GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τα γνώριζε και ο Γ. Παπανδρέου για το βίντεο...

...και τα άλλα στοιχεία κατά του Χρ. Ζαχόπουλου! . ... Δεν πιάστηκε εξαπίνης με την υπόθεση Ζαχόπουλου ο Γ. Παπανδρέου. Γνώριζε τις λεπτο...

...και τα άλλα στοιχεία κατά του Χρ. Ζαχόπουλου!
. ...
Δεν πιάστηκε εξαπίνης με την υπόθεση Ζαχόπουλου ο Γ. Παπανδρέου. Γνώριζε τις λεπτομέρειες της αρκετά πριν ξεσπάσει το σκάνδαλο με τον εξαναγκασμό σε παραίτηση και την απόπειρα αυτοκτονίας του πρωην γραμματέα του υπουργείου Πολιτισμού.
Είχε ενημερωθεί αναλυτικά, για το βίντεο και τα άλλα στοιχεία, από τον Χρ. Πολυζωγόπουλο που όπως αποκάλυψε το Press-gr, έχει κολλητό τον νομικό σύμβουλο της ΓΣΕΕ Χρ. Νικολιτσόπουλο με τον οποίο η Ευη Τσέκου είχε πάει και στο Mega.
To υλικό αυτό, που χαρακτηριζόταν "βόμβα" στο πολύ στενό περιβάλλον του Γ. Παπανδρέου, έπαιξε ρόλο κι αυτό στο να είναι πολύ ισχυρός εσωκομματικά στο ΠΑΣΟΚ το τελευταίο διάστημα ο κ. Πολυζωγόπουλος με την στήριξη του κ. Παπανδρέου.
Η "βόμβα" δεν ήταν τόσο η ροζ πτυχή όσο τα στοιχεία για τις πολλές παρανομίες και ατασθαλίες του κ. Ζαχόπουλου στο υπουργείο Πολιτισμού, ενός προσώπου που συνδεόταν στενά με το ζεύγος Καραμανλή. Αυτά τα γνώριζε ο κ. Παπανδρέου αρκετό διάστημα πριν απομακρυνθεί ο Χρ. Ζαχόπουλος. Εκείνο που δεν είναι γνωστό είναι το αν σκόπευε και πότε να τα καταγγείλει και δημοσίως. Και γιατί, εφόσον τα γνώριζε, καθυστερούσε. Μήπως περίμενε την κατάλληλη πολιτική ευκαιρία; Πιθανόν.

69 σχόλια

  1. Κάποτε πρέπει να ξυπνήσουν κάτι κοιμισμένοι εγκέφαλοι στο πασοκ και να αρχίσουν να κάνουν αντιπολίτευση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εμενα με απέλυσαν παράνομα και καταχρηστικά παραμονή Χριστουγγένων καιοταν προσφεγα κατα της απόλυσης μου κατέθεσαν ψευτο- ανταγωγή 100.000 ευρώ για τρομοκρατία ….ευτυχώς το δικαστήριο αυτη την ανταγωγή … την απέρριψε ως απαράδεκτη …ωστόσο εκανε δεκτή … γνωμάτευση της Νομικής Υπηρεσίας της ΓΣΕΕ και των εργατολόγων αντιδικων μου οτι οι εσωτερικοί κανονισμοί δεν προσταστεύουν τους εργαζόμενους ( Αυτα τα έλεγε το κεντρικό συνδικάτο της χώρας )…τι τους προστατευουν οι “κασέτες”…και “εκβιασμοί”!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ένας από τους παράνομους αποχαρακτιρισμούς του Ζαχόπουλου είναι και το στούντιο "Κολούμπια". Εκεί παράνομα έκανε χάρη στους εβραίους ιδιοκτήτες Μίνως Μάτσα και Υιός. Επειδή σε αυτήν την υπόθεση είχε ανάμειξη και ο Βουλγαράκης φοβάται η κυβέρνηση για μεγάλο σκάνδαλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο αρχηγός της αντιπολίτευσης δεν δικαιούται να μη μιλάει ενώ γνωρίζει. Το λιγώτερο έπρεπε να ζητούσε αυτό που ζητά κι ο Σύριζα, έλεγχο των αποχαρακτηρισμών. Το ροζ δεν μας αφορά, παρά μόνο στο βαθμό που είναι κατάχρηση εξουσίας κατά μιας υπαλλήλου που ονειρεύεται διορισμό. Ο Ζαχόπουλος από θύτης πάει να παρουσιαστεί θύμα μιας ροζ σαπουνόπερας. Ο γιωργάκης δεν μπορεί να κάνει αντιπολίτευση, όχι λόγω της γνωστής βλακείας του, αλλά γιατί και η δική του αυλή μυρίζει. Θυμίζω την χρηματοδότηση μη κυβερνητικών οργανώσεων. Πως να μιλήση το παιδί;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μαλλον εχουμε αρχισει να ξεχναμε τα βασικα της ζωης και της εφαρμογης των Νομων.
    Να μας απαντησει ο κυριος Κυβερνητικος Εκπροσωπος,πως ειναι δυνατον,με ποια ιδιοτητα και με πια εξουσια ενας απο τα αζητητα φιλος-σκηνοθετης μπορουσε να διαπραγματευεται και τελικα να επιτυγχανει τον διορισμο μιας γκομενας φιλου του στο Δημοσιο,σαν ανταλλαγμα για αποσιωπηση εκβιασμου.
    Ποιο ιδιωτικο-φιλικο-γκομενικο ΑΣΕΠ
    μπορουσε να λειτουργει και να επιτυγχανει αποτελεσματα ?
    Και ποιος εισαγγελεας καθεται σημερα και τα βλεπει αυτα χωρις να ιδρωνει το αυτακι του?
    Και να μας πει επισης ΕΑΝ επιτρεπεται ενα υπουργειο να λειτουργει μεσω προσωπικων τραπεζικων λογαριασμων ορισμενων στελεχων του για ''διευκολυνση της υπηρεσιας''
    Η θα μας απαντησετε κυριοι η βρειτε αλλοθι στην νεα ονομασια του κρατιδιου μας ως ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΜΠΑΝΑΝΙΑΣ ΤΟΥ ΑΥΝΑΝΙΣΤΑΝ.
    Καντε το αλλα μετα χαθειτε στον βοθρο που εσεις δημηιουργησατε.

    Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ποίοι δικαστές να κάνουν σωστή ανάκριση; Βρωμάνε από παντού. Από τον Σανιδά με τις κληρονομιές; Από τον κεδίκογλου με την απάτη της εφορίας; Από την Ηλία ; Από τον Ραγγούση; Όλοι οι δικαστές (ανώτεροι) είναι στημένοι και βρωμάνε όπως και οι ΠΑΣΟΚοι; Άστα φίλε μόνον μιά επανάσταση σωστή και ότι όπως οι χουντικοί στημένοι από τους αμερικανούς. Μία επανάσταση όπως στην Γαλλία με γκιλοτίνες σωστές, για τους ανήθικους. Εκεί πρώτοι -πρώτοι οι αρχηγικοί του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ. Διότι αν δεν μπορούν να καθαρίσουν την βρωμιά του Αυγείου δεν αξίζει να επιμένουν να είναι αρχηγοί. Αυτοί πρώτοι ΓΑΠ και ΚΚ, στο ικρίωμα, σαν αποδεδειγμένα ένοχοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΟΙΟΣ ΖΗΤΟΥΣΕ ΠΟΙΟΝ ΑΠΟΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δηλαδή είχε ισχυροποιηθεί η θέση του Πολυζωγόπουλου επειδή ήξερε την υπόθεση Ζαχόπουλου ο Παπανδρέου - χωρίς όμως να την χρησιμοποιήσει ποτέ? Σε ποιούς νομίζετε ότι απευθύνεστε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΜΑΓΚΕΣ ΚΑΙ ΚΟΥΚΛΕΣ Ο ΑΓΙΟΣ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΤΑ ΠΕΡΙΞ Ή ΕΙΝΑΙ ΜΑΝΤΗΣ Ή ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΚΟΛΠΑ.

    ΠΟΥ ΗΞΕΡΕ ΤΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ ΟΤΙ ΤΑ ΝΤΕΣΟΥ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΤΑ ΞΕΡΑΝΕ ΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ;

    ΠΩΣ ΤΟΥ ΚΑΤΕΒΗΚΕ ΚΑΙ ΕΜΠΛΕΞΕ ΤΗΝ ΑΝΑΒΟΛΗ ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΜΕ ΤΙΣ ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ;

    ΑΓΙΕ ΕΙΣΑΙ ΘΕΟΣ Ή ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΜΕΣΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΓΙΟΣ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΚΕΝΤΡΑ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ;

    ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΝ;

    ΤΙ ΡΟΛΟ ΠΑΙΖΕΙ;

    ΓΙΑΤΙ ΑΡΝΗΤΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ;

    ΓΙΑΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ 1-3-1
    ΜΙΑ ΕΙΔΗΣΗ – ΤΡΕΙΣ ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ - ΜΙΑ ΘΕΩΡΗΤΙΚΗ;

    ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΣΕΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΦΕΝΤΙΑ ΤΟΥ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΕΣΣΕΡΑ ΚΕΝΤΡΑ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΕΠΙΔΙΩΞΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

    ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ – ΨΥΧΑΡΗΣ – ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ – ΑΓΙΟΣ

    ΠΟΚΕΡ ΚΛΕΙΣΤΟ ΚΑΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΡΕΣΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. TI PSAXNETE RE PAIDIA ??

    OI 8YROPOI FTENE GIA OLA TA SKANDALA P.X

    YPOLOPES
    ZAXOPOULOS
    KLP KLP KLP.

    OI 8YROROI FTENE

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. 6:34

    OI EGEFALOI TOY PASON KOIMOYNTE OK.

    OI EGGEFSLOI THS ND TI KANOYN ??

    AYTOI EXOYN ALSXAIMER OILOI TOYS.

    EKEI NA DEIS YPNO TAPEINO .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Η ΕΠΙΔΙΩΞΕΙΣ ΤΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ ΔΕΝ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ


    ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ= ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ
    ΜΕ ΔΥΝΑΤΟ ΚΚΕ

    ΨΥΧΑΡΗΣ= ΠΑΣΟΚ+ΝΤΟΡΑ Ή ΝΤΟΡΑ

    ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΣ= ΝΤΟΡΑ Ή ΝΤΟΡΑ+ΠΑΣΟΚ

    ΑΓΙΟΣ= ΣΥΡΙΖΑ +ΠΑΣΟΚ
    Ή ΠΑΣΟΚ +ΣΥΡΙΖΑ

    ΨΥΧΑΡΗΣ+ΑΓΙΟΣ ΚΑΙ ΣΗΜΙΤΗΣ=
    ΜΑΝΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΝΟΜΟ ΤΟΥΣ ΧΑΛΑΕΙ ΤΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ

    ΨΥΧΑΡΗΣ+ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ=
    ΜΕ ΛΙΓΗ ΚΑΛΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΥΜΠΙΠΤΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΠΟΙΟΣ ΖΗΤΟΥΣΕ ΠΟΙΟΝ ΑΠΟΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. εδώ χρειάζονται εκκαθαρίσεις, στο τσουβάλι με μια γάτα και στον πάτο της θάλασσας όπως επί Μεταξά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. KAI GIA NA NHN KSEXNIOMASTE THYMASTE THN EPOXH POY THN ELLADA THN KYBERNOYSE H LIANH,H TOYRLOYMOYSH KAI ENAS POYSTHS POY TON LEGANE BAGGELO?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Βρε άθλια δημοσιογραφάκια της συμφοράς, μάθετε πρώτα ελληνικά, που μας έχετε ζαλίσει με τις ελληνικούρες σας και μετά ασχολείστε με θεωρίες συνομωσίας. Το "εξ απήνης" είναι μια λέξη "εξαπίνης" και σημαίνει "ξαφνικά" και δεν έχει καμιά σχέση με το "απηνής" που σημαίνει "αμείλικτος".
    Α στα διάλα, βλαχαδερά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. GIA THN MH ANTIDRASH TOY GIORGAKH:MILANE RE GIA SXOINI STO SPITI TOY KREMASMENOY?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΠΟΛΥ ΜΟΥΝΑΡΑ ΑΥΤΗ Η ΜΠΡΟΥΝΙ, Η ΙΤΑΛΙΔΑ ΓΚΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΣΑΡΚΟΖΙ! ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΠΟΛΥ ΝΑ ΤΗΝ "ΠΑΡΩ ΑΠΟ ΠΙΣΩ", ΝΑ ΞΕΣΚΙΣΤΩ ΜΑΖΙ ΤΗΣ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Πάλι τα ίδια!
    Δεν είπαμε να μη σπεκουλάρετε εις βάρος μου γιατί δεν σας βγάζει πουθενά;

    "Σε ολόκληρο το υπουργείο Πολιτισμού δεν υπάρχει ούτε ένα χαρτί με τον γραφικό χαρακτήρα του Χρήστου Ζαχόπουλου. Ολα τα έγγραφα που έφεραν γραπτές παρατηρήσεις του, οι σημειώσεις του, οι υποδείξεις του, οτιδήποτε είχε γραφεί από το χέρι του, σύμφωνα με πληροφορίες μας, «σαρώθηκαν» από την Ασφάλεια κατά την έρευνα που διεξήχθη στο υπουργείο Πολιτισμού το βράδυ της απόπειρας αυτοκτονίας του.
    «Ακόμα και αν γίνει έρευνα σε ολόκληρο το υπουργείο, δεν πρόκειται να αποδώσει τίποτα με τον γραφικό χαρακτήρα του», λέει άνθρωπος που έχει τη δυνατότητα να γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα.
    «Εχουν προσεκτικά αφαιρεθεί τα πάντα και είναι εξαιρετικά αμφίβολο αν θα επιστραφούν. Μάλλον το αντίθετο θα πρέπει να αναμένεται». Μαζί με τα έγγραφα και αυτές τις σημειώσεις αφαιρέθηκε ο σκληρός δίσκος από τον υπολογιστή του πρώην γενικού γραμματέα, ώστε να εξεταστεί το περιεχόμενό του."
    (Το ρεπορταζ από το ΕΘΝΟΣ)

    -Έχουν συνταχθεί λεπτομερή πρωτόκολλα με υπογραφή εισαγγελέα ναι ή όχι ;

    Αν όχι μιλάμε για κανονική χούντα –να είμαστε εξηγημένοι!


    Ελεγκτής και ελεγχόμενος ήταν στο υπουργείο Πολιτισμού ο Χρήστος Ζαχόπουλος. Οι εξουσιοδοτικές πράξεις που είχε από τους προϊσταμένους του προέβλεπαν ότι ήταν εκείνος που ζητούσε μελέτες στο πλαίσιο του Γ Κοινοτικού Πλαισίου Στήριξης από τη Διαχειριστική Αρχή, ενέκρινε αυτές τις μελέτες ως πρόεδρος του Κεντρικού Αρχαιολογικού Συμβουλίου, και έδινε την τελική έγκριση, δηλαδή το «καλώς έχει», με τη δυνατότητα που είχε να υπογράφει αντί του υπουργού.

    - Γνώριζε η αντιπολίτευση αυτή τη λειτουργία ναι ή όχι;
    Αν ναι, γιατί δεν την έφερε στη βουλή ως νοσηρή υπόθεση που αντιφάσκει με τους κανόνες της χρηστής διοίκησης;

    Εμείς ψηφίζουμε για την Δημοκρατία και μας προκύπτουν κανονικές παρακυβερνητικές χούντες που διορίζονται και προστατεύονται από τον πρωθυπουργό.

    Τελικά τι είναι ο πρωθυπουργός; Πρόεδρος της εκτελεστικής εξουσίας ή αρχηγός της παραεξουσιαστικής συμμορίας;

    Προφανώς και τα δύο.
    Να ποιο είναι το πραγματικό πολιτικό πρόβλημα της χώρας.
    Η κυβέρνηση αντί να αναπτύσσει και να εμπιστεύεται δημοκρατικούς θεσμούς διαφανούς διακυβέρνησης, εγχειρίζει την αποφασιστική εξουσία σε παράκεντρα υπό τον πρωθυπουργό.

    Ο κ. Καραμανλής, λοιπόν, ο οποίος έκδηλα δεν εμπιστεύεται τους θεσμούς, αλλά αποκλειστικά τους φίλους και κουμπάρους, προφανώς παρεξήγησε το ρόλο του:
    το κράτος που του εμπιστεύτηκαν οι πολίτες δεν είναι οικογενειακή επιχείρηση.
    Ο ΑΓΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Τι λες ρε ΑΓΙΕ;
    Οικογενειακό είναι το μαγαζί δεν βλέπεις τι γράφει η πινακίδα;

    KOSTAS’S GENERAL-STORE

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Αν υπήρχαν κυβερνήσεις συνασπισμού κομμάτων αυτή η δικτατορική χαώδη κατάσταση, που καλύπτει βρώμικες διαπλοκές, δεν θα υπήρχε. Για αυτό ο φασίστας Κ. Καραμανλής θέλει να αλλάξει τον εκλογικό νόμο. Για αυτό δεν πρέπει να αφήσουμε τα φασιστικά κόμματα ΠΑΣΟΚ-ΝΔ να κάνουν αυτό. Απλή αναλογική και τώρα, για να ξεπληθεί η βρωμιά. Φιλόλαος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. AGIE PALIA TOYS TYPOYS SAN KAI SENA TOYS ELEGAN PSYTHIRISTES.AFOY KSEREIS TOSA GIATI DEN TA BGAZEIS PROTOSELIDO SE KAMMIA FYLLADA NA TA MATHOYME KAI EMEIS OI ADAEIS?APOTI KSERO O KOSTAKHS DEN EXEI KAI POLLOYS FILOYS STON XORO TOY TYPOU.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Otan eskase to thema Zaxopolulou...eixate grapsei gia video pou uparxei me prvtagvnisth ton zaxopoulo kai ena "agoraki"...ti apogine??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΠΟΙΟΣ ΖΗΤΟΥΣΕ ΠΟΙΟΝ ΑΠΟΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Φιλόλαε, τι θα γίνει τελικά με το κομματίδιο σου το Ε.Α.Ρ? Θα λάβει μέρος στις επόμενες εκλογές? θα σώσετε την Ελλάδα?Να ξέρετε ότι αν τελικά κατεβείτε και πάρετε παραπάνω από 0,00000000000001% εγώ θα γίνω δωδεκαθεϊστής και ομοϊδεάτης σου!

    Υ.Γ. Λεφτά για τα ταμεία θα προκύψουν ύστερα από γενναία φορολόγηση του Ε.Α.Ρ.!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. KYTTAKSTE POSO PISO STH TEXNOLOGIA BRISKOMASTE APO TON YPOLOIPO KOSMO.VIDEOKASSETA GIA EKBIASMO.XATHIKE ENA iPOD ANTE KANA DVD.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. 1.49
    Αγαπητέ μου,
    από πότε η δημοκρατική κραυγή για θεσμούς και διαφάνεια, αποκαλείται ψίθυρος;
    Ποιός σου είπε οτι διαθέτω πληροφορίες που αποκρύπτω;
    Χρειάζεται ιδιαίτερη γνώση για να αντιληφθεί κανείς τα πασιφανή;
    Μάλλον στην προσπάθειά σας να αντιστρέψετε την πραγματικότητα και να νομιμοποιείσετε τις παρακυβερνητικές χούντες χάσατε κάθε ίχνος κοινής λογικής.
    Προσέξτε μη χάσετε και τα τελευταία ίχνη αξιοπρέπειας.
    Ο ΑΓΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Σεμνά και ταπεινά ο Βύρων Πολύδωρας δικαιώνεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΠΟΙΟΣ ΖΗΤΟΥΣΕ ΠΟΙΟΝ ΑΠΟΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Κυριακή, Δεκέμβριος 23, 2007
    Πολιτικός πολιτισμός
    Η απόπειρα αυτοκτονίας του Χρήστου Ζαχόπουλου ανέδειξε τη σημαντική διαφορά πολιτικού πολιτισμού που υπάρχει ανάμεσα στη Νέα Δημοκρατία και το ΠαΣοΚ. Παρατηρούμε πως ο νεοδημοκράτης Χρήστος Ζαχόπουλος φέρθηκε σεμνά και ταπεινά ακόμα και σε αυτό το απονενοημένο του διάβημα: δεν πήδηξε από τη μεριά του δρόμου αλλά στον ακάλυπτο. Αν υποθέσουμε πως κάποιο στέλεχος του ΠαΣοΚ –για παράδειγμα, ο Ευάγγελος Βενιζέλος- αποφάσιζε να αυτοκτονήσει, θα καλούσε πρώτα τις κάμερες για να καταγράψουν τη θεαματική πτώση του και σίγουρα θα φούνταρε στο δρόμο ή στο πεζοδρόμιο, αδιαφορώντας αν θα προσγειωθεί στην καρκάλα κάποιου ανύποπτου περαστικού με αποτέλεσμα να τον κάνει αλοιφή, ή αν θα κάνει μια τεράστια γούβα στο αυτοκίνητο κάποιου μη προνομιούχου Έλληνα.
    pitsirikos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Ο Γιώργος απαντά στους ανόητους που έσπευσαν να του δώσουν περιθώριο έξι μηνών για τη βελτίωση των επιδόσεων του ΠαΣοΚ στις δημοσκοπήσεις:

    « Κάθε άλλο. Η λαϊκή βάση του ΠαΣοΚ έδωσε μια νέα, καθαρή, μεγάλη και ισχυρή εντολή. Μ ια εντολή για νέα αρχή. Αυτό είναι το δύσκολο και δημιουργικό έργο που μου ανέθεσε ο λαός του ΠαΣοΚ με την ψήφο του. Και το μόνο όριο που υπάρχει στο έργο αυτό είναι η ολοκλήρωσή του με τη νίκη μας στις εκλογές ». Οχι, φυσικά στις επόμενες εκλογές! Ούτε στις μεθεπόμενες, ίσως ούτε και σε εκείνες που θα ακολουθήσουν τις μεθεπόμενες. Δεν έχει σημασία πότε. Οποτε μπορέσει. Η καλή δουλειά αργεί να γίνει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Η ΝΔ

    ΚΑΙ Ο ΚΩΣΤΑΣ

    ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΧΕΣΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΠΟΥ


    ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΠΕΣΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΠΕΙΔΗ ΕΠΕΣΕ

    ΚΑΙ ΚΑΝΑΣ ΠΟΥΤΣΟΣ ΣΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΡΟΔΕΛΕΣ.

    ΕΔΩ ΟΛΟΙ ΓΑΜΟΥΝ ΟΛΟΥΣ,ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΦΑΙΔΡΑΣ ΠΟΡΤΟΚΑΛΕΑΣ.

    ΟΙ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΙ ΓΑΜΑΝ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΩΝ ΥΓΦΙΣΤΑΜΕΝΩΝ.

    ΟΙ ΕΦΟΡΙΑΚΟΙ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΩΝ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΟΡΕΣ.

    ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΙ ΠΗΔΑΝ ΑΠ ΟΛΑ ΤΡΑΒΕΣΤΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΟΡΕΣ ΓΙΟΥΣ ΤΩΝ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΩΝ ΣΕ ΠΟΙΝΙΚΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΔΙΚΗΜΑΤΑ.

    ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ ΓΑΜΑΝ ΟΛΟΥΣ.

    ΚΑΤΙ ΕΓΙΝΕ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΗ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΠΟΤΙΣΜΑΤΑ ΣΦΙΧΤΗΣ ΚΩΛΟΤΡΥΠΙΔΑΣ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. H GIANNA EINAI EPIKINDYNH.
    STHN PEPATHMENH KAI APO TO PEZODROMIO
    PROSOXH

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. ΤΡΙΖΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ

    Μια πρωτοφανής συγκάλυψη της υπόθεσης λαμβάνει χώρα.

    Πρωταγωνιστής σε αυτή την επιχείρηση δεν είναι παραδόξως ο Καραμανλής, αλλά οι "Ενωμένοι Νταβάδες".

    Τα απόνερα της υπόθεσης κλονίζουν το σάπιο σύστημα που στηρίζουν τόσα χρόνια για να ευδοκιμούν.

    Δεν έχουν άμεση λύση για την μετα-Καραμανλή εποχή.
    Δεν προλαβαίνουν να δρομολογήσουν τις εξελίξεις τόσο γρήγορα για την άνοδο της Ντόρας.
    Φοβούνται την παραίτηση της κυβέρνησης που θα οδηγούσε σε εκλογές με υπηρεσιακή κυβέρνηση και το "δραματικό ενδεχόμενο" να σχηματίσει μετά τις εκλογές κυβέρνηση ο Γιώργος!
    Εκεί είναι το πρόβλημα.

    Διαβάστε με προσοχή τις εφημερίδες τους και ακούστε ή διαβάστε τους καραγκιόζηδες που τους εκπροσωπούν.
    Δείτε τι λένε για την υπόθεση Θέμος και Τρέμη!
    Δείτε και φρίξτε!
    Ο ΑΓΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. AGIE KANEIS LATHOS DEN EIMAI YPOSTYRIKTHS SKOTEINON DYNAMEON & METHODEYSEON APLOS EIMAI POLY MAKRIA APO THN ELLADA KAI DEN EXO THN EYKAIRIA NA GNORIZO TA GEGONOTA APO PROTO XERI.GIA TO PARELTON EINAI ALLH ISTORIA.STO PROIGOYMENO SXOLIO MOY DEN YPARXH OYTE IXNOS EIRONIAS.OSO GIA TOYS POLITIKOYS AYTOI EINAI TO KATHREYTISMA THS KOINONIAS APTON PIO KONOMHMENO MEXRI TON PIO AFRAGKO.OSO GIA TON DIKOMMATISMO EIMAI ENANTION TOY.ALLA TI NOMIZEIS YPARXEI POLITIKH ORIMOTITA STHN ELLADA,SE LAO & KOMMATA GIA KYBERNHSEIS SYNERGASIAS?KAI AN...AN LEME YPARKSEI KAPOIOS POY THA PROSPARTHEISEI NA GEFYROSEI TO XASMA THA KATAFEREI NA EPIBIOSEI?(BL.MPAKOGIANNH).THN SKANDALH ELLHNES THN TRABHKSAN OXI KSENOI SKOTADISTES,TON THEMISTOKLH ELLHNES TON ANAGKASAN NA PAEI STOYS PERSES,TON KOLOKOTRONH ELLHNES TO FYLAKISAN KOK.PROS TO PARON EIMASTE MIA EYROPAIKH ZIMPAMPOYE.KAI OTAN KATAGGELETAI KATI KATAGGELETAI OXI GIATI EINAI PARANOMO n ADIKO ALLA EPEIDEI DIEPRAXTHEI APO POLITIKO ANTIPALO.DYSTYXOS TO OY PIASTEIS EINAI SE PLHRH ISXY STHN PATRIDA MAS.KAI OSO APOKALOYME TOYS ALLOYS KOYTOFRAGKOYS KAI MALAKES TOSO THA MENOYME PISO.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. ΜΟΝΤΕΡΝΟΙ ΚΑΙΡΟΙ

    Στην εντατική του Ευαγγελισμού ο Ζαχόπουλος.
    Στην εντατική των Νταβάδων ο Καραμανλής

    ενώ η πανούκλα …ενδημεί!
    O ΑΓΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. 3.54

    Σε καταλαβαίνω
    Και εγώ πολύ μακριά από την Ελλάδα βρίσκομαι …
    ...Μόνο να, όσο απομακρύνομαι τόσο πιο κοντά στη πραγματικότητα-της έρχομαι!
    Ο ΑΓΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Η ΝΔ

    ΚΑΙ Ο ΚΩΣΤΑΣ

    ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΧΕΣΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΠΟΥ


    ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΠΕΣΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΠΕΙΔΗ ΕΠΕΣΕ

    ΚΑΙ ΚΑΝΑΣ ΠΟΥΤΣΟΣ ΣΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΡΟΔΕΛΕΣ.

    ΕΔΩ ΟΛΟΙ ΓΑΜΟΥΝ ΟΛΟΥΣ,ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΦΑΙΔΡΑΣ ΠΟΡΤΟΚΑΛΕΑΣ.

    ΟΙ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΙ ΓΑΜΑΝ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΩΝ ΥΓΦΙΣΤΑΜΕΝΩΝ.

    ΟΙ ΕΦΟΡΙΑΚΟΙ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΩΝ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΟΡΕΣ.

    ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΙ ΠΗΔΑΝ ΑΠ ΟΛΑ ΤΡΑΒΕΣΤΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΟΡΕΣ ΓΙΟΥΣ ΤΩΝ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΩΝ ΣΕ ΠΟΙΝΙΚΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΔΙΚΗΜΑΤΑ.

    ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ ΓΑΜΑΝ ΟΛΟΥΣ.

    ΚΑΤΙ ΕΓΙΝΕ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΗ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΠΟΤΙΣΜΑΤΑ ΣΦΙΧΤΗΣ ΚΩΛΟΤΡΥΠΙΔΑΣ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Αγαπητοί μου φίλοι

    Δεν γνωρίζω τις λεπτομέρειες της δικογραφίας που έχει συνταχθεί από την πλευρά της δικαιοσύνης….Σημειώνω όμως μια συμπεριφορά από την πλευρά της σε δυο κατηγορούμενες..
    Πολύ πρόσφατα είχαμε την περίπτωση της εξαδέλφης του υφυπουργού Μπεζα που συνεληφθη να τα παίρνει από ένα κομμωτή του Κολωνακίου…Η αδέκαστος Δικαιοσύνη μίλησε…ελεύθερη και χωρίς περιοριστικούς όρους η κατηγορουμένη.
    Από την άλλη είχαμε την υπόθεση εκβιασμού στην οποία έχει εμπλακεί η Τσεκου στην γνωστή υπόθεση με τον αυτόχειρα που έχει συγκλονίσει όλη η Ελλάδα και πλέον η παρέα του Μπουλη και της Τασίας παρουσιάζετε εντελώς γυμνη. Μέσα η κυρία είναι απόφαση της Δικαιοσύνης!!
    Μήπως είναι μια σκαστή περίπτωση λειτουργίας της δικαιοσύνης με δυο μέτρα και δυο σταθμά? Λέω μήπως?
    Με εκτίμηση
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Αυτός που ρωτά συνεχώς για τους ΑΠΟΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ που ζει; Δεν άκουσε για 200 αποχαρακτηρισμούς αρχαιολογικών χώρων σε Θεσσαλονίκη, Μαρκόπουλο, Μυτιλήνη και λοιπά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Ούτε μια κουβέντα δεν άρθρωσαν ,οι ‘’αριστεροί‘’ του κώλου εργατοπατέρες , για την προφυλάκιση μιας εργαζόμενης γυναίκας μόνο με βάση την μαρτυρία ενός άθλιου ΠΟΡΝΟΣΚΗΝΟΘΕΤΗ .
    Την ίδια περίοδο που η εξαδέλφη του κ.Μπέζα εφοριακός , που πιάστηκε με την μίζα στο χέρι , αφέθηκε ελέυθερη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΥ

    «Η ηθική κοι-
    νωνία, η κοινωνία των αγ-
    γέλων εκμεταλλεύτηκε ένα
    ηθικό μου παράπτωμα, βρί-
    σκοντας την κατάλληλη πο-
    λιτική αποδοχή. Επεσα βορά
    στο στόμα των λεόντων. Ενα
    ηθικό παράπτωμά μου έδωσε
    την ευκαιρία σε εκβιαστές να
    αποκτήσουν υλικό. Μου ζήτη-
    σαν χρήματα και εμμέσως δι-
    ευκολύνσεις σε αρχαιολογικά
    θέματα. Αρνήθηκα να υποκύ-
    ψω. Μου έδωσαν και αριθμό
    λογαριασμού που ανήκε σε
    έναν από τους πρωτεργάτες.
    Το υλικό αυτό βρήκε ευήκοα
    πολιτικά ώτα προκειμένου να
    γίνει πιο εύπεπτος ο πολιτικός
    εκβιασμός. Αρκεί ένα λάθος,
    άραγε, στην τέλεια κοινωνία
    μας για να σπιλώσουμε, να
    διαγράψουμε μια ζωή;
    Ο μηχανισμός στήθηκε, με
    σκοπό μια ολόκληρη ζωή αρ-
    χών και αγώνων να πέσει βορά
    στην αρένα. Δεν μπόρεσαν να
    με σπιλώσουν πολιτικά, θέλη-
    σαν να με εξαφανίσουν ηθικά.
    Θέλετε αίμα; Θέλετε κρέας
    στην αρένα; Θα το έχετε.
    Ζητώ συγγνώμη από όσους με
    αγάπησαν και με στήριξαν»

    ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΣΚΥΛΙΑ
    ΗΘΕΛΑΝ ΤΗΝ ΗΘΙΚΗ ΤΟΥ ΕΞΟΝΤΩΣΗ..

    ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΕ ΑΙΜΑ..ΚΡΕΑΣ..ΜΥΑΛΑ.

    Η ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΥ
    ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    ΠΡΑΞΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΣΤΗΝ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ
    ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΜΜΕ
    ΕΛΠΙΖΩ Η ΘΥΣΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΕΙ ΧΑΜΕΝΗ


    "ΘΕΛΕΤΕ ΑΙΜΑ"?
    "ΘΕΛΕΤΕ ΚΡΕΑΣ ΣΤΗΝ ΑΡΕΝΑ"?
    "ΘΑ ΤΟ ΕΧΕΤΕ"


    ΘΑ ΤΟ ΕΧΕΤΕ...

    ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΞΗ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑΣ..
    ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΣ..
    ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΜΙΝΤΙΑΚΗ ΧΟΥΝΤΑ..


    ΑΞΙΟΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. ΔΥΟ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ "ΣΩΖΟΥΝ" ΤΟΝ
    ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ..ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ,ΑΠΟ ΤΟΥΣ
    ΕΚΒΙΑΣΤΕΣ..

    ΥΠΟΚΛΟΠΕΣ..
    ΤΟ ΝΤΟΠΙΟ ΚΑΙ ΞΕΝΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ
    ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ..ΝΑ ΠΑΓΙΔΕΥΣΗ,ΝΑ
    ΕΚΒΙΑΖΕΙ..ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΚΑΙ ΤΗΝ
    ΧΩΡΑ..
    Η "ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ", ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ, ΤΣΑΛΙΚΙΔΗ
    ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΗΝ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ.

    "ΡΟΖ" ΠΑΓΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ
    ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΥ..
    ΕΑΝ ΕΝΕΔΙΔΕ..ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΥΠΟΧΕΙΡΙΟ
    ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ..
    ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ,ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ..ΣΤΟ
    ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. ΠΡΑΙΤΩΡΙΑΝΟΙ ΤΩΝ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΩΝ
    ΜΠΡΑΒΟΙ ΤΩΝ ΜΜΕ-ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ
    ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΤΗΛΕΦΑΣΙΣΤΕΣ
    ΘΕΜΟ,ΜΑΚΗ,ΤΡΕΜΗ,ΧΑΤΖΗΝΙΚΟ,
    ΑΥΤΙΑ,ΖΑΧΑΡΕΑ,ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗ,
    ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΕ,ΣΤΑΗ ΚΤΛ..ΚΤΛ..

    "ΘΕΛΕΤΕ ΑΙΜΑ"?
    "ΘΕΛΕΤΕ ΚΡΕΑΣ ΣΤΗΝ ΑΡΕΝΑ"?
    "ΘΑ ΤΟ ΕΧΕΤΕ"

    ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. ΑΛΗΤΑΚΟ
    ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

    ΘΕΛΩ
    ΤΗΝ ΔΕΗ
    ΤΗΝ ΕΥΔΑΠ
    ΤΑ ΚΑΖΙΝΑ
    ΤΑ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ
    ΤΑ..
    ΤΟ..
    ΤΗΝ...
    TA EΞΟΠΛΙΣΤΙΚΑ
    ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΕΦΥΡΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ
    ΤΑ ΛΙΜΑΝΙΑ
    ΤΑ..
    ΤΟ..
    ΤΙΣ ΜΑΡΙΝΕΣ
    ΤΗΝ....
    ΟΛΑ ΟΛΑ ΟΛΑ ΟΛΑ

    ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ

    ΔΩΣΤΑ ΜΟΥ
    ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ...



    ΕΝΑ ΔΥΟ ΤΡΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΙΚΡΑ 89
    ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ.

    ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. ΠΟΙΟΣ ΘΑ..ΠΛΗΡΩΣΕΙ..ΤΗΝ ΔΕΗ?

    αυτος ειναι ο τιτλος του αρθρου
    του καραμητσου στο ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ.

    ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ..ΤΡΑΜΠΟΥΚΕ?
    ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΠΟΥ ΠΗΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΟΥΡΛΙΑΖΕΙΣ.."ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΑ",ΝΑ ΑΠΕΙΛΕΙΣ ΜΕ ΣΚΑΝΔΑΛΑ,ΚΤΛ
    ΤΑ ΜΟΙΡΑΣΤΗΚΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
    ΣΟΥ ..ΘΕΜΟ,ΜΑΚΗ?
    ΑΠΕΙΛΕΙΣ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ?
    ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ?
    ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΔΕΗ?

    ΕΣΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΕ ΛΑΔΩΣΑΝ,
    ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ-ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ
    ΤΗΣ ΔΕΗ.
    ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΕΤΑΙ
    ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ?
    ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ?

    11:41 πμ


    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    O ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΣ- EKΔΟΤΗΣ ΤΟΥ πρωτοΘΕΜΑ.
    ΚΑΡΑΜΗΤΣΟΣ

    "ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ"
    ΓΙΑ "ΠΟΛΙΤΙΚΟ","ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟ",
    "ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ" "ΣΚΑΝΔΑΛΟ"..
    ΕΑΝ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΔΕΝ ΥΠΟΤΑΞΗ
    ΤΗΝ ΔΕΗ ΣΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΝΤΑΒΑΔΩΝ.
    ΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ
    ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΥΣ-"ΕΚΔΟΤΕΣ" ΑΔΕΛΦΙΑ?
    ΕΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ -ΠΑΡΑΣΙΤΙΚΟΥΣ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟΥΣ- ΝΤΑΒΑΔΕΣ ΝΑ ΛΕΗΛΑΤΟΥΝ
    ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΠΛΟΥΤΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ
    ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΥΣ?
    ΕΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΝ,ΘΑ ΑΠΕΙΛΟΥΝ,ΚΑΙ ΘΑ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΤΑ ΜΜΕ?

    11:41 πμ


    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    Η ΔΕΗ ΣΥΖΗΤΑ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ,
    ΜΕ ΜΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΗΝ RWE.

    ΑΥΤΟ ΕΝΟΧΛΗΣΕ ΤΟΥΣ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΚΑΙ
    ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΔΕΗ.

    ΜΕΓΑΛΑ ΟΝΟΜΑΤΑ..
    ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ-ΕΘΝΟΣ,ΜΕΓΚΑ
    ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ-ΤΑ ΧΩΝΕΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΝΤΥΠΑ..ΝΕΑ,ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ,ΘΕΜΑ ΚΤΛ.
    ΓΕΚ-ΤΕΡΝΑ..

    ΑΜΕΣΩΣ ΑΡΧΙΣΕ
    ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΞΕΓΕΡΣΗ..
    ΓΕΝΟΠ-τα παιρνω απο τους νταβαδες-ΔΕΗ.

    "ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΕΞΕΓΕΡΣΗ"
    ΣΥΝ.."Η ΔΕΗ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ"
    ΝΤΑΒΑΔΕΣ..


    "ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΕΞΕΓΕΡΣΗ"...ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ.

    ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ..ΠΗΡΕ ΘΕΣΗ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ
    ΝΤΑΒΑ.

    ΤΑ "ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ" ΣΚΥΛΙΑ ΤΩΝ
    ΝΤΑΒΑΔΩΝ ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ..
    ΓΙΑ "ΣΚΑΝΔΑΛΑ" ΚΑΙ "ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ"..

    ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ
    ΠΟΣΑ ΘΥΜΑΤΑ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ
    ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΛΕΗΛΑΣΙΑ ΤΗΣ ΔΕΗ
    ΟΙ ΝΤΑΒΑΔΕΣ?
    ΠΟΣΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙΣ ?
    ΠΟΣΕΣ ΗΘΙΚΕΣ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙΣ?
    ΠΟΣΕΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ?
    ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΜΑΥΡΑ..ΑΡΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. ΑΠΟΚΡΙΕΣ ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΝ..

    ΛΟΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ..

    ΟΙ "ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ"
    ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΥΡΑ..

    ΤΩΝ "ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ"..

    ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΩΝ
    ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
    ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ
    ΕΜΠΟΡΩΝ ΟΠΛΩΝ,ΚΟΚΑΣ,ΓΥΝΑΙΚΩΝ.
    ΣΕΒ-ΚΑΡΤΕΛ-ΑΤΖΗΔΩΝ
    ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΓΕΝΙΚΩΣ ΤΩΝ ΠΑΡΑΣΙΤΙΚΩΝ
    ΛΗΣΤΟΣΥΜΜΟΡΙΩΝ ΠΟΥ ΛΥΜΑΙΝΟΝΤΑΙ
    ΤΗΝ ΧΩΡΑ..

    ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ..ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΣ
    ΤΩΝ ΜΗ ΠΡΟΝΟΜΙΟΥΧΩΝ..
    ΚΑΙ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ.."ΚΑΘΑΡΣΗΣ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. MAΛΑΚΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ
    ΕΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΜΠΟΥΚΩΝΕΙΣ ΜΕ ΔΗΜΟΣΙΟ
    ΧΡΗΜΑ,ΚΑΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΟΥΣ
    ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΤΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΣΟΥ?


    MAΛΑΚΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ
    ΕΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΜΠΟΥΚΩΝΕΙΣ ΜΕ ΔΗΜΟΣΙΟ
    ΧΡΗΜΑ,ΚΑΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΟΥΣ
    ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΤΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΣΟΥ?


    MAΛΑΚΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ
    ΕΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΜΠΟΥΚΩΝΕΙΣ ΜΕ ΔΗΜΟΣΙΟ
    ΧΡΗΜΑ,ΚΑΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΟΥΣ
    ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΤΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΣΟΥ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. ΓΙΑΤΙ Ο ΛΙΑΠΗΣ AΔΕΙΑΣΕ ΤΟΝ
    ΖΑΧΟΠΟΥΛΟ?
    ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΑΠΑΙΤΗΣΕ?
    Ο ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ?
    ΛΟΓΙΚΟ..
    ΤΑ ΔΙΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ
    ΣΤΟΝ ΜΕΓΚΑ-ΛΟ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΗ..
    ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΟΛΛΗΤΟΥΣ ΤΟΥ.
    Ο ΛΙΑΠΗΣ ΓΝΩΣΤΗ ΦΙΛΙΠΙΝΕΖΑ ΤΟΥ
    ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΟΣ ΚΗΡΥΞΕ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ
    ΣΤΟΝ ΖΑΧΟΠΟΥΛΟ.


    ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΤΟΝ "ΜΑΛΑΚΑ" ΝΑ
    ΦΟΥΝΤΑΡΕΙ..
    ΑΠΛΑ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΤΟΝ ΕΚΒΙΑΣΟΥΝ ΓΙΑ
    ΝΑ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ
    ΤΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΤΩΝ
    ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ.


    Η ΜΕΓΚΑ-ΛΗ ΜΑΦΙΑ ΗΘΕΛΕ ΕΝΑΝ
    ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΑΥΤΗ.
    ΕΙΧΑΝ ΔΥΟ ΛΥΣΕΙΣ.
    ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΓΙΔΕΥΣΟΥΝ ,ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ
    ΚΑΝΟΥΝ ΥΠΟΧΕΙΡΙΟ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ..
    Η ΕΑΝ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ..ΑΠΟΛΥΣΟΥΝ.
    Ο ΛΙΑΠΗΣ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ ΤΟΥ
    ΛΑΜΠΡΑΚΗ?
    ΑΥΤΟΣ ΕΠΕΙΣΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΝΑ ΤΟΝ
    ΔΙΩΞΕΙ?

    ΓΙΑΤΙ Ο ΛΙΑΠΗΣ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙ..
    ΜΕΓΚΑ-ΛΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ..
    ΜΕ ΤΙ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑΤΑ ?
    ΠΟΛΛΑ ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΜΑΣ ΣΤΟΙΧΙΣΕ Ο ΛΙΑΠΗΣ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ.
    ΤΩΡΑ ΘΑ ΠΑΡΑΔΩΣΗ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ
    ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΣΤΟΝ
    ΛΑΜΠΡΑΚΗ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. ΧΙΧΙΧΙ
    ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΔΙΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ..
    ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΑΦΗΝΑΜΕ ΝΑ ΤΑ
    ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ ΕΝΑΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΙΚΟΣ..
    ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΣΑ "ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙΑ"..

    ΜΕΓΚΑ-ΛΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ


    ΑΥΤΟΣ Ο ΑΛΗΤΗΣ Ο ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΣ
    ΕΜΠΟΔΙΖΕ ΤΑ ΑΓΟΡΙΑ ΜΑΣ..
    ΤΑΤΟΥΛΗ
    ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗ
    ΛΙΑΠΗ
    ΝΑ ΜΑΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣΟΥΝ..
    ΑΥΤΟΙ ΕΙΧΑΝ ΚΑΛΕΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ..
    ΑΛΛΑ Ο ΑΛΗΤΗΣ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΤΟΥΣ
    ΕΜΠΟΔΙΖΕ..

    ΨΟΦΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙ..

    ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ


    ΦΑΓΑΜΕ ΤΟΝ ΖΑΧΟΠΟΥΛΟ..
    ΤΩΡΑ ΤΑ ΔΙΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ
    ΘΑ ΠΙΑΣΟΥΝ ΤΟΠΟ..
    ΟΠΩΣ ΕΠΙ ΕΠΟΧΗΣ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΜΑΣ
    ΤΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ...

    ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Ότι και να έχει κάνει ο Ζαχόπουλος, και όλα όσα υπονοούν για αυτόν να είναι αλήθεια, το γεγονός είναι, ότι πρέπει να έχεις πολύ μεγάλα αρχίδια και να είσαι πολύ άνδρας για να πηδήξεις από το μπαλκόνι.
    Συμφωνώ απόλυτα με την ανάρτηση του Γιαπωνέζου, που λέει επιτέλους και
    ένα χαρακίρι σε αυτόν τον τόπο!!!
    Στην απελπισία του ο Ζαχόπουλος, προσέφερε σε αυτόν τον τόπο, είτε ζήσει,είτε πεθάνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. ΜΑΝΤΖΟΥΡΑΝΗΣ ? ΜΑΝΤΖΟΥΡΑΝΗΣ ?

    ή ΤΟ ΑΙΜΑ ΝΕΡΟ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ

    Κάτι μου λέει αυτό το όνομα. Στύβω το μυαλό μου να θυμηθώ.
    Ναι ρε !!! Ο γραμματοκομιστής του μακαρίτη του Κουτσόγιωργα.
    Αυτό ο ογκόλιθος ηθικής, γραμματέας του πράσινου υπουργικού
    συμβουλίου, ο παραθερίσας στο Κορυδαλλό.
    Μιλάμε για λαμόγιο ολκής. Ο νταραβεριτζής στην ανεπανάληπτη
    εκείνη υπόθεση , που ο πρώτος τη τάξει Υπουργός , πούλησε στον
    πρώτο τη τάξει απατεώνα νόμο, έναντι 2.000.000 δολαρίων.
    Περασμένα μεγαλεία διηγόντας τα , να κλαίς.
    Νάσου λοιπόν ο Ματζουράνης, υπεράσπιση του άλλου πράσινου λαμόγιου,
    αυτού του τέως δικηγόρου , που μαζί με ένα άλλο εξίσου πράσινο
    μεταχειρισμένο μουνόπανο και εκείνο το μισομούνι την Εύη Τζέκου,
    τη στήσανε και πήγανε να φάνε τον άνθρωπο τον Ζαχόπουλο.
    ΠΡΑΣΙΝΟΙ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ & ΠΡΑΣΙΝΑ ΠΟΥΤΑΝΑΚΙΑ ΟΛΑ
    ΕΔΩ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ .
    ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΥ ΠΑΝΩ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Η Όλγα του Μπόμπολα άρπαξε πρώτη την κασέτα.

    Ο Μπόμπολας πήγε να εκβιάσει τον Καραμανλή

    αλλά του χάλασε το σκηνικό, η ευθιξία και η απόπειρα του Ζαχόπουλου.


    Ο νταβατζής που προσπάθησε πρώτος να εκμεταλλευτεί τον εκβιασμό κατά του Ζαχόπουλου ήταν ο Μπόμπολας. Φυσικά η αστυνομική έρευνα δεν θα φτάσει ποτέ μέχρι εκεί.

    Η γυναίκα που εκβίαζε, αφόρητα, το Ζαχόπουλο, με σκοπό να του αποσπάσει όσο περισσότερα χρήματα μπορούσε και μονιμοποίηση ήταν η "σοσιαλίστρια" Εύη Τσέκου που έστησε την παγίδα της ροζ κασέτας. Πολλές οι φήμες και γι' αυτήν και για μια άλλη αρχαιολόγο που παγίδεψαν από κοινού το Γραμματέα. Άλλες φήμες θέλουν αυτές τις δύο γυναίκες μέχρι και να μαλλιοτραβιούνται έξω από το γραφείο του Ζαχόπουλου και φτάσαμε στην αρχή του τέλους. Πιθανώς ο Ζαχόπουλος θέλοντας να απαλαγεί από την φορτική συμβασιούχα την έπεσε στην αρχαιολόγο.. Η υπόθεση των εκβιασμών κρατά πολλούς μήνες τώρα.

    Η Όλγα Τρέμη κατάφερε να αποσπάσει κόπια του ερωτικού υλικού εν αγνοία της Ευούλας Τσέκου όταν πήγε να της παρουσιάσει την κασέτα, ξεκινώντας τις……. δημοσιογραφικές της επαφές. Τη στιγμή που υποτίθεται η Όλγα το ήλεγχε και το απέρριπτε ως απαράδεκτο..... το αντέγραφε στο σκληρό δίσκο. Συνήθως τα "κλεφτρόνια" αγνούν τις τεράστιες δυνατότητες καταγραφής οποιουδήποτε μαγνητικού ή ψηφιακού υλικού.

    Ο λόγος που έφτασε εδώ η Ευούλα ήταν ή λόγοι αντιζηλίας ή πιθανότερο είναι η αντίσταση του Ζαχόπουλου στις εκρηκτικές και συνεχείς απαιτήσεις της.

    Η Ευούλα έπεσε στο λάκο με τα φίδια……..ούτε ήξερε, ούτε ρώτησε! Καλά να πάθει.

    Η Όλγα αποδείχτηκε έξυπνη αλλά η απόπειρα αυτοκτονίας χάλασε όλα τα σενάρια του άπληστου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Όταν τα «εργαλεία» των οικονομικών κέντρων εξουσίας και των Αμερικανών βάλλουν σύσσωμα, ενορχηστρωμένα και λυσσαλέα εναντίον μιας «δεξιάς» κυβέρνησης, κυβέρνησης του κεφαλαίου, κάτι δεν πάει καλά!
    Όταν οι ιδεολογικές μήτρες του καθεστώτος και όλα τα πολιτικά, δημοσιογραφικά και πνευματικά τους φερέφωνα θρηνούν για το Ασφαλιστικό, τον ΟΤΕ, τη ΔΕΗ κ.λπ. ή χύνουν ποταμούς δακρύων οργής για τα σκάνδαλα και την κρατική σήψη, τότε κάτι «μαγειρεύεται»!
    Οι πνιγηρές πολιτικές αναθυμιάσει που αναδίδονται από παντού και κυρίως από τους κραγμένους Αμερικανούς πράκτορες των ΜΜΕ δεν θυμίζουν απλώς το μαύρο 1989. Καταγράφουν μια κατάσταση ακόμα πιο εφιαλτική, απείρως χειρότερη και αποκρουστική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Οι Πραιτοριανοί της αυτοκρατορίας ουρλιάζουν σαν ύαινες εναντίον της κυβέρνησης. Αν παρακολουθήσει κανείς τα Μέσα Μαζικής Χειραγώγησης και Απάτης και ιδιαίτερα τους Αμερικανούς γενίτσαρους (τους μεγαλοδημοσιογάφους) θα διαπιστώσει αβίαστα ότι έχουν κηρύξει έναν ανελέητο πόλεμο κατά του Καραμανλή, με πρόσχημα τα σκάνδαλα, τη σήψη, τη διάβρωση, την «εξυγίανση». Το πιο σάπιο, διαβρωμένο, διαπλεκόμενο και κατευθυνόμενο κομμάτι της ελληνικής κοινωνίας μας παραδίδει μαθήματα «δημοκρατίας», «εντιμότητας» και «ήθους»…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Απορώ με την ηλιθιότητα ορισμένων "απλών αναγνωστών/αναγνωστριών" που δεν διερωτώνται γιατί η τσούλα αυτή έγραφε σε βίντεο τον Ζαχόπουλο. Δηλαδή και η εν λόγω "απλή αναγνώστρια", όταν παίρνει πίπες τις γράφει σε βίντεο για να τις έχει και να τις θυμάται? Εδώ είναι ολοφάνερο ότι πρόκειται για οργανωμένο σχέδιο παγίδευσης προσώπου κοντινού στον Καραμανλή. Τα γαμήσια βιντεοσκοπήθηκαν με σκοπό να χρησιμοποιηθούν αργότερα, όπως και έγινε. Αλλά στους μαλάκες τους διαπλεκόμενους έμεινε μόνο ένα βίντεο πορνό και τίποτα άλλο. Το ψάρι δεν τσίμπησε. Πήδηξε έξω από τη γυάλα...

    11:44 πμ


    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    oxi re file exw apo to mpalkoni phdhse...etsi gia plaka gia na mhn tsimphsei..
    ma ti malakinsi exete pathei?

    11:47 πμ


    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    ΗΛΙΘΙΕ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΕΙΧΑΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ
    ΝΑ ΤΟΝ ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΗΣΟΥΝ,ΣΤΟΧΕΥΟΝΤΑΣ
    ΕΜΕΣΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ.
    ΙΣΩΣ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ..ΝΑ ΣΩΣΗ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΤΟΥ.
    Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΔΕΝ ΘΕΛΗΣΕ ΤΑ ΥΠΟΧΡΕΩΘΕΙ..ΣΤΑ ΣΚΥΛΙΑ.
    Ο ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑ ΠΑΘΑΙΝΕ ΟΤΙ
    ΠΑΛΙΑ Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΠΟΥ ΤΟΝ
    ΞΕΦΤΙΛΙΣΑΝ ΓΙΑΤΙ..ΕΔΕΙΡΕ ΤΗΝ
    ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ..ΚΤΛ
    ΕΝΑΣ ΚΟΙΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΘΑ ΕΚΑΝΕ
    ΜΥΝΗΣΕΙΣ..ΚΤΛ.
    Ο ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΣ ΕΔΡΑΣΕ ΕΠΙΘΕΤΙΚΑ
    ΤΟΥΣ ΕΙΠΕ ΦΑΣΙΣΤΕΣ..ΚΑΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ
    ΣΑΝ ΑΝΔΡΑΣ.
    ΧΑΛΑΣΕ ΤΗΝ ΠΙΑΤΣΑ..
    ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ
    ΤΕΤΟΙΑ..ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ..
    ΓΙΑΥΤΟ ΤΟΝ ΑΠΟΔΟΜΟΥΝ ΟΛΟΙ..
    ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ..

    ΛΟΓΙΚΟ..
    ΕΑΝ ΕΛΕΓΑΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ..
    ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΠΟΔΕΧΘΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ,
    ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΞΕΦΤΙΛΕΣ,
    ΥΠΟΤΑΓΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ.

    ΜΟΝΟ ΠΑΛΙΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ
    ΠΟΥ ΠΕΘΑΙΝΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ
    ΤΟΥΣ..
    ΔΕΝ ΥΠΟΓΡΑΦΑΝ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ
    ΕΚΤΕΛΟΥΣΑΝ..
    ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΟ ΝΟΗΜΑ
    ΤΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ,ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΥ..


    ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΙΑ,
    ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΝΔΡΕΣ..
    ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΝΑ
    ΥΠΟΤΑΓΜΕΝΟ ΚΑΘΙΚΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ.
    ΤΟΥΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΑΡΑΛΟΓΟ..
    ΥΠΟΠΤΟ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Η Μαφία των Αρχινονών της Ελλάδας και οι εκβιαστικοί μηχανισμοί.


    Η Όλγα, η σκυλίτσα του Μπόμπολα, ενημέρωσε αμέσως μόλις κατάλαβε την σπουδαιότητα του υλικού που υφάρπαξε, το Mεγάλο Αφεντικό. Ο Αρχινονός της Ελλάδας και η υπόλοιπη Μαφία, ποτέ δεν έχουν εγκαταλείψει τα σχέδια αποσταθεροποίησης του Καραμανλή και άδραξε την ευκαιρία για σκηνοθεσία εκβιασμών....το αγαπημένο τους χόμπι άλλωστε.

    Οι νταβατζήδες είχαν στήσει το κύκλωμα παρακολούθησης Καραμανλή σε συνεργασία με την Αμερικάνικη Πρεσβεία πολύ πριν τη γνωστή περίοδο των υποκλοπών. Παλαιότερα μεσολαβούσε "αυθόρμητα" η "17η Νοέμβρη". Τώρα υπάρχουν άλλες μέθοδοι χειραγώγησης του συστήματος!
    Κάτι σούρτα φέρτα του Καραμανλή με Ρώσους, είχαν τρομάξει το "γοητευτικό" κόσμο του Επενδυτή-Νταβατζή. Ο Καραμανλής τόπαιζε ανεξάρτητος, οπότε πρέπει να του ψήσουν το ψάρι στα χείλη. Δεν τους έβγαινε εύκολα, οπότε ενεργοποίησαν κλασικούς μηχανισμούς παρακολούθησης με ρουφιάνους, κοριτσάκια, λεσβίες και αγοράκια για να εκβιάζουν ένα σύστημα που θεωρούν ότι τους ανήκει άνευ όρων. Όσο πιο κοντά γίνεται στον Καραμανλή και στην Νατάσα, τόσο πιο καλά..
    Αμερική, CIA και τα δουλικά τους οι νταβατζήδες (θύματα συχνά και οι ίδιοι διαφόρων εκβιασμών "μυστικών" ή σκηνοθετημένων πληροφοριών). Έτσι δένεται το σύστημα. Τέτοιους εκβιασμούς με σεξουαλικό περιεχόμενο έχουν υποστεί όλοι οι Πρωθυπουργοί μας, μετά τη Χούντα. Άλλες τόσες (plus κοκαΐνες και αγοράκια) έχουν υποστεί και οι ίδιοι οι νταβατζήδες. Στημένη βρώμα και παγίδες δυσωδίας.
    Για διάλειμμα βάζουμε φωτιές και καίμε όλη την Ελλάδα.
    Ή εμάς ή τίποτα. Με τους Ρώσους ποτέ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Η Μαφία των Αρχινονών της Ελλάδας και οι εκβιαστικοί μηχανισμοί.


    Η Όλγα, η σκυλίτσα του Μπόμπολα, ενημέρωσε αμέσως μόλις κατάλαβε την σπουδαιότητα του υλικού που υφάρπαξε, το Mεγάλο Αφεντικό. Ο Αρχινονός της Ελλάδας και η υπόλοιπη Μαφία, ποτέ δεν έχουν εγκαταλείψει τα σχέδια αποσταθεροποίησης του Καραμανλή και άδραξε την ευκαιρία για σκηνοθεσία εκβιασμών....το αγαπημένο τους χόμπι άλλωστε.

    Οι νταβατζήδες είχαν στήσει το κύκλωμα παρακολούθησης Καραμανλή σε συνεργασία με την Αμερικάνικη Πρεσβεία πολύ πριν τη γνωστή περίοδο των υποκλοπών. Παλαιότερα μεσολαβούσε "αυθόρμητα" η "17η Νοέμβρη". Τώρα υπάρχουν άλλες μέθοδοι χειραγώγησης του συστήματος!
    Κάτι σούρτα φέρτα του Καραμανλή με Ρώσους, είχαν τρομάξει το "γοητευτικό" κόσμο του Επενδυτή-Νταβατζή. Ο Καραμανλής τόπαιζε ανεξάρτητος, οπότε πρέπει να του ψήσουν το ψάρι στα χείλη. Δεν τους έβγαινε εύκολα, οπότε ενεργοποίησαν κλασικούς μηχανισμούς παρακολούθησης με ρουφιάνους, κοριτσάκια, λεσβίες και αγοράκια για να εκβιάζουν ένα σύστημα που θεωρούν ότι τους ανήκει άνευ όρων. Όσο πιο κοντά γίνεται στον Καραμανλή και στην Νατάσα, τόσο πιο καλά..
    Αμερική, CIA και τα δουλικά τους οι νταβατζήδες (θύματα συχνά και οι ίδιοι διαφόρων εκβιασμών "μυστικών" ή σκηνοθετημένων πληροφοριών). Έτσι δένεται το σύστημα. Τέτοιους εκβιασμούς με σεξουαλικό περιεχόμενο έχουν υποστεί όλοι οι Πρωθυπουργοί μας, μετά τη Χούντα. Άλλες τόσες (plus κοκαΐνες και αγοράκια) έχουν υποστεί και οι ίδιοι οι νταβατζήδες. Στημένη βρώμα και παγίδες δυσωδίας.
    Για διάλειμμα βάζουμε φωτιές και καίμε όλη την Ελλάδα.
    Ή εμάς ή τίποτα. Με τους Ρώσους ποτέ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Κλίμα απογοήτευσης στο Μπομπολέϊκο.


    Κλίμα απογοήτευσης επικρατεί αυτή την στιγμή στην αυλή του Μπόμπολα. Είχαν υπερεκτιμήσει μια ΣΠΕΙΡΑ κοινών εκβιαστών στο πρόσωπο μιας Ευούλας. Άνθρακες ο θησαυρός που θεώρησαν ότι θα «γκρεμίσει τον Καραμανλή». Τσάμπα τα Κυριακάτικα πρωτοσέλιδα που μιλάνε για "πανικό αστο Μαξίμου". Έτσι θέλουν να πιστεύουν οι μεγιστάνες των δελτίων ειδήσεων. Οι τρομοκρατημένες Κυβερνήσεις βολεύουν το χυδαίο σύστημα της διαπλοκής. Είναι συνηθισμένος ο Μπόμπολας στον εκχυδαϊσμό της πολιτικής ζωής για να υπερασπιστεί τα συμφέροντά του(βλέπε βρώμικο 89).
    Πόνταρε όμως σε λάθος άλογο που του βγήκε και ανόητο. Η σημερινή υπερασπιστική γραμμή της Ευούλας ήταν από αστεία έως γελοία. Αν την σκαπουλάρει και ο Ζαχόπουλος και πάλι την έκατσαν. Ακόμα και αν έχει πέσει θύμα εκβιασμών από τη ΣΠΕΙΡΑ της Ευούλας με αποτέλεσμα κακοδιαχείριση και αποχαρακτηρισμούς εκτάσεων από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, πρόεδρος του οποίου ήταν ο Ζαχόπουλος. Τα πανίσχυρα και διεφθαρμένα ΜΜΕ αποφεύγουν να ασχοληθούν με το κύκλωμα των εκβιασμών, παίρνουν το μέρος της ΣΠΕΙΡΑΣ (κόρακας κόρακα, μάτι δε βγάζει) γιατί θεωρούν ότι έτσι πλήττεται περισσότερο η Κυβέρνηση. Σκηνικό στημένης παραπληροφόρησης. Η κοινή γνώμη επιτρέπεται να ασχολείται μόνο με ό,τι συμφέρει το θολό, βρώμικο και άπληστο «κόσμο του νταβατζή-επενδυτή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Πρώτη φορά στην Ελλάδα, απόπειρα αυτοκτονίας εν ενεργεία πολιτικού!


    Aπόπειρα αυτοκτονίας από πολιτικό πρόσωπο εν ενεργεία, βιώνουμε πρώτη φορά στην Ελλάδα! Δεν είναι αμελητέο όπως προσπαθούν να το απαξιώσουν οι «επαναστατικές δυνάμεις της παραπληροφόρησης» και τα τσουτσέκια τους. Αποδεικνύεται ότι η τιμή και η ευθιξία είναι αξίες πανίσχυρες όσο και αν κέντρα εκπόρνευσης της ελληνικής κοινωνίας θα ήθελαν να είχαν εξαφανιστεί τέτοιες ανθρώπινες αντιδράσεις και τρομάζουν μπροστά τους γιατί μεταβάλλουν τους σχεδιασμούς τους. Τέτοιες «εστίες αντίστασης» δυσκολεύουν την ισοπεδωτική τους εξουσία και τους εκβιαστικούς τους μηχανισμούς.
    Μια απόπειρα αυτοκτονίας μαζί με το παρασκήνιό της αθροιστικά σηματοδοτούν την αργή αλλά σταθερή «αλλαγή» που υφίσταται η άμυνα μας κατά της διαφθοράς.
    Στην υπόθεση Ζαχόπουλου , αρκετά στοιχεία είναι γνωστά, τα περισσότερα όμως είναι εικασίες και λογικοφανή φούμαρα.
    Τα περισσότερα δεδομένα δείχνουν ‘στημένη ροζ ιστορία’ με καταγεγραμμένο υλικό ώστε μια σπείρα να αποσπά ‘διευκολύνσεις’ και χρήματα. Επίσης φαίνεται ότι ο Ζαχόπουλος υπέπεσε στο αμάρτημα της υποχώρησης μπροστά στην πιθανότητα αποκαλύψεων που αφορούσαν αυστηρά προσωπικά του δεδομένα. Τέτοιες αποκαλύψεις θα είχαν κατακλυσμιαίες επιπτώσεις στην εικόνα του και στη ζωή τoυ.

    Οποιοδήποτε σενάριο όμως να ισχύει, ο Ζαχόπουλος κατήγαγε νίκη μεγάλη κατά των Νταβατζήδων και της σπείρας που ‘στεγάζονταν’ στη ΓΣΕΕ γιατί δεν τους έδωσε την ευχαρίστηση να εκπορνεύσουν το ‘πάθημά του’.

    Ταυτόχρονα αποδεικνύεται και ως μια μικρή νίκη της κοινωνίας ή τουλάχιστον του τμήματός της που αντιστέκεται στην κτηνώδη απληστία των νταβατζήδων, που μια ζωή χρηματοδοτούν τη «μεγάλη δημοκρατική παράταξη» και τους λοιπούς υπηρέτες Τσίπρηδες και μια ζωή συγκαλύπτουν τα εγκλήματα που συνήθως οι ίδιοι πρωταγωνιστούν ως συστηματικοί θύτες και ανυποχώρητα αρπακτικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Οι νταβατζήδες παρέχουν στήριξη στο πορνίδιο Ευούλα.


    Αυτό ξέρουν να κάνουν και το κάνουν καλά.

    Ο Μπόμπολας προς στιγμήν πίστεψε ότι επιτέλους οι νταβατζήδες θα ξανακλείσουν στο χρονοντούλαπο της εξουσίας την επάρατο Δεξιά, θα ξεπαστρέψουν μια για πάντα τον Καραμανλή και θα ξαναρχίσει η «ελεύθερη μάσα».
    Τα στοιχεία της Ευούλας τα ήξεραν τουλάχιστον δύο βδομάδες τώρα μέσω του δικηγόρου της, σοσιαλιστή της ΓΣΕΕ, που την καθοδηγούσε σε όλα της τα βήματα. Εξάλλου, ο συγκεκριμένος συνδικαλιστής, δικηγόρος είναι υπηρέτης των αρχιερέων της διαπλοκής.
    Οι νταβατζήδες θεώρησαν ότι επιτέλους ακούμπησαν Καραμανλή και έβαλαν τα λαγωνικά τους να βρουν οτιδήποτε αφορά τον Ζαχόπουλο. Προετοιμάστηκαν για ένα νέο «ΒΡΩΜΙΚΟ 08» αλλά τους την έσπασε μια απλή κίνηση Ζαχόπουλου που μπορεί να του στοιχίσει τη ζωή αλλά ταυτόχρονα δείχνει ότι υπάρχουν εστίες αντίστασης στην ελληνική κοινωνία.
    Οι νταβατζήδες απέδειξαν για άλλη μια φορά το ρόλο τους, που δεν είναι άλλος από την ‘προστασία’ της πουτανιάς. Η επαγγελματίας πόρνη εξασκεί επάγγελμα, η εκβιάστρια όμως Εύη εξασκεί πουτανιά. Χρησιμοποιεί το φύλο της, όχι με τους όρους της αγοράς:«σου δίνω, μου δίνεις» και να σταματήσει εκεί, όπως κάθε πόρνη, αλλά για να στήσει μηχανισμούς, να εκβιάσει, να εξαναγκάσει, να καθορίσει εξελίξεις, να τρομοκρατήσει και να απειλήσει.
    Νταβατζήδες και πορνίδιο Εύη σε κοινούς «Αγώνες». Οι νταβατζήδες αισθάνονται το πορνίδιο ως τμήμα της σαρκός τους. Δεν μπορούν να την ξεπουλήσουν τόσο εύκολα.

    Πότε κάνουν πολιτική οι νταβατζήδες:
    «όταν η απληστία φορά τη μάσκα της ηθικής»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. ΑΓΙΟΣ 1.04μμ

    Αυτό το ρεπορτάζ του ΕΘΝΟΥΣ, που
    αναφέρεις, είναι το ίδιο ΕΓΚΥΡΟ
    όσο και οι πρωτοσέλιδες μαϊμού ,
    μονταρισμένες φωτογραφίες, με
    15μετρες φλόγες εκεί που δεν υπήρ-
    χαν, το καλοκαίρι με τις φωτιές ???
    Είναι δυνατόν να απαιτείς να σε
    πάρουμε σοβαρά, όταν αναπαράγεις
    'ρεπορτάζ΄αυτής της ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑΣ ??
    Της εργολαβικής ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑΣ !!!!!!
    Έλεος ΑΓΙΕ.
    Είσαι νοήμων και υπεύθηνος πολίτης
    εσύ, ή το ανεγκέφαλο γιουσουφάκι
    του κάθε νταβατζή ????


    CAPTAIN

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. ε, αντε και γαμησου πια!........... κομανταντε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. να ερευνηθει και η εποχη βενιζελου
    στο υπουργειο πολιτισμου.
    σημεια και τερατα

    γιωργος παπανδρεου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. Υπό την ασφυκτική πίεση που δημιουργεί η αχλύ σκανδάλου γύρω από τον ρόλο του ισχυρού άνδρα του υπουργείου Πολιτισμού και στενού φίλου της οικογένειας Καραμανλή κ. Χρ. Ζαχόπουλου, η κυβέρνηση διαμορφώνει τη «γραμμή άμυνάς» της. Στόχος του λεγόμενου «συστήματος Μαξίμου» είναι η υπόθεση αυτή να «βαφτεί» με «ροζ χρώμα» και να αποκλειστεί, έτσι, κάθε περίπτωση οικονομικού σκανδάλου. Το Μαξίμου θέλει τον έλεγχο του πρώην υφυπουργού κ. Π. Τατούλη, ο οποίος βρισκόταν από την πρώτη θητεία της κυβέρνησης Καραμανλή σε ανοιχτή σύγκρουση με τον πανίσχυρο τότε γενικό γραμματέα του υπουργείου Πολιτισμού. Στον κ. Τατούλη έχει διαμηνυθεί να μην τοποθετηθεί επί της ουσίας των προβλημάτων που αντιμετώπιζε τότε στο κτίριο της οδού Μπουμπουλίνας, ούτε στα διαβήματα που είχε κάνει κατ επανάληψη τότε τόσο στον πρωθυπουργό όσο και στον διευθυντή του γραφείου του κ. Γ. Αγγέλου.
    Η -με κάθε τρόπο- εξαίρεση από την εικόνα του πρωθυπουργού και της συζύγου του, Νατάσας.

    Έτσι σεμνά και ταπεινά η Νεοδημοκρατική ‘’Δικαιοσύνη ‘’ έκλεισε στον Κορυδαλλό την Εύη Τσέκου μόνο με την μαρτυρία ενός πορνοσκηνοθέτη .
    Αυτή είναι η Ελλάδα των Θεομπαίχτων ,με ‘’φυλακτό’’, του 2007 !!!
    ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΠΟΛΛΑ

    ‘’PASOK poisonous’’

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. Ρουσσοπουλάκια , όλο για τον Μπόμπολα λυσσάτε , δεν λέτε και μια κουβέντα ευγνωμοσύνης η μια προσευχή για τη σωτηρία της ψυχής του Μεξικάνου που συνέστησε την πρώην μαθήτριά του (μόνο μαθήτρια ;;;) στον χοντρό gay ‘’καταλληλότερο ‘’ για να βρεί ένα κάλυμα στις ιστορίες με την Σαλώμη .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. Ο λογιστης Τασος Σιδηροπουλος στην Βεροια ειναι ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΗΣ. Ενημερωστε
    φιλους σας στην Βεροια για να μην καταστρεψει και αλλους πελατες του

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση