GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Από τον κομματικό σωλήνα ...διοικητής!

. Έναν άσχετο με την Υγεία, αλλά κομματικό του φίλο, επέλεξε για διοικητή στο "Αττικόν" ο Δημ. Αβραμόπουλος. Για "μεγάλο φαγ...

.
Έναν άσχετο με την Υγεία, αλλά κομματικό του φίλο, επέλεξε για διοικητή στο "Αττικόν" ο Δημ. Αβραμόπουλος. Για "μεγάλο φαγοπότι" τον είχαν καταγγείλει συνδικαλιστές της ΔΑΚΕ....
.
Γράφει η Σμαράγδα Κοκκόρη
.
Επιβεβαιώθηκαν για μία ακόμα φορά τα κουτσομπολιά που άκουσε η Κατίνα στο κομμωτήριο. Νέος διοικητής του νοσοκομείου Αττικον ορίστηκε ο Χρήστος Ροϊλός. Μάλιστα περίμεναν τη Δευτέρα να το επισκεφθεί αλλά εκείνος δεν ...εμφανίστηκε. Τους έστησε. Τι να σημαίνει άραγε αυτό;
Πάντως το συγκεκριμένο Νοσοκομείο τώρα βρίσκεται σε πολύ κρίσιμη καμπή. Υπάρχουν πολλά προβλήματα και γίνονται συνελεύσεις- νοσηλευτικού, ιατρικού, προσωπικού και καθηγητών- για να αποφασίσουν για την περαιτέρω πορεία και τις ενέργειές τους.
Ο Χρήστος Ροϊλός, για όσους δεν ξέρουν, ήταν για μερικούς μήνες διοικητής στο Νοσοκομείο Νταού Πεντέλης, ένα νοσοκομείο που νοσηλεύει ...ένα μόνο παιδί.
Για όσους τώρα δεν έχουν καλή μνήμη, υπενθυμίζω ότι ο κ. Ροϊλός ήταν διευθύνων σύμβουλος του οργανισμού "Πολιτιστική πρωτεύουσα της Ευρώπης-Πάτρα 2006". Υπήρξαν καταγγελίες εις βάρος του από συνδικαλιστές της Νέας Δημοκρατίας για οικονομικά σκάνδαλα με τον χαρακτηριστικό τίτλο "το μεγάλο φαγοπότι". Οι καταγγελίες δεν επιβεβαιώθηκαν μεν, αλλά τότε είχε γίνει μεγάλος ντόρος και δημιουργήθηκαν σοβαρές.
Αν αναρωτιέστε ποια ουσιαστική σχέση με το χώρο της Υγείας έχει, η απάντηση είναι ...καμία. Ο 42χρονος κ. Ροϊλός έχει σπουδάσει ...Γεωλογία. Θυμίζει η περίπτωση του την κ. Τροχάνη που αν και ...χημικός μηχανικός διορίστηκε γενική γραμματέας ....πρόνοιας στο υπ. Υγείας.
Η επαγγελματική του πείρα επίσης είναι άγνωστη. "Έχει εργαστεί ως Γεωλόγος μελετητής Υδροηλεκτρικών Έργων και ως υπεύθυνος Σεισμολόγος στον τομέα Ελέγχου Ασφάλειας και Σεισμικής Παρακολούθησης Φραγμάτων" μας ενημερώνει αορίστως το βιογραφικό του.
Εχει άλλα προσόντα όμως ο κ. Ροϊλός. Είναι κομματικό "παιδί" του υπουργού Υγείας Δ. Αβραμόπουλου. Υπήρξε αρχικά ΔΑΠίτης, ΟΝΝΕΔίτης και στη συνέχεια εκπρόσωπος Τύπου (μετά την αποχώρηση της Βόζενμπεργκ) του κόμματος ΚΕΠ που είχε ιδρύσει ο Δ. Αβραμόπουλος.
Με αυτό το "βιογραφικό" για μια τέτοια νευραλγική θέση στο χώρο της Υγείας, η επιλογή Ροϊλού τι δείχνει; Την ένδεια που υπάρχει σε ικανά και αξιόλογα στελέχη για τις κρίσιμες και καθοριστικές θέσεις. Αυτά είναι τα άτομα που "ενσαρκώνουν" το μέλλον; Με ποια εχέγγυα μπορεί ο συγκεκριμένος νέος διοικητής να αντιμετωπίσει τον κυκεώνα των προβλημάτων ενός μεγάλου Νοσοκομείου που βουλιάζει καθημερινά;
Κι αν χρησιμοποιεί τέτοια στελέχη σήμερα ο κ. Αβραμόπουλος, πώς μπορεί να πείσει ότι αύριο - που φιλοδοξεί να γίνει αρχηγός και πρωθυπουργός- θα έχει τους ικανούς και κατάλληλους στις θέσεις που απαιτούνται; Το μήνυμα που στέλνει είναι αρνητικό.
Εκτός αν "φτιάχνει" κι αυτός τον κομματικό στρατό του -σε βάρος των πολιτών και των ασθενών....
----------------------------

31 σχόλια

  1. ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΕ ΤΕΛΙΚΑ ΟΙ ΜΑΥΡΟΓΙΑΛΟΥΡΗΔΕΣ.
    ΟΣΟ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΑΣ ΑΔΕΙΑΣΟΥΝ ΤΗ ΓΩΝΙΑ ΤΟΣΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ.
    ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΕΘΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΓΕΝΙΚΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΕΞΟΠΛΙΣΜΩΝ (ΔΗΛΑΔΗ ΓΕΝΙΚΟ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ) ΚΑΠΟΙΟΝ, ΕΠΙΣΗΣ ΧΗΜΙΚΟ ΜΗΧΑΝΙΚΟ (;;;), ΤΟΝ Κ. ΒΑΣΙΛΑΚΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΩΣ ΚΥΡΙΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΤΟΥ ΟΤΙ ΔΙΕΤΕΛΕΣΕ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΑΠ ΦΟΙΤΗΤΩΝ MANCHESTER!!!!! ΑΠΟ ΕΡΓΑΣΙΑ ΔΕ, ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΘΗΝΑΙΩΝ, ΣΤΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ (;;;;), ΕΠΙ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ!
    ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν ήταν μόνο η ΔΑΚΕ που τον είχε καταγγείλει, αλλά και ο Παύλος Μαρινάκης πρώην πρόεδρος της ΝΟΔΕ ΝΔ Αχαίας, αλλά και ολόκληρη η τοπική κοινωνία της Πάτρας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τα έργα και τις ημέρες Ροιλού στην Πάτρα, τα ξέρει ο πρώην βουλευτής Νίκος Νικολόπουλος που έχει γράψει και σχετικό βιβλίο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Επειδή είναι γεωλόγος ο εν λόγω κύριος τρέμετε για τα ριχτερ που θα ακολουθήσουν. Ακόμη για να μάθετε περισσότερα για τον κυριο διοικητή ρωτήστε για τα δείπνα της πολιτιστικής στην Πάτρα με τους αστακούς και τα χαβαρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΟΙ ΟΛΟΙ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ!!!
    ΑΚΟΥΤΕ ΠΟΥ ΣΑΣ ΛΕΩ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΚΑΙ Ο ΑΕΙΜΝΗΣΤΟΣ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ,ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΗΞΕΡΕ ΚΑΝΕΙΣ,ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΡΑΠΕΖΗΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ...ΟΜΩΣ ΕΙΧΕ ΟΡΑΜΑ..ΕΦΤΙΑΞΕ ΤΟ ΕΣΥ ΚΑΙ ΕΜΕΙΝΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ...ΚΑΙ Ο ΓΕΙΤΟΝΑΣ ΤΟ ΙΔΙΟ...ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΟΡΑΜΑ..ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥ ΤΟΝ ΕΦΡΑΙΜάκο ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΘΟΔΗΓΕΙ!!!!ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΨΑΞΤΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ,ΠΛΗΝ ΕΛΑΧΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΜΑΖΕΞΤΕ ΤΑ ΕΝΣΗΜΑ ΤΟΥΣ...ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΑΡΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΝ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ...ΕΝΩ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ,,ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ " ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΣΩΛΗΝΑ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αυτή είναι η "πληγή" της δημόσιας διοίκησης στην Ελλάδα, που έχει άμεση σχέση και με το γεγονός ότι όλοες οι ΔΕΚΟ και οι δημόσιοι οργανισμοί έχουν πρόβλημα διαχείρισης. Ημουν 11 χρόνια στο γερμανικό δημόσιο, σε έναν οργανισμό με 145 άτομα και στα 11 χρόνια δεν είχε αλλάξει κανένα στέλεχος ακόμη και με την αλλαγή κυβέρνησης. Εδώ αλλάζει υπουργός του ιδίου κόμματος και το πρώτο πράγμα που κάνει είναι να βάλει δήθεν έμπιστους (δηλαδή ταμίες)σε όλους τους οργανισμούς, με την ανοχή της πολιτικής και της κοινωνίας μας, λες και δεν υπάρχουν εξειδικευμένα και έμεπειρα στελέχη έλληνες.

    Αλέξανδρος Πιστοφίδης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Για ρίξτε και μια ματιά στον διοικητή του νοσοκομείου της Χίου.
    Απο σερβιτόρος στην Γερμανία και μετά εστιάτορας, εγινε διοικητής νοσοκομείου.Αν ερωτάτε για τα προσόντα του, ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΟ.
    Με αυτό το προσόν διορίζουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΦΙΛΕ ΝΑ ΑΔΕΙΑΣΟΥΝ ΤΗ ΓΩΝΙΑ
    ΑΥΤΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΦΑΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.ΕΠΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΑΥΤΗΣΑΤΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΜΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ.ΚΑΝΑΤΕ ΤΕΤΟΙΑ ΖΗΜΙΑ ΠΟΥ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΤΗΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΞΑΝΑΔΕΙ.ΑΠΟΒΙΟΜΗΧΑΝΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η ΧΩΡΑ.ΚΑΝΑΤΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΣΤΑ ΚΑΖΙΝΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΖΟΓΟ ΓΙΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΣΑΣ ΠΕΡΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ .
    ΦΑΓΩΘΗΚΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΙΝΩΤΙΚΑ
    ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ.ΓΕΜΙΣΑΜΕ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΠΕΡΙΦΕΡΟΜΕΝΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΤΗΝ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ.ΦΤΑΣΑΤΕ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ
    ΔΙΟΡΙΣΕΤΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΑΚΟ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ {Ο ΚΑΥΜΕΝΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΙΝΕΙ ΑΝΕΡΓΟΣ ΚΑΙ ΤΙ ΤΟΥ ΔΙΝΑΤΕ 5 εκ. ΔΡΑΧ. ΤΟ ΜΗΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΙΝΑΣΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ]. ΑΝΤΕ ΡΕ ΤΡΩΚΤΙΚΑ ΠΑΡΤΕ ΤΟΥΣ ΑΡΧΗΓΟΥΣ ΣΑΣ ΚΑΡΑΜΑΝ-ΠΑΠΑΝΔΡ-ΑΛΑΒΑ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΙΟ ΚΑΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΜΕΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΙ ΑΔΕΙΑΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΩΝΙΑ.ΤΡΩΚΤΙΚΑ Ε ΤΡΩΚΤΙΚΑ.ΚΠΧΔΔΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Θύμόμαστε ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ τις κλαδικές του Πασόκ, εκατοντάδες χιλιάδες πασοκόσκυλα διόρισαν από το 80 μέχρι το 2004.
    Θυμόμαστε επίσης τους πρασινοφρουρούς που ήταν παντού, σαν την KGB.
    Τα θυμόμαστε όλα, μην ανησυχείτε.
    Στις ευρωεκλογές θα πάθετε χειρότερο σόκ από το 2007!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΕΙΧΑ ΕΝA ΟΡΑΜΑ."FOUR.SEASONS"."PARI". FRANCE. ΩΡΑΙΑ ΤΑ ΟΡΑΜΑΤΑ ΟΤΑΝ ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΑΛΛΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. μη λησμονούμε το Μιχαλιόλα στα ΕΛΤΑ, με τη περίπτωση του θανάτου συνδικαλιστή στις πρόσφατες εκλογές των ΕΛΤΑ, από μπράβους που έστειλε δήθεν για έλεγχο. Τον σημαιοφορίδη με τα περίφημα ομόλογα, ως πρόεδρος του ΤΕΑΔΥ, αμφότεροι στρατιωτικοί και γαλάζια παιδιά απόγονοι γαλάζιων μπαμπάδων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. DEN PANE KAI TOUS VRISKOUN... APLA, ETSI MONO MPOREI NA DOULEPSI ROLOI ENA MASFIOSIKO, KOLOMVIANO, KRATIDIO POU MONO STOXO EXEI TIN DIAKINISI KOLOSIAION POSON MIZAS... FENONTAI ANOITOI ALLA EINE ARISTA MELETIMENOI... KAI STIN PSIXOLOGIA TIS MAZAS, KAI STIN MIXANIKI TIS MIZAS... ALLOS, ME TA TERASTIA POSA POU ISEREUSAN APO TIN EUROPI APO TIS ARXES TIS DEKAETIAS TOU 80 TO KRATIDIO THA ITAN KALITERO TIS ELVETIAS.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Πτώχευσε η πράσινη Altec αλλά τσιμουδιά στα κανάλια και τα blogs! Δεκάδες χιλιάδες ιδιώτες και επιχειρήσεις έχασαν τα λεφτά τους αλλά νεκροταφείο στις τηλεοράσεις.
    Το "ρεπορτάζ" των τηλε-ηθοποιών του Μπομπολο-Mega, του Κυριακο-Αντένα και του Κοντομηνάλφα μπορεί να ξέρουν τί χρώμα βρακί φοράει ο Αλογοσκούφης αλλά δεν πήραν χαμπάρι τί έκανε ο σύντροφός τους και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του πασόκ κ. Αθανασούλης.
    Είδες ενημέρωση;
    Στο δικό μου χωριό το λένε ξεφτίλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΛΟΙΠΟΝ Ο Χ Ι !!!
    Ο ΡΟΙΛΟΣ ΣΑΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΝΤΑΟΥ ΠΕΝΤΕΛΗΣ, ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ΙΑΤΡΕΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟΣ! ΠΡΟΣΙΤΟΣ ΚΑΙ ΣΥΖΗΤΗΣΙΜΟΣ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ, ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ ΤΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ.
    ΚΑΙ ΜΙΛΑΩ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ !!
    ΜΗ ΤΑ ΙΣΟΠΕΔΩΝΟΥΜΕ ΟΛΑ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΤΩΡΑ ΦΑΓΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΣΟΚΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ...
    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΣΤΟ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΤΟΥ ΕΡΓΟ...
    ΜΕΤΑ ΒΕΒΑΙΩΣ ΑΠΟ ΤΟ "ΣΕΜΝΑ & ΤΑΠΕΙΝΑ"...
    ΦΑΓΩΘΗΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΗΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΝΔ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΚΑΤΑ

    ΤΟ ΙΔΙΟ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΛΑΟΣ, ΚΚΕ ΚΑΙ ΣΥΝ


    ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΟΛΟΙ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Υπάρχουν ακόμη δεξιοί που έχουν το κουράγιο να υπερασπίζονται και κατάπτυστα αποβράσματα της πολιτικής? Μπράβο είναι άξιοι συγχαρητηρίων. Σε λίγο θα είναι συλλεκτικά κομμάτια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Εντυπωσιακή η ενημέρωση της κας Κόκκορη σχετικά με το πρόσωπο του κου Ροϊλού, αλλά και την κατάσταση των νοσοκομείων της Αττικής!!!
    Για όσους δεν γνωρίζουν την κα Κόκκορη εργάζεται σε γραφείο πολιτευτή, πρώην βουλευτή, του Νομού Αχαΐας, ο οποίος έβαλε στόχο της ζωής του να διασύρρει τον κο Ροϊλό, επειδή αποπειράθηκε να ματαιώσει τα σχέδια του πολιτευτή να γεμίσει τις τσέπες του από τα λεφτά της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης - Πάτρα 2006. Ο πολιτευτής κατά το 2006 ήταν ο 2ος στη σειρά μετά τον κο Βουλγαράκη ιδιοκτήτης ακινήτων εκ των μελών του Ελληνικού Κοινοβουλίου.
    Λοιπόν κα Κοκκόρη μου ο πρώην βουλευτής έχασε. Όχι μόνον τις εκλογές, αλλά και την μάχη με τον κο Ροϊλό. Με εξαίρεση το πολιτικό γραφείο για το οποίο εργάζεσθε κα Κόκκορη, και με εξαίρεση δύο ακόμη πολιτικούς της Αχαΐας στενά συνδεόμενους με τον πρώην βουλευτή, ο 42χρονος κος Ροϊλός σπουδασε με επιτυχια Γεωλογία και μεταπτυχιακά Σεισμολογία. Ο πολιτευτής τον οποίο υπηρετείτε εξακολουθεί να είναι αστοιχείωτος.
    Ο κος Ροϊλός διακρίθηκε για τη συνδικαλιστική του δράση στη ΔΑΠ και την ΟΝΝΕΔ, σε δύσκολους χρόνους, όταν ο πολιτευτής υπηρετούσε άλλον πολιτευτή στη νήσο Χίο, για να τον ...προωθήσει. Οι μόνες καταγγελίες που έγιναν σε βάρος του κου Ροϊλού για οικονομικά σκάνδαλα κατά τη θητεία του στην Πάτρα 2006 προήλθαν από τον πολιτευτή τον οποίο υπηρετείτε και τον κο Ξυλιά με την παρέα του; Γνωρίζετε φαντάζομαι αν έχει σχέση με το γραφείο σας ο κος Ξυλιάς, δεν γνωρίζετε; Η υποτιθέμενη ΔΑΚΕ, δηλαδή, είναι ο κος Ξυλιάς και η παρέα του. Οι καταγγελίες αυτές λοιπόν, πρακτικά μιλάμε για 90 - 100 μηνύσεις - ερωτήσεις στο Κοινοβούλιο και τον Εισαγγελέα, προκάλεσαν ισάριθμες εισαγγελικές έρευνες. Οι έρευνες ολοκληρώθηκαν όλες. Το αποτέλεσμα ξέρετε κα Κόκκορη ποιό ήταν; Ο κος Ροϊλός απεδείχθη ότι έκανε άψογη διαχείριση. Ένα στέλεχος της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας όμως παραππεμφθηκε ως κατηγορούμενος για απιστία. Ξέρετε ποιός; Ο στενός ικός συνεργάτης του πολιτευτή που υπηρετείτε, ο κος Τουλιάτος!
    Τώρα σχετικά με τις γνώσεις σας κα Κόκκορη για το Νταού: Το Νταού είναι ένα Νοσοκομείο υπό αναμόρφωση, στο οποίο εργάζονται πάνω από 300 άτομα, ιατρικό, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό. Νοσηλεύονται πολυάριθμα παιδιά και λειτουργούν Εξωτερικά Ιατρεία, τα οποία καλύπτουν μεγάλο μέρος της Ανατολικής Αττικής. Γιατί γράφετε ότι νοσηλεύεται 1 παιδί; Για να δείξετε ότι ο κος Ροϊλός είναι άπειρος ή ασήμαντος; Θα συμφωνήσω μαζί σας κα Κόκκορη ότι υπάρχει ένδεια σε ικανά και αξιόλογα στελέχη στην πολιτική. Συμπληρώνω, μάλιστα, ότι υπάρχει αφθονία σε λασπολόγους και αστοιχείωτους, όπως είναι και ο πολιτευτής τον οποίο υπηρετείτε. Κα Κόκκορη, ο κος Αβραμόπουλος γνωρίζει καλά τον πολιτευτή σας, όσο και τον κο Ροϊλό. Δείξετε εμπιστοσύνη στην επιλογή του και να είστε σίγουρη ότι όσο περνάει από το χέρι του κου Ροϊλού στο Αττικό δεν θα γίνει ούτε φαγοπότι ούτε λαμογιές. Η λάσπη του πολιτευτή σας, του στέρησε μια φορά την εκλογή του. Ξέρετε η τακτική της λάσπης κάνει πάντοτε κύκλο. Γυρίζει όλη εκεί από όπου για πρώτη φορά ξεκίνησε.
    Κα Κοκκόρη μου να είστε πάντα καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ουστ κομματόσκυλα, καθόσαστε και τσακώνεστε ακόμα κι εδώ ποιός είναι το καλύτερο κομματόσκυλο, όσο για τα μεταπτυχιακά των δαπιτών είναι σύμπτωση ότι όλοι οι δαπίτες (και τα κομματόσκυλα των άλλων κομμάτων) βρίσκονται με μεταπτυχιακά; Όσοι δεν έχουν μέσο τρώνε στη μάπα την ανεργία και την απαξίωση κι εσείς τσακώνεστε ποιός θα φάει περισσότερο.

    Και εσύ το κομματόσκυλο που βγήκες να καθαρίσεις, τι δουλειά έχει το μεταπτυχιακό στη σεισμολογία με τη διοίκηση οργανισμών ρε άχρηστε; Δουλεύετε τον κόσμο χαραμοφάηδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΤΗΘΕΙ ΟΠΩΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ ΤΕΩΣ ΥΠΟΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΚΑΪΤΕΙΟ ΛΟΓΩ ΠΛΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΩΝ ΠΤΥΧΙΩΝ.
    ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΗΘΕΝ ΝΕΟΙ ΚΑΙ ΩΡΑΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΦΙΟΙ, ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΠΕΡΓΑΜΗΝΕΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΣΗΛΩΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥΣ ΣΑΝ ΑΦΙΣΣΟΚΟΛΗΤΕΣ.
    Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΠΟΡΩΝ. ΦΡΟΥΦΡΟΥ ΚΑΙ ΑΡΩΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ. ΟΥΣΙΑ ΜΗΔΕΝ. ΟΛΟΙ ΚΡΙΝΟΜΑΣΤΕ ΕΚ ΤΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ. ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΗΔΑΜΗΝΟ. ΜΟΝΟ ΤΑΞΙΔΙΑ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΠΑΤΑΛΑΕΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟ.
    ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΣΤΕΙΛΤΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΑΝΑΠΤΥΚΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΣΤΟ ΔΙΑΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Α ώστε η κ. Κοκκόρη είναι από το γραφείο του γνωστού και μη εξαιρετέου πρώην βουλευτή Αχαΐας!! Έτσι εξηγείται το μένος η λάσπη και τα ψέματα στο άρθρο της για το Ροϊλό.
    Ρε παιδιά, αγνοήστε τους λασπολόγους. Αντιλαμβάνομαι ότι δεν ξέρει κανείς ποιός είναι τι. Αλλά και μόνο απ' αυτά που λέει στις 5.29 μμ ο σχολιαστής από την Πάτρα (προφανώς από κει είναι αφού γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα απ' ότι φαίνεται - ξέρει την κ. Κοκκόρη και τις εισαγγελικές έρευνες) φαίνεται ότι βρέθηκε κι ένας άνθρωπος που αντιστάθηκε και δικαιώθηκε κι ας πήγε κι 100 φορές στον εισαγγελέα.
    Υπάρχουν και κάποιοι καθαροί. Δε μπορεί να είμαστε όλοι σ' αυτή τη χώρα ......πουλαίοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Από την ιστοσελίδα του Ροϊλού (όσοι κάνουν τον κόπο να ψάχνουν βρίσκουν) προκύπτει ότι δεν έχει μόνο μεταπτυχιακό στη Σεισμολογία αλλά και 2ο μεταπτυχιακό στη διοίκηση επιχειρήσεων. Και προφανώς μετά από την επιτυχημένη του θητεία στην Πάτρα με την διοίκηση της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας, και το φρένο που έβαλε στους διάφορους που ήθελαν κι εκεί να τα ρημάξουν όλα και οι οποίοι τελικά το μόνο που μπορούσαν ήταν να τον λασπολογούν, έκανε πολύ καλά ο κ. Αβραμόπουλος που τον τοποθετεί διοικητή σε ένα Νοσοκομείο αιχμής, την ώρα μάλιστα που κάνει προσπάθεια να βάλει κάποιο έλεγχο στις προμήθειες των Νοσοκομείων. Ξέρει τι κάνει ο Αβραμόπουλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Αλήθεια πόσοι έχουν διαβάσει τον ισολογισμό της "Πάτρα - Πολιτιστική Πρωτεύουσα 2006" όπου ήταν Διευθύνων ο Ροϊλός? Όσοι έχετε όρεξη αξίζει τον κόπο. Θα διαπιστώσετε ότι σε σχέση με τον προϋπολογισμό ξοδεύτηκαν 2.000.000 € λιγότερα (λεφτά των φορολογούμενων - δηλ. δικά μας). Προφανώς γιατί έγινε χρηστή και μετρημένη διαχείριση. Τι να συγκρίνει κανείς? Αξίζει να σημειωθεί ότι στη Θεσσαλονίκη ως Πολιτιστική Πρωτεύουσα ξοδεύτηκαν διπλάσια από τον προϋπολογισμό ο οποίος ήταν έτσι κι αλλιώς 4 φορές μεγαλύτερος από της Πάτρας. Σας λένε τίποτα όλα αυτά? Μη στέκεστε μόνο στη λάσπη. Ψάξτε λίγο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΣΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΧΟΛΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΙΚΑΝΟΤΕΡΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΥΣ Η ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΜΑΤΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΥΓΕΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ.
    ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ (ΑΠΟ ΤΑ ΕΝΤΙΜΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΙΚΑΝΟΤΕΡΑ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΤΗΝ Α'ΑΘΗΝΩΝ)ΠΟΥ ΕΝΕΤΑΞΕ ΤΟΝ ΜΑΡΤΙΟ ΤΟΥ 2008 ΣΤΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΤΟΥ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΥΓΕΙΑΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Θαυμάστε Αβραμόπουλο.....

    Ενάντια στην απαξίωση των Μεταπτυχιακών τίτλων στην Διοίκηση Υπηρεσιών Υγείας
    To: Υπουργό Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, κ। Δ। Αβραμόπουλο

    Ο Υπουργός Υγείας κ. Αβραμόπουλος, με το διάταγμα που υπέγραψε στις 22/9/08 θέτει σαν απόλυτο και αποκλειστικό κριτήριο για την κατάληψη θέσης Διοικητού κλπ σε οργανισμούς του Υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης (οι θέσεις υπολογίζονται σε περίπου 400), την αποφοίτηση από «μεταπτυχιακό πρόγραμμα κατάρτισης» που θα δημιουργηθεί στην ΕΣΔΥ. Με τον τρόπο αυτό, ουσιαστικά απαξιώνονται (ως «άχρηστα») τα μεταπτυχιακά προγράμματα στη Διοίκηση Υπηρεσιών Υγείας, ετήσια ή διετή, που λειτουργούν εδώ και αρκετά χρόνια σε ελληνικά πανεπιστήμια. Κανένας πτυχιούχος δεν θα έχει κίνητρο να τα παρακολουθήσει, όταν θα μπορεί με έξι μήνες στην ΕΣΔΥ και άλλους έξι μήνες (αμειβόμενος) σε ένα νοσοκομείο να εξασφαλίζει πρόσβαση σε μία πολύ καλά πληρωμένη δουλειά. Οι σημερινοί απόφοιτοι με Μάστερ ή Διδακτορικά, θα υποχρεωθούν να παρακολουθήσουν και το «πρόγραμμα κατάρτισης». Παράλληλα, όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, δημιουργείται ένας τεράστιος μηχανισμός «εξυπηρετήσεων» με τρόπαιο την εισαγωγή στο πρόγραμμα της ΕΣΔΥ, η οποία αποτελεί υπηρεσία του Υπουργείου Υγείας. Πιστεύουμε ότι η ρύθμιση αυτή όχι μόνο είναι, πιθανότατα, αντισυνταγματική, αλλά ουσιαστικά, θα στερήσει από τη δημόσια διοίκηση ικανά στελέχη που μέχρι σήμερα εκπαιδεύονται στα ελληνικά πανεπιστήμια.

    Αν συμφωνείτε με την παραπάνω άποψη, ψηφίστε για να στείλουμε στον κ. Υπουργό το κείμενο που ακολουθεί:

    «Διαφωνούμε με τη θέσπιση της υποχρέωσης αποφοίτησης από ειδικό πρόγραμμα της ΕΣΔΥ, όταν ο υποψήφιος για κατάληψη θέσης ευθύνης σε μονάδα του Υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης ήδη κατέχει ή αποκτά στο μέλλον, μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών (Μάστερ ή Διδακτορικό) από ήδη λειτουργούντα Μεταπτυχιακά Προγράμματα ελληνικών πανεπιστημίων»

    Aκολουθούν υπογραφές...........

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση