GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το "πνευματικό τέκνο" της Δίκας

Αυτό είναι το πλοίο "Νήσος Χίος" του μεγαλοεφοπλιστή και μεγαλοξενοδόχου Παναγιώτη Λασκαρίδη, το οποίο βάφτισε πρόσφατα η σύζυγ...









Αυτό είναι το πλοίο "Νήσος Χίος" του μεγαλοεφοπλιστή και μεγαλοξενοδόχου Παναγιώτη Λασκαρίδη, το οποίο βάφτισε πρόσφατα η σύζυγος του υπουργού Οικονομίας, κυρία Δίκα Αλογοσκούφη. Ένα μεγάλο και υπερσύγχρονο πλοίο για το Αιγαίο είναι κι αυτό. Έχει όμως ιδιαίτερη σημασία το όνομα του κ. Π. Λασκαρίδη. Δεν είναι ένας τυχαίος επιχειρηματίας. Έτσι δεν είναι, κύριε και κυρία Αλογοσκούφη;

51 σχόλια

  1. Πάλιστις μαλακίες το έχετε ρίξει!
    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΠΤΩΜΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΫ;
    Δεν έχετε το Θεό σας!
    Μπας και ειναι διαπλεκόμενος ο συγκεκριμένος εφοπλιστής παίρνοντας δουλειές απ το δημόσιο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΟ ΔΙΚΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΣΟΔΙΚΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. προς 4:24 ΘΑ ΜΑΘΕΙΣ ΑΥΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟ Μ.ΒΡΕΤΑΝΙΑ [βλεπε σχολιο 4:08 στο αρχικο δημοσιευμα]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΚΑΙ ΡΕΥΣΤΟΠΟΙΗΣΕΩΝ ΤΩΝ ΚΙΝΗΤΩΝ ΑΞΙΩΝ
    Α. Επενδύσεις σε κινητές αξίες

    Οι Ασφαλιστικοί Οργανισμοί για κάθε επένδυση σε προϊόντα της παραγράφου 2 υποχρεούνται να υποβάλλουν στο Υπουργείο Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας καθώς και στην Επιτροπή Ελέγχου των Α.Ο. εντός δέκα (10) εργάσιμων ημερών από την πραγματοποίηση της επένδυσης και εφόσον αυτή τηρεί τα προβλεπόμενα όρια της παρούσας απόφασης, τα εξής:

    1. Την απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Α.Ο. για την πραγματοποίηση της επένδυσης.

    2. Ανάλυση των εξής στοιχείων του ενεργητικού του:
    α. των κατατεθειμένων στην Τράπεζα της Ελλάδος διαθεσίμων κεφαλαίων καθώς και των κεφαλαίων της ταμειακής διαχείρισης
    β. των επενδύσεων σε τίτλους του Ελληνικού Δημοσίου με βάση τις τρέχουσες τιμές
    γ. των επενδύσεων σε ακίνητα, με βάση την αντικειμενική αξία, και σε κινητές αξίες, με βάση τις τρέχουσες τιμές
    δ. των προϋπολογισθέντων ετήσιων τακτικών εσόδων, εξαιρουμένων των αντικρυζόμενων δαπανών και αφαιρουμένου του ποσού που αντιστοιχεί στο ήμισυ των προβλεπόμενων στον προϋπολογισμό τακτικών δαπανών του Ασφαλιστικού Οργανισμού.

    3. Σύνταξη εντολής αγοράς – πώλησης (deal slip), η οποία περιλαμβάνει τα ακόλουθα:
    α. τον ενδιάμεσο φορέα μέσω του οποίου πραγματοποιήθηκε η συναλλαγή,
    β. την περιγραφή του επενδυτικού προϊόντος,
    γ. την ποσότητα και την τιμή αγοράς – πώλησης ανά τεμάχιο,
    δ. τη συνολική αξία συναλλαγής με προμήθειες αγοράς – πώλησης, έξοδα ενδιάμεσου φορέα που μεσολάβησε και ημερομηνία εκκαθάρισης.

    Σε περίπτωση που υπάρχει υπέρβαση των ορίων που προβλέπει η παρούσα απόφαση, τα ανωτέρω έγγραφα που αναφέρονται στα σημεία 1 και 2 στέλνονται στο Υπουργείο Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας για την έκδοση της απαιτούμενης κοινής απόφασης του Υπουργού Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας και του Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος, καθώς και στην Επιτροπή Ελέγχου των Α.Ο.

    Η ανάληψη των απαιτούμενων κεφαλαίων για τις ανωτέρω επενδύσεις πραγματοποιείται βάση σχετικής εντολής του Α.Ο. προς την Τράπεζα της Ελλάδος, στην οποία θα γίνεται σαφής αναφορά στη σχετική απόφαση του Δ.Σ. Σε περίπτωση υπέρβασης των ορίων ως άνω, θα επισυνάπτεται και η σχετική κοινή απόφαση.

    Η Επιτροπή Ελέγχου των Α.Ο. ελέγχει την τήρηση των διατάξεων του νομοθετικού πλαισίου που διέπει τις επενδύσεις των Ασφαλιστικών Οργανισμών σε κινητές αξίες, των κανόνων επενδυτικής συμπεριφοράς και τη συμμόρφωση με το πλαίσιο διαχείρισης όπως καθορίζεται από την Επιτροπή Επενδυτικής Πολιτικής και Υποστήριξης. Σε περίπτωση παράβασης αποστέλλει στο τέλος κάθε μήνα σχετικό πόρισμα στο Υπουργείο Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν είναι σημαντικά αυτά, πάντα κάποιοι επίσημοι ή συγγενείς τους σπάνε τη σαμπάνια επάνω στο πλοίο, σιγά μην δημιουργείται και διαπλοκή έτσι. Ίσως θα απέφευγαν αυτή την επίδειξη, αν πράγματι υπήρχε κάποια οικονομική συναλλαγή!

    ΥΓ: Με τα άσχετα σχόλια και τις απέραντες φιλοσοφίες κάνετε κάτι ή θα τα τρώμε στη μάπα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΡΟΣ 5:29 ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΗΣ Μ.ΒΡΕΤΑΝΙΑΣ ΑΠΕΡΑΝΤΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΕΙΝΑΙ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. παμε για δευτερο ναυαγιο μεσα σε ενα μηνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Edw kai tria xronia zoume ena sunexes nauagio kai auto mas peiraxe twra!!!!
    H Alogoskoufaina den asxoleitai me to real estate.
    Ti thelei twra me tous nauphgous???
    Alla kone apo ekei????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. re Καραγκιόζηδες, τι δουλειά έχει η γυναίκα του υπουργού να πηγαίνΕι να ... βαφτίζει καραβια; οΤΑΝ ΤΑ ΈΚΑΝΑΝ οι πασοκοι, γαβγιζατε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. http://www.pasok.gr/portal/gr/5000035/37664/print/131/1/showdoc.html

    Το σωστό link για την ερώτηση περί Αστέρα Βουλιαγμένης και Starwood

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. http://www.pasok.gr/
    portal/gr/5000035/37664/
    print/131/1/showdoc.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. «Με αποικιοκρατικού χαρακτήρα σύμβαση, βασικοί όροι της οποίας παραμένουν μυστικοί, εκχωρήθηκε σε αμερικανικό όμιλο η διαχείριση του Αστέρα Βουλιαγμένης. Προς χάριν της Starwood μάλιστα, η εταιρεία Αστήρ Παλλάς θα πληρώσει 45 εκατ. Ευρώ για νέες ανακαινίσεις, ενώ έχει ήδη πληρώσει 70 Εκατ. Ευρώ!»




    Ένα από τα ομορφότερα ξενοδοχεία στον κόσμο, σε τοπίο μοναδικού φυσικού κάλλους, εκχωρείται από τη Διοίκηση της Εθνικής Τράπεζας και την θυγατρική της Αστήρ Παλλάς Βουλιαγμένης, με αποικιοκρατικού χαρακτήρα σύμβαση, στη διαχείριση της αμερικανικής Starwood, προς ζημία των εισηγμένων εταιρειών - Εθνικής Τράπεζας ως μετόχου πλειοψηφίας και Αστήρ Παλλάς - αλλά και των μικροεπενδυτών μετόχων μειοψηφίας.

    Ειδικότερα, με την ανοχή της κυβέρνησης και των χρηματιστηριακών αρχών, η διοίκηση της Αστήρ Παλλάς Βουλιαγμένης, με πρόεδρο τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της Εθνικής Τράπεζας κ. Τάκη Αράπογλου, εκχώρησε κατόπιν διαγωνισμού, αλλά με ιδιαίτερα επιβλαβείς όρους, τη διαχείριση του Αστέρα Βουλιαγμένης στον αμερικανικό όμιλο της Starwood.

    Σύμφωνα με ανακοινώσεις της Αστήρ Παλλάς, η εισηγμένη θα επιβαρυνθεί με το ποσό των 45 εκατ. Ευρώ, βάσει των αρχικών υπολογισμών, για να ανακαινισθεί ο Αστέρας σύμφωνα με τα πρότυπα των αλυσίδων της διαχειρίστριας εταιρείας, ενώ μόλις τον περασμένο Ιούνιο ο ίδιος ο κ. Αράπογλου είχε παρουσιάσει υπερήφανα τις ανακαινισμένες εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου, όπου είχαν εκτελεσθεί εργασίες κόστους 70 εκατ. Ευρώ!!!

    Η διοίκηση του Χ.Α. ζήτησε πρόσφατα για τη νέα δαπάνη και έλαβε από τη διοίκηση της εταιρείας την ακόλουθη απάντηση:




    «Από την ολοκλήρωση των έργων ανακαίνισης των ξενοδοχείων Αρίων και Ναυσικά το καλοκαίρι του 2004, η Διοίκηση της Αστήρ Παλλάς Βουλιαγμένης Α.Ξ.Ε. (Αστήρ) εξέταζε την προοπτική ανακαίνισης και των υπολοίπων εγκαταστάσεων του ξενοδοχειακού συγκροτήματος του Αστέρος. Μεταξύ άλλων, η Διοίκηση εξέτασε το ενδεχόμενο ανακαίνισης του ξενοδοχείου Αφροδίτη και των bungalows, σύμφωνα με τα πλέον σύγχρονα διεθνή standards, καθώς και της ανέγερσης συνεδριακού κέντρου.

    Η Διοίκηση του Αστέρα έκρινε σκόπιμο να μην προχωρήσει σε έργα ανακαίνισης ενόσω βρισκόταν σε εξέλιξη ο διεθνής διαγωνισμός για την ανάθεση του management των ξενοδοχείων σε εξειδικευμένο οίκο. Και αυτό επειδή εκρίθη ότι θα είναι ιδιαίτερα επωφελές για τον Αστέρα να γίνουν τα σχετικά έργα σε συνεργασία με το νέο manager, ο οποίος θα είχε μεγάλη εμπειρία στα σύγχρονα διεθνή standards που επιθυμεί να εφαρμόσει η Διοίκηση του Αστέρα.

    Για το σκοπό αυτό, στα πλαίσια του διεθνούς διαγωνισμού, η Διοίκηση του Αστέρα ζήτησε από τους υποψηφίους να παρουσιάσουν, μεταξύ άλλων, τις προτάσεις τους για τη φυσιογνωμία και το χαρακτήρα που θα ταίριαζε καλύτερα στο ξενοδοχείο Αφροδίτη και στα bungalows. Οι προτάσεις αυτές ήταν ένα από τα σημεία που το Διοικητικό Συμβούλιο του Αστέρα έλαβε υπόψη του προκειμένου να επιλέξει τη Starwood ως manager του συγκροτήματος. Σε εφαρμογή των ανωτέρω, η Starwood ανέλαβε την υποχρέωση να προσφέρει στον Αστέρα συμβουλές για τα ποιοτικά κριτήρια (standards) που θα πρέπει να ικανοποιούν η Αφροδίτη και τα bungalows, έτσι ώστε η ανακαίνιση που προέβλεπε η Διοίκηση του Αστέρα να έχει τη σωστή κατεύθυνση και στόχευση στην ιδιαίτερα απαιτητική διεθνή αγορά πολυτελών ξενοδοχείων.

    Η Διοίκηση του Αστέρα εκτιμά ότι ο προγραμματισμός των έργων ανακαίνισης (περιλαμβανομένων των μελετών, του προϋπολογισμού, κλπ.) θα ξεκινήσει μετά την 1η Ιουλίου 2006, όταν θα τεθεί σε ισχύ η υποχρέωση της Starwood να προσφέρει τις σχετικές συμβουλές στον Αστέρα.




    Μετά την ολοκλήρωση των σχετικών μελετών, που θα γίνουν από τον Αστέρα με την συμβουλή της Starwood μόνο σε ό,τι αφορά τα διεθνή ποιοτικά standards, η Διοίκηση του Αστέρα θα είναι σε θέση να καθορίσει τον ακριβή προϋπολογισμό των σχετικών έργων ανακαίνισης, την πηγή χρηματοδότησης, κλπ. Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν συγκεκριμένα σχέδια ή μελέτες για τα έργα ανακαίνισης και, κατά συνέπεια, το ποσό των 45 εκατ. Ευρώ που αναφέρεται αποτελεί μία αρχική προσέγγιση της τάξης μεγέθους και όχι προϋπολογισμό του κόστους τους.»

    Αξίζει να σημειωθεί ότι ήδη οι μέτοχοι της εισηγμένης έχουν πληρώσει βαρύ τίμημα για τις ανακαινίσεις, καθώς το ξενοδοχείο έμεινε κλειστό για μακρά περίοδο, τα οικονομικά αποτελέσματα της εταιρείας είναι απογοητευτικά, ενώ έλαβε και μεγάλο ομολογιακό δάνειο, ύψους 32 εκατ. Ευρώ, από τη μητρική Εθνική Τράπεζα, πληρώνοντας μεγάλα ποσά τόκων. Και τώρα, οι μέτοχοι της εισηγμένης βλέπουν να παρατείνεται η διαδικασία των ανακαινίσεων, ενώ υποτίθεται ότι είχε ολοκληρωθεί και ο Αστέρας είχε μετατραπεί σε ένα από τα ομορφότερα ξενοδοχεία στον κόσμο.

    Όπως προκύπτει, όμως, από την επίσημη ανακοίνωση για την ανάθεση της διαχείρισης, η οποία προηγήθηκε της απάντησης στη διοίκηση του Χ.Α., θα ανακαινισθούν όχι μόνο τμήματα του ξενοδοχείου που δεν είχαν ανακαινισθεί, αλλά και ήδη ανακαινισμένα.

    «Το επιχειρησιακό σχέδιο της Starwood αξιοποιεί κατά τον μέγιστο δυνατό τρόπο τις επενδύσεις που έγιναν στην Αστήρ Παλάς το 2003 και 2004, με σκοπό να την τοποθετήσει μεταξύ των καλύτερων ξενοδοχείων πολυτελείας στη Μεσόγειο», αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση της Αστήρ Παλλάς και προστίθεται ότι:

    «Ο Αρίων και η Ναυσικά θα λειτουργήσουν με τα νέα brands από την 1η Ιουλίου 2006, ενώ η Αφροδίτη σε πρώτη φάση θα λειτουργήσει με την σημερινή επωνυμία. Η ανακαίνιση των bungalows θα ολοκληρωθεί κατά τη διάρκεια της χαμηλής τουριστικής περιόδου. Δεν προβλέπεται η μετατροπή της εξωτερικής δομής των κτιρίων, αλλά η ολοκληρωτική εσωτερική ανακαίνιση και γενική αναβάθμιση σύμφωνα με τα πρότυπα του Luxury Collection. Τα σχέδια προβλέπουν να δημιουργηθούν και ιδιωτικές πισίνες, εφόσον ληφθούν οι απαραίτητες εγκρίσεις και άδειες. Η μετατροπή του ξενοδοχείου της Αφροδίτης θα ξεκινήσει μετά την καλοκαιρινή περίοδο και αναμένεται να ολοκληρωθεί εντός του πρώτου εξαμήνου του 2008. Η μετατροπή δεν προβλέπει αλλαγές στην εξωτερική δομή του κτιρίου, αλλά ολοκληρωτική εσωτερική ανακαίνιση έτσι ώστε να επανασχεδιαστεί στις προδιαγραφές των μονάδων W Hotels».

    Δηλαδή, για να ικανοποιηθεί η Starwood, θα ανακαινισθούν εσωτερικά ήδη ανακαινισμένες μονάδες, εργασίες για τις οποίες δεν προβλέπεται να επενδύσει ούτε Ευρώ η διαχειρίστρια εταιρεία, ενώ θα λαμβάνει αδρή αμοιβή για την υποτιθέμενη πολύτιμη συνεισφορά της στη διαχείριση του ξενοδοχείου.

    Όσον αφορά, όμως, τις προβλεπόμενες αμοιβές της Starwood, οι επίσημες ανακοινώσεις μέχρι στιγμής τις καλύπτουν με πέπλο αδιαφάνειας, με την ανοχή και των χρηματιστηριακών εποπτικών αρχών, που δεν έχουν δεήσει έως τώρα να ζητήσουν αναλυτική ενημέρωση του επενδυτικού κοινού, όπως συμβαίνει για κάθε σοβαρή επιχειρηματική πρωτοβουλία των εισηγμένων στο Χ.Α. εταιρειών, πολύ περισσότερο όταν πρόκειται για μία σύμβαση διαχείρισης 15ετούς διάρκειας.

    Στη σχετική ανακοίνωση της Αστήρ Παλλάς, το θέμα της αμοιβής της διαχειρίστριας καλύπτεται με 149 λέξεις, οι οποίες αφήνουν περισσότερα ερωτηματικά από όσα απαντούν. Ειδικότερα, αναφέρεται ότι:

    «Όπως συνηθίζεται στις συμβάσεις διαχείρισης στον τομέα των ξενοδοχείων, η σύνθεση των αμοιβών προσδιορίζεται με βάση την οικονομική απόδοση των ξενοδοχείων, έτσι ώστε να παρέχονται τα κατάλληλα κίνητρα για τη βελτιστοποίηση των αποτελεσμάτων από την διαχειρίστρια. Η αμοιβή της διαχειρίστριας Starwood περιλαμβάνει αμοιβή για την χρήση των διακριτικών τίτλων, η οποία υπολογίζεται επί του κύκλου εργασιών του ξενοδοχείου και αμοιβή υψηλής απόδοσης που υπολογίζεται επί του καθαρού λειτουργικού αποτελέσματος του ξενοδοχείου. Η αμοιβή υψηλής απόδοσης συναρτάται και καταβάλλεται με την προϋπόθεση της επίτευξης συγκεκριμένων στόχων αποδοτικότητας. Οι στόχοι έχουν λάβει υπόψη τις μέχρι σήμερα επιτευχθείσες αποδόσεις και τις προσδοκίες του επιχειρησιακού σχεδίου της εταιρίας πριν από τη σύμβαση διαχείρισης, με σκοπό την διασφάλιση τους. Το επιχειρησιακό σχέδιο υπό την διαχείριση της Starwood προβλέπει την αύξηση του μεριδίου αγοράς των ξενοδοχείων στην διεθνή αγορά και την προσέλκυση ενός ευρύτερου κοινού το οποίο θα έχει θετική επίδραση στην απόδοση των ξενοδοχείων».

    Είναι φανερό ότι μόνο μάντεις(!) μπορούν να αποκρυπτογραφήσουν το παραπάνω κείμενο, που σε τίποτα δεν διαφωτίζει τους μετόχους για τις αμοιβές που θα κληθούν να πληρώσουν, παρά μόνο καθιστά σαφές ότι η αμερικανική εταιρεία θα αποκομίσει τεράστια οφέλη, απομυζώντας την εισηγμένη εταιρεία και τους μετόχους της.




    Μετά τα παραπάνω, ερωτάστε:




    Ποιοι ακριβώς είναι οι όροι συνεργασίας και οι αμοιβές της Starwood, βάσει της σύμβασης, το περιεχόμενο της οποίας παραμένει μέχρι σήμερα μυστικό;

    Συμφωνείτε πολιτικά με τους χειρισμούς της Διοίκησης της Εθνικής Τράπεζας και της Αστήρ Παλλάς Βουλιαγμένης, όσον αφορά τη διαχείριση ενός από τα καλύτερα ξενοδοχεία της Αττικής, που αποτελεί κόσμημα του ελληνικού Τουρισμού;

    Συμφωνείτε με την κάλυψη των όρων της σύμβασης από πέπλο αδιαφάνειας, που δεν επιτρέψει την αξιολόγησή τους από την κοινή γνώμη αλλά και το επενδυτικό κοινό;

    Συμφωνείτε με την ανοχή που επιδεικνύει στην αδιαφάνεια η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς, αποφεύγοντας ακόμη και να ασκήσει στοιχειωδώς τα καθήκοντα της ως εποπτική αρχή και να ζητήσει τη δημοσιοποίηση των όρων της σύμβασης και του επιχειρησιακού σχεδίου που έχει συμφωνηθεί με την Starwood;

    Προτίθεται να λάβει η Κυβέρνηση μέτρα και ποια, για την προάσπιση των συμφερόντων της εισηγμένης Αστήρ Παλλάς και, κατ’ επέκταση, της μητρικής Εθνικής Τράπεζας, στην οποία τα ασφαλιστικά Ταμεία έχουν δεσμεύσει κεφάλαια εκατοντάδων εκατομμυρίων Ευρώ;

    Προτίθεται η Κυβέρνηση να ενεργήσει για την προστασία των μετόχων μειοψηφίας της Αστήρ Παλλάς Βουλιαγμένης, τα συμφέροντα των οποίων προκλητικά αγνοεί η Διοίκηση της εταιρείας, αποφεύγοντας ακόμη και τη στοιχειώδη ενημέρωσή τους για μείζονος σημασίας επιχειρηματικές συμφωνίες;

    Θεωρεί η Κυβέρνηση ότι με τέτοιες πρακτικές αδιαφάνειας και κακοδιαχείρισης, ακόμη και εισηγμένων εταιρειών με στρατηγική σημασία για την τουριστική βιομηχανία της χώρας, υπηρετείται η πολιτική της δήθεν «εξυγίανσης» του Χρηματιστηρίου και της δήθεν αποκατάστασης όρων διαφάνειας, που κατ’ επανάληψη έχει εξαγγελθεί από τον καθ’ ύλην αρμόδιο Υπουργό Οικονομίας;

    Πόσα ποσά δαπανήθηκαν για την εθελούσια έξοδο του συνόλου σχεδόν των υπαλλήλων του Αστέρα με αποτέλεσμα να αποτελέσει και αυτή η δαπάνη ένα επιπλέον κόστος που επιβαρύνθηκε η Εθνική Τράπεζα και που καθιστά τελικά χαριστική τη σύμβαση εκχώρησης του management του Αστέρα Βουλιαγμένης;

    Υπάρχουν ρήτρες διασφάλισης σχετικά με τη βιωσιμότητα της διαχείρισης και του Προϋπολογισμού που έχει καταθέσει για τα επόμενα χρόνια η εταιρεία που ανέλαβε τη διαχείριση του Αστέρα;



    Οι ερωτώντες Βουλευτές




    Πέτρος Ευθυμίου

    Ανδρέας Μακρυπίδης

    Γιώργος Ανωμερίτης

    Μιχάλης Καρχιμάκης

    Δημήτρης Κουσελάς

    Γρηγόρης Νιώτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Δεν ντρέπεστε λίγο ρε ρεμάλια;

    Απαγορεύεται η γυναικούλα να βαφτίσει ένα καραβάκι δηλαδή;

    Τς τς τς.

    Σε λίγο θα μας πείτε – ρε παλιορεμάλια – ότι το καραβάκι το βάφτισε επειδή είναι σύζυγος του υπουργού Οικονομίας.

    Ουστ ρεεεεεεεεεε


    Αλητάμπουρες

    ΧΑΡΑΜΟΦΑΗΔΕΣ (που λέει και ο Κουρής)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΝΑ ΨΑΞΕΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ Μ.ΒΡΕΤΑΝΙΑ - ΕΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΛΑΜΟΓΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Οποιαδήποτε κοινωνική συναναστορφή στο Ελλαδιστάν είναι σχεδόν ποινικό αδίκημα. Δηλαδή εσείς στα εγκαίνια των μαγαζιών σας ποιούς έχετε καλεσμένους; Άστεγους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΑΣΤΕΡΑΣ....ΑΣΤΕΡΑΣ....ΚΑΤΙ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ....

    ΑΑΑΑΑ.... ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΕΜΕΝΕ Ο ΣΙΔΕΡΕΝΙΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΧΑΡΤΟΡΙΧΤΡΕΣ ΚΑΙ ΤΗ ΜΙΜΗ ΟΤΑΝ ΑΥΤΕΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΑΝ ΤΗ ΧΩΡΑ?

    ΕΚΕΙ ΔΕ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ΝΑ ΛΙΓΔΩΣΕΙ ΤΟ ΑΝΤΕΡΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΑΜΙΣΟΥΝΕ ΤΖΑΜΠΑ ΠΑΡ' ΟΛΑ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΛΙΜΑΡΙΑ???

    ΕΚΕΙ ΔΕ ΦΥΛΑΓΑΝ ΟΙ ΒΑΤΡΑΧΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΕ 2 ΜΕΤΡΑ ΝΕΡΟ ΜΗ ΒΡΕΞΕΙ Ο ΣΙΔΕΡΕΝΙΟΣ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΜΕ ΤΟ ΛΑΟ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Re 6:46
    Mono oi Pasokoi phgainoun ston Astera??
    Pote kai kanenas dexios den phge???
    Exeis polu plaka!!
    Sunexise etsi...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΚΑΙ ΤΙ ΕΧΟΥΜΕ, ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ; ΕΚΛΕΒΑΝ ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ΑΡΑ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΚΛΕΒΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ;;;

    ΤΤΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Και γαμώ δηλαδή τα ξεπουλήματα; Ας έρθει κανένας σε νησί του Ιονίου μαζί μου να δει τι γίνεται κι εκεί. Αφού όλα είναι για εξυπηρέτηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Στο τέλος οι ΠΑΣΟΚ-ΝΔ θα έχουν ξεπουλήσει την χώρα και θα διώξουν τους Έλληνες μακρυά. Την τεχνογνωσία την παίρνουν από αλλού. Άρα δεν χρειάζονται οι Έλληνες. Για φθηνούς εργάτες φέρνουνε αλλοδαπούς και οι καππαδόκες κουμπάροι εξ Ασίας με τους Αμερικάνους του ΓΑΠ θα αλωνίζουν. Ούτε πόσο τα εκατό θα παίρνει η ξένη εταιρία δεν γράφει στο συμβόλαιο για να μην μαθαίνει ο λαός τις απάτες τους. Πάντως ότι το PRESS-GR.blogspot.com γράφει, το βλέπουμε το βράδυ στις ειδήσεις. 'Εγραψε για τον τόπο βύθισης του Διαμαντίού, ήταν το πρώτο θέμα. Έγραψε τις συνδιαλλαγές του Οικονομικών ήταν δεύτερο θέμα. Μπράβο και πάντα έτσι. Φιλόλαος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Αμ που να θυμαστε εσεις εκεινο το γλοιωδη χλιμιντζουρα τον κατσιφαρα που σαν ΥΕΝ επι πασοκοσκυλιας ,εχει βαφτισει τον μισο στολο του Αγγελικουση και καμμια 20 ακομα καραβια αλλων εφοπλιστων.

    Αμ που να θυμαστε εσεις τον ελληνοπολωνο μινεικο που οταν ηρθε το "Hellas Fos" του μακαριτη Λατση ,τι χαρες εκανε που τον εχρισε κουμπαρο ο Λατσης.

    Και εκεινο το σπυριαρικο βιομηχανικο αποβλητο το σημιτη στα ναυπηγεια Σκαραμαγκα τι κουμπαριες εκανε..

    Που να τα θυμαστε ρε πασοκοσκυλαιοι εσεις αυτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Σεμνα σεμνα και ταπεινα-μετρητα καραμανλη μας εδειξες ποια ειναι η δεξια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΓΡΑΨΤΕ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΟΡΓΙΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΗΣ ΥΠΟΘΑΛΑΣΣΙΑΣ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ1!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Tζων 8.19
    Θα σε μαλλωσω για το λεξιλογιο σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. 8.19
    ψαχνω να βρω εθελοντες για να παρουμε πισω τα ΙΜΙΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. 8:32
    ΖΗΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΟΥΝ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ
    ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΟΛΛΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Πουλί ωραίο το πνευματικό τεκνό της Δίκας!!
    Και με προσόντα στη πλώρη!!!
    Είναι να μη τα σπας στην πλώρη του…Δίκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Εύλογα ερωτήματα γεννώνται ακόμη και στον πλέον αδαή με τα χρηματιστηραικά ως προς την διακριτική τακτική που ακλολουθεί η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς έναντι εταιρειών μεγαλοεπιχειρηματιών . Κουβέντα για τον Αστέρα , που αν και εισηγμένη εταιρεία στο ΧΑ δεν έχει δεήσει να δημοσιοποιήσει ακόμη τους όρους της σύμβασης με την Starwood . Κουβέντα και για τα όσα γίνονται στην Ιντεάλ ( συμφερόντων της οικογένειας Δαυίδ ) . Σημειωτεόν πως η εταιρεία όπως καιάλλες του ομίλου Δαυίδ - Λεβέντη έχουν σύμβουλο επικοινωνίας την γνωστή V&O . Κουβέντα για τα όσα κάνει ο Πρόδρομος στους μικρομετόχους της Βαλκάν . Κουβέντα για τον ρόλο των τραπεζών ( ελληνικών καιξένων ) που ως Βασικοί Διαπραγματευτές μοιράζονται το 95 % της πίττας των ομολόγων . Κουβέντα για ένα σωρό θέματα . Αλλά υπομονή και θα ακολουθήσουον αρκετά ...ευχάριστα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. 7.05 ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ "ΑΝΟΙΞΑΝΕ" ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ "ΣΤΟ ΛΑΟ"

    7.11 ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ ΟΙ ΑΡΧΙΑΠΑΤΕΩΝΕΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ase re file!
    O kathenas uposthrizei to komma tou alla na uparxei kai logikh!!
    Poioi einai oi arxiapatewnes?
    Edw psaxnoume katanthsei na psaxnoume poios einai o ligoteros klefths kai akrh den vgazoume!!!
    Ase, kaloi einai kai oi dikoi sou.
    Se tria xronia exoune faei ton ampako!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΠΟΙΑ ΙΜΙΑ?

    ΑΡΓΗΣΑΤΕ ΠΑΣΟΚΟΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Ase re megale.
    An htan o Kwstakhs arxigos sta Imia tha vlepame ti tha kanate kai eseis!
    Ek tou asfalous milate opws kanate panta!!
    Kai kati allo.
    Opoios exei antitheth apopsh apo esena einai aparaithta Pasokos???
    Ela kurie swse mas!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ ΓΣΕΕ;ΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ ΔΙΑΛΕΞΑΝ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ..ΧΑ,ΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. File mou se afhnw sto paralhrhma sou!!
    Apla prepei kapote se auth thn xwra na mathoume oti prin thn kritikh ston apenanti uparxei kai h............AYTOKRITIKH!!!!!
    Kai esu profanws den mporeis na kaneis gia thn kommatara sou.
    Meine me ta Imia,ton Astera k.l.p. kai otan fate thn patata stis ekloges apo tous allous(Tous Pasokous xereis esu!!!)tote mborei na xupnhseis kai na deis ta xalia ths dikhs sou parataxhs!!!
    PERASTIKA!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. "Με τιμές αρχηγού κράτους υποδέχθηκε και φέτος η χώρα μας το Άγιο Φως. Η αλήθεια είναι πως πιο πολύ σε πείθει το Άγιο Φως για αρχηγός κράτους παρά ο Καραμανλής. Στα πλαίσια της ανωτερότητάς μας ως έθνους και για να διαφοροποιηθούμε από τους βαρβάρους, θα μπορούσαμε να ανακηρύξουμε πρωθυπουργό το Άγιο Φως. Και, αν αργότερα το βαρεθούμε ή μας μιμηθούν κι άλλοι, μπορούμε να το αντικαταστήσουμε με το Άγιο Πνεύμα ή με το Κρυφό Σχολειό."

    LIFO 12/4/07

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. na ta xiliasei ta karavia tou .
    esy ti zori travate re katsapliades?

    monimo komplex me ta lefta ton allon exete!

    oust apo edo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. EISTE KOMPLEXIKOI MEXRI AIDIAS!!
    ELEOS ME TIN VLAKEIA SAS
    EXETE GINEI SIXAMEROI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. 8:25 μμ
    --
    Καλα!καλα!

    Παντως να σου πω κατι εκ πειρας.
    Σε ενα ταξειδι ας πουμε 30 ημερων,παραδειγμα,μπορει να εχεις δεινοπαθησει φερ ειπειν απο ασχημο καιρο,μπορει απο ελλειπη τροφοδοσια,"οι Χιωτες λεγανε μια μπυρα το μηνα ,χιλιες λιρες χιλια μηνια"...
    το λοιπον φτανεις στο λιμανι τα ξεχνας ολα! Ο Λ Α !!
    Περιεργο!,δεν ειναι??

    Ετσι και τωρα ,εχοντας δεινοπαθησει επι 20ετους πασοκοσκυλιας ,τα χουμε ξεχασει ΟΛΑ!

    Δεν ξερω κατι δεν παει καλα,"στην μαζα",εχει διαφορετικο τροπο αντιληψης σαν "μαζα" ..πληθος,οχλος και οτι αλλο πεις...

    Εδω εχουμε 20ετη πασοκοσκυλια που διελυσε τα παντα,και μου προξενει εντυπωση ρε γαμωτο,ειναι δυνατον να υπαρχουν ακομα ανθρωποι που να στηριζουν αυτα τα σιχαμενα πασοκοσκυλα?????>?!!

    Δεν μιλαω για τους "αρχι-πασοκοσκυλαιους"! αυτοι βρωμιαρηδες,πειναλες, τα δοντια τους βρωμαγανε απο την πεινα και γινανε ολοι λεφταδες ..με σπιτια στην Εκαλη,Κηφισια κλπ ακριβα προαστεια ,με καταθεσεις με ακριβα αυτοκινητα και με ..γκομενες οι γαμημενοι ,που τους ειχε κοψει η μαλακια ..γαμωτο μου....αλλα μιλαμε για τον φτωχο εξαθλιωμενο ποπολο ..που εφαγε "εθνικη ανεξαρτησια"! (μπλιαχ!) η "ελλαδα ανηκει στους ελληνες!(σιχτιρ!), "εξω απο το Νατο και την Εοκ των μονοπωλιων" (φτυσε!)...γαμωτο μου την δινει στα νευρα...

    Πραγματικα ,πως την βλεπεις αυτη τη φαση???

    Εγω δεν μπορω να ξεχασω!
    Ο,τι και ναναι αυτοι εδω οι σημερινοι,Ε! νομιζω ειναι καλυτεροι απο τους πασοκοσκυλαιους!

    Και το χειροτερο ειναι οτι δεν υπαρχει αντιπολιτευση.Να τους ελεγχει.Και να πεισθω οτι πραγματι τους ελεγχει!
    Εδω μιλαμε καθολικη αρνηση ,αντιπολιτευση για την αντιπολιτευση!
    Οπως τους διδαξε ο εξω απο δω ελληνοπολωνος μινεικο παπανδρεου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Για όσους ακόμη αμφισβητούν τη διαπλοκή της κόρης του χουντουπουργού με τον επιχειρηματία που την έκανε "νονά" ας ρίξουν μια ματιά στο νομοσχέδιο του υπουργείου Οικονομίας που θα συζητηθεί αυτή την εβδομάδα και έχει φωτογραφική διάταξη για τη Χάγιατ. Το κατήγειλαν (ψιθυριστά, είναι η αλήθια) ΠΑΣΟΚοι που καλούνται τώρα να φωνάξουν περισσότερο και να πουν -αν έχουν τα κότσια φυσικά...- τα πράγματα με το όνομά τους. Εντάξει κυρ Ανδρέα Μακρυπίδη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Όσοι είναι ή παριστάνουν τους αγαθοκλήδες θα πρέπει να ξέρουν ότι η κάθε πόρνη (πολιτικός) αρέσκεται να επιδυκνύει τον νταβατζή της (επιχειρηματίας σπόνσορας).
    Εδραιώνεται έτσι η ισχύς τους στον οίκο ανοχής (πολιτική σκακιέρα).

    Και τι καλύτερο από το να επιδεικνύουν ότι με τον εκάστοτε δυνατό νταβά της αγοράς δεν έχουν μόνο σχέσεις συνεργασίας (αλαξοκωλιές) αλλά ακόμη καλύτερα φιλικές και ακόμη καλυτερότερα ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΕΣ σχέσεις βάζοντας τα γυναικόπαιδά τους να βαφτίζουν μέχρι και τους σκυλοπνίχτες τους.
    Η ταρίφα είναι πολύ μεγάλη για την πιο πετυχημένη πόρνη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. ΡΕ ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΕΝΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ, ΓΡΑΦΙΚΑ ΦΑΙΔΡΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ, ΑΥΤOI ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΣΑΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΘΕΤΟΥΝ ΤΙΣ ΕΠΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΟΛΩΝ...

    ΤΟΥΣ ΜΑΘΑΜΕ ΣΑΝ ΕΡΓΑΤΟΠΑΤΕΡΕΣ (ΑΡΑΧΤΟΙ ΚΑΙ ΑΕΡΓΟΙ) ΚΑΙ ΣΑΝ ΤΡΟΦΙΜΟΥΣ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΠΟΥ ΚΑΤΑΞΕΣΚΙΣΑΝ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ...

    ΚΑΙ ΟΥΡΛΙΑΖΟΥΝ ΤΩΡΑ ΩΣ ΜΩΡΕΣ ΠΑΡΘΕΝΕΣ???

    OI ΠΡΩΗΝ ΨΩΡΑΛΕΟΙ ΠΟΥ ΛΙΓΔΩΣΕ ΤΟ ΑΝΤΕΡΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΥΛΙ ΤΟΥΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Επιτελους πλεον μπορω να το φωναξκαι να το αφιερωσω στα καλοπαιδα του press-gr



    ΑΛΗΤΕΣ-ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ-ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ


    ΑΛΗΤΕΣ-ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ-ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ


    Ολη η αληθεια για το απο που προερχεται η "ειδηση" του press-gr με τιτλο "Δύο Τουρκοκύπριοι "παρατηρητές" στην Ευρωβουλή!" ολη η αληθεια για το ποιος τους πληρωνει και γιατι ειναι αυτη-->

    Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Πέτρος Ευθυμίου, σχετικά με την επιστολή του Προέδρου του ΛΑ.Ο.Σ, Γιώργου Καρατζαφέρη, προς τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Γιώργο Α. Παπανδρέου, έκανε την ακόλουθη δήλωση:



    Σε μια πρωτοφανή για τα πολιτικά δεδομένα της χώρας μας προβοκάτσια σε βάρος του ΠΑΣΟΚ και του Προέδρου του, Γιώργου Α. Παπανδρέου, κατέφυγε σήμερα ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ, Γιώργος Καρατζαφέρης, με στόχο προφανώς να εξυπηρετήσει τόσο τα δικά του ιδιοτελή συμφέροντα που συνδέονται με την παρουσία του στην ελληνική πολιτική ζωή, όσο και για να τροφοδοτήσει με «υλικό» χυδαιότητας και παραπληροφόρησης, κάθε ενδιαφερόμενο και «διαθέσιμο» να πλήξει το ΠΑΣΟΚ.

    Συγκεκριμένα, ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ, απέστειλε, σήμερα, και ώρα 1.37μ.μ. επιστολή με τηλεομοιοτυπία (FAX), στον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ και Πρόεδρο της Σοσιαλιστικής Διεθνούς, Γιώργο Α. Παπανδρέου, φροντίζοντας, ταυτοχρόνως, για λόγους μικροπολιτικού συμφέροντος, να την διοχετεύσει στα ΜΜΕ με ανακοίνωση Τύπου και χωρίς να αναμένει την επίσημη απάντηση του παραλήπτη, όπως οι κανόνες πολιτικής συμπεριφοράς και πολιτικού ήθους -που αποτελεί είδος εν ανεπαρκεία για τον κ. Καρατζαφέρη- επιβάλλουν, όταν μάλιστα το υποτιθέμενο θέμα για το οποίο καταφεύγει στην απαράδεκτη από κάθε άποψη ενέργειά του, στηρίζεται σε «πληροφορίες».

    Στην επιστολή αυτή, κατασκευάζοντας ανύπαρκτα γεγονότα, αναφέρεται σε υποτιθέμενη πρόταση της Σοσιαλιστικής Ομάδας στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, με την οποία υποτίθεται ότι συμφώνησε και η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ, για την αντικατάσταση δύο Κυπρίων ευρωβουλευτών από Τουρκοκύπριους με το καθεστώς των "ευρωβουλευτών-παρατηρητών".

    Διαψεύδω με τον πιο απόλυτο και κατηγορηματικό τρόπο τον κ. Καρατζαφέρη και τις "πληροφορίες" του: Ουδέποτε επροτάθη από την Σοσιαλιστική Ομάδα ένα τέτοιο θέμα και προφανώς, ουδέποτε υπήρξε συμφωνία επί ανυπάρκτου προτάσεως.

    Ο στόχος του κ. Καρατζαφέρη είναι προφανής. Μέσω της παραπληροφόρησης και της φαιάς προπαγάνδας, να δημιουργήσει εντυπώσεις, σε μια περίοδο μάλιστα, που η μητρική του παράταξη ταλανίζεται από ένα μείζον σκάνδαλο για το οποίο ο κατά τα άλλα λαλίστατος κ. Καρατζαφέρης, δεν φαίνεται να έχει να πει κάτι.

    Μόνο που το Κυπριακό και τα θέματα της εξωτερικής πολιτικής είναι πολύ σοβαρά και σύνθετα προβλήματα για να αφεθούν στη διαχείριση του κ. Καρατζαφέρη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. 12.09 ΡΕ ΣΥ ΜΙΣΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ... ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΣΥΝΘΗΜΑ ΠΑΕΙ ΩΣ ΕΞΗΣ..

    ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΩ ΟΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΤΑ ΛΕΝΕ, ΟΧΙ ΕΓΩ...

    ΓΕΙΑΣΑΝ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΡΧΕΣ

    ΑΛΗΤΕΣ


    ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ


    ΤΕΝΕΚΕΔΕΣ ΞΕΓΑΝΩΤΟΙ


    ΓΛΥΦΤΕΣ


    ΟΣΦΥΟΚΑΜΠΤΕΣ


    ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΙ


    ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ


    ΑΘΛΙΟΙ


    ΛΑΤΕΡΝΕΣ


    ΑΗΘΕΙΣ


    ΣΙΧΑΜΕΝΟΙ


    ΦΤΩΧΟΜΠΙΝΕΔΕΣ


    ΤΣΑΝΑΚΟΓΛΕΙΦΤΕΣ


    ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ


    ΕΚΒΙΑΣΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Σε πρωτοσέλιδο άρθρο του την Πέμπτη Το Βήμα παρατηρεί:

    «Αν το μοιραίο πλοίο μετακινήθηκε στη θάλασσα της Σαντορίνης μετά το δυστύχημα με ευθύνη του καπετάνιου, οι αποζημιώσεις που πηγάζουν από τη βύθισή του είναι ζήτημα των ασφαλιστικών εταιρειών και της πλοιοκτήτριας εταιρείας. Η διαφορά θα ρυθμιστεί μεταξύ τους.

    »Αν η μετακίνησή του έγινε με οδηγίες και εντολή του Λιμενικού Σώματος, τότε οι αποζημιώσεις θα προκύψουν ως αποτέλεσμα της διαφοράς μεταξύ του ελληνικού Δημοσίου και των ασφαλιστικών εταιρειών».
    --
    Aμα εσεις βγαζετε συμπερασμα απο την "ανακοινωση του Λαμπρακισταν και σια",εγω ειμαι ο Τομ Παππας ο ιδιος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. STON 11.18 NA AGIASEI TO STOMA SOU XRISTIANE MOU!!
    EDO MESA I MALAKIA KAI I ABELOFILOSOFIA PAEI SINEFO!!

    TA KSEVRAKOTA ZIVAGO VALAN FRAKO KAI TREXAN STON ASTERA KAI STA KOTERA NA GAMISOUN KAI AYTA !!
    OUST APO EDO PASOKISTAN TOU KERATA.

    POYLISATE TA PANTA SE 20 XRONIA MESA KAI TOLMATEA ESEIS NA ASKEITE KRITIKI?

    ME TI EXEGYA RE KATHIKIA ? ME TI MOUTRA VRE LIMARIDES LIMOKONTOROI POU GINETE KAI MEGALOASTOI?
    POU GINATE KYVERNISI ME ZIVAGO KAI TRYPIES KALTSES KAI TORA MATHATE NA FORATE METAXOTA VRAKIA?
    POU DEN EIXATE NA FATE KAI RIMAXATE OLES TIS VIOMIXANIES ME TIS KRATIKOPOIISEIS?

    KSEXASATE RE ALITIRIO PEINASMENOI TON ORGANISMO ANASYGROTISEIS EPIXEIRISEON? POSA FAGATE? POSES THESEIS AVANTZO DOSATE RE SE KATI ALITES MESA STIS EPIXEIRISEIS POU TIS XREONATE ME DANEIA KAI META TIS POULOUSASATE SE DIKA SAS KOMATOSKYLA GIA MIA DRAXMI?

    ALITES E ALITES!
    ANOIXTE RE TOUS FAKELOUS AUTOU TOU ORGANISMOU KAI TOTE NA DEITE BOXA KAI VROMA RE ALITES POU KLEISATE SPITIA KAI KATASTREPSATE KOSMO KAI KOSMAKI.
    ALLA AYTA EYKOLA TA KSEXNANE OI ALITES OI ERGOTOPATERES SAS..POU PAIRNAN MISTHOUS PAXYLOUS KAI XTIZAN SPITIA KAI EKSOXIKA.

    ANA XATHITE LOIPON.
    AN TOLMATA ANOIXTE TA ARXEIA RE
    EXOUN ISTORIKO ENDIAFERON GIA TA KOPROSKYLA TOU KOMATOS SAS


    ANA XATHEITE APO EDO!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. To πραγματικο αισχος χαιβανια ειναι οτι ο εφοπ-ληστης αυτος διαθετει 100 πλοια υπο ξενη σημαια και δεν απασχολει ουτε ενα ελληνα ναυτικο....Το ερωτημα ειναι μηπως πρεπει να παρει τον πουλο του απο την χωρα μας καθετως η οριζοντιως οπως και οι αλλοι τουρκοκοτσαμπασηδες ??? Ας κραξουμε ολοι μαζι λοιπον ενα πελωριο ..ουστ..στους λεχριτες εφοπ-ληστες ....και στους πολιτικαντιδες υπαλληλους τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Autos o 12:58 einai anthrwpos pou proagei ton dialogo kai katholou den vrizrei!!!
    Euge!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. 12:48 πμ

    KSEXASATE RE ALITIRIO PEINASMENOI TON ORGANISMO ANASYGROTISEIS EPIXEIRISEON? POSA FAGATE? POSES THESEIS AVANTZO DOSATE RE SE KATI ALITES MESA STIS EPIXEIRISEIS POU TIS XREONATE ME DANEIA KAI META TIS POULOUSASATE SE DIKA SAS KOMATOSKYLA GIA MIA DRAXMI?

    ALITES E ALITES!
    ANOIXTE RE TOUS FAKELOUS AUTOU TOU ORGANISMOU KAI TOTE NA DEITE BOXA KAI VROMA RE ALITES POU KLEISATE SPITIA KAI KATASTREPSATE KOSMO KAI KOSMAKI.
    ALLA AYTA EYKOLA TA KSEXNANE OI ALITES OI ERGOTOPATERES SAS..POU PAIRNAN MISTHOUS PAXYLOUS KAI XTIZAN SPITIA KAI EKSOXIKA.

    ---
    Κρεμαλες γαμωτο επρεπε να στηθουν στην πλατεια Συνταγματος.
    Εγω θα τους καθαριζα ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΖΑΜΠΑ ,θα το ευχαριστιομουνα κιολας .

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Οσα περισσότερα ψέματα, τόσο περισσότερες πιθανότητες να εξαπατηθούν οι πολίτες.

    Αρπαχτικά του δημόσιου χρήματος ενωθείτε. Μπορούν να έρθουν ξανά καλύτερες μέρες!

    Εμπρός στο δρόμο της ρουφιανιάς και της λάσπης που χάραξε ο καρχιμάκης...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. QUIZ: Αφού ο Ανδρέας ήταν "άσφαιρος", ποιος βόλευε την Μιμή;

    1) Ο Καρχιμάκης.
    2) Ο Καρχιδάκης.
    3) Αυτός που παντρεύτηκε την ανιψιά του Λαλιώτη.
    4) Αυτός που παντρεύτηκε την αδελφή της γυναίκας του Παπουτσή.
    5) Αυτός που είναι κουμπάρος του Πέτρου Λάμπρου.
    6) Αυτός που την είχε συνάδελφο και γκόμενα στην Ολυμπιακή.

    Παρακαλούμε απαντήστε με προσοχή. Όποιος το βρει κερδίζει μια βραδιά με τον μεγάλο εραστή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Αυτό ήταν λοιπόν!

    Τέλος η καριέρα μου σαν υπάλληλος στον αστέρα της βουλιαγμένης!

    Σήμερα Δευτέρα, 17 Μαρτίου 2008 απολύθηκα και επισήμως.

    Ως λόγο απόλυσης , δια στόματος κ.ΒΕΣΛΕΜΕ, έμαθα και εγώ ,ότι δεν είναι ευχαριστημένη η εταιρία με την απόδοση μου.

    Στην ερώτηση μου ποιος με αξιολόγησε και έβγαλε αυτό το συμπέρασμα, μου απάντησε η κατά τα άλλα γοητευτική κ.ΒΕΛΣΕΜΕ οτι με αξιολόγησε η κατά τα άλλα καθόλου γοητευτική(βλέπε Σωτηρία Μπέλου) κ.Μιχαλοπούλου.

    Είναι η ίδια κυρία που ερχότανε και έλεγε ότι εγώ έχω αξιολογηθεί και έχω πάρει από τα μεγαλύτερα ποσοστά από όλους τους τεχνικούς λέγοντας μου κιόλας ότι θα γίνω εγώ μόνιμος και όχι οι παλαιότεροι .

    Ρεζουμέ κυρίες και κύριοι: βιώνουμε την νέα τάξη πραγμάτων…όποιος υπάλληλος τολμήσει και εκφραστεί ελευθέρα θα κάνει παρέα με τον Αμερικάνο

    ( ο υποφαινόμενος) δηλαδή θα πάει σπίτι του.

    Βλέπε εντολή (εδώ μέσα δεν θα σκέπτεσαι)!.

    Η αξιοκρατικά τοποθετημένη στην θέση του προϊσταμένου του τεχνικού τμήματος κ.Μιχαλοπούλου μπορεί να χαίρετε .Ο Αμερικάνος Θεοφάνης πήγε σπίτι του το πρόβλημα του αστέρα λύθηκε και όλα είναι τέλεια.

    Από την πλευρά μου σας εύχομαι τα παιδιά σας να έχουν την ίδια τύχη με εμένα δηλαδή να συναντούν ίδιους ανθρώπους σαν και εσάς.

    Ανθρώπους που δίνουν ευκαιρίες στους νεότερους , δεν τους φθονούν , τους βοηθούν, και στο λεξιλόγιο τους πάνω πάνω έχουν μόνο τις λέξεις αξιοκρατία ,ευγενη άμιλλα, δικαιοσύνη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση