GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Είναι λιμενικός ο ένας μπράβος;

.. ...που εμπλέκεται στον θανάσιμο ξυλοδαρμό του 20χρονου Αυστραλού! .. Γράφει ο Π. Λάσκαρης .. Παλι περι Λιμενικου . Περιμενα να φυγει ο δ...

..
...που εμπλέκεται στον θανάσιμο ξυλοδαρμό του 20χρονου Αυστραλού!
..
Γράφει ο Π. Λάσκαρης
..
Παλι περι Λιμενικου. Περιμενα να φυγει ο δυστυχος πατερας του δολοφονημενου αυστραλου νεαρου στην Μυκονο απο τους 4 μπραβους.
Θελω να ρωτησω την πολιτικη ηγεσια του υπ. Εμ. Ναυτιλιας, εαν ενας απο τους κατηγορούμενους μπραβους ειναι λιμενικος, αποσπασμενος με πολιτικο μεσο απο τον λιμενικο σταθμο Βολου στην Μυκονο τους μηνες του καλοκαιριου για να εργαζεται παραλληλα ως μπραβος, δευτερη χρονια...
--------------------------------------

13 σχόλια

  1. Μαλακας ο μαλακας. Ρε μαλακα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όποια πέτρα και να σηκώσεις την σημερινή κυβέρνηση θα βρείς απο κάτω τί να πείς, σε οτιδήποτε κακό αυτή βρίσκεται απο πίσω!!!!
    Υπομονή μόνο κρατήστε την οργή σας για τις εκλογές, έτσι όπως καταντήσαμε δέν μπορείς να πείς τίποτε άλλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θάνατος στους δολοφόνους του Doujon Zammit.
    Θάνατος στους δολοφόνους της Μυκόνου και στους φίλους τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θάνατος στους δολοφόνους του Doujon Zammit.
    Θάνατος στους δολοφόνους της Μυκόνου και στους φίλους τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν το ξέρατε ρε παιδιά ότι πολλοί ένστολοι από τα σώματα ασφαλείας κάνουν ως δεύτερη δουλειά το μπράβο ή τον πορτιέρη;

    Γνωστή μάλιστα η περίπτωση "σκληρού πορτιέρη" των Αθηνών (μια και εκεί κοντά "υπηρετεί") που είναι υπαξιωματικός της Πολεμικής Αεροπορίας και πουλάει τσάμπα μαγκιά και τσαμπουκά σε όποιον βρεθεί στο διάβα του.

    Πού είναι το Κράτος, οέο;

    Μήπως οι ανώτεροί του, που χρόνια ξέρουν τις εξωστρατιωτικές business του, κάνουν τα στραβά μάτια επειδή δεν είναι ο μόνος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Να ρωτήσω και εγώ, σε όλα αυτά τα κωλόμπαρα γιατί δεν πάει το ΙΚΑ να εισπράξει τα ένσημα που αντιστοιχούν σε κάθε μ.λάκα πορτιέρη- νταβατζή- σεκιουριτά ??
    Δεν είναι βεβαιωμένη παράβαση, άραγε δεν αντιστοιχούν σε κάθε μεγάλο νυχτομάγαζο και πέντε δέκα μπράβοι ??
    Μήπως επειδή οι μισοί είναι μαφιόζοι την νύχτας και οι άλλοι μαφιόζοι της ημέρας, αστυνομικοί ασφαλίτες λιμενικοί κλπ... (που δήθεν δεν τους φτάνει ο πενιχρός μισθός !!!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πριν πολλά χρόνια, αρχές δεκαετίας του 90, λίγο πριν έλθουν οι αλβανοί οικονομικοί μετανάστες και πιάσουν αυτοί τις θέσεις μαύρης εργασίας στον τουρισμό (μαύρη εργασία στον τουρισμό στα νησιά το καλοκαίρι: γκαρσόνια, μάγειροι κλπ,) έτυχε να δουλέψω σερβιτόρος σε ενα τουριστικό μαγαζί κάπου μεταξύ Ψαρούς και Αϊ Γιάννη

    Το αφεντικό δεν κόλλησε τα ένσημα όπως είχαμε συμφωνήσει (ούτε καν με είχε στην κατάσταση εργασίας!), και προειδοποίησαα πως αν δεν τα κολλήσει (τα αγοράσει κι επικολλήσει στην καρτέλκα ενσήμων) θα αναγκαστώ να καταφύγω στο ΙΚΑ (Επιθεώρηση Εργασίας). Τότε ήμουν παιδαρέλι 23 χρονών!

    Την ίδια μέρα το απόγευμα, με πλεύρισε αστυνομικός για να με ενημερώσει πως το αφεντικό με κατάγγειλε για κλοπή συσκευής του καταστήματος και πως αν δεν έκανα καταγγελία στο ικα κι αν έφευγα αμέσως από το νησί, θα γλίτωνα τη σύλληψη και άλλα μπλεξίματα !

    Όντως έτσι έγινε... έφυγα από το νησί αμέσως.
    Κι όταν γύρισα Αθήνα, το κανόνισα το ζήτημα. Με δικηγόρο και καταγγελία στο ικα κλπ

    Και το ικα τον γ.μ.σε τον πούστη!

    Το συμπέρασμα: Στη μαύρη πλευρά του τουρισμού το καλοκαίρι, βάζουν το χεράκι τους όλα τα τοπικά όργανα. Αντί για κράτος γίνονται παρακράτος. Με αντίτιμο.. κανένα 5χίλιαρο στο 'νωματάρχη

    Θυμηθείτε τον άξιο λιμενικό που αντδρασε στο σύστημα σε ένα νησί στη Σύμη? τότε με το Σημίτη και την ακολουθία του - και το τι έπαθε στη συνέχεια.

    ιδιαιτερα στη μυκονο, ο σκληρός νόμος του μέγιστου κέρδους στο ελάχιστο χρονικό διάστημα.. στο καλοκαιρινό δίμηνο ιούλιος αύγουστος!

    κι οι ανασφάλιστοι, στη υπηρεσία των μυκονιατών!

    ας μας πουν απο το ικα,. πόσους ελέγχους έχουν κάνει τα κλιμάκια επιθεώρησης εργασίας (με τη νέα τους μορφή) στα νησιωτικά δουλομάγαζα το καλοκαίρι. πόσους έχουν γράψει σαν παραβάτες!

    το κκε έχει πάρει θέση στο εξειδικευμένο τοπικό αυτό φαινόμενο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Λεβέντη του 11 Αύγουστος 2008 2:30 μμ
    Δέκα χρονιά στο κουρπετη από το 1958 έως 1969 εν Αθηνάς το ΙΚΑ μου δίνη 34 Έβρο σύνταξη και οπότε θέλει τα στέλνει εδώ στο εξώτερο,. Τα αφεντικά του κολου στο ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ Η ΩΡΕΑ ΕΛΛΑΣ! ότι ένσημα θέλανε κολλάγανε , ανέκαθεν δεν τους ελέγχανε, ΛΑΔΟΜΑ και να ΛΑΔΟΜΑ, τα έχω ζήση, και δεν πρωκητε να αλλάξει τίποτα στο μπουρδελομαγαζο. Για όλους εσάς που είστε νέοι άνθρωποι και έχετε όρεξη δια δουλειά έχω να σας πω ένα, Η ΑΥΣΤΡΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΘΕΝΑ ΚΑΙ ΠΕΡΗΜΕΝΗ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΔΙΑΒΑΣΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ-ΦΟΝΙΑ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ, ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥ ΦΟΝΟΥ...ΚΑΙ ΔΕΝ ΡΙΧΝΕΙ ΦΤΑΙΞΙΜΟ ΣΤ'ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥ...ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΕΡΟ ΟΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΞΕΣΗΚΩΣΕΙ, ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΤΗΝ ΑΣΥΛΙΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΤΩΝ "ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ"...ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΒΑΣΕΙ Η ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΠΟΥΖΟΥΚΟΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ. ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΟΣΑ ΦΡΑΓΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΧΟΥΝ ΤΟΣΑ ΜΕΣΑ ΟΙ ΜΠΟΥΖΟΥΚΟΚΛΑΜΠΟΚΑΦΟΜΑΓΑΖΑΤΟΡΕΣ, ΣΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΠΕΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥΣ ΑΠΑΝΤΕΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΜΑΣ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΡΕ ΝΑ ΠΑΕΙ Η ΕΥΧΗ ΝΑ ΠΑΡΕΙ, ΝΑ ΧΑΜΕ ΕΝΑΝ ΚΟΛΟΣΣΟ ΖΙΜΕΝΣ ΚΙ ΑΣ ΤΑ ΠΕΡΝΑΝ ΑΠΟ ΚΕΙ Η ΜΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ, ΟΠΩΣ Η ΙΤΑΛΙΑ, Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ.ΤΟΣΟΙ ΠΟΡΟΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ...ΟΥΤΕ ΚΟΝΚΑΣΕ ΔΕΝ ΠΑΡΑΓΟΥΜΕ ΠΙΑ. Η ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. "Θυμηθείτε τον άξιο λιμενικό που αντδρασε στο σύστημα σε ένα νησί στη Σύμη? τότε με το Σημίτη και την ακολουθία του - και το τι έπαθε στη συνέχεια"

    Στη Σίφνο ήταν φίλε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση