GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κουμπάρα μεγαλοεφοπλιστή έγινε η σύζυγος του Γιώργου Αλογοσκούφη!

Το ναυάγιο της Σαντορίνης επαναφέρει στην επιφάνεια τις σχέσεις πολιτικής διαπλοκής πολιτικών και εφοπλιστών. Είχαν ή δεν είχαν σημερινο...

Το ναυάγιο της Σαντορίνης επαναφέρει στην επιφάνεια τις σχέσεις πολιτικής διαπλοκής πολιτικών και εφοπλιστών. Είχαν ή δεν είχαν σημερινοί υπουργοί καλές σχέσεις με τον Κ. Λοϊζου, ιδιοκτήτη του Sea Diamond; Η Φάνη Πετραλιά πήγαινε και σε κρουαζιέρες μαζί τους, λίγο μετά το θάνατο από ασφυξία των δύο παιδιών στο ξενοδοχείο της Κέρκυρας.
Να λοιπόν μια άλλη περίπτωση: Η σύζυγος του Γ. Αλογοσκούφη, Δίκα, έγινε πρόσφατα «κουμπάρα» του μεγαλοεφοπλιστή, μεγαλοξενοδόχου και μεγαλοεπιχειρηματία Παναγιώτη Λασκαρίδη.
Με ποιο τρόπο; «Βαφτίζοντας» η ίδια ένα από τα πλοία της εταιρείας του.
- Με ποια ιδιότητα η κυρία Αλογοσκούφη έκανε αυτή την κουμπαριά;
- Ο σύζυγός της, υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών της χώρας, γιατί της το επέτρεψε;
- Ταιριάζει αυτή η κουμπαριά με την «σεμνότητα και ταπεινότητα», έστω και σημειολογικά;
- Θα ρωτήσει γι’ αυτό το θέμα τον κ. Αλογοσκούφη, τι έχει να πει, κανένας από τους οικονομικούς συντάκτες των μέσων ενημέρωσης;

44 σχόλια

  1. Θα μας τρελλάνετε τελικά, εσείς που υποτίθεται οτι είστε δημοσιογράφοι!
    ΠΟΥ ειναι το παράνομο βρε παιδιά;
    Ο Λασκαρίδης που ΔΕΝ δραστηριοποιείται στα ακτοπλοϊκά και προφανώς έχει γραμμένο το ελληνικό δημόσιο εκεί που δεν πιάνει μελάνι, γιατί θα πρέπει να απολογηθεί ως "διαπλεκόμενος"; Κι απο που κι ως πού θα πρέπει και η γυναίκα του Αλογοσκούφη να δικαιολογήσει την κουμπαριά της; ΠΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΝΟΜΟ Η ΑΚΟΜΑ KAI TO AΝΗΘΙΚΟ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ;
    Ισοπεδώνετε τα πάντα μέσα στη μανία να ανακαλύψετε σκανδαλα. Νομίζω οτι έτσι γίνεστε γραφικοί και γελοιοποιείστε.
    Αν έχει παρτίδες, έστω και ακροθιγώς, με το δημόσιο ο Λασκαρίδης, και δή σε τομέα αρμοδιότητας του Αλογοσκούφη θα ήταν όντως κατακριτέα η κίνηση της γυναίκας του Υπουργού να γίνει "νονά" σ' ενα απο τα βαπόρια του.
    Κι ο Στέλιος Χατζηιωάννου ειναι εφοπλιστής απο τα γεννοφάσκια του, ρωτήστε ποιοί πολιτικοί (στο παρελθόν) παρευρέθηκαν στις καθελκύσεις των βαποριών του στην Απω Ανατολή.
    Που ειναι το κακό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι απαράδεκτος ο τρόπος που κάνετε συνειρμούς και βγάζετε γνώμες καταδικάζοντας τον κόσμο. Είναι καθαρά λαϊκίστικος και αναχρονιστικός επιπέδου δεκαετίας 80 και φυσικά δεν πείθετε κανένα σοβαρό αναγνώστη για την αντικειμενικότητά σας. Αν θέλετε να είστε επικριτικοί κάντε το με πολιτικά και ποινικά επιλήψιμα στοιχεία όχι με φθηνά κουτσομπολιά, ούτε ποινικοποιώντας συνειρμικά και γενικά την κουμπαριά. Συγκεκριμένοι "κουμπάροι" συνελήφθηκαν από την αστυνομία και τον εισαγγελέα με την "γίδα στην πλάτη", όχι οι κουμπάροι γενικώς.
    Παλαιότερα επί καταλληλότερου, άλλοι έμεναν τσάμπα στα σπίτια προμηθευτών τους, άλλοι καλούπωναν με εταιρεία τους την γέφυρα του Ρίου, άλλοι φίλοι εκδότες κατάπιναν αμάσητα τα έργα κι εσείς αναδεικνύετε τι στ' αλήθεια τώρα; Πού είναι η λαμογιά; Ποιόν έβλαψε η Δίκα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΩΡΑΙΑ ΚΑΙ;;;;;
    ΝΑ ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ.
    ΕΙΠΑΜΕ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ ΟΙ ΛΑΜΟΓΙΕΣ ΤΩΝ ΚΟΥΜΠΑΡΩΝ, ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΠΤΙΖΟΥΜΕ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΤΗΝ ΚΟΥΜΠΑΡΙΑ!!!!
    ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ, ΚΑΜΙΑ ΕΥΝΟΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ,ΚΑΜΙΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ, ΚΑΝΑ ΔΑΝΕΙΟ ΔΑΝΕΙΚΟ ΚΑΙ ΑΓΥΡΙΣΤΟ.
    ΑΝ ΝΑΙ ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ, ΑΛΛΙΩΣ ΕΙΝΑΙ ...ΦΑΒΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Επειδή ήμουν παρόν στό αναφερθέν "κοινωνικό" γεγονός(όπως εξ' άλλου καί πολλές δεκάδες κόσμου), σάς καλώ νά μάθετε λίγα περισσότερα επί τούτου καί νά επανέλθετε.
    Γιατί καλή η κριτική , καλύτερη όμως καί η αυτοκριτική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Επίσης ενημερωθείτε τί πλοίο είναι, τί σημαίνει η ναυπήγηση τού πλοίου αυτού, τήν ιδιότητα μέ τήν οποία έγινε νονά η κυρία Αλογοσκούφη, ποιά είναι η Διεθνής πρακτική καί έθιμα περί αυτών τών βαπτίσεων, καθώς καί κάντε ένα ρεπορτάζ γιά τό τί σηματοδοτεί η ναυπήγηση συτή γιά τήν Ελευσίνα καί τίς γύρω από αυτήν εμπλεκόμενες ομάδες οικονομικών συμφερόντων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλά τα λέτε και σεις καλά τα λένε και οι σχολιαστές σας. Αν όντως ζούσαμε σε μια ευνομούμενη χώρα, όπου η ΔΥΣΠΙΣΤΙΑ δεν θα ήταν το μέγιστο "προτέρημα" μας, τότε η είδηση αυτή δεν θα είχε κανένα νόημα. Επειδή όμως έχουμε μπουχτίσει από "κουμπαριές", "γνωριμίες", "κοινωνικές επαφές" κ.λ.π. με άσχημα αποτελέσματα, τότε είναι φυσικό μαζί με τα ξερά να καίγονται και τα χλωρά. Όταν ξαναβρεί την ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ και την ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ του αυτός ο τόπος, τότε δεν θα ασχολούμαστε καν με αυτού του είδους τις συζητήσεις. Αν και προσωπικά κάνω υπομονή για το θέμα, όπως συστήνει και ο admistrator!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πολύ σωστά τα λέτε, ότι δεν πρέπει να ενοχοποιούμε κοινωνικές σχέσεις, κουμπαριές και τα συναφή. Ποιός πολιτικός χώρος όμως έβαλε τη διαπλοκή, επί δικαίων και αδίκων σαν κυρίαρχο θέμα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. TI YΠΟΜΟΝΗ ΡΕ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΝΤΟΛΕΣ???

    ΣΚΑΤΟΠΟΥΣΤΕΣ ΠΟΥ ΑΚΟΜΗ ΔΕ ΖΗΤΗΣΑΤΕ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΛΕΙΤΟ ΓΑΜΩ ΤΗ ΜΑΝΑ ΣΑΣ ΚΩΛΟΙ ΑΠΛΥΤΟΙ

    ΡΟΥΦΙΑΝΟΠΟΥΣΤΕΣ ΟΣΦΥΟΚΑΜΠΤΕΣ ΑΛΗΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Για τί ρε φασίστα 12.19, φοβάσαι να πεις ότι είναι διαπλεκόμενοι οι τύποι του εφοπλισμού και οι πολιτικοί; Νομίζεις ότι με το παλιό σχέδιο που κανένας δεν ήξερε ότι ο Ανδρέας Παπανδρέου ήταν εβραίος κρυπτόμενος και τον ψήφιζε. Το ίδιο θέλετε να κάνετε και τώρα; Όλα στην φόρα για να μην ξαναμπορέσουν δημαγωγοί, ψευτρόνια αλά Ανδρέα που όσα είπε ότι θα κάνει για εκκλησία και λαό τα έγραψε στα ..., του ανθελληνικού ΠΑΣΟΚ να ξανα-ανεβούν στην διακυβέρνηση της χώρα. Επίσης άμεση σύνδεση με κουμπαριές και συγγένειες αίματος στα κρυφά έντιμα ΜΜΕ, για εξαφανιστεί η καφρίλα και ο νεποτισμός των ΜΜΕ των διαπλεκομένων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Κάθε σωστός και δίκαιος πολίτης, ασφαλώς και συμφωνεί με τον 12.19.
    ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΜΑΣ ΛΕΤΕ..."ΥΠΟΜΟΝΗ"!

    Τί υπομονή; Γιθα να ...μαζέψετε "επιχειρήματα";

    Μα, αν χρειάζεστε χρόνο γι' αυτό, σημαίνει ότι προχωρήσατε στην "αποκάλυψη" χωρίς προηγουμένως να έχετε οποιαδήποτε σοβαρά στοιχεία. Γιατί τότε, προχωρήσατε;

    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ!

    βασίλης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΡΕ ΚΟΥΦΑΛΕΣ ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΑΤΕ ΤΟ LOUIS CORKYRA BEACH ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ ΧΩΡΙΣ ΑΔΕΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΓΚΙΑ ΤΩΝ

    ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΟΥ ΕΟΤ,ΠΟΥ ΛΕΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΛΕΓΞΟΥΝ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ 9000 ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ.

    ΠΟΣΑ ΡΕ ΑΛΗΤΕΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ
    ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΤΥΑ ΛΟΓΩ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑΣ.


    ΠΟΙΟΙ ΤΑ ΠΗΡΤΑΝ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ.

    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ

    ΥΤΠΑΡΧΕΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ;;;;´

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Η "απάντηση" των ιθυνόντων του blog "υπομονή" μου δινει την εντύπωση οτι δεν έχουν τίποτα άλλο επιλήψιμο για το σχόλιό τους και περιοριζόμενοι στο μονολεκτικό "υπομονή" ελπίζουν να εξαντληθεί ως θέμα μέσα στα σχόλια των αναγνωστών, και το κυριότερο, να αποφύγουν ένα "συγνώμη" για την μαλακία που πήγαν ν' αναδείξουν ως θέμα. Αλήθεια, τόσους μήνες τους παρακολυθώ και ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ δεν έγραψαν (οι...αλάνθαστοι)ένα συγνώμη για αυτούς που διέσυραν ή εν τη αγνοία τους αδίκησαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. 1.35 Φίλε συνονόματε συμφωνώ απόλυτα. Δημοσιογραφία του στυλ "πετάμε την λάσπη και μετά ψάχνουμε στοιχεία για να γλυτώσουμε το κράξιμο", έχει ξανακάνει το blog τότε που έβριζε την Κλείτου "πουτ." και τον Σάββα "γκομενιάρη". Όταν άκουσε τις δικαιολογημένες αντιδράσεις γιατί έθιγε υπολήψεις και μετά την απειλή μήνυσης, δικαιολογήθηκε λέγοντας ότι το έγραψε πρώτα ...άλλος. Φυσικά στοιχεία για αυτά που έγραψε δεν έφερε ποτέ.
    Ας τα γράφει όμως. Η λάσπη γυρίζει πάντα πίσω. Ήδη το blog από τη 2η βδομάδα του Μάρτη έχει κατρακυλήσει στην αναγνωσιμότητα.
    Φίλοι του πρες. Κάντε αυτοκριτική και γίνετε αντικειμενικοί, αμφίπλευροι και δίκαιοι, όπως είσασταν. Μην πορώνεστε με την μια πλευρά. Θα σας μείνουν μόνο οι Πασόκοι και οι νεοφιλελεύθεροι να σας λιβανίζουν. Το BLOG όμως είμαστε όλοι, δεν είναι έτσι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ο ΑΝΤΡΕΑΣ ΑΝ ΖΟΥΣΕ ΞΑΝΑ ΘΑ ΣΑΣ ΓΑΜΟΥΣΕ ΡΕ ΦΑΣΙΣΤΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ

    ΑΝΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ

    ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ ΑΝΟΙΞΑΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΡΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. H KYΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΗ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ. Ο ΑΓΑΠΗΤΙΔΗΣ. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΖΕΙ ΤΟ ΑΡΧΙΔΙ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΡΟΔΟ ΜΑΣ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΕΣ ΤΑ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ
    ΠΡΑΣΙΝΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Η γυναικα του καισαρα δεν πρεπει να ειναι μονον τιμια αλλα να φαινετα κιολας.
    Η δεοντολογια και οχι η νομολογια απαιτει την μειωση της κοινωνικης ελευθεριας καποιου που κατεχει θεση στην ιεραρχια της κοινωνιας και μαλιστα θεση που μπορει να θεωρηθει οτι ο φιλος τον φιλον ...

    http://satyrikon.wordpress.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ta dexia paidakia antidroun gia ola auta pou gianontai shmera(koumbaries,omologa k.l.p.)
    Tous Pasokous xerate na tous katadikazete me thn xairetoura!!!
    Etsi einai auta!
    Oti sperneis therizeis!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Σαφώς κι ο Λασκαρίδης έχει σχέση.
    Οι κουμπαριές δεν γίνονται γιατί ο ένας τρέφει εκτίμηση στο πρόσωπο του άλλου όπως στις απλές καθημερινές περιπτώσεις του λαουτζίκου, αλλά γιατί υπάρχει κοινός σκοπός (το μεγάλο φαγοπότι δηλ.) που ενώνει!

    Ο ΧΡΥΣΟΣ ΤΟΥΣ ΦΕΡΝΕΙ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Δε μουλες ρε μαγκα Βασιλη γιατι ο Λασκαριδης εκανε ΄΄κουμπαρα'' την Δικα και οχι τη γυναικα σου.
    Πλακα μας κανεις ρε φιλε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. O όμιλος Λασκαρίδη δεν είναι αυτός που έφερε το καζίνο hyat στην Ελλάδα;
    Γνωρίζετε όλες τις δραστηριότητες του ομίλου για να λέτε ότι δεν έχει αλισβερίσια με το δημόσιο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Καλημέρα και χρόνια πολλά σε όλους.

    Με συγχωρείτε αλλά αυτά που γ΄ραφεται είναι βλακείες. Πάτε να βγάλετε είδηση από εκεί που δεν έχει. Η δημοσιογραφία που λειτουργείτε - γιατι τη θεωρώ λειτούργημα - δεν είναι η πρέπουσα. Μου είναι παντελώς αν έχει ή δεν έχει βαπτίσει πλοίο του Λασκαρίδη η Αλογοσκούφαινα. Εμένα με νοιάζει να είχατε ψάξει το θέμα καλύτερα και εάν υπήρχε "σκάνδαλο" να το βγάζατε στη φόρα οσονούπω. Αντι να ασχολείστε με τις βλακείες που μας σερβίρονται και γελοιοποιείτε τη χώρα παγκοσμίως με τα άθλια ρεπορτάζ για ναυάγια, ομόλογα και άλλες λαμογιές δεν ξεσκαρτάρετε το χώρο σας πρώτα από όλους από τα πληρωμένα λαμόγια. Ποιος από εσάς τόλμησε να πει ότι στο pay roll του Αθήνα 2004 υπήρχαν πάνω από 2000 "δημοσιογράφοι" που τα έπαιρναν για να μην γράφουν τις βρωμιές!!!

    Ο αναμάρτητος πρώτος τω λίθω βαλλέτω....

    Και κάτι άλλο.

    Πείτε σας παρακαλώ στους καραγκοζάκους δημοσιογραφίσμους των τηλεπαραθύρων να μην κουβαλάνε τον κάθε μαλάκα "ειδικό" τύπου θεωδορακίδη για κάθε τραγικό συμβάν, ατύχημα πείτε το όπως το θέλετε.

    Η εταιρεία ΛΟΥΗΣ να ξέρετε ότι θα πάρει τα λέφτά της σε 1 - 2 χρόνια γιατί υπάρχει θάνατος στη μέση. Ξέρετε πόσα λαμόγια-τουρίστες θα κάνουν μηνύσεις τώρα για ψυχική οδύνη ότι το δεξί τους αρχίδι τρόμαξε και δεν μπορεί να παράγει σπέρμα τώρα???

    Α ρε κακόμοιροι που είμαστε!

    Κυρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. .....kai thanai i 30 fora pou to leo kai mallon den to exete xonepsei!!

    ....oti lete pianei pato!!
    einai pasifanes oti den exete kamia apixisi kai epidrasi sta tektenomena!!

    kai min aporeite giati efoson...oti lete einai aprosopo kai anonymo..!!

    O KITRINISMOS SAS...PAEI EKEI POU TOU AXIZEI STON KALATHO TON ILEKTRONIKON AXRISTON!!

    ...KANEIS DEN THA PARAITITHEI KAI KANENAS DEN SAS FOVATAI APLOS GIATI APO DIKI SAS EPILGI EISTE ANYPARKTOI!!

    ...SO...GRAPSTE VRISTE...KITRINISTE KAI ALLO GIATI MONO SE OMOIOYS ME ESAS APEYTHINESTE!!

    ...O KARAMANLIS HRTHE KAI THA MEINEI ..KAI ESEIS...OPOS LEEI KAI O LAOS..DEN PATE NA KOUREYESTE!!

    3:20 μμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Καλά, θα τρελλαθούμε!

    φυσικά και ο Λασκαρίδης δεν έχει ακτοπλοϊκά, άρα δεν είναι αυτή η αιτία της κουμπαριάς. Αλλά και νάχε, αυτά είναι δουλειά του Κεφαλογιάννη. Όμως, από την άλλη, ο Λασκαρίδης έχει μεγάλη συμμετοχή στην HYATT και το ΚΑΖΙΝΟ ΠΑΡΝΗΘΑΣ, που ανήκει καθ΄ολοκληρίαν στην ευθύνη του υπ. Οικονομίας & Οικονομικών. Όπως στο ίδιο υπουργείο ανήκει και η διάθεση των μελλοντικών αδειών για καζίνο, ποπυ η κυβέρνηση σκέπτεται να εκδώσει.
    Στο παιχνίδι φυικά δεν έχει βάλει μόνο τον Αλογοσκούφη. Έχει βάλει κι άλλα παιδάκια της κυβέρνησης, με τον άλφα ή δείνα τρόπο.
    Άντε και καλά κουράγια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΠΩΣ ΕΙΠΑΤΕ; ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΜΟΝΟ ΕΞΩ;

    - "η διοίκηση του ομίλου Λασκαρίδη στρεφόταν εναντίον του προέδρου της Ενωσης Ξενοδόχων Αθηνών. Ο τελευταίος ως γνωστόν είχε εκδηλώσει την κάθετη αντίθεσή του στην αύξηση του συντελεστή δόμησης από 0,6 σε 1,8 στην περιοχή του Αμαρουσίου"

    - ο «επαγγελματικός» τουρισμός, γνωρίζει μεγάλη άνθηση. Κάτι θα ήξεραν οι Θ. και Π. Λασκαρίδης του εφοπλιστικού ομίλου, οι οποίοι στις αρχές του 2004 κάλυψαν αύξηση μετοχικού κεφαλαίου ύψους 45 εκατ. ευρώ της εισηγμένης εταιρείας Λάμψα, που είναι ιδιοκτήτρια της «Μεγάλης Βρετανίας»

    - Το 1999 ο όμιλος Λασκαρίδη αγόρασε την αεροπορική εταιρεία Cronus… το 2001 συγχωνεύθηκε με την Aegean διατηρώντας το 26% του μετοχικού κεφαλαίου…….ο κ. Π. Λασκαρίδης…απέκτησε το 37% της Hellenic Seaways, ενώ ελέγχει και ποσοστό άνω του 5% στις Μινωικές Γραμμές

    - Σε κατάσταση αναμονής τα μέλη Δ.Σ. των "Μινωικών Γραμμών", μετά τις εξελίξεις στη μετοχική σύνθεση της Hellenic SeaWays, στην οποία πλέον το "νούμερο ένα" είναι ο γνωστός μεγαλοεφοπλιστής και μεγαλοεπιχειρηματίας Πάνος Λασκαρίδης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Όσοι ξοδεύετε την ενέργειά σας σε σχόλια για το blog στρέψτε την αλλού.
    You can't start a fire
    without a spark.
    This gun's for hire,
    even if we 're just dancing in the dark.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. To Υπουργείο Ανάπτυξης αν δεν κάνω λάθος ειναι υεπύθυνο για το Καζίνο της Πάρνηθας (Τσοχατζόπουλος, θυμάστε;)
    Δεύτερον, το Καζίνο της Πάρνηθας (με τη Hyatt) έχει πωληθεί σε μια ξένη εταιρείαν εδω και καιρό. Ψάξτε το

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Λασκαριδης ισουται με 51% της ΕΛΜΕΚ(Αττικα-Μινιον),πλειοψηφικη συμμετοχη σε Lavinia-Μ.Βρετανια,26% σε AEGEAN AIRLINES,34% σε HELLENIC SEAWAYS και 4,9% στις Μινωικες.ΕΡΩΤΗΜΑ:τον ρολο του Αλογοσκουφη στην αγορα του διασημοτερου αθηναικου ξενοδοχειου τον γνωριζετε;ΑΥΡΙΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Προς 4:08 μμ

    Δεν ξέρω τι ρόλο είχε ο κ. Αλογοσκούφης στην αγορά της Μεγ. Βρετανίας (αυτή υπονοείτε, έτσι δεν ειναι;) με μόνη την διαφορά όταν αυτή πραγματοποιήθηκε ήταν επι Διοικήσεως στην Εθνική του μακαρίτη Καρατζά (υποδιοικητής αρμόδιος τότε ο σημερινός νο.3 της Πειραιώς, Θ. Πανταλάκης) και, φυσικά, κυβερνήσεως ΠΑΣΟΚ (αν δεν κάνω λάθος, υπουργός στο ΥΠΕΘΟ ήταν ο...Γιάννος!
    Τώρα τι ρόλο μποορεό να έπαιξε τότε ο βουλευτής της αντιπολίτευσης Αλογοσκούφης, δεν γνωρίζω. Αν μπορεόιτε να μας φωτίσετε μη μας κρατάτε σε αγωνία μέχρι αύριο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. «Με αποικιοκρατικού χαρακτήρα σύμβαση, βασικοί όροι της οποίας παραμένουν μυστικοί, εκχωρήθηκε σε αμερικανικό όμιλο η διαχείριση του Αστέρα Βουλιαγμένης. Προς χάριν της Starwood μάλιστα, η εταιρεία Αστήρ Παλλάς θα πληρώσει 45 εκατ. Ευρώ για νέες ανακαινίσεις, ενώ έχει ήδη πληρώσει 70 Εκατ. Ευρώ!»




    Ένα από τα ομορφότερα ξενοδοχεία στον κόσμο, σε τοπίο μοναδικού φυσικού κάλλους, εκχωρείται από τη Διοίκηση της Εθνικής Τράπεζας και την θυγατρική της Αστήρ Παλλάς Βουλιαγμένης, με αποικιοκρατικού χαρακτήρα σύμβαση, στη διαχείριση της αμερικανικής Starwood, προς ζημία των εισηγμένων εταιρειών - Εθνικής Τράπεζας ως μετόχου πλειοψηφίας και Αστήρ Παλλάς - αλλά και των μικροεπενδυτών μετόχων μειοψηφίας.

    Ειδικότερα, με την ανοχή της κυβέρνησης και των χρηματιστηριακών αρχών, η διοίκηση της Αστήρ Παλλάς Βουλιαγμένης, με πρόεδρο τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της Εθνικής Τράπεζας κ. Τάκη Αράπογλου, εκχώρησε κατόπιν διαγωνισμού, αλλά με ιδιαίτερα επιβλαβείς όρους, τη διαχείριση του Αστέρα Βουλιαγμένης στον αμερικανικό όμιλο της Starwood.

    Σύμφωνα με ανακοινώσεις της Αστήρ Παλλάς, η εισηγμένη θα επιβαρυνθεί με το ποσό των 45 εκατ. Ευρώ, βάσει των αρχικών υπολογισμών, για να ανακαινισθεί ο Αστέρας σύμφωνα με τα πρότυπα των αλυσίδων της διαχειρίστριας εταιρείας, ενώ μόλις τον περασμένο Ιούνιο ο ίδιος ο κ. Αράπογλου είχε παρουσιάσει υπερήφανα τις ανακαινισμένες εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου, όπου είχαν εκτελεσθεί εργασίες κόστους 70 εκατ. Ευρώ!!!

    Η διοίκηση του Χ.Α. ζήτησε πρόσφατα για τη νέα δαπάνη και έλαβε από τη διοίκηση της εταιρείας την ακόλουθη απάντηση:




    «Από την ολοκλήρωση των έργων ανακαίνισης των ξενοδοχείων Αρίων και Ναυσικά το καλοκαίρι του 2004, η Διοίκηση της Αστήρ Παλλάς Βουλιαγμένης Α.Ξ.Ε. (Αστήρ) εξέταζε την προοπτική ανακαίνισης και των υπολοίπων εγκαταστάσεων του ξενοδοχειακού συγκροτήματος του Αστέρος. Μεταξύ άλλων, η Διοίκηση εξέτασε το ενδεχόμενο ανακαίνισης του ξενοδοχείου Αφροδίτη και των bungalows, σύμφωνα με τα πλέον σύγχρονα διεθνή standards, καθώς και της ανέγερσης συνεδριακού κέντρου.

    Η Διοίκηση του Αστέρα έκρινε σκόπιμο να μην προχωρήσει σε έργα ανακαίνισης ενόσω βρισκόταν σε εξέλιξη ο διεθνής διαγωνισμός για την ανάθεση του management των ξενοδοχείων σε εξειδικευμένο οίκο. Και αυτό επειδή εκρίθη ότι θα είναι ιδιαίτερα επωφελές για τον Αστέρα να γίνουν τα σχετικά έργα σε συνεργασία με το νέο manager, ο οποίος θα είχε μεγάλη εμπειρία στα σύγχρονα διεθνή standards που επιθυμεί να εφαρμόσει η Διοίκηση του Αστέρα.

    Για το σκοπό αυτό, στα πλαίσια του διεθνούς διαγωνισμού, η Διοίκηση του Αστέρα ζήτησε από τους υποψηφίους να παρουσιάσουν, μεταξύ άλλων, τις προτάσεις τους για τη φυσιογνωμία και το χαρακτήρα που θα ταίριαζε καλύτερα στο ξενοδοχείο Αφροδίτη και στα bungalows. Οι προτάσεις αυτές ήταν ένα από τα σημεία που το Διοικητικό Συμβούλιο του Αστέρα έλαβε υπόψη του προκειμένου να επιλέξει τη Starwood ως manager του συγκροτήματος. Σε εφαρμογή των ανωτέρω, η Starwood ανέλαβε την υποχρέωση να προσφέρει στον Αστέρα συμβουλές για τα ποιοτικά κριτήρια (standards) που θα πρέπει να ικανοποιούν η Αφροδίτη και τα bungalows, έτσι ώστε η ανακαίνιση που προέβλεπε η Διοίκηση του Αστέρα να έχει τη σωστή κατεύθυνση και στόχευση στην ιδιαίτερα απαιτητική διεθνή αγορά πολυτελών ξενοδοχείων.

    Η Διοίκηση του Αστέρα εκτιμά ότι ο προγραμματισμός των έργων ανακαίνισης (περιλαμβανομένων των μελετών, του προϋπολογισμού, κλπ.) θα ξεκινήσει μετά την 1η Ιουλίου 2006, όταν θα τεθεί σε ισχύ η υποχρέωση της Starwood να προσφέρει τις σχετικές συμβουλές στον Αστέρα.




    Μετά την ολοκλήρωση των σχετικών μελετών, που θα γίνουν από τον Αστέρα με την συμβουλή της Starwood μόνο σε ό,τι αφορά τα διεθνή ποιοτικά standards, η Διοίκηση του Αστέρα θα είναι σε θέση να καθορίσει τον ακριβή προϋπολογισμό των σχετικών έργων ανακαίνισης, την πηγή χρηματοδότησης, κλπ. Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν συγκεκριμένα σχέδια ή μελέτες για τα έργα ανακαίνισης και, κατά συνέπεια, το ποσό των 45 εκατ. Ευρώ που αναφέρεται αποτελεί μία αρχική προσέγγιση της τάξης μεγέθους και όχι προϋπολογισμό του κόστους τους.»

    Αξίζει να σημειωθεί ότι ήδη οι μέτοχοι της εισηγμένης έχουν πληρώσει βαρύ τίμημα για τις ανακαινίσεις, καθώς το ξενοδοχείο έμεινε κλειστό για μακρά περίοδο, τα οικονομικά αποτελέσματα της εταιρείας είναι απογοητευτικά, ενώ έλαβε και μεγάλο ομολογιακό δάνειο, ύψους 32 εκατ. Ευρώ, από τη μητρική Εθνική Τράπεζα, πληρώνοντας μεγάλα ποσά τόκων. Και τώρα, οι μέτοχοι της εισηγμένης βλέπουν να παρατείνεται η διαδικασία των ανακαινίσεων, ενώ υποτίθεται ότι είχε ολοκληρωθεί και ο Αστέρας είχε μετατραπεί σε ένα από τα ομορφότερα ξενοδοχεία στον κόσμο.

    Όπως προκύπτει, όμως, από την επίσημη ανακοίνωση για την ανάθεση της διαχείρισης, η οποία προηγήθηκε της απάντησης στη διοίκηση του Χ.Α., θα ανακαινισθούν όχι μόνο τμήματα του ξενοδοχείου που δεν είχαν ανακαινισθεί, αλλά και ήδη ανακαινισμένα.

    «Το επιχειρησιακό σχέδιο της Starwood αξιοποιεί κατά τον μέγιστο δυνατό τρόπο τις επενδύσεις που έγιναν στην Αστήρ Παλάς το 2003 και 2004, με σκοπό να την τοποθετήσει μεταξύ των καλύτερων ξενοδοχείων πολυτελείας στη Μεσόγειο», αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση της Αστήρ Παλλάς και προστίθεται ότι:

    «Ο Αρίων και η Ναυσικά θα λειτουργήσουν με τα νέα brands από την 1η Ιουλίου 2006, ενώ η Αφροδίτη σε πρώτη φάση θα λειτουργήσει με την σημερινή επωνυμία. Η ανακαίνιση των bungalows θα ολοκληρωθεί κατά τη διάρκεια της χαμηλής τουριστικής περιόδου. Δεν προβλέπεται η μετατροπή της εξωτερικής δομής των κτιρίων, αλλά η ολοκληρωτική εσωτερική ανακαίνιση και γενική αναβάθμιση σύμφωνα με τα πρότυπα του Luxury Collection. Τα σχέδια προβλέπουν να δημιουργηθούν και ιδιωτικές πισίνες, εφόσον ληφθούν οι απαραίτητες εγκρίσεις και άδειες. Η μετατροπή του ξενοδοχείου της Αφροδίτης θα ξεκινήσει μετά την καλοκαιρινή περίοδο και αναμένεται να ολοκληρωθεί εντός του πρώτου εξαμήνου του 2008. Η μετατροπή δεν προβλέπει αλλαγές στην εξωτερική δομή του κτιρίου, αλλά ολοκληρωτική εσωτερική ανακαίνιση έτσι ώστε να επανασχεδιαστεί στις προδιαγραφές των μονάδων W Hotels».

    Δηλαδή, για να ικανοποιηθεί η Starwood, θα ανακαινισθούν εσωτερικά ήδη ανακαινισμένες μονάδες, εργασίες για τις οποίες δεν προβλέπεται να επενδύσει ούτε Ευρώ η διαχειρίστρια εταιρεία, ενώ θα λαμβάνει αδρή αμοιβή για την υποτιθέμενη πολύτιμη συνεισφορά της στη διαχείριση του ξενοδοχείου.

    Όσον αφορά, όμως, τις προβλεπόμενες αμοιβές της Starwood, οι επίσημες ανακοινώσεις μέχρι στιγμής τις καλύπτουν με πέπλο αδιαφάνειας, με την ανοχή και των χρηματιστηριακών εποπτικών αρχών, που δεν έχουν δεήσει έως τώρα να ζητήσουν αναλυτική ενημέρωση του επενδυτικού κοινού, όπως συμβαίνει για κάθε σοβαρή επιχειρηματική πρωτοβουλία των εισηγμένων στο Χ.Α. εταιρειών, πολύ περισσότερο όταν πρόκειται για μία σύμβαση διαχείρισης 15ετούς διάρκειας.

    Στη σχετική ανακοίνωση της Αστήρ Παλλάς, το θέμα της αμοιβής της διαχειρίστριας καλύπτεται με 149 λέξεις, οι οποίες αφήνουν περισσότερα ερωτηματικά από όσα απαντούν. Ειδικότερα, αναφέρεται ότι:

    «Όπως συνηθίζεται στις συμβάσεις διαχείρισης στον τομέα των ξενοδοχείων, η σύνθεση των αμοιβών προσδιορίζεται με βάση την οικονομική απόδοση των ξενοδοχείων, έτσι ώστε να παρέχονται τα κατάλληλα κίνητρα για τη βελτιστοποίηση των αποτελεσμάτων από την διαχειρίστρια. Η αμοιβή της διαχειρίστριας Starwood περιλαμβάνει αμοιβή για την χρήση των διακριτικών τίτλων, η οποία υπολογίζεται επί του κύκλου εργασιών του ξενοδοχείου και αμοιβή υψηλής απόδοσης που υπολογίζεται επί του καθαρού λειτουργικού αποτελέσματος του ξενοδοχείου. Η αμοιβή υψηλής απόδοσης συναρτάται και καταβάλλεται με την προϋπόθεση της επίτευξης συγκεκριμένων στόχων αποδοτικότητας. Οι στόχοι έχουν λάβει υπόψη τις μέχρι σήμερα επιτευχθείσες αποδόσεις και τις προσδοκίες του επιχειρησιακού σχεδίου της εταιρίας πριν από τη σύμβαση διαχείρισης, με σκοπό την διασφάλιση τους. Το επιχειρησιακό σχέδιο υπό την διαχείριση της Starwood προβλέπει την αύξηση του μεριδίου αγοράς των ξενοδοχείων στην διεθνή αγορά και την προσέλκυση ενός ευρύτερου κοινού το οποίο θα έχει θετική επίδραση στην απόδοση των ξενοδοχείων».

    Είναι φανερό ότι μόνο μάντεις(!) μπορούν να αποκρυπτογραφήσουν το παραπάνω κείμενο, που σε τίποτα δεν διαφωτίζει τους μετόχους για τις αμοιβές που θα κληθούν να πληρώσουν, παρά μόνο καθιστά σαφές ότι η αμερικανική εταιρεία θα αποκομίσει τεράστια οφέλη, απομυζώντας την εισηγμένη εταιρεία και τους μετόχους της.




    Μετά τα παραπάνω, ερωτάστε:




    Ποιοι ακριβώς είναι οι όροι συνεργασίας και οι αμοιβές της Starwood, βάσει της σύμβασης, το περιεχόμενο της οποίας παραμένει μέχρι σήμερα μυστικό;

    Συμφωνείτε πολιτικά με τους χειρισμούς της Διοίκησης της Εθνικής Τράπεζας και της Αστήρ Παλλάς Βουλιαγμένης, όσον αφορά τη διαχείριση ενός από τα καλύτερα ξενοδοχεία της Αττικής, που αποτελεί κόσμημα του ελληνικού Τουρισμού;

    Συμφωνείτε με την κάλυψη των όρων της σύμβασης από πέπλο αδιαφάνειας, που δεν επιτρέψει την αξιολόγησή τους από την κοινή γνώμη αλλά και το επενδυτικό κοινό;

    Συμφωνείτε με την ανοχή που επιδεικνύει στην αδιαφάνεια η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς, αποφεύγοντας ακόμη και να ασκήσει στοιχειωδώς τα καθήκοντα της ως εποπτική αρχή και να ζητήσει τη δημοσιοποίηση των όρων της σύμβασης και του επιχειρησιακού σχεδίου που έχει συμφωνηθεί με την Starwood;

    Προτίθεται να λάβει η Κυβέρνηση μέτρα και ποια, για την προάσπιση των συμφερόντων της εισηγμένης Αστήρ Παλλάς και, κατ’ επέκταση, της μητρικής Εθνικής Τράπεζας, στην οποία τα ασφαλιστικά Ταμεία έχουν δεσμεύσει κεφάλαια εκατοντάδων εκατομμυρίων Ευρώ;

    Προτίθεται η Κυβέρνηση να ενεργήσει για την προστασία των μετόχων μειοψηφίας της Αστήρ Παλλάς Βουλιαγμένης, τα συμφέροντα των οποίων προκλητικά αγνοεί η Διοίκηση της εταιρείας, αποφεύγοντας ακόμη και τη στοιχειώδη ενημέρωσή τους για μείζονος σημασίας επιχειρηματικές συμφωνίες;

    Θεωρεί η Κυβέρνηση ότι με τέτοιες πρακτικές αδιαφάνειας και κακοδιαχείρισης, ακόμη και εισηγμένων εταιρειών με στρατηγική σημασία για την τουριστική βιομηχανία της χώρας, υπηρετείται η πολιτική της δήθεν «εξυγίανσης» του Χρηματιστηρίου και της δήθεν αποκατάστασης όρων διαφάνειας, που κατ’ επανάληψη έχει εξαγγελθεί από τον καθ’ ύλην αρμόδιο Υπουργό Οικονομίας;

    Πόσα ποσά δαπανήθηκαν για την εθελούσια έξοδο του συνόλου σχεδόν των υπαλλήλων του Αστέρα με αποτέλεσμα να αποτελέσει και αυτή η δαπάνη ένα επιπλέον κόστος που επιβαρύνθηκε η Εθνική Τράπεζα και που καθιστά τελικά χαριστική τη σύμβαση εκχώρησης του management του Αστέρα Βουλιαγμένης;

    Υπάρχουν ρήτρες διασφάλισης σχετικά με τη βιωσιμότητα της διαχείρισης και του Προϋπολογισμού που έχει καταθέσει για τα επόμενα χρόνια η εταιρεία που ανέλαβε τη διαχείριση του Αστέρα;



    Οι ερωτώντες Βουλευτές




    Πέτρος Ευθυμίου

    Ανδρέας Μακρυπίδης

    Γιώργος Ανωμερίτης

    Μιχάλης Καρχιμάκης

    Δημήτρης Κουσελάς

    Γρηγόρης Νιώτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ Μ.ΒΡΕΤΑΝΙΑ - ΕΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΛΑΜΟΓΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. SOSTOSSSSSSSS o βασίλης : 1:59 μμ

    pesta re giati ta fasistakia tin exoun di dimokrates new style kai exoun xesalosi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. 2.04 ΠΡΙΝ 'Η ΑΦΟΥ ΓΑΜΙΣΕΙ ΤΗ ΧΩΡΑ? ΠΡΙΝ 'Η ΑΦΟΥ ΠΡΟΙΚΙΣΕ ΤΗ ΜΙΜΗ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. +ΠΕΡΑΣΜΑ:
    ΓΙΑ ΤΟ ΝΙΝΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. 6:27
    ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΠΑΛΙΟΣ ΘΑ ΘΥΜΑΣΑΙ
    ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΟΛΑ ΤΑ ΦΑΣΙΣΤΑΚΙΑ ΕΓΙΝΑΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΚΑΙΑΓΩΝΙΣΤΕΣ.
    ΑΡΙΘΜΟΙ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΤΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ
    ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΟΛΥΚΟΥΝΙΟΥΝΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Σεμνα σεμνα και ταπεινα-μετρητα καραμανλη μας εδειξες ποια ειναι η δεξια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. ΩΡΑΙΑ Η ΚΟΥΜΠΑΡΑ !

    ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟ ΛΙΝΑΚΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ?

    ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΗ ΒΓΑΙΝΕΙ
    ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ.

    ΠΑΛΙΟΖΗΛΕΙΑΡΙΔΕΣ !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. STON 11.18 NA AGIASEI TO STOMA SOU XRISTIANE MOU!!
    EDO MESA I MALAKIA KAI I ABELOFILOSOFIA PAEI SINEFO!!

    TA KSEVRAKOTA ZIVAGO VALAN FRAKO KAI TREXAN STON ASTERA KAI STA KOTERA NA GAMISOUN KAI AYTA !!
    OUST APO EDO PASOKISTAN TOU KERATA.

    POYLISATE TA PANTA SE 20 XRONIA MESA KAI TOLMATEA ESEIS NA ASKEITE KRITIKI?

    ME TI EXEGYA RE KATHIKIA ? ME TI MOUTRA VRE LIMARIDES LIMOKONTOROI POU GINETE KAI MEGALOASTOI?
    POU GINATE KYVERNISI ME ZIVAGO KAI TRYPIES KALTSES KAI TORA MATHATE NA FORATE METAXOTA VRAKIA?
    POU DEN EIXATE NA FATE KAI RIMAXATE OLES TIS VIOMIXANIES ME TIS KRATIKOPOIISEIS?

    KSEXASATE RE ALITIRIO PEINASMENOI TON ORGANISMO ANASYGROTISEIS EPIXEIRISEON? POSA FAGATE? POSES THESEIS AVANTZO DOSATE RE SE KATI ALITES MESA STIS EPIXEIRISEIS POU TIS XREONATE ME DANEIA KAI META TIS POULOUSASATE SE DIKA SAS KOMATOSKYLA GIA MIA DRAXMI?

    ALITES E ALITES!
    ANOIXTE RE TOUS FAKELOUS AUTOU TOU ORGANISMOU KAI TOTE NA DEITE BOXA KAI VROMA RE ALITES POU KLEISATE SPITIA KAI KATASTREPSATE KOSMO KAI KOSMAKI.
    ALLA AYTA EYKOLA TA KSEXNANE OI ALITES OI ERGOTOPATERES SAS..POU PAIRNAN MISTHOUS PAXYLOUS KAI XTIZAN SPITIA KAI EKSOXIKA.

    ANA XATHITE LOIPON.
    AN TOLMATA ANOIXTE TA ARXEIA RE
    EXOUN ISTORIKO ENDIAFERON GIA TA KOPROSKYLA TOU KOMATOS SAS


    ANA XATHEITE APO EDO!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. STON 11.18 NA AGIASEI TO STOMA SOU XRISTIANE MOU!!
    EDO MESA I MALAKIA KAI I ABELOFILOSOFIA PAEI SINEFO!!

    TA KSEVRAKOTA ZIVAGO VALAN FRAKO KAI TREXAN STON ASTERA KAI STA KOTERA NA GAMISOUN KAI AYTA !!
    OUST APO EDO PASOKISTAN TOU KERATA.

    POYLISATE TA PANTA SE 20 XRONIA MESA KAI TOLMATEA ESEIS NA ASKEITE KRITIKI?

    ME TI EXEGYA RE KATHIKIA ? ME TI MOUTRA VRE LIMARIDES LIMOKONTOROI POU GINETE KAI MEGALOASTOI?
    POU GINATE KYVERNISI ME ZIVAGO KAI TRYPIES KALTSES KAI TORA MATHATE NA FORATE METAXOTA VRAKIA?
    POU DEN EIXATE NA FATE KAI RIMAXATE OLES TIS VIOMIXANIES ME TIS KRATIKOPOIISEIS?

    KSEXASATE RE ALITIRIO PEINASMENOI TON ORGANISMO ANASYGROTISEIS EPIXEIRISEON? POSA FAGATE? POSES THESEIS AVANTZO DOSATE RE SE KATI ALITES MESA STIS EPIXEIRISEIS POU TIS XREONATE ME DANEIA KAI META TIS POULOUSASATE SE DIKA SAS KOMATOSKYLA GIA MIA DRAXMI?

    ALITES E ALITES!
    ANOIXTE RE TOUS FAKELOUS AUTOU TOU ORGANISMOU KAI TOTE NA DEITE BOXA KAI VROMA RE ALITES POU KLEISATE SPITIA KAI KATASTREPSATE KOSMO KAI KOSMAKI.
    ALLA AYTA EYKOLA TA KSEXNANE OI ALITES OI ERGOTOPATERES SAS..POU PAIRNAN MISTHOUS PAXYLOUS KAI XTIZAN SPITIA KAI EKSOXIKA.

    ANA XATHITE LOIPON.
    AN TOLMATA ANOIXTE TA ARXEIA RE
    EXOUN ISTORIKO ENDIAFERON GIA TA KOPROSKYLA TOU KOMATOS SAS


    ANA XATHEITE APO EDO!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. EDO MESA I MALAKIA KAI I ABELOFILOSOFIA PAEI SINEFO!!

    TA KSEVRAKOTA ZIVAGO VALAN FRAKO KAI TREXAN STON ASTERA KAI STA KOTERA NA GAMISOUN KAI AYTA !!
    OUST APO EDO PASOKISTAN TOU KERATA.

    POYLISATE TA PANTA SE 20 XRONIA MESA KAI TOLMATEA ESEIS NA ASKEITE KRITIKI?

    ME TI EXEGYA RE KATHIKIA ? ME TI MOUTRA VRE LIMARIDES LIMOKONTOROI POU GINETE KAI MEGALOASTOI?
    POU GINATE KYVERNISI ME ZIVAGO KAI TRYPIES KALTSES KAI TORA MATHATE NA FORATE METAXOTA VRAKIA?
    POU DEN EIXATE NA FATE KAI RIMAXATE OLES TIS VIOMIXANIES ME TIS KRATIKOPOIISEIS?

    KSEXASATE RE ALITIRIO PEINASMENOI TON ORGANISMO ANASYGROTISEIS EPIXEIRISEON? POSA FAGATE? POSES THESEIS AVANTZO DOSATE RE SE KATI ALITES MESA STIS EPIXEIRISEIS POU TIS XREONATE ME DANEIA KAI META TIS POULOUSASATE SE DIKA SAS KOMATOSKYLA GIA MIA DRAXMI?

    ALITES E ALITES!
    ANOIXTE RE TOUS FAKELOUS AUTOU TOU ORGANISMOU KAI TOTE NA DEITE BOXA KAI VROMA RE ALITES POU KLEISATE SPITIA KAI KATASTREPSATE KOSMO KAI KOSMAKI.
    ALLA AYTA EYKOLA TA KSEXNANE OI ALITES OI ERGOTOPATERES SAS..POU PAIRNAN MISTHOUS PAXYLOUS KAI XTIZAN SPITIA KAI EKSOXIKA.

    ANA XATHITE LOIPON.
    AN TOLMATA ANOIXTE TA ARXEIA RE
    EXOUN ISTORIKO ENDIAFERON GIA TA KOPROSKYLA TOU KOMATOS SAS


    ANA XATHEITE APO EDO!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Στην Ελλάδα, τα παιδιά, οι γυναίκες, τα αδέλφια, τα ξαδέλφια και λοιποί συγγενείς των ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ.
    Πως θα ζούν; Εύκολο!
    ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΘΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΜΙΖΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΙΣ ΜΟΙΡΑΖΟΥΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ.
    Ποιοι συγγενείς (μέχρι ποιο βαθμό συγγένειας) θα ωφελούνται;
    Θα αποφανθούν οι ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΆΦΟΙ και όσοι γενικά έχουν τις απόψεις που εκφράζονται από το δικό σας BLOG.

    Αν καλά κατάλαβα κάθε ΠΟΛΤΙΚΟΣ που απευθύνει ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟ σε πολίτη είναι ύποπτος. Αν πρόκειται για πολίτη-γυναίκα χωρίς επιχειρηματικά συμφέροντα τότε είναι βέβαιο ότι υπάρχει ερωτική σχέση(βλέπε Κλείτου Τσιτουρίδη)

    Η ΠΕΤΡΑΛΙΑ λόγω του γνωστού ατυχήματος στο ξενοδοχείο της Κέρκυρας έκλεισε το ξενοδοχείο επ' αόριστο.
    Δηλαδή λόγω ενός λάθους του "ψυκτικού" έκλεισε το ξενοδοχείο. Αντί να υποχρεώσει τους ιδιοκτήτες να αλλάξουν το σύστημα ψύξης, να επιθεωρήσει στη συνέχεια την εγκατάσταση και να επαναλειτουργήσει το ξενοδοχείο άμεσα, το έκλεισε "επί αόριστο". Φοβήθηκε την κριτική των ΛΑΪΚΙΣΤΏΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΆΦΩΝ και άφησε στο δρόμο
    τους εργαζόμενους.
    Και όπως χθες διάβασα μελετάται η χορήγηση κάποιου επιδόματος στους εργαζόμενους προς δόξα του ΑΘΑΝΆΤΟΥ ΛΑΪΚΙΣΜΟΎ.

    ΑΘΑΝΑΤΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΟΎΣ ΚΆΘΕ ΕΊΔΟΥΣ ΛΑΪΚΙΣΤΈΣ.

    ΤΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΕΤΡΑΛΙΑ,
    ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΤΗΣ ΣΥΜΦΟΡΑΣ
    ΤΟΥΣ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΛΑΙΚΙΣΤΕΣ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΥΣ.

    ΠΡΟΧΩΡΩ ΜΕ ΤΟ "ΜΕΓΑΛΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ" ΠΟΥ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΝ ΤΑ ΛΑΓΟΝΙΚΑ ΤΟΥ BLOG ΌΠΩΣ Ο 3,27.
    Γράφει ο 3,27:

    "Ειδικότερα, με την ανοχή της κυβέρνησης και των χρηματιστηριακών αρχών, η διοίκηση της Αστήρ Παλλάς Βουλιαγμένης, με πρόεδρο τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της Εθνικής Τράπεζας κ. Τάκη Αράπογλου, εκχώρησε κατόπιν διαγωνισμού, αλλά με ιδιαίτερα επιβλαβείς όρους, τη διαχείριση του Αστέρα Βουλιαγμένης στον αμερικανικό όμιλο της Starwood."

    Δηλαδή "εκχώρησε κατόπιν διαγωνισμού, αλλά με ιδιαίτερα επιβλαβείς όρους".
    Αναρωτιέμαι ποιος άλλος τρόπος υπάρχει εκτός του διαγωνισμού και μάλιστα "διεθνούς διαγωνισμού" για την σύναψη συμβάσεων με "ιδιαίτερα μη επιβλαβείς όρους".

    ΔΟΞΑ ΚΑΙ ΤΙΜΗ ΣΤΗΝ
    ΑΘΑΝΑΤΗ ΕΛΛΑΔΑ.

    ΤΗΝ ΕΒΑΛΕ Ο ΓΕΡΟ-ΚΑΡΜΑΝΛΗΣ 8η ΣΤΗΝ Ε.Ε.
    ΟΙ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΛΑΙΚΙΣΤΕΣ ΑΦΟΥ ΤΗΝ ΕΦΘΑΣΑΝ ΠΡΩΤΑ 10η ΣΤΟΥΣ 10 ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ 15η ΣΤΟΥΣ 15 ΤΩΡΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΗ ΦΘΑΣΟΥΝ 25η ΣΤΟΥΣ 25.

    ΕΛΛΑΣ ΤΟ ΛΑΙΚΙΣΤΙΚΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. ΠΑΝΩ ΤΟΥ ΦΑΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΑΣΚΑΡΙΔΗ
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΩΡΑ ΑΜΕΣΩΣ.
    ΤΙ ΣΤΟ ΔΙΑΒΟΛΟ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΑΓΟΡΑΖΕΙ Η ΑΝΟΙΓΕΙ ΝΕΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ;;
    ΝΑ ΤΙΣ ΠΩΛΗΣΕΙ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΒΡΕΙ ΑΓΟΡΑΣΤΗ ΝΑ ΤΙΣ ΚΛΕΙΣΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
    Ο ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
    ΑΣ ΠΑΕΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ, ΡΟΥΜΑΝΙΑ ΚΛΠ.
    ΕΜΕΙΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ
    ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΚΙΑ ΡΟΥΜΑΝΙΑ ΟΠΩς ΚΑΠΟΤΕ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ.
    ΟΜΩΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ
    ΕΜΠΡΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΥΣ. ΝΑ ΤΕΛΕΙΏΝΟΥΜΕ ΜΕ ΑΥΤΟΎΣ ΝΑ ΜΑΣ ΜΕΊΝΕΙ ΚΑΙ ΧΡΌΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ - ΡΟΥΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΕς ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΕς ΧΩΡΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Οσα περισσότερα ψέματα, τόσο περισσότερες πιθανότητες να εξαπατηθούν οι πολίτες.

    Αρπαχτικά του δημόσιου χρήματος ενωθείτε. Μπορούν να έρθουν ξανά καλύτερες μέρες!

    Εμπρός στο δρόμο της ρουφιανιάς και της λάσπης που χάραξε ο καρχιμάκης...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. QUIZ: Αφού ο Ανδρέας ήταν "άσφαιρος", ποιος βόλευε την Μιμή;

    1) Ο Καρχιμάκης.
    2) Ο Καρχιδάκης.
    3) Αυτός που παντρεύτηκε την ανιψιά του Λαλιώτη.
    4) Αυτός που παντρεύτηκε την αδελφή της γυναίκας του Παπουτσή.
    5) Αυτός που είναι κουμπάρος του Πέτρου Λάμπρου.
    6) Αυτός που την είχε συνάδελφο και γκόμενα στην Ολυμπιακή.

    Παρακαλούμε απαντήστε με προσοχή. Όποιος το βρει κερδίζει μια βραδιά με τον μεγάλο εραστή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση