GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Θα ρίχναμε την κυβέρνηση..."

.. ...λένε στο ΠΑΣΟΚ για την υπόθεση Ζαχόπουλου. Θα έβγαζε τα στοιχεία ο Γ. Παπανδρέου αν δεν μεσολαβούσε η απόπειρα αυτοκτονίας! .... Η π...

..
...λένε στο ΠΑΣΟΚ για την υπόθεση Ζαχόπουλου. Θα έβγαζε τα στοιχεία ο Γ. Παπανδρέου αν δεν μεσολαβούσε η απόπειρα αυτοκτονίας!
....
Η πληροφορία που αποκάλυψε το Press-gr (εδώ) ότι ο Γ. Παπανδρέου είχε ενημερωθεί μέσω του Χρ. Πολυζωγόπουλου -κι αυτός μέσω του Χρ. Νικολιτσόπουλου, νομικού συμβούλου της ΓΣΕΕ- για τα στοιχεία της Εύης Τσέκου σε βάρος του Χρ. Ζαχόπουλου, εμπλουτίζεται και από νέες μαρτυρίες.
Κορυφαίο στέλεχος του ΠΑΣΟΚ έλεγε ότι πράγματι τα στοιχεία είχαν παραδοθεί -εν αγνοία ή εν γνώσει της ίδιας της Τσέκου, άγνωστο- και ότι ο Γ. Παπανδρέου είχε ζητήσει απόλυτη μυστικότητα. Το υλικό αυτό, τις καταγγελίες και τα σκάνδαλα κακοδιαχείρισης στο υπουγείο Πολιτισμού με τον εκλεκτό του πρωθυπουργού X. Ζαχόπουλο στο επίκεντρο, θα το έβγαζε σαν "βόμβα", πιθανότατα και στην τελική ομιλία του για τον προϋπολογισμό στην Βουλή, την Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου.
"Θα ήταν τόσο δυνατή η "έκρηξη" που θα μπορούσαμε να ρίξουμε και ην κυβέρνηση" έλεγε το ίδιο στέλεχος. Μεσολάβησε όμως το μεσημέρι της ίδιας μέρας η απόπειρα αυτοκτονίας του Χρ. Ζαχόπουλου κι έτσι αυτό δεν μπορούσε πια να γίνει.

110 σχόλια

  1. index

    Θα σας έλεγα τώρα τι θα έπεφτε... αλλά η ευπρέπεια δεν μου το επιτρέπει!

    Καλημέρα σας,
    για τρείς ακόμα ώρες στα σχόλια θα είναι...

    ο Αράπης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μηπως το DVD το εδωσε ο Γιωργακης στο φιλο του Καραμανλη ?
    Ανηκουν και οι δυο στην λεσχη bildemberg και βοηθα ο ενας τον αλλο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μήπως είναι στο βουνό;
    Μήπως είναι στ πηγάδι;

    Μήπως τελικώς... να κάνει η μάνα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μηπως το video το τραβηξε ο ιδιος ο Ζαχοπουλος για να εκβιαζει και να μην μπορουν να τον κουνησουν απο την θεση του ????
    Μηπως δεν επεσε μονος του αλλα τον πεταξαν απο τον 4ο οροφο ???????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σιγά εκεί στο Πασόκ, θα σκίστε τα καλσόν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. index

    ...σκανδαλααααάκι σκανδααααλάκι,
    για τα σεεεένα το 'χτισα,
    της ΝουΔού μας μπουρδελαααάκι,
    ψηφοφοοοοόρους έφτυσααααα...

    DF
    bloopers

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. RADIO ΑΡΒΥΛΑ!!!!
    κομανταντε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Οι απάτες του ΠΑΣΟΚ ξεχάστηκαν; Λόγω της παραγραφής, που ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ ΈΓΙΝΕ από την κομπανία των ανθελλήνων ΠΑΣΟΚ-ΝΔ, βρέθηκαν να είναι αθώοι οι ΚΛΕΦΤΕΣ του χρηματιστηρίου! Μαζί έκλεβαν ΠΑΣΟΚ-ΝΔ, μαζί τα ΣΚΕΠΑΣΑΝ με νόμο παραγραφής που έκαναν! Τα δισεκατομμύρια που έκλεψαν πήγαν στις τσέπες τους και κανείς δεν μπορεί να τους βάλει φυλακή! Ανάμεσα στους κλέφτες του χρηματιστηρίου ήταν και ο υιός του ανθέλληνα Ανδρέα Παπανδρέου, Νίκος Παπανδρέου σαν σύμβουλος στην Αγροτική τράπεζα! Δυστυχώς ίδια είναι τα φασιστικά γουρούνια ΠΑΣΟΚ-ΝΔ και ΜΑΖΙ κλέβουν από τους έλληνες, αλλιώς τώρα θα ήταν φυλακή ΜΑΖΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αντι να ρίξει την κυβέρνηση ας ρίξει κανένα "κρύο" στη Χάιδω που έχει να το κάνει κάτι μήνες ο κρυόκωλος και η γυναίκα έχει απελπιστεί...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Σιγά ρε που θα κάνει και πολιτικά παιχνίδια ο Γιωργάκης. Πριν ένα μήνα για διάσπαση πήγαιναν και ξαφνικά έγιναν σχεδόν κυβέρνηση?
    Τελικά τις μαλακίες τις γράφετε για να ακούτε χρηστούς ε? Γουστάρετε μπινελίκι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. H ΝΔ ξηλώνεται (33% από 42), ο Γιωργάκης χτενίζεται και καταρέει(30% από 38,2) και ο Σύριζα ανεβαίνει (6,8% από 5).


    Σύμφωνα με τα ευρήματα της δημοσκόπησης της MARC για το «Εθνος της Κυριακής», στην πρόθεση ψήφου - εάν είχαμε σήμερα εκλογές- φαίνεται ότι ΝΔ και ΠΑΣΟΚ συγκεντρώνουν μαζί μόλις το 63,3%, αποτυπώνοντας έτσι την υποχώρηση του δικομματισμού στη συγκεκριμένη πολιτική συγκυρία.


    Η μέτρηση καταγράφει χαμηλά εκλογικά ποσοστά για τη ΝΔ (33,2%) και το ΠΑΣΟΚ (30,1%) ενώ αντίθετα αυξημένα είναι τα ποσοστά για το ΚΚΕ (8,2%), τον ΣΥΡΙΖΑ (6,8%) και το κόμμα του Γ. Καρατζαφέρη (3,7%) σε σχέση πάντα με την μέτρηση της ίδιας εταιρείας τον μήνα Οκτώβριο του 2007. Ταυτόχρονα τα ευρήματα δείχνουν έντονη δυσαρέσκεια των ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ για την αντιπολιτευτική τακτική του κόμματος. Οπως είναι σαφές η έντονη και σκληρή προεκλογική αντιπαράθεση για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ άφησε πολλές πληγές ανοικτές, και το ερώτημα είναι εάν και πώς θα «κλείσουν» σύντομα.

    Για πρώτη φορά σε τέτοια έκταση αποτυπώνεται στην έρευνα της MARC μεγάλη διαρροή ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ, οι οποίοι κλίνουν προς τα αριστερά και πιο συγκεκριμένα προς τον Συνασπισμό (ενώ αντίθετα προς τη ΝΔ στρέφεται μόλις το 1,3%). Μόλις τρεισήμισι μήνες μετά τις εκλογές της 16ης Σεπτεμβρίου το ΠΑΣΟΚ «χάνει» το 6,1% των ψηφοφόρων του, το οποίο στρέφεται προς τον ΣΥΝ αλλά και το 1,9% προς το ΚΚΕ. Αξίζει να υπογραμμισθεί ότι σε σχέση με τη μέτρηση της εταιρείας MARC - Οκτώβριος 2007- ο ΣΥΡΙΖΑ αύξησε τη δύναμή του κατά 2,7 ποσοστιαίες μονάδες και το ΚΚΕ 1,2%.

    Σημειώνεται ότι σχεδόν έξι στους δέκα ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ ζητούν συνεργασία με άλλο κόμμα ενώ την ίδια θέση εκφράζει ένας στους δύο ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ.

    Τα ευρήματα της δημοσκόπησης της εταιρείας MARC αποτυπώνουν ή «φωτογραφίζουν» μια ιδιαίτερα αρνητική εικόνα τόσο για τη ΝΔ όσο και για το ΠΑΣΟΚ. Ωστόσο το καμπανάκι χτυπά κυρίως προς το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, το οποίο - σε μια ιδιαίτερη αρνητική πολιτική συγκυρία για την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας- όχι μόνο δεν κερδίζει αλλά χάνει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Κωστάκη...Γιωργάκη...λέτε.
    O λαός έχει ένστικτο.
    Καλύτερα αυτούς, παρά τραμπούκους Ιζνογκούντ που ετοιμάζονται ...παντιοτρόπως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Φίλοι μου νομίζω πως ο Σύριζα εκτοξεύεται την ώρα που ο δικοματισμός γκρεμίζεται. Αυτό είναι ελπιδοφόρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Χάιδω, Η ΓΥΝΑΊΚΑ του ΓΑΠ είναι βουργάρα ή βουργαρόφωνα; Έχω μιά γειτόνησσα βουργαρόφωνη που ονομάζεται έτσι. Φαίνεται ότι η φωνή του αίματος της Μαργαρίτας ακούστηκε στον Γιωργάκη Παπανδρέου. Για αυτό ο τόσος ανθελληνισμός του και φιλοτουρκισμός του;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. αν είχαν στοιχεία για σκάνδαλα, τέτοια που θα έριχναν την κυβέρνηση, τι τους εμπόδισε να τα καταγγείλουν και μετά την απόπειρα αυτοκτονίας; Ο μόνος που είδα χθες να βγάζει στοιχεία για απευθείας αναθέσεις ήταν βουλευτής του ΛΑΟΣ στον άλτερ. Οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ δεν είναι πουθενά. Δείχνει σε τι ύπνο βαθύ βρίσκεται το ΠΑΣΟΚ. Και προφανώς, χάνει δύναμη η ΝΔ, αλλά οι μόνοι που θα κερδίσουν είναι ΣΥΡΙΖΑ και ΛΑΟΣ... Βοήθειά μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. otan ,an, o typos arxisei na probalei kai yposthrizei tis theseis toy pasok, ti tha symbainei apo ta exhs 2: to pasok tha ehei "epitelous xipnisei"?
    oi varonoi ton media tha ehoun apofasisei oti to pasok einai i axiomatikh antipoliteysi tis horas?
    dialexte

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Αν βγαλει κανεις εκτός την ανάλυση του 10,26 ολοι οι άλλοι λέτε μαλακ... Σοβαρευτείτε λίγο ντε.Νηπιαγωγειο το κάνατε αμαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΚΟΛΗΤΑΡΑΚΙΑ ΜΟΥ ΠΑΛΗΟΪ ΜΟΥ ΦΙΛΟΙ,

    ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΕ

    ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗ ΤΟΥ ΙΛΙΟΥ (που έφαγα σπίτι σου)

    ΜΑΓΓΙΝΑ

    ΖΑΧΟΠΟΥΛΕ


    ΔΕΝ ΣΑΣ ΞΕΡΩ ΠΙΑ, ΚΑΛΟΝ ΑΓΩΓΟ !

    Κώστας Καραμανλής

    ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. 11.26 ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΒΟΛΕΥΕΙ ;;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΣΠΕΡΜΑ

    και ΑΙΜΑ

    ΣΤΗΝ ΑΥΛΗ

    ΤΟΥ ΚΑΙΣΑΡΑ
    --------------

    ΣΠΕΡΜΑ

    και ΑΙΜΑ

    ΣΤΗΝ ΑΥΛΗ

    ΤΟΥ ΚΑΙΣΑΡΑ
    --------------

    ΣΠΕΡΜΑ

    και ΑΙΜΑ

    ΣΤΗΝ ΑΥΛΗ

    ΤΟΥ ΚΑΙΣΑΡΑ
    --------------

    ΣΠΕΡΜΑ

    και ΑΙΜΑ

    ΣΤΗΝ ΑΥΛΗ

    ΤΟΥ ΚΑΙΣΑΡΑ
    --------------

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. η ΑΥΛΗ γέμισε πούστηδες

    αλλά και καραπουτσακλήδες.

    Οπου υπάρχει ζήτηση,

    υπάρχει και προσφορά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΣΚΑΝΔΑΛΑ,ΣΩΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ,
    ΘΕΜΟΣ , ΤΡΕΜΗ, ΜΑΤΖΟΥΡΑΝΗΣ
    ΕΧΟΥΝ ΠΑΙΞΕΙ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ ΤΟ ΄΄ΒΡΩΜΙΚΟ ΄89΄΄,
    ΑΝ ΔΕΝ ΜΕ ΓΕΛΑ Η ΜΝΗΜΗ ΜΟΥ

    ΑΛΛΑΞΤΕ ΣΕΝΑΡΙΟΓΡΑΦΟ...ΚΑΡΦΩΝΕΣΤΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Το πιστευω οτι θα ριχναν την κυβερνηση. Γιατι εχουν τσιπα (λογω μικρης παραμονης ακομη στην εξουσια).
    Ενω επι ΅Κινεζου¨ - ουτε το ονομα του δεν θελω ν' αναφερω - οταν γινοταν κατι εβγαινε κι ελεγε "ποιος εχει κατι στον εισαγγελεα. Ειχε και τις φυλλαδες - Τα Νεα, Το Βημα, Εθνος, λιγοτερο η Ελευθεροτυπια - τα κανανε γαργαρα.
    Αληθεια παρετηθηκε κανεις την μαυρη 8ετια '96 - '04? Αυτοκτονησε κανεις? Μπηκε κανεις φυλακη? Ενω τωρα εγιναν ολα ασχετα αν μετα απο λιγο τους βγαλαν εξω.
    Δυστυχως ισχυει και το εκμεταλευετε ο δαμαλος - Ποσο μα λειπεις Μαλβινα - το μη χειρων βελτιστον

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Η Μαίρη αφού έκανε το ντουζακι της ήρθε στο δωμάτιο όπου ήμασταν ξαπλωμένοι και οι τρεις στο κρεβάτι. . Μετά από λίγη συζήτηση μας αποκάλυψε πόσο της άρεσε το γλυφοκωλι και ότι ήταν παρθένα από τον κώλο . ήταν ευκαιρία σήμερα να το δοκιμάσει . Ο άνδρας της έλειπε για δυο μέρες οπότε είχε πολύ χρόνο ελεύθερο .

    ¶ρχισε να μας παίρνει τσιμπούκι εναλλάξ . Έτσι όπως ήταν γονατιστή πάνω στο κρεβάτι με τον κώλο τουρλωμένο δεν άντεξα και πήγα από πίσω της. Γύρισε το κεφάλι προς τα πίσω ανήσυχη.
    - θα σου γλύψω τον κώλο της είπα .

    Πήρε θέση ανάμεσα στο Γιάννη και το Δημήτρη και συνέχισε το τσιμπούκι. Εγώ άρχισα να χαϊδεύω τα κωλομέρια κοιτάζοντας αυτό το ωραίο κωλαρακι και την τρυπούλα της που καθώς άνοιξα τα κωλομέρια της φανερώθηκε σε απόσταση αναπνοής . ¶ρχισα να φιλώ τα πρώτα τα κωλομαγουλα και σιγά σιγά προχωρούσα προς την κωλοτρυπίδα. Η γλώσσα έγλυφε το εσωτερικό τους μια το ένα και μια το άλλο ώσπου έφτασε στο στόχο .

    Στην αρχή έκανα κυκλικές κινήσεις γύρω γύρω και μετά μέσα στην τρυπούλα . Η Μαίρη τούρλωσε τον κώλο της όσο μπορούσε και κρατώντας τους δυο πούτσους στα χέρια της αναστέναζε από καύλα βάζοντας το κεφάλι της στα σεντόνια. Οι άλλοι δυο της πρόσφεραν τα μαξιλάρια και αφού ακούμπησε το κεφάλι της για να είναι πιο άνετα της άνοιξα τελείως τα κωλομέρια χώνοντας τη γλώσσα όσο γινόταν πιο βαθιά . Η Μαίρη κουνούσε τον κώλο της φωνάζοντας δυνατά --ναιιιιιιιι μαρεσειιιιιιιιιιιιιιιιιι. .

    Όταν σταμάτησα η Μαίρη έβαλε το χέρι της πίσω χάιδεψε την τρυπούλα και πήγε να βάλει το δάχτυλο της μέσα . Της έπιασα το χέρι λέγοντας --θα σου βάλω εγώ κωλοδαχτυλο μωρό μου. Της έβαλα βαζελίνη και αφού έκανα λίγο μασάζ στην τρυπούλα έβαλα σιγά σιγά το δάχτυλο μέσα . Στην αρχή αντέδρασε και σφίχτηκε λίγο καθώς ένοιωσε ολόκληρο το δάχτυλο μέσα της να της ανοίγει τη στενή κωλοτρυπίδα της . σιγά σιγά όμως χαλάρωσε και αφέθηκε στην αίσθηση που ένοιωθε καθώς το δάχτυλο μπαίνω βγαινε αργά αργά στον κώλο της προετοιμάζοντας το έδαφος για τον πούτσο. Βλέποντας το δάχτυλο μου να χάνεται στην τρυπούλα της ο πούτσος δεν άντεχε άλλο . Ήθελε να χωθεί μέσα . Τον ακούμπησα στην κωλοτρυπίδα και άρχισα να τη χαϊδεύω με το πουτσοκεφαλο και μετά να το πιέζω ελαφρά χαϊδεύοντας τα κωλομέρια της .

    -χαλάρωσε μωρό μου , θα μπει πιο εύκολα.
    Όταν κατάλαβα ότι χαλάρωσε αρκετά έσπρωξα τον πούτσο και η κωλοτρυπίδα της άρχισε να ανοίγει και να μπαίνει μέσα το πουτσοκεφαλο.
    --ααααααααααααααααχχχχχχχ ......... ποναειιιιιιιιιιιιιιιιι................

    Προσπάθησε να φύγει μπροστά αλλά την είχα πιάσει από τη μέση με τα χέρια μου και το μόνο που κατάφερε ήταν να χωθεί ο πούτσος μου απότομα μέχρι τη μέση .

    - χαλάρωσε μωρό μου αυτό ήταν σε λίγο θα περάσει
    - αααααχχχχ ......με σχιζειιιιιιιιιιιιι

    Είχε αρπάξει τα μαξιλάρια με το κεφάλι χωμένο σε αυτά και φώναζε. Η στενή κωλοτρυπίδα της έσφιγγε τον πούτσο μου δυνατά και παραλίγο να χύσω . Δεν ήθελα να χύσω πριν της τον χώσω όλον μέσα. Έσκυψα μπροστά και τη φίλησα στο λαιμό χουφτώνοντας με το ένα χέρι το στήθος της

    - πάρε βαθιές αναπνοές θα νοιώσεις καλύτερα

    πήρε μερικές βαθιές αναπνοές αλλά όταν ο πούτσος συνέχισε να της ανοίγει τον κώλο και να χώνεται βαθιά μέσα
    σταμάτησε απότομα.
    Αααααααααααααααααααχχχχχχχχχχχ
    -αυτό ήταν μωρό μου ,μπήκε όλος
    - με ξεσκισεεεεε............ααααααααχχχχχχ ....... Ααααααχχχχχ....... Ο κώλος μουυυυυ

    Εεγώ είχα καρφώσει τον πούτσο μου βαθιά στον κώλο της και την έσφιγγα δυνατά. Η σκέψη ότι ο πούτσος μου ξέσκιζε το παρθένο κωλαρακι της με είχε καυλώσει πολύ. . είχα κολλήσει τα χείλη μου στο λαιμό και το χέρι μου έπαιζε με το στήθος της και κάθε τόσο έσπρωχνα τον πούτσο μου να καρφωθεί πιο βαθιά στο κωλαρακι της . Η Μαίρη συνέχισε να βογκάει αλλά μετά από λίγο που άρχισα να τον σπρώχνω πιο συχνά τέντωσε τον κώλο της προς το μέρος μου

    -το συνήθισες μωρό μου ?
    -λίγο .... . Ψιθύρισε

    Αάρχισα σιγά σιγά να τον βγάζω λίγο και να τον ξαναβάζω με αργό ρυθμό. Η Μαρία άρχισε σιγά σιγά να το απολαμβάνει . Έτσι τον έβγαζα όλο και πιο πολύ και τον ξαναχωνα μέσα αυξάνοντας και το ρυθμό. Τώρα η Μαίρη βογκούσε από ηδονή καθώς ένοιωθε τον πούτσο μου να μπαινοβγαίνει στο κωλαρακι της . εγώ όμως δεν άντεξα άλλο και καρφώνοντας τον με δύναμη στον κώλο της έχυσα μέσα της . Η Μαίρη νοιώθοντας το σπέρμα μου να πετάγεται βαθιά μέσα στον κώλο της ανοιγόκλεινε την κωλοτρυπίδα της στέλνοντας με στον έβδομο ουρανό . Βγήκα από μέσα της και πήγα πιο πίσω κοιτάζοντας την ανοιχτή κωλοτρυπίδα της που μόλις είχε ξεπαρθενιαστει.

    Ο Δημήτρης της τον κάρφωσε λίγο απότομα και πόνεσε . Τη γαμούσε με δύναμη και κάθε φορά που της τον έχωνε το σώμα του χτυπούσε δυνατά τα κωλομέρια της.
    -πιο σιγά
    - χύνω μωρό μου
    στο τελευταίο κάρφωμα έμεινε ακίνητος με τον πούτσο να χύνει βαθιά μέσα στον κώλο της.
    όταν βγήκε η Μαίρη χάιδεψε την κωλοτρυπίδα της και είπε στον Γιάννη που είχε πάρει θέση πίσω της
    -σιγά σιγά . Πονάει
    -ναι μωρό

    Ανοιξε τα κωλομέρια της και κοίταξε την κωλοτρυπίδα της . είχε ανοίξει αρκετά . Στη θέση της τρυπούλας που ούτε φαινόταν τώρα υπήρχε ένα άνοιγμα ίσα με το δάχτυλο. Έχωσε σιγά σιγά τον πούτσο του μέσα. Η Μαίρη χαλάρωσε και τούρλωσε πάλι τον κώλο της . Μπαινόβγαινε αργά αργά απολαμβάνοντας το πρώτο γαμήσι που έκανε στη Μαίρη από τον κώλο . Η Μαίρη με τη σειρά της κάθε φορά που ο Γιάννης τον έχωνε μέσα της έσπρωχνε τον κώλο της προς τα πίσω . Βογκούσε από την ηδονή που της χάριζε ο πούτσος καθώς μπαινόβγαινε στον κώλο της. . Έβλεπα τον κώλο της να καταπίνει ολόκληρο τον πούτσο του Γιάννη και το μουνί της να στάζει. . Η Μαιρουλα είχε καυλώσει πολύ . έβαλε το χέρι στο μουνί της και το χάιδευε ενώ ο Γιάννης κατάλαβε ότι δεν άντεχε άλλο και τη γαμούσε με γρήγορο ρυθμό. Η Μαίρη νοιώθοντας τον πούτσο του να μπαινοβγαίνει γρήγορα στον κώλο της έτριβε με δύναμη το μουνί της. Και Βογκούσε δυνατά. .

    Αααααχχχχ.......... Ναιιιιιι....... Αααααααχχχχ.......... Ααααααααααααχχχχχχ.......... Χυνωωωωω .......... Χυυυννωωωωωωωωωωωωωωωωωω................... . Ααααααααααχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ

    ο Γιάννης είχε χωθεί μέσα της και έχυνε και αυτός γεμίζοντας τον κώλο της με τα υγρά του.

    Η Μαίρη ηρέμησε και έμεινε ακίνητη με τα μάτια κλειστά και τον πούτσο του Γιάννη καρφωμένο στον κώλο της . Το χέρι που χάιδευε το μουνί της είχε γίνει μούσκεμα . μόλις είχε ξεπαρθενιαστει από πίσω και είχαμε χύσει και τρεις μέσα στον κώλο της . αυτό το κωλοξεσκισμα την έκανε να χύσει σαν σκύλα . όταν βγήκε ο Γιάννης από μέσα της έπεσε στο κρεβάτι με τα πόδια ανοιχτά και τον κώλο λίγο σηκωμένο . Μου ήρθε η σκέψη να της τον καρφώσω ξανά στον κώλο έτσι όπως ήταν αλλά δεν άντεχα άλλο .
    Πλυθήκαμε και φάγαμε όλοι το καταπέτασμα ψόφιοι από την κούραση . Ο κώλος της Μαίρης πονούσε και δεν ένοιωθε άνετα . αφού τη βάλαμε βαζελίνη για μαλακώσει ξαπλώσαμε για ύπνο εγώ με το Γιάννη έχοντας τη Μαίρη ανάμεσα μας στο κρεβάτι και ο Δημήτρης στον καναπέ. .

    Δεν ξέρω πόση ώρα κοιμηθήκαμε , ξύπνησα πάντως γιατί δεν ένοιωθα άνετα. Ο πούτσος μου είχε σηκωθεί και ήταν στριμωγμένος με το κωλομέρι της Μαίρης. . Τον ελευθέρωσα και κόλλησα στη Μαίρη. έτσι όπως ήταν με τον κώλο προς εμένα έπιασα το στήθος της και χάιδεψα λίγο τις ρώγες . Η Μαίρη έσπρωξε απαλά τον κώλο της και ο πούτσος μου έγινε ένα με τα κωλομέρια της . Το χέρι μου κατέβηκε προς τα κάτω και όταν έφτασε στο μουνί διαπίστωσα ότι ήταν μούσκεμα. Κοιμόταν ανάμεσα σε δυο άντρες για πρώτη φορά και αυτό την είχε ερεθίσει. χάιδεψα την κλειτορίδα της και σκίρτησε απότομα κάτι που έκανε το Γιάννη να ξυπνήσει.

    Σε λίγο παίζαμε με τις τρύπες της ,εγώ είχα χώσει το δάχτυλο στον κώλο της και ο Γιάννης στο μουνί της.

    Η Μαίρη είχε αγκαλιάσει τον Γιάννη και απολάμβανε αυτό το παιχνίδι αναστενάζοντας και κουνώντας τη λεκάνη της μπρος πίσω .

    Έβγαλα το δάχτυλο από τον κώλο της και προσπάθησα να βάλω τον πούτσο μου. Η στάση όμως δεν βόλευε και της είπα να λυγίσει τα πόδια της . Έπιασε ο Γιάννης το ένα και το κρατούσε λυγισμένο πάνω του ενώ η Μαίρη λύγισε και το άλλο βάζοντας το κάτω από το σώμα του. Έσπρωξα τον πούτσο λίγο μέσα στον κώλο της και αντέδρασε φέρνοντας το χέρι πίσω προσπαθώντας να ισιώσει τα πόδια της αλλά ο Γιάννης της τα κρατούσε γέρα και δεν μπορούσε . Ο πόνος από το ξεπαρθενιασμα δεν είχε περάσει και δυσκολευόταν .

    -ηρέμησε
    -ποναειιι ......ααααχχχχ
    - σε λίγο θα περάσει

    Τον έχωσα σιγά σιγά μέσα της και έμεινα για λίγο ακίνητος . Η Μαίρη ανάσαινε βαριά προσπαθώντας να συνηθίσει τον πόνο . άρχισα να γαμάω τον κώλο της με απαλές κινήσεις προσέχοντας να μη βγαίνει πολύ ο πούτσος και τη δυσκολεύει . Η Μαρία συνέχισε να ανασαίνει βαριά και κάπου κάπου ένα βογκητό πόνου ξέφευγε από τα χείλη της . Ίσως και η στάση αυτή να μην βόλευε . έτσι όταν ο Γιάννης είπε ότι ήταν σειρά του και τον έβγαλα ένας αναστεναγμός ανακούφισης βγήκε από τη Μαίρη .
    Ο Γιάννης την έβαλε ανάσκελα και χώθηκε στο μουνί της. Τη γαμούσε με αργό ρυθμό και η Μαίρη έδειχνε να το απολαμβάνει. Σε λίγο αλλάξαμε πάλι και τη θέση στο μουνί της πήρα εγώ . Η Μαίρη κουνούσε τη λεκάνη της στο ρυθμό που μπαινόβγαινε ο πούτσος μέσα της. . Σε λίγο οι κινήσεις έγιναν πιο έντονες η αναπνοή πιο γρήγορη και τέλος άρχισε να βογκάει σφιγκοντας με δυνατά πάνω της .

    Αααχχχχ....... Ααααααααχχχ ......... χυνωωωωωω
    συνέχισε τα βογκητά που έβγαιναν ψιθυριστά από το στόμα της προσπαθώντας να μη φωνάξει και ξυπνήσουμε τον κόσμο.

    Οταν χαλάρωσε βγήκα από μέσα της και τη χαϊδεύαμε απαλά με το Γιάννη στο στήθος και την κοιλίτσα της ενώ αυτή χάιδευε τρυφερά το μουνί της που μόλις είχε χύσει.
    - ας αλλάξουμε στάση , είπε ο Γιάννης και τη γύρισε .

    Η Μαίρη με αργές κινήσεις στήθηκε στα τέσσερα με τον κώλο πεταγμένο προς τα πάνω και το κεφάλι στο μαξιλάρι.

    Ο Γιάννης αφού χάιδεψε για λίγο τα κωλομέρια της με τον πούτσο του της έχωσε λίγο στον κώλο . Το κεφάλι της Μαρίας πετάχτηκε πάνω αλλά ο Γιάννης συνέχισε μέχρι που ο πούτσος του εξαφανίστηκε στον κώλο της
    τα χέρια της έσφιξαν το μαξιλάρι αλλά σε λίγο ακούμπησε ξανά το κεφάλι στο μαξιλάρι .
    -σιγά σιγά ψιθύρισε , πονάει λίγο
    - ναι μωρό μου

    τη γαμούσε πολύ προσεκτικά με αργές κινήσεις και η Μαίρη καθόταν σαν καλό κοριτσάκι ήρεμη με έναν πούτσο να μπαινοβγαίνει αργά αργά στον κώλο της . όταν κατάλαβε ότι πλησίαζε να χύσει βγήκε και ανέλαβα εγώ . Δεν ήθελε να τελειώσει ακόμα . είχαμε και αλλά σχέδια για τη Μαίρη. Συνέχισα με τον ίδιο αργό ρυθμό ώσπου κατάλαβα ότι η Μαίρη είχε καυλώσει πάλι . βγήκα και την είπα να συνεχίσει με το Γιάννη που ήταν ξαπλωμένος ανάσκελα . Ανέβηκε πάνω και έβαλε τον πούτσο του στο μουνί της . Την τράβηξε πάνω του και συνέχισαν το γαμήσι ενώ εγώ χάιδευα τον κώλο της και σε λίγο την κωλοτρυπίδα της . Την έβαλα κωλοδαχτυλο και τη γαμούσαμε έτσι για λίγο . Δεν ξέρω αν είχε καταλάβει τις προθέσεις μας πάντως δεν αντέδρασε. έτσι πήγα από πίσω και τον έχωσα λίγο στον κώλο της . Η Μαίρη πήγε να κουνηθεί αλλά ο Γιάννης την έσφιγγε πάνω του και το μόνο που μπορούσε να κάνει ήταν να φωνάξει.

    Ααααααααααααχχχχχχχχχχχχχ...............όχι και οι δυοοοοοο.............
    εγώ συνέχισα να τον βυθίζω αργά στον κώλο της ώσπου μπήκε όλος μέσα . Μείναμε για λίγο ακίνητοι μέσα της ενώ η Μαίρη συνέχισε να φωνάζει
    -οχιιιιιιιιιιιιιι............. . Βγαλτον ................... Δεν μπορωωωωωωωω.......... . Αααααααααχχχχχχχχχχχ

    Εμείς όμως συνεχίσαμε και αρχίσαμε να γαμάμε την Μαίρη πολύ αργά και προσεκτικά συντονισμένοι ο ένας να μπαίνει και ο άλλος να βγαίνει. Τα βογκητά της Μαίρης μας καύλωναν πιο πολύ. Οι πούτσες μπαινόβγαιναν με δυσκολία στην αρχή . σιγά σιγά όμως άνοιγαν οι τρύπες της και γινόταν πιο εύκολο. Τη γαμούσαμε έτσι αρκετή ώρα και η Μαίρη τώρα είχε ηρεμήσει και δεχόταν αδιαμαρτύρητα τις δυο πούτσες . Κάποια στιγμή αντιληφθήκαμε το Δημήτρη που μας κοίταζε όρθιος στην πόρτα τον κάναμε νόημα να ξαπλώσει στο κρεβάτι . Βγήκαμε και οι δυο από τη Μαίρη και αυτή ανέβηκε με αργές κινήσεις πάνω στο Δημήτρη . Ο Γιάννης μπήκε από τον κώλο και άρχισαν να τη γαμάνε . εγώ πήγα από πίσω και κοιτούσα το μουνί της Μαίρης και τον κώλο της να καταπίνουν τις δυο πούτσες. έτσι όπως έβλεπα να χώνονται μια στο μουνί και η άλλη στον κώλο της η καύλα μου μεγάλωνε ( είμαι και λίγο ματάκιας) οι δυο συνέχισαν με πιο γρήγορο ρυθμό κάτι που έκανε τη Μαίρη να βογκάει και να στριφογυρίζει ανάμεσα τους (να προσπαθεί δηλαδή γιατί με τις πούτσες καρφωμένες μέσα της λίγο δύσκολο).

    Σε λίγο ο Δημήτρης έχυνε μέσα στο μουνί της και η Μαίρη φώναζε στο Γιάννη .
    -χύσε .........τώρα ....... Ναιιιιιιι ............αααααααχχχχχ.......... Χυνωωωωωωωωωωωωωωωωωω

    ο Γιάννης κάρφωσε τον πούτσο του στον κώλο της και έχυνε καθώς η Μαίρη κουνούσε τον κώλο της πάνω κάτω από τη καύλα της . πολύ καυλιάρα η Μαίρη . όπως και να τη γαμούσαμε έχυνε. .

    Πρώτος έφυγε από πάνω της ο Γιάννης και μετά ο Δημήτρης γλίστρησε από κάτω της . Η Μαίρη έπεσε μπρούμυτα στο στρώμα με τα πόδια ανοιχτά στην ίδια στάση που ήταν και μετά το κωλοξεσκισμα . άνοιξα τα κωλομέρια της και κοίταξα την ξεσκισμένη κωλοτρυπίδα της . ήταν κατακόκκινη. Ξάπλωσα πάνω της τρίβοντας τον πούτσο μου
    στα κωλομέρια της . γύρισε και με κοίταξε.

    - μείνε όπως είσαι , της είπα
    ακούμπησε το κεφάλι στο μαξιλάρι και έκλεισε τα μάτια
    χάιδεψα την κωλοτρυπίδα της και το μουνί της προσπαθώντας να ανασηκώσω λίγο τον κώλο της. τώρα ήταν στη σωστή στάση

    Παραμέρισα τα κωλομέρια και ακούμπησα τον πούτσο στην κωλοτρυπίδα της . Ξάπλωσα καλά πάνω της και τον έσπρωξα σιγά σιγά μέσα μέχρι που ένοιωσα τα κωλομέρια της να ακουμπάνε πάνω μου. Μούγκρισε λίγο και έμεινα για λίγο έτσι . μετά με τα χέρια άνοιξα τα κωλομέρια της και με ένα σπρώξιμο τον κάρφωσα βαθιά στον κώλο της μούγκρισε δυνατά και τίναξε τα πόδια της . Χτυπήθηκε δυο τρεις φορές αλλά ήταν αδύνατο να κουνηθεί

    Την έσφιξα πάνω μου με τον πούτσο καρφωμένο βαθιά μέσα της και κάθε λίγο να τινάζετε μέσα στον κώλο της
    - τώρα θα σε σκίσω για καλά μωρό μου
    και άρχισα να σπρώχνω τα κωλομέρια της για να χωθεί πιο βαθιά. Η Μαίρη ένοιωθε τον πούτσο μου βαθιά μέσα της , είχε χώσει το κεφάλι στο μαξιλάρι και μούγκριζε σα θηρίο. αυτό με καύλωνε πιο πολύ , ο πούτσος μου είχε σκληρύνει και κάθε φορά που χωνόταν μέσα της ξέσκιζε τα σωθικά. είχε σηκώσει λίγο τον κώλο της για να τον παίρνει πιο άνετα και αυτό με βοηθούσε να τον χώνω πιο βαθιά. είχα καυλώσει πάρα πολύ και τη γαμούσα δυνατά ενώ η Μαίρη είχε δαγκώσει το μαξιλάρι και μούγκρισε περιμένοντας να τελειώσω με τον κώλο της . εγώ όμως δεν έλεγα να τελειώσω . έτσι όπως ήμουνα πάνω της με την κοιλιά και το στήθος μου κολλημένα στην πλάτη της και τον πούτσο μου καρφωμένο στον κώλο της , ένοιωθα μια πρωτόγνωρη ηδονή που δεν ήθελα να τελειώσει
    κατάλαβα όμως ότι αυτό ήταν αδύνατο .

    Ενοιωθα να πλησιάζει η που θα αδειάσει ο πούτσος μου μέσα στον κώλο της . Η καύλα μου ήταν τόσο μεγάλη που της τον κάρφωνα με δύναμη στον κώλο τόσο δυνατά που κοιλιά της κάθε φορά που της τον κάρφωνα κολλούσε στο στρώμα η Μαίρη χτυπιόταν αλλά δεν μπορούσε να κάνει τίποτα . όταν ήρθε η στιγμή να χύσω της τον κάρφωσα πολύ δυνατά και την κόλλησα ολόκληρη πάνω στο στρώμα . Ο πούτσος τίναζε με δύναμη το φορτίο του βαθιά στον κώλο της ενώ πίεζα με δύναμη τα κωλομέρια της μέχρι που έχυσα και την τελευταία σταγόνα ...

    Οταν ηρέμησα και βγήκα από μέσα της ανοίγοντας τα κωλομέρια της είδα την κωλοτρυπίδα της ορθάνοιχτη
    την είχαμε ξεσκίσει για καλά.

    Την άλλη μέρα η Μαίρη δυσκολευόταν να περπατήσει , πονούσε πολύ ο κώλος της .
    - με ξεσκίσατε , είπε με παράπονο . Θα κάνω να γαμηθώ ένα χρόνο

    Ποίος να σε πιστέψει Μαιρουλα μου? Και άλλες το είπαν αλλά δεν το κράτησαν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΣΚΑΝΔΑΛΑ,ΣΩΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ,
    ΘΕΜΟΣ , ΤΡΕΜΗ, ΜΑΤΖΟΥΡΑΝΗΣ
    ΕΧΟΥΝ ΠΑΙΞΕΙ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ ΤΟ ΄΄ΒΡΩΜΙΚΟ ΄89΄΄.

    ΑΛΛΑΞΤΕ ΣΕΝΑΡΙΟΓΡΑΦΟ...ΚΑΡΦΩΝΕΣΤΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Σύμφωνα με τα ευρήματα της δημοσκόπησης της MARC για το «Εθνος της Κυριακής», στην πρόθεση ψήφου - εάν είχαμε σήμερα εκλογές- φαίνεται ότι ΝΔ και ΠΑΣΟΚ συγκεντρώνουν μαζί μόλις το 63,3%, αποτυπώνοντας έτσι την υποχώρηση του δικομματισμού στη συγκεκριμένη πολιτική συγκυρία.
    Η χρονία των μικρών...

    Η μέτρηση καταγράφει χαμηλά εκλογικά ποσοστά για τη ΝΔ (33,2%) και το ΠΑΣΟΚ (30,1%) ενώ αντίθετα αυξημένα είναι τα ποσοστά για το ΚΚΕ (8,2%), τον ΣΥΡΙΖΑ (6,8%) και το κόμμα του Γ. Καρατζαφέρη (3,7%) σε σχέση πάντα με την μέτρηση της ίδιας εταιρείας τον μήνα Οκτώβριο του 2007. Ταυτόχρονα τα ευρήματα δείχνουν έντονη δυσαρέσκεια των ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ για την αντιπολιτευτική τακτική του κόμματος. Οπως είναι σαφές η έντονη και σκληρή προεκλογική αντιπαράθεση για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ άφησε πολλές πληγές ανοικτές, και το ερώτημα είναι εάν και πώς θα «κλείσουν» σύντομα.

    Για πρώτη φορά σε τέτοια έκταση αποτυπώνεται στην έρευνα της MARC μεγάλη διαρροή ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ, οι οποίοι κλίνουν προς τα αριστερά και πιο συγκεκριμένα προς τον Συνασπισμό (ενώ αντίθετα προς τη ΝΔ στρέφεται μόλις το 1,3%). Μόλις τρεισήμισι μήνες μετά τις εκλογές της 16ης Σεπτεμβρίου το ΠΑΣΟΚ «χάνει» το 6,1% των ψηφοφόρων του, το οποίο στρέφεται προς τον ΣΥΝ αλλά και το 1,9% προς το ΚΚΕ. Αξίζει να υπογραμμισθεί ότι σε σχέση με τη μέτρηση της εταιρείας MARC - Οκτώβριος 2007- ο ΣΥΡΙΖΑ αύξησε τη δύναμή του κατά 2,7 ποσοστιαίες μονάδες και το ΚΚΕ 1,2%.

    Σημειώνεται ότι σχεδόν έξι στους δέκα ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ ζητούν συνεργασία με άλλο κόμμα ενώ την ίδια θέση εκφράζει ένας στους δύο ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ.

    Τα ευρήματα της δημοσκόπησης της εταιρείας MARC αποτυπώνουν ή «φωτογραφίζουν» μια ιδιαίτερα αρνητική εικόνα τόσο για τη ΝΔ όσο και για το ΠΑΣΟΚ. Ωστόσο το καμπανάκι χτυπά κυρίως προς το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, το οποίο - σε μια ιδιαίτερη αρνητική πολιτική συγκυρία για την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας- όχι μόνο δεν κερδίζει αλλά χάνει και «δικούς του» ψηφοφόρους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Αγαπητοί φίλοι
    Τις τελευταίες μέρες ολοένα και λιγότερο νοιώθω την «ανάγκη» να παρεμβαίνω εδώ.

    Αυτά που εδώ και πολύ καιρό έγραφα, τώρα εκτυλίσσονται ενώπιον σας ως γεγονότα.

    Κάνατε λάθος όσοι στην αγωνία σας να με απαξιώσετε βιαστήκατε να με χρεώσετε σε νταβάδες.
    Κάνατε λάθος όσοι με αντιμετωπίσατε ως οιωνοσκόπο ή καφεντζού.

    Η ολιστική ανάλυση που χρησιμοποίησα σε συνδυασμό με την πολύχρονη εμπειρία μου σε ότι αφορά τη λειτουργία του καθεστώτος που πακτώθηκε στην Ελλάδα από το
    ’90 δεν μου άφηνε καμία αμφιβολία για την εξέλιξη που διαδραματίζεται στις μέρες μας.

    Το καθεστώς είναι ένα, οι νταβάδες οι ίδιοι, μόνο οι κυβερνήσεις των αχυρανθρώπων τους αλλάζουν, ενώ κάποια μικροσυμφέροντα μετατοπίζονται, αλλάζοντας λιγάκι τα ποσοστά που επιμερίζονται στο καθένα που συμμετέχει και προάγει το σύστημα της διαφθοράς.

    Κοινή η μέθοδος, κοινοί οι δίαυλοι των ελεεινών καταχραστών της λαϊκής εμπιστοσύνης, κοινά και τετριμμένα τα κόλπα της συγκάλυψης των επιμέρους σκανδάλων.

    Το σκάνδαλο όμως φίλοι μου είναι ένα και τεράστιο:
    Η ανατροφοδότηση ενός συστήματος παραεξουσίας που υπηρετείται από κομματικούς μηχανισμούς
    (συνειδητά από τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ)και άνομα συμφέροντα με τη συνδρομή ενός ολοκληρωτικού συστήματος που ελέγχει τη ροή της πληροφορίας και ευθύνεται για την αντίστοιχη ποιότητα της.

    Ο Καραμανλής αποκάλεσε τον Σημίτη αρχιερέα της διαπλοκής για να αποδειχθεί και ο ίδιος ακριβώς το ίδιο με μια μικρή διαφορά: φάνηκε αρκετά πιο ανίκανος να προστατέψει αποτελεσματικά τον εαυτό του από αυτούς που τον έστησαν στον αρχιερατικό θρόνο και τώρα είναι έτοιμοι να τον οδηγήσουν σε ελεύθερη πτώση.

    Δεν έχει σημασία τούτη την ώρα με ποιο τρόπο το καθεστώς θα αναζητήσει σανίδα σωτηρίας στο πρόσωπο της Ντόρας, αυτό που αξίζει να συγκρατήσετε είναι πώς, ότι δεν μπορεί να αναπαραχθεί καταστρέφεται.
    Στη φάση αυτή βρίσκεται το καθεστώς.

    Δυστυχώς στην κατάρρευση του θα συμπαρασύρει δημοκρατικές κατακτήσεις και τα ψήγματα πολιτικού πολιτισμού που έχουν απομείνει.
    Ο ΑΓΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. -χύσε .........τώρα ....... Ναιιιιιιι ............αααααααχχχχχ.......... Χυνωωωωωωωωωωωωωωωωωω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ναι, ναι....
    Θα τους δείχναμε εμείς, αλλά δεν προλάβαμε...
    Σιγά μη σκίσετε κάνα καλσόν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ο λογιστης Τασος Σιδηροπουλος στην Βεροια ειναι ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΗΣ. Ενημερωστε
    φιλους σας στην Βεροια για να μην καταστρεψει και αλλους πελατες του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ο Παπανδρέου μάλλον θα ρίξει το κόμμα του χωρίς να κάνει τίποτε ο Καραμανλής. Μα τι μαλακίες είναι αυτές! Αποκρύπτουν στοιχεία για πολιτικές σκοπιμότητες; Είναι σοβαροί;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. 1.10

    Εδω και χρονια, η δρομολογημένη απορρύθμιση του καθεστώτος κρύβεται, αλλά και ταυτίζεται, με την καταφυγή/επικράτηση του συστήματος 'σανίδας σωτηρίας'(όπως εσύ αναφέρεις). Αυτή η μασκαρεμένη προοπτική,από μόνη της, μήπως κι ενέχει τα αποτελέσματα του φαινομένου χιονοστιβάδας σε όλα τα επίπεδα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Ξυπνώ… αργά ανοίγω τα μάτια μου και σε κοιτώ που κοιμάσαι ακόμα.
    Αγγίζω το στήθος σου και σκέφτομαι τι ακριβώς αισθάνεσαι καθώς το χέρι μου ταξιδεύει ήσυχα, χαμηλά στο κορμί σου…
    Προσέχω να μη βγάλω κανέναν ήχο μήπως και σε ξυπνήσω
    Στο στομάχι σου ακουμπώ το κεφάλι μου για τα επόμενα πέντε λεπτά
    Απλώνεις το χέρι σου προς το μέρος μου…
    Τα δάχτυλά σου χάνονται στις τρίχες του στήθους μου
    Το χέρι μου ξεκινά ένα ταξίδι με αφετηρία το εσωτερικό μέρος των μπουτιών σου
    Χαϊδεύοντας τα αρχίδια σου ακούω τον πρώτο αναστεναγμό σου
    Τοποθετώ το χέρι μου πάνω στον πούτσο σου που ακόμα κοιμάται
    Τον μετακινώ… φέρνω την γλώσσα μου κοντά του και του δίνω ένα ευγενικό γλείψιμο
    Τον γλείφω ξανά και τον φιλώ… αργά… συμπαθητικά
    Τον παίρνω στο στόμα μου και τον αισθάνομαι που μεγαλώνει… που σκληραίνει…
    Κινώ την γλώσσα μου πάνω-κάτω, την στροβιλίζω γύρω από την κορυφή του πούτσου σου…
    Μου αρέσει να σε δοκιμάζω πρωί-πρωί…
    Μου αρέσει να αισθάνεσαι όμορφα με το πρωινό ξύπνημα
    Τώρα που ξεκίνησα δεν θέλω να σταματήσω… με τίποτα…
    Τώρα που είναι σκληρός και έχει πάρει το επιθυμητό ύψος με δυσκολία θα τον αφήσω…
    Σηκώνω το βλέμμα μου και με χαρά σε βλέπω που έχεις ξυπνήσει…
    Έχεις ξυπνήσει τόσο εσύ ο ίδιος όσο και ο πούτσος σου…
    Μου πιάνεις το χέρι και μου το σφίγγεις λέγοντάς μου ένα γενναιόδωρο ευχαριστώ…
    Είσαι τόσο ευγενικός… καλός…
    Θέλω να το ξέρεις… Άνθρωποι σαν εσένα τους αξίζει μια ιδιαίτερη φροντίδα… δεν θα μείνεις ποτέ χωρίς πίπα…
    Βλέπεις πόσο πολύ σε θέλω…
    Μάρτυρες τα μάτια μου…
    Το χέρι σου κινείται προς την κωλοτρυπίδα μου…
    Βλέπω το βλέμμα της έκπληξής σου καθώς διαπιστώνεις πόσο υγρή είναι ήδη…
    Να σου αποκαλύψω πως την ύγρανα μ’ ένα σαλιωμένο δάχτυλο πριν λίγα δευτερόλεπτα;
    Όχι…
    Παρεμβάλλεις ένα από τα δάχτυλά σου στη καυτή, υγρή σχισμή της κωλοτρυπίδας μου…
    Κατόπιν, αργά… το βυθίζεις κάνοντας τον πούτσο μου να αναστατωθεί…
    Τρίβεις τρυφερά τα τοιχώματα της κωλοτρυπίδας μου… περιπαικτικά…
    Ανασηκώνεσαι και με φιλάς στο στόμα
    Με κοιτάζεις στα μάτια και αφήνεις το δάχτυλό σου να επιταχύνει το ρυθμό κίνησης…
    Ωωωω… αισθάνομαι τόσο ωραία…
    Σ’ αγαπώ πολύ… πάρα πολύ…
    Ξαφνικά χώνεις άλλα δυο δάχτυλα μέσα μου κι εγώ λειώνω
    Τα κινείς μέσα και έξω… μέσα και έξω… μέσα και έξω
    Οι αναστεναγμοί μου συνοδεύουν κάθε σου κίνηση…
    Κραυγάζω και χύνω… νοιώθεις το σπέρμα μου να σε πυροβολεί χαμηλά στο στήθος…
    Σηκώνεσαι και παίρνεις θέση ανάμεσα στα πόδια μου…
    Ξέρεις πολύ καλά ότι το κορμί μου ικετεύει τον σκληρό πούτσο σου να μπει μέσα
    Αισθάνομαι αυτή την απελπισμένη… αυτή την διαολεμένη ανάγκη να με γαμήσεις…
    … να νοιώσω αυτό το γλυκό πόνο βαθιά μέσα μου…
    Δεν μπορώ να περιμένω άλλο
    Αισθάνομαι σαν μικρό παιδί που περιμένει στο λούνα-παρκ πάνω στην μπαλαρίνα, να ξεκινήσει ο γύρος… αυτός ο μαγικός γύρος…
    Κοιτάζουμε ο ένας τα μάτια του άλλου καθώς τρίβεις αναγνωριστικά τον πούτσο σου γύρω-γύρω από την κωλοτρυπίδα μου…
    Κατόπιν με μια γρήγορη κίνηση τον χώνεις μέσα μου… ωωω… τόσο βαθειά… πολύ βαθειά…
    Ανατρέχω το βλέμμα μου στα μάτια σου…
    Βλέπω μέσα τους την αγάπη…
    Ο πούτσος σου εφαρμόζει τέλεια μέσα μου… σαν γάντι
    εγκαθίσταται χωρίς δυσκολία
    Αρχίζεις να κινείσαι με σταθερό, αυστηρό ρυθμό μέσα κι έξω…
    Μου αρέσει η αυτοσυγκράτησή σου όταν με γαμάς…
    Με κάνεις να πιστεύω πως κάθε φορά… κάθε γαμήσι θα κρατήσει για πάντα…
    Ο πούτσος σου… το κορμί σου ολόκληρο κινείται γρήγορα και σκληρά…
    Σε βλέπω που ιδρώνεις…
    Αισθάνομαι τον πούτσο σου που γλιστρά μέσα και έξω από την κωλοτρυπίδα μου που είναι… ωωω… τόσο υγρή…
    Χρειάζεται να χύσεις για να καταλάβεις πόσο βαθειά μέσα μου βρίσκεσαι… ούτε σταγόνα δεν θα βγει έξω…
    Ακούω τους αναστεναγμούς σου…
    Ανησυχείς που δεν ακούς τους δικούς μου…
    Ο πούτσος σου εκρήγνυται μέσα μου…
    Η κίνησή του επιβραδύνεται βαθμιαία…
    Η απόδειξη της αγάπης σου ρέει μέσα στην κωλοτρυπίδα μου…
    Με κοιτάζεις και μου χαμογελάς μ’ αυτό το προκλητικό, ερωτικό χαμόγελό σου…
    Σκύβεις και γλύφεις την κωλοτρυπίδα μου…
    Προετοιμάζεις το έδαφος ξανά …

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Θέλετε "όμορφα" ερωτήματα για να μη ψάχνετε σαχλαμάρες, παπαγαλάκια και παπαγάλοι;

    - Τι σχέση έχει ο Ζαχόπουλος με τον Ψυχάρη;

    - Είναι ο ΔΟΛ στο παιχνίδι στήριξης του Καραμανλή και διασκέδασης του πραγματικού σκανδάλου ναι ή όχι;

    - Γιατί όλοι γύρω από τον Λαμπράκη έσπευσαν να δείξουν προς το ΚΑΣ , στις αποφάσεις του οποίου πράγματι υπάρχουν σκάνδαλα και όχι στην διαχείριση του Γ΄ ΚΠΣ, στο οποίο έγινα όργια με υπογραφή του Ζαχόπουλου και την προφανή ενοχή Καραμανλή;

    - Πόσα πήγαν στη Νατάσσα και γιατί οι νταβάδες το κάνουν γαργάρα;

    Μήπως γιατί έτσι θα αποκαλυφθεί η διαπλοκή Καραμανλή –ΔΟΛ σε πρώτο πλάνο;

    Μήπως, επειδή έτσι θα εξηγηθούν πολλά γεγονότα που έχουν να κάνουν με τη στάση των ΜΜΕ που ελέγχει ο Λαμπράκης, ακόμη και της ΕΡΤ;

    Γιατί ό Λαμπράκης είναι χολωμένος- έξω φρενών δηλαδή - με τον Ψυχάρη;

    Τι τραγικό λάθος διέπραξε για τα συμφέροντα του ΔΟΛ ο Ψυχάρης, σε σχέση με το χειρισμό της υπόθεσης Ζαχόπουλου;

    Σας δίνω θέματα για έρευνα φίλοι, αν ενδιαφέρεστε να κάνετε κάτι παραπάνω από προπαγάνδα.
    Ο ΑΓΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ΠΡΟΣ 1.10

    Εδω και χρονια, η δρομολογημένη απορρύθμιση του καθεστώτος κρύβεται, αλλά και ταυτίζεται, με την καταφυγή/επικράτηση των συστημάτων 'σανίδας σωτηρίας'(όπως εσύ αναφέρεις). Αυτή η μασκαρεμένη προοπτική,σαν αυτοσκοπός πλέον, μήπως κι ενέχει τα αποτελέσματα του φαινομένου χιονοστιβάδας σε όλα τα επίπεδα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. 2.31

    Ρε αει στο διάολο παλιόπουστα μεσημεριάτικα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. 2.27
    Βεβαίως!
    Ο ΑΓΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Αγαπητοί και εξαιρετικοί μου φίλοι..

    Αφού σας έδειξα πόσο σας φροντίζω δίνοντάς σας μερικές συμβουλές για την τέχνη μου,συνεχίζω.....
    στοματικος ερωτας : το απλο γλυψιμο με ενα χερι βοηθεια λιγη γλωσσα λιγο σαλιο λιγη ωρα πολυ απλα πραγματα το αρχικο σταδιο μιας σχεσης λεγεται αλλιως και πεοθυλασμος.
    τσιμπουκι : λιγο παραπανω γλυψιμο λιγο παραπανω απο ολα το επομενο σταδιο σε μια σχεση λεγεται και χαρμανιασμα η τωρα μαθαινω.
    πιπα : πολυ γλυψιμο και τα δυο χερια λιγο δαγκωμα πολυ ωρα παιχνιδι με το κεφαλι γλυψιμο τα @ρχιδι@ γλυψιμο κατω απο τα @ρχιδι@ λεγεται αλλιως και βαλτον ολο μεσα
    θανατος της πουτσ@ς : τα παντα τρελο γλυψιμο ρουφηγμα δαγκωμα κατακοκκινο κεφαλι χτυπημα στα χειλη και οτι αλλο μπορειτε να φανταστειτε λεγεται και ο θανατος ερχεται απο τα βαθεια, πολυ σκληρος να για να λιωσει και οτι αλλο θελετε εσεις

    πάντα με εκτίμηση
    babis

    ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΤΣΙΜΠΟΥΚΟΓΛΥΦΤΡΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. ΔΕΝ ΕΠΕΣΕ ΣΤΙΣ ΦΩΤΙΕΣ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕ ΚΑΙ ΑΝΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ
    ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΕΞΙΚΑΝΟΣ ΝΟΜΙΣΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΠΑΡΚΟΥΛΗΣ ?

    ΠΕΙΤΕ ΚΑΤΙ ΠΟΙΟ ΣΟΒΑΡΟ
    ΜΕΤΑ ΑΝΑΡΩΤΙΕΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΟΥΝ ΤΑ ΠΟΣΤ Ή ΣΑΣ ΡΙΧΝΟΥΝ ΣΕΝΤΟΝΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. ΔΕΝ ΕΠΕΣΕ ΣΤΙΣ ΦΩΤΙΕΣ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕ ΚΑΙ ΑΝΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ
    ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΕΞΙΚΑΝΟΣ ΝΟΜΙΣΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΠΑΡΚΟΥΛΗΣ ?

    ΠΕΙΤΕ ΚΑΤΙ ΠΟΙΟ ΣΟΒΑΡΟ
    ΜΕΤΑ ΑΝΑΡΩΤΙΕΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΟΥΝ ΤΑ ΠΟΣΤ Ή ΣΑΣ ΡΙΧΝΟΥΝ ΣΕΝΤΟΝΙΑ


    ΣΩΣΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. του «φόρτωσαν μια ατασθαλία στον ΣΕΚ πρώην ΟΣΕ, που τον οδήγησε στην αυτοκτονία» αλλά αργότερα, μετά τον θάνατό του, αποκαλύφθηκε ότι δεν ήταν υπεύθυνος.

    Το μυστικό ήταν ότι ο ίδιος έβαλε τέρμα στη ζωή του, αλλά όπως γινόταν τότε προσπάθησαν να το κρατήσουν όσο ήταν δυνατόν κρυφό. Ο Χρήστος Ζαχόπουλος έμεινε ορφανός σε ηλικία μόλις τεσσάρων-πέντε χρόνων και η μητέρα του Κλεοπάτρα έγινε μάνα και πατέρας μαζί για να τον αναθρέψει, δουλεύοντας ως τραπεζοκόμος στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ


    "Το Press-gr προηγείται στην ΠΑΡΑπληροφόρηση..."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. θανασης ζαχοπουλος

    του «φόρτωσαν μια ατασθαλία στον ΣΕΚ πρώην ΟΣΕ, που τον οδήγησε στην αυτοκτονία» αλλά αργότερα, μετά τον θάνατό του, αποκαλύφθηκε ότι δεν ήταν υπεύθυνος.

    αλλά αργότερα, μετά τον θάνατό του, αποκαλύφθηκε ότι δεν ήταν υπεύθυνος.


    αλλά αργότερα, μετά τον θάνατό του, αποκαλύφθηκε ότι δεν ήταν υπεύθυνος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Ο Χρήστος Ζαχόπουλος έμεινε ορφανός σε ηλικία μόλις τεσσάρων-πέντε χρόνων και η μητέρα του Κλεοπάτρα έγινε μάνα και πατέρας μαζί για να τον αναθρέψει, δουλεύοντας ως τραπεζοκόμος στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.


    για να τον αναθρέψει, δουλεύοντας ως τραπεζοκόμος στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.



    δουλεύοντας ως τραπεζοκόμος στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Και τώρα θα σας πω ένα όνειρο που είδα, χθες αργά το βράδυ.

    Ήταν ένα οπτικό υλικό που εμπιστεύτηκαν κάποιοι «φίλοι του» στον Καραμανλή – όχι δια του Ανδριανού – με πολλές σκηνές που αφορούσαν ιδιαιτερότητες του Ζαχόπουλου, αλλά και σκανδαλιστικά στοιχεία.

    Ο κ. Καραμανλής ενημερώθηκε και συμφώνησε στην εισήγηση το υλικό να μονταριστεί κατάλληλα, ώστε να γίνει απολύτως ροζ, ώστε να μην περιέχει στοιχεία ενοχής για τον ίδιο ή μέλη της οικογένειας του.

    Μόλις ετοιμάστηκε το μονταρισμένο υλικό προωθήθηκε σε κάποιον δημοσιογράφο από τρίτη πηγή.
    Ο δημοσιογράφος, αφού το κράτησε για λίγο, δέχθηκε «εισήγηση» από άλλον δημοσιογράφο, που μάλλον υποπτεύθηκε την αρχική προέλευση του υλικού ή ήταν στο κόλπο, να το παραδώσει εμπιστευτικά στο γραφείο τύπου του Καραμανλή.

    Έτσι κανονίστηκε το περίφημο ραντεβού με τον Ανδριανό, ο οποίος παρέλαβε το μονταρισμένο υλικό από τον πρώτο δημοσιογράφο στο πλαίσιο της εμπιστευτικότητας.
    Και έτσι έκλεισε ο κύκλος του ξεπλύματος του «οπτικο-ακουστικού» υλικού με τον φορέα-δημοσιογράφο να μην έχει καταλάβει τίποτε από την κομπίνα.

    Όλοι κατόπιν κοιμήθηκαν ήσυχοι και αυτο-ικανοποιημένοι και προχώρησαν στην σταδιακή και ήπια απομάκρυνση Ζαχόπουλου.

    Η πτώση του στο κενό όμως αιφνιδίασε και ενεργοποίησε αμέσως το μηχανισμό που θα χρωμάτιζε ροζ την « απόπειρα αυτοκτονίας του».
    Έστειλαν τότε από το Μαξίμου το «ξεπλυμένο» οπτικό υλικό στον εισαγγελέα, με σκοπό να τονίσουν την μοναδική πτυχή στην οποία επαφίονταν οι ελπίδες τους ότι θα οδηγούσαν την έρευνα: στη ροζ εκδοχή που οδήγησε στο «απονενοημένο» έναν ευαίσθητο άνθρωπο.

    Το έργο αυτό απαιτούσε και την ύπαρξη εκβιαστών. Ε, αυτοί πάντα υπάρχουν και πάντα μπορεί να εμφανιστεί ότι υπάρχουν.

    Το ερώτημα πως βρέθηκε και γιατί ο Ζαχόπουλος στον ακάλυπτο, όμως, συνεχώς διασκεδάζεται και μάλιστα με φαιδρά επιχειρήματα.

    Το ερώτημα ποιος δημοσιογράφος παρέδωσε το υλικό στο γραφείο του Πρωθυπουργού θα απαντηθεί σύντομα και τότε ο φαύλος κύκλος θα αλλάξει ίσως «φορά περιστροφής».
    Ο ΑΓΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Σημειολογικές παρατηρήσεις

    Το πολιτικό μέρος για την «επιχείρηση» ενός δεύτερο ʼ89 το αναπτύσσει ο «Παλαίμαχος» στο πρώτο κείμενο.
    Εδώ θα προβώ σε κάποιες άλλες σημειολογικές παρατηρήσεις σχετικά με κάποια πρωταγωνιστικά πρόσωπα του 1989 και σήμερα. Παρατηρήσεις για περαιτέρω έρευνα και ανάλυση.

    Παρατήρηση πρώτη: Αυτοί που πρωταγωνιστούν σήμερα, κάποιοι, από τους φανερούς, εμφανίζονται και ΤΟΤΕ. ΟΛΟΙ «κοσκωτάνθρωποι», των μηχανισμών του ΠΑΣΟΚ και άνθρωποι του Γιωργάκη, ΤΟΤΕ και σήμερα…
    Παρατήρηση δεύτερη: Ο Καλούδης ήταν το δεξί χέρι του Κοσκωτά και η πρώην γυναίκα του, η Όλγα Τρέμη, στέλεχος του Κοσκωτά. Το ίδιο και ο Ματζουράνης (ο δικηγόρος που υπερασπίζεται τους «κολλητούς» του Πολυζωγόπουλου), ήταν της παρέας!
    Παρατήρηση τρίτη: Μετά το γκρέμισμα του Κοσκωτά, αφού είχε επιτευχθεί πρώτα το γκρέμισμα του Ανδρέα, ο Καλούδης και η παρέα του επάνδρωσαν τον εκδοτικό μηχανισμό του «άσπονδου εχθρού»: Του Μπόμπολα!!!
    Παρατήρηση τέταρτη: Ο Ματζουράνης ήταν «κολλητός» δικηγόρος του μακαρίτη Ευάγγελου Γιαννόπουλου, γνωστός για τους «παρακρατικούς» του μηχανισμούς!!!
    Παρατήρηση πέμπτη: Η γυναίκα του «σκανδάλου» θήτευσε στους μηχανισμούς του ΠΑΣΟΚ.
    Παρατήρηση έκτη: Και οι δύο δικηγόροι της «σπείρας» της, των ίδιων μηχανισμών είναι: κολλητοί του Πολυζωγόπουλου!!!

    Αυτά τα λίγα προς το παρόν. Στηριχτείτε στην ανάλυση του «Παλαίμαχου», συνθέστε το παζλ, ερευνήστε το «σκάνδαλο Κοσκωτά», ποιος ήταν ο άνθρωπος και από πού εστάλη, τα πολιτικά του στηρίγματα τότε και θα ξετυλίξετε το μίτο της Αριάδνης…

    Ένα νέο ʼ89; Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα, αν η Ν.Δ. δεν φοβηθεί τις ατασθαλίες του Ζαχόπουλου, να εξελιχτεί η υπόθεση σε φάρσα. Μια φάρσα που θα αποκαλύψει το ρόλο των Νταβατζήδων, του πράσινου παρακράτους και των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών.
    ΦΥΣΙΚΑ, εγώ δεν ελπίζω. Οι γαλάζιοι και οι πράσινοι μηχανισμοί θα «διαπραγματευτούν» για να κουκουλώσουν τα άπλυτα. Κόρακας κοράκου μάτι δεν βγάζει. Εκτός και αν η σύγκρουση γίνει ανεξέλεγκτη…

    _________________
    Φωτιά και τσεκούρι όχι μόνο στους
    προσκυνημένους, αλλά και στους
    πράκτορες και προβοκάτορες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Στο κελί 23, μέσα στον Κορυδαλλό, μετρά ψέματα η Εύη
    μπας και βρει λίγο μυαλό

    Τελικά στα χέρια του ανακριτή η περίφημη ροζ κασέτα. Η ίδια η Ευούλα είχε αρνηθεί την ύπαρξή της…τελικά παίζει με τις μέρες και τα ψέματα. Μάλιστα εμφανίστηκαν θεωρίες του τύπου:εφόσον δεν υπάρχει υλικό εκβιασμού, τότε δεν υφίσταται εκβιασμός, άρα είναι θύμα η κυρία και ο Ζαχόπουλος προσπάθησε απλώς να κατασκευάσει άλλοθι!
    Η κυρία εκβίαζε υποκινούμενη από τη σπείρα των δικηγόρων. Γνωρίζει πολύ καλά ότι είναι καταδικασμένη. Έτσι και ξυπνήσει ο Ζαχόπουλος, τότε είναι που κάηκε τελείως γιατί αυτός, τώρα πια, δεν έχει κανένα λόγο να πει οποιοδήποτε ψέμα….θα πει όλη την αλήθεια και η κυρία θα μείνει ξεκρέμαστη, στο κελί 23, να μετρά γραμμές από ψέματα στους τοίχους της εγκληματικής της ηλιθιότητας….
    Η Εύη ελέγχει τα ρεύματα της επικαιρότητας και κινείται ανάλογα.
    Την κατάλληλη στιγμή θα καταλάβει ότι η σπείρα των δικηγόρων την «έκαψε», αρκεί τότε να μην είναι αργά γι’ αυτήν. Ψέμα το ψέμα, άνθρωπος δεν θα την πιστεύει! Πίσω όμως από τη σπείρα των δικηγόρων βρίσκονται βαρύγδουπα ονόματα της οικονομικής ζωής του τόπου. Εδώ η δικαιοσύνη πρέπει να ερευνήσει όλους όσους επωφελήθηκαν των «εκβιαστικών» αποχαρακτηρισμών και όσους ευνοήθηκαν από «εκβιαστικές διευκολύνσεις» Ζαχόπουλου.
    Αν φτάσει μέχρι εκεί το μαχαίρι θα εκπλαγούμε. Αλλά μάλλον θα καταλήξει πάλι σε ένα μελοδραματικό σήριαλ στα δελτία των οχτώ για να μην φτάσουν οι έρευνες σε οικονομικούς παράγοντες!
    Η Εύη λέει αλήθεια ότι δεν είχε «ερωτική σχέση» με τον Ζαχόπουλο.
    Πραγματικά ποτέ δεν τον ερωτεύτηκε. Ήταν η γυναίκα παγίδα μιας τεράστιας σπείρας που είχε μέλη δικηγόρους, τεχνικούς, πολιτική και οικονομική στήριξη. Η Ευούλα έχωσε στην κρεβατοκάμαρα τον ξελιγωμένο προϊστάμενό της και από την κλειδαρότρυπα έβλεπε ολόκληρη σπείρα δικηγόρων. Στην πραγματικότητα και οι δύο ήταν θύματα μιας τεράστιας οικονομικής πλεκτάνης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Ο Ζαχόπουλος αν μη τι άλλο, είχε ευθιξία. Προσπάθησε να αυτοκτονήσει! Στο ΠΑΣΟΚ της ρεμούλας και της διαπλοκής, τι έχουν; Πότε ζήτησε κάποιος έστω και μια συγνώμη; Ας μην ξεχνάμε: "Είπαμε να κάνει ένα δωράκι στον εαυτό του, αλλά όχι και 500 εκατομμύρια!" Και ας μην ξεχνάμε πόσοι υπουργοί του Κινήματος βρέθηκαν από τη μία μέρα στην άλλη με τεράστιες περιουσίες! Περσσεύει η υποκρισία της πράσινης συμμορίας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. 1ο Εφόσον επιζήσει ο Ζαχόπουλος έχει να κάνει πολλές μηνύσεις για τα όσα συκοφαντικά διαχέονται από τα παπαγαλάκια του πάλαι ποτέ συστήματος ΠΑΣΟΚ.

    2ο Το ΚΑΣ εισηγείται υπό την προεδρία του ΓΓ. ΔΕΝ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ.
    Στο πολυμελές ΚΑΣ παίρνουν μέρος διευθυντές και επιστήμονες του ΥΠΠΟ, αρκετοι από τους οποίους ΔΕΝ είναι Νεοδημοκράτες. Μάλιστα, οι συνεδριάσεις, όπου γίνεται εισήγηση από τον αρμόδιο υπάλληλο είανι ΑΝΟΙΚΤΕΣ και η ημερήσια διάταξη γνωστή από πριν για τους ενδιαφερομένους και τους κκ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ.
    Τους "ύποπτους αποχαρακτηρισμούς", τώρα ανακάλυψαν τα λαγωνικά της Τρικούπη ?

    3ο Μήπως η Τσέκου είναι ΠΑΣΟκα και με το λαμόγιο τον "κουμπάρο" πέραν από τη μονιμοποίηση (κουλτούρα ΠΑΣΟΚ) επεδίωξαν να πάρουν και μετρητό ?

    Μετρητό ΔΕΝ πήραν
    Mονιμοποίηση ΔΕΝ έγινε

    Αν, πραγματικά ο Ζαχόπουλος έχει κάνει αυτά τα τρομερά και φοβερά που ανακαλύπτουν όψιμα οι πολιτικοί αντίπαλοι του ΚΑραμανλή (συμπεριλαμβανομένων και των γνωστών μεγαλοεργολάβων/μεγαλοεκδοτών)και διοχετεύουν στη δημοσιότητα χωρίς απτές αποδείξεις τα μίσθαρνα δημοσιογραφικά όργανά τους, γιατί ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΜΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΛΑ ???
    Εδώ, ο Γιώργος Παπανδρέου διαμαρτύρεται ότι η ΝΔ βολεύει κατά χιλιάδες τα ΓΑΛΑΖΙΑ παιδιά.
    Μια ΜΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ακόμα ήταν το πρόβλημα ?

    Ας ελπίσουμε να ζήσει ο Ζαχόπουλος και ο καθένας να λάβει την απάντηση που αρμόζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Κάνεις λάθος Εξάκτινε. Δεν παραλαμβάνει το Μαξίμου τέτοια πράγματα απο όποιον - όποιον. Την πήγε γνωστός τους δημοσιογράφος.Που παριστάνει τον αυτόνομο και περιπετειώδη, αλλά λειτουργεί ως Πέμπτη Φάλαγγα. Ποίου; Σκέψου το λιγακι. Ποιον εξυπηρετούσαν όλες αυτές οι “αποκαλύψεις” για την εκκλησία,τις υποκλοπές κλπ; Κάποτε ο CARLOS, το “τσακάλι” είπε οτι όταν ο θείος Καραμανλής είχε επιστρέψει στην Ελλάδα, στο …μισό αεροπλάνο ήταν μέλη της 17Ν. Σήμερα τα 45αρια αντικαταστάιθηκαν όπως φαίνεται απο κάποιες πένες. Οι αντίπαλοι εξοντώνονται αλλιώς. Ηθικά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Σήμερα τα 45αρια αντικαταστάιθηκαν όπως φαίνεται απο κάποιες πένες. Οι αντίπαλοι εξοντώνονται αλλιώς. Ηθικά

    Σήμερα τα 45αρια αντικαταστάιθηκαν όπως φαίνεται απο κάποιες πένες. Οι αντίπαλοι εξοντώνονται αλλιώς. Ηθικά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Γράφεις: Σήμερα τα 45αρια αντικαταστάθηκαν όπως φαίνεται από κάποιες πένες. Οι αντίπαλοι εξοντώνονται αλλιώς. Ηθικά
    Και συμφωνώ. Το έχω γράψει άλλωστε εδώ αλλά διαφορετικά.

    Όσο για το δημοσιογράφο που μέμφεσαι ήταν πολύ σοβαρό το θέμα για να το βγάλει χωρίς να ξέρει κανείς τίποτε. Όσο πιο πολύ προχωράει τόσο πιο πολύ θα διαπιστώνετε όλοι σας ότι βρισκόμαστε μπροστά σε καραμπινάτο εκβιασμό όχι του Ζαχόπουλου αλλά της Κυβέρνησης γανικότερα. Τι στοιχεία έχει η κυρία δεν το ξέρω. Σε κάθε περίπτωση όμως εγώ αν είχα την εξουσία να αποφασίσω τι θα γίνει θα έκλεινα την ίδια μέσα και τα αφεντικά της (γιατί μάλλον έχει πολλά) για εκβίαση και τους άλλους για τις κομπίνες που έχουν κάνει. Επίσης δε νομίζω ότι την έπαιξε στον άλλον γιατί δεν τη διόρισε. Τόσους και τόσους διόρισαν. Θα διόριζαν και αυτή. Απλά τον έπιασε από το γιακά και του είπε. Κοίτα τι δωράκια σου έχω. Ή μας κάνεις αυτό, το άλλο και το άλλο, ή σε καίμε. Τώρα επειδή δεν τους παίρνει να τα πούνε λένε για διορισμούς ρόζ σκάνδαλα και πράσινα άλογα. Εδώ παίζονται δις και τώρα που μιλάμε γίνονται διαπραγματεύσεις τι θα βγει τι δε θα βγει ποιος θα πάρει ποια δουλειά και τα σχετικά. Αυτό είναι το σκάνδαλο. Με μερικές κασέτες να εκβιάζεται η κυβέρνηση. Συγγνώμη αλλά είμαστε γελοίοι αν το ανεχόμαστε αυτό. Αυτό ρε σεις σημαίνει κατάλυση πολιτεύματος. Αυτού του Μπουρδελοπολιτεύματος που έχουμε και που το λέμε δημοκρατία, που ο θεός να την κάνει δημοκρατία. Στη δημοκρατία υπάρχου θεσμοί και κανόνες. Εδώ υπάρχουν λαμόγια νταβατζήδες κι εκβιαστές.


    Α ναι και μια παρομοίωση. Παλιά καταλύαμε το πολίτευμα με τάνκς τώρα με εκβιασμούς και κωλοφυλλάδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Το Πασόκ επιστήμων ανακάλυψε τα «αίτια της αυτοκτονίας», αλλά δε μας τα λέει.

    Το Πασόκ γνωρίζει τα κοινωνικά αίτια της αυτοκτονίας αλλά στερεί από τη διεθνή επιστημονική κοινότητα τα φώτα της σοφίας του.

    Το Πασόκ δεν πιστεύει με τίποτα ότι μπορεί ένας άνθρωπος να καταφύγει στην αυτοκτονία προκειμένου να μη βιώσει τη διαπόμπευσή του και το διασυρμό του από τα διάφορα γιουσουφάκια της παρλαπιποφόρησης.

    Κακομοίρη Emile Durkheim τι έπαθες. Που να ξερες ότι έναν αιώνα μετά τη μελέτη σου για τα αίτια της αυτοκτονίας(Le Suicide)., ένα «μεγάλο δημοκρατικό κόμμα» και τα ελληνικά ΜΜΕ θα σε ξευτέλιζαν γιατί δυστυχώς οι θεωρίες σου δεν τους συμφέρουν. Ή μάλλον πρέπει να τις ράψουν στα δικά τους καραγκιοζιλίκια.

    Η διεθνής επιστημονική κοινότητα πρέπει να απαιτήσει από το Πασόκ και τα greek media να παραδώσουν στους λαούς της Γης την κρυφή κοινωνιολογική σοφία που κατέχουν και να πάψουν να γεύονται, κατ’ αποκλειστικότητα, τους δι' επιφοιτήσεως, καρπούς αυτής της σοφίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Καταρρέουν οι καναλαρχικές σκεωρίες για τους αποχαρακτηρισμούς Ζαχόπουλου


    Έχουν ήδη καταρρεύσει πάρα πολλά από τα ψέματα που λέγονται στα κανάλια της διαπλοκής, γύρω από το θέμα Ζαχόπουλου και το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο(ΚΑΣ). Οι νταβατζήδες όμως δεν κάνουν ποτέ λάθος, άρα και το άρθρο αυτό ανήκει στη σφαίρα της Χαλιμάς.
    Ο Ζαχόπουλος ήταν Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Πολιτισμού και άρα πρόεδρος του ΚΑΣ, όπως ακόμα βλέπετε στο Υπουργείο Πολιτισμού.
    Το ΚΑΣ όμως δεν είναι μια παιδική χαρά που την κάνει κουμάντο ένας προεδράκος, έστω και με διπλή ψήφο. Είναι μια σύνθεση από 34 τακτικά και αναπληρωματικά μέλη , με πλήρη επιστημονική καταξίωση και επάρκεια και με δεδομένες τις διαφορετικές επιστημονικές μεθόδους που προσεγγίζουν τους χαρακτηρισμούς και αποχαρακτηρισμούς αρχαιολογικών χώρων. Πράγμα που σημαίνει ότι οι επιστημονικές διαφορές μεταξύ τους είναι τεράστιες και άρα ο «έλεγχός» τους, όπως αφήνουν τα καλοπληρωμένα «πλην τίμια», τσαχπινιάρικα γιουσουφάκια των καναλιών να εννοηθεί, είναι αδύνατος. Έτσι όπως τα λένε τα κανάλια, ο Ζαχόπουλος μόνος του χαρακτήριζε, αποχαρακτήριζε, έχοντας γραμμένους τους επιστήμονες του ΚΑΣ ή είχε μετατρέψει σε άβουλα πιόνια ένα υψηλού επιπέδου επιστημονικό γνωμοδοτικό συμβούλιο, που σχεδόν πάντοτε (απειροελάχιστες εξαιρέσεις), ο εκάστοτε ΥπΠο υπογράφει τις γνωμοδοτήσεις του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Οι ρόμπες της παραπληροφόρησης επιδίδονται σε έναν αγώνα απεριόριστης διαστρέβλωσης για να μας πείσουν ότι ο Ζαχόπουλος ήταν υπερυπουργός και μάλλον υπερπρωθυπουργός της Ελλάδας. Όλες οι κρυφές εξουσίες της χώρας περνούσαν από το ραδιούργο Αδάμ γκόμενο της Εύης.
    Είχε τεράστια ισχύ, απόλυτη παντοδυναμία και παντός είδους υπερεξουσίες. Ήταν καραδεσπότης του ελληνικού πολιτισμού και εκπροσωπούσε όλο το αρχαίο κακό, διαχειριζόμενος εν λευκώ τα δις της Ευρώπης.
    Αλλά….υπάρχει ένα τεράστιο αλλά:
    1ον Δε μπορούσε να διορίσει τη γκόμενα στο δημόσιο, ενώ είχε διορίσει δεκάδες χιλιάδες γαλάζια παιδιά και
    2ον Δεν είχε 200 χιλιάρικα να της δώσει, να βγάλει το σκασμό, ενώ είχε ξεφύγει τελείως στις μίζες και στο φαγοπότι του δημόσιου χρήματος!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. 3.56
    Ωραίο! Το αφιερώνω στο "ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Το ΠΑΣΟΚ έκανε εδώ διπλό εκβιασμό: οι άνθρωποί του προσπάθησαν να εκμεταλλευθούν την κατάσταση, αποσταθεροποιώντας την κυβέρνηση και φροντίζοντας παράλληλα για το πορτοφόλι τους. Παλιά μου τέχνη κόσκινο... Όπως έκαναν επί είκοσι χρόνια, με την πλάτη της Αριστεράς (τα ρετάλια δηλαδή), προκαλώντας την αντίδραση του απλού κοσμάκη, που δεν εμπιστεύεται τα πράσινα λαμόγια στο ελάχιστο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΥ

    «Η ηθική κοι-
    νωνία, η κοινωνία των αγ-
    γέλων εκμεταλλεύτηκε ένα
    ηθικό μου παράπτωμα, βρί-
    σκοντας την κατάλληλη πο-
    λιτική αποδοχή. Επεσα βορά
    στο στόμα των λεόντων. Ενα
    ηθικό παράπτωμά μου έδωσε
    την ευκαιρία σε εκβιαστές να
    αποκτήσουν υλικό. Μου ζήτη-
    σαν χρήματα και εμμέσως δι-
    ευκολύνσεις σε αρχαιολογικά
    θέματα. Αρνήθηκα να υποκύ-
    ψω. Μου έδωσαν και αριθμό
    λογαριασμού που ανήκε σε
    έναν από τους πρωτεργάτες.
    Το υλικό αυτό βρήκε ευήκοα
    πολιτικά ώτα προκειμένου να
    γίνει πιο εύπεπτος ο πολιτικός
    εκβιασμός. Αρκεί ένα λάθος,
    άραγε, στην τέλεια κοινωνία
    μας για να σπιλώσουμε, να
    διαγράψουμε μια ζωή;
    Ο μηχανισμός στήθηκε, με
    σκοπό μια ολόκληρη ζωή αρ-
    χών και αγώνων να πέσει βορά
    στην αρένα. Δεν μπόρεσαν να
    με σπιλώσουν πολιτικά, θέλη-
    σαν να με εξαφανίσουν ηθικά.
    Θέλετε αίμα; Θέλετε κρέας
    στην αρένα; Θα το έχετε.
    Ζητώ συγγνώμη από όσους με
    αγάπησαν και με στήριξαν»

    ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΣΚΥΛΙΑ
    ΗΘΕΛΑΝ ΤΗΝ ΗΘΙΚΗ ΤΟΥ ΕΞΟΝΤΩΣΗ..

    ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΕ..ΚΑΤΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ.. ΑΙΜΑ..ΚΡΕΑΣ..ΜΥΑΛΑ.

    Η ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΥ
    ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    ΠΡΑΞΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΣΤΗΝ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ
    ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΜΜΕ-ΕΚΒΙΑΣΤΩΝ
    ΕΛΠΙΖΩ Η ΘΥΣΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΕΙ ΧΑΜΕΝΗ


    "ΘΕΛΕΤΕ ΑΙΜΑ"?
    "ΘΕΛΕΤΕ ΚΡΕΑΣ ΣΤΗΝ ΑΡΕΝΑ"?
    "ΘΑ ΤΟ ΕΧΕΤΕ"


    ΘΑ ΤΟ ΕΧΕΤΕ...

    ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΞΗ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑΣ..
    ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΣ..
    ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΜΙΝΤΙΑΚΗ ΧΟΥΝΤΑ..


    ΑΞΙΟΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Κοιτάξτε ποιοι σιχαμένοι φωνάζουν για "αποχαρακτηρισμούς", ξεχνώντας τα έργα και τις ημέρες κάποιων επί ΠΑΣΟΚ στο ΥΠΠΟ! Μιλάμε για διώξεις για κακουργήματα! Φωνάζουν όλοι, φωνάζουν και οι ιδιοκτήτες μεταλλείων, προσπαθώντας να απαξιώσουν το ΚΑΣ! Έλεος, κάποιος να μας σώσει από την απύθμενη υποκρισία της ευρύτερης Αριστεράς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Η Ιστορία θα γράψει με χρυσά γράμματα το όνομα Ζαχόπουλος! Όταν καταλιγιάσει ο αχός, η μόνη κερδισμένη από αυτή την υπόθεση, την υπόθεση της θυσίας του Ζαχόπουλου, θα είναι η κοινωνία μας. Τελικά, υπάρχουν άνθρωποι με αρχές. Πολύ θλιβερό το θέαμα ανθρώπων των media, που υπερασπίζονται την ηθική αυτουργό της απόπειρας εξόντωσης του Ζαχόπουλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. ΤΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΤΗΣ ΕΥΗΣ

    ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ
    ΗΡΕΜΗΣΤΕ..ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΠΟΥΤΑΝΑ.
    ΔΕΝ ΓΑΜΗΘΗΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΕΞΙΑ ΓΙΑ
    ΜΙΑ ΚΩΛΟΘΕΣΟΥΛΑ.
    ΘΥΣΙΑΣΤΗΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ.
    ΓΑΜΗΘΗΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΩ ΤΗΝ ΔΕΞΙΑ.
    ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΔΕΝ
    ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΝΑ ΡΙΞΟΥΜΕ ΤΟΝ
    ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΜΕΣΑ.
    ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΜΩΣ ΑΛΛΑ.."ΚΟΛΠΑ"..
    ΕΙΜΑΙ Η ΜΕΓΚΑ-ΛΗ ΗΡΩΙΔΑ ΤΗΣ
    ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Πολλά παιχνίδια ακόμα και προβοκάτσιες θα «στηθούν» εναντίον του Καραμανλή από τους Νταβατζήδες και τους πρακτορικούς μηχανισμούς των Αμερικανών.
    Για να μην αγόμαστε και φερόμαστε, όπως το νερό μέσα στο αυλάκι, καλό θα είναι να μελετήσουμε πιο προσεκτική την πολιτική πραγματικότητα.
    Ένα σημαντικό κείμενο που συμβάλλει σε αυτή τη γνώση και εξηγεί πολλά είναι του υποστρατήγου ε.α. Νίκου Καρατουλιώτη: «Οι αγωγοί θωρακίζονται με ρωσικά άρματα».
    Δημοσιεύεται στο περιοδικό ΡΕΣΑΛΤΟ που κυκλοφορεί στα περίπτερα και βιβλιοπωλεία.
    _________________
    Θέλησαν να μας εξοντώσουν,
    αλλά δεν τα κατάφεραν.
    Εμαστε ακόμα ζωντανοί κι αυτό
    είναι το κυριότερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Η Μαφία των Αρχινονών της Ελλάδας και οι εκβιαστικοί μηχανισμοί.


    Η Όλγα, η σκυλίτσα του Μπόμπολα, ενημέρωσε αμέσως μόλις κατάλαβε την σπουδαιότητα του υλικού που υφάρπαξε, το Mεγάλο Αφεντικό. Ο Αρχινονός της Ελλάδας και η υπόλοιπη Μαφία, ποτέ δεν έχουν εγκαταλείψει τα σχέδια αποσταθεροποίησης του Καραμανλή και άδραξε την ευκαιρία για σκηνοθεσία εκβιασμών....το αγαπημένο τους χόμπι άλλωστε.

    Οι νταβατζήδες είχαν στήσει το κύκλωμα παρακολούθησης Καραμανλή σε συνεργασία με την Αμερικάνικη Πρεσβεία πολύ πριν τη γνωστή περίοδο των υποκλοπών. Παλαιότερα μεσολαβούσε "αυθόρμητα" η "17η Νοέμβρη". Τώρα υπάρχουν άλλες μέθοδοι χειραγώγησης του συστήματος!
    Κάτι σούρτα φέρτα του Καραμανλή με Ρώσους, είχαν τρομάξει το "γοητευτικό" κόσμο του Επενδυτή-Νταβατζή. Ο Καραμανλής τόπαιζε ανεξάρτητος, οπότε πρέπει να του ψήσουν το ψάρι στα χείλη. Δεν τους έβγαινε εύκολα, οπότε ενεργοποίησαν κλασικούς μηχανισμούς παρακολούθησης με ρουφιάνους, κοριτσάκια, λεσβίες και αγοράκια για να εκβιάζουν ένα σύστημα που θεωρούν ότι τους ανήκει άνευ όρων. Όσο πιο κοντά γίνεται στον Καραμανλή και στην Νατάσα, τόσο πιο καλά..
    Αμερική, CIA και τα δουλικά τους οι νταβατζήδες (θύματα συχνά και οι ίδιοι διαφόρων εκβιασμών "μυστικών" ή σκηνοθετημένων πληροφοριών). Έτσι δένεται το σύστημα. Τέτοιους εκβιασμούς με σεξουαλικό περιεχόμενο έχουν υποστεί όλοι οι Πρωθυπουργοί μας, μετά τη Χούντα. Άλλες τόσες (plus κοκαΐνες και αγοράκια) έχουν υποστεί και οι ίδιοι οι νταβατζήδες. Στημένη βρώμα και παγίδες δυσωδίας.
    Για διάλειμμα βάζουμε φωτιές και καίμε όλη την Ελλάδα.
    Ή εμάς ή τίποτα. Με τους Ρώσους ποτέ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. ΜΕΓΑΛΗ ΑΓΩΝΙΑ ΔΙΑΚΡΙΝΩ ΓΙΑ
    ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΕΥΗΣ..
    ΝΟΜΙΚΟΙ
    ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ
    ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ
    ΜΑΙΝΤΑΝΟΙ
    ΟΛΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΑΘΩΩΣΟΥΝ ΤΗΝ
    ΕΥΟΥΛΑ..
    ΓΙΑΤΙ?
    ΠΟΙΟΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΜΗΠΩΣ ΣΠΑΣΕΙ ΚΑΙ
    ΤΟΥΣ ΚΑΡΦΩΣΗ..
    ΚΑΠΟΙΟ ΜΕΓΚΑ-λο ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΠΡΕΠΕΙ
    ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΛΕΓΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ..
    ΜΕΓΚΑ-ΛΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΣΟΥΛΙΤΣΑ..
    ΠΕΡΙΕΡΓΟ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. ΝΕΑ ΜΕΓΚΑ-ΛΗ ΕΘΝΙΚΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.

    ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΕΤΑΙ ΝΕΟΣ ΑΓΩΓΟΣ.
    ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ
    ΠΡΕΣΒΕΙΑ.
    ΘΑ ΠΑΡΕΧΕΙ ΔΙΣ ΔΟΛΑΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΣΕΤΕΣ
    ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΥΣ.

    ΤΡΙΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΘΑ ΤΡΟΦΟΔΟΤΕΙ Ο ΑΓΩΓΟΣ..


    ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
    ΜΠΟΥΣ-ΝΤΟΠΙΟΥ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ-ΝΤΑΒΑΔΩΝ-ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΔΩΝ-ΣΗΜΙΤΙΚΩΝ
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΜΗΣΗ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ.

    Ο ΑΓΩΓΟΣ ΤΩΝ ΥΠΟΚΛΟΠΩΝ ΘΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. ΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΔΕΧΤΩ ΟΤΙ "ΕΚΛΕΨΑ".
    ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ?
    ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΜΟΥ ΣΕ
    ΘΑΝΑΤΟ.
    ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΚΕΙ ΑΥΤΟ?
    ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΩ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ?

    ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΣ



    ΘΕΛΑΤΕ ΠΡΙΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΩ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΩ
    ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΥΙΟ ΜΟΥ?
    ΣΥΓΝΩΜΗ ΔΕΝ ΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΑ.

    ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΣ



    ΑΛΗΤΗ ΖΑΧΟΠΟΥΛΕ
    ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΡΚΕΙ Η ΑΥΤΟΤΙΜΩΡΙΑ ΣΟΥ
    ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΗΣ,ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΑΤΑΣΑ ΠΡΙΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΗΣ.

    ΠΡΑΚΤΟΡΑΚΙΑ ΤΗΣ ΝΤΑΒΑ-CIA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. Όταν τα «εργαλεία» των οικονομικών κέντρων εξουσίας και των Αμερικανών βάλλουν σύσσωμα, ενορχηστρωμένα και λυσσαλέα εναντίον μιας «δεξιάς» κυβέρνησης, κυβέρνησης του κεφαλαίου, κάτι δεν πάει καλά!
    Όταν οι ιδεολογικές μήτρες του καθεστώτος και όλα τα πολιτικά, δημοσιογραφικά και πνευματικά τους φερέφωνα θρηνούν για το Ασφαλιστικό, τον ΟΤΕ, τη ΔΕΗ κ.λπ. ή χύνουν ποταμούς δακρύων οργής για τα σκάνδαλα και την κρατική σήψη, τότε κάτι «μαγειρεύεται»!
    Οι πνιγηρές πολιτικές αναθυμιάσει που αναδίδονται από παντού και κυρίως από τους κραγμένους Αμερικανούς πράκτορες των ΜΜΕ δεν θυμίζουν απλώς το μαύρο 1989. Καταγράφουν μια κατάσταση ακόμα πιο εφιαλτική, απείρως χειρότερη και αποκρουστική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. Οι Πραιτοριανοί της αυτοκρατορίας ουρλιάζουν σαν ύαινες εναντίον της κυβέρνησης. Αν παρακολουθήσει κανείς τα Μέσα Μαζικής Χειραγώγησης και Απάτης και ιδιαίτερα τους Αμερικανούς γενίτσαρους (τους μεγαλοδημοσιογάφους) θα διαπιστώσει αβίαστα ότι έχουν κηρύξει έναν ανελέητο πόλεμο κατά του Καραμανλή, με πρόσχημα τα σκάνδαλα, τη σήψη, τη διάβρωση, την «εξυγίανση». Το πιο σάπιο, διαβρωμένο, διαπλεκόμενο και κατευθυνόμενο κομμάτι της ελληνικής κοινωνίας μας παραδίδει μαθήματα «δημοκρατίας», «εντιμότητας» και «ήθους»…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. RE BABI ASE MAS RE FILE MH MAS ZALIZHS ME TA REKTIFIE TOY KOLOY SOY.EXOYME KAI TO SYNDROMO TOY THERMOKHPIOY.EPIBARINHS TO PERIBALLON RE EYRYPROKTE ME TIS ANATHYMIASEIS TOY KRATHRA SOY.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. Ο Χρήστος Ζαχόπουλος έμεινε ορφανός σε ηλικία μόλις τεσσάρων-πέντε χρόνων και η μητέρα του Κλεοπάτρα έγινε μάνα και πατέρας μαζί για να τον αναθρέψει, δουλεύοντας ως τραπεζοκόμος στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.


    για να τον αναθρέψει, δουλεύοντας ως τραπεζοκόμος στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.



    δουλεύοντας ως τραπεζοκόμος στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. θανασης ζαχοπουλος

    του «φόρτωσαν μια ατασθαλία στον ΣΕΚ πρώην ΟΣΕ, που τον οδήγησε στην αυτοκτονία» αλλά αργότερα, μετά τον θάνατό του, αποκαλύφθηκε ότι δεν ήταν υπεύθυνος.

    αλλά αργότερα, μετά τον θάνατό του, αποκαλύφθηκε ότι δεν ήταν υπεύθυνος.


    αλλά αργότερα, μετά τον θάνατό του, αποκαλύφθηκε ότι δεν ήταν υπεύθυνος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. Σύμφωνα με τα ευρήματα της δημοσκόπησης της MARC για το «Εθνος της Κυριακής», στην πρόθεση ψήφου - εάν είχαμε σήμερα εκλογές- φαίνεται ότι ΝΔ και ΠΑΣΟΚ συγκεντρώνουν μαζί μόλις το 63,3%, αποτυπώνοντας έτσι την υποχώρηση του δικομματισμού στη συγκεκριμένη πολιτική συγκυρία.
    Η χρονία των μικρών...

    Η μέτρηση καταγράφει χαμηλά εκλογικά ποσοστά για τη ΝΔ (33,2%) και το ΠΑΣΟΚ (30,1%) ενώ αντίθετα αυξημένα είναι τα ποσοστά για το ΚΚΕ (8,2%), τον ΣΥΡΙΖΑ (6,8%) και το κόμμα του Γ. Καρατζαφέρη (3,7%) σε σχέση πάντα με την μέτρηση της ίδιας εταιρείας τον μήνα Οκτώβριο του 2007. Ταυτόχρονα τα ευρήματα δείχνουν έντονη δυσαρέσκεια των ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ για την αντιπολιτευτική τακτική του κόμματος. Οπως είναι σαφές η έντονη και σκληρή προεκλογική αντιπαράθεση για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ άφησε πολλές πληγές ανοικτές, και το ερώτημα είναι εάν και πώς θα «κλείσουν» σύντομα.

    Για πρώτη φορά σε τέτοια έκταση αποτυπώνεται στην έρευνα της MARC μεγάλη διαρροή ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ, οι οποίοι κλίνουν προς τα αριστερά και πιο συγκεκριμένα προς τον Συνασπισμό (ενώ αντίθετα προς τη ΝΔ στρέφεται μόλις το 1,3%). Μόλις τρεισήμισι μήνες μετά τις εκλογές της 16ης Σεπτεμβρίου το ΠΑΣΟΚ «χάνει» το 6,1% των ψηφοφόρων του, το οποίο στρέφεται προς τον ΣΥΝ αλλά και το 1,9% προς το ΚΚΕ. Αξίζει να υπογραμμισθεί ότι σε σχέση με τη μέτρηση της εταιρείας MARC - Οκτώβριος 2007- ο ΣΥΡΙΖΑ αύξησε τη δύναμή του κατά 2,7 ποσοστιαίες μονάδες και το ΚΚΕ 1,2%.

    Σημειώνεται ότι σχεδόν έξι στους δέκα ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ ζητούν συνεργασία με άλλο κόμμα ενώ την ίδια θέση εκφράζει ένας στους δύο ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ.

    Τα ευρήματα της δημοσκόπησης της εταιρείας MARC αποτυπώνουν ή «φωτογραφίζουν» μια ιδιαίτερα αρνητική εικόνα τόσο για τη ΝΔ όσο και για το ΠΑΣΟΚ. Ωστόσο το καμπανάκι χτυπά κυρίως προς το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, το οποίο - σε μια ιδιαίτερη αρνητική πολιτική συγκυρία για την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας- όχι μόνο δεν κερδίζει αλλά χάνει και «δικούς του» ψηφοφόρους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. Οι ρόμπες της παραπληροφόρησης επιδίδονται σε έναν αγώνα απεριόριστης διαστρέβλωσης για να μας πείσουν ότι ο Ζαχόπουλος ήταν υπερυπουργός και μάλλον υπερπρωθυπουργός της Ελλάδας. Όλες οι κρυφές εξουσίες της χώρας περνούσαν από το ραδιούργο Αδάμ γκόμενο της Εύης.
    Είχε τεράστια ισχύ, απόλυτη παντοδυναμία και παντός είδους υπερεξουσίες. Ήταν καραδεσπότης του ελληνικού πολιτισμού και εκπροσωπούσε όλο το αρχαίο κακό, διαχειριζόμενος εν λευκώ τα δις της Ευρώπης.
    Αλλά….υπάρχει ένα τεράστιο αλλά:
    1ον Δε μπορούσε να διορίσει τη γκόμενα στο δημόσιο, ενώ είχε διορίσει δεκάδες χιλιάδες γαλάζια παιδιά και
    2ον Δεν είχε 200 χιλιάρικα να της δώσει, να βγάλει το σκασμό, ενώ είχε ξεφύγει τελείως στις μίζες και στο φαγοπότι του δημόσιου χρήματος!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. "εκμεταλλεύτηκε ένα ηθικό μου παράπτωμα" λέει ο αυτόχειρ στην επιστολή του που προφανώς συντάχθηκε εκ των υστέρων από κάποιο τσοντοσκηνοθέτη φίλο (λέγε με "σεξοκυνηγό", αγόρι μου). Κι είναι αυτό άλλοθι για το κατάντημα αυτών των γελοίων τρωγλοδυτών της εξουσίας, των πορνόδουλων ανδρεικέλων, που οραματίστηκαν τον δημόσιο βίο ως λάφυρο της ανηθικότητάς τους; που - γυμνοσάλιαγκες, χαμερπείς και αχρείοι - έστησαν το θέατρο της αστικής σεμνότητας πίσω από συζυγάτα ευτυχή και πολιτιστικούς συλλόγους της αρπαχτής, με την ιταμή ευλογία της δεξιάς του Κυρίου; πόσο χαίρομαι που κλονίζονται τα θεμέλια του σαθρού κόσμου σας, σαλτιμπάγκοι της ταπεινής μετριότητας, γελοίοι θιασώτες ιδανικών που ούτε να τα φαντασιώνεστε δεν μπορείτε... Πηδήξτε λοιπόν απ' τα κολωνακιώτικα μπαλκόνια σας μικροαστοί απόφοιτοι της φιλοσοφικής, και ιδού, κάποιοι άλλοι, εξίσου αχρείοι, θα σας κοιτάνε με θαυμασμό για την αυτοχειρία σας, θα μιλούν επαινετικά για την τόλμη και τον ανδρισμό σας (τον ανδρισμό του ποταπού εκβιαστή που καταχράται την εξουσία που κέρδισε με εξίσου ποταπά μέσα)... Μα, φίλοι μου, να κι ο τρόπος να υποστηρίξετε το νέο σας ίνδαλμα! Ακολουθήστε τον, ανεβείτε ψηλά στο ρετιρέ (του Κολωνακίου κατά προτίμηση) και σκάστε επιτέλους στο πεζοδρόμιο (κι εμείς, μην ανησυχείτε, θα το καταλάβουμε το μήνυμα της πράξης σας).... Στον πέμπτο, αδέρφια μου, στον πέμπτο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. ΔΕΝ ΕΠΕΣΕ ΣΤΙΣ ΦΩΤΙΕΣ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕ ΚΑΙ ΑΝΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ
    ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΕΞΙΚΑΝΟΣ ΝΟΜΙΣΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΠΑΡΚΟΥΛΗΣ ?

    ΠΕΙΤΕ ΚΑΤΙ ΠΟΙΟ ΣΟΒΑΡΟ
    ΜΕΤΑ ΑΝΑΡΩΤΙΕΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΟΥΝ ΤΑ ΠΟΣΤ Ή ΣΑΣ ΡΙΧΝΟΥΝ ΣΕΝΤΟΝΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. Ένα νέο ʼ89; Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα, αν η Ν.Δ. δεν φοβηθεί τις ατασθαλίες του Ζαχόπουλου, να εξελιχτεί η υπόθεση σε φάρσα. Μια φάρσα που θα αποκαλύψει το ρόλο των Νταβατζήδων, του πράσινου παρακράτους και των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών.
    ΦΥΣΙΚΑ, εγώ δεν ελπίζω. Οι γαλάζιοι και οι πράσινοι μηχανισμοί θα «διαπραγματευτούν» για να κουκουλώσουν τα άπλυτα. Κόρακας κοράκου μάτι δεν βγάζει. Εκτός και αν η σύγκρουση γίνει ανεξέλεγκτη…

    _________________
    Φωτιά και τσεκούρι όχι μόνο στους
    προσκυνημένους, αλλά και στους
    πράκτορες και προβοκάτορες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. Να σας δώσω πρώτα το σκηνικό. Στο μπλογκ τού Ευάγγελου Βενιζέλου υπάρχει παραπομπή σε ιστοσελίδα με την ομιλία του για τον προϋπολογισμό και, ακολούθως, οι επισκέπτες καλούνται να εισφέρουν τα σχόλιά τους. Εκεί λοιπόν, ανάμεσα σε σαρκασμούς για το όψιμο ενδιαφέρον προς τα συμφέροντα των μεσαίων στρωμάτων (σαρκασμούς διεσπαρμένους με ξεκούδουνους ύμνους στη σοφία του Ευάγγελου), ο επισκέπτης διαβάζει το παρακάτω και μένει άναυδος. Παρατίθεται μεταφρασμένο από την αγγλική:

    * * *

    «Αγαπητέ Μίστερ Βενιζέλος,

    Παρακαλώ δεχθείτε τις εγκάρδιες ευχές μου για τις προσπάθειές σας υπέρ των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Είσθε εξαίρετος! (Σ.τ.Π.: outstanding, στο πρωτότυπο). Ο κόσμος είναι σήμερα μικρός, έτσι η ηχώ των ιδεών σας έφθασε και σε εμάς πέρα από τη μεγάλη λιμνούλα... Είσθε αξιέπαινος! Τα ελληνικά μου είναι άθλια και, γι' αυτό, συγχωρήστε με που θα εκφράσω τον θαυμασμό μου στο πρόσωπό σας με αυτά: Kyrios Benizele eise poly kalos antropo. Ευτυχισμένες γιορτές! Για έναν ανθρώπινο κόσμο!». Ακολουθεί η υπογραφή του/της επιστολογράφου: «Β. Streisand».

    * * *

    Κατ' αρχάς, απευθυνόμενη στους λάτρεις (τους ελάχιστους) της ποίησης στην αγγλική γλώσσα, οφείλω να παραδώσω τη σημαντικότερη πρόταση της επιστολής στην πρωτότυπη μορφή της: «The world nowadays is small, so the echo of your ideas has reached us all the way across across the big pond... you are commendable!»

    * * *

    Εν συνεχεία, η λογική ανάλυση.

    Α) Πρόκειται για κάποιον Μπομπ (Ρόμπερτ) Στρέιζαντ, ενδεχομένως υπόλειμμα της γενιάς του «love power», ο οποίος (με το μυαλό καμένο από το LSD...) περνά όλη τη μέρα του στο Διαδίκτυο.

    Β) Πρόκειται για την ψυχοπαθή τρίτη εξαδέλφη της διάσημης τραγουδίστριας, ηθοποιού και υποστηρίκτριας του Δημοκρατικού Κόμματος στις ΗΠΑ Μπάρμπαρα Στρέιζαντ (την Μπίμπι ή Μπίατρις ή Μπριγκίτε ή Μπρουνχίλντε κ.λπ.), η οποία έχει το ψώνιο να στέλνει επιστολές σε διεθνείς προσωπικότητες, υποδυόμενη τη διάσημη εξαδέλφη της.

    Γ) Κάποιοι φίλοι του Γιώργου κάνουν πλάκα στον Ευάγγελο.

    * * *

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ
    ΤΟΥΣ ΥΠΟΚΛΟΠΕΙΣ ΚΑΙ ΕΚΒΙΑΣΤΕΣ,
    ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΝ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΥΠΟΚΛΟΠΩΝ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ..
    ΕΠΙΜΟΝΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ
    ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ
    ΤΗΣ CIA KAΙ ΤΟΥ ΝΤΟΠΙΟΥ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ,ΝΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟ
    ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΩΝ ΥΠΟΚΛΟΠΩΝ,ΔΕΝ ΗΤΑΝ
    "ΔΕΞΙΟ".
    ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΩΝ ΝΤΟΠΙΩΝ
    ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΝΑ ΠΑΓΙΔΕΥΣΟΥΝ ΤΟΝ
    ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ.
    ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΑΣΠΡΟ-ΜΑΥΡΟ?
    ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΘΕΛΟΥΝ,
    ΝΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΠΤΟ ΡΟΛΟ ΤΩΝ
    ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΤΟΥΣ.

    ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ,
    ΝΑ ΚΡΥΨΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΘΑΡΟ ΕΚΒΙΑΣΜΟ ΤΟΥ
    ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ.
    ΓΙΑΤΙ?
    ΤΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΑ
    ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΠΡΑΚΤΟΡΑΚΙΑ?


    ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΑΘΩΩΝΟΥΝ
    ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΥΠΟΚΛΟΠΕΙΣ ΚΑΙ
    ΕΚΒΙΑΣΤΕΣ?
    ΓΙΑΤΙ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΗΝ CIA?


    ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ
    ΤΟΥΣ ΥΠΟΚΛΟΠΕΙΣ ΚΑΙ ΕΚΒΙΑΣΤΕΣ,
    ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΝ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΥΠΟΚΛΟΠΩΝ?
    ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ-ΣΙΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. ΔΥΟ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ "ΣΩΖΟΥΝ" ΤΟΝ
    ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ..ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ,ΑΠΟ ΤΟΥΣ
    ΕΚΒΙΑΣΤΕΣ..

    ΥΠΟΚΛΟΠΕΣ..
    ΤΟ ΝΤΟΠΙΟ ΚΑΙ ΞΕΝΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ
    ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ..ΝΑ ΠΑΓΙΔΕΥΣΗ,ΝΑ
    ΕΚΒΙΑΖΕΙ..ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΚΑΙ ΤΗΝ
    ΧΩΡΑ..
    Η "ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ", ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ, ΤΣΑΛΙΚΙΔΗ
    ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΗΝ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ.

    "ΡΟΖ" ΠΑΓΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ
    ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΥ..
    ΕΑΝ ΕΝΕΔΙΔΕ..ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΥΠΟΧΕΙΡΙΟ
    ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ..
    ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ,ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ..ΣΤΟ
    ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. ΑΛΗΤΑΚΟ
    ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

    ΘΕΛΩ
    ΤΗΝ ΔΕΗ
    ΤΗΝ ΕΥΔΑΠ
    ΤΑ ΚΑΖΙΝΑ
    ΤΑ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ
    ΤΑ..
    ΤΟ..
    ΤΗΝ...
    TA EΞΟΠΛΙΣΤΙΚΑ
    ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΕΦΥΡΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ
    ΤΑ ΛΙΜΑΝΙΑ
    ΤΑ..
    ΤΟ..
    ΤΙΣ ΜΑΡΙΝΕΣ
    ΤΗΝ....
    ΟΛΑ ΟΛΑ ΟΛΑ ΟΛΑ

    ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ

    ΔΩΣΤΑ ΜΟΥ
    ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ...



    ΕΝΑ ΔΥΟ ΤΡΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΙΚΡΑ 89
    ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ.

    ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΙΝΑΙ
    ΤΟ ΠΑΣΟΚ? Η ΜΥΣΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ?

    "ΠΟΛΕΜΑΕΙ" ΤΗΝ "ΔΕΞΙΑ" ΜΕ
    ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ-ΓΚΟΜΕΝΕΣ..
    ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ-ΕΚΒΙΑΣΤΕΣ..
    ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ-ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ-ΕΚΒΙΑΣΤΕΣ..
    ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ?
    ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΜΥΣΤΙΚΩΝ
    ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΟΧΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  83. ΔΕΝ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΟΙ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΕΣ
    ΣΥΜΜΑΧΙΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.
    ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ.

    ΜΠΟΥΣ



    ΑΡΧΙΖΕΙ..Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΗΣ..ΑΜΕΡΙΚΗΣ
    ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ..ΠΡΟΔΟΤΗ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ.

    ΑΠΟΔΟΜΗΣΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ..

    ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ..ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ..
    ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ
    ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ
    ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ
    ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ
    ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ
    ΓΥΝΑΙΚΕΣ
    ΚΟΡΙΟΙ

    CIA


    ΕΙΝΑΙ EΠΕΙΓΟΝ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΟΥΜΕ,
    Η ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΟΥΜΕ ΣΚΑΝΔΑΛΟ,ΣΤΟ
    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

    ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ-CIA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  84. Το ΚΑΣ όμως δεν είναι μια παιδική χαρά που την κάνει κουμάντο ένας προεδράκος, έστω και με διπλή ψήφο. Είναι μια σύνθεση από 34 τακτικά και αναπληρωματικά μέλη , με πλήρη επιστημονική καταξίωση και επάρκεια και με δεδομένες τις διαφορετικές επιστημονικές μεθόδους που προσεγγίζουν τους χαρακτηρισμούς και αποχαρακτηρισμούς αρχαιολογικών χώρων. Πράγμα που σημαίνει ότι οι επιστημονικές διαφορές μεταξύ τους είναι τεράστιες και άρα ο «έλεγχός» τους, όπως αφήνουν τα καλοπληρωμένα «πλην τίμια», τσαχπινιάρικα γιουσουφάκια των καναλιών να εννοηθεί, είναι αδύνατος. Έτσι όπως τα λένε τα κανάλια, ο Ζαχόπουλος μόνος του χαρακτήριζε, αποχαρακτήριζε, έχοντας γραμμένους τους επιστήμονες του ΚΑΣ ή είχε μετατρέψει σε άβουλα πιόνια ένα υψηλού επιπέδου επιστημονικό γνωμοδοτικό συμβούλιο, που σχεδόν πάντοτε (απειροελάχιστες εξαιρέσεις), ο εκάστοτε ΥπΠο υπογράφει τις γνωμοδοτήσεις του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  85. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Ο ΓΑΠ. ΩΡΙΜΑΣΕ..
    ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ..ΤΑ
    ΑΦΕΝΤΙΚΑ ..ΤΟΥ.
    ΝΕΑ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ
    ΜΕΓΚΑ ΠΑΣΟΚ.
    ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ..
    "ΡΟΖ" "ΣΚΛΗΡΟΠΟΡΝΟ" "ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ"
    ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΔΕΞΙΑ.

    Η ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΤΟΥ ΓΑΠ. ΓΙΑ
    ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ
    ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ..
    ΤΩΡΑ "ΔΙΚΑΙΩΝΕΤΑΙ".


    ΓΙΩΡΓΑΚΗ
    ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΣ ΡΟΖ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙ
    ΤΩΝ ΝΤΑΒΑΔΩΝ?
    ΑΠΟ ΠΟΥ ΣΕ ΚΡΑΤΑΝΕ?
    ΤΙ ΦΟΒΑΣΑΙ?
    ΕΧΟΥΝ ΤΟΝΟΥΣ ΚΑΣΣΕΤΕΣ ΣΤΑ ΥΠΟΓΕΙΑ
    ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΣΟΥ?


    ΜΕΓΚΑ-ΛΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ
    ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΚΗΝΟΘΕΤΕΣ-ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΣ
    ΤΟΥ "ΒΡΩΜΙΚΟΥ" 89..
    ΕΜΠΡΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΡΟΖΠΟΡΝΟ"..
    "ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ" ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ
    ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ.
    ΤΑΧΥΤΑΤΟΣ Ο ΕΞΕΦΤΕΛΙΣΜΟΣ ΤΟΥ
    ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΗ..ΓΙΩΡΓΑΚΗ.
    ΜΕ ΕΛΑΦΡΥ ΕΚΒΙΑΣΜΟ ΤΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕ
    ΣΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΗΣ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ
    ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ".
    ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΕ ΜΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ..
    ΤΕΛΕΙΩΣΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΡΙΝ ΣΕ
    ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΤΑ
    ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΟΥ.


    ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ
    ΝΑ ΑΥΤΟΠΥΡΠΟΛΗΘΕΙΣ ..ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ
    ΠΑΙΞΟΥΝ ΤΑ ΜΜΕ.
    ΑΡΚΕΙ ΠΟΥ ΞΕΒΡΑΚΩΘΗΚΕΣ..ΜΕ ΤΗΝ
    "ΡΟΖ ΣΥΜΦΩΝΙΑ"..
    ΜΕ ΟΡΓΑΝΑ..
    Ε.Τ,ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ,ΝΕΑ,ΕΘΝΟΣ,ΑΛΑΒΑΝΟΣ,ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ.
    Η "ΒΡΩΜΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ" ΤΩΝ ΥΠΟΤΑΓΜΕΝΩΝ,ΣΤΟΥΣ ΝΤΑΒΑΔΕΣ.


    ΓΙΩΡΓΑΚΗ
    ΧΟΡΕΨΕ..ΤΟ "ΡΟΖ ΖΕΙΜΠΕΚΙΚΟ" ΓΙΑΤΙ
    ΘΑ ΣΕ ΤΣΙΠΡΙΣΟΥΜΕ..ΣΤΙΣ
    ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ.

    ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ...ΣΟΥ


    ΒΛΑΚΑ ΓΙΩΡΓΑΚΗ
    ΟΥΤΕ "ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΣΤΡΟΦΗ" ΟΥΤΕ
    "ΜΕΣΑΙΟΥ ΧΩΡΟΥ".
    ΡΟΖ ΣΤΡΟΦΗ..ΜΑΛΑΚΑ..ΧΟΡΕΨΕ..

    ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥ "ΒΡΩΜΙΚΟΥ 89"


    ΜΕΓΚΑ-λη ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΟΥ ΓΑΠ.
    ΜΕ ΤΟΥΣ "ΡΟΖ" ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΣ ΤΟΥ
    ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ.
    ΘΥΜΑΣΑΙ ΓΙΩΡΓΑΚΗ? ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ ΚΑΙ
    ΕΣΕΝΑ..
    ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΕΝΕΔΩΣΕΣ ΣΤΟΝ
    ΕΚΒΙΑΣΜΟ..
    ΚΡΙΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  86. Παιδιά μήπως η Τσέκου πήγε και σε κανένα δεξιό δημοσιογράφο ο οποιός το κάρφωσε στου Μαξίου; Αν όχι δεξιό έστω γλείφτη.
    Ας πούμε Χατζηνίκος, Πρετεντέρω..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  87. Όταν, συνεπώς, δρομολογείται κάποιος πολιτικός στόχος από τα μεγάλα αφεντικά ανασύρεται από το «οπλοστάσιο» και το ανάλογο «όπλο». Βγαίνουν τα σκάνδαλα που συμφέρουν τους νταβατζήδες και κυρίως τα μεγάλα υπερατλαντικά αφεντικά. Γιʼ αυτό δεν είδαμε ΠΟΤΕ να χτυπιούνται οι πολιτικοί αχυράνθρωποι των μεγάλων αφεντικών, τα πολιτικά τους τσιράκια, όπως ο Σημίτης, ο Γιωργάκης, ο Μητσοτάκης, η Ντόρα και άλλοι. Τα σκάνδαλα πέφτουν σαν νεροποντή μόνο όταν κάποιος πολιτικός, αστός πολιτικός και όχι κανένας επαναστάτης, επιχειρεί να διατηρήσει μια ελάχιστη πολιτική ανεξαρτησία και δεν υποτάσσεται πλήρως στα κελεύσματά τους.
    Οι διαχειριστές της οικονομίας της αγοράς, του κράτους, των συνδικάτων, των ιδεών, της πληροφόρησης, είναι πνιγμένοι μέχρι το λαιμό από τα σκάνδαλα, τις συναλλαγές και τη βρομιά. Δεν είναι θέμα πολιτικού χρώματος. Στην εικοσαετία του ΠΑΣΟΚ γίνανε σημεία και τέρατα. Κλέψανε οι ΠΑΝΤΕΣ αμύθητα ποσά, λεηλάτησαν τα πάντα. Τα ίδια γίνονται και σήμερα…
    ΟΥΔΕΙΣ, όμως χτυπά τις εστίες. Και από πάνω μάς δουλεύουν. Βγαίνουν τα τρωκτικά, η παρασιτική υπαλληλική γραφειοκρατία να μας παραδώσει μαθήματα ήθους και εντιμότητας. Ποιοι; Οι νταβατζήδες, τα υπαλληλάκια τους και τύποι σαν τον Πολυζωγόπουλο, τους κολλητούς του και τις γραφειοκρατικές τους «σπείρες» που είναι βουτηγμένες σε κάθε είδους βρωμιά. Για να μη μιλήσω για τους μεγαλοδημοσιογράφους, την «εστεμμένη» αλητεία και πορνεία…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  88. ΟΥΔΕΙΣ, όμως χτυπά τις εστίες. Και από πάνω μάς δουλεύουν. Βγαίνουν τα τρωκτικά, η παρασιτική υπαλληλική γραφειοκρατία να μας παραδώσει μαθήματα ήθους και εντιμότητας. Ποιοι; Οι νταβατζήδες, τα υπαλληλάκια τους και τύποι σαν τον Πολυζωγόπουλο, τους κολλητούς του και τις γραφειοκρατικές τους «σπείρες» που είναι βουτηγμένες σε κάθε είδους βρωμιά. Για να μη μιλήσω για τους μεγαλοδημοσιογράφους, την «εστεμμένη» αλητεία και πορνεία…

    Για να μη μιλήσω για τους μεγαλοδημοσιογράφους, την «εστεμμένη» αλητεία και πορνεία…


    Για να μη μιλήσω για τους μεγαλοδημοσιογράφους, την «εστεμμένη» αλητεία και πορνεία…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  89. μπορεί ένας άνθρωπος να καταφύγει στην αυτοκτονία προκειμένου να μη βιώσει τη διαπόμπευσή του και το διασυρμό του από τα διάφορα γιουσουφάκια της παρλαπιποφόρησης?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  90. θανασης ζαχοπουλος

    του «φόρτωσαν μια ατασθαλία στον ΣΕΚ πρώην ΟΣΕ, που τον οδήγησε στην αυτοκτονία» αλλά αργότερα, μετά τον θάνατό του, αποκαλύφθηκε ότι δεν ήταν υπεύθυνος.

    αλλά αργότερα, μετά τον θάνατό του, αποκαλύφθηκε ότι δεν ήταν υπεύθυνος.


    αλλά αργότερα, μετά τον θάνατό του, αποκαλύφθηκε ότι δεν ήταν υπεύθυνος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  91. Ακολουθει ενα αποσπασμα αρθρου απο το ιστολογιο "φασιστες".


    ----- --------- -----
    Τι γίνεται όμως αν ισχύει αυτό που δήλωσε ο Κουλούρης στον ΑΝΤ1 την Κυριακή το βράδυ και άφησε εμβρόντητο τον Ευαγγελάτο:



    «το 2004 ψήφισαν 530.000 άτομα και όλα τα υπόλοιπα που λεγόντουσαν ήταν για λαϊκή κατανάλωση»



    Τότε αλλάζει τελείως το πράγμα γιατί μάλλον πρόκειται για μια ψεματάρα της τάξης του 50%. Κανένας βέβαια δεν τόλμησε να μείνει στην κουβέντα αυτή του Κουλούρη μιας και συνένοχοι στο να δημιουργηθεί αυτός ο μύθος είναι όλα τα ΜΜΕ που τον αναχάραζαν εδώ και τέσσερα χρόνια, οπότε λογικά τώρα δεν μπορούν να αμφισβητήσουν τα ίδια τους τα λεγόμενα.

    Εγώ πάντως πιστεύω τα λεγόμενα του Κουλούρη όχι μόνο γιατί από μικρό και από τρελό μαθαίνεις την αλήθεια αλλά και γιατί είναι γνωστό το πως γίνονται οι εσωκομματικές διαδικασίες στο ΠΑΣΟΚ και επιβεβαιώθηκε και στο Πολιτικό Συμβούλιο της 4ης Οκτωβρίου 2007 όταν ο Αθανασάκης είπε προς την Τόνια Αντωνίου (παλιά Πρόεδρο της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ):
    «Σταμάτα Τόνια. Στη νεολαία πρώτα βγάζατε τα αποτελέσματα και μετά βάζατε τα ψηφοδέλτια στην κάλπη»
    ενώ ο Παπουτσής πρόσθεσε για να μας δώσει μια ιδέα των μελών του ΠΑΣΟΚ:
    «Τόνια, στα συνέδρια που έλεγχε ο Σημίτης είχαν χαθεί οι μπανάνες από την Αθήνα, γιατί τις είχαν φάει τα μέλη-μαϊμούδες»

    Όσον αφορά δε τις εκλογές της 11ης Νοεμβρίου...μια από τα ίδια.

    ...--------------------

    Διαβάστε το ολο, για να ξέρετε τι σας γίνεται. [ Επισκεφτείτε τό ιστολόγιο πρώτα! ] Απευθύνομαι μόνο σε κείνους που ενδιαφέρονται να μάθουν την αλήθεια, όχι βέβαια σε πασόκους. Αυτοί ενδιαφέρονται μόνο να βρούν τρόπους να μείνουν στο παιχνίδι και να τσεπώνουν, εις βάρος τού Ελληνικού Κράτους και των Ελλήνων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  92. Η κυρία ήταν σε διατεταγμένη υπηρεσία ν παγιδεύσει τον ζαχοπουλο και δεν έχει σχέση με διορισμούς και ροζ σκάνδαλα.

    η απαιτηση για διορισμο ηταν
    δικαιολογια.

    ο στοχος ηταν κατι μεγαλο..
    οχι ενας απλος διορισμος.

    ποσα πηρε η κυρια για την δουλεια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  93. Όταν βλέπετε πασόκο, να κρατάτε πισινή. Να είστε προνοητικοί στη ζωή σας! Όσο για τους διεθνή συριζα-μαρξοβλαμμένους κομμουνιστές
    που καμώνονται ότι έχουν σχέση με διανόηση - ενώ είναι τούβλα - μη μασάτε κουτόχορτο. Αλβανοί απατεωνίσκοι είναι, που τους αξίζουν μόνο μπάτσες και κλωτσιές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  94. ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ?
    ΜΑΣ ΘΕΩΡΟΥΝ ΜΑΛΑΚΕΣ?
    ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ?
    ΘΕΛΟΥΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΑΚΙΑ ΝΑ
    ΠΙΣΤΕΥΨΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΙΤΣΑ,
    "ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΗ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΑ" ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΜΟΝΗ ΤΗΣ,
    ΝΑ ΠΑΓΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΒΙΑΣΕΙ ΕΝΑΝ
    ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΙΟ "ΙΣΧΥΡΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ" ΤΗΣ
    ΧΩΡΑΣ.
    ΕΝΑ ΑΘΩΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΣΤΗΝ "ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ" ΤΗΣ ΤΑ ΕΒΑΛΕ
    ΜΕ ΤΟ "ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ"..ΓΙΑ ΜΙΑ ΘΕΣΟΥΛΑ ΣΤΟ
    ΔΗΜΟΣΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  95. ειναι τυχαιο που το δημοσιογραφικο
    οργανο του παρακρατους των υποκλοπων,πρωτο θεμα,εχει αναλαβει
    εργολαβικα την υποστηριξη της
    κακομοιρας της ευουλας?
    οι κορωνιαδες δικηγοροι της ευουλας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  96. Να "έβαλαν" οι Αμερικάνοι την Εύη για να απαξιώσει τον Καραμανλή, το θεωρώ τελείως απίθανο. Θα είχαν βάλει καμιά θεογκόμενα, η οποία θα ξεβράκωνε όλους του υπουργούς, από Παυλόπουλο και Ρουσσόπουλο, μέχρι τον τελευταίο ανθυπο-υφυπουργό, ακόμα και τη Ντόρα και θα τους έπαιρνε πολλαπλά και καθαρά βίντεο.

    Να "έβαλε" το ΠΑΣΟΚ την Εύη, το θεωρώ πολύ πιθανό ως εκδοχή. Είναι του αναστήματος του Γιωργάκη η μικρή, ένα γλύψιμο, μια πατσαβούρα κι ότι βγει. Μέθοδος ΠΑΣΟΚ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  97. η κακομοιρα η συμβασιουχα οταν
    της ειπαν οτι θα καταληξει στην
    φυλακη με αυτα που κανει,γιατι
    δεν φοβηθηκε?
    ηταν ατρομητη?
    ειχε μεγαλες πλατες?
    ισχυρους φιλους,και μεγαλες καταθεσεις σε οφσορ?
    περιεργο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  98. Ποια η σχεση της Τσεκου με τον προπονητη του Κεντερη Τσεκο????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  99. Filarako... 3:49 μμ

    Kanena eglhma den tha eprepe na menei anexechniasto...To F.B.I psaxnei gia kati myala san kai to diko sou..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  100. 3:54 μμ...oti kai na peis den se xeplainei tipota... To skylaki omws den to kanane me to mounokaltson sto stoma....oute nhpiagwgous den kanane giatrous..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  101. "Το κόμμα της Μπεναζίρ Μπούτο αποφάσισε να μετάσχει στις εκλογές, υπό την ηγεσία του γιου της, Μπιλαουάλ
    "

    Μας αντιγράφουν οι αλήτες οι Πακιστανοί. Εδώ ανέλαβε ο Μπιλαουάλ Παπανδρέου, εκεί αναλαμβάνει ο Γιωργάκης Μπούτο... Παγκοσμιοποίηση, αυτά κάνει η νέα τάξη. Έξω ο Γιωργάκης, εεεε ο Μπιλαουάλ θέλω να πω, από το Πακιστάν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  102. 6.52

    Εννοείς ότι πρέπει να καταργηθούν οι κατατάξεις στα πανεπιστήμια; Δεν ξέρεις ότι εδώ και 20-30 χρόνια ένα ποσοστό αποφοίτων γράφεται σε άλλα Τμήματα σπουδών και παίρνει δεύτερο πτυχίο; Δεν έχεις ακούσει ότι θεολόγοι γίνονται νομικοί (με κατάταξη), ηλεκτρονικοί γίνονται γυμναστές (με τον ίδιο τρόπο) και γεωπόνοι γίνονται μηχανικοί (επίσης με κατάταξη);

    Γιατί θεωρείς ότι ρουσφετολογικά σπούδασε ιατρική η κυρία Ναστάζια, αφού πήρε το πτυχίο άλλου τμήματος του πανεπιστημίου; Αν αυτή είναι η μόνη σου κατηγορία κατά της κυβέρνησης, τότε τα πάει μια χαρά και θα σε επιδεικνύει ως απόδειξη της καθαρότητάς της!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  103. ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ.
    Ο 19χρονος γιός της Μπούτο ανέλαβε την ηγεσία του Λαϊκού Κόματος του Πακιστάν. Σπουδάζει Νομικά στην Οξφόρδη και μιλάει μόνον Αγγλικά με ... προφορά Μπλερ!

    Αντε κα στα δικά μας... Ο Γιωργάκης γι αυτό έστειλε τη μικρή Μαργαρίτα για σπουδές στην Οξφόρδη. Σου λέει αν δεν γίνω ποτέ πρωθυπουργός, να έχω να αφήσω κάτι στον τόπο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  104. Ποίος να σε πιστέψει Μαιρουλα μου? Και άλλες το είπαν αλλά δεν το κράτησαν

    12:13 μμ

    RE ARHIMALAKA , POIOS SOY EIPE OTI ENDEIAFEROMASTE GIA NA DIAVAZOYME TIS SEXOYALIKES PERIPETIES TIS OIKOGENEIAS SOY ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  105. ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΠΩΣ ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΚΡΑΓΜΕΝΗ, ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΥ ΤΣΕΚΟΥ ΑΠΌ ΤΗ ΣΤΕΝΗ! ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ! ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΟΙ "ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΕΣ", ΜΕ ΠΟΙΑΝΟΥ ΜΠΙΛΙΕΤΑΚΙ ΔΙΟΡΙΣΤΗΚΕ Η ΚΥΡΙΑ ΣΤΟ ΥΠΠΟ ΕΠΙ ΠΑΣΟΚ; ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΚΕΙ ΣΤΗ ΧΑΡΙΛΑΟΥ ΤΡΙΚΟΥΠΗ; ΘΑ ΤΟ ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ, Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΘΑ ΕΞΕΛΙΧΘΕΙ ΣΕ ΜΠΟΥΜΕΡΑΝΓΚ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  106. ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ..

    Ο ΑΓΩΓΟΣ ΡΗΓΙΛΗΣ-ΙΛΙΟΥ-ΑΡΤΑΣ-ΚΕΡΑΤΕΑΣ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ??

    ΤΟ ΣΠΕΡΜΑ ΚΑΙ ΑΙΜΑ ΣΤΗΝ ΑΥΛΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΠΟΥ ΧΥΝΕΤΑΙ ??

    ΣΤΗΝ ΑΝΕΜΗ ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  107. Μου είναι δύσκολο να πιστέψω ότι οι Μαγγίνας, Παιδεραστόπουλος (και σύγκλινος στο Ιλιον), Ζαχόπουλος καο λοιποί

    ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΗΣ CIA ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.


    ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΩ ΟΤΙ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΑΣ ΑΝΕΜΗ (ΖΕΤΑΙ) ΜΕ ΔΑΥΤΟΥΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  108. ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΓΩ:

    πίσω από τον Ζαχόπουλο βρίσκονται ΟΙ ΤΕΤΣΕΝΟΙ
    που πολεμάνε κατά του αγωγού του ΠΟΥΤΙΝ..

    Ακόμη μαζί με τους ΤΣΕΤΣΕΝΟΥΣ ο ΛΟΥΑ-ΛΟΥΑ, η φυλή ΤΛΑΜΠΟΥΚΛΑΝ της Μογγολίας, Οι παιδεραστές της Ουρουγουάης, και η ΙΝΤΡΑΚΟΜ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  109. Η κυθβερνηση Καραμανλη πρεπει να πεσει εδω και τωρα!!!Κανει κακο στη χωρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση