GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Για το θέμα που δεν προβλήθηκε...

. Σχετικά με το "Το θέμα που δεν προβλήθηκε..." (Της Ε. Πογιαντζή) αλλά και το συναφές σχόλιο που θα διαβάσετε, αμέσως πιο κάτω,...

.
Σχετικά με το "Το θέμα που δεν προβλήθηκε..." (Της Ε. Πογιαντζή) αλλά και το συναφές σχόλιο που θα διαβάσετε, αμέσως πιο κάτω, οι grbloopers team μας έστειλαν (και τους ευχαριστούμε!) και το σχετικό video. Το είχαμε βάλει και παλιότερα, αλλά μπορείτε και τώρα να το (ξανα)δείτε...
. ,

10 σχόλια

  1. Έχει ξαναναρτηθεί το θέμα στο press-gr. Όσον αφορά τα δημοσιογραφικά, μόνο δύο τηλεοπτικές πρωινές εκπομπές έχουν ασχοληθεί με το θέμα και αυτό πολύ μετά την προβολή του από το BBC.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μας τα έχετε πρήξει με την τρελοκαμπέρω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ούτε η Παπαρήγα, ούτε ο Τσίπρας, ούτε το Πασοκ, ούτε τα λαμόγια οι δημοσιογράφοι, ούτε κανένας άλλος απολύτως μίλησε για τους νέους φορολογικούς συντελεστές!
    Το οτι μας πηδάει μια κλίμακα (και οχι μόνο) και μας πηγαίνει όλους στο 30% και 40% ο κύριος Αλογοσκούφης, θα το θίξει κανείς αυτό στο πρες-gr για να το μάθει ο κόσμος?
    Από φέτος θα πληρώνουμε διπλάσια εφορία κύριοι σε σχέση με πέρυσι, το συνειδητοποιήσατε καθόλου?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. o 6:17 μάλλον κατάλαβε τι παίζει στην ιστορία αυτή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η χώρα τού δεν βαριέσαι αδελφέ.. Προπηλακίζεται μια έντιμη δικαστής γιατί τόλλμησε να καταγγείλει τα λαμόγια συναδέλφους της. Και όχι μόνον δεν ξεσηκώνεται κανείς, αλλά βρίσκεται κι ένας malakas ο 6.17 για να διαμαρτυρηθεί ότι του τα πρήζουν..

    Ω ελληνάρες (με μικρό και όχι κεφαλαίο γιατί μικροί είστε) γιατρειά δεν υπάρχει για σας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αυτό το πλοιο που προσάραξε στον Πορο...

    Χαρηκα που βγαλανε εξω τους τουριστες. Καπως το περιορισαμε το ρεζιλεμα.

    Το πλοιο λεει μπαζει νερα. Και μου ηρθε η εξης ιδεα: να το ξεκολλησουν απο τον υφαλο, να το γεμισουν πασοκοσκυλα ("συνεδρους") να το βγαλουν στ'ανοιχτα (Πορο-Φαλκονερα δεν απεχει και πολυ) και να το φουνταρουν.

    Αμα πετυχει το κολπο, το ξανακανουμε τον Απριλη (21) με διαπλεκομενους Νεοδημοκρατες (να, ξερετε, Ρεγκουζα, κουμπαρους, αυτο το βλαμμενο το Μιλτο κλπ κλπ).

    Το Μαιο Τσιπρα και λοιπα "προοδευτικα".

    Τον Ιουνιο κομουνια και ΛΑΟΣ χερι-χερι.

    Ετσι, καθε μηνα και βαπορι.

    Με τους συνδικαλΗστες ρε γαμωτο δεν ξερω τι θα κανουμε. Ολος ο ελληνικος στολος δε μας φτανει.



    Τ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Για τον 6.17
    Μα φίλε δεν έχεις αρχ... για να στα πρήξουν, αλλιώς δεν θα έμπαινες στον κόπο να κάτσεις να γράψεις τέτοιο σχόλιο. Πόσο θέλω όλοι εσείς οι ωχαδελφάρες να σας τα χώσουν κάποια μέρα μέχρι τα μπούνια και κανείς να μη σας δίνει σημασία. Γιατί μόνο έτσι θα καταλάβετε.
    ΄Ασχετοι και αμόρφωτοι που καταδικάζετε κι εμάς και μας "παίρνει η μπάλα" όλους. Βρωμιάρηδες. Στα τσακίδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τελικά αυτό που θέλει το σύστημα είναι να μην καταγγέλει κανείς τίποτα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μάλιστα, δηλαδή και εσείς πιστεύετε τις καταγγελίες της πρώην δικαστού ότι σε υπόγειο δικαστηρίου λειτουργεί οίκος ανοχής, πολύ ενδιαφέρον. Η συγκεκριμένη κυρία το 2004 κατήγγειλε πως μπήκαν στο σπίτι της κουκουλοφόροι (που η ίδια είπε πως ήταν αστυνομικοί, ένας Θεός ξέρει πώς το κατάλαβε) και την έδεσαν με καλώδια σε μια καρέκλα και μετά την κούρεψαν(!!!)

    Ρε επαναστάτες της πλάκας που γράφετε σχολιάκια περί γεννητικών οργάνων, καλό είναι να ξέρετε τί υποστηρίζετε καμιά φορά! Χάνοι, ε, χάνοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ-ΗΜΕΡΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ
    Πολυ λιγα σχολια, για τη σημερινη ΜΕΡΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ,δηλαδη για την ακριβεια .Τι σημαινει αυτο? 1. Οτι οι Ελληνες απλα γκριαζουν? 2.Οτι ζουν καλα απο την παραοικονομια και δεν χαμπαριζουν απο ακριβεια?
    Η αληθεια ειναι οτι οι τραπεζες με το πανακριβο χρημα και τα υπερκερδη, τα διυλιστηρια με τα υπερκερδη στα καυσιμα, τα τσιμενταδικα και οι χαλυβουργιες με τα υπερκερδη και την πανακριβη οικοδομη(την ατμομηχανη της οικονομιας) και τα υπολοιπα 15 καρτελ των ειδων του σουπερμαρκετ,κανουν τους Ελληνες να πληρωνουν την διαβιωση τους ακριβοτερα απο ολους τους Ευρωπαιους.Αν τα εχουν τοσο μπολικα -οπως οι Κυβερνωντες-ας γιορταζουν σημερα!
    Χρονια πολλα κοροιδα!
    Ενας αντιπαλος των καρτελ.
    www.stopcartel.org

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση