GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το Press-gr "μπήκε" και στη Βουλή!...

. ...με αφορμή τις αποκαλύψεις μας για το σκάνδαλο της Siemens. Ξέσπασε καβγάς μεταξύ Γ. Καρατζαφέρη και ΠΑΣΟΚ για το αν ο Χ. Παμπούκης ε...

.
...με αφορμή τις αποκαλύψεις μας για το σκάνδαλο της Siemens. Ξέσπασε καβγάς μεταξύ Γ. Καρατζαφέρη και ΠΑΣΟΚ για το αν ο Χ. Παμπούκης είναι νομικός σύμβουλος του Γ. Τρεπεκλή

Η πρόταση της αντιπολίτευσης για σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής για τις μίζες της Siemens απορρίφθηκε.
Ομως την τελευταία ώρα της συνεδρίασης, πριν από την ψηφοφορία, η αποκάλυψη του Press-gr για τον Χ. Παμπούκη προκάλεσε σύγκρουση ανάμεσα στον Γ. Καρατζαφέρη του ΛΑΟΣ και το ΠΑΣΟΚ.
Εμείς γράψαμε ότι νομικές συμβουλές στην εταιρεία του Γ. Τρεπεκλή που αντιπροσώπευσε την κοινοπραξία SAIG και την Siemens στην Ελλάδα έδινε ως σύμβουλος ο φίλος και μυστικοσύμβουλος τοιυ Γ. Παπανδρέου Χάρης Παμπούκης. Διαβάστε εδώ τι γράψαμε.
Με άμεση αντίδρασή του κ. Παμπούκης, μας απάντησε ότι "στην υπόθεση αυτή" δεν έδωσε νομικές συμβουλές στην εταιρεία του κ. Τρεπεκλή και ότι επίσης έχει σταματήσει να είναι σύμβουλος του κ. Παπανδρέου. Διαβάστε εδώ την απάντησή του.
Κατά τη συζήτηση στην Βουλή όμως ο Γ. Καρατζαφερης κατονόμασε τον -"στενότερο συνεργάτη του Γεωργίου Παπανδρέου", όπως τον χαρακτήρισε- κ. Παμπούκη ως νομικό σύμβουλο του κ. Τρεπεκλή, προκαλώντας την αντίδραση βουλευτών του ΠΑΣΟΚ.
Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Χ. Καστανίδης, ζητώντας τον λόγο, είπε ότι "σήμερα σε ένα blog γράφτηκε αυτό το πράγμα" και επικαλέστηκε την διάψευση του κ. Παμπούκη.
Στη συνέχεια όμως ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΛΑΟΣ Μάκης Βορίδης αμφισβήτησε το τι ακριβώς διαψεύδει ο κ. Παμπούκης...
Διαβάστε αναλυτικά, τι ειπώθηκε για το θέμα, στη συνέχεια...

89 σχόλια

  1. μπράβο σας! έχετε γίνει συνεπίκουροι της ακροδεξιάς στη βουλή. τροφοδοτείται τους φασίστες με επιχειρήματα. φοβερή δημοσιογραφία! μεγάλη επιτυχία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανεξάρτητα από το ποιόν ωφελεί κάθε φορά η αλήθεια, αυτή θα πρέπει πάντα να αποκαλύπτεται.

    Κάποιοι φαίνεται ότι δεν αντέχουν την αλήθεια και σκαρφίζονται γελοία επιχειρήματα. Το press-gr ευθύνεται για τα επιχειρήματα που τροφοδοτούν τους "φασίστες" ή ότι το φαγοπότι από τα λαμόγια του ΠΑΣΟΚ δεν έχει τελειωμό?

    Press-gr, συνεχίστε να είστε το ίδιο "ενοχλητικοί" προς όλες τις πλευρές. Αποκαλύψτε τις αλήθειες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ακροδεξιά; Φασίστες; Ψάξε σε ΠΑΣΟΚ (βασανιστές χούντας), ΣΥΝ (συνεχής αναπαραγωγή ακροδεξιάς προπαγάνδας), ΝΔ (βασιλικοί) για αυτούς βλήμα.

    Το ΠΑΣΟΚ δεν είναι αυτό που συνεργάζεται στην σοσιαλιστική ομάδα με το Εθνικιστικό Κεμαλικό τούρκικο κόμμα;

    Το ΣΥΝ-ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι αυτό που αναπαράγει προπαγάνδα του ΦΑΣΙΣΤΙΚΟY τούρκικου κράτους στην Βουλή των Ελλήνων; Δεν είναι αυτό που έχει υιοθετήσει της θέσεις της υπερεθνικιστικής κυβέρνησης του FYROM;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ - TO GRSex .com ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΣΤΙΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΙΣ ΣΑΣ ΜΕ ΚΑΛΛΙΓΡΑΜΜΕΣ ΓΥΜΝΟΣΤΗΘΕΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. καλα ρε παιδια ο σωκρατης γκολιας που δεν θα μπορουσε ποτε να πει ψεματα δεν ειναι ο κουμπαρος του κεντερη που τοτε στην ολυμπιδα μαζι με τον μακη μας εκαναν τα αδυνατα δυνατα να μας πεισουν πως ειχαν το ατυχημα με τη μηχανη, πλακα μας κανουν τωρα και αυτος και ο μακης? ενταξει στο κουτελο γραφει οτι ειμαστε μαλακες αλλα οχι ΠΟΛΥ ΜΑΛΑΚΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. To ΠΑΣΟΚ, από τότε που κορόιδεψε τους Έλληνες ότι θα κάνει διαχωρισμό κράτους θρησκείας και δεν έκανε ο ανθέλληνας εβραίος Ανδρέας Παπανδρέου, διότι πληρώθηκε από τους μοναχούς ο Ανδρέας με ένα κτήμα στην Πάτμο, χάνει διαρκώς ΠΕΛΑΤΕΣ στο ΣΥΝ, που στο θέμα του διαχωρισμού θεατρικής θρησκείας και κράτους εμμένει. Όσο ο ΓΑΠαπανδρέου γλύφει την εκκλησία, για να μην τον πούνε εβραίο, τόσο θα κατρακυλά στα ποσοστά το ΠΑΣΟΚ και θα ανεβαίνει ο ΣΥΝ. Ευτυχώς διότι αλλιώς με φασίστες ΠΑΣΟΚ-ΝΔ δεν πρόκειται να γίνει διαχωρισμός θεατρικής θρησκείας και κράτους στην δικτατορία της μειοψηφίας που εγκατέστησαν οι φασίστες ΝΔ-ΠΑΣΟΚ στην Ελλάδα και την παρασύρουν στην διάλυση. Φιλόλαος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ναι ΄σαι καλά Καρατζαφέρη, εσύ ο απόλυτος άρχοντας, ο μη-διαπλεκόμενος, ο σεμνός, ο διαφανής, ο αληθινός, ο σωστός, το ταπεινό χαμομηλάκι της πολιτικής, η προσωπικότητα του σύγχρονου ηγέτη...

    Βρε, είμαστε όλοι καλά;

    Ας μας εξηγήσει ο κ. Καρατζαφέρης πως κατέχει ραδιοφωνικό-τηλεοπτικό σταθμό πανελλαδικής και δορυφορικής άδειας και πως εκδίδει και αρθρογραφεί κύρια άρθρα (του διευθυντή δηλαδή) σε εφημερίδες όταν δεν του το επιτρέπει η βουλευτική του ιδιότητα.

    Καλά κρασιά by the way...
    Όλοι τα ίδια σκατά είναι.

    Χαιρετίσματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. H ρουφιανιά, ο δοσιλογισμός, η παραπληροφόρηση, το ψέμα, το πλιάτσικο του τόπου ανέκαθεν ήταν τα προσόντα της δεξιάς. Με το παραπλανητικό σύνθημα, ψηφίστε μας και θα σας φέρουμε τα παιδιά σας πίσω, αφού καπηλεύτηκαν τη κούραση του λαού από τους συνεχείς πολέμους κέρδισαν τις εκλογές (Λαϊκό κόμμα λεγόταν τότε)συνεπικουρούμενοι από φιλοβασιλικούς ακροδεξιούς και ακροαριστερούς το 1920 και έκαναν πρωθυπουργό το Γούναρη( τον κρέμασε ο Πλαστήρας μαζί με τους άλλους 5). Έτσι κατόρθωσαν να κερδίσουν το μεγαλύτερο πολιτικό μετά το 1821, αυτόν που δημιούργησε την Ελλάδα των 2 Ηπείρων και των 5 θαλασσών. Βέβαια όχι μόνο δεν σταμάτησαν το πόλεμο αλλά οδήγησαν τη χώρα στη μεγαλύτερη καταστροφή.
    Μετέπειτα είχαμε φασιστικές δικτατορίες ( Μεταξάς, Παπαδόπουλος) χωρισμό των Ελλήνων σε εθνικόφρονες και μιάσματα όλα έργα των δεξιών ακροδεξιών και των βασιλοφρόνων.
    Στις αρχές της προηγούμενης δεκαετίας με τον άλλο τον αρχιαποστάτη το τυμβωρύχο που είχε μαζέψει όλα τα αρχαία και που αναγκάστηκε να τα δωρίσει χα!!! χα!!! χα!!! για να περισωθούν τα προσχήματα και να μη πάει φυλακή. Που παίρνει τρεις συντάξεις αλλά ήθελε να φτιάξει το ασφαλιστικό. Δηλαδή να μη παίρνει κανένας σύνταξη παρά μόνο οι κουμπάροι. Που ήθελε να μικρύνει το Δημόσιο γιατί έλεγε ότι ήταν ζημιογόνο. Αλλά όλους τους δικούς του τους έχει τακτοποιήσει στο Δημόσιο. Που ήθελε να πουλήσει ολόκληρο τον ΟΤΕ 450 εκατ δολλάρια. Τον Ιούλιο 2007 το κράτος μόνο από το 5,3% του ΟΤΕ εισέπραξε 840 εκατ δολλάρια ή 600 εκατ ευρώ.
    Αυτά τα μεγάλα επιτεύγματα μήπως σας θυμίζoυν άλλα σύγχρονα έργα της δεξιάς; αναξιοκρατία, διαφθορά, μίζες, κουμπάροι, ομόλογα, υποκλοπές, Πακιστανοί, αναψυκτήρια, κλπ;
    Έλληνες ξυπνήστε ρημάζουν το τόπο οι δεξιοί και τα δεκανίκια τους. Μόνο η μεγάλη Δημοκρατική Παράταξη μπορεί να βγάλει τη χώρα από τη κρίση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Oι συκοφάντες επειδή δεν μπορούν να πουν τίποτα για το πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ και τη διαφθορά αφού η διαφθορά τους έχει πνίξει, προσπαθούν να σπείρουν συκοφαντίες για κάποιον λέει Τρεπεκλή, με σκοπό να πλήξουν πολιτικά το πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, που τόσα χρόνια στη πολιτική δεν έχει ακουστεί τίποτα για αυτόν. Ελπίζω μόνο να μην είναι τίποτα αριστεροί, γιατί αν είναι, θα πρέπει να πάνε να δέσουν μία πέτρα στο λαιμό και να πάνε να πνιγούν στο Φάληρο. Και αν δεν τα καταφέρουν να πάνε να διδάξουν το Ρωσικό λαό για τις ιδέες τους, για να δούνε πόσες κλωτσιές θα φάνε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Οι λεγόμενοι αριστεροί του Τσίπρα και της Παπαρήγας έχουν αποδοθεί σε έναν ανελέητο, συκοφαντικό και υβριστικό αγώνα εναντίον του ΠΑΣΟΚ γιατί νομίζουν ότι μπορεί να αποσπάσουν ψήφους από το ΠΑΣΟΚ, χωρίς να έχουν κυβερνητική πρόταση εξουσίας, μόνο καταγγελτικό και υβριστικό λόγο. Αποτέλεσμα των ενεργειών τους αυτών είναι η ΝΔ να κυβερνάει ανενόχλητα και αυτοί να στηρίζουν αντικειμενικά και σταθερά το ‘καταλληλότερο’, σπέρνοντας συκοφαντίες για τον αρχηγό του ΠΑΣΟΚ και τα στελέχη του. Θα έρθει όμως η ώρα που πιστεύω ο κόσμος θα τους καταλάβει. Ελπίζω μόνο να μην είναι πολύ αργά όπως έγινε και το 1920 όταν στήριζαν το Γούναρη του Λαϊκού κόμματος, (έτσι λεγόταν η δεξιά τότε) αντί του Ελευθέριου Βενιζέλου, και οδηγήσουν τη χώρα σε νέα εθνική καταστροφή με τους διαχρονικούς συνεταίρους τους. Η μεγάλη Δημοκρατική Παράταξη υπάρχει και θα υπάρχει προς χάριν του Έθνους και του λαού. Αυτοί θα εξαφανιστούν όταν ο λαός τους πάρει χαμπάρι.
    .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΕΜΠΡΟΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΧΑΡΑΞΕ Ο ΑΝΤΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ! ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΛΑΓΗ ΚΑΙ ΤΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΤΙΜΗΜΕΝΑ ΓΗΡΑΤΙΑ (ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΛΟΓΚ ΜΟΥ)

    ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ,
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αγαπητοί και εξαιρετικοί μου φίλοι

    H ρουφιανιά, ο δοσιλογισμός, η παραπληροφόρηση, το ψέμα, το πλιάτσικο του τόπου ανέκαθεν ήταν τα προσόντα της δεξιάς και της ακροδεξιάς στον τόπο μας . Μέσα στον αιώνα η δράση των ενάντια στο έθνος είναι αποκαλυπτική
    Έτσι με το παραπλανητικό σύνθημα, ψηφίστε μας και θα σας φέρουμε τα παιδιά σας πίσω, αφού καπηλεύτηκαν τη κούραση του λαού από τους συνεχείς πολέμους κέρδισαν τις εκλογές (Λαϊκό κόμμα λεγόταν τότε )συνεπικουρούμενοι από φιλοβασιλικούς ακροδεξιούς και ακροαριστερούς το 1920 και έκαναν πρωθυπουργό το Γούναρη ( τον κρέμασε ο Πλαστήρας μαζί με τους άλλους 5 στο Γουδί ).
    Έτσι κατόρθωσαν να κερδίσουν το μεγαλύτερο πολιτικό μετά το 1821, αυτόν που δημιούργησε την Ελλάδα των 2 Ηπείρων και των 5 θαλασσών. Βέβαια όχι μόνο δεν σταμάτησαν το πόλεμο αλλά οδήγησαν τη χώρα στη μεγαλύτερη εθνική καταστροφή και στον ακρωτηριασμό της.

    Μετέπειτα είχαμε φασιστικές Δεξιές και ακροδεξιές δικτατορίες ( Μεταξάς , Παπαδόπουλος) , χωρισμό των Ελλήνων σε εθνικόφρονες και μιάσματα όλα έργα των δεξιών ακροδεξιών και των βασιλοφρόνων.

    Αυτά τα μεγάλα επιτεύγματα μήπως σας θυμίζουν άλλα σύγχρονα έργα της δεξιάς; αναξιοκρατία, διαφθορά, μίζες, κουμπάροι κλπ;

    Έλληνες ξυπνήστε ρημάζουν το τόπο οι δεξιοί και τα δεκανίκια τους. Μόνο η μεγάλη Δημοκρατική Παράταξη μπορεί να βγάλει τη χώρα από τη κρίση

    (Ευχαριστώ το φίλο που πήρα ορισμένα στοιχεία)


    Δείτε εδώ τι γίνεται…


    Ένα ανοικτό και δημοκρατικό χώρο προώθησης ειδήσεων και ιδεών είμαστε .

    Ποιοι το ευτελιζουν, ποιοι παραπληροφορούν και βρωμίζουν συνθηματικά εδώ μέσα?

    Είναι πλέον γνωστό . Δεξιοί και ακροδεξιοί .Βασικά ένα πουστράκι ψευτο-babis , ένας Τζων, και ορισμένοι άλλοι του ιδίου φυράματος .

    Γιατί το κάνουν αυτό? Είναι απλό. Τους ενοχλεί οι αλήθεια.

    Ποιους έχουν στόχο? Κυρίως εσάς όλους του κυρίους , ευπρεπείς αναγνώστες και αρθρογράφους και ειδικά αυτόν με το ψευδώνυμο babis.

    Γιατί αυτόν? . Είναι γνωστό γιατί στηρίζει με πάθος και άδολη πίστη τον Γιώργο Παπανδρέου και το ΠΑΣΟΚ.

    Πλαστογραφείτε τους λοιπόν πλαστογραφείται τους και χυδαιολογείτε τους .

    Στο τέλος κάτι θα μείνει.

    Κάτι ήξεραν και έλεγαν αυτά οι κλασικοί των θεμάτων προπαγάνδας στα οποία η παρέα του Ρουσοπουλου εντρυφει και κατέχει αριστείο με τις καθημερινές παπαρολογιες που εκπέμπουν.

    Με εκτίμηση

    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Η φίλη μιας γνωστής μου που εργάζεται στο νοσοκομείο που νοσηλεύεται ο Ζαχοπουλος τις είπε ότι παρουσίασε σοβαρές επιπλοκές η υγειά του Ζαχοπουλου και μάλλον θα χρειαστεί να τον πάνε για ειδικές θεραπείες σε ειδικό κέντρο στον Καναδά.

    ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Φίλοι μου Καλοί, Καλημέρα σας.

    Σ Η Μ Ε ΡΑ Α Π Ε Ρ Γ Ω - Τζών.

    -Για τα ένσημα που μούκλεψε ο Μαγγίνας

    - Για τις απλήρωτες υπερωρίες μου από τη Ρηγίλλης.

    -Για το εξοντωτικό ωράριο εργασίας μου.

    -Για την ανασφάλιστη εργασία μου

    -Για το χρεωκοπημένο λόγω Μητσοτάκη ταμείο μας

    -Για την ακρίβεια στα Αλίπαστα

    -Για την υποτίμηση του δολλαρίου

    Σ Η Μ Ε ΡΑ Α Π Ε Ρ Γ Ω

    - Τζών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Φίλοι μου Καλοί, Καλημέρα σας.

    Σ Η Μ Ε Ρ Α Α Π Ε Ρ Γ Ω - Τζών.

    -Για τα ένσημα που μούκλεψε ο Μαγγίνας

    - Για τις απλήρωτες υπερωρίες μου από τη Ρηγίλλης.

    -Για το εξοντωτικό ωράριο εργασίας μου.

    -Για την ανασφάλιστη εργασία μου

    -Για το χρεωκοπημένο λόγω Μητσοτάκη ταμείο μας

    -Για την ακρίβεια στα Αλίπαστα

    -Για την υποτίμηση του δολλαρίου

    Σ Η Μ Ε Ρ Α Α Π Ε Ρ Γ Ω

    - Τζών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Το SHOPPING THERAPY,

    Το νέο ΥΠΟΥΛΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ Κ. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ
    ===============================

    Οι εχθροί της κυβέρνησης για να πλήξουν τον ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟ πρωθυπουργό που υπήρξε σε αυτή τη χώρα, μετά από τον πρεσβύτερο ΚΚ, επιδίδονται ασυστόλως σε αγορές, κοινώς στο λεγόμενο "σόπιν θέραπι (Shopping Therapy)".

    Έτσι, μετά το Jumping Therapy, στο οποίο επεδόθη ο Χ.ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΣ, υπηρέτης αλλοτρίων της Ν.Δ συμφερόντων (του ΠΑΣΟΚ συγκεκριμένα), οι ποικιλλώνυμοι εχθροί του ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ, ανεκάλυψαν ΝΕΟ ΟΠΛΟ, το Shopping Therapy.

    Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την άνοδο των τιμών και επομένως την αμφισβήτηση της ικανότητος της κυβέρνησης και του πρωθυπουργού μας να πατάξει την ακρίβεια (προεκλογική υπόσχεση).

    Μου έλεγε γείτονάς μου πως στο φούρνο μας, ένας τύπος-κραγμένος ΠΑΣΟΚΟΣ, πήγε 3 φορές στο φούρνο και αγόρασε 17 κιλά ψωμί. Μετά από λίγη ώρα ο φούρναρης-ως είναι φυσικό σε μια ελεύθερη και ανταγωνιστική αγορά- ανέβασε την τιμή της φρατζόλας κατά 22 λεπτά.

    Αλλος μου έλεγε, ότι διάφοροι σαμποταριστές της κυβέρνησης αγοράζουν ανανάδες, ντομάτες, αγγουράκια και στη συνέχεια τα πετάνε στα σκουπίδια.

    Προτείνω καλοί μου φίλοι, να τουφεκίζεται με συνοπτικές διαδικασίες όποιος βγαίνει από super market, φούρνο, φαρμακείο, μανάβικο, έβγα, ψιλικατζίδικο, κ.λπ.

    Αλλωστε ο υπουργός μας ΦΩΛΙΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ το δήλωσε καθαρά και ξάστερα:

    "Για την ακρίβεια φταίει το shopping therapy".

    Κατόπιν τούτου, ΦΟΛΑ ΣΤΑ ΣΚΥΛΙΑ του shopping therapy.

    ΦΙΛΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ Ν.Δ.: Μην αγοράζετε τίποτα από την Ελλάδα. Κάντε τα ψώνια σας στο Λονδίνο, στο Παρίσι, στην Ελβετία, στα Σκόπια, στην Τουρκία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. To Shopping & το Jumping Therapy:

    Οι ασύμμετρες απειλές στον σχεδιασμό της κυβερνητικής πολιτικής.

    Η υπόθεση Ζαχόπουλου και το μεγάλο άλμα-πήδημα (χώρια τα μικρά) του Χρήστου στο κενό, έδειξαν πόσο ευάλωτος είναι ο σχεδιασμός μιας μακρόπνοης κυβερνητικής απειλής. Αν ο Χρήστος δεν είχε απιδοθεί στο αγαπημένου του ΣΠΟΡ (σε άλλες διαστάσεις χώρου ααυτή τη φορά), τίποτα δεν θα είχε συμβεί. Το επιτελείο του Πρωθυπουργού με τίποτα δεν μπορούσε να προβλέψει μία τέτοια εξέλιξη.

    Και έρχομαι τώρα στην άλλη παράμετρο: Το Shopping Therapy.
    Ο αρμόδιος υπουργός Εθνικής Οικονομίας χαράζει τα πλάνα της οικ. πολιτικής χωρίς να υπολογίσει - πως να το προβλέψει άραγε ?? - τον "κυκλοθυμισμό των ελλήνων. Ξαφνικά και χωρίς λόγο 11.000.000 πατριώτες μας επιδίδονται στο λεγόμενο Shopping Therapy, τινάζοντας στον αέρα τα πλάνα του κ. ΑΛογοσκούφη, του κ. Φώλια και όλου του οικονομικού επιτελείου της Κυβέρνησης. Ο πληθωρισμός ξεπερνάει το 4% και η ακρίβεια καλπάζει.

    Επομένως, όσο ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ και να είναι ο πρωθυπουργός μας αυτό δεν αρκεί.

    Το Shopping Therapy αναδεικνύεται ως το ΝΕΟ ΥΠΟΥΛΟ ΟΠΛΟ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ και του ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Πολύ φοβάμαι και ότι με την περίπτωση της SIEMENS, θα συμβεί ότι συμβαίνει και με άλλα σοβαρά γεγονότα σε αυτή την χώρα.
    Ο ένας θα κατηγορεί τον άλλον, η κοινή γνώμη θα βρίσκετε σε μια σύγχυση και το αποτέλεσμα ποτέ δεν θα μάθουμε την πραγματική αλήθεια.
    Το να κατηγορούμε τους πάντες και τα πάντα είναι εύκολο, το στιγματίζουμε άτομα χωρίς αποδείξεις είναι επίσης εύκολο, δεν καταλαβαίνω γιατί δεν είναι εύκολο να μάθουμε την αλήθεια.
    Την κατάσταση αυτή θέλουν και επιβάλουν, με τον τρόπο τους τα ΜΜΕ, γιατί έτσι έχουν ειδήσεις και θέματα για μεγάλο χρονικό διάστημα.
    Κάποια στιγμή αυτό πρέπει να σταματήσει , κλείστε τις τηλεοράσεις η παραπληροφόρηση έχει φτάσει σε οριακό σημείο.
    Κάποια στιγμή πρέπει και εμείς να μαθαίνουμε την αλήθεια και όχι την μίση και αυτή μόνο όταν τα ΜΜΕ ,δεν παίρνουν αυτά που ζητάνε.
    Αντισταθείτε στο κατεστημένα των ΜΜΕ.

    Ανένδοτος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. 8.51

    .... προσπαθούν να σπείρουν συκοφαντίες για κάποιον λέει Τρεπεκλή....

    Ελα τωωωωρααα!!! "Κάποιον" Τρεπεκλή! Δεν τον ξέρεις τον Πασόκο του ΕΟΤ, κολλητό του Ανδρέα και μετέπειτα του Γιώργου; Όχι και "κάποιον" Τρεπεκλή... Γνωστός είναι! Πολύ γνωστός! Μην μας κάνεις τη μυξοπαρθένα! Δεν θα πάρουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Φίλοι μου Καλοί, Καλημέρα σας.

    Σ Η Μ Ε Ρ Α - Α Π Ε Ρ Γ Ω - Τζών.

    -Για τα ένσημα που μούκλεψε ο Μαγγίνας

    - Για τις απλήρωτες υπερωρίες μου από τη Ρηγίλλης.

    -Για το εξοντωτικό ωράριο εργασίας μου.

    -Για την ανασφάλιστη εργασία μου

    -Για το χρεωκοπημένο λόγω Μητσοτάκη ταμείο μας

    -Για την ακρίβεια στα Αλίπαστα

    -Για την υποτίμηση του δολλαρίου

    Σ Η Μ Ε Ρ Α - Α Π Ε Ρ Γ Ω

    - Τζών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Αντισταθείτε στο κατεστημένα των ΜΜΕ...

    Ας αντισταθεί ΠΡΩΤΑ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ και μετά εμείς.

    ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΒΛΕΠΩ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑΚΗ. ΟΥΤΕ ΜΥΓΟΣΚΟΤΩΣΤΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Οι συνδικα-ληστές δε θα περάσουν!

    Αρχιτεμπελχανάδες να δουλέψετε!

    Οι συνδικα-ληστές δε θα περάσουν!

    Αρχιτεμπελχανάδες να δουλέψετε!

    Οι συνδικα-ληστές δε θα περάσουν!

    Αρχιτεμπελχανάδες να δουλέψετε!

    Οι συνδικα-ληστές δε θα περάσουν!

    Αρχιτεμπελχανάδες να δουλέψετε!

    Οι συνδικα-ληστές δε θα περάσουν!

    Αρχιτεμπελχανάδες να δουλέψετε!

    Οι συνδικα-ληστές δε θα περάσουν!

    Αρχιτεμπελχανάδες να δουλέψετε!

    Οι συνδικα-ληστές δε θα περάσουν!

    Αρχιτεμπελχανάδες να δουλέψετε!

    Οι συνδικα-ληστές δε θα περάσουν!

    Αρχιτεμπελχανάδες να δουλέψετε!

    Οι συνδικα-ληστές δε θα περάσουν!

    Αρχιτεμπελχανάδες να δουλέψετε!

    Οι συνδικα-ληστές δε θα περάσουν!

    Αρχιτεμπελχανάδες να δουλέψετε!

    Οι συνδικα-ληστές δε θα περάσουν!

    Αρχιτεμπελχανάδες να δουλέψετε!

    Οι συνδικα-ληστές δε θα περάσουν!

    Αρχιτεμπελχανάδες να δουλέψετε!

    Οι συνδικα-ληστές δε θα περάσουν!

    Αρχιτεμπελχανάδες να δουλέψετε!

    Οι συνδικα-ληστές δε θα περάσουν!

    Αρχιτεμπελχανάδες να δουλέψετε!

    Οι συνδικα-ληστές δε θα περάσουν!

    Αρχιτεμπελχανάδες να δουλέψετε!

    Οι συνδικα-ληστές δε θα περάσουν!

    Αρχιτεμπελχανάδες να δουλέψετε!

    Οι συνδικα-ληστές δε θα περάσουν!

    Αρχιτεμπελχανάδες να δουλέψετε!

    Οι συνδικα-ληστές δε θα περάσουν!

    Αρχιτεμπελχανάδες να δουλέψετε!

    Οι συνδικα-ληστές δε θα περάσουν!

    Αρχιτεμπελχανάδες να δουλέψετε!

    Οι συνδικα-ληστές δε θα περάσουν!

    Αρχιτεμπελχανάδες να δουλέψετε!

    Οι συνδικα-ληστές δε θα περάσουν!

    Αρχιτεμπελχανάδες να δουλέψετε!

    Οι συνδικα-ληστές δε θα περάσουν!

    Αρχιτεμπελχανάδες να δουλέψετε!

    Οι συνδικα-ληστές δε θα περάσουν!

    Αρχιτεμπελχανάδες να δουλέψετε!

    Οι συνδικα-ληστές δε θα περάσουν!

    Αρχιτεμπελχανάδες να δουλέψετε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Τον παίρνουμε από οποιονδήποτε, οποτεδήποτε και οπουδήποτε (στην Ελλάδα, στον Καναδά και όπου αλλού βολεύεστε).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Τον παίρνουμε από οποιονδήποτε, οποτεδήποτε και οπουδήποτε (στην Ελλάδα, στον Καναδά και όπου αλλού βολεύεστε).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. καντε τα όλα λίμπα!!!
    Ετσι!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Δεν είμαι "επώνυμος" εργάτης.
    Σήμερα το πρωί οδήγησα σε απόπειρα
    αυτοκτονίας έναν άνθρωπο.
    Ο δικηγόρος μου όμως δεν άφησε τους αστυνομικούς να μου πάρουν κατάθεση, γιατί πάσχω από αυτοκτονικό ιδεασμό ή κάτι τέτοιο, τέλος πάντων είμαι στεναχωρημένος ρε αδερφέ!
    Θέλω να καταθέσω, δε λέω, αλλά θα καταθέσω όταν οι γιατροί (που τυγχάνει να είναι και φίλοι μου από το στρατό) κρίνουν ότι η κατάθεσή μου, δεν θα επηρεάσει την ψυχολογική μου κατάσταση.
    όπως είναι γνωστό εμείς οι εγκληματίες δεν απολογούμαστε όταν επιβαρύνεται η ψυχολογική μας κατάσταση. Θα καταθέσω όταν είμαι ψυχολογικα έτοιμος. Έτσι δεν γίνεται με όλους; Κι ο Πάσσαρης, όταν ήταν έτοιμος ψυχολογικά κατέθεσε, δεν τον ζόρισε κανείς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Αγαπητοί και εξαιρετικοί μου φίλοι

    της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και των συναφών οικογενειών.

    Για όλους και όλες .....
    ===e-Shop ΤΖΩΝ===

    Ενδεικτικά στο e-Shop john θα βρείτε τα πιο εντυπωσιακά πιστόλια, χειροβομβίδες, γκλομπς, μαχαίρια, κράνη, στιλέτα, λάβαρα της 4ης Αυγούστου και της 21ης Απριλίου, Σημαίες των SS, αγάλματα και εικόνες του αγίου ΑΔΟΛΦΟΥ ΜΑΣ, φωτογραφίες πτωμάτων από το Αουσβιτς, χερούλια φούρνων αποτέφρωσης, αντίκες κάνιστρα αερίων νεύρων και άλλες πολλές ακόμα εκπλήξεις που σας περιμένουν.

    Πάντα με εκτίμηση,

    τζών

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΤΑ ΕΝΝΙΑΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΤΗΣ ΧΑΙΔΩΣ .

    Η μπορούμε να εκφράσουμε την κατάσταση και διαφορετικά :

    ΕΔΩ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΧΑΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΥΝΙ (λέγε ΛΑΟΣ ) ΧΤΕΝΙΖΕΤΑΙ.

    Όταν τα προβλήματα του Λαού είναι η ανεργία , η υπέρμετρη φορολογία των μισθωτών και συνταξιούχων , η ακρίβεια , η υποβαθμισμένη παιδεία και πολλά άλλα σημαντικά , οι προσκυνητές του Κοκού και του Χουντόδουλου ασχολούνται με τον ποιός συμβουλεύει τον Τρεπεκλή !!!!!!!!!!!!!

    Άει στο διάολο μαλάκες ακροδεξιοί ..................

    ‘’PASOK poisonous’’

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Φίλοι μου Καλοί, Καλημέρα σας.

    Σ Η Μ Ε Ρ Α - Α Π Ε Ρ Γ Ω - Τζών.

    -Για τα ένσημα που μούκλεψε ο Μαγγίνας

    - Για τις απλήρωτες υπερωρίες μου από τη Ρηγίλλης.

    -Για το εξοντωτικό ωράριο εργασίας μου.

    -Για την ανασφάλιστη εργασία μου

    -Για το χρεωκοπημένο λόγω Μητσοτάκη ταμείο μας

    -Για την ακρίβεια στα Αλίπαστα

    -Για την υποτίμηση του δολλαρίου

    Σ Η Μ Ε Ρ Α - Α Π Ε Ρ Γ Ω

    - Τζών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Για να κατακτήσουν λοιπόν τη δόξα στον κυβερνοχώρο, οι μπλόγκερ δοκιμάζουν τα πάντα, σκορπούν φήμες, διαδίδουν ψεύδη, δημιουργούν τεχνητές αντιπαραθέσεις, κατασκευάζουν ανύπαρκτα πρόσωπα και μεταδίδουν τα πλέον εξωφρενικά βίντεο, διεκδικώντας επάξια τον τίτλο των ιερόδουλων του κυβερνοχώρου.

    http://news.kathimerini.gr/4dcgi/
    _w_articles_world_1_07/02/2008_258371

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΣΥΝΔΙΚΑ-ΛΗΣΤΗ & ΤΕΛΜΠΕΧΑΝΑ Tζών,

    ΝΑ ΕΛΘΕΙΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙΣ


    Θοδωρής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Εκλεισε ο otherbet?
    Και τώρα τι θα απογίνουμε χωρίς σπαζαρχίδες;
    Αυτοί οι άνθρωποι, ήταν κάποια λύσις.

    (1. διαφημιστικό τρικ;)

    (2. Μούφα το μπλογκ για να αλιεύουμε ip?)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. @11,50 ekleise, nai.

    Twra einai h seira enos portal gia spam. Trofodotei ena mplog, ayto ena forum, kai meta erxontai ta skoypidia edw.

    Einai ta gnwsta se olous mas "akriba tanks", to "exei dromologh8ei h ptwsh Karamanlh" klp...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Τον παίρνουμε από οποιονδήποτε, οποτεδήποτε και οπουδήποτε (στην Ελλάδα, στον Καναδά και όπου αλλού βολεύεστε).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Τον παίρνουμε από οποιονδήποτε, οποτεδήποτε και οπουδήποτε (στην Ελλάδα, στον Καναδά και όπου αλλού βολεύεστε).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. 11.50

    Επειδή δεν έχω παρακολουθήσει τη συζήτηση, τι εννοείς με το 2 για ψάρεμα ΙΡ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΡΗΧΤΗΣ 12.03 ΜΕ ΤΟ SPAM
    ΕΙΝΑΙ Ο OTHERBET?

    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΙΣ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΣΟΥ ΣΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΤΩΝ BLOOPERS ΑΦΟΥ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΡΕ ΠΑΠΑΡΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. ποιες ip και μαλακίες..έχεις δει το IP HIDE PLATINUM;
    ΟΙ SPAMMERS ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΨΕΥΤΙΚΕΣ IP.
    ΤΟ ΝΑ ΤΗΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΔΕ ΛΕΕΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ!
    ΞΕΣΤΡΑΒΩΘΕΙΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. AROVAX SMART HIDE IP ADDRESS.
    ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. οι backtrace utils (ruby force, mesa κλπ) δουλευουν μόνο όταν ο χρήστης -spammer- εχει εγκαταστήσει πιστοποιητικό ασφαλείας στον υπολογσιτή του, κάτι που δεν θα κάνει φυσικά. Η διαδρομή μέχρι τον proxy ειναι αδύνατο να αποκαλυφθει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Είσαι και μαρτυριάρης!

    Εκτός αν παίζει windoz, μην τα λέμε όλα όμως...
    :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. ΤΟ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΛΥ ΜΕΙΩΜΕΝΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ.

    ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ

    ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ! ΠΟΥ ΑΠΕΡΓΟΥΝ.

    ΑΡΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ.

    ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ;

    ΞΕΡΕΙ Η ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΟΤΙ ΜΠΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ PC ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ, ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΣΤΟ ΙΝΤ. ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΟΥΡΑ?
    ΠΡΟΚΟΠΗ, ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΤΙΠΟΤΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΜΕΤΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ - Η ...OFF SHORE ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ - Ακατάλληλη για αναγνώστες με εγκέφαλο(Τιμή 0 ευρώ- Ετος 2ο). Αποθηκεύστε τη διεύθυνσή μας: press-gr.blogspot.com. Στείλτε τη γνώμη σας, σχόλια και πληροφορίες στο e-mail μας: press.gr@hotmail.com. Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΩΝ ΗΛΙΘΙΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. 1.14

    Οσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια.

    Άντε και γαμήσου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Border disputes over agricultural products continue worldwide. These arise for many reasons, including unfair subsidization and the use of non-tariff barriers.

    A major barrier to trade for the United States is the reluctance of trading blocks to import products that are genetically modified organisms (GMO).

    Cases abound, including the controversy surrounding the resistance by the European Union to import U.S. GMO corn and soybeans. Likewise, even where countries allow the importation of GMO products from the United States, disputes have arisen over product contamination.

    For example, even though Japan imports GMO corn from the United States, problems arose with the introduction of Starlink corn, which contaminated the shipment of U.S. food corn (a lawsuit was settled that involved U.S. growers and Aventis - the developer of Starlink corn).

    Why are the United States and Canada, for example, reluctant to introduce GMO wheat? Would non-GMO producers lose more than what GMO producers would gain? Why has there been reluctance by Canada to introduce GMO wheat, when in fact the acceptance of GMO canola is increasing?

    There has been a significant increase in productivity brought about by the Green Revolution. Will the new “gene revolution” have similar results? Malnutrition remains a significant problem in less developed countries. Some authors argue that GMOs are the solution to the malnutrition problem but others disagree.

    Those who oppose the adoption of GMOs argue that overall they do not result in an increase in producer profitability nor do they add to food quality and cite cases where
    the opposite can happen. However, there are cases, though not well documented, that food quality can be significantly enhanced through GMOs.

    Speakers from the private sector, government, and academia, include:

    Walter Armbruster, Farm Foundation
    Frank Chiang, The National Taiwan Ocean University
    Bob Evenson, Yale University
    Harvey Glick, Monsanto Company
    Richard Gray, University of Saskatchewan
    Wallace Huffman, Iowa State University
    Nicholas Kalaitzandonakes,University of Missouri-Columbia
    Won Koo, North Dakota State University
    Leonie Marks,University of Missouri-Columbia
    Charles Moss, University of Florida
    James Oehmke, Michigan State University
    Bob Richey, Foreign Agricultural Group
    Parr Rosson, Texas A&M University
    Andrew Schmitz, University of Florida
    James Seale, University of Florida
    Ian Sheldon, Ohio State University
    Tom Wahl, Washington State University
    David Zilberman, University of California, Berkely
    ...and Other Industry Leaders.

    Final list being completed.


    · Center for Agricultural Policy and Trade Studies, North Dakota State University
    · Ben Hill Griffin Chair, University of Florida
    · Center for North American Studies, Texas A&M University
    · Economics and Management of Agrobiotechnology Center, Dept. of Agricultural Economics, University of Missouri-Columbia
    · IMPACT Center, Washington State University
    · International Agricultural Trade Policy and Center, University of Florida

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Και ξαφνικά στο όγδοο έτος της τρίτης χιλιετίας η «πεθαμένη Αριστερά» βγήκε από το «χρονοντούλαπο της Ιστορίας» και καλείται από εκείνους που είχαν υπογράψει τον κλινικό θάνατό της να συγκυβερνήσει. Γιατί; Γιατί οι πολίτικαλι κορέκτ αναλυτές του εκσυγχρονισμού, του Τρίτου Δρόμου, της κατάργησης του κράτους και των διαχωριστικών γραμμών ασχολούνται με ένα «περιθωριακό» κόμμα του 5%; Γιατί απαιτούν από τον «νεαρό» και νεοεκλεγμένο πρόεδρο του 5% να τους πει «πώς και με ποιους θα κυβερνήσει» και δεν απευθύνουν αυτή την ερώτηση στο ΠαΣοΚ και στον πρόεδρό του; Εκτός και αν εκτιμούν ότι στις επόμενες εκλογές ο Συνασπισμός θα είναι το πρώτο κόμμα στη Βουλή.

    Πράγμα εντελώς γελοίο.

    Αλλά ακόμη πιο γελοίο είναι να διαβάζεις τα μαθήματα ορθής αριστεροσύνης που δίνουν αυτοί οι «νεκροθάφτες της Αριστεράς» με διδασκαλίστικο-αυταρχικό ύφος προς τα «τρομερά παιδιά» του Συνασπισμού, που απειλούν να τους κάνουν μπάχαλο το μαγαζί, σύμφωνα με την παγκάλειο ορολογία. Αλλά, απ΄ ό,τι φαίνεται, τα παλιόπαιδα είναι ατίθασα και δεν πείθονται ότι συνεπής Αριστερά είναι δυο- τρεις υπουργικές πολυθρόνες, μερικές γενικές γραμματείες και διοικήσεις οργανισμών και, το κυριότερο, συμμετοχή στη μεγάλη πίτα από τις μίζες στις «μπίζνες» με το Δημόσιο.

    Ετσι το δίλημμα επιστρέφει σε αυτούς που το θέτουν. Αυτοί είναι που πρέπει να αποφασίσουν για το τι είναι και τι θέλουν.

    Πρέπει να αποφασίσουν ποια συμφέροντα υποστηρίζουν, σε ποιες αξίες πιστεύουν. Αν θέλουν κοινωνική δικαιοσύνη. Δικαιοσύνη στον επιμερισμό των φορολογικών βαρών, δικαιοσύνη απέναντι στον εύκολο και γρήγορο πλουτισμό των «ημετέρων» και των «κολλητών», δικαιοσύνη απέναντι στη διαφθορά των κυβερνώντων, δικαιοσύνη απέναντι στη φτώχεια και στην ανεργία.

    Πρέπει να αποφασίσουν αν υποστηρίζουν τα συμφέροντα των εργαζομένων που αρνούνται να πληρώσουν μόνον εκείνοι τη διάλυση ενός κράτους-αγελάδας που αρμέγουν οι λίγοι. Αν πιστεύουν ότι το συμφέρον της κοινωνίας έχει μεγαλύτερη αξία από το συμφέρον του ατόμου. Αν πιστεύουν ότι ελευθερία δεν σημαίνει την ελευθερία των ισχυρών να συντρίβουν τους αδύναμους. Αν πιστεύουν σε μια κοινωνία που σέβεται τους ανθρώπους, σε ένα κράτος που δεν συνθλίβει τους πολίτες. Αν πιστεύουν ότι δεν υπάρχει «ανώτερος σκοπός» στο όνομα του οποίου οι άνθρωποι πρέπει να ταπεινωθούν, να φιμωθούν, να διωχθούν, να γίνουν αριθμοί στατιστικών μετρήσεων.

    Ιδού η συγκυβέρνηση, ιδού και το πήδημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Φίλοι μου Καλοί, Χαίρετε.

    Α Κ Ο Μ Η - Α Π Ε Ρ Γ Ω - Τζών.

    -Για τα ένσημα που μούκλεψε ο Μαγγίνας

    - Για τις απλήρωτες υπερωρίες μου από τη Ρηγίλλης.

    -Για το εξοντωτικό ωράριο εργασίας μου.

    -Για την ανασφάλιστη εργασία μου

    -Για το χρεωκοπημένο λόγω Μητσοτάκη ταμείο μας

    -Για την ακρίβεια στα Αλίπαστα

    -Για την υποτίμηση του δολλαρίου

    Α Κ Ο Μ Η - Α Π Ε Ρ Γ Ω

    - Τζών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Τον παίρνουμε από οποιονδήποτε, οποτεδήποτε και οπουδήποτε (στην Ελλάδα, στον Καναδά και όπου αλλού βολεύεστε).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Τον παίρνουμε από οποιονδήποτε, οποτεδήποτε και οπουδήποτε (στην Ελλάδα, στον Καναδά και όπου αλλού βολεύεστε).

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  53. Είναι γνωστό
    σε όλους και καταγεγραμμένο από τις κάμερες στη βουλή ποιος είχε αναλάβει το ρόλο της αξιωματικής αντιπολίτευσης όταν το ΠΑΣΟΚ είχε ως μοναδικό αντικείμενο ενασχόλησης τα αντιδημοκρατικά και αντιθεσμικά στοιχεία του κόμματος τα οποία αμφισβητούσαν το αποτέλεσμα των εσωκομματικών εκλογών και αναζητούσαν τρόπους για την ακύρωση του αποτελέσματος στην πράξη.
    Είναι γνωστό ποια κόμματα ασχολούνταν με τα φλέγοντα πολιτικά ζητήματα όταν το ΠΑΣΟΚ ήταν πολύ απασχολημένο με την αυτό-οργάνωση, τις επιτροπές, τα ρεύματα, τα νερά και τα τηλέφωνα.
    Είναι γνωστό και καταγεγραμμένο στις εφημερίδες και στις κάμερες το ότι όταν το ΠΑΣΟΚ άνοιγε την αγκαλιά του σε στελέχη για τα οποία καταψηφίστηκε ήδη δύο φορές, ποιος ήταν μαζί με τους πολίτες, τους εργαζόμενους, στους δρόμους στα κινήματα, στον πρωτεύοντα ρόλο για την αντιπολίτευση που είναι η ανάσχεση ορισμένων αντιλαϊκών κυβερνητικών επιλογών όπως είναι το ασφαλιστικό και κάποιες χαριστικές ιδιωτικοποιήσεις δημόσιας περιουσίας.

    Όλα αυτά είναι πρόσφατα, εμφανή και αυταπόδεικτα.
    Το να καταφεύγει κανείς σε εξηγήσεις ιστοριών του 1900 ή θεωρίες άβατες για τον πολύ κόσμο μόνο τον πανικό του μπορεί να δείχνει, επειδή όμως ο κόσμος δεν έχει ούτε αυτή την αισθητική ούτε αυτή την ηθική αντίληψη, ένα είναι βέβαιο, ο πανικός σας δίκαια θα ενταθεί.

    Ακόμα και σήμερα το ΠΑΣΟΚ προφασίζεται αριστερές ή κεντροαριστερές ιδέες και πεποιθήσεις, ενώ στην πράξη αντιπολιτεύεται την… αντιπολίτευση! Δυο αρνήσεις όμως είναι μια κατάφαση λέει η βασική αρχή, πότε αδιαφορείτε κύριοι και πότε συμπολιτεύεστε με την Νεα Δημοκρατία.
    Αυτό είναι που κάνει την απορία από εύλογη έως απόλυτα δικαιολογημένη: μήπως εκτός των άλλων κρίσεων, μήπως περνάτε και κρίση ταυτότητας;;;

    Αποφασίστε τελοσπάντων ποιοι είσαστε και τι εκπροσωπείτε και αφήστε τις συκοφαντίες και την μυθοπλασία για το τι υποτίθεται ότι είναι οι άλλοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. ΓΙΑΤΙ ΒΡΙΖΕΤΕ ΒΡΕ ΠΑΛΙΟΠΑΙΔΑ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΕΤΕΠΟΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΑ, ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΣΑΣ ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΜΑΘΑΝ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. 3.08

    Μας έβρισαν σε άλλο ποστ και απαντάμε. πήγαινε να δεις οτι είμαστε τουλαχιστον gentlemen στην απάντηση μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Δεν πάτε και σήμερα που θα καταθέτουν Βουλγαράκης-Λιάπης στη Βουλή να τους βγάλετε και καμιά φωτογραφία? Που θυμήθηκαν να τους καλέσουν στην επιτροπή την ημέρα της απεργίας των δημοσιογράφων???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. ΜΛΟΥΠΕΡΣ ΜΗ ΜΑΣΑΤΕ
    ΜΙΛΗΣΤΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ
    ΒΓΑΛΤΕ ΤΑ ΕΣΩΨΥΧΑ ΣΑΣ
    ΔΩΣΤΕ ΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΟΥΣΙΑ ΣΤΟ ΔΥΚΤΙΟ
    ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΚΑΤΑΠΙΕΜΕΝΟ ΑΓΙΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΧΩΡΑΓΑΝ ΤΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Δεν βλέπω και πολύ λαό εδώ μέσα σήμερα - τι έγινε, πήγαν να πιουν καφέ λόγω απεργίας; Μάλλον οι πιο συχνοί επισκέπτες είναι δημόσιοι υπάλληλοι ή δημοσιογράφοι (γιατί ως γνωστόν, η κανονική Ελλάδα δουλεύει κανονικότατα σήμερα).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. "μπράβο σας! έχετε γίνει συνεπίκουροι της ακροδεξιάς στη βουλή. τροφοδοτείται τους φασίστες με επιχειρήματα. φοβερή δημοσιογραφία! μεγάλη επιτυχία."

    Ρε ψοφοπασόκε, τη συμβουλευτική του Παπαδόπουλου την ξέρεις ? Για ρώτα τον Απόστολο, μήπως και εκείνος διάβαζε ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. the Bloopers team είπε...

    @2.00
    mazi me ola ta alla...kai to parakatw..
    "Το να καταφεύγει κανείς σε εξηγήσεις ιστοριών του 1900 ή θεωρίες άβατες για τον πολύ κόσμο."
    File as mhn pame toso pisw mia kai oi thewries tou 1900 einai avates(den xerw gia poion logo). As erthoume stis newteres thewries...me to aplo erwthma...poioi synepleysan me thn DEXIA tou kyriou kai poioi ginane ypourgoi epi dexias gia na exwstrakisoun to PASOK? Nomizw oti oi thewries aytes na sou einai gnwstes kai fysika VATES kai gia ton poly kosmo.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Αδαλη ψοφομπινε γαμιεσαι. Η σελιδα τι σου φταιει και την πηδας;

    ΥΓ. Δεν ειμαι ο τζων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ συγκινητική η προσπάθεια της αδέκαστης Δικαιοσύνης να βγάλει λάδι τον πρωθυπουργικό έμπιστο κύριο Κλαδά, να κλείσει δηλαδή το θέμα του όπως όπως, θέτοντάς το στο αρχείο. Έλα όμως που το θέμα δεν κλείνει. Που παραμένει ορθάνοιχτο, γιατί όντως, όπως αποδεικνύεται, και σκαστή συναλλαγή υπήρξε, και μεσολαβητές έδρασαν, και ο πρωθυπουργικός έμπιστος είναι εντελώς εκτεθειμένος. Όπως εκτεθειμένος είναι και ο Πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, που εξακολουθεί να σιωπά παρ΄ ότι ένας ακόμη άνθρωπός του έχει ανοιχτές παρτίδες με την Ευελπίδων- άρα μια ακόμη προσωπική επιλογή του καταχωρίζεται στη μεγάλη γαλάζια συνομοταξία των κουμπάρων, των κολλητών, των φίλων, όλων εκείνων που «τίμησαν» και «τιμήθηκαν» από τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων στα τέσσερα χρόνια της νεοδημοκρατικής διακυβέρνησης. Και δεν σιωπά απλώς, εξακολουθεί να τον διατηρεί στη θέση του! Τελικά, έτσι όπως εξελίσσεται το πράγμα, το μόνο που θα απομείνει στη συλλογική μνήμη από την πρωθυπουργία Καραμανλή, θα είναι μια ανάμνηση υπό τον τίτλο «ήταν όλοι τους, δικοί του». Και θα εννοούμε όλους αυτούς που επέδραμαν ως ακρίδες ή αρπακτικά στο κράτος άμα τη αναλήψει της εξουσίας από αυτόν. Μμμμ, ωραία υστεροφημία!
    ''PASOK poisonous''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Περασμένα μεγαλεία διηγώντας τα να κλαις.

    Μόνο προβληματισμό προκαλεί στον κάθε λογικά σκεπτόμενο παρατηρητή η χθεσινή στάση του ΠΑΣΟΚ στη βουλή των Ελλήνων.
    Κάθε σκεπτόμενος πολίτης παρακολουθεί σοκαρισμένος τα γεγονότα.

    Είδαμε την αξιωματική αντιπολίτευση να εκλιπαρεί την κυβέρνηση! για εξεταστική των πραγμάτων επιτροπή, τη στιγμή που η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη και αναμένεται το πόρισμα της δικαιοσύνης.
    Το σύστημα πασοκ που κυβέρνησε με λάθος λογική κατά τη γνώμη μου για 20 χρόνια υπό το φως των εξελίξεων προσπαθεί απεγνωσμένα να καλύψει τα αμαρτήματά του. Δείχνει να έχει χάσει την ηρεμία του. O στόχος του πασοκ είναι εμφανής, να εμείνουμε στην πολιτική της ελεγχόμενης συγκάλυψης προκειμένου να εξασφαλίσει ως πολιτικός σχηματισμός την συνέχεια της ύπαρξης του.
    Eίναι όμως σωστό να γίνεται συγκάλυψη προσώπων σε βάρος των θεσμών και της δημοκρατίας;
    Μήπως όλοι αυτοί που έχουν κάνει όλα αυτά που ακούμε θεωρούνται αναγκαίο πολιτικό κεφάλαιο που δεν πρέπει να καεί επειδή ξέρει τη δουλειά και τι θα κάνουμε χωρίς αυτούς δηλαδη και τι έγινε αν καούν κάποιοι βουλευτές και αρκετά στελέχη που παρανόμησαν, η κάποιοι νομίζουν ότι έχουν αποκτήσει ιδιοκτησιακή σχέση με το κοινοβούλιο.
    Νομίζω ότι όσοι σκέφτονται με αυτή τη λογική δεν επιθυμούν να αλλάξουν την Ελλάδα, δεν τους ενδιαφέρει η εξυπηρέτηση του δημοσίου συμφέροντος, το μόνο που επιδιώκουν είναι η περαιτέρω ενίσχυση της θέσης τους ,το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να μη χάσουν τα κεκτημενα, έχουν αρχίσει να βλέπουν το έδαφος να χάνεται κάτω από τα πόδια τους και έχουν πανικοβληθεί.
    Κανένας δεν πρέπει να προστατεύσει τον αμαρτωλό πολιτικό κόσμο, το Κοινοβούλιο δεν μπορεί να είναι άβατο.

    Νομίζω ότι δεν έχουμε την πολυτέλεια να σπαταλούμε πολύτιμες δυνάμεις, η χώρα δεν μπορεί να βρίσκεται για παντα στην εποχή των χαμένων ευκαιριών.

    vasilis.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ συγκινητική η προσπάθεια της αδέκαστης Δικαιοσύνης να βγάλει λάδι τον πρωθυπουργικό έμπιστο κύριο Κλαδά, να κλείσει δηλαδή το θέμα του όπως όπως, θέτοντάς το στο αρχείο. Έλα όμως που το θέμα δεν κλείνει. Που παραμένει ορθάνοιχτο, γιατί όντως, όπως αποδεικνύεται, και σκαστή συναλλαγή υπήρξε, και μεσολαβητές έδρασαν, και ο πρωθυπουργικός έμπιστος είναι εντελώς εκτεθειμένος. Όπως εκτεθειμένος είναι και ο Πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, που εξακολουθεί να σιωπά παρ΄ ότι ένας ακόμη άνθρωπός του έχει ανοιχτές παρτίδες με την Ευελπίδων- άρα μια ακόμη προσωπική επιλογή του καταχωρίζεται στη μεγάλη γαλάζια συνομοταξία των κουμπάρων, των κολλητών, των φίλων, όλων εκείνων που «τίμησαν» και «τιμήθηκαν» από τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων στα τέσσερα χρόνια της νεοδημοκρατικής διακυβέρνησης. Και δεν σιωπά απλώς, εξακολουθεί να τον διατηρεί στη θέση του! Τελικά, έτσι όπως εξελίσσεται το πράγμα, το μόνο που θα απομείνει στη συλλογική μνήμη από την πρωθυπουργία Καραμανλή, θα είναι μια ανάμνηση υπό τον τίτλο «ήταν όλοι τους, δικοί του». Και θα εννοούμε όλους αυτούς που επέδραμαν ως ακρίδες ή αρπακτικά στο κράτος άμα τη αναλήψει της εξουσίας από αυτόν. Μμμμ, ωραία υστεροφημία!
    ''PASOK poisonous''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. Αγαπητοί και εξαιρετικοί μου φίλοι


    Σημαντικά νέα και διαπιστώσεις πάντα. Νηφάλιες σκέψεις…

    Το ποσοστό εκλογής του νέου προέδρου του ΣΥΝ (70,41%) εντυπωσιάζει και δικαίως δημιουργεί ευφορία και πανηγυρισμούς στο εσωτερικό του κόμματος , αλλά δεν πρέπει να ξεχνιέται ότι, αναφέρεται μόλις στο 8-10% του εκλογικού σώματος, τη στιγμή που για να σχηματιστεί κυβέρνηση χρειάζεται ένα ποσοστό μεγαλύτερο από το 40%..!

    Από αυτή την άποψη, προκαλεί ερωτηματικά ο εξ αρχής απόλυτος και κατηγορηματικός αποκλεισμός της συνεργασίας του ΣΥΝ με το ΠΑΣΟΚ, τη στιγμή που είναι σίγουρο ότι μεγάλο μέρος των δημοκρατικών πολιτών προσβλέπει σε αυτή την προοπτική ως τη μόνη η οποία μπορεί να απομακρύνει τη ΝΔ από την εξουσία.
    Είναι δεδομένο ότι το ΚΚΕ αποκλείει εκ προοιμίου ακόμη και την απλή συνεργασία με τον ΣΥΝ στον συνδικαλισμό και στην αντιπολίτευση (πόσο μάλλον για κυβέρνηση), συνεπώς ποια «μεγάλη Αριστερά» εννοεί ο κ. Τσίπρας όταν απορρίπτει τη συνεργασία με το ΠΑΣΟΚ;

    Η αντιπαράθεση με ευφυολογήματα μπορεί να αντέξει για μερικούς μήνες, αλλά όχι για πάντα και η κυβερνητική προοπτική δεν μπορεί να υλοποιηθεί χωρίς συνεργασίες και συμμαχίες με τις όμορες πολιτικές δυνάμεις και ιδιαίτερα με το ΠΑΣΟΚ.
    Θα πουν κάποιοι ότι, το κυβερνητικό παρελθόν του ΠΑΣΟΚ έχει αφήσει ανεξίτηλα σημάδια και έχει ορθώσει αξεπέραστα εμπόδια στην προοπτική ενός μετώπου με το ΠΑΣΟΚ εναντίον των νεοφιλελεύθερων πολιτικών της σημερινής κυβέρνησης, αλλά οι ίδιοι πρέπει να εξηγήσουν γιατί αυτά τα εμπόδια δεν μπορούν να ξεπεραστούν, όταν το ’89 ξεπεράστηκαν ακόμη μεγαλύτερα εμπόδια και έγινε δυνατή η συνεργασία με το κόμμα που πρέπει να απομακρυνθεί επειγόντως όπως λέει και ο ΣΥΝ από την εξουσία;

    Για να γίνει όμως αυτό, δεν φτάνουν οι συνεδριακές θριαμβολογίες, χρειάζονται και συνεργασίες που θα πείσουν τους πολίτες για τη δυνατότητα να κυβερνηθεί προοδευτικότερα, αποτελεσματικότερα και δικαιότερα αυτός ο τόπος. Σε αυτό το πεδίο θα κριθούν ολοι. Όποιος δεν το κατανοεί και μεθυσμένος από ιδεαλισμούς και ουτοπίες βρίσκεται σε άγνωστα μονοπάτια θα πληρωθεί στην κάλπη.
    Ο λαός χρειάζεται κυβέρνηση. Όχι ευφυολογήματα. Οποιoς έμμεσα στηρίζει την διαιώνιση του KΚαραμανλή με την άρνηση σου για συνεργασία θα πληρώσει ακριβό αντίτιμο στην κάλπη με την απαξίωση που θα του επιφυλάξει ο λαός και την τοποθέτηση του πάντα σε ποσοστά διαμαρτυρίας του 5-8%. Η μήπως αυτό επιδιώκουν και προτιμούν και δεν το λένε ξεκάθαρα?


    Πάντα με εκτίμηση

    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. Αγαπητοί και εξαιρετικοί μου φίλοι

    Σημαντικά νέα και διαπιστώσεις πάντα…



    Πριν λίγο διάβαζα στον τύπο ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα γενικευμένης αποτυχίας των και ίσως η πιο σημαντική απόδειξη της αποδεδειγμένης ανικανότητας των μαζί και αθλιότητας των και τραγικής αποτυχίας συνάμα της παρέας της χαράς που μας κυβερνά. Έλεος πια!!! Έχουν γίνει άκρως επικίνδυνοι..
    Δεκαπλασιάζοντας τη χασούρα λοιπόν...
    Ο κ. Καραμανλής λοιπόν στην προεκλογική περίοδο του 2004, κατηγορούσε το ΠΑΣΟΚ για αποτυχία στη διαχείριση του Β’ ΚΠΣ με αποτέλεσμα να μην απορροφηθούν κάπου 800.000.000 (οχτακόσια εκατομμύρια) ευρώ. Ανικανότητα, ήταν ο πιο αθώος από τους χαρακτηρισμούς που απέδιδε στην τότε κυβέρνηση. Σήμερα που, σύμφωνα με απάντηση της αρμόδιας επιτρόπου της Ε.Ε στον κ. Παπαδημούλη , η χώρα θα χάσει από το τρίτο ΚΠΣ κάπου... 8.000.000.000 (οκτώ δισ. ευρώ!) πώς να χαρακτηρίσουμε την κυβέρνηση ; Πώς ; Ότι προσέθεσε ένα μηδενικό στο νούμερο ; Ναι... αλλά, δεκαπλασιάζοντας τη... χασούρα!
    Αυτοί είναι επί της ουσίας το έργο των. Πρέπει επιεικώς να πάνε σπίτι των.


    Πάντα με εκτίμηση
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. babis,


    εκτός από τις πίπες που παίρνεις κι αυτές που γράφεις, γράψε και αυτό:

    Ο Τσίπρας σας τσούζει γιαυτό πέσατε να τον φάτε πελατάκια του super market

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. Δυστυχως στο ΠΑΣΟΚ έπρεπε να καταλάβουν ότι το τέλος τους είναι πάρα πολυ κοντά. Και πολιτικά και κοινωνικά.

    Όταν βγαίνουν πρώην υπουργοί να αλληλοκατηγορούνται για τις μίζες, όταν βγαίνει ένας πρώην υφυπουργός και εκστομίζει φράσεις όπως "δε θα ξαναγίνω Ιφιγένεια", όταν ζητάνε εξεταστική επιτροπή ενώ γνωρίζουν που καταλήγουν (επιεικώς στο αρχείο)... τότε πολύ απλά ακόμη και ο πλέον αφελής αντιλαμβάνεται ότι κρύβονται πολλές, μα πάρα πολλές αμαρτίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. Αγαπητοί και εξαιρετικοί μου φίλοι

    Σημαντικά νέα και πληροφορίες

    Να το πάλι το καθηκι..σε δράση ...

    Απολογούμαι και ζητώ συγγνώμη για τον άθλιο ψυχοπαθή και βοθρολυμα της Ρηγίλλης που συχνάζει εδώ και λερώνει και εδώ μέσα χρησιμοποιώντας το ψευδώνυμο μου και ήδη έχει πιάσει πάλι δουλειά.

    Σιτίζεται από τη Ρηγίλλης και έχει μοναδική αποστολή τον ευτελισμό του ψευδώνυμου babis. Ήδη διακρίνω ότι έχει αρχίσει και βάλει στο στόμα του και τον αγωνιστή «χωριάτη» . Τον πονει και τον ενοχλεί τόσο πολύ αυτόν και τον αφεντικό του η ταπεινή γραφίδα μου και η καυστική και επιτυχημένη ανάλογη του συντρόφου.
    Έτσι είναι. Οι απλοί, τίμιοι αγωνιστές του ΠΑΣΟΚ και οι υποστηρικτές του Γιώργου Παπανδρέου ενοχλούν. Ο φασισμός δεν μπορεί να εκδηλωθεί με την φίμωση και έχουν διαλέξει τον ευτελισμό. Ο λαός όμως ξέρει όπως και όλοι εδώ μέσα.

    Γνωρίζει και έχει μάθει…

    Η ιδεολογική μου συγκρότηση ,η πολιτική μου ένταξη στη δημοκρατική παράταξη ,το ήθος και η αξιοπρέπεια μου δεν μου επιτρέπει να ακολουθησω το χάλι του. Θλίβομαι για το κατάντημα του, την παιδεία που δείχνει με τα γραφόμενα του και την φασιστική συγκρότηση του. Λυπάμαι όμως που δεν μπορώ να τον ακολουθησω στο συνεχές του παραλήρημα. Εχομε και άλλες δουλεια να κάνουμε… Από καιρό σε καιρό θα δίνω το στίγμα μου ουτως ώστε να μην μένει κανένας εδώ απληροφόρητος για το ποιος είναι ο babis και ποιος είναι το βοθρολυμμα της Ρηγίλλης που πλαστογραφεί..

    Αλλά τι άλλο μπορείς να περιμένεις από ένα άθλιο φασιστοειδές που το μόνο που κάνει είναι να βρωμίζει παντού. Δεν θα τον ακολουθησω στο δρόμο της λάσπης και της βρώμας που έχει μάθει και ξέρει πολύ καλά.

    Από την πρώτη στιγμή που είμαι εδώ έχω δηλώσει ποιος είμαι και τι κάνω.
    Πιστεύω ότι η Ελλάδα με πρωθυπουργό τον Γιώργο Παπανδρέου έχει να δώσει και να προσφέρει πολλά στους Έλληνες και η χώρα μας τον έχει ανάγκη. Σε αυτή την κρυστάλλινη και ξεκάθαρη θέση μου έχει επιπέσει με λύσσα ,με αντιδημοκρατικές μεθόδους, ευτελισμούς, παραπληροφόρηση, πλαστογραφία. Αυτή ήταν πάντα η νεοδεξια και η ακροδεξιά στη χώρα μας που αυτός εκπροσωπεί .Μίσος απύθμενο σε κάθε τι δημοκρατικό, ελεύθερο και αληθινό.
    Οι Παπανδρέου και η δημοκρατική παράταξη ανεκαθεν είχαν να αντιμετωπίσουν τέτοιες λυσσώδεις αντιδράσεις. θυμηθείτε τα καταγεγραμμένα πλέον από την ιστορία γεγονότα κατά του «Γέρου» , του Ανδρέα, που έχουν δικαιωθεί από την ιστορία πλέον και τώρα κατά του Γιώργου. Ο Ελληνικός λαός όμως γρήγορα βλέπει και θα αποδώσει δικαιοσύνη. Το συμφέρον του τον καλεί. Ο Γιώργος Παπανδρέου είναι ο επόμενος πρωθυπουργός. Η ακροδεξιά άλλη μια φορά θα λυσσάξει. Οι μήνες των είναι μετρημένες…
    Μια του κλέφτη δυο του κλέφτη τρείς και την κακή του μέρα. Ο Ελληνικός λαός δεν την ξαναπατά.
    Με εκτίμηση

    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. 5.41.

    Σωστός! Γιαυτο να συνεχίζεις να ψηφίζεις απτόητος και σταθερά τον καταλληλότερο με τους κουμπάρους και όλη την παρέα της τρελής χαράς μαζί. Σε εχουνε βολέψει και εσένα η ταλαίπωρος στην απέξω είσαι και απλά είσαι κολλημένος ?

    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. Επανέρχομαι για να υποστηρίξω ότι η Γερμανία δεν πρόκειται να θυσιάσει την 5η φάλαγγα της στην Ελλάδα. Δεν θα εκθέσει κόμματα και ονόματα ( σοβαρά ). Δεν θυσιάζουν ένα πολιτικό καθεστώς που τους εξυπηρετεί στην λεγόμενη Ν-Α πτέρυγα του ΝΑΤΟ. Ότι κάνουν σήμερα ( οι Γερμανοί ) το κάνουν κάτω από την πίεση των Αμερικανών ανταγωνιστών ( απειλούν να τους πετάξουν έξω από το Χρηματιστήριο της Ν. Υόρκης ). Θα τα βρουν όμως. Δεν “θα δώσουν” τις Φιλιπινέζες τους στην Ελλάδα.


    Μου κάνει εντύπωση ότι κανείς δεν υποπτεύεται πως η πρόταση του “κάποτε-ΠΑΣΟΚ” είναι μια πολιτικάντικη κίνηση συσκότισης και αποπροσανατολισμού.

    Στα Ελληνικά δεδομένα καμία “Εξεταστική Επιτροπή” δεν κατέληξε σε κοινό πόρισμα και σε πρόταση παραπομπής στη “Δικαιοσύνη” η σε “Ειδικό Δικαστήριο”. Όπως στην περίπτωση του “Φακέλου της Κύπρου” έχουμε πάντα “ξεχωριστά” πορίσματα της “πλειοψηφίας” και “μειοψηφίας” . Οι συνεδριάσεις των Εξεταστικών Επιτροπών μετατρέπονται σε Φόρουμ βερμπαλιστικών “παρεμβάσεων” εντυπωσιασμού. Δηλαδή “κοντορομαχίες”. Εάν θέλεις να θάψεις ένα γεγονός τότε προτείνεις σύσταση κοινοβουλευτικής εξεταστικής επιτροπής…

    Το θέμα “Μίζες-Siemens” είναι τόσο απλό όσο απλό όσο φαίνεται !
    Τη μεγαλύτερο χρονικό διάστημα της επίμαχης περιόδου που λάδωνε η Ζήμενς ( 1990-2005) κυβερνούσε τη χώρα το ΠΑΣΟΚ. Συνεπώς το περισσότερο λαδάκι τροφοδοτούσε το καντηλάκι του ΠΑΣΟΚ. Και βέβαια οι μίζες ήταν “διακομματικές” σύμφωνα με το μοντέλο που εφαρμόζουν οι Έλληνες εργολάβοι , τραπεζίτες , βιομήχανοι και εφοπλιστές με καλλίτερο παράδειγμα τις προ-δικτατορικές “χορηγίες” του Ανδρεάδη στην “ΕΔΑ”. Το περισσότερο λαδάκι προορίζεται όμως πάντα για τα κόμματα και τα πρόσωπα που ασκούν κυβερνητική εξουσία. Στην περίπτωση μας είναι το ΠΑΣΟΚ.

    Θέλεις να κάνεις αντιπολίτευση στη ΝΔ ;;;
    Τότε ρώτα γιατί δεν έκανε τίποτα η ταξική , ταξικότατη “δικαιοσύνη” “μας” , από το 2005 που βγήκε η υπόθεση στη δημοσιότητα ! Πίεσε να προχωρήσουν οι έρευνες σε αστικό και ποινικό επίπεδο.

    Θέλεις να υπερασπίσεις το “δημόσιο συμφέρον” ;;;
    Τότε αποκάλυψε όλο το σύστημα εκβιασμών που δέχεται η χώρα από τα μεγάλα καπιταλιστικά , και κατά τύχη ιμπεριαλιστικά συμφέροντα , για την υπογραφή ανισοβαρών συμβάσεων που στοχεύουν σε αγορές όπλων , κάθε είδους προϊόντων , ανάθεση δημοσίων έργων , άδειες λειτουργίας Καζίνο. Κατήγγειλε τη μαφιόζικη συμπεριφορά της “ελεύθερης” αγοράς. Εάν δεν μπορείς να το κάνεις , η μάλλον δεν σου επιτρέπουν τα συμφέροντα σου να το κάνεις, τότε σίγησε !

    Δύο δρόμοι υπάρχουν ( ο “τρίτος” πάντως δεν καταλήγει στον Σοσιαλισμό ) . Συνεχίζεις να το παίζεις μακάκας , υποκριτής και ψεύτης ή γίνεσαι “γραφικός” σαν τον Χ. Τσάβες ( με τον κίνδυνο να παραβιάσεις τα “ανθρώπινα” δικαιώματα της αστικής τάξης ).

    Το “σύστημα” καλά κρατεί. Μπροστά σε αυτό το σκάνδαλο που ξεβρακώνει το πολιτικό καθεστώς στα πλαίσια ενός χορού δισεκατομμυρίων , στους Έλληνες πολίτες παρέχεται η ευκαιρία να κλάψουν με την αποκάλυψη του ακαταπόνητου ρεπόρτερ Μάκη Τ. για τον μικρό Βασιλάκη που θυσίασε ο Κλαδάς για τα συμφέροντα της Εθνικής Τράπεζας και για την φοβερή ατυχία που είχε ένα φτωχό κορίτσι , Τσέκου , που έψαχνε δουλειά με όλους τρόπους ( ρεπορτάζ Χαρδαβέλα ).

    Υ.Γ. 1 : Το ρεπορτάζ του Τ Τέλλογλου για την Ζήμενς, στην Κυριακάτικη “Καθημερινή”, αποκλείνει πολύ από αυτά που αναγράφονται στο αντίστοιχο της Α. Μπουγάτσου στην Κ. “Ελευθεροτυπία” . Γιατί ;

    Υ.Γ. 2 : Αληθεύει ότι ο Ευ. Αντώναρος διαθέτει ένα εξοχικό στην Πάτμο που …αγόρασε… από τον μακαρίτη Γερμανό μεγαλό-εκδότη Άξελ Σπρίνγκερ ;;;

    Προς επίρρωση των όσων παραπάνω αναφέρω ( τίποτα σοβαρό δεν θα αποκαλυφθεί στην σοβαρότατη υπόθεση Ζήμενς ) ξέχασα να αναφέρω και την είδηση που ανέγραψε το “ΠΑΡΟΝ” ( 10/2 ) ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΣΧΟΛΙΑΣΕ , ότι συναντήθηκαν την προηγούμενη εβδομάδα Χρήστος Λαμπράκης ,Γιάννα Αγγελοπούλου και Γ. Παπανδρέου για να συζητήσουν το πως θα θάψουν το σκάνδαλο Ζήμενς , από το οποίο κινδυνεύει η “αξιοπιστία” όλο το ελληνικό πολιτικό σύστημα της αρπαχτής. Για του λόγου το αληθές διαβάστε :

    http://www.paron.gr/v3/
    new.php?id=23390&colid=&catid=
    34&dt=2008-02-10%200:0:0

    Είναι μικρή και “λίγη” η είδηση για να επιβεβαιωθεί και να σχολιασθεί από τις δημοσιογραφικές Φιλιπινέζες ;

    Σε ότι αφορά την απόκλιση στα ρεπορτάζ Τέλλογλου και Μπουγάτσου :

    Το 2ο αναφέρεται εισαγωγικά , με έντονο τρόπο , στον λογαριασμό που διατηρούσε η Siemens στο Μονακό(ABN-Amro) , στο όνομα του Διευθύνοντος Συμβούλου Χριστοφοράκου ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΚΟΜΜΑΤΩΝ. Το 1ο ( Τέλλογλου) αναμασά μόνο τις γνωστές πληροφορίες μόνο στις κινήσεις του Μαυρίδη ( Γενικού Δ/ντή ) και τίποτα σχετικά με τον επίμαχο λογαριασμό του Χριστοφοράκου. “Καταγγέλει” όμως τους “κακούς Ελβετούς” που έχουν κατασχέσει-δεσμεύσει το MΑΥΡΟ χρήμα της Siemens ( 200 εκατομμύρια Ευρώ ! ) και δεν βοηθάνε , στα πλαίσια της δικαστικής συνδρομής , τους Έλληνες εισαγγελείς. Ενώ υποτίθεται η Γερμανική Εισαγγελεία του Μονάχου θέλει να διευκολύνει την διελεύκανση του σκανδάλου…

    Εύγε-SIEG HEIL ,καλή η προσπάθεια.

    ΝΤΑΝΤΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΞΥΠΝΑ!!!!!!!!!!

    ΟΛΑ ΣΟΥ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΑΦΕΤΗΡΙΑ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΠΑΡΑ Η ΘΕΩΡΗΤΙΚΗ ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΗ ΜΙΑΣ «ΑΝΑΞΙΑΣ» ΑΞΙΑΣ ΠΑΝΩ ΣΕ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΧΑΡΤΙ.
    ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΔΕΝ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ, ΕΧΕΙ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗ ΡΟΗ ΚΑΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ «ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΚΟΣΜΟ» ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΑΝ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ «ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥ» ΦΤΩΧΟΥ!
    Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο «ΕΚΦΡΑΣΤΗΣ» ΣΟΥ ΑΛΛΑ Ο «ΠΩΛΗΤΗΣ» ΣΟΥ!
    ΠΑΡΤΟ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΧΑΜΠΑΡΙ! ΜΑΣ ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΕΝ ΑΓΝΟΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΨΩΜΙ! ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ!
    ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΣΟΥ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΠΩΣ ΕΧΘΡΟΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ Η ΕΡΓΟΔΟΣΙΑ ΣΟΥ!
    ΣΕ ΒΑΛΑΝΕ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΜΕΙΛΙΚΤΟ ΑΓΩΝΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΕΡΓΟΔΟΤΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ!
    ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕΣ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙΣ ΕΣΥ ΑΝΕΛΑΒΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΦΗΜΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ «ΤΡΑΠΕΖΟΠΟΥΤΑΝΕΣ», ΜΕ ΜΕΤΟΧΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ!
    ΟΛΟΙ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΤΟ «ΚΡΑΤΟΣ» ΕΙΝΑΙ «ΕΣΥ».
    ΕΣΥ ΟΜΩΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΜΙΑ ΤΡΙΧΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΡ……ΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΣΕ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ!
    ΑΝΤΙΣΤΑΣΟΥ! ΚΑΘΕ ΠΡΑΞΗ ΣΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΕΡΗΣΕΙ ΤΟΝ ΑΧΟΡΤΑΓΟ ΚΟΥΜΠΑΡΑ ΤΟΥΣ, ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΞΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ!


    «Ζ» He 4566458

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. Κύριε vasilh

    Πρώτη φορά βλέπω ,όσο ζεις κάποιος όλα μπορούν να συμβούν και μαθαίνεις όταν έχει κάποιος παρωπίδες και είναι κολλημένος στον καταλληλότερο με όλη την τρελή παρέα, να ζητάς εξεταστική επιτροπή και να θέλεις λέει να συγκαλύψεις!!!!.
    Έλεος τι άλλο θα ακούσουμε. Ενώ άμα λέει περιμένουμε την δικαιοσύνη να εκδώσει το πόρισμα της είναι καλύτερα…!!! Έλεος!! Άμα περιμένεις εσύ από τη δικαιοσύνη και τους λειτουργούς της έτσι όπως λειτουργούν να σου λύσουν τα σοβαρά προβλήματα διαφθοράς που υπάρχουν στην Ελλάδα είσαι πολύ γελασμένος. Ποια δικαστική εξουσία και πότε στην Ελλάδα η « ανεξάρτητος» δικαιοσύνη τα έλυσε?
    Τότε να μου πεις τι θα γίνει σε αυτήν την περίπτωση.
    Ένα τίποτα. Οι βαλίτσες και τα μαύρα χρήματα δεν έχουν αποδεκτες και ούτε αποδεικτικά στοιχεια. Ούτε έχουν γραπτά στοιχεια. Άρα η δικαιοσύνη δεν μπορεί να δώσει λύσεις.
    Λύση μπορεί να δώσει μόνο η πολιτική εξουσία αν σοβαρά ενδιαφέρεται να δώσει ένα τέλος σε αυτό το νοσηρό κλίμα. Εξεταστική επιτροπή για να αχθουν τα αναγκαία συμπεράσματα και νομοθετική θωράκιση. Δυστυχώς όμως ούτε το ένα ούτε το άλλο το βλέπω. Τα υπόλοιπα είναι προφάσεις εν αμαρτίαις και για σένα και κυριότερα για αυτούς που μάταια στηρίζεις ακόμη.

    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. Σε εχουνε βολέψει και εσένα η ταλαίπωρος στην απέξω είσαι και απλά είσαι κολλημένος ?
    ---------------------------
    Δεν πρόκειται να μπω στο Δημόσιο.

    Δεν έχω καμία όρεξη να διαιωνίζω μια αρρωστημένη κατάσταση που έχει κολλήσει τους μισθούς του Ιδιωτικού Τομέα στα 600 Ευρώ (αρέσει δεν αρέσει σε κάποιούς, η μονιμότητα κρατάει τόσο χαμηλα τους μισθούς).

    Δεν είναι το όνειρο μου (Greek dream)

    Aν καταργηθεί η μονιμότητα (όπως ζητά το 70%+) τότε ΙΣΩΣ το σκεφτώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. Είμαι ένα χλωμό αγόρι και ψάχνω έναν άντρα να με ταξιδέψει στον πραγματικό έρωτα.
    Με λένε Μάκη κι αν είσαι σκληρός και συνάμα τρυφερός, μπορούμε να τη βρούμε 6945617112

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. Ο Χάρης Παμπούκης σύμβουλος...
    ...του Γ. Tρεπεκλή στην υπόθεση της Siemens!


    benizelos



    Ο Χάρης Παμπούκης σύμβουλος...
    ...του Γ. Tρεπεκλή στην υπόθεση της Siemens!


    benizelos




    Ο Χάρης Παμπούκης σύμβουλος...
    ...του Γ. Tρεπεκλή στην υπόθεση της Siemens!


    benizelos





    Ο Χάρης Παμπούκης σύμβουλος...
    ...του Γ. Tρεπεκλή στην υπόθεση της Siemens!


    benizelos





    Ο Χάρης Παμπούκης σύμβουλος...
    ...του Γ. Tρεπεκλή στην υπόθεση της Siemens!


    benizelos





    Ο Χάρης Παμπούκης σύμβουλος...
    ...του Γ. Tρεπεκλή στην υπόθεση της Siemens!


    benizelos



    Ο Χάρης Παμπούκης σύμβουλος...
    ...του Γ. Tρεπεκλή στην υπόθεση της Siemens!


    benizelos




    Ο Χάρης Παμπούκης σύμβουλος...
    ...του Γ. Tρεπεκλή στην υπόθεση της Siemens!


    benizelos





    Ο Χάρης Παμπούκης σύμβουλος...
    ...του Γ. Tρεπεκλή στην υπόθεση της Siemens!


    benizelos





    Ο Χάρης Παμπούκης σύμβουλος...
    ...του Γ. Tρεπεκλή στην υπόθεση της Siemens!


    benizelos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

    Από το Rigilis.Press

    Τεράστια αποτυχία σημείωσε η σημερινή κινητοποίηση των αναρχο-κομμουνιστικών συμμοριών και των συνοδοιπόρων τους εναντίον της κυβερνήσεως.

    Η μερικών δεκάδων πληθύς οχλαγωγών, ταλαιπωρώντας αφάνταστα τους φιλήσυχους εργαζομένους των Αθηνών, αφού απέκλεισαν κεντρικούς δρόμους επί ώρες, επορεύθησαν προς το Σύνταγμα φωνασκούντες, συνθήματα αντεθνικού περιεχομένου.

    Η παρουσία της Αστυνομίας και των ισάξιων μαχίμως δυνάμεων της Χρυσής Αυγής και άλλων εθνικών οργανώσεων, περιόρισε στο ελάχιστο την παρουσία των συμμοριών αυτών, και ανέτρεψε τα οχλοκρατικά σχέδιά των.

    Αξιοσημείωτη η παρουσία μερικών σκελεθρωμένων συμμοριτών, οίτινες με τον μανδύα του πένητα συνταξιούχου, επεδίωξαν τον οίκτο των διερχομένων. Είναι σαφές πλέον ότι οι ιθύνοντες των συνδικαλιστών-κομμουνιστών, προβάλλουν αυτά τα σκέλεθρα ώς άλλοθι δια τα "αιτήματά" των.

    Η ολότητα των εργαζομένων παρουσιάσθηκε κανονικά εις τας εργασίας των. Οι μή έχοντες εργασίαν παρέμειναν εις τας οικίας των, απολαμβάνοντες τα εθνικού περιεχομένου προγράμματα του ραδιοφώνου και της τηλεοράσεως. Η φιλόστοργος και προνοητική κυβέρνησίς μας, εμερίμνησεν διά ένα πλούσιον ψυχαγωγικό τηλεοπτικό πρόγραμμα. Προεβλήθησαν όλες οι δημοφιλείς σειρές και ταινίες (Λάμψη, Εδώ και Τώρα Αγγούρια, Ο Γαμιάς από το Μέτσοβο, κ.α.) σε όλα τα εθνικής εμβελείας τηλεοπτικά κανάλια.

    Ο Ρεπόρτερ της Ρηγίλλης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. Φίλοι μου Καλοί, Καλησπέρα.

    Α Κ Ο Μ Η - Α Π Ε Ρ Γ Ω - Τζών.

    -Για τα ένσημα που μούκλεψε ο Μαγγίνας

    - Για τις απλήρωτες υπερωρίες μου από τη Ρηγίλλης.

    -Για το εξοντωτικό ωράριο εργασίας μου.

    -Για την ανασφάλιστη εργασία μου

    -Για το χρεωκοπημένο λόγω Μητσοτάκη ταμείο μας

    -Για την ακρίβεια στα Αλίπαστα

    -Για την υποτίμηση του δολλαρίου

    Α Κ Ο Μ Η - Α Π Ε Ρ Γ Ω

    - Τζών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. Babis,
    αρκετοί στη χώρα μας παρουσιάζονται να αποδοκιμάζουν αλλά στην ουσία δεν πιστεύουν τίποτα, έχει γίνει νοοτροπία. Λένε για να λένε. Μιλούν υπαινικτικά.
    Στο τέλος το μόνο που γίνονταν μέχρι πριν λίγα χρόνια ήταν η εξιστόρηση των γεγονότων, στάχτη στα μάτια δηλαδη και η ζωή συνεχίζεται.
    Είναι σωστό αυτό,

    vasilis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. Προς τον υπουργό οικονομικών και τους συναδέλφους του.

    Η ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΚΙΑ…….ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ!!!!!!


    Έχουμε βαρεθεί ποια να ακούμε τον κάθε Έλληνα πολιτικό-πλιατσικαδορο να επιτίθεται στους Έλληνες εργαζόμενους και στους Έλληνες πολίτες που με μόχθο προσπαθούν να ζήσουν τις οικογένειες τους ,να έχουν μια ποιότητα ζωης, και να προκόψουν…..
    Αλλά βλέπετε η προκοπή πρέπει να είναι προνόμιο των πολιτικών και των μεγαλοδημοσιων υπαλλήλων και κανενός άλλου………!
    Χρόνια τώρα όλο το πολιτικό σύστημα τα έχει βάλει με την αγορά και ειδικά με την ευάλωτη τάξη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων που με μαεστρία καταλήστεψε την τελευταία δεκαπενταετία………
    Πως μπορεί να μας πείσει ο κύριος υπουργός για φορολογική συνείδηση την στιγμή που όλος ο πολιτικός κόσμος χαίρει προνομίων και φοροαπαλλαγών που οι υπόλοιποι πολίτες στερούνται….
    Πως μπορεί να μας πείσει για το που πάνε οι φόροι που μαζεύουν όταν το μόνο που βλέπουν οι πολίτες είναι την σπάταλη και πολυτελή διαβίωση των πολιτικών που τον εξουσιάζουν….καθώς και την ασύδοτη διαχείριση των χρημάτων του από το κάθε λογής υπεύθυνο που διορίζει η κυβέρνηση που βρίσκεται στην εξουσία.
    Βλέπετε όμως τα «τσικο» της οικονομίας μας το μόνο που κατάφεραν τα τελευταία τριάντα χρόνια είναι να παράγει η Ελλάδα μόνο σουβλάκια και τηγανητές πατάτες…..
    Τώρα αφού εξόντωσαν τους μικρομεσαίους, έβαλαν στόχο για τους ελεύθερους επαγγελματίες, και τους αντιστασιακούς της παραοικονομίας να τους κλέψουν και αυτούς….
    Ο αχόρταγος κουμπαράς τους στενεύει…
    Πως θα αγοράσει η Ελλάδα καινούργια οπλικά συστήματα υπερκοστολογημενα τρεις φορές απάνω να βγουν οι μίζες και τα λαδικά……?
    Πως θα μπορέσει να πληρώσει τους μεγάλους μισθούς των βουλευτών ,υπουργών, και μεγαλοδημοσιων υπαλλήλων…..?
    Πως θα μπορέσει να πληρώσει όλους τους κηφήνες του δημοσίου…….?
    Απλά…..κλέβοντας τους υπόλοιπους Έλληνες που δεν είναι συνδικαλισμένοι , ούτε κρατούν κανα διακόπτη στα χέρια τους για να εκβιάζουν..
    Κάποτε υπήρχε ταξική διαφορά ανάμεσα στον εργάτη και τον βιομήχανο, στον εργαζόμενο και τον εργοδότη…..σήμερα υπάρχει ταξική διαφορά ανάμεσα στους επαγγελματίες πολιτικούς ,τους δημοσίους υπαλλήλους , τους κρατικοδίαιτους επιχειρηματίες και τους υπόλοιπους πολίτες που ζουν από τα ψίχουλα που πέφτουν από το τραπέζι τους…….
    Τι νομίζετε τελικά….? τόσο ηλίθιοι είμαστε όλοι οι υπόλοιποι….? έχετε την εντύπωση πως δεν μπορούμε να συσπειρωθούμε να σας αντιμετωπίσουμε…….? κάνετε λάθος!!!!!
    Όλες οι μεγάλες επαναστάσεις έχουν γίνει από ανθρώπους που δεν είχαν να χάσουν τίποτα….! εσείς με αναλγησία και κρατική έπαρση οδηγείτε μεγάλη μάζα του Ελληνικού λαού σε αυτη την θέση…
    Το πρόβλημα είναι πως δυστυχώς κανένας πολιτικός και κανένα κόμμα δεν έχει την δύναμη και την ικανότητα να αντιμετωπίσει το πρόβλημα της οικονομίας (..που με ηλίθιο τρόπο δημιουργήσατε….) γιατί προτεραιότητα έχει ο προσωπικος πλουτισμός και η κομματική επιβίωση……….
    Εσείς δεν είστε πολιτικοί…!!!!!! .πωλητες της Ελλάδας είστε όλοι σας…….και κάποια μέρα θα οδηγήσετε την χώρα σε εμφύλιο…..
    Καλή τύχη σε όλους μας…….
    Ζήτω η φοροδιαφυγή, η μόνη μορφή εθνικής αναίμακτης αντίστασης στον άπληστο κρατισμό και την συμμορία του…..

    «Ζ»

    Ηe 4566458

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

    Από το Rigilis.Press

    Τεράστια αποτυχία σημείωσε η σημερινή κινητοποίηση των αναρχο-κομμουνιστικών συμμοριών και των συνοδοιπόρων τους εναντίον της κυβερνήσεως.

    Η μερικών δεκάδων πληθύς οχλαγωγών, ταλαιπωρώντας αφάνταστα τους φιλήσυχους εργαζομένους των Αθηνών, αφού απέκλεισαν κεντρικούς δρόμους επί ώρες, επορεύθησαν προς το Σύνταγμα φωνασκούντες, συνθήματα αντεθνικού περιεχομένου.

    Η παρουσία της Αστυνομίας και των ισάξιων μαχίμως δυνάμεων της Χρυσής Αυγής και άλλων εθνικών οργανώσεων, περιόρισε στο ελάχιστο την παρουσία των συμμοριών αυτών, και ανέτρεψε τα οχλοκρατικά σχέδιά των.

    Αξιοσημείωτη η παρουσία μερικών σκελεθρωμένων συμμοριτών, οίτινες με τον μανδύα του πένητα συνταξιούχου, επεδίωξαν τον οίκτο των διερχομένων. Είναι σαφές πλέον ότι οι ιθύνοντες των συνδικαλιστών-κομμουνιστών, προβάλλουν αυτά τα σκέλεθρα ώς άλλοθι δια τα "αιτήματά" των.

    Η ολότητα των εργαζομένων παρουσιάσθηκε κανονικά εις τας εργασίας των. Οι μή έχοντες εργασίαν παρέμειναν εις τας οικίας των, απολαμβάνοντες τα εθνικού περιεχομένου προγράμματα του ραδιοφώνου και της τηλεοράσεως. Η φιλόστοργος και προνοητική κυβέρνησίς μας, εμερίμνησεν διά ένα πλούσιον ψυχαγωγικό τηλεοπτικό πρόγραμμα. Προεβλήθησαν όλες οι δημοφιλείς σειρές και ταινίες (Λάμψη, Εδώ και Τώρα Αγγούρια, Ο Γαμιάς από το Μέτσοβο, κ.α.) σε όλα τα εθνικής εμβελείας τηλεοπτικά κανάλια.

    Ο Ρεπόρτερ της Ρηγίλλης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. ΠΡΟΣ ΚΟΛΟΚΥΘΑΚΙΑ.
    ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ ΤΟ ΠΗΡΕΣ ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΛΟΚΥΘΙΑ ΜΕ ΤΗ ΡΙΓΑΝΗ.
    ΣΙΓΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΣΕ ΑΡΧΗΓΟΥΣ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΝΑ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΥΝ ΣΕ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ. ΠΑΝΙΒΛΑΚΑ.
    ΚΑΛΑ ΠΟΣΟ ΧΡΟΝΩΝ ΕΙΣΑΙ ΡΕ; ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΤΟ ΕΒΓΑΛΕΣ;
    ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΟ ΛΕΓΕΤΑΙ ΒΛΑΚΑ .ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΠΝΕΟΥΝ ΕΚΤΟΣ ΒΟΥΛΗΣ.
    Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΤΗΝ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ 80 ΕΒΓΑΖΕ ΤΗΝ ΤΒ ΠΡΕΣ ΚΑΘΕ ΒΔΟΜΑΔΑ , ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΑΝ ΕΙΣΑΙ 12 ΕΤΩΝ.
    ΚΑΛΑ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΣΟΥ ΔΕΝ ΣΕ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕ ΑΦΗΝΟΥΝ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  83. ΓΙΑ ΤΟΝ συγγραφέα κ.

    «Ζ» - Ηe 4566458

    Φίλε Καλησπέρα,

    Πραγματικά αλληθινή και σωστή η πολιτική σου ανάλυση. Οπως και τα συμπεράσματά της.

    Σε συγχαίρω, γιατί βρήκες τη δύναμη και την καθαρότητα σκέψης να αποτυπώσεις μερικές αλήθειες.

    Κρατώ μια επιφύλαξη για τον ταξικό διαχωρισμό που κάνεις.
    -Ποιοί είναι και έως ποιά βαθμίδα οι ανώτεροι δημόσιοι υπάλληλοι ??. Διότι κάποια στιγμή ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΗΜ.ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΝΩΤΕΡΟΙ (άρα κατ' εσέ διεφθαρμένοι ???).

    -Οι μεγαλοβιομήχανοι ανήκουν στους διωκόμενους από το κράτος ???

    Ευχαριστώ

    Σίμος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  84. Αγαπητοί και εξαιρετικοί μου φίλοι..

    Για όλους και όλες .....

    babis

    Ενδεικτικά στο e-Shop babis θα βρείτε τα πιο εντυπωσιακά γυναικεία και ανδρικά εσώρουχα ,δερμάτινα ρούχα και οποιοδήποτε αξεσουάρ σας ενδιαφέρει , ερωτικά παιχνίδια, μεγεθυντές - προσθετικά, κούκλες, μαστίγια, χειροπέδες, σφήνες, ανδρικά και γυναικεία ομοιώματα, καλσόν - ζαρτιέρες, κορμάκια, στολές, φορέματα, string, δονητές σε τεράστια ποικιλία χρωμάτων και μεγεθών,δονητές στα πιο ευφάνταστα σχήματα και μεγέθη.
    Σε σχήμα νέγρου φύλαρχου, φωσφοριζέ,
    με γεύσεις,
    διπλοί,
    τριπλοί,
    με ράμφος…,αιθέρια εξωτικά έλαια για μοναδικές στιγμές χαλάρωσης, αλοιφές και διεγερτικά, λιπαντικά, αρώματα , ερωτικά κοσμήματα και πολλές ακόμα εκπλήξεις που σας περιμένουν.

    Πάντα με εκτίμηση,
    babis

    Υ.Γ. Σε τελική όμως ανάλυση το κυριότερο συναίσθημα που κυριαρχεί στις σχέσεις με τον συντροφό μας ασχέτως ηλικίας και φύλλου, είναι το sex.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  85. Φίλοι μου Αγαπητοί, Καλησπέρα.

    Α Κ Ο Μ Η - Α Π Ε Ρ Γ Ω - babis.

    -Για τα ένσημα που μούκλεψε ο Ρέπας

    - Για τις απλήρωτες υπερωρίες μου από τη Χαριλάου Τρικούπη.

    -Για το εξοντωτικό ωράριο εργασίας μου στην οδό φυλής 69.

    -Για την ανασφάλιστη εργασία μου
    στα τσιμπούκια προς τους συντρόφους του κουνήματος.

    -Για το χρεωκοπημένο λόγω του Απατεώνα Ανδρέα Π. και της Ποντικομαμής Σημίτη ταμείο μας

    -Για την ακρίβεια στους ΔΟΝΗΤΕΣ.

    -Για την υποτίμηση του κώλου μου στις πιάτσες της Συγγρού.


    Α Κ Ο Μ Η - Α Π Ε Ρ Γ Ω

    - Η δικιά σας babis.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  86. Aγαπητοί-ες μου
    Όποιος δεν γνωρίζει το παρελθόν του δεν μπορεί να μαθαίνει από τα λάθη του και να τα διορθώνει,και δεν μπορεί στο μέλλον να πορευθεί με επιτυχία. Για αυτό σας παραθέτω ορισμένα ιστορικά γεγονότα:
    H ρουφιανιά, ο δοσιλογισμός, η παραπληροφόρηση, το ψέμα, το πλιάτσικο του τόπου ανέκαθεν ήταν τα προσόντα της δεξιάς. Με το παραπλανητικό σύνθημα, ψηφίστε μας και θα σας φέρουμε τα παιδιά σας πίσω, αφού καπηλεύτηκαν τη κούραση του λαού από τους συνεχείς πολέμους κέρδισαν τις εκλογές (Λαϊκό κόμμα λεγόταν τότε)συνεπικουρούμενοι από φιλοβασιλικούς ακροδεξιούς και ακροαριστερούς το 1920 και έκαναν πρωθυπουργό το Γούναρη( τον κρέμασε ο Πλαστήρας μαζί με τους άλλους 5). Έτσι κατόρθωσαν να κερδίσουν το μεγαλύτερο πολιτικό μετά το 1821, αυτόν που δημιούργησε την Ελλάδα των 2 Ηπείρων και των 5 θαλασσών. Βέβαια όχι μόνο δεν σταμάτησαν το πόλεμο αλλά οδήγησαν τη χώρα στη μεγαλύτερη καταστροφή.
    Μετέπειτα είχαμε φασιστικές δικτατορίες ( Μεταξάς, Παπαδόπουλος) χωρισμό των Ελλήνων σε εθνικόφρονες και μιάσματα όλα έργα των δεξιών ακροδεξιών και των βασιλοφρόνων.
    Στις αρχές της προηγούμενης δεκαετίας με τον άλλο τον αρχιαποστάτη το τυμβωρύχο που είχε μαζέψει όλα τα αρχαία και που αναγκάστηκε να τα δωρίσει χα!!! χα!!! χα!!! για να περισωθούν τα προσχήματα και να μη πάει φυλακή. Που παίρνει τρεις συντάξεις αλλά ήθελε να φτιάξει το ασφαλιστικό. Δηλαδή να μη παίρνει κανένας σύνταξη παρά μόνο οι κουμπάροι. Που ήθελε να μικρύνει το Δημόσιο γιατί έλεγε ότι ήταν ζημιογόνο. Αλλά όλους τους δικούς του τους έχει τακτοποιήσει στο Δημόσιο. Που ήθελε να πουλήσει ολόκληρο τον ΟΤΕ 450 εκατ δολλάρια. Τον Ιούλιο 2007 το κράτος μόνο από το 5,3% του ΟΤΕ εισέπραξε 840 εκατ δολλάρια ή 600 εκατ ευρώ.
    Αυτά τα μεγάλα επιτεύγματα μήπως σας θυμίζoυν άλλα σύγχρονα έργα της δεξιάς; αναξιοκρατία, διαφθορά, μίζες, κουμπάροι, ομόλογα, υποκλοπές, Πακιστανοί, αναψυκτήρια, κλπ;
    Έλληνες ξυπνήστε ρημάζουν το τόπο οι δεξιοί και τα δεκανίκια τους. Μόνο η μεγάλη Δημοκρατική Παράταξη μπορεί να βγάλει τη χώρα από τη κρίση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  87. Αγαπητοί και εξαιρετικοί μου φίλοι...

    Ζητάω βοήθεια, παίρνω πίπες και μέσα στο αυτοκίνητό μου και μου έκλεψαν το εργαλείο της δουλειάς μου, το επαγγελματικό μου αυτοκίνητο.

    Το έκλεψαν από τη Xαριλάου Τρικούπη, 3 προς 4 Δεκέμβρη. Το αγόρασα με τον ιδρώτα του κώλου μου καινούργιο. Είναι Porsche Cayenne ροζ με πινακίδες PIP 6969, μοντέλλο 2007.

    Σας παρακαλώ βοηθείστε. Πήγα στην αστυνομία αλλά με έβαλαν και σήκωσα τα πόδια ψηλά. Κάποιοι το πήραν για να μου κλέψουν τους πελάτες και να με αποκαθηλώσουν από το πάνθεον των πιπαδόρων. Δεν έχω που να πιπώσω και να δώσω κώλο για να πληρώσω τη συνδρομή μου στο πασοκ. Με βοηθάει ο Λαλιώτης. Έχουμε οργώσει όλα τα στέκια των άλλων τραβεστί αλλά δεν το βρήκαμε.

    Σας παρακαλώ αν κάποιος έχει δει κανένα παρατημένο Porsche Cayenne ροζ με γούνινα καθίσματα ας επικοινωνήσει μαζί μου στο press-gr ή ας ενημερώσει το σύντροφο Λαλιώτη. Θα παίρνω πίπες αιώνια σε όποιον το βρεί. Σήμερα είμαι εγώ, αύριο εσείς.

    Σας παρακαλώ βοηθείστε αν γνωρίζετε κάτι και πείτε το και σε άλλους, σας ευχαριστώ από τα βάθη του πάτου μου.

    Πάντα με εκτίμηση,
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  88. εάν Χ.Παμπούκης και Γ.Τρεπεκλής είναι ανακατεμένοι πραγματικά με τις "Μίζες" της Siemens καλλύτερα ο Γιώργος να τα παρατήσει. Το γιατί...το ξέρει..καλά

    benizelos



    εάν Χ.Παμπούκης και Γ.Τρεπεκλής είναι ανακατεμένοι πραγματικά με τις "Μίζες" της Siemens καλλύτερα ο Γιώργος να τα παρατήσει. Το γιατί...το ξέρει..καλά

    benizelos







    εάν Χ.Παμπούκης και Γ.Τρεπεκλής είναι ανακατεμένοι πραγματικά με τις "Μίζες" της Siemens καλλύτερα ο Γιώργος να τα παρατήσει. Το γιατί...το ξέρει..καλά

    benizelos






    εάν Χ.Παμπούκης και Γ.Τρεπεκλής είναι ανακατεμένοι πραγματικά με τις "Μίζες" της Siemens καλλύτερα ο Γιώργος να τα παρατήσει. Το γιατί...το ξέρει..καλά

    benizelos

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση