GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Άλλη μια (δυσάρεστη) επιβεβαίωση...

. Επιβεβαιώθηκε η αποκάλυψη του Press-gr ότι ήταν λιμενικός ο ένας από τους κατηγορούμενους μπράβους του θανάσιμου ξυλοδαρμού του 20χρονου...

.
Επιβεβαιώθηκε η αποκάλυψη του Press-gr ότι ήταν λιμενικός ο ένας από τους κατηγορούμενους μπράβους του θανάσιμου ξυλοδαρμού του 20χρονου Αυστραλού στη Μύκονο.
..
Δυστυχώς, μια σημαντική επιβεβαίωση είχε το Press-gr στην υπόθεση του θανάσιμου ξυλοδαρμού του 20χρονου Αυστραλού.
Από την Δευτέρα, ο Π. Λάσκαρης έγραφε (διαβάστε εδώ) το εξής αποκαλυπτικό:
"... Περιμενα να φυγει ο δυστυχος πατερας του δολοφονημενου αυστραλου νεαρου στην Μυκονο απο τους 4 μπραβους. Θελω να ρωτησω την πολιτικη ηγεσια του υπ. Εμ. Ναυτιλιας, εαν ενας απο τους κατηγορούμενους μπραβους ειναι λιμενικος, αποσπασμενος με πολιτικο μεσο απο τον λιμενικο σταθμο Βολου στην Μυκονο τους μηνες του καλοκαιριου για να εργαζεται παραλληλα ως μπραβος, δευτερη χρονια...".
Μόλις σήμερα, έγινε και επίσημα γνωστό ότι λιμενικός που υπηρετεί στην ομάδα ειδικών αποστολών φέρεται να ήταν παρών στο χώρο της επίθεσης με θύμα τον 20χρονο Αυστραλό. Ο λιμενικός τέθηκε σε διαθεσιμότητα από το υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας. Tην παρουσία του είχαν αναφέρει στην Αστυνομία αυτόπτες μάρτυρες, οι οποίοι ανέφεραν πως αν και θα μπορούσε να κάνει κάτι για να βοηθήσει τον Αυστραλό και την παρέα του, δεν έκανε τίποτα. Την παρουσία του όμως στον χώρο της επίθεσης επιβεβαίωσε με την κατάθεσή του και ο ένας από τους τέσσερις κατηγορούμενους για την ανθρωποκτονία του Αυστραλού.
Σύμφωνα με στοιχεία που συγκέντρωσε το κλιμάκιο του Λιμενικού Σώματος που διενεργούσε Ένορκη Διοικητική Εξέταση για το θέμα, ο λιμενικός ήθελε να βρίσκεται στη Μύκονο το καλοκαίρι διότι όταν τελείωνε την εργασία του εργαζόταν σε επιχείρηση του νησιού.
O αρχηγός του Λιμενικού Σώματος Αντιναύαρχος Θ. Ρετζεπέρης απέστειλε στα Λιμεναρχεία Σαντορίνης, Ηρακλείου, Χανίων, Κέρκυρας, Πάτρας, Ρόδου, Χίου, Λέσβου, Σάμου και Μυκόνου έγγραφο στο οποίο εφιστά στην αυξημένη υπηρεσιακή προσοχή των υπηρετούντων στα κλιμάκια Ειδικών Αποστολών.

Αυτή είναι μια από τις δυσάρεστες επιβεβαιώσεις των αποκαλύψεων του Press-gr.
Πόσο παραδειγματική πρέπει να είναι η τιμωρία αυτού του λιμενικού τώρα;
---------------------------------------

6 σχόλια

  1. λενε οτι ηταν παρων και τον δηλωσανε ως μαρτυρα, δεν λενε πουθενα οτι ηταν μπραβος. πρεςς, ειστε αλητες μεγαλοι. πουστη καψαμπελη ο κολος σου στη φυλακη ελπιζω να γινει 30 ποντους διαμετρο αηταμπουρα.

    αντε γαμηθειτε δεν ξαναπαταω σε αυτο το μπουρδελλο της παραπληροφορησης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 3.01
    εισαι και πολυ μαλακας, το λινκ που εχεις δεν μας στελνει σε μια σελιδα με αποδειξεις, αντιθετως μας στελνει να διαβασουσουμε ενα παραληρημα για το ποσο κακοι οι οι λιμενικοι. Εχεις προβλημα μαλακα, τι εγινε, σε διωξανε; δεν μπορουσες να τα βγαλεις περα;
    προβλημα σου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θάνατος στους δολοφόνους του Doujon Zammit .
    Θάνατος στους δολοφόνους της Μυκόνου και στους φίλους τους.
    Διαφθοκομείο η Ελλάς

    Το Κράτος που περιφρουρεί την κυριαρχία του χρήματος είναι το Κράτος όπου οι μαστροποί βρίσκονται φύσει και θέσει στην εξουσία!
    Σε μια κοινωνία "της κονόμας" γιατί οι Φρουροί της "κονόμας να μην τα ΄κονομήσουν;
    Δεν ζούμε στην καπιταλιστική κοινωνία όπου το χρήμα είναι Θεός και ταυτόχρονα η κατ΄ εξοχήν πορνεία; Δεν το ΄χει πει, με αθάνατα λόγια, ο Σαίξπηρ;
    Χρυσάφι γυαλιστερό...
    ...ορατή θεότητα
    ...εσύ πόρνη κοινή του γένους των ανθρώπων
    (Τίμων ο Αθηναίος)
    Τώρα, φαίνεται, ότι ο υπερβάλλων ζήλος που επιδεικνύουν τα όργανα του Κράτους στην εξάσκηση της εξουσίας ως μαστροπείας πήρε τέτοιες διαστάσεις που το μυστικό παραβιάζεται. Το θέμα δεν είναι απλώς ποσοτικό, η υπερβολική δηλαδή διόγκωση αυτής της πορνικής πρακτικής του Κράτους. Κάτι άλλαξε και αλλάζει και τα πράγματα έρχονται στη φόρα.
    O εταιρισμός με την ακρότατη μορφή του, την πορνεία. Ο εταιρισμός είναι ένας κοινωνικός θεσμός όπως οποιοσδήποτε άλλος.

    Η πορνεία είναι μια ιστορική κοινωνική οικονομική σχέση. Είναι σχέση ανταλλαγής με εμπορευματικό χαρακτήρα.

    Η πορνεία είναι ιστορικό φαινόμενο και εμφανίζεται σε ένα ορισμένο κοινωνικό πλαίσιο. Βασίζεται πάνω στην κυριαρχία, η οποία κυριαρχία επίσης είναι σχέση ιστορική και διαμορφώνεται μέσα σε συγκεκριμένες πολιτικοκοινωνικές δομές.

    Στην πραγματικότητα, οι ανώτερες τάξεις δεν την ανέχονται μονάχα, αλλά και συμμετέχουν ανοιχτά σε αυτήν………………

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΜΑ ΑΚΟΥΤΕ ΕΝΟΡΚΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΕΞΕΤΕΣΗ ΝΑ ΞΕΡΕΤΑΙ ΟΤΙ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΚΟΥΚΟΥΛΩΜΑ Η ΔΟΥΛΕΙΑ.ΣΙΓΑ ΜΗ ΤΟΝ ΤΙΜΩΡΗΣΟΥΝ ΤΟ ΚΑΘΙΚΗ ΑΛΛΗ ΤΙΜΩΡΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΟΜΑΡΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση