στην «πράσινη ανάπτυξη» και εδραίωση ενός δίκαιου, αποτελεσματικού και ευνομούμενου κράτους. Μετά καταθέσαμε 5 δέσμες μέτρων για την έξοδο της χώρας από την κρίση, την οποία συζητήσαμε με τους παραγωγικούς φορείς. Παρουσιάσαμε τέλος, μόνο το τελευταίο δίμηνο, συγκεκριμένες προτάσεις νόμου για την στήριξη των ασθενέστερων και τη δημιουργία θέσεων εργασίας. Επόμενο βήμα; Εξειδίκευση των προτάσεών μας για κάθε πληθυσμιακή ομάδα. Το κάναμε για τους ασθενέστερους. Προχωρήσαμε στους αγρότες. Ακολουθούν οι μικρομεσαίοι επιχειρηματίες και τομείς όπως ο τουρισμός. Μιλάμε τη γλώσσα των πολιτών. Ξεδιπλώνουμε μία-μία τις πτυχές του σχεδίου μας για την έξοδο της χώρας από την κρίση. Η έξοδος αυτή απαιτεί αλλαγή πολιτικής. Απαιτεί αλλαγή κυβέρνησης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΤΕΛΙΚΑ Ο ΑΛΟΓΟΔΙΚΑΣ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΓΡΑΨΕ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕ ΜΑΛΑΝΑ ΧΡΩΜΑΤΑ.
    ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙ ΚΑΙ ΩΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ .
    ΤΙ ΘΑ ΛΕΕΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ.
    ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΘΑ ΚΑΘΕΤΕ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΘΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΚΑΤΙ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΥΦΟΣ 200 ΚΑΡΔΙΝΑΛΙΩΝ ΟΤΙ ΕΠΙΤΕΛΕΣΕ ΚΑΙ ΕΡΓΟ ΣΑΝ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ.
    ΒΕΒΑΙΑ ΑΥΤΟΣ ΕΧΕΙ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΣΕΓΓΟΝΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΝΟΝΤΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΧΡΕΩΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΜΠΟΥΝΙΑ.
    Η ΚΛΙΚΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΒΕΒΑΙΑ ΤΡΩΓΟΝΤΑΣ ΤΑ ΑΠΟΜΕΙΝΑΡΙΑ ΣΑΝ ΤΙΣ ΥΑΙΝΕΣ.
    ΟΥΣΤ................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΕΞΟΡΓΙΣΤΚΑ ΓΕΛΟΙΟΣ
    ********************************
    Δεν είναι αστείο ύστερα από τόσα σκάνδαλα που έχουν συμβεί, ύστερα από τόσους εξωφρενικούς πλουτισμούς που έχουν διαπιστωθεί και ύστερα από τέτοια λεηλασία του δημόσιου πλούτου που έχει συντελεστεί, να επανέρχεται ο Κ. Καραμανλής στην παλιά καραμέλα της σεμνότητας και της ταπεινότητας, όταν επί πέντε χρόνια ουδέποτε μπήκε στον κόπο ν ασχοληθεί με όσους έμπρακτα έγραφαν τις συστάσεις του στα παλαιότερα των υποδημάτων τους;
    Και δεν είναι επίσης αστείο ν αυτοπροβάλλεται ως εγγυητής της υπευθυνότητας στην πολιτική ένας άνθρωπος, ο οποίος δεν δίστασε πριν από έναν μήνα να δηλώσει πως επί τέσσερις μήνες δεν καταλάβαινε ότι καταληστευόταν η χώρα με τη συνεργασία υπουργών και υφυπουργών του αλλά αποδείχθηκε αρκετό ένα 24ωρο για να διαπιστώσει ότι οι συγκεκριμένες πράξεις των συνεργατών του αποκλείεται να ήταν ποινικά κολάσιμες;
    Ξέχασε ο Καραμανλής με θρασύτατη ευκολία την προεκλογική δέσμευση του για τα 10 δισεκατομμύρια ευρώ που θα εξοικονομούσε κάθε χρόνο περιορίζοντας τις σπατάλες και εξαφανίζοντας τη διαφθορά. Ηταν μια συνειδητή εξαπάτηση της κοινής γνώμης η δέσμευση εκείνη. Και η απόδειξη ότι συνειδητά εξαπατούσε τον ελληνικό λαό δεν είναι ότι δεν τήρησε την υπόσχεσή του, είναι ότι δεν επιχείρησε καν να την τηρήσει.
    Γι αυτό και δεν βρήκα απλώς αστεία, αλλά εξοργιστικά γελοία τα όσα για οικονομίες και περιορισμούς σπατάλης υποδείκνυε στους υπουργούς και τους υφυπουργούς του, όταν επί πέντε χρόνια δεν βρήκε έστω και μία -μόνο μία- περίπτωση για ν αποδείξει έμπρακτα ότι θα πρέπει να παίρνουμε στα σοβαρά τα λόγια του.

    Δυστυχώς , ο Καραμανλής δεν θέλει ή δεν μπορεί να καταλάβει ότι το 2009 δεν είναι 2005 ή 2006.

    ‘’PASOK poisonous’’

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Α ΡΕ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ.
    ΚΩΣΤΑΚΗΣ ΗΣΟΥΝΑ ΚΩΣΤΑΚΗΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΑΡΕΜΕΙΝΕΣ.
    ΣΟΥ ΠΗΡΕ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΙ ΕΙΧΕΣ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ.
    ΑΛΟΓΟΔΙΚΑ, ΒΟΥΛΓΑΡΟΠΕΛΕΚΑ,ΡΟΥΣΟΜΑΡΑ, ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΠΑΠΑΡΙ ΚΟΛΑΚΑ ΕΙΧΕΣ ΚΑΙ ΠΟΣΟΥΣ ΑΚΟΜΗ ΑΝΕΧΕΣΑΙ .
    Η ΔΕ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΣΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΕΙΣΑΙ ΟΜΗΡΟΣ.
    ΒΡΟΝΤΗΞΕΤΑ ΣΑΡΩΣΕ ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΩΤΑ ΠΡΩΤΑ ΤΟΥΣ ΚΟΛΑΚΕΣ.
    ΠΟΥ ΔΙΑΟΛΟ ΣΤΗΡΙΖΕΣΕ.
    ΣΤΟΥΣ ΤΡΑΓΚΟΧΑΤΖΗΝΙΚΟΥΣ ΜΑ ΑΥΤΟΙ ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΘΑ ...............
    ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΑΝΘΡΩΠΕ ΜΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΦΕΡΕΙΣ ΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΤΟΝ ΓΑΠ ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΜΕΤΑ ΑΝΤΙΟ ΕΛΛΑΔΑ.
    ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΑΛΙ ΤΟΥΡΚΟ ΜΠΕΗ ΘΑΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ.
    ΑΡΧΙΔΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΕΚΕΙ ΣΤΗ ΡΙΓΙΛΗΣ.
    ΟΛΟΙ ΡΑΜΟΛΙΜΕΝΤΑ ΕΙΣΤΕ Η GOLDEN BOYS.
    ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΕ ΤΣΑΓΑΝΟ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΤΕ.
    Ο ΕΝΑΣ ΜΙΣΕΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΕΧΘΡΟΙ.
    ΤΙ ΔΙΑΟΛΟ ΣΑΣ ΕΝΩΝΕΙ ΗΘΕΛΑ ΝΑΞΕΡΑ.
    ΤΟΣΑ ΕΙΧΑΜΕ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙ ΠΑΝΩ ΣΑΣ.ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΜΑΣ ΠΑΤΕ.
    ΛΙΓΟ ΓΕΛΙΟ ΣΤΟ ΧΕΙΛΑΚΙ ΜΑΣ ΡΕ............
    ΑΝΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΠΑΠΑΡΗΔΕΣ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μήπως καιεσυ υποψιασμένε παίζεις αθελά σου ενα τέτοιο παιχνίδι.Γιατί έχω την εντύπωση ότι βλέπεις το δέντρο και χάνεις το δάσος;ΑΠΛΆ θα σε ρωτήσω το εξείς:τι διαφορά εχουν αυτά που λες με την μεταφορά υπολοίπου που κάνεις εσυ στα δικάσου δάνεια για μικρότερη δόση;Σκέψου και πες αν θέλεις για να δούμε τί θα γράψεις την επόμενη φορά γιατί μόνο υποψιασμένο δεν ήταν αυτό.ΦΙΛΙΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Aνωνυμε
    14 Ιανουάριος 2009 8:09 μμ


    Τιμη του για αυτο....ενω τη ΝΔ Ουτε την αναφερει και ευχαριστει το ΚΚΕ και το ΣΥΡΙΖΑ....μα δεν μας χεζεις ρε Νταλαρα? Ασ παρει το δικο σου κομμα τους επαινους αφου σε τιμουν....το ΠΑΣΟΚ σου τους χαριζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. δεν εχετε παρει χμπαρει οτι το κρατος ειναι υπο καταρρευσει????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ο Αλογοσκούφης ήταν και είναι άνθρωπος της Bildimberg.
    Φυσικό είναι, από κείνους να παίρνει εντολές και σε εκείνους να αναφέρεται.

    Τώρα εσείς περιμένατε να λύσει το
    οικονομικό της Ελλάδας.
    Μάλλον απατάστε.
    Να τα αποτελέσματα.
    Πολύ φυσικό να συμβαίνει ότι συμβαίνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ρε παιδια τι εγινε ο ΤΑΤΟΥΛΗΣ το χρυσο μου ? που ειναι ο καλος μου να κανει τις καθημερινες του γλυκες δηλωσεις? που ειναι ο ανταρτης ΤΑΤΟΥΛΗΣ ρε παιδια ? κανενας ξεφτιλας καμπουρακης, κανενας καταπτυστος οικονομεας , καμμια ξεφωνημενη τρεμη , τιποτα φτηνο λυριτζηδες και χαζο χατζηνικολαου ,ο πασπιτης ευαγελατος ? κανενας ρε παιδια δεν εχει πια πρωτη ειδηση τον καλο μου ? Ε ΡΕ ΤΑΤΟΥΛΗ ΣΕΡΒΙΕΤΤΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΤΕΛΗΞΕΣ, ΜΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΤΟΝ ΣΚΟΥΠΙΔΟΤΕΝΕΚΕ.... τωρα ειναι η σειρα μας να γελαμε με την καταντια σου.. ΜΕΓΑΛΕ ΑΣΤΕΡΑ ΤΗΣ ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΕΙΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΙΑΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ''Tabula Rasa''..."


    Μονο ο δρ Κουτσουκος μπορει να αντιπαρατεθει με τον Αρη!!
    Ο Αρης ήδη δήλωσε ότι "δεν θα κανει τίποτα" δηλ. "''Tabula Rasa''..." δηλ.
    δεν θα γραψει τιποτα στον τομέα παιδείας!

    Είδατε που ο δρ Κουτσουκος που ξέρει και να διαβαζει τους χρησμους των μαντειων (ως αρχαιοελληνιστης) εχει την λύση??

    Αν περιμένετε από την κάθε Διαμαντοπούλου...καλά κρασιά,

    Αληθεια τι σπουδασε ο Αρης και η Αννα??!!!
    Γιωργο βαλε δρ Κουτσουκο να παμε στο 11 % διαφορα γιατι με την Αννα θα χασεις και τον "''Tabula Rasa''..."
    Δηλ. ούτε μια ψηφο στις εκλογες !!!

    Γιωργο παρε αποφασεις πριν ειναι αργα!!
    Μακης Πασπ

    14 Ιανουάριος 2009 12:44 μμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. BRE ΜΑΛΑΚΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΠΟΥΡ ΜΟΥΡ ΚΑΙ ΑΡΧΙΔΙΑ ΚΑΛΑΒΡΕΖΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΦΟΥΝΤΑΡΑΝ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑ? ΠΩΣ ΤΩΡΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΙΣΤΟΛΗΠΤΙΚΗ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ,ΑΚΑΤΑΝΟΗΤΟΝ.ΕΠΙΣΗΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΠΑΙΖΕΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΑΕΡΙΟ,ΣΑΜΠΟΤΑΡΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΡΩΣΙΚΟΥΣ ΑΓΩΓΟΥΣ,ΑΚΟΜΗ, ΣΤΡΑΒΟΜΑΡΑ ΕΧΕΤΕ ΟΤΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΜΠΛΕΞΟΥΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΜΕ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΟΠΛΩΝ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΕΝ ΜΕΣΩ ΠΟΛΕΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΕΧΘΡΙΚΟ ΚΛΙΜΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΡΑΒΕΣ,ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΤΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΑΠΟ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΜΥΣΤΙΚΟΤΗΤΑ? ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΤΙ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΜΕ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΝΟΥΝ ΡΕΣΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΣΑΜΠΟΤΑΡΟΥΝ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ.ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΗ Ο ΚΟΙΜΙΣΜΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝ,ΑΦΟΥ Η ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥ ΤΥΦΛΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΜΕ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΟΥ.ΟΤΑΝ Η ΣΑΡΜΕΛΙΑ ΘΑ ΤΟΝ ΑΚΟΥΜΠΗΣΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ
    ΠΟΙΟΣ ΕΧΑΣΕ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥ;

    Ποιος νομίζετε ότι έχασε τον ύπνο του τώρα που έφυγε ο Αλογοσκούφης; μα ποιος άλλος ;
    ο κύριος Γ.Κ. !!
    με τα πλαστούλια τα τιμολόγια, έρχεται η ώρα του για τον εισαγγελέα...

    Τέλειωσε η ασυλία σου... κ.Γ.Κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Μα βρε παιδιά δεν έχετε τον θεό σας.
    Είναι δυνατόν να βάζετε το όνομά σας σε κείμενα σχετικά με αντικείμενο που δεν έχετε καμία (ΜΑ ΚΑΜΙΑ) γνώση.

    Τόσο πολύ πιστεύετε ότι είστε στο απυρόβλητο ή προκειμένου να περάσετε τις θέσεις σας δεν διστάζετε μπροστά σε τίποτα.

    Το κείμενο είναι ανάξιο λόγου από την αρχή έως το τέλος.

    Καψαμπέλη ελπίζω να μην είναι δικό σου γιατί αν είναι θα αρχίσω να πιστεύω ότι η βλακεία είναι μεταδοτική...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση