GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τι άκουσε η Κατίνα στο κομμωτήριο...

...αλλά δεν τα συμμερίζεται γιατί είναι κουτσομπολιά . Όλο νέα σας φέρνω από το κομμωτήριο. Το τελευταίο είναι ότι διοικητής Nοσοκομείου π...

...αλλά δεν τα συμμερίζεται γιατί είναι κουτσομπολιά
.
Όλο νέα σας φέρνω από το κομμωτήριο. Το τελευταίο είναι ότι διοικητής Nοσοκομείου που είναι έτοιμο να κλείσει, μεταπήδησε σε μεγάλο, σχετικά καινούργιο, Nοσοκομείο της Αθήνας με πολλά προβλήματα όμως κι αυτό.
Ο νεαρός σε ηλικία διοικητής δεν έχει πείρα στο αντικείμενο. Αλλες είναι οι σπουδές του, γιατί από επάγγελμα ...αμφιβάλω αν έχει ασκήσει - έτσι τουλάχιστον έλεγαν αυτές οι κουτσομπόλες. Καυχιέται πάντως ότι είναι μέλος του κόμματος (της Νέας Δημοκρατίας ή ενδιαμέσως και κάποιου άλλου, δεν άκουσα καλά γιατί έκανε θόρυβο το πιστολάκι) από τα νεανικά του χρόνια και φίλος της Νατάσας. (Ασχετο: Και για κάποια Τροχάνη στο υπουργείο του Μήτσου, λέγανε αυτές ότι είναι κολλητή της Νατάσας - περί ποιας πρόκειται ρε παιδιά;)
Το όνομα του φέρελπι διοικητή δεν το έπιασα καλά, αλλά για ένα ήταν σίγουρες οι κουτσομπόλες: ότι θα προκαλέσει ισχυρές ...σεισμικές δονήσεις η εγκατάστασή του, καθώς το κατεστημένο του νοσοκομείου προσδοκούσε άλλον...
Τώρα, αν θα κυλήσουν ...ρολόι τα πράγματα, ποιος ξέρει. "Αρκεί να μην το πάρουν χαμπάρι κάτι ΔΑΚίτες από την Πάτρα και θυμηθούν το ...μεγάλο φαγοπότι που γινόταν εκεί! Για τέτοια είμαστε τέτοιες εποχές με τόσα σκάνδαλα γύρω μας;" είπε με μυστηριώδες ύφος αυτή η αρχικουτσομπόλα -και καραδεξιά, παρακαλώ- η Ευανθία που τώρα τελευταία όλο στην Πεντέλη κυκλοφορεί. Τι να εννοούσε η κακούργα που το παίζει και άνθρωπος του πολιτισμού...
Η Κατίνα σας
--------------

13 σχόλια

  1. ΚΑΠΟΤΕ ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΑΣΘΕΝΗΣ ΣΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΜΕ ΟΜΑΔΑ ΑΙΜΑΤΟΣ ΣΠΑΝΙΑ - ΔΟΘΗΚΕ ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΝΑ ΣΤΑΛΟΥΝ ΟΙ ΦΙΑΛΕΣ ΠΟΥ ΥΠΗΡΧΑΝ ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΕΚΕΙ.ΟΤΑΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΑΜΕ ΜΕ ΥΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑΜΕ ΟΤΙ ΕΙΧΑΝ ΟΣΕΣ ΦΙΑΛΕΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΟΥΣΑΝ ΚΑΙ Η ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΗΤΑΝ ΗΛΙΘΙΑ ΚΑΙ ΕΦΕΡΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΙΣ ΕΦΗΜΕΡΕΙΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΡΟΥΣΦΕΤΙ ΠΟΥ ΕΓΡΑΦΕ ΣΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΑΝΑΓΚΗ ΤΙΣ ΠΟΛΥΤΙΜΕΣ ΦΙΑΛΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ναι,αλλα μαλλον εφυγες νωρις γλυκα..

    Να δεις μετα τι ακουσα εγω!...

    Οτι ταχαμου ταχαμου ,ακου να δεις τι λενε ο παλιοκοσμος και η κακουργα η κενωνια!, οτι ταχαμου ταχαμου ο κοντομηνας ειναι για να παει διακοπες στον Κορυδαλλο ,για κατι "νομιμα αρα .."ηθικα" , κατι χρεη,κατι κομπινες και κατι τετοια..

    Και σου λεει ο τυπος ,ποιον ρε εμενα θα βαλατε φυλακη?? Γιατι ο κυριακού,του ΑΝΤ1 ειναι καλυτερος?? Γιατι αυτος δεν πηγε φυλακη,ΕΝΩ ΗΔΗ ειναι καταδικασμενος??
    Γιατι ρε πουστηδες τους λεει??
    Πως βγηκε με "λογω προβληματων υγειας" και παει ακομα και στην Κινα ??
    Και κανει και .."δηλωσεις"???
    Ε?? κουφαλες??

    Τι κανει που λετε ο ετσι ο κοντομηνας με το ονομα:
    Καλει που λετε τον καμπουρη το καρα-τζαφερ ,και του λεει:
    "Θα εχεις οσο τηλεοπτικο χρονο θελεις,θα βγαινεις στο καναλι μου οποτε θελεις,αρκει να δωσεις ενα "ηχηρο μηνυμα" στην κυβερνηση (του κ.Καραμανλη ,οπως λεει και το μπραβογιοργο)..

    Και στα δικαστικα υπαλληλα.
    Μακρια απο μενα χαμουρες θα τους πεις ,γιατι εχω ετοιμους για τηγανισμα αλλους δυο υπουργους!!!
    Και θα βγαζεις συνεχεια σκανδαλα..
    Τελειωσε το ενα?? Το χορτασε? το "μπουχτησε" ο κοσμος (ο..λαος!)??
    Την αλλη μερα αλλο σκανδαλο!!
    Και ουτω καθεξης επ απειρον ,που μας ελεγε και ενας μαλακας μαθηματικος ,αν θυμαμαι καλα!!

    Ο καμπουρης δεχτηκε ,τυχοδιωκτης ειναι ,Τι να κανει??
    ΤΟ ΞΕΡΕΙ οτι πουλιεται ,αλλα σου λεει ΑΝ ΔΕΝ ΠΟΥΛΗΘΩ ειμαι τελειωμενος!!!
    Δεν με ξαναβλεπω σε κανενα ΚΑΝΑΛΙ.
    Και δεν με ξαναβλεπω και αρχηγο ..κωματος,και στην βουλη,σου λεει ο αθλιος ...

    Κουτσομπολια ειναι ,αλλα οπως λεει και ο..."λαος" πολυ σωστα:
    "Δεν υπαρχει καπνος χωρις φωτια"..

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ΚΟΜΜΑΤΑΡΧΗΣ
    *************************
    Τo 2000, o χαμένος των εκλογών Καραμανλής και τα συμφέροντα που τον υποστήριζαν σήκωσαν το λάβαρο της ηθικής. Εφεραν στο επίκεντρο της πολιτικής ζητήματα όπως η διαφθορά, η διαπλοκή και το ήθος της εξουσίας, μίλησαν για «εγκλήματα» όπως το Χρηματιστήριο, ενοχοποίησαν συμπεριφορές, έσπειραν υποψίες, συκοφάντησαν τους αντιπάλους τους.

    Ως τώρα πίστευα ότι το λάβαρο της ηθικής ήταν για τη ΝΔ μια βολική «σημαία ευκαιρίας». Δεν τους έβγαινε η κλασική πολιτική αντιπαράθεση με τον Σημίτη και την παρέκαμψαν, μεταθέτοντας αλλού τη συζήτηση. Εξυπνο...

    Η επιλογή αυτή απέδωσε στις εκλογές του 2004. Απέδωσε επειδή κολάκευσε τα χαμηλότερα ένστικτα του λαού και επειδή υποστηρίχθηκε από ένα μέρος της Αριστεράς- το οποίο συνέβαινε να έχει τους ίδιους «χορηγούς» με τη ΝΔ.

    Πέρασαν άλλα τεσσεράμισι χρόνια. Από την ημέρα που άκουσα τη συνέντευξη του Καραμανλή στη ΔΕΘ, πείστηκα ότι το λάβαρο της ηθικής δεν ήταν «σημαία ευκαιρίας». Ηταν μια κανονική, καλοστημένη απάτη.

    Και αυτό επειδή για πρώτη φορά από τότε που πολιτεύτηκε, ο Καραμανλής έδειξε με απίστευτο κυνισμό ένα διαφορετικό πρόσωπο, υποθέτω το πραγματικό του. Το πρόσωπο ενός ανθρώπου ο οποίος μπορεί να μετέλθει όλων των μεθόδων για να ανεβεί στην εξουσία και να χρησιμοποιήσει ακόμη χειρότερες μεθόδους για να παραμείνει σε αυτήν.

    Ειλικρινά το λέω: δεν πιστεύω ότι το πρόβλημα του προχθεσινού Καραμανλή είναι ότι κάλυψε τον Ρουσόπουλο ή τον Ζαχόπουλο ή τον Παυλίδη ή τον Βουλγαράκη. Ισως να είναι και φυσιολογικό ότι το έκανε. Το πρόβλημα είναι ότι, προκειμένου να τους καλύψει, ανέδειξε το πιο απεχθές πρόσωπο της πολιτικής.

    Το φθινόπωρο του 2008 ο Καραμανλής μας μιλάει σαν κομματάρχης της ΕΡΕ: αυτός είμαι, αυτούς έχω,κάνουμε ό,τι μας γουστάρει και αν σας γουστάρει! Πάλι καλά που δεν επέπληξε όσους δυσανασχετούν με τις εταιρείες του Βουλγαράκη και τη σύζυγο του Ρουσόπουλου .
    Στη ΔΕΘ ο Καραμανλής πέταξε κανονικά το γάντι στην ελληνική κοινωνία .
    ΠΩΣ ΑΙΣΘΑΝΘΗΚΕ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ .

    ''PASOK poisonous''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ''PASOK poisonous''

    19 Σεπτέμβριος 2008 10:10 πμ

    ==

    ρε πουστη θα μου κανεις καμμια πιπα??

    χαμουρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ξέρουμε γιατί θέλουν το Γιωργάκη οι 5 καναλάρχες και οι Αμερικανοί. Οι Έλληνες ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΟΥΜΕ τι ακριβώς συμβαίνει;
    Φαντάσου το Γιωργάκη πρωθυπουργό να διαπραγματεύεται το Σκοπιανό με τους Αμερικανούς. [Ο Πάγκαλος είχε παραδεχθεί ότι το 2001 παρακαλούσαν τους σκοπιανούς να δεχθούν το ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΣΚΟΠΙΑ και οι σκοπιανοί τους έφτυσαν – τόσο καλός στη διαπραγμάτευση ο φιλέλληνας George!]
    Φαντάσου το Γιωργάκη να διαπραγματεύεται το Κυπριακό με τους Τούρκους και τους Αμερικανούς. [Το σχέδιο Ανάν που είχει αποδεχθεί ΠΛΗΡΩΣ ο George θα ξαναέλθει άμεσα, πάει η ανεξάρτητη Κύπρος για πάντα].
    ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΥ ΝΑ ΑΜΦΙΒΑΛΛΕΙ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΙΣ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ ΑΥΤΕΣ;
    ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΤΙ ΛΕΜΕ Η ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΤΕΛΩΣ ΠΑΛΑΒΩΣΕΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η ανίατη βλακεία των φανατικών πασόκων δεν τους αφήνει να δούν το πιο απλό πράγμα του κόσμου!
    Ακόμη και εάν δεχθούμε ότι οι δημοσκοπήσεις δεν είναι ΜΑΙΜΟΥ (που ξεκάθαρα ΕΙΝΑΙ), ποιόν λέτε ότι ψηφίζουν το 20% των Ελλήνων που (κάτω από την πρωτοφανή επίθεση όλων των καναλαρχών στον Καραμανλή) ΔΗΛΩΝΟΥΝ αναποφάσιστοι;
    Ποιος έχει ΚΙΝΗΤΡΟ να πεί ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ;
    ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΚΛΙΜΑ, εάν ο Νεοδημοκράτης σκόπευε να ψηφίσει πασόκ θα έλεγε δεν έχω αποφασίσει;
    Πράσινα παιδάκια, μην ανεβάζετε άδικα τις ελπίδες σας, με αυτόν το πανύβλακα αρχηγό ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΕΛΠΙΔΕΣ.
    Αλλάξτε τον αλλιώς πάλι θα αναρωτιέστε γιατί χάσατε στις επόμενες εκλογές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η αντιπολίτευση ισχυρίζεται ότι σήμερα μας κυβερνά η χειρότερη κυβέρνηση από το 1974. Δεν το αποκλείω, αν και είναι δύσκολο να γίνει μια οριστική αποτίμηση πριν μια κυβέρνηση ολοκληρώσει το έργο της. Το βέβαιο είναι ότι η χώρα βρίσκεται συνολικά σε χειρότερη κατάσταση από αυτήν στην οποία βρισκόταν το 2004. Και από τη στιγμή που η χώρα πηγαίνει χειρότερα, ουδείς μπορεί να ισχυριστεί ότι η κυβέρνηση είναι καλύτερη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΙ άνθρωποί σου να πηδούν από τα παράθυρα, οι συνεργάτες σου να έχουν ξεχάσει το χέρι μέσα στο μέλι, οι υπουργοί σου να παραιτούνται, αλλά εσύ να μένεις όρθιος; Όχι, δεν γίνεται.

    ΓΙΑ ΜΙΑ στιγμή φέτος το καλοκαίρι ο Καραμανλής και οι άνθρωποί του πίστεψαν στην αφθαρσία του ιδίου και στην αντοχή της Ν.Δ. στην κυβέρνηση. Η στιγμή κράτησε όσο μια ψηλοκρεμαστή μπαλιά «μπιτς βόλεϊ». Μετά επικράτησε ο νόμος της βαρύτητας.

    ΕΠΙ ΕΝΝΕΑ μήνες- από τον Ζαχόπουλο ώς το Βατοπέδι- παρακολουθούμε έναν ηθικό βιασμό της κοινωνίας από τη Ν.Δ. Η νεο-δεξιά κυβέρνηση δεν έχει αναστολές. Έχει ερωμένες, κολλητούς σε μοναστήρια που αποδεικνύονται άσοι στο real estate, συζύγους με αστρονομικά εισοδήματα και εταιρείες ακινήτων για να μην πληρώνει φόρους. Η Δεξιά βάση όμως είχε μείνει πίσω. Αυτό το «σεμνά και ταπεινά» που είχε πει ο καλός οικογενειάρχης Καραμανλής του 2004 κάπου την εξέφραζε.

    Ο ΚΩΣΤΑΣ υποτίμησε την κουλτούρα της σιωπηλής συντηρητικής κοινωνίας και την πάτησε λίγο όπως ο Σαρκοζί. Όταν ο Νικολά χώρισε μέσα σε έναν μήνα με τη Σεσιλιά και παντρεύτηκε την Κάρλα, έψαχνε μετά το ποσοστό του στις δημοσκοπήσεις. Η καθολική μικροαστική Γαλλία που τον ψήφισε, δεν καταλάβαινε από τέτοια. Αυτή είναι η μισή αλήθεια. Η άλλη μισή αλήθεια- σε Γαλλία και Ελλάδα- είναι πως προσωπική ελευθεριότητα και χάλια οικονομία είναι συνδυασμός που σκοτώνει. Η ευμάρεια συγχωρεί τα σκάνδαλα. Η φτώχεια όχι.

    Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ είναι πλέον Πρωθυπουργός που μπορεί να αλλάξει υπουργούς, όχι όμως πολιτικές. Δώρον άδωρον ο ανασχηματισμός. Καμένο χαρτί και οι πρόωρες εκλογές, αφού η Ν.Δ. ρισκάρει την εξουσία αν πάει σε κάλπες.

    ΤΟ ΠΑΡΤΙ τελείωσε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. καλα 11:16

    ...αυτα που λες είναι τουλαχιστον γελοιότητες.

    Και στο κατω κάτω, τα Σκόπια όλος ο Κοσμος τα λέει "Μακεδονια" και εμεις εδω παίζουμε κρυφτούλι ...

    Η μονη περιοδος λύσης του Σκοπιανού ήταν επι κυβερνησης Μητσοτάκη, τότε χαθηκε η ευκαιρία..

    Βεβαια, ο Μητσοτακης ηταν αυτος που ΕΔΩΣΕ στους Τουρκους την ΚΥΠΡΟ, θα νοιαζοταν για την ΜΑκεδονια??

    Αραγε η ΕΛΛΑΔΑ σήμερα...Απηλειται απο τους ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ....?

    η απο την καταρευση της παιδειας και το ξεπουλημα της ΝΔ στα Ιδιωτικα Συμφεροντα...?

    η απο το ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ, της Ολυμπιακης, του ΟΤΕ, της Εθνικης Ασφαλιστικής, των ΕΛΤΑ, ...?

    η απο το Ξεπούλημα του Εθνικού Πλούτου σε Παπαδες, Κουμπαρους, Μεγαλοεπιχειρηματιες....?

    Αφηστε τα φαντασματα και κοιταξτε που βαδίζει η Χωρα !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. H KATINA DIABAZEI Dr KOUTSOUKO!!

    για να δούμε θα πέσει μέσα ο Δρ κουτσούκος???

    Η ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΣΟΚ ΥΠΟ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΧΑΡΙΣΜΑΤΙΚΟΥ ΗΓΕΤΗ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΕΓΓΥΗΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ

    Το Πασοκ υπό την ηγεσία του χαρισματικού ηγέτη του Γιώργου Παπανδρέου αποκτά ισχυρή αυτοδυναμία και θα σχηματίσει κυβέρνηση που θα εκφράζει όλους τους ΄Ελληνες!! Αρχίζει ο «χρυσός αιώνας» του Γιώργου Παπανδρέου!!

    http://makelio.blogspot.com/2008/09/blog-post_6382.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. 19 Σεπτέμβριος 2008 2:25 μμ

    ==
    Adelfe h malakas eisai h to malaka paristaneis.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ναι,αλλα μαλλον εφυγες νωρις γλυκα..

    Να δεις μετα τι ακουσα εγω!...

    Οτι ταχαμου ταχαμου ,ακου να δεις τι λενε ο παλιοκοσμος και η κακουργα η κενωνια!, οτι ταχαμου ταχαμου ο κοντομηνας ειναι για να παει διακοπες στον Κορυδαλλο ,για κατι "νομιμα αρα .."ηθικα" , κατι χρεη,κατι κομπινες και κατι τετοια..

    Και σου λεει ο τυπος ,ποιον ρε εμενα θα βαλατε φυλακη?? Γιατι ο κυριακού,του ΑΝΤ1 ειναι καλυτερος?? Γιατι αυτος δεν πηγε φυλακη,ΕΝΩ ΗΔΗ ειναι καταδικασμενος??
    Γιατι ρε πουστηδες τους λεει??
    Πως βγηκε με "λογω προβληματων υγειας" και παει ακομα και στην Κινα ??
    Και κανει και .."δηλωσεις"???
    Ε?? κουφαλες??

    Τι κανει που λετε ο ετσι ο κοντομηνας με το ονομα:
    Καλει που λετε τον καμπουρη το καρα-τζαφερ ,και του λεει:
    "Θα εχεις οσο τηλεοπτικο χρονο θελεις,θα βγαινεις στο καναλι μου οποτε θελεις,αρκει να δωσεις ενα "ηχηρο μηνυμα" στην κυβερνηση (του κ.Καραμανλη ,οπως λεει και το μπραβογιοργο)..

    Και στα δικαστικα υπαλληλα.
    Μακρια απο μενα χαμουρες θα τους πεις ,γιατι εχω ετοιμους για τηγανισμα αλλους δυο υπουργους!!!
    Και θα βγαζεις συνεχεια σκανδαλα..
    Τελειωσε το ενα?? Το χορτασε? το "μπουχτησε" ο κοσμος (ο..λαος!)??
    Την αλλη μερα αλλο σκανδαλο!!
    Και ουτω καθεξης επ απειρον ,που μας ελεγε και ενας μαλακας μαθηματικος ,αν θυμαμαι καλα!!

    Ο καμπουρης δεχτηκε ,τυχοδιωκτης ειναι ,Τι να κανει??
    ΤΟ ΞΕΡΕΙ οτι πουλιεται ,αλλα σου λεει ΑΝ ΔΕΝ ΠΟΥΛΗΘΩ ειμαι τελειωμενος!!!
    Δεν με ξαναβλεπω σε κανενα ΚΑΝΑΛΙ.
    Και δεν με ξαναβλεπω και αρχηγο ..κωματος,και στην βουλη,σου λεει ο αθλιος ...

    Κουτσομπολια ειναι ,αλλα οπως λεει και ο..."λαος" πολυ σωστα:
    "Δεν υπαρχει καπνος χωρις φωτια"..

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Είχα ένα εκατομμύριο, και μου το φάγανε τα λαμόγια του πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση