GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Θέμα χρόνου και η σύλληψη Μλάντιτς!!!

Δραματικές εξελίξεις και ...πλήρης στροφή στην Σερβία... . Νέα ανταπόκριση για το Press-gr από το Βελιγράδι . Μετά την σύλληψη του Ρ. Κάρατζ...

Δραματικές εξελίξεις και ...πλήρης στροφή στην Σερβία...
.
Νέα ανταπόκριση για το Press-gr
από το Βελιγράδι
.

Μετά την σύλληψη του Ρ. Κάρατζιτς, θέμα χρόνου θεωρείται εδώ στο Βελιγράδι και η σύλληψη του Ρ. Μλάντιτς. Οι εξελίξεις αυτές συνδέονται με τους λόγους που αναλύσαμε στην χτεσινή μας προφητική ανταπόκριση (διαβάστε την εδώ). Είναι εξελίξεις που έχουν την ανοχή, αν όχι τη συμμετοχή, του Σοσιαλιστικού Κόμματος της Σερβίας το οποίο έκανε στροφή και συνεργάζεται με τον φιλοευρωπαϊκό συνασπισμό του προέδρου Μπόρις Τάντιτς.
Οι σερβοβόσνιοι Κάρατζιτς και Μλάντιτς που έδωσαν μάχη στο πλευρό του Μιλόσεβιτς θεωρούνται ήρωες από ένα μεγάλο ποσοστό των Σέρβων. Ποιες θα είναι όμως τώρα οι αντιδράσεις;
Ο στρατηγός Ράτκο Μλάντιτς γεννήθηκε στις 12 Μαρτίου 1943 στο Καλίνοβικ της Βοσνίας- Ερζεγοβίνης και ήταν διοικητής των σερβοβοσνιακών δυνάμεων τον καιρό της κρίσης στη Βοσνία. Κατηγορείται για γενοκτονία, εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας και παραβίαση του εθιμικού δικαίου του πολέμου.
Πάντως η ένταξη της Σερβίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση συνδέεται άμεσα με τη συνεργασία του Βελιγραδίου με το Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης. Για να μπορέσει η Σερβία να "επανακάμψει" στη διεθνή κοινότητα πρέπει να υποκύψει πλήρως στις διαθέσεις των ΗΠΑ και της Ευρώπης και να ξεχάσει, επίσης, το Κόσσοβο....
--------------------------------------------

21 σχόλια

  1. Η δόλια απάτη κατά των γενοκτονημένων Σέρβων, την οποία διαδίδουν πουλημένα ΜΜΕ και διάφοροι ψευτοπροοδευτικοί αριστεροί φασίστες:
    Η "δίκαιη δίκη" του Κάρατζιτς, μάλλον θα καταλήξει στην καταδίκη του σε ισόβια. Εκεί το πάει η ΚΑΤΑΡΡΕΟΥΣΑ αυτοκρατορία...
    Δεν μπορούμε να παραβλέψουμε όμως, το γεγονός ότι ο "χασάπης των Σκοπίων", σφαγέας Λιούμπε Μποσκόσκι, απελευθερώθηκε, με περίεργες διαδικασίες, έγινε δεκτός με τιμές ήρωα από το VMRO των Σκοπίων και προαλείφεται και για Πρόεδρος των Σκοπίων. Ο σφαγέας!!! Επίσης δεν μπορούμε να παραβλέψουμε το γεγονός, ότι ένας αποδεδειγμένα ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ, ο Κενάν Ακίν, ο άνθρωπος που πυροβόλησε και σκότωσε εν ψυχρώ τον Σολωμό Σολωμού, όχι μόνο δεν προσήχθη σε κανένα "διεθνές" δικαστήριο, αλλά έγινε και "υπουργός" του ψευδοκράτους της ΤΔΒΚ.
    Γράφει η Αμερικανίδα δημοσιογράφος Νταϊάνα Τζονστόουν.
    "Η σημερινή κατάσταση, γράφει ήταν αποτέλεσμα μακροχρόνιας προετοιμασίας κέντρων στα οποία συνεργάστηκαν στις Ηνωμένες Πολιτείες στρατιωτικοί, πολιτικοί, σχεδιαστές και δημοσιογράφοι. Ήδη από τις αρχές της δεκαετίας του 1990 η CIA είχε οργανώσει ένα κέντρο εκπαίδευσης Κοσσοβάρων εθνικιστών και έναν ισχυρό μηχανισμό προπαγάνδας επί Αλβανικού εδάφους. Κατά την διάρκεια του 1999 η δραστηριότητα αυτή μεταφέρθηκε επί του Κοσσόβου στην Αμερικανική βάση Καμπ Μποντστιλ. Κεντρικός στόχος ήταν να προετοιμαστεί η Διεθνής Κοινή γνώμη έτσι ώστε να αποδεχτεί αυτή το Κόσσσοβο ως ανεξάρτητο κράτος.. Μάλιστα όσοι δημοσιογράφοι δεν ήταν συνεργάσιμοι τόσο στις Ηνωμένες Πολιτείες όσο και στην Ευρώπη, απομακρύνθηκαν, ή έχασαν την δουλειά τους στο μέσο που εργάζονταν. Αντιθέτως παρέμειναν όσοι με ψευδή και συκοφαντικά κείμενα καθιστούσαν τον αρχηγό των Σέρβων Σλόμπονταν Μιλόσεβιτς δολοφόνο του λαού του και των Κοσσοβάρων. Μεταξύ αυτών και ο Ρότζερ Κοέν ο οποίος έφτασε να βάλει στο στόμα του Σέρβου ηγέτη λόγια που ποτέ δεν είχε εκστομίσει και πράξεις δολοφονικές στις οποίες ποτέ δεν είχε προβεί..Σήμερα χρόνια μετά μάθαμε από τους ίδιους του Κοσσοβάρους πως κατ’ εντολή των Αμερικανών επιτίθονταν στα αστυνομικά τμήματα της Πρίστινα για να την προκαλέσουν την βίαιη αντίδραση των Σέρβων.»
    http://www.enet.gr/online/online_fpage_text/id=39141592,61095896,47044184
    Ούτε ο Γιουγκοσλαβικός Στρατός ούτε η Σερβική Αστυνομία δεν έχουν τίποτα να κάνουν με τα γεγονότα της Σρεμπρένιτσα ή τον πόλεμο της Βοσνίας. Αυτό παραδέχονται ακόμα και οι γραπτές αναφορές των κρατών του ΝΑΤΟ. Στην κύρια αναφορά της Δανικής κυβέρνησης που δημοσιεύθηκε τον Απρίλιο του 2001, ξεκάθαρα αναφέρεται: «Δεν υπάρχει καμμία ένδειξη ότι δραστηριότητα έλαβε χώρα σε συνεργασία με το Βελιγράδι, ούτε σε βαθμό πολιτικής, ούτε και στρατιωτικής συνεργασίας.»
    Αντιθέτως με ό,τι θέλει ο κατήγορος να πιστέψουμε, οι προσπάθειες του προέδρου Μιλόσεβιτς, κατευθύνθηκαν αποκλειστικά προς την εξεύρεση σταθερότητας και ειρήνης. Αντιθέτως από το να δώσει διαταγές για μαζική σφαγή, οι προθέσεις του Μιλόσεβιτς προς τους Μουσουλμάνους της Σρεμπρένιτσα, αποδεικνύονται από την απόφασή του να παράσχει σανίδα σωτηρίας σε 1.000 Μουσουλμάνους μαχητές της Σρεμπρένιτσα που είχαν εγκλωβιστεί στον ποταμό Ντρίνα. Με πρόταση του Κάρλ Μπίλτ, ο Μιλόσεβιτς είχε παράσχει σε αυτούς τους στρατιώτες καταφύγιο και ασφαλή διάδρομο διαφυγής προς την Ουγγαρία.
    Ένα άλλο πολύ σημαντικό ζήτημα το οποίο παραμένει κρυμμένο από την κοινή γνώμη, είναι το γεγονός ότι οι Γιουγκοσλαβικές αρχές είχαν συλλάβει αρκετά άτομα που εμπλέκονταν στα γεγονότα της Σρεμπρένιτσα. Χαρακτηριστική είναι η υπόθεση του Ντράζεν Ερντέμοβιτς, ενός Κροάτη, που παραδέχθηκε ότι ο ίδιος προσωπικά είχε εκτελέσει πάνω από εκατό άτομα. Συνελήφθη στο Νόβι Σάντ της Σερβίας, το 1996 και καταδικάστηκε με κατηγορίες για δολοφονίες και εγκλήματα πολέμου. Αντιμετωπίζοντας την καταδικαστική απόφαση της Γιουγκοσλαβίας, απαίτησε την έκδοσή του στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης ως Κροάτης πολίτης. Το δικαστήριο της Χάγης τον καταδίκασε σε πέντε χρόνια φυλάκισης και του παραχώρησε πρόωρη αποφυλάκιση και νέα ταυτότητα. Η κυβέρνηση Μιλόσεβιτς συνέλαβε πολλά μέλη της μονάδας του Ερντέμοβιτς, αλλά αυτοί άξαφνα αφέθηκαν όλοι ελεύθεροι από την επόμενη δυτικόφιλη κυβέρνηση μετά τον Οκτώβριο του 2000.
    http://www.imdleo.gr/diaf/files/nwo-10/plasta_milosev.pdf
    No one should accuse the Serbs of committing "genocide" when there are 50,000 Muslim refugees who live in Belgrade alone. None of them are hiding in the attics or basements from the "Nazi Serbs," like the Jews had to do in Germany, but they live a normal life. More than 10,000 Muslim solders fought side by side with their Serbian counterparts against Bosnian Muslim government troupes in the area of Bihac. If one accuses the Serbs of "genocide" practice, then the Croats and the Bosnian Muslims are guilty o f the same. There are more then 600,000 Serbian refugees who are "cleansed" from Muslim and Croat-held territories.
    http://www.balkan-archive.org.yu/kosta/MIRRORS/bosnian.question/truthnot.htm

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολλοί έσπερναν διχόνοια στους Βαλκάνιους επί αιώνες, αλλά ο γλεντζές Ρήγας και η παρέα του έσπειραν το όραμα μιας Βαλκανικής Συμμαχίας, που το ξεκίνησαν οι παππούδες μας, όσο κι αν τους πολέμησαν οι νεοταξίτες της εποχής.
    Σήμερα, που οι δολαριόδουλοι ψευτοπροοδευτικοί θέλουν πάλι με το χαζοκούτι να μας κρατάνε διχασμένους (ενώ η Δολαρία ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ από τα χρέη, το πετρέλαιο τελειώνει και δε θα μπορεί να επιτίθεται συνεχώς!), αν ξεκινήσουμε ένας-ένας, παρέα-παρέα με Κύπριους, Σέρβους και οποιουσδήποτε άλλους συμφιλιωτικούς, για Βαλκανική Συμμαχία, όχι μόνο μπορούμε να αλλάξουμε τη στάση πολλών νέων και να αποτρέψουμε προδοσίες πολιτικάντηδων, αλλά και να δείξουμε σε όλον τον κόσμο γιατί θα αμυνόμαστε για πάντα σθεναρά και θα πρέπει να μας υπολογίζουν!
    Ο εγωισμός καταστρέφει, ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΕΥΕΡΓΕΤΕΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το «θηρίο», εμφανίζεται σήμερα «παντοδύναμο».
    Έχει όμως το «θηρίο», συγκεκριμένη ημερομηνία λήξης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εκλεκτοί και αγαπημένοι μου φίλοι

    Πάντα σημαντικά νέα και πληροφορίες


    Τα βοθρολυμματα που μόνιμα παρεπιδημούν εδώ και με απύθμενο μίσος στρέφονται και γράφουν κατά του αυριανού πρωθυπουργού και ηγέτη της Δημοκρατικής παράταξης Γιώργου Παπανδρέου, έχουν πιάσει πάλι δουλειά.
    Το χαλκείο της Ρηγίλλης ξεκίνησε και άρχισε πάλι το γνωστό έργο.
    Πανικόβλητοι και βρισκόμενοι σε κατάσταση τελιας απόγνωσης , εισπράττοντας κάθε μέρα το τσουναμι της ανυποληψίας και της περιφρόνησης που είναι ορατό πλέον δια γυμνού οφθαλμού από την πλειοψηφία των Ελλήνων καθόσον έχει πια αποκαλυφτεί ο ρόλος της παρέας της χαράς που μας κυβερνά, άρχισαν το γνώριμο έργο των.
    Την μια φορά να παραποιούν τα λεγόμενα του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, την άλλη φορά να συκοφαντούν και την άλλη να περιπαίζουν. Ήδη μετά από τα τελευταία post θα το έχετε όλοι αντιληφτεί αυτό …..
    Στην προσπάθεια των αυτή έχουν επιστρατεύσει μεχρι και το ψευδώνυμο της ταπεινότητας μου…
    Έχουν γνώση οι φύλακες όμως ... Η συκοφαντία και η πλαστογραφία είναι ποινικα αδικήματα και καλύπτονται από το υφιστάμενο νομικό πλαίσιο στο χώρο…
    Τελευταία προειδοποίηση.

    Πάντα με εκτίμηση

    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σχετικά με τα 3.48, 3.50


    Ποιος ρίχνει τα κατεβατά αυτά; Σας ενδιαφέρει;


    Σας έπρηξαν οι άσχετοι "οικολόγοι" με τους διάφορους "ειδικούς επιστήμονες" (Master of Arts) όπως ο Richard Heinberg και οι ακραίοι (τουλάχιστον ακραίοι) θεοκράτες καλόγεροι ταλιμπάν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ρε Babis πότε θα ξυπνήσετε εκεί στο ΠΑΣΟΚ. Το πρόβλημά σας δεν ειναι στη Ριγίλης. Ψάξτε να το βρήτε στους ΦΙΛΙΚΟΥΣ ΣΑΣ ΚΥΚΛΟΥΣ. Και μάλιστα στον Άξωνα : ΦΡΑΓΚΟΚΛΗΣΙΑ - ΚΗΦΗΣΙΑΣ - Β. ΣΟΦΙΑΣ - ΜΙΧΑΛΑΚΟΠΟΥΛΟΥ - ΣΥΝΤΑΓΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Για τους Βόσνιους που βομβάρδισαν μόνοι τους την αγορά του Σεράγιεβο, σκοτώνοντας ένα σωρό αθώο (δικό τους) κοσμάκη και εν συνεχεία τα φόρτωσαν στους Σερβο-βοσνίους, έχει να μας πει τίποτα η ακριβοδίκαιη διεθνής κοινότητα?
    Μούγκα στην στρούγγα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 3.48 , 3.50

    Συντρόφια
    Δεν μας απομένει παρά να προσευχηθούμε εις τους αγίους Μαρξ και Έγκελς (επίκειται και η αγιοποίηση του Στάλιν) να αναστηθεί πάλι η Κομεκόν και μπαίνοντας στον Παράδεισό της να ζήσουμε εμείς καλά και σεις καλύτερα ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥΣ ΚΡΕΜΑ.
    ΕΙΘΕ Ο ΝΥΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΣΕΡΒΙΑΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ ΠΟΥ ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΤΟΝ ΜΙΛΟΣΕΒΙΤΣ.(ΘΥΜΑΡΑΚΙΑ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. babis παλι αυνανιζεσαι?
    Άκου προθυπουργός ο Γιώργος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Εχουν σκύψει στα τέσσερα οι Σέρβοι και τρώνε τον ένα μετά τον άλλο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ο ΝΙΚΗΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΗΡΩΑΣ ΚΑΙ Ο ΧΑΜΕΝΟΣ ΧΑΣΑΠΗΣ. ΕΤΣΙ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ. ΤΩΡΑ ΒΕΒΑΙΑ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΟΥΝ?? ΑΛΛΑ ΞΕΧΑΣΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΘΑΡΙΣΑΝ ΗΤΑΝ ΠΑΡΑΠΛΕΥΡΕΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ!!!!ΑΝΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΚΩΛΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Μετά τον Μλάντιτς, έρχεται η σειρά των "Ελλήνων" συνεργατών των σφαγέων της Σρεμπρένιτσας, οι οποίοι ανέμιζαν ελληνικές σημαίες στα βουνά της Σρεμπρένιτσας, δίπλα στου Σέρβους Ναζιστές.
    Κίτσος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Η ιστορια γραφεται απο τους νικητες κομενη και ραμενη στα μετρα τους.Ο αμοραλισμος ομως που μας διακατεχει μας κανει ναμην το βλαιπουμε αυτο.Το ποιος ειναι θυτης και ποιος θυμα θα το κρινει ο ιστορικος του μελλοντος τοτε ομως θα ειναι αργα για τιμορια των πραγματικων ενοχων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΓΥΡΙΣΩ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΩ Η ΣΚΙΑ ΤΟΥ ΕΦΙΑΛΤΗ ΜΕ ΚΥΝΗΓΑ.

    ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΦΙΑΛΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΖΟΥΜΕ ΗΣΥΧΟΙ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Κίτσο στη στάνη γρήγορα σε φωνάζει η κατσίκα ,πάλι δεν έφερες φαί για τα παιδιά σας.
    Αυτό το Ναζιστές είναι δικό σου ή το ξεπατίκωσες απ τον σύντροφο στον απέναντι λόφο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Για τους εθελοτυφλούντες φίλους των "Ορθοδόξων" αδελφών μια βόλτα στο Youtube
    http://www.youtube.com/results?search_query=srebrenica+massacre&search_type=&aq=0&oq=srebrenica
    θα ήταν χρήσιμη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΤΟ ΚΛΑΣΙΚΟ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ ΤΩΝ ΔΕΙΛΩΝ ΣΤΑΥΡΟΦΟΡΩΝ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ...ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΟΠΩΣ Ο ΚΑΡΑΖΙΤΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΚΑΖΟΝΤΑΙ ΟΠΩΣ ΑΛΛΩΣΤΕ ΔΙΚΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΚΡΟΑΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΣΤΗ ΧΑΓΗ. ΑΝ ΕΙΣΤΕ ΤΟΣΟ ΑΧΡΗΣΤΑ ΟΝΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΧΑΓΗ, ΒΓΑΛΤΕ ΤΟ ΣΚΑΣΜΟ ΠΡΙΝ ΑΡΧΙΣΕΤΕ ΤΟ "ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΟ" ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΦΟΝΙΚΟ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ ΣΑΣ, ΠΧ 3:48 ΑΡΑΞΕ ΚΙ ΑΣΕ ΤΗΝ "ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ , ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ?

    ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΨΟΥΝ ΤΑ ΜΥΑΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. gia koitate mwre kati moures pou theloun na kanoun e8noka8arsi se ena lao opos ta adelfia mas oi servoi
    gia koitate mwre tous apogonous twn listarxwn tis amerikanikis hpeirou pou theloun na mas didaksoun dikaiosini
    gia koitate mwre tous apogonous twn zoulou tis afrikis pou theloun na krinoun ena istoriko lao opos ta adelfia mas oi serboi
    esas re kariolides pios tha sas gamisei mou lete ?..isws enas trelos rwssos proedros an den prolabei to krax pou erxete stis gelies oikonomies sas
    oi kseftilismenoi dikastes tis xagis den blepoun tpt allo na dikasoun ..i epembasi sto iraq px den prepei na paei sti xagi ?..kseftiles tis an8rwpotitas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. All things basеbаll game! I геgular uѕe it on my fundament of the toes and woгk
    your way down, towards the hеels.

    Also ѵisit my ωebpage ... erotic massage in london

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση