GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συνυπεύθυνος ο Καραμανλής, σιωπά το ΠΑΣΟΚ...

Μεγάλη ζημιά για τη χώρα από το θέμα των πυραύλων. Γιατί ο Θ. Πάγκαλος και η Χαριλάου Τρικούπη ... σφυρίζουν αδιάφορα και κάνουν πλάτες στη...

Μεγάλη ζημιά για τη χώρα από το θέμα των πυραύλων.
Γιατί ο Θ. Πάγκαλος και η Χαριλάου Τρικούπη ... σφυρίζουν αδιάφορα και κάνουν πλάτες στην Ντόρα

Χαλάει ο κόσμος μέσα στη Νέα Δημοκρατία -αλλά και απ' έξω- για τη ζημιά που έχει γίνει από τη στάση της Ντόρας Μπακογιάννη στο θέμα των πυραύλων και της ψυχρότητας που προκάλεσε στις ελληνορωσικές σχέσεις.
Ευθύνες έχει και ο ίδιος ο πρωθυπουργός Κ. Καραμανλής. Η ίδια η κ. Μπακογιάννη πολύ πονηρά δήλωσε ότι "ομόφωνα" παίρνονται οι αποφάσεις. Το εσωκομματικό ζήτημα μεταξύ τους, όμως, το πληρώνει η χώρα και οι διεθνείς μας σχέσεις.
Την ίδια ώρα όμως συμβαίνει και κάτι άλλο εντυπωσιακό. Ενώ έχουν περάσει τόσες ημέρες από την εκδήλωση του προβλήματος και τρεις από την "έκρηξή" του, το ΠΑΣΟΚ σιωπά.
Ο Θεόδωρος Πάγκαλος που είναι αρμόδιος για τα εξωτερικά δεν έχει πει κουβέντα. Το ίδιο και ο Πέτρος Ευθυμίου, ο εκπρόσωπος Τύπου.
Δεν παρακολουθούν την επικαιρότητα; Την παρακολουθούν. Τότε;
Απλώς, έχουν τα ίδια "αφεντικά" με την κ. Μπακογιάννη. Επιχειρηματίες και εκδότες. Αυτούς που ...κατήγγειλε από το ΣΕΦ ο Γιώργος Παπανδρέου ως "παράγκα".
Επίσης, θέλουν να τα έχουν κι αυτοί καλά με τους Αμερικάνους: Είναι στο ίδιο "στρατόπεδο" με την κ. Μπακογιάννη.
Κι αν η κυβέρνηση αποδεικνύεται επικίνδυνη με τους ερασιτεχνισμούς της σε λεπτά θέματα εξωτερικής πολιτικής, γιατί δεν βγαίνει ο ίδιος ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ να πει τα πράγματα με τ' όνομά τους. Το "ονοματεπώνυμο" που λέει;
Ιδού η ευκαιρία κύριε Παπανδρέου να αποδείξεις ότι μπορείς να είσαι αρχηγός με πραγματικό εκτόπισμα...

27 σχόλια

  1. Ο Παγκαλος το μονο πραγμα που εχει στο μυαλο του ειναι το φοιτητικο ασυλο-που εισαι νιοτη που δειχνες οτι θα γινομουν αλλος- η ηταν αλλος και δεν το ξεραμε-τωρα πια το μαθαμε.
    Αβανταρει την ντορα και δεν ειναι περιεργο γιατι ανηκει στην ιδια πλευρα συμφεροντων.
    Ο Κωστακης και ο Γιωργακης δεν ειναι περιεργο που σιωπουν.Και αυτοί ανηκουν στην ιδια πλευρα.
    Αραγε ποιος ειναι αυτος που θα κανει την υπερβαση και θα μιλησει.
    Ειναι πλεον τεραστια η αναντιστοιχια της ηγετικης ταξης της ελλαδας και του λαου αυτης της χωρας.
    Και αυτο δεν μπορει καπου θα φανει.
    Απλως ειναι θεμα πραξεων της ηγετικης ταξης που αρχει την ελλαδα και πιεσης που νοιωθει ο λαος τοσο οικονομικης οσο και τα εθνικα θεματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. TI NA POYNE OI KWLOEBRAIOI,OLOI TOYS GLYFOYNE TA PAPARIA TWN AMERIKANWN ME LYSSA,KAI TOY PASOK KAI THS ND....GAMIOYNTE STON TAFO MAZI ME TOYS KOYMOYNISTOSOSIALISTES

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. TWN EBRAIO-AMERIKANWN,H8ELA NA EPISHMANW................KWLOEBRAIOI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είναι προφανές φίλοι μου ότι άλλοι υπουργοί ξεσκίζονται από τα ΜΜΕ με το που θα βγει το παραμικρό και άλλοι(ες) την περνάνε αβρόχοις ποσί. Χθες μάλιστα όταν τέθηκε το θέμα για το Καρπενήσι στην εκπομπή του Μάκη οι ίδιοι του ΠΑΣΟΚ γύριζαν το θέμα αλλού. Αλλά ποιός Γιώργος και ποιό ΠΑΣΟΚ θα τολμήσει; Αυτό που έκανε μέσα σε μία μέρα γαργάρα την παράγκα που ανεβοκατεβάζει πρωθυπουργούς και αρχηγούς και την φόρτωσε στον ...Βαρδινογιάννη, στο σταρ, στην εσπρέσο και στον "Γερμανό"; Ούτε μία μέρα δεν άντεξε στην πίεση. Χθες μόνο ο φουκαράς ο Ευθυμίου εμφανίστηκε στα κανάλια και αυτός προσπαθώντας να εξηγήσει ότι ο Γιώργος άλλους εννοούσε από αυτούς που καταλάβαμε όλοι. Η αλήθεια είναι βέβαια πως δεν περιμέναμε και τίποτε άλλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτός που βρίζει τους εβραίους, είναι εβραίος και θέλει με αυτόν τον τρόπο να δείξει ότι οι εθνικιστές είναι πρόστυχοι υβριστές και αισχρολόγοι. Θέλει να γίνεται λόγος για αυτούς, αντί να τους φορολογήσουν για την κλεψιά που κάνουν οι εβραίοι της Κόκακόλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. TA MΕΤΑΞΩΤΑ ΒΡΑΚΙΑ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΕΠΙΔΕΞΙΟΥΣ ΚΩΛΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ρε παιδια στη πρεμουρα σας παλι για ενα τοσο σημαντικο θεμα να βαλετε στο ιδιο τσουβαλι ΝΔ και ΠΑΣΟΚ γραφετε ασχετα θεματα που δεν εχουν την ιδια βαρυτητα.Ξεχνατε οτι η κυβερνηση πρατει και πρεπει να ελεγχετε και η αντιπολιτευση παρακολουθει και ελεγχετε για τις θεσεις της.Ολο το θεμα βγηκε απο το ΠΑΣΟΚ αφου ολα τα μεσα ελεγχονται απο το Ροσοπουλο και κανενας δεν ειχε τολμησει να γραψει τιποτα.Τωρα οτι δεν βγηκε ο Παγκαλος δημοσια να καυτηριασει τις πραξεις της κυριας ΥΠΕΞ αυτο δεν εχει και τοση σημασια,αφου κατι τετοιο το εκανε ο εκπροσωπος τυπου.
    Μην ξεχνατε οτι κυβερνα η ΝΔ αυτη εχει την εξωτερικη πολιτικη που εχει(εχει?)
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μού αρέσει η βεβαιότητα, σχεδόν, όλων σας ότι δήθεν η Ντόρα έκανε γκάφα.
    Για σκεφθείτε και το ενδεχόμενο σκόπιμα να θέλησε να διαφοροποιηθεί από τους Κώστα-Μολυβιάτη, σε ένα δευτερεύον ζήτημα, για να κάνει προσωπικό παιχνίδι, υπέρ των αμερικανικών θέσεων.
    Πάψτε να σκέφτεστε δογματικά και καταλάβετε ότι στην εξωτερική πολιτική το μόνο που έχει σημασία είναι να βρίσκεσαι, κάθε φορά, στην «σωστή» πλευρά.
    Κυνικό σας ακούγεται; Έτσι είναι η εξωτερική πολιτική- και όχι μόνο…κυνική.
    Τα υπόλοιπα είναι κουβεντολόι για μικρά παιδιά. Η Ελλάδα έγινε κράτος και διατηρήθηκε μέχρι τώρα χάριν της κυνικότητας κάποιων ηγετών της και ασφαλώς χάριν της συμφεροντολογικής υποστήριξης των Δυτικών.

    Κάθεστε και, ιδεατά, φτιάχνεστε με τον πετρελαιαγωγό.
    Ρε μάγκες γιατί τυφλώνεστε;
    Είναι τόσο δύσκολο να καταλάβετε ότι αυτή η υπόθεση δεν συμφέρει τον Έλληνα με καμία Παναγία.
    Και το Αιγαίο θα το κάνουμε «Περσικό» και φράγκα δε θα βγάλουμε. Αυτή η υπόθεση άλλους συμφέρει… όχι εμάς.
    Αντί να αγωνιστούμε για το περιβάλλον και την οικολογική μοναδικότητα της χώρας μας …ακούμε τις μαλακίες του κάθε πολιτικού που εξυπηρετεί τους ανθρώπου που τον τοποθέτησαν στη καρέκλα του!
    Σας μίλησε ποτέ κανείς για τα υπέρ και τα κατά αυτής της υπόθεσης;
    Ε, λοιπόν μάθετε, ότι μια ομάδα φίλων που συνέταξε μία μικρή μελέτη και την έστειλε στο τύπο ακόμη περιμένει να την δει να δημοσιεύεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 9.56. Αν την στείλουν στο CNN την οικολογική μελέτη του Αιγαίου θα την δημοσιεύσουν αμέσως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΚΤΙΜΩ ΤΟ ΧΙΟΥΜΟΡ ΣΟΥ ΒΑΣΙΛΗ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ωπα νατο και τολεγα εγω.
    Οι πληρωμενοι επιασαν δουλεια.Αργησατε παιδια και αφησατε τοση ωρα χωρις τις αερολογιες σας.Γιατι τοση καθυστερηση..Το αφεντικο σας που σας πληρωνει αδρα ειναι σε κινδυνο....Πρεπει ναστε σε αμεση ετοιμοτητα.Υπουργος των Εξωετρικων ειναι με εθνικα θεματα ανοικτα δεν ειναι Δημαρχος...
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Φιλε Βασιλη με απογοιτευεις...
    Οταν μιλα ο αρχηγος δινει το στιγμα,την κατευθυνση τον αντιπαλο.Θα ηταν περισσια υποκρισια και θα οδηγειτο σε επικινυνους ατραπους ο τοπος αν ο ΓΑΠ εβγαινε και ελεγε ευθεως με πολεμα ο ταδε ,ο δεινα,και ο παρακατω.Αυτοι που ξερουν περνουν το μυνημα.Τωρα αν ο καθε ενας βουλευτακος για να βολευτει και να εκλεγει ξανα και να ξαναβγει στην ΤV προτιμα τη σιωπη και την κανει...προβλημα του. Ο ΓΑΠ και τολμα ,οταν πρεπει καιτο ΠΑΣΟΚ ειναι συνδεδεμενο με ρηξεις οταν πρεπει και οσο πρεπει.Τωρα μπορει εσυ και εγω θα ελεγα ,οτι θα θελαμε περισοτερες ρηξεις σε πολα θεματα και ταχει αναγκη ο τοπος ,αλλα το συνολο της Ελληνικης πραγματικοτητας και των παραμετρων που τα συνοδευουν δεν τις κατεχομε ολοι μας.Μια χωρα που η "φραπελια"ειναι το κυριαρχο φαρμακο,τα "θαυματα" ειναι στη ημερησια διαταξη και τοσο πραγματα που ειμαστε πολυ πισω ,χρειαζονται βηματα αργα και σταθερα.Θυμηθετε το θεμα του πολιτικου γαμου και τον χειριμσο του απο τον Ανδρεα Παπανδρεου.Το παρηγορο ειναι οτι ο ΓΑΠ τα γνωριζει τα θεματα και εχει και τη γνωση και τη διαθεση να τα επιλυση προς την προοδευτικη και εκσυχρονιστικη τουλαχιστο κατευθυνση.Να του εχεις εμπιστοσυνη.Δεν θα απογοιτευσει τους Ελληνες.Το ισοζυγιο στο τελος θα ειναι θετικο απο μια κυβερνηση του ΓΑΠ.Δεν ωφελει κανενα ουτε εσενα ουτε εμενα να αρχισει ενα πολεμο αυτη τη στιγμη με τον ταδε η δεινα καρχαρια.Θα ερθει η ωρα του νασαι σιγουρος.Ζημια θα παθει το ΠΑΣΟΚ τωρα, αντιπολιτευση ων ανοιγοντας ενα φανερο πολεμο με καποιο παρα κερδος θα εχει.
    Δημοκρατια εχουμε...
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ρε φίλε babis, αν νοιώσεις κάποια στιγμή την ανάγκη να σοβαρευτείς…αν λέω, πάψε να σκέφτεσαι ποιος τα παίρνει από ποιόν και τι σκοπιμότητες εξυπηρετεί.
    Δεν σε πάει πουθενά αυτή η κουλτούρα του πονηρού μικροαστού.
    Έτσι ακριβώς σκέφτονται και όλοι αυτοί που σου κάνουν τη ζωή κόλαση καθημερινά.
    Ξεκόλλα ρε από τη προκατάληψη. Υπάρχου και κάποιοι που στοχάζονται ελεύθερα και όχι κατά παραγγελία. Δεν έτυχε να γνωρίσεις κανένα από αυτούς;
    Αν δεν αλλάξεις μυαλά να δεις ότι δεν πρόκειται να σου τύχει…εσύ χάνεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ο Πάγκαλος έκανε συγκεκριμένη δήλωση για το θέμα στις 28 Φεβρουαρίου. Το ΠΑΣΟΚ δεν σιώπησε. Ειδικά εσείς που δεν κρύβετε τίποτα γιατί κλείνετε τα μάτια και δεν λέτε όλη την αλήθεια;
    Και για να μην δουλευόμαστε μεταξύ μας, ιδού η δήλωση Πάγκαλου όπως μεταδόθηκε από το αθηναϊκό πρακτορείο ειδήσεων http://www.ana-mpa.gr/anaweb/user/selectlang?lang=el&currpageurl=%2Fuser%2Fshowprel%3Fservice%3D3%26maindoc%3D5110692


    Ο υπεύθυνος Εξωτερικών και Άμυνας του Κοινοβουλευτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, Θεόδωρος Πάγκαλος, σχετικά με τις τουρκικές απαιτήσεις, για τον Αη Στράτη και τις δηλώσεις του εκπροσώπου Τύπου του ΥΠΕΞ για τη Ρωσία, έκανε την ακόλουθη δήλωση:





    Θέλω να σχολιάσω δύο δραστηριότητες, που πιστεύω ότι έχουν και οι δύο σχέση με την επιλογή να κολακεύεται και να μην αμφισβητείται με κανέναν τρόπο η αμερικανική πολιτική στην Ευρώπη και στην περιοχή μας.

    Η πρώτη, είναι η πολύ χαλαρή και μέχρι στιγμής ανύπαρκτη θα έλεγα, αντίδραση του Υπουργείου Εθνικής Αμύνης και του Υπουργείου Εξωτερικών, απέναντι στο φαινόμενο της θρασύτατης τουρκικής απαίτησης, να τεθεί ο Αη - Στράτης εκτός νατοϊκής άσκησης, κάτι που οδήγησε στη ματαίωση της άσκησης, με απόφαση της ηγεσίας της συμμαχίας . Θεωρούμε ότι η κυβέρνηση, πρέπει να εκτιμήσει με τα πραγματικά δεδομένα την έκταση του γεγονότος. Πρόκειται για σημαντικότατο γεγονός, είναι το δεύτερο τέτοιο φαινόμενο και από την πλευρά της Τουρκίας δείχνει μια αυξάνουσα θρασύτητα και μία αυξάνουσα τάση αμφισβήτησης της εθνικής μας κυριαρχίας. Από την πλευρά της συμμαχίας μία όλο και μεγαλύτερη σύμπτωση με τις τουρκικές απόψεις. Και από την πλευρά της Ελλάδας αδράνεια, βίαιη έλλειψη θέλησης να ενημερωθεί ο ελληνικός λαός για την ουσία των πραγμάτων και πλήρης ανικανότητα στην κινητοποίηση του διεθνούς παράγοντα και στην εκμετάλλευση των δυνατοτήτων που μας παρέχουν οι συμμαχίες.

    Το δεύτερο θέμα, είναι μια ατυχέστατη δήλωση του εκπροσώπου του υπουργείου Εξωτερικών ο οποίος επετέθη εναντίον της Ρωσίας, σε συγκεκριμένο Ρώσο αξιωματούχο, διότι η Ρωσία αμφισβητεί την πολιτική της Τσεχίας και της Πολωνίας, να δεχτούν στο έδαφός τους πυραύλους μέσου βεληνεκούς που οδηγούν στην ανατροπή της υφιστάμενης ισορροπίας στην Ευρώπη και αποτελούν άμεσο κίνδυνο για μια ένταση και για την αφετηρία ενός καινούριου ψυχροπολεμικού κλίματος.

    Οι χώρες αυτές που είναι πλέον μέλη της Ε.Ε., δεν ενημέρωσαν τις χώρες που είναι εταίροι τους, στα πλαίσια τα ευρωπαϊκά, υποβαθμίζοντας την ευρωπαϊκή τους συμμετοχή απέναντι σε αυτό που θεωρούν υπέρτατο αξίωμα της εξωτερικής τους πολιτικής, δηλαδή τη στάση τους απέναντι στις ΗΠΑ. Η Ελλάδα, όχι μόνο δεν διαπίστωσε με ανησυχία αυτό το φαινόμενο αλλά έσπευσε να σχολιάσει κατά τρόπο εντελώς παράξενο και μέχρι τώρα θα έλεγα, πρωτοφανή, δηλώσεις Ρώσου αξιωματούχου, ο οποίος εξέφερε τις απόψεις της εξωτερικής πολιτικής της χώρας του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. 11.05 Όπως διαβάζω την ανακοίνωση του Πάγκαλου καλά τα λέει, όπως πρέπει και στον βαθμό που πρέπει. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι είτε η Ντόρα έδειξε "υπερβάλλοντα ζήλο", είτε ότι έκανε γκάφα.

    Babi μου, μακάρι να είναι όπως τα λες. Πρέπει κάποτε να απαλλαγούν τα κόμματα από τους αυτόκλητους προστάτες. Αυτό λέω και δεν κυνηγάω μάγισσες. Αν θέλουν οι περιβόητοι εκδότες να υποστηρίζουν ένα μεγάλο κόμμα καλώς να το κάνουν. Θα έχουν οφέλη από την υψηλή αναγνωσιμότητα και τηλεθέαση των φίλων του κόμματος. Μέχρι εκεί όμως. Είναι απαράδεκτο να ανεβοκατεβάζουν τους αρχηγούς του κόμματος επειδή δεν ξέρω κι εγώ γιατί, θέλουν τον ένα και δεν θέλουν τον άλλο. Ο Αρσένης στην συνέντευξή του στη ΝΕΤ είπε σημαντικά πράγματα για αυτούς τους κυρίους αναφορικά με την περίοδο που ήταν υπουργός Παιδείας και πώς μετά τον εξαφάνισαν. Εγώ αναρωτιέμαι μέχρι πότε; Ανησυχώ μήπως δημιουργηθούν ανάλογα φαινόμενα και με τον φιλικό στη ΝΔ τύπο. Είναι γενικό το θέμα babi και μακάρι να λυθεί αναίμακτα και ψύχραιμα. Κανείς δεν πρέπει να θέλει να "σβήσει" κανέναν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Προσωπικά θεωρώ ότι η Ντόρα έπρεπε να καταφερθεί κατά της εγκατάστασης πυραύλων (όπως κι αν τους ονομάσουν, επιθετικοί θα είναι) στην Τσεχία και Πολωνία ή, λόγω της ασημαντότητάς μας σε διεθνές επίπεδο, να μη μιλήσει καν.

    Αν τώρα οι Ρώσοι ανταποδώσουν την κίνηση των Αμερικάνων και τοποθετήσουν αντίστοιχα συστήματα στην Κούβα, στη Βενεζουέλα ή όπου αλλού βρουν ευκαιρία, είναι προφανές ότι θα αρχίσει μια νέα αντιπαράθεση και ένας νέος ψυχρός πόλεμος, όπου εμείς, ως πολιτικά ανύπαρκτοι, δεν είναι δυνατόν να μείνουμε ουδέτεροι, σε κάποιο άρμα θα πρέπει να ζευχτούμε...

    Τώρα δε δεν είναι δυνατόν να επικαλυφθεί η σύγκρουση με ιδεολογήματα ελευθερίας και κομμουνισμού κλπ., αφού όλοι το ίδιο κακοί δημοκράτες είναι. Καθαρά θέμα εξουσίας είναι και ελέγχου πρώτων υλών και ενέργειας, όπως ήταν και παλαιότερα με ιδεολικοποιημένη επικάλυψη.

    Το πρόβλημα δεν είναι λοιπόν ενδο-ΝΔ ή ενδοελληνικό, δεν είναι θέμα Πάγκαλου και Ντόρας, όπως βλέπουν οι περισσότεροι κοντόθωροι τις παγκόσμιες εξελίξεις, αλλά σημαντικότατο για όλη την Ευρώπη και όλο τον κόσμο με απρόβλεπτους κινδύνους για το μέλλον...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. sfrang. Που είσαι; Χάθηκες. Χαίρομαι που σε διαβάζω. Γράφεις πολύ καλά. Και πάλι τοποθετήθηκες όπως αρμόζει στην περίσταση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Άρα θαφτηκε η δήλωση Πάγκαλου και συνεπώς του ΠΑΣΟΚ μιας και τα ΜΜΕ δεν την έκριναν σημαντική.

    Ρε "καραγκιόζηδες" φαίνεται οτι το πανυγηράκι της Eurovision (28/2) ήταν και είναι για εσάς τα ΜΜΕ ποιο σημαντικό θέμα επειδή μπορείτε να πουλήσετε και να αποκοιμίσετε ακόμα περισσότερο τον λαό.

    Άλλωστε το δόγμα σας είναι το όλοι ίδιοι είναι και αυτο που ονειρεύεστε είναι να δημιουργηθούν και στην Ελλάδα φαινόμενα τύπου Berlusconi.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. έλα καλό μου παπαγαλάκι πάμε πάλι το ισορροπιστικό μας:
    -Εμείς είμαστε αντικειμενικοί! Φτέει και το ΠΑΣΟΚ.
    -Εμείς είμαστε αντικειμενικοί! Φτέει και το ΠΑΣΟΚ.
    -Εμείς είμαστε αντικειμενικοί! Φτέει και το ΠΑΣΟΚ.
    Μπράβο πουλάκι μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Και γιατί ρε καλόπαιδα, να εμπλακεί το ΠΑΣΟΚ στο "φάγωμα" Μαξίμου-Ντόρας; Οταν εκτιμήσει ότι πρέπει να μεγαλώσει το Μητσοτακικό αγκάθι στα πλευρά του Καραμανλισμού, τότε θα βγεί στα παραθύρια να κάνει την Ντόρα τον "Σαμαρά" του Καραμανλή...
    Όποιος έχει μυαλό και μνήμη, θα καταλάβει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Αν περιμένετε από τον βραδύνου και άβουλο Γιωργάκη να διαφοροποιηθεί από τα αφεντικά (ΗΠΑ, εκδότες, επιχειρηματίες) πρέπει να παίρνετε ληγμένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Μ'αρέσει που τα πασόκια που μπαίνουν εδώ το λένε ανοιχτά πως σκέπτονται με όρους κομματικού και όχι εθνικού συμφέροντος. ΓΙΑ ΤΟ ΚΡΙΤΊΡΙΟ ΒΈΒΑΙΑ ΤΟΥ δΙΚΑΊΟΥ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΊ ΟΎΤΕ ΚΟΥΒΈΝΤΑ ΝΑ ΓΊΝΕΙ. μΌΝΟ ΓΙΑ ΣΥΜΦΈΡΟΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Αυτο το αφήνουμε σε δεξιούς πατριδοκάπηλους.
    Δεν βλέπεις τι γίνεται σήμερα με το εθνικό συμφέρον.
    Πάει απο το κακό στο Χειρότερο.

    Για παράδειγμα
    Τσιτουρίδη, Ρουσόπουλε πείτε αλεύρι το εθνικό συμφέρον σας γυρεύει...

    Μόνο που δεν ξέρω σε ποία τσέπη ποιου σακακιού η σε ποιον προσωπικό λογαριασμό βρίσκεται το Εθνικό Συμφέρον, πάντως σιγουρα όχι σε αυτον του Λαού

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Παιδιά το ξέρετε ότι Ντόρα και Πάγκαλος είναι τρίτα ξαδέρφια; Ξέρετε ότι έχουν κοινό σημείο αναφοράς γνωστό επιχειρηματία του τζόγου και του ποδοσφαίρου;
    Ο Καραμανλής ετοιμάζει κίνηση ματ έναντι της Ντόρας. Θα ρίξει τον Σαμαρά (το βαρύ πυροβολικό του) στη μάχη. Και θυμηθείτε με: Όταν θα έρθεί η ώρα της διαδοχής πού θα είναι η Ντόρα και πού ο Σαμαράς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Δηλαδή δεν ΄΄γλυτώνουμε΄΄ με τίποτα απο Μπίλντερμπεργκ σε Μπίλντερμπεργκ θα πάμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ποιός μάγκας θα μου απαντήσει; Πόσα, που και ποιά πυρηνικά όπλα είναι αποθηκευμένα ΤΩΡΑ στην ελλάδα; Για να καταλάβει ο καθένας πως άλλοι έχουν το όνομα και άλλοι τη χάρη, στον αμερικανικό σχεδιασμό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Τι ξεφτίλα ρε παιδιά -παπαπα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση