GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Χάρης Παμπούκης σύμβουλος...

...του Γ. Tρεπεκλή στην υπόθεση της Siemens! . Η ανάμειξη του ονόματος του Γ. Τρεπεκλή , στην υπόθεση της Siemens, οδηγεί αυτόματα και σε έν...

...του Γ. Tρεπεκλή στην υπόθεση της Siemens!
.
Η ανάμειξη του ονόματος του Γ. Τρεπεκλή, στην υπόθεση της Siemens, οδηγεί αυτόματα και σε ένα άλλο πρόσωπο: Τον δικηγόρο και καθηγητή του Πανεπιστημίου Χάρη Παμπούκη. Αυτός έδινε τις νομικές συμβουλές στην εταιρεία του Γ. Tρεπεκλή όταν είχε αναλάβει την εκπροσώπηση της κοινοπραξίας SAIG, που συνεργαζόταν με την Siemens, για τα συστήματα ασφαλείας των Ολυμπιακών Αγώνων. Εχει φυσικά και μια άλλη ιδιότητα: Είναι πολύ στενός φίλος -και μυστικοσύμβουλος- του Γ. Παπανδρέου.

21 σχόλια

  1. Ανατριχιαστική καταγγελία για τον Κλαδά!

    Ανατριχιαστική καταγγελία για τον Κλαδά!



    To θέμα που αποκάλυψε ο Μ. Τριανταφυλλόπουλος για τον Σπ. Κλαδά είναι συγκλονιστικό - και μόνο η ηθική του διάσταση είναι συγκλονιστική.
    Η οικογένεια Βασιλέλη από τη Μυτιλήνη που έχασε το τετράχρονο αγόρι της το 2001 γιατί η Εθνική Τράπεζα με ένα αστείο πρόσχημα δεν επέτρεψε την εκταμίευση των 120 εκατ. δρχ, που είχαν συγκεντρωθεί από απλό κόσμο, για να πάει το παιδί στο εξωτερικό να χειρουργηθεί, τον καταγγέλει ότι ενώ του ανέθεσε την υπόθεση αυτός αδράνησε.
    Και επιπλέον κατηγορείται ότι τρία χρόνια αργότερα, στην αγωγή που έκανε η οικογένεια κατά της Τράπεζας, αυτός ήταν μάρτυρας υπεράσπισης της Τράπεζας!!!



    Ανατριχιαστική καταγγελία για τον Κλαδά!


    To θέμα που αποκάλυψε ο Μ. Τριανταφυλλόπουλος για τον Σπ. Κλαδά είναι συγκλονιστικό - και μόνο η ηθική του διάσταση είναι συγκλονιστική.
    Η οικογένεια Βασιλέλη από τη Μυτιλήνη που έχασε το τετράχρονο αγόρι της το 2001 γιατί η Εθνική Τράπεζα με ένα αστείο πρόσχημα δεν επέτρεψε την εκταμίευση των 120 εκατ. δρχ, που είχαν συγκεντρωθεί από απλό κόσμο, για να πάει το παιδί στο εξωτερικό να χειρουργηθεί, τον καταγγέλει ότι ενώ του ανέθεσε την υπόθεση αυτός αδράνησε.
    Και επιπλέον κατηγορείται ότι τρία χρόνια αργότερα, στην αγωγή που έκανε η οικογένεια κατά της Τράπεζας, αυτός ήταν μάρτυρας υπεράσπισης της Τράπεζας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρέκβιεμ του δικομματισμού
    Χρήστος Κούτρας - 11/02/2008

    Η κατακόρυφη άνοδος του ΣΥΡΙΖΑ είναι το σημαντικότερο στοιχείο του Βαρόμετρου ΣΚΑΪ / Public Issue

    Αναλυτικά όλα τα σχεδιαγράμματα του Βαρόμετρου

    Πολιτικών ανατροπών συνέχεια στο Βαρόμετρο Φεβρουαρίου της Public Issue για τον ΣΚΑΪ και την "Καθημερινή", που διενεργήθηκε το διάστημα από 5 έως 8 Φεβρουαρίου 2008.

    Μπορεί η ΝΔ να συνεχίζει να προηγείται στην πρόθεση ψήφου με 3,5 μονάδες έναντι του ΠΑΣΟΚ, (38,5% - 35%) ωστόσο ο ΣΥΡΙΖΑ εκτοξεύεται στο ποσοστό ρεκόρ 11,5%, υπερδιπλασιάζοντας το εκλογικό ποσοστό του. Το ΚΚΕ συγκεντρώνει 7,5% και ο ΛΑΟΣ 4,5%.

    Σε σχέση με το εκλογικό αποτέλεσμα του Σεπτεμβρίου 2007, η ΝΔ εμφανίζει σημαντική πτώση 3,3% και το ΠΑΣΟΚ 3,1%, ενώ εάν γίνονταν σήμερα εκλογές, η ΝΔ θα έπαιρνε 143 έδρες, το ΠΑΣΟΚ 94, ο ΣΥΡΙΖΑ 31, το ΚΚΕ 20 και ο ΛΑΟΣ 12 έδρες.

    Άνοδο, εξάλλου, καταγράφει ο ΣΥΡΙΖΑ και την ερώτηση για τη δημοτικότητα των πολιτικών κομμάτων, αφού συγκεντρώνει 55% θετικές γνώμες και 35% αρνητικές. Αντιθέτως το ΠΑΣΟΚ έχει υπερδιπλάσιες αρνητικές γνώμες απ΄ ότι θετικές (65% έναντι 31%).

    Συντριπτικά είναι τα ποσοστά δυσαρέσκειας απέναντι στα δύο μεγάλα κόμματα: Ικανοποιημένο από την κυβέρνηση δηλώνει μόνο το 19% των ερωτηθέντων (δυσαρεστημένο το 80%), ενώ η δυσαρέσκεια στο ΠΑΣΟΚ αγγίζει το 94%.


    Το σκάνδαλο Siemens. Σύμφωνα με το Βαρόμετρο της Public Issue, το 87% των ερωτηθέντων πιστεύει ότι έχουν χρηματοδοτηθεί κόμματα και πολιτικοί. Το 76% απαντά ότι η υπόθεση αφορά το ΠΑΣΟΚ και το 72% τη ΝΔ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έρχονται παγκόσμια κρύα, και τα κανιβαλικά ΜΜΕ στο ναρκισσισμό τους...
    http://klimatika.blogspot.com/2008/01/die8nis-ekehiria-alilovoi8ia_08.html
    http://www.youtube.com/watch?v=ICz4ryHJXA0
    Και για να παίρνουμε θάρρος: http://www.youtube.com/v/zvF1ha-M40U
    http://www.youtube.com/watch?v=NaXxwSUXMOw
    Κανιβαλισμός ή Αυτάρκεια και Διεθνής Συμφιλίωση;
    http://www.aee.gr/hellenic/1%20overpopulation/overpopulation%20gr.htm

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γιατί να μη πιστέψουμε το Τριανταφυλλόπουλο για αυτά που λέει για το Κλαδά το Κουκοδήμο και την οικογένεια Βασιλέλη; Με αυτά που έχουμε δει και διαβάσει όλα είναι πιθανά. Εδώ γράφηκε στις εφημερίδες, ότι ένα μόνο ομόλογο του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου που αγοράστηκε από το διοικητή το κο Τσουπίδη (άλλος φίλος του καταλληλότερου) αντί 40.000.000 ευρώ, δηλαδή 13.630.000.000 δραχμές, έχει χάσει από την αξία του τα 36.000.000 ευρώ δηλαδή 12.267.000.000 δραχμές και δεν τρέχει τίποτα. Φανταστείτε τι έχει γίνει με τα άλλα ομόλογα των ασφαλιστικών ταμείων. Σε οποιαδήποτε πολιτισμένη χώρα ή ακόμα και στη Νιγηρία, οι υπεύθυνοι θα είχαν πάει φυλακή σε 24 ώρες αν είχαν γίνει αυτά με τα ομόλογα και όχι μόνο. Εδώ όλες οι υποθέσεις μπαίνουν στο αρχείο από τους προδότες του Ελληνικού λαού

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μεχρι τώρα ήταν οι περίοικοι του Μαξίμου, τώρα είναι οι περίοικοι της Χαριλάου Τρικούπη. Τι έχει να πεί τώρα ο Γιώργος;; Παιδί ήμουν και δεν ήξερα;;;
    Πότε όμως θα μεγαλώσει και θα φέρει τη πολιτική στο προσκήνιο, αφήνοντας κατα μέρος τις πομπώδεις υβριστικές εκφράσεις;;;
    Εάν ο λαός επέλεξε μία κυβέρνηση που δεν του αξίζει, εσείς τι αξία έχετε για τον λαό αφού ήδη σας απέρριψε;; Συμβάλλετε στην απαξίωση της πολιτικής ζωής με τη στάση σας, με το άγνωστο λεξιλόγιό σας, με την υποτίμηση των άλλων. Το πρόβλημα δεν είναι μα μειωθούν οι άλλοι αλλά να εξυψωθείτε εσείς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. To Shopping & το Jumping Therapy:

    Οι ασύμετρες απειλές στον σχεδιασμό της κυβερνητικής πολιτικής.

    Η υπόθεση Ζαχόπουλου και το μεγάλο άλμα-πήδημα (χώρια τα μικρά) του Χρήστου στο κενό, έδειξαν πόσο ευάλωτος είναι ο σχεδιασμός μιας μακρόπνοης κυβερνητικής απειλής. Αν ο Χρήστος δεν είχε απιδοθεί στο αγαπημένου του ΣΠΟΡ (σε άλλες διαστάσεις χώρου ααυτή τη φορά), τίποτα δεν θα είχε συμβεί. Το επιτελείο του Πρωθυπουργού με τίποτα δεν μπορούσε να προβλέψει μία τέτοια εξέλιξη.

    Και έρχομαι τώρα στην άλλη παράμετρο: Το Shopping Therapy.
    Ο αρμόδιος υπουργός Εθνικής Οικονομίας χαράζει τα πλάνα της οικ. πολιτικής χωρίς να υπολογίσει - πως να το προβλέψει άραγε ?? - τον "κυκλοθυμισμό των ελλήνων. Ξαφνικά και χωρίς λόγο 11.000.000 πατριώτες μας επιδίδονται στο λεγόμενο Shopping Therapy, τινάζοντας στον αέρα τα πλάνα του κ. ΑΛογοσκούφη, του κ. Φώλια και όλου του οικονομικού επιτελείου της Κυβέρνησης. Ο πληθωρισμός ξεπερνάει το 4% και η ακρίβεια καλπάζει.

    Επομένως, όσο ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ και να είναι ο πρωθυπουργός μας αυτό δεν αρκεί.

    Το Shopping Therapy αναδεικνύεται ως το ΝΕΟ ΥΠΟΥΛΟ ΟΠΛΟ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ και του ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τον παίρνουμε ανα πάσα στιγμή και παντού (και στη Ελλάδα, και στον Καναδά και όπου θέλετε).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Να λοιπόν που έχει και η Χαριλάου Τρικούπη το "Gate" της...!!!

    Οσον αφορά την ΖΙΕΜΕΝΣ:

    1) Το ΠΑΣΟΚ είναι μέσα πατόκορφα εκ των πραγμάτων καθότι κυβερνούσε εκείνη την εποχή και ευθέως καταγγέλεται οτι χρηματίζονταν κατευθείαν οι υπουργοί.

    2) Η Νέα Δημοκρατία ήρθε και συνέχισε τα κόλπα του ΠΑΣΟΚ.

    3) Για τον ΣΥΡΙΖΑ βαρέσανε εξίσου οι καμπάνες για κάποιους δικηγόρους και συνδικαλιστές.

    4) Απομένει να μάθουμε οτι τα έπαιρναν και κάποιοι εργατοπατέρες στον ΟΤΕ συνδικαλιστές του ΚΚΕ.

    Και καταλήγουμε στο συμπέρασμα:

    ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΗ ΜΙΑΣ ΙΣΧΥΡΗΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τον παίρνουμε από οποιονδήποτε, οποτεδήποτε και οπουδήποτε (στην Ελλάδα, στον Καναδά και όπου αλλού βολεύεστε).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. IS



    TRIANTAFYLLOPOULOS




    A GAY;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΣΤΟ 7,6% υποχώρησε το Νοέμβριο του 2007 η ανεργία από 7,9% τον Οκτώβριο του ίδιου έτους και 9,1% τον Νοέμβριο του 2006, όπως ανακοίνωσε σήμερα η Εθνική Στατιστική Υπηρεσία Ελλάδος (ΕΣΥΕ). Το σύνολο των απασχολουμένων κατά το Νοέμβριο 2007 εκτιμάται ότι ανήλθε σε 4.542.684 άτομα. Οι άνεργοι ανήλθαν σε 373.410 άτομα και ο οικονομικά μη ενεργός πληθυσμός σε 4.299.948.

    5000,000 αραχτοι ,οπότε καταλαβαινετε γιατι εχουν επιτυχα τα ΓΥΦΤΟΚΑΝΑΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΤΙΝΕΣ.
    ΤΟ ΚΑΚΟ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΘΡΕΦΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΛΙΓΟΙ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ
    ΣΥΝ ΤΟΥΣ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΜΟΜΑΚΗΔΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ο Δήμου ο γαμημένος στρατηγός τι βγαίνει όλη την ώρα στα κανάλια; Αρνείται να παραδεχτεί ότι είναι ένα σαπισμένο σαπιοκάραβαο για εγκεφαλικό ή καρκίνο : Θέλει να τον λένε στρατηγέ να ηδονίζεται η μαλακόπουτσά του :

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Το SHOPPING THERAPY,

    Το νέο ΥΠΟΥΛΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ Κ. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ
    ===============================

    Οι εχθροί της κυβέρνησης για να πλήξουν τον ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟ πρωθυπουργό που υπήρξε σε αυτή τη χώρα, μετά από τον πρεσβύτερο ΚΚ, επιδίδονται ασυστόλως σε αγορές, κοινώς στο λεγόμενο "σόπιν θέραπι (Shopping Therapy)".

    Έτσι, μετά το Jumping Therapy, στο οποίο επεδόθη ο Χ.ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΣ, υπηρέτης αλλοτρίων της Ν.Δ συμφερόντων (του ΠΑΣΟΚ συγκεκριμένα), οι ποικιλλώνυμοι εχθροί του ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ, ανεκάλυψαν ΝΕΟ ΟΠΛΟ, το Shopping Therapy.

    Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την άνοδο των τιμών και επομένως την αμφισβήτηση της ικανότητος της κυβέρνησης και του πρωθυπουργού μας να πατάξει την ακρίβεια (προεκλογική υπόσχεση).

    Μου έλεγε γείτονάς μου πως στο φούρνο μας, ένας τύπος-κραγμένος ΠΑΣΟΚΟΣ, πήγε 3 φορές στο φούρνο και αγόρασε 17 κιλά ψωμί. Μετά από λίγη ώρα ο φούρναρης-ως είναι φυσικό σε μια ελεύθερη και ανταγωνιστική αγορά- ανέβασε την τιμή της φρατζόλας κατά 22 λεπτά.

    Αλλος μου έλεγε, ότι διάφοροι σαμποταριστές της κυβέρνησης αγοράζουν ανανάδες, ντομάτες, αγγουράκια και στη συνέχεια τα πετάνε στα σκουπίδια.

    Προτείνω καλοί μου φίλοι, να τουφεκίζεται με συνοπτικές διαδικασίες όποιος βγαίνει από super market, φούρνο, φαρμακείο, μανάβικο, έβγα, ψιλικατζίδικο, κ.λπ.

    Αλλωστε ο υπουργός μας ΦΩΛΙΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ το δήλωσε καθαρά και ξάστερα:

    "Για την ακρίβεια φταίει το shopping therapy".

    Κατόπιν τούτου, ΦΟΛΑ ΣΤΑ ΣΚΥΛΙΑ του shopping therapy.

    ΦΙΛΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ Ν.Δ.: Μην αγοράζετε τίποτα από την Ελλάδα. Κάντε τα ψώνια σας στο Λονδίνο, στο Παρίσι, στην Ελβετία, στα Σκόπια, στην Τουρκία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. To Shopping & το Jumping Therapy:
    Οι ασύμετρες απειλές στον σχεδιασμό της κυβερνητικής πολιτικής.

    Η υπόθεση Ζαχόπουλου και το μεγάλο άλμα-πήδημα (χώρια τα μικρά) του Χρήστου στο κενό, έδειξαν πόσο ευάλωτος είναι ο σχεδιασμός μιας μακρόπνοης κυβερνητικής απειλής. Αν ο Χρήστος δεν είχε απιδοθεί στο αγαπημένου του ΣΠΟΡ (σε άλλες διαστάσεις χώρου ααυτή τη φορά), τίποτα δεν θα είχε συμβεί. Το επιτελείο του Πρωθυπουργού με τίποτα δεν μπορούσε να προβλέψει μία τέτοια εξέλιξη.

    Και έρχομαι τώρα στην άλλη παράμετρο: Το Shopping Therapy.
    Ο αρμόδιος υπουργός Εθνικής Οικονομίας χαράζει τα πλάνα της οικ. πολιτικής χωρίς να υπολογίσει - πως να το προβλέψει άραγε ?? - τον "κυκλοθυμισμό των ελλήνων. Ξαφνικά και χωρίς λόγο 11.000.000 πατριώτες μας επιδίδονται στο λεγόμενο Shopping Therapy, τινάζοντας στον αέρα τα πλάνα του κ. ΑΛογοσκούφη, του κ. Φώλια και όλου του οικονομικού επιτελείου της Κυβέρνησης. Ο πληθωρισμός ξεπερνάει το 4% και η ακρίβεια καλπάζει.

    Επομένως, όσο ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ και να είναι ο πρωθυπουργός μας αυτό δεν αρκεί.

    Το Shopping Therapy αναδεικνύεται ως το ΝΕΟ ΥΠΟΥΛΟ ΟΠΛΟ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ και του ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ο Χάρης Παμπούκης σύμβουλος...
    ...του Γ. Tρεπεκλή στην υπόθεση της Siemens!


    benizelos



    Ο Χάρης Παμπούκης σύμβουλος...
    ...του Γ. Tρεπεκλή στην υπόθεση της Siemens!


    benizelos




    Ο Χάρης Παμπούκης σύμβουλος...
    ...του Γ. Tρεπεκλή στην υπόθεση της Siemens!


    benizelos





    Ο Χάρης Παμπούκης σύμβουλος...
    ...του Γ. Tρεπεκλή στην υπόθεση της Siemens!


    benizelos





    Ο Χάρης Παμπούκης σύμβουλος...
    ...του Γ. Tρεπεκλή στην υπόθεση της Siemens!


    benizelos





    Ο Χάρης Παμπούκης σύμβουλος...
    ...του Γ. Tρεπεκλή στην υπόθεση της Siemens!


    benizelos



    Ο Χάρης Παμπούκης σύμβουλος...
    ...του Γ. Tρεπεκλή στην υπόθεση της Siemens!


    benizelos




    Ο Χάρης Παμπούκης σύμβουλος...
    ...του Γ. Tρεπεκλή στην υπόθεση της Siemens!


    benizelos





    Ο Χάρης Παμπούκης σύμβουλος...
    ...του Γ. Tρεπεκλή στην υπόθεση της Siemens!


    benizelos





    Ο Χάρης Παμπούκης σύμβουλος...
    ...του Γ. Tρεπεκλή στην υπόθεση της Siemens!


    benizelos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ο Χάρης Παμπούκης σύμβουλος...
    ...του Γ. Tρεπεκλή στην υπόθεση της Siemens!


    benizelos



    Ο Χάρης Παμπούκης σύμβουλος...
    ...του Γ. Tρεπεκλή στην υπόθεση της Siemens!


    benizelos




    Ο Χάρης Παμπούκης σύμβουλος...
    ...του Γ. Tρεπεκλή στην υπόθεση της Siemens!


    benizelos





    Ο Χάρης Παμπούκης σύμβουλος...
    ...του Γ. Tρεπεκλή στην υπόθεση της Siemens!


    benizelos





    Ο Χάρης Παμπούκης σύμβουλος...
    ...του Γ. Tρεπεκλή στην υπόθεση της Siemens!


    benizelos





    Ο Χάρης Παμπούκης σύμβουλος...
    ...του Γ. Tρεπεκλή στην υπόθεση της Siemens!


    benizelos



    Ο Χάρης Παμπούκης σύμβουλος...
    ...του Γ. Tρεπεκλή στην υπόθεση της Siemens!


    benizelos




    Ο Χάρης Παμπούκης σύμβουλος...
    ...του Γ. Tρεπεκλή στην υπόθεση της Siemens!


    benizelos





    Ο Χάρης Παμπούκης σύμβουλος...
    ...του Γ. Tρεπεκλή στην υπόθεση της Siemens!


    benizelos





    Ο Χάρης Παμπούκης σύμβουλος...
    ...του Γ. Tρεπεκλή στην υπόθεση της Siemens!


    benizelos

    12 Φεβρουάριος 2008 6:44 μμ


    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΜΕΝΕΙ Ο ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΣ-ΕΚΒΙΑΣΤΗΣ-ΕΚΤΕΛΕΣΤΗΣ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ,
    ΜΑΚΗΣ Ο ΚΥΠΑΤΖΗΣ, ΝΑ ΚΤΥΠΑΕΙ ΤΟΝ
    ΚΛΑΔΑ?
    ΔΙΑΒΑΣΤΕ..ΑΠΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ.

    «Ο Σπύρος Κλαδάς έχει στενοχωρήσει αρκετούς»

    Πρόκεται για υποθέσεις λαθρεμπορίας καυσίμων με απώλεια εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ για το Δημόσιο, κυκλώματα στην Κρήτη και τα Ζωνιανά, αλλά και αποκάλυψη πλαστών και εικονικών τιμολογίων με αποδέκτη εταιρεία μέσων ενημέρωσης.


    αλλά και αποκάλυψη πλαστών και εικονικών τιμολογίων με αποδέκτη εταιρεία μέσων ενημέρωσης.


    ΕΤΣΙ ΕΞΗΓΕΙΤΕ ..
    ΓΙΑΤΙ ΜΑΚΟΥΚΟΣ ΕΧΕΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ
    ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΗΛΕΜΠΡΑΒΟΥΣ
    ΤΗΣ ΝΤΑΒΑΤΖΙΑΣ



    ΤΑ ΓΚΑΙΜΠΕΛΑΚΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΗΣ
    ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ

    ΟΥΡΛΙΑΖΟΥΝ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ..

    ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΤΟΥΣ.

    ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΜΑΣ..ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ..







    ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΜΕΝΕΙ Ο ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΣ-ΕΚΒΙΑΣΤΗΣ-ΕΚΤΕΛΕΣΤΗΣ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ,
    ΜΑΚΗΣ Ο ΚΥΠΑΤΖΗΣ, ΝΑ ΚΤΥΠΑΕΙ ΤΟΝ
    ΚΛΑΔΑ?
    ΔΙΑΒΑΣΤΕ..ΑΠΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ.

    «Ο Σπύρος Κλαδάς έχει στενοχωρήσει αρκετούς»

    Πρόκεται για υποθέσεις λαθρεμπορίας καυσίμων με απώλεια εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ για το Δημόσιο, κυκλώματα στην Κρήτη και τα Ζωνιανά, αλλά και αποκάλυψη πλαστών και εικονικών τιμολογίων με αποδέκτη εταιρεία μέσων ενημέρωσης.


    αλλά και αποκάλυψη πλαστών και εικονικών τιμολογίων με αποδέκτη εταιρεία μέσων ενημέρωσης.


    ΕΤΣΙ ΕΞΗΓΕΙΤΕ ..
    ΓΙΑΤΙ ΜΑΚΟΥΚΟΣ ΕΧΕΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ
    ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΗΛΕΜΠΡΑΒΟΥΣ
    ΤΗΣ ΝΤΑΒΑΤΖΙΑΣ



    ΤΑ ΓΚΑΙΜΠΕΛΑΚΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΗΣ
    ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ

    ΟΥΡΛΙΑΖΟΥΝ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ..

    ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΤΟΥΣ.

    ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΜΑΣ..ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ..










    ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΜΕΝΕΙ Ο ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΣ-ΕΚΒΙΑΣΤΗΣ-ΕΚΤΕΛΕΣΤΗΣ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ,
    ΜΑΚΗΣ Ο ΚΥΠΑΤΖΗΣ, ΝΑ ΚΤΥΠΑΕΙ ΤΟΝ
    ΚΛΑΔΑ?
    ΔΙΑΒΑΣΤΕ..ΑΠΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ.

    «Ο Σπύρος Κλαδάς έχει στενοχωρήσει αρκετούς»

    Πρόκεται για υποθέσεις λαθρεμπορίας καυσίμων με απώλεια εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ για το Δημόσιο, κυκλώματα στην Κρήτη και τα Ζωνιανά, αλλά και αποκάλυψη πλαστών και εικονικών τιμολογίων με αποδέκτη εταιρεία μέσων ενημέρωσης.


    αλλά και αποκάλυψη πλαστών και εικονικών τιμολογίων με αποδέκτη εταιρεία μέσων ενημέρωσης.


    ΕΤΣΙ ΕΞΗΓΕΙΤΕ ..
    ΓΙΑΤΙ ΜΑΚΟΥΚΟΣ ΕΧΕΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ
    ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΗΛΕΜΠΡΑΒΟΥΣ
    ΤΗΣ ΝΤΑΒΑΤΖΙΑΣ



    ΤΑ ΓΚΑΙΜΠΕΛΑΚΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΗΣ
    ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ

    ΟΥΡΛΙΑΖΟΥΝ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ..

    ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΤΟΥΣ.

    ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΜΑΣ..ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ..

    12 Φεβρουάριος 2008 7:09 μμ


    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    Επειδή ο Κλαδάς δεν είναι παρά η ΚΛΑΝΙΑ της υπόθεσης θελω να δω "γραμμένα" τα ονοματα των ..
    πρόεδρος και ολο το ΔΣ της τράπεζας
    υπουργός & υφυπουργός Υγείας
    διοίκηση ΙΚΑ
    εκπρόσωπος τύπου κυβέρνησης
    Απορία 1 .. ο Σημίτης με τι ήταν απασχολημένος ?
    Απορία 2 .. τι στάση ειχε κρατήσει η Ελληνική Εκκλησία ?




    Επειδή ο Κλαδάς δεν είναι παρά η ΚΛΑΝΙΑ της υπόθεσης θελω να δω "γραμμένα" τα ονοματα των ..
    πρόεδρος και ολο το ΔΣ της τράπεζας
    υπουργός & υφυπουργός Υγείας
    διοίκηση ΙΚΑ
    εκπρόσωπος τύπου κυβέρνησης
    Απορία 1 .. ο Σημίτης με τι ήταν απασχολημένος ?
    Απορία 2 .. τι στάση ειχε κρατήσει η Ελληνική Εκκλησία ?





    Επειδή ο Κλαδάς δεν είναι παρά η ΚΛΑΝΙΑ της υπόθεσης θελω να δω "γραμμένα" τα ονοματα των ..
    πρόεδρος και ολο το ΔΣ της τράπεζας
    υπουργός & υφυπουργός Υγείας
    διοίκηση ΙΚΑ
    εκπρόσωπος τύπου κυβέρνησης
    Απορία 1 .. ο Σημίτης με τι ήταν απασχολημένος ?
    Απορία 2 .. τι στάση ειχε κρατήσει η Ελληνική Εκκλησία ?





    Επειδή ο Κλαδάς δεν είναι παρά η ΚΛΑΝΙΑ της υπόθεσης θελω να δω "γραμμένα" τα ονοματα των ..
    πρόεδρος και ολο το ΔΣ της τράπεζας
    υπουργός & υφυπουργός Υγείας
    διοίκηση ΙΚΑ
    εκπρόσωπος τύπου κυβέρνησης
    Απορία 1 .. ο Σημίτης με τι ήταν απασχολημένος ?
    Απορία 2 .. τι στάση ειχε κρατήσει η Ελληνική Εκκλησία ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Αγαπητοί και εξαιρετικοί μου φίλοι

    Από την πρώτη στιγμή που είμαι εδώ έχω δηλώσει ποιος είμαι και τι κάνω.
    Πιστεύω ότι η Ελλάδα με πρωθυπουργό τον ΓΑΠ έχει να δώσει και να προσφέρει πολλά στους Έλληνες και η χώρα μας τον έχει ανάγκη και ειδικώτερα σε μας τους ομοφυλόφιλους. Στηρίζοντας αυτή την κρυστάλλινη και ξεκάθαρη θέση μου θα σας ενημερώσω και θα σας δώσω οδηγίες για ένα καυτό θέμα για την πίπα ή τσιμπούκι ή πεολειχία.

    Το πρώτο ζήτημα που πρέπει να διευκρινιστεί είναι η καθαριότητα του πέους. Ασφαλώς και αυτό λειτουργεί πολλές φορές ως ανασταλτικός παράγοντας.
    Η αλήθεια είναι ότι τα ανδρικά γεννητικά όργανα μια και είναι εξωτερικά είναι πολύ πιο καθαρά από το αιδοίο. Αρκεί βέβαια ο σύντροφός σας να μην είναι κανένας «μπίχλας» και έχει πάρει διαζύγιο με το σαπούνι. Οπότε η πίπα απαιτεί και την ανάλογη καθαριότητα από τη πλευρά του ενεργητικού.
    Προτιμήστε ο σύντροφός σας να είναι ξαπλωμένος ανάσκελα. Η καλύτερη στάση από άποψη ευκολίας και λιγότερων προβλημάτων είναι να πλησιάσετε το πέος από κάτω, δηλαδή να είστε ανάμεσα στα πόδια του και να πάρετε το πέος του στο στόμα σας χωρίς να το τραβάτε προς τα κάτω, δεν πρέπει να το ζορίζετε, να πηγαίνετε όπως πάει η γραμμή του. Πάρτε αρχικά το πέος στο χέρι σας. Αγκαλιάστε το απαλά με τα δάχτυλά σας. Με ήρεμες κινήσεις μπορείτε να παίξετε το πέος ενώ τραβάτε απαλά το πετσάκι ώστε να φανεί όλη η βάλανος (το πάνω μέρος του πέους ή αλλιώς το «αγύριστο κεφάλι). Η εξωτερική περίμετρος της βαλάνου είναι η κορόνα. Αυτή χωρίζει τη βάλανο από το υπόλοιπο σώμα του πέους. Αν ακολουθήσετε την κορόνα, στο κάτω μέρος της, θα βρείτε ένα σύνδεσμο που ενώνει τη βάλανο με το υπόλοιπο σώμα του πέους. Αυτός ο σύνδεσμος θα ενώνει τη βάλανο με το πετσάκι και είναι καθοριστικής σημασίας για τον ερεθισμό του συντρόφου σας. Πιο κάτω από τη βάλανο όπως είπαμε είναι το κυρίως σώμα του πέους. Το μέρος αυτό δεν έχει πολλές νευρικές απολήξεις και ως συνέπεια δεν παρέχει ιδιαίτερα ικανοποιητικό ερεθισμό. Επομένως το ουσιαστικό παιχνίδι παίζεται με τη βάλανο του πέους και όχι με το υπόλοιπο σώμα.
    Ο πρώτος τρόπος πίπας είναι με το μεγαλύτερο μέρος του πέους στο στόμα σας. Είναι λάθος να καταναλώνετε ενέργεια ρουφώντας ολόκληρο το πέος! Σε περίπτωση όμως που θέλετε να κάνετε κάτι τέτοιο φροντίστε ο ουρανίσκος από το στόμα σας να παίζει με τη βάλανο του πέος ώστε να μεγαλώνει ο ερεθισμός. Ο ρυθμός σας δεν πρέπει να είναι γρήγορος. Αρχικά τουλάχιστον προτιμήστε αργό ρυθμό και ανάλογα με τους αναστεναγμούς του συντρόφους σας μπορείτε να επιταχύνετε.
    Ο δεύτερος τρόπος πίπας (για καλύτερα αποτελέσματα) είναι η πίπα με τη χρήση χεριών. Με το δείκτη και τον αντίχειράς σας τραβάτε κάτω το πετσάκι του πέος και καθώς το χέρι σας πηγαίνει στη βάση του πέους η βάλανος είναι διαρκώς ακάλυπτη και ακινητοποιημένη. Εκεί αρχίζετε να κάνετε παιχνίδι με τη γλώσσας και στη συνέχεια ρουφώντας μόνο τη βάλανο. Όσο ο ερεθισμός του συντρόφους σας αυξάνει τόσο περισσότερο τραβάτε το πέος με το χέρι σας προς τα κάτω. Μέχρι να ολοκληρώσει ο σύντροφός σας.

    Εξυπακούεται ότι προσέχετε τα δόντια σας διότι άλλο πεολειχία και άλλο δάγκωμα.

    Ένας ακόμη τρόπος (και πολύ καλός) είναι ο εγκλωβισμός του πέους και κυρίως τη βάλανο του πέους ανάμεσα στην κλειστή οδοντοστοιχία με τα πλευρικά ούλα και στο μάγουλο. Είναι λίγο ζόρικος τρόπος αλλά ο ερεθισμός που προσφέρει είναι μέγιστος. Αρκούν μερικές κινήσεις του κεφαλιού της συντρόφου μας πάνω κάτω και το αποτέλεσμα είναι εγγυημένο. Απαιτεί βέβαια εξάσκηση και δεν πετυχαίνει με τη πρώτη.


    Βέβαια οι τρόποι μπορούν να εναλλάσσονται ανάλογα με το πόσο ερεθίζεται ο σύντροφός σας. Κάτι που αγνοούν πολλοί είναι οι όρχεις ή αλλιώς τα αρχίδια ή μπαλάκια. Τα αγνοούν πιστεύοντας ότι δεν αποτελούν πηγή ερωτισμού και ερεθισμού. Λάθος μεγάλο. Θα έλεγα ότι η καλή η πίπα ξεκινά με γλείψιμο των όρχεων.
    Το άλλο ζήτημα είναι τι κάνουμε όταν ο σύντροφός μας εκσπερματώσει στο στόμα μας?
    Αυτό πραγματικά αποτελεί ένα καυτό ερώτημα. Καταρχήν δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι σκοπός της πίπας είναι η ικανοποίηση του συντρόφου μας. Οπότε η εκσπερμάτωση σημαίνει (τις περισσότερες φορές) και την ικανοποίησή του.
    Που πάει όμως το σπέρμα? Το φτύνουμε διακριτικά ή το καταπίνουμε? Βέβαια υπάρχει η κλασική ρήση ότι «η καλή η πίπα καταλήγει στο στομάχι» αλλά αυτό είναι ζήτημα που καλύτερα να το κουβεντιάσετε με το σύντροφό σας. Η γεύση από το σπέρμα μη σας τρομάζει. Είναι κάτι ανάλογο με τη γεύση από το αιδοίο και έχει άμεση σχέση με τη διατροφή του συντρόφου σας.
    Βέβαια κάποιοι «πολύ άντρες» που την ώρα τις εκσπερμάτωσης προσπαθούν με τη βία και την πίεση του κεφαλιού του ερωτικού φίλου τους προσπαθούν να την κάνουν να τα πιει είναι για φτύσιμο… Στο σεξ δεν υπάρχει καταναγκασμός! Αυτό πρέπει να είναι αρχή!

    Και οπωσδήποτε μετά το τέλος της πίπας φιλήστε το σύντροφό σας διότι όπως λέει ο babis “Τέλος να διευκρινίσω ότι μετά o σύντροφοσ θα σας φιλήσει, είναι ένδειξη ότι δεν σιχαίνεται το σώμα του και σας λέει έτσι «ευχαριστώ ζουζούνι μου». Το ίδιο περιμένει από σας όταν βρίσκεστε στην ανάλογη θέση…”

    Με εκτίμηση

    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Dear babis,I do hope you can read that message... I want you to know that you are the brightest star all over the world!!!!I admire you so much!!I too am a -poustis-,you know..not as talented as you of course,but I still am!I also have the bigest crash on you!!you are so cute and so sexy that I can't help it!you really deserve that scholarship,as you are the best!!I vote for you every time!!! well,that's all for now... xoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxooxo your bigest fan,paola!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. H τέχνη της δημιουργίας
    Ο δημιουγός δεν δημιουργεί για τον εαυτό του αλλά κυρίως για τους άλλους
    Ο δημιουργός δεν περιμένει αναγνώριση του έργου του
    Ο δημιουργός δεν προσβλέπει στο οικονομικό όφελος
    Αυτές είναι οι βασικές παράμετροι του δημιουργού της τέχνης της φιλοσοφίας της επιστήμης της πολιτικής.
    Δημιουργοί ήταν ο ελ γκρέκο
    ο μάρξ ο ανταμ σμίθ ο ελ βενιζέλος
    ο ανδρέας παπανδρέου ο καραθεοδωρής ο μπίλ γκέιτς
    Όλοι σήμερα στην ελλάδα δεν δημιουργούν, απολαμβάνουν καικαταστρέφουν, μια γεννιά ολόκληρη είναι στην κατάψυξη της ιστορίας.Ο Μάκης καταστρέφει ο θέμος απολαμβάνει ο κλαδάς κλαδεύει κάθε λουλούδι ο ζαχό δημιουργεί τον πολιτισμό της νέας διακυβέρνησης ο ρουσσό κυβερνά με ψέμματα και καντρίλιες.
    Η χώρα κρέμεται στις προσωπικές σχέσεις ντόρας- μπούς τρώγοντας χαστούκια από παντού.
    Οι νταβατζήδες αλωνίζουν
    οι τούρκοι περιμένουν την κατάλληλη ώρα όπως το 1922 και το 1974.
    Τα παιδιά της ελλάδας θα πληρώσουν τα επίχειρα των νενέκων ολίγων.
    ποιά ικμάδα δημιουργίας υπάρχει
    πλαστή ευμάρεια για λίγους και
    εικονική πραγματικότητα για το λαό.
    εργα των σημίτη- καραμανλή ειναι οι τωρινές καταστάσεις η σουπιά έραψε και ο μπούλης κόβει το πανί.
    Άμα θέλει και η γιάννα να γίνει αρχηγός μας οποία κατάντια συμπολίτες.
    Ο Ελληνικός λαός έχει ευθύνη για το χάλι της χώρας.

    Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΊΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΔΙΕΞΟΔΑ
    μπουλη γρήγορα εκλογές γιατί σε ενα χρόνο θα πάρεις 25% και πολύ θα είναι.
    φύγε αγόρι μου αξιοπρεπώς σε συμβουλεύω μην ακούς το λουλη
    και το ρουσσό τον κουμουνιστάκο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Τον παίρνουμε από οποιονδήποτε, οποτεδήποτε και οπουδήποτε (στην Ελλάδα, στον Καναδά και όπου αλλού βολεύεστε).

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση