GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Παίζει ρόλο η πανσέληνος στην επιλογή του ψηφοφόρου;

Του Θωμά Ακρωτηριανάκη . Σύμφωνα με στατιστικές έρευνες, ένας στους 16 ψηφοφόρους αποφασίζει ποιο κόμμα θα ψηφίσει μόλις τη μέρα των εκλο...


Του Θωμά Ακρωτηριανάκη
.
Σύμφωνα με στατιστικές έρευνες, ένας στους 16 ψηφοφόρους αποφασίζει ποιο κόμμα θα ψηφίσει μόλις τη μέρα των εκλογών!!.. Μήπως τέτοιοι ψηφοφόροι επηρεάζονται υπέρ του (εκάστοτε) κυβερνώντος κόμματος, άμα τη μέρα των εκλογών έχουν ανεβασμένη ψυχολογική διάθεση;; Άλλωστε τα κέφια συμβάλλουν στο να ξεχαστούν τα παράπονα, ιδίως όταν δεν υπάρχει ριζωμένη συνειδητότητα, που δεν υπάρχει στους αναποφάσιστους της τελευταίας στιγμής.
Πότε μεγιστοποιείται το ποσοστό των ανθρώπων με ανεβασμένη ψυχολογική διάθεση;; Μήπως τη μέρα που μεγιστοποιείται το ποσοστό των γυναικών με ωορρηξία;; Κατα τη γνώμη κάποιων επιστημόνων, που δημοσιεύτηκε στην "Αμερικανική Επιθεώρηση Γυναικολογίας και Μαιευτικής" (η δημοσίευση αυτή αναφέρεται στην εγκυκλοπαίδεια Britannica) αυτή η μεγιστοποίηση συμβαίνει λίγες μέρες μετά την πανσέληνο, (περίπου τρεις μέρες μετά). Tο φαινόμενο καθυστερεί και έχει ατονήσει, λόγω πολιτισμού, αλλά υπάρχει. Συμβατό με αυτό είναι το ότι στη Νέα Υόρκη οι γεννήσεις, με φυσιολογικό τρόπο, όχι με καισαρική, είναι ελάχιστα,αλλά επιστημονικά, στατιστικά,σημαντικά,μη τυχαία,πιο πολλές στη λίγωση του φεγγαριού. Από την ωορρηξία μέχρι τον τοκετό το χρονικό διάστημα είναι κατά μέσο όρο ακριβώς 9 σεληνιακοί συνοδικοί μήνες, εξ ου και το συμβατό. Δεν αποκλείω λοιπόν, όταν διεξάγονται εκλογές περίπου τρεις μέρες μετα την πανσέληνο, να παίρνει το (εκάστοτε) κυβερνών κόμμα περίπου 0,2% παραπάνω απ' ο,τι θα έπαιρνε πριν ή μετά από δύο Κυριακές, υπό τις ίδιες πολιτικοοικονομικές συγκυρίες.
Πάντως, η 30ή Σεπτεμβρίου, που πλασάρεται ως η σχετικά πιθανώτερη ημερομηνία των εκλογών, (και πολύ σωστά, δείτε εδώ σχετικό δημοσίευμά μου της 12ης Αυγούστου 2007), είναι 4 μέρες μετά την πανσέληνο...
Επίσης, ο Αντρέας Παπανδρέου δύο φορές όρισε ημερομηνία εκλογών και ο γυιος του μία. Και τις τρεις φορές αυτές η μέρα των εκλογών ήταν μέρα πανσελήνου (2004) ή υπήρχε απόκλιση μιας μόνο μέρας. Μήπως ξέρουνε κάτι παραπάνω οι Παπανδρέου;; Και αν ναι, τους το είπαν οι Ρώσοι πολιτικοί φίλοι τους;; Πάντα, όταν κάτι είναι πολύ έξυπνο, πίσω από αυτό βρίσκονται οι Ρώσοι.
Πρέπει να τονιστεί με τον πιο έντονο τρόπο ότι το ζήτημα δεν έχει καμμιά απολύτως σχέση με την αστρολογία.
Α, και επειδή μερικοί σχολιαστές αναρωτιούνται μήπως δεν είμαι υπαρκτό πρόσωπο, τους λέω ότι είμαι. Και για να γελάσουμε αναφέρω ότι είμαι Δίδυμος στο ζώδιο και Ξύλινο Άλογο στα κινέζικα ζώδια και φυσικά θεωρώ την αστρολογία απόλυτη ανοησία. Μου αρέσει όμως η αστρονομία.
Χθες τα μεσάνυχτα είδα με απλά κυάλια από τη βεράντα του σπιτιού (Χανιά) τον γαλαξία της Ανδρομέδας, που πιστεύω σίγουρα θα έχει πολιτισμούς εξωγήινων ανθρώπινων φυλών. Τον γαλαξία της Ανδρομέδας τον έχω δει και με γυμνό οφθαλμό,αλλά μόνο μια φορά, στη Γαύδο.

27 σχόλια

  1. Θωμά, με το συμπάθιο, αλλά είσαι μεγάλο... ufo!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εμπαινε μεγάλε . Μάλλον η ζέστη θα σε έχει πειράξει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΑΥΡΗ ΝΥΧΤΑ ΣΚΟΤΕΙΝΗ ΧΩΡΙΣ ΦΕΓΓΑΡΙ

    ΕΚΡΥΨΑΝ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΟΝΤΕΣ ΣΤΟ ΣΥΡΤΑΡΙ

    ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΖΟΡΜΠΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΝ ΧΑΜΠΑΡΙ

    ΟΤΙ ΓΕΜΙΣΑΝ ΜΕ ΒΑΛΙΤΣΕΣ ΤΟ ΑΜΠΑΡΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Βρε σεληνιασμένε αναλυτή-καζαμία-ufo!
    Εντάξει, μας κάνεις και γελάμε πολλές φορές, αλλά μη καβαλάς και το καλάμι... Άκου αναρρωτιόμαστε αν είσαι υπαρκτό πρόσωπο! Ποτέ δεν αμφιβάλαμε για την ύπαρξή σου.
    Απο την Ανδρομέδα δεν είπες ότι είσαι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλά ρε σεις, δεν ντρεπόσαστε να βάζετε τέτοιες μαλακίες; Τη μία ο Χουντόδουλος που θα επηρεάσει με το κολομβιανό συκώτι του την ημερομηνία των εκλογών την άλλη οι εξωγήϊνοι. Μήπως να σε δει κάποιος τρελλογιατρός;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Οι αποσπασματικές αναφορές από το πόρισμα Ζορμπά, που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, δεν προσφέρονται για ουσιαστική αξιολόγηση του πορίσματος και την έκδοση ασφαλών συμπερασμάτων.
    Το σκάνδαλο των δομημένων ομολόγων, το σκάνδαλο των Ασφαλιστικών Ταμείων, οργανώθηκε, συντονίσθηκε και εκτελέσθηκε με ευθύνη της κυβέρνησης της Ν.Δ., με ευθύνη του Υπουργείου Οικονομικών και του Υπουργείου Απασχόλησης, σε βάρος των Ταμείων, σε βάρος των εργαζομένων και των συντάξεών τους.
    Το αναμενόμενο εδώ και πολύ καιρό και πολυδιαφημισμένο από την κυβέρνηση πόρισμα Ζορμπά δεν μπορεί, στο όνομα οποιουδήποτε απορρήτου, να μείνει κλεισμένο στα συρτάρια των εισαγγελικών λειτουργών.
    Οξυγόνο της Δημοκρατίας είναι η Διαφάνεια. Αυτό είναι στην Δημοκρατία μας βασική και ουσιώδης αρχή. Διαφάνεια για τους πάντες και τα πάντα. Το πόρισμα Ζορμπά πρέπει άμεσα να δοθεί στις αρμόδιες Επιτροπές της Βουλής που διερευνούν το θέμα και στη δημοσιότητα. Για να μπορούν όλοι να το αξιολογήσουν και να το κρίνουν στο σύνολό του. Για να μπορούν όλοι οι πολίτες να βγάλουν τα συμπεράσματά τους.
    Ούτως ή άλλως, το μεγάλο θέμα της λεηλασίας των Ταμείων δεν κλείνει. Μετά τις εκλογές, με την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, θα διερευνηθεί πλήρως, για να λάμψει η αλήθεια και να αποδοθούν οι ευθύνες σε όλους όσοι εμπνεύσθηκαν και υλοποίησαν αυτό το σχέδιο, όποιοι κι αν είναι αυτοί.

    ‘’PASOK poisonous’’

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Nα θυμάστε ότι όπου εμφανίζεται η Ahrveiler πρέπει ο Ελληνισμός να έχει το νου του. Το δούλεμα πάει σύννεφο!

    Ο Ακρωτηριανάκης είναι απλώς ο υπεύθυνος ποικίλης ύλης στο Πρεσσ, δεν χρειάζεται να πολυσκοτίζεστε.
    Είναι μάλλον άκακος.

    Στρέψτε καλύτερα την προσοχή σας σε Αληθινά Νούμερα και σε πραγματικούς κοπρίτες που υποχρεώνουν την Ελλάδα σε καθυστέρηση και μαρασμό!

    ε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Α ρε Θωμά, πληρώνεις την έλλειψη παιδικού αυνανισμού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ναι, Ακρωτηριανάκης δεν υπάρχει!

    Είναι ένα εικονικό πρόσωπο και όλα αυτά κείμενα που διαβάζετε το τελευταίο διάστημα, τα γράφει πότε ο Αράπης, πότε ο πίσινους, πότε κάποιοι άλλοι.

    Είναι μία ευγενική προσφορά συνεργατών αλλά και επισκεπτών του blog (όταν έχουν ελεύθερο χρόνο) για να διασκεδάσετε όλοι εσείς οι καψεροί που δεν μπορέσατε να πάτε διακοπές φέτος.


    Virtual "Ακρωτηριανάκης" number 22

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Επίσης, ο Αντρέας Παπανδρέου δύο φορές όρισε ημερομηνία εκλογών και ο γυιος του μία. Και τις τρεις φορές αυτές η μέρα των εκλογών ήταν μέρα πανσελήνου (2004) ή υπήρχε απόκλιση μιας μόνο μέρας. Μήπως ξέρουνε κάτι παραπάνω οι Παπανδρέου

    ΝΑ ΕΙΣΑΙ 100% ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΠΩΣ ΝΙΚΗΤΗΣ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΑΝ ΓΙΝΟΥΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ
    Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΑ ΥΠΕΡΙΣΧΥΕΙ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ
    ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΤΙΣ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΜΟΝΟ ΑΝ ΞΑΝΑΒΑΛΕΙ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΝ ΣΗΜΙΤΗ ΠΟΥ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΩΣ ΠΑΛΙ ΥΠΕΡΙΣΧΥΕΙ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ
    ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΟΡΘΩΣΕΙ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΤΕ ΑΥΤΟ

    ΟΠΟΤΕ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΝΕΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑΚΗ ΠΑΛΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΝΑ ΞΑΝΑΜΠΑΙΝΕΙ ΣΕ ΝΕΕΣ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ

    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μάγοι, παπάδες, αστρολόγοι, μέντιουμ, χαρτορίχτρες, καφετζούδες, ξεματιάστριες, μήπως βρίσκομαι στη σελίδα της Δήμητρας Λιάνη και του εξομολόγου της;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Θωμά αγόρι μου.
    με έχεις κάνει να αναθεωρήσω τις απόψεις μου για την διακοπή της κύησης.
    Αραγε, η μάνα σου το γνώριζε ότι θα βγείς έτσι και σε κράτησε η βρέθηκε προ τετελεσμένου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Μάγοι, παπάδες, αστρολόγοι, μέντιουμ, χαρτορίχτρες, καφετζούδες, ξεματιάστριες, μήπως βρίσκομαι στη σελίδα της Δήμητρας Λιάνη και του εξομολόγου της;

    ΜΠΟΡΕΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΣΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΣΕΛΙΔΑ
    ΑΚΟΥΣΕ ΟΜΩΣ ΚΑΤΙ ΣΟΒΑΡΟ
    ΚΑΤΟΡΘΩΣΕ Η ΛΙΑΝΗ ΔΙΑΜΕΣΩ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΥ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΗΤΑΝ Ο ΜΑΝΟΣ ΘΩΜΑΔΑΚΗΣ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΕΛΛΑΔΑ
    ΚΑΙ ΚΑΚΑ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΟΣΕΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΟΙ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ
    ΣΗΜΕΡΑ Ο ΘΩΜΑΔΑΚΗΣ ΑΠΌΤΙ ΞΕΡΩ ΜΑΝΤΕΨΕ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙ??
    ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΑΜΕΣΩΣ
    ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΣ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ!!!!!!!!!!!!!!
    ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΥΦΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ??
    ΚΑΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΚΑΙ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΞΕΡΟΥΝ ΗΔΗ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΑΠΛΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΚΩΜΩΔΙΑΣ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΜΕΤΡΗΤΟΙ ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΒΡΙΖΟΥΜΕ

    ΝΑ ΣΕ ΠΟΝΗΡΕΥΕΙ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΑΣΟΚΕΣ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΝΑ ΞΑΝΑΜΠΕΙ Ο ΣΗΜΙΤΗΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ
    ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΚΑΤΙ ΞΕΡΟΥΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΦΩΝΑΖΟΥΝ

    ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΝΤΩΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Θωμά είμαι Παρθένος, με ωροσκόπο Αιγόκαιρω και στο Κινέζικο ξύλινο άλογο.

    Αυτη την περίοδο περνάω καποιες επαγγελματικές και οικονομικές δυσκολίες.

    Βλέπεις τίποτα στο άμεσο μέλλον;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. βρε παιδιά, ψιλοανακοινώθηκε για τις 16 σεπτεμβρίου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Koyfala Akrotiriasmenaki, as einai kai ufologia an einai na mathoun to geloio onoma sou pente nomataioi parapano...
    Kali trypa eisai kia tou logou sou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Θωμά μου γιατί αγχώνεσαι???
    Γιατί μακρηγορείς?Δε τα'παμε χθές?
    Εκλογές τον Σεπτέμβρη.
    ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ!
    Από τη στιγμή που το είπες ΕΣΥ,
    υπάρχει περίπτωση να εκφέρει κάποιος διαφορετική γνώμη???
    Είναι δυνατόν???
    Ό Καραμανλής έχει βάλει τη Νατάσα
    να παρακολουθεί το blog νυχθημερόν
    έως ότου αποφανθείς ΕΣΥ Θωμά μου, έτσι ώστε να αποφασίσει και αυτός ο έρημος κάποια στιγμή...
    Η εντολή ήταν ρητή και σαφέστατη:
    "Νατάσα ότι πει ο Θωμάς! Μη σε απασχολεί ο λόγος που θα επικαλεστεί,μπορεί να πει για τον Μακαριότατο ,μπορεί να μιλήσει για
    πανσέληνο η ακόμα μπορεί να ισχυριστεί πως του το είπε η Αργυρώ η καφετζού από τα Μέγαρα πότε είναι η ενδεδειγμένη ημερομηνία.
    Ότι και να πει μη δώσεις σημασία γιατί θα είναι για να ρίξει στάχτη στα μάτια κάποιων ανόητων που μπαίνουν σε αυτό το τιποτένιο blog
    εσύ απλά συγκράτησε τη πολυπόθητη
    ημερομηνία,διότι μόνο ΕΚΕΙΝΟΣ έχει
    το χάρισμα,μόνο ΕΚΕΙΝΟΣ ξέρει!"
    Οπότε γιατί ανησυχείς Θωμά μου?
    Μπορείς πλέον να βροντοφωνάξεις:
    "Ο κύβος ερρίφθη ΚΟΥΦΑΛΕΣ!
    Εκλογές το Σεπτέμβρη.
    ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ!
    Διότι πολύ απλά έτσι αποφάσισε
    ο Ακρωτηριανάκης ο Μέγας!

    ΥΓ.Έχασες και τη ψυχραιμία σου
    Θωμά μου...Απάντησες στον 7.11
    νομίζοντας ότι αυτός έγραψε το χθεσινό σχόλιο περί εικονικότητας.
    Για σκέψου (???????) λίγο όμως Θωμά μου, δεν θα ήταν προτιμότερο να ήσουν εικονικός, από το να προκαλείς μόνο τον οίκτο μας πια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Μα ο κ. Αλογοσκούφης σε ρόλο... «Γιώργο δώς τα όλα»;

    Επί τέσσερα χρόνια τα μοιράζονταν μεταξύ τους κουμπάροι, γιοι και θυγατέρες και τώρα θυμήθηκαν να δώσουν τα υπολείμματα στον λαό. Με άλλα λόγια, αφού επί τριάμισι και πλέον χρόνια απόλαυσαν με χρήματα του Δημοσίου λουκούλλεια γεύματα, ρίχνουν τ αποφάγια στον λαό. Να ξέρουν, λοιπόν, ότι τελικά δεν θα ωφεληθούν οι λίγοι αλλά οι κολίγοι.

    ''PASOK poisonous''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΑΚΡΩΤΗΡΙΑΝΑΚΗΣ Γ θΩΜΑΣ
    Μελλοντολόγος - εκλογολόγος

    ΧΑΝΙΑ
    Αγία Μαρίνα 97
    Χανίων
    73014

    28210 60135

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ρε σεις μαγκες αυτος ο τρελλαρας ο Ακρωτηριανακης στελνει επιστολες και στην Ελευθεροτυπια, Ριζοσπαστη κτλ.

    Η Ελευθεροτυπια δημοσιευει και καμια.
    O Ριζοσπαστης ως σοβαρο εντυπο που ειναι του απανταει απλως οτι ελαβε τις επιστολες του:

    Δειτε τι γραφει ο τεραστιος!

    http://igoto.co.uk/kg7

    Εγκέφαλος... πηνία και τηλεπάθεια


    *Από τον κ. Θωμά Ακρωτηριανάκη (Αθήνα):

    «Προσπαθώντας να σκεφτώ, όσο μπορώ, επιστημονικά, έχω τον προβληματισμό ότι ο ανθρώπινος εγκέφαλος μπορεί να θεωρηθεί ως διαλεκτική άρνηση της άρνησης του ηλεκτρικού πηνίου και ότι τα τηλεπαθητικά φαινόμενα, αν πραγματικά υπάρχουν κάποια, μπορούν να θεωρηθούν ως διαλεκτική άρνηση της άρνησης της αλληλεπαγωγής ηλεκτρικών πηνίων. Η επιστήμη ερευνά την τηλεπάθεια, έχοντας επιτύχει μεγάλες προόδους. Αυτές επετεύχθησαν κυρίως από τους Σοβιετικούς επιστήμονες».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Διαβάζοντας ένα (τελικά ανακριβές)σχόλιο,το έψαξα και μόνος μου.
    Είδα ότι όχι μόνο η "Ελευθεροτυπία",αλλά και
    ο "Ριζοσπάστης" τού δημοσιεύει
    επιστολές,το πλήρες κείμενό τους
    (μερικές φορές αναφέρει απλώς
    ότι έλαβε).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Θωμά; Γουστάρω!


    Σκέφτεται "όσο μπορεί επιστημονικά". :-)

    Όπως λέμε επιστημονικό σφουγγάρισμα :-)
    Όπως λέμε επιστημονικό σκούπισμα κώλου μετά το χέσιμο. :-)
    Όπως λέμε επιστημονικό ωροσκόπιο!

    Όπως λέμε Γουασάκι Κόλετζ (WC).

    Μεγάλε επιστήμονα (της μαλακίας) Θωμά μου, βρήκαμε το σποτάκι του Πανεπιστημίου σου άκουσέ το να νοσταλγήσεις.

    Τι παρακολούθησες μαλακοΘωμά μου;

    1.Advanced Shoe-tying?
    2.Basket Weaving?
    3.Metaphysical Bullshit(ing) on Electrical Coil physical properties?

    Take five ρε Θωμάκο, και τα ρέστα τρακατρούκες!


    bloopers

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Θωμά,

    τις μαλακίες πολλοί αγάπησαν, τον μαλάκα όμως κανείς.

    Αυτή είναι η μοίρα σου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Και οταν ιδρυσε στις 3 Σεπτ. 1974 ο Αντρεας Παπανδρεου το ΠΑΣΟΚ ηταν,
    λιγοτερο απο,2 μερες μετα την πανσεληνο !!!!!

    Η πανσεληνος,απο τον ιστοτοπο της NASA,ηταν την 1 Σεπτ. 1974
    με χρονικη στιγμη στις 9:25 το βραδυ
    (τοτε δεν υπηρχε θερινη ωρα).

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση