GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μαϊάμι κι εκλογές...

. Του Θωμά Ακρωτηριανάκη . Στο δημοσίευμά μου της 9ης Αυγούστου 2007 (δείτε εδώ) άδικα πολυπλόκευα το ζήτημα, ενώ είναι πολύ, μα πολύ απλό...

.
Του Θωμά Ακρωτηριανάκη
.
Στο δημοσίευμά μου της 9ης Αυγούστου 2007 (δείτε εδώ) άδικα πολυπλόκευα το ζήτημα, ενώ είναι πολύ, μα πολύ απλό, τελικά. Είτε κάνει, είτε δεν κάνει μεταμόσχευση ο Μακαριώτατος (το μόνο σίγουρο είναι ότι θα πάει στο Μαϊάμι), η κατάσταση της υγείας του το Μάρτιο θα είναι πασιφανώς επιδεινωμένη σε σχέση με το φθινόπωρο. Άρα λοιπόν,οι εκλογές θα γίνουν το φθινόπωρο, τελεία και παύλα. Ως σχετικά πιθανότερη ημερομηνία τους βλέπω την 30ή Σεπτεμβρίου, διότι έτσι αποφεύγεται η κατάθεση προσχεδίου του προϋπολογισμού, αλλά και οι επερχόμενες πλημμύρες...
Ο Καραμανλής ποντάρει στην ΜΠΛΟΦΑ του, ότι για να κάνει πρόωρες εκλογές έχει δήθεν δει από τις πιο τελευταίες δημοσκοπήσεις ότι δήθεν έχει προβάδισμα ασφαλείας. Αντίθετα, κάνει πρόωρες εκλογές, για να μειώσει την ήττα της ΝΔ και να αυξήσει την πιθανότητα να πάρει ρεβάνς στις ευρωεκλογές του 2009 και στις εκλογές του Απριλίου του 2010 (θα γίνουν λόγω αδυναμίας της Βουλής να εκλέξει νέο Πρόεδρο της Δημοκρατίας).

11 σχόλια

  1. /ΔΥΟ ΠΡΟΣΩΠΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ.

    /ΕΝΑΣ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ[ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΜΑΣ ΘΥΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΙΣ ΚΑΝΕΙ].

    /Ο ΑΛΛΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΕΧΕΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΣΧΕΤΙΚΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΣΤΟ ΜΑΪΑΜΙ ΠΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΗΘΕΙ ΣΤΟΝ ΥΨΙΣΤΟ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ[ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΘΑ ΜΠΕΡΔΕΨΕΙ ΤΟ ΘΕΟ ΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΗΝ ΝΔ ή ΤΟ ΛΑΟΣ].

    /ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ,ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟΝ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΟΤΙ Η ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ,ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟΔΕΚΤΗ ΚΥΡΙΩΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ANTE NA SAS PO EGO POTE:

    TON MARTIO 2008 KANONIKA. -

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΝΑ ΠΟΥ ΕΣΚΑΣΕ ΜΥΤΗ ΚΙ Ο ΤΡΙΤΟΣ Ο 10,37 .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είναι ζήτημα αν ο αμαρτωλός αρχιεπίσκοπος επηρεάζει ένα 10% του εκλογικού σώματος το οποίο κατανέμεται 6% ΝΔ, 3% λαοσ και 1% ΠΑΣΟΚ. πΟΙΌς νοιάζεται λοιπόν για το αφεντικό του Κολοσούζα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ο χρηματοδουλος δεν προκειται να γυρισει
    μετα την εγχειρηση εχει προτασεις
    να ηγηθει μπαλετου σε μεγαλο κοσμικο κεντρο του μαιαμι και θα τις αοδεχθει διοτι
    εκτος που τα λεφτα ειναι πολλα (διοτι θα χορευει με τις τουαλετες που ειχε ραψει εδω για τις τελετες που εψελνε) λεγεται οτι εχει βαρεθει το πολυ το κυρ ελεησον και θελει να αναδειξει και τα αλλα ταλεντα του στην τεχνη και κυριως στον χορο (στρι τιζ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. σχετικα με το προηγουμενο σχολιο
    τελευταια πληροφορια λεει οτι αν δεν αποδεχθουν τους ορους που εχει θεσει ο χουντοδουλος θα ακυρωσει το συμβολαιο με το κοσμικο κεντρο του μαιαμι οποτε η θα παει στο χολυγουντ (οπου θα του φιαξουν ενα λαβαρο μαιμου σαν αυτο που κουνουσε στην παλτεια συνταγματος τοτε για τις ταυτοτητες )και θα κανει καριερα εκει η αλλως αφηνει για καλιτερη την επιλογη να παει στον παραδεισο και να χορευει για τον κυριο (εδω υπαρχουν ομως 2 δυσκολιες 1. αν θα τον δεχτουν στον παραδεισο και 2. αν θα του εγκρινουν τις τουαλετες που εχει . σε αρνητικη πιπτωση τι θα κανει? που τα 30 εκτομυρια ευρω που του εδωσε ο αλογομουρης θα ειναι στην γη ?)πως θα ραψει καινουργιες ?
    (εκει παιζεται αν του τα στειλει λαθραια κανενας κουμπαρος του τσιμπουριδη η του ψωμιαδη )η ισως και αυτος πως τον λενε ο αθλητης ο ψηλος απο θεσαλονικη με τις πολλες εικονες πισω στο γραφειο του που δεν εχει περασει ακομη στο...homo sapiens παραμενει στο homo ludens

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Είκοσι μόλις τετράγωνα μακριά από το downtown Μαϊάμι, το τουριστικό θέρετρο με τα κτίρια σε παστέλ χρώμα, τους κοκοφοίνικες, τα σπορ κάμπριο αυτοκίνητα και τις ξέφρενες νύχτες δίπλα στο κύμα, ο Αρχιεπίσκοπος κ. Χριστόδουλος θα δίνει σε λίγες ημέρες από σήμερα την τιτάνια μάχη του... Σε απόσταση αναπνοής από την πιο γνωστή -τουλάχιστον κινηματογραφικά- παραλία της Φλόριντα βρίσκεται το νοσοκομείο που όλοι οι κορυφαίοι επιστήμονες του πλανήτη έχουν αποκαλέσει «Μέκκα των μεταμοσχεύσεων».

    ΗΜΑΡΤΟΝ, ΑΛΛΑ Ο ΘΕΟΚΛΗΤΟΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΚΟΝΤΑ ?

    Ε ΡΕ ΝΤΟΛΤΣΕ ΒΙΤΑ ΣΤΑ ΜΠΑΡΑΚΙΑ.

    ΝΥΧΤΕΣ ΣΤΟ ΜΑΙΑΜΙ (GIRL HAPPY)
    Ηθοποιοί:
    Ελβις Πρίσλεϊ, Σίλεϊ Φαμπάρες, Χάρολντ Στόουν, Γκάρι Κρόσμπι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η ηπατίτιδα C μεταδίδεται με δύο τρόπους με μετάγγιση ή με σεξουαλική πράξη. Αν έκανε μετάγγιση/εις θα του το είχαν βρεί από καιρό και δεν θα το είχε επί 20 χρόνια. Αρα, τι έκανε ο ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Οι εκλογές θα γίνουν λέει όταν αποφασίσει ο Γιαχοβας και τα τσιράκια του.

    Βέβαια εμείς οι Έλληνες τους γράφουμε κανονικά...

    Όμως καλά θα κάνουμε να μάθουμε να δίνουμε και καμιά κλωτσιά πότε πότε, δεν βλάπτει. Δηλαδή, έμπρακτη απαξίωση, ντομάτες, γιαουρτώματα κλπ.

    Αυτοί έχουν κοράνια, εμείς έχουμε Σύνταγμα και Πολιτική Βούληση.

    Καταψηφίστε όσους βουλευτές συναλλάσσονται με ρασοφορους.
    Οι κάθε λογής αλήτες πρέπει να μάθουν να μας σέβονται!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τελεία και παύλα!
    Εκλογές τον Σεπτέμβρη.
    Μη τολμήσει κανείς να εκφέρει άλλη
    γνώμη,είναι τελειωμένος...
    Το είπε ο Θωμάς,άρα το θέμα έληξε!
    Ανησυχήσαμε λίγο Θωμά μου,που το
    "πολυπλόκευες"(???) το ζήτημα,αλλά
    τέλος καλό όλα καλά.Φυσικά απορούμε λίγο που ενώ η λύση ήταν τόσο απλή, εσύ η μεγαλύτερη διάνοια της χώρας,άργησες κάπως να τη βρείς,αλλά είπαμε τέλος καλό,όλα καλά.
    Ευχαριστούμε για άλλη μια φορά Θωμά μας,μας λύτρωσες και πάλι.

    Υ.Γ. PRESS-GR Ομολόγησε σε παρακαλώ ότι Ακρωτηριανάκης δεν υπάρχει αλλά είναι ένα εικονικό πρόσωπο,και όλα αυτά κείμενα που διαβάζουμε το τελευταίο διάστημα,
    τα γράφετε εσείς οι ίδιοι και είναι μία ευγενική προσφορά του blog για να διασκεδάσετε όλους εμάς τους καψερούς που δεν μπορέσαμε να πάμε διακοπές φέτος.
    Ομολογήστε σας παρακαλούμε,
    την έχουμε ανάγκη την ομολογία
    αυτή όλοι μας,δεν μας λυπάστε???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ναι,

    Ακρωτηριανάκης δεν υπάρχει!

    Είναι ένα εικονικό πρόσωπο και όλα αυτά κείμενα που διαβάζετε το τελευταίο διάστημα, τα γράφει πότε ο Αράπης, πότε ο πίσινους, πότε κάποιοι άλλοι.

    Είναι μία ευγενική προσφορά συνεργατών αλλά και επισκεπτών του blog (όταν έχουν ελεύθερο χρόνο) για να διασκεδάσετε όλοι εσείς οι καψεροί που δεν μπορέσατε να πάτε διακοπές φέτος.


    Virtual "Ακρωτηριανάκης" number 7

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση