GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κρίση κορυφής!

Το σοβαρό πρόβλημα στις σχέσεις του Κ. Καραμανλή με την Ντ. Μπακογιάννη φάνηκε καθαρά σήμερα. Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Θ. Ρουσόπουλος ...

Το σοβαρό πρόβλημα στις σχέσεις του Κ. Καραμανλή με την Ντ. Μπακογιάννη φάνηκε καθαρά σήμερα.
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Θ. Ρουσόπουλος είπε ότι τα πάει καλά με τον πρωθυπουργό αλλά δεν κάλυψε την υπουργό Εξωτερικών για τη στάση της στο θέμα της κόντρας με την Μόσχα για τους πυραύλους στην Τσεχία και την Πολωνία.
Αυτό δείχνει μια ουσιαστική κρίση κορυφής στην κυβέρνηση, με εσωκομματικές ασφαλώς προεκτάσεις. Γιατί όμως δεν αντιμετωπίζεται έτσι το θέμα.

27 σχόλια

  1. Ρε μαλακες ...μηπως λετε μαλακιες?

    Homo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Προφανώς ενεργεί ως Υπουργός Εξωτερικών. Ποιάς χώρας όμως?

    Και γιατί όλα τα ΜΜΕ -πλην ελαχίστων εξαιρέσεων- την στηρίζουν τόσο ανενδοίαστα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Επιτελους..!!! Εδω γινετε χαμος τοσες μερες...Διαλυετε η κυβερνηση του καταλληλοτερου και εσεις χαμπαρι δεν εχετε παρει....
    Η "πιο πετυχημενη Δημαρχος του κοσμου" με τον καταλληλοτερο πρωθυπουργο σε βαθεια ρηξη...Ο κοσμος τοχει τουμπανο κιεσεις ασχολειστε με ανουσια πραγματα προσπαθωντας να δημιουργειτε προβληματα στο ΠΑΣΟΚ για να βγαζετε το μισθο σας....Δεν ειναι δημοσιογραφια αυτη κυριοι.Γιαυτο ο κοσμος εχει την γνωστη αποψη για το συναφι σας...
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. d-212 κωστακι φαε τωρα την ψιλη , κιας ειναι και σαρακοστη!!!!!! γιατι αν τωρα δεν την φας οταν σε τρωει αυτη θα μας βλαστημας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. To ΠΑΣΟΚ εξέδωσε ανακοίνωση για την τεράστια "γκάφα" (ναι, γκάφα το λένε τώρα...)της Ντόρετας ως ΥπΕξ της Ελλάδας, να στηρίξει
    -μοναδική χώρα σε όλο τον κόσμο- τις ΗΠΑ και να "καταχεριάσει" την Ρωσία? Δεν την πήρε το μάτι μου.

    Το ΠΑΣΟΚ στηρίζει την πολιτική της Ντορέτας στα εθνικά θέματα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 10.46
    καλα ρε παιδια αποφασιστε τι θα λετε.φταιει το πασοκ γιατι δεν σχολιασε ακομη η ολοκληρη κυβερνηση που δεν ξερει που παταει και που παει.δηλαδη ο ντορουλα μονη της αποφασιζει για την εξωτερικη πολιτικη και ο παμμεγιστος καταλληλοτερος δεν ξερει που πανε τα τεσσερα ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλά!!! από την στιγμή που ανακοινώθηκε ο Σαμαράς στη Μεσσηνία, πίστευε κανείς οτι η ανακοίνωση θα ήταν "αναίμακτη"...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Οποιος βρίζει εδώ μέσα ας πάει άλλου να τα πει...μάλλον στην μάνα του!!!
    Στο θέμα της Ντόρας είναι βέβαιο ότι με τον Κωστα δεν τα πανε καλά, από την άλλη τους ενώνει ότι: κατάγονται απο πολιτικά τζάκια και ότι δεν έχουν εξασκήσει κάποιο επάγγελμα (εκτός απο την πρακτική τους σε κάποια γραφεία).
    Θα έχει ενδιαφέρον...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Θυμηθείτε σε λίγο Κώστας και Γιώργος θα ωρύονται ομού και ταυτοχρόνως για τα συμφέροντα που τους πολεμούν.
    Ο άνετος της Ραφήνας θα φύγει στην ώρα του, γιατί η ώρα της Ντόρας έφτασε, ήδη.
    Ο Κώστας υπήρξε, ως παρένθεση.
    Η Ντόρα ήρθε για να μείνει.
    Πολιτική από μόνος σου – χωρίς βοήθεια από έξω – δε κάνεις στην Ελλάδα.
    Η Ντόρα γνωρίζει κόσμο. Η Γιάννα γνώρισε αρκετούς. Και οι δυο είναι τρομερά φιλόδοξες.
    Εάν συνασπισθούν τον Καραμανλή τον τρώνε σε μία νύχτα.
    Ο Κώστας είναι πιο ευάλωτος και από τον ανίσχυρο Γιώργο.
    Είναι κρίμα, η νέα εποχή να αρχίσει με παλιές τακτικές και αντι-ερωτικές συντροφιές!
    Είναι κρίμα που ο Γιωργάκης και ο Κωστάκης έχασαν την ευκαιρία να ανανεώσουν τη πολιτική και να εμπλουτίσουν με νέες ιδέες, νέο αίμα και νέα ήθη τη πολιτική ζωή. Απέτυχαν.
    Ας λουστούμε τώρα τις κυρίες της Κεντροδεξιάς και της Κεντροαριστεράς, Ντόρα και Αννούλα, και ας ανοίξουμε το Προεδρικό να περάσει η κα Γιάννα.
    Η παλινόρθωση δίχως βασιλιά. Ρεζίλη πάλι θα γίνουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 12:46 αγαπητέ μάλλον πρέπει να βλέπεις λιγότερη τηλεόραση.Πρόσεξε την ασχετοσύνη σου: Πανίσχυρη λες την Ντόρα που μόλις άρχησε να μπουσουλάει στο διεθνές στερέωμα και αδύναμο (!) τον πρόεδρο της σοσιαλιστικής διεθνούς και επί 10ετία ΥΠΕΞ, γιος και εγγονός πρωθυπουργών με παράδοση στις διεθνείς διασυνδέσεις με μεγάλα ηγετικά λόμπι και ηγέτες προσωπικά. Κατά τα άλλα σοφή η μαλακία σου αλλά καλό είναι να βλέπεις λιγότερη τηλεόραση΄...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Υπήρχε Έλληνας πολίτης -διαχρόνικά- που περίμενε σοβαρή εξωτερική πολιτική από τον μπραβοκώστα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Η δια-αιώνιση των εβραίων Μινέϊκο. τον πρόεδρο της σοσιαλιστικής διεθνούς και επί 10ετία ΥΠΕΞ, γιος και εγγονός πρωθυπουργών με παράδοση στις διεθνείς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Δεν μπορώ να διαννοηθώ ότι θα χαλάσει η δουλειά με τον αγωγό λόγω της "επιπολαιότητας" (για να μην την πω διαφορετικά) της Ντόρας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. bravo ntora o kolitos(bush) tou patera sou tou apostati sou eipe na xalaseis tin douleia me ton agwgo e?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΑΛΛΑ ΛΕΕΙ Η Θειά ΜΟΥ
    ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΚΟΥΝ Τ'ΑΥΤΙΑΜΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Αγαπητέ 1.10 και να ήθελα δεν θα μπορούσα να έβλεπα πολύ ή λίγο ελληνική τηλεόραση.
    Έχεις σκεφτεί ότι σε τούτο το blog μπορεί να σχολιάζουμε και κάποιοι «σοφοί μαλάκες» που δε ζούμε στην Ελλάδα;
    Έχεις διανοηθεί ότι μπορεί να είμαστε, θέσει, καλά πληροφορημένοι και προσπαθούμε ανώνυμα – πως θα μπορούσαμε αλλιώς (!) - να ανοίξουμε τα μάτια στους υπόλοιπους;
    Μπορείς να φανταστείς ότι σου μεταφέρουμε την εικόνα από κέντρα αποφάσεων και εξουσίας, ενώ εσύ βλέπεις την παραμορφωτική εικόνα της ενδο-ελλαδικής πολιτικής μυθοπλασίας;
    Θα με θυμηθείς σε λίγο…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. 10:08 βγες λίγο από τα σαλόνια της εξουσίας που περιφέρεσε και βάλε υποψηφιότητα την ΚΥΠ. Με ένα γαλαζιο μέσο την έχεις σίγουρη τη θέση, πρακτορα της εξουσίας. Ε ρε τρέλα...
    Α και αύριο που θα πιείς καφέ με τον Καραμανλή πέστου να μην τα ταϊτει πολύ τα διδυμα και γίνουν σαν κι αυτόν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. 12.11
    Η απειλή του συστήματος είμαστε εμείς, οι από μέσα και όχι εσύ .
    Πραγματικούς αντι -εξουσιαστές θα βρεις στο μαλακό υπογάστριο της εξουσίας και όχι στους υπαλλήλους της ΕΥΠ ή σε κάποιους βλάκες σαν και εσένα πού μέσα τους ονειρεύονται να γίνουν έστω και μια μέρα σαν τον – κάθε - Καραμανλή, ή τον μισθοσυντήρητο ΚΥΠατζή.
    Τους πραγματικούς- ειλικρινείς συμμάχους του κάθε ιστορικό κίνημα τους βρίσκει σε αυτούς που γνώρισαν από μέσα το σύστημα και όχι σε εκείνους που αναπαράγουν τη μυθοπλασία του.
    Τώρα τι σου λέω … που να καταλάβεις ότι στις Βρυξέλλες έχω συναντήσει πολύ περισσότερους και ασφαλώς σοβαρότερους «αντιεξουσιαστές» από ότι στα Εξάρχεια!
    Που να ήξερες καημένε, τι κρύβεται κάποιες φορές μέσα στο κοστουμάκι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Αγαπητέ 12.56, με όλο το σεβασμό, κόψε κάτι.

    Δεν είσαι ο μόνος που έχει γνωρίσει τη συνομοταξία. Θα ξέρεις λοιπόν οτι μακροπρόθεσμα, αποτελούν τους καλύτερους στυλοβάτες του συστήματος, γιατί το ανανεώνουν. Με άλλα λόγια, μπορεί σε προσωπικό επίπεδο να είναι γλυκύτατοι αναρχικοί, αλλά όταν έρθει η στιγμή του μεγάλου Όχι ή του μεγάλου Ναι, λένε ακριβώς το αντίθετο...

    Αυτά, όσον αφορά στην εκ των έσω διάβρωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. 12:56 Προσοχή κυκλοφορούν ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ προσοπικότητες στο blog. Παρακαλώ τώρα VIP room και ειδική μεταχείριση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. 12:56 Όπα ρε μεγάλε. Όχι και τόση μετριοφροσύνη. Γίνε και λίγο αυτάρεσκος... Έλεος παιδιά, τα καλάμια είναι για ψάρεμα και για ίσκιο! τα άλογα είναι για καβάλημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. 1.59
    Ανάλογα το πώς ορίζεις το σύστημα.
    Θα συμφωνούσα, ότι, και οι μεγαλύτερες επαναστάσεις αναδιαμόρφωσαν ένα κυρίαρχο σύστημα, που δεν ήταν ασφαλώς προϊόν παρθενογένεσης, αποτέλεσαν όμως αιτία πολιτικών και κοινωνικών αλλαγών – όχι πάντα σε προοδευτική κατεύθυνση.
    Η προσωπική μας διαδρομή δεν εξαρτάται από το μεγάλο ναι ή το μεγάλο όχι, αλλά από τα μικρά – φαινομενικά ασήμαντα – καθημερινά ναι ή/και όχι.
    Αν θες να το δούμε εκτός της ιστορικής μυθοπλασίας που «επιδεικνύει» εμφαντικά το κρίσιμο όχι, η πραγματικότητα είναι εντελώς διαφορετική:
    Πριν από την κρίσιμη επιλογή, έχουν υπάρξει πολλές άλλες προηγουμένως που οδηγούν αναπόδραστα σε αυτή.

    Όσο για τους υπόλοιπους, με τα ειρωνικά σχολιάκια, η ευχή μου, όχι λόγω θέσης, αλλά λόγω ηλικίας είναι:
    Περιορίστε το σύμπλεγμα όταν γράφετε και δεχθείτε ότι υπάρχουν και ιδεολόγοι σε αυτό τον κόσμο πού σέβονται και το πιο ανώριμο ή βλακώδες σχόλιο.
    Υπάρχουν αστοί ιδεολόγοι που έχουν εγκαταλείψει, σε μεγάλο βαθμό τον χυδαίο μικροαστικό τρόπο ζωής που επιβάλλεται από τη Μαζική Κουλτούρα και παράλληλα
    προκαλούν τους συμπολίτες τους στο Κόσμο να ξεφύγουν από τα εθνικιστικά, μικροαστικά, νεοπλουτίστικα και δογματικά πρότυπα, και να δώσουν στις ρίξεις πολιτισμική και όχι κομματική ουσία, καθώς η δεύτερη αποτελεί φενάκη.
    Ξέρεις τι κόστος πληρώνει «ο άνθρωπος του συστήματος» γι’ αυτό!
    Φτύσατε μας, αλλά αναγνωρίστε, ότι τουλάχιστον διαθέτουμε
    αρχίδια.
    Προχθές, τα είδαν όσοι κατάλαβαν τι έγινε στη Κοπεγχάγη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Αγαπητέ 3:58 απ'ότι καταλαβαίνω είσαι ο ίδιος που έχει γράψει και τα παραπάνω σχόλια που σου απαντούν με ειρωνικό και απαξιωτικό τρόπο. Κατ΄αρχήν ανεξάρτητα αν συμφωνώ ή όχι με όσα λές είναι απαράδεκτη η ειρωνία (καλό είναι να την αφήσουμε και να εκθέτουμε απόψεις) αλλά κάπου κι εσύ στην αρχή τα λες λίγο ελιτίστικα και "δήθεν". Στο τελευταίο σχόλιο σου όμως δίνεις πραγματική απάντηση και φανερώνεις έναν προσιτό λόγο.
    Όσον αφορά την ουσία των λεγόμένων σου αν μη τι άλλο δείχνουν όντως σοβαρή παρακολούθηση της επικαιρότητας αλλά μας τα χαλάς λιγάκι στην συνομοσιολογία.
    Χαρίλαος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. 12.56
    και τωρα εσυ εισαι ευχαριστημενος με οσα εγραψες ? μεγαλε εισαι παμμεγιστος.καλα ρουφα το αυγο σου και κοψε κατι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. "Η προσωπική μας διαδρομή δεν εξαρτάται από το μεγάλο ναι ή το μεγάλο όχι, αλλά από τα μικρά – φαινομενικά ασήμαντα – καθημερινά ναι ή/και όχι."

    Εκεί θα συμφωνήσω αναφανδόν 3.58. Τα μικρά και καθημερινά ναι ή όχι είναι που καθορίζουν. Και εκείνα είναι συνήθως τα Μεγάλα. Απλά, σπάνια έχουμε τη δυνατότητα -χρειάζεται μεγάλη ευθυκρισία και ρεαλισμός- να τα αντιληφθούμε έγκαιρα.

    Αποφάσισα να υπογράφω
    Λυπόν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Αγαπητέ 3:58 (προφανώς & 12:56 & 10:08)
    Επιτέλους βρίσκω στο blog έναν άνθρωπο που εμφορείται από το ίδιο βαθύτερο πολιτικό σκεπτικό ανάλυσης των κοινωνικών δεδομένων.

    Πολλές από τις ιδέες που εκφράζεις ελέγχονται,για την ακρίβεια ερμηνεύονται διαφορετικά από την σκοπιά της κοινωνικο-επαγγελματικής θέσης του καθένα, ωστόσο στον πυρήνα της πολιτικής σκέψης, θα έλεγα, συμπλέουμε -αν όχι ταυτιζόμαστε.

    Μια παρατήρηση : δεν είναι όλοι Ζαν Ζιγκλερ, στον οποίο ο Τσε Γκεβαρα είπε, όταν τον περιηγούσε στη Γενεύη, "ώστε εδώ είναι η καρδιά του Κτήνους ... Μείνε εδώ. Θα είσαι πιο χρήσιμος από μέσα".

    Μια ερώτηση : τι πραγματικά έγινε στην Κοπεγχάγη ; Απ΄ αυτά "που δεν κατάλαβαν οι πολλοί".
    Θα έλεγα ότι δεν ανήκω στους πολλούς, τουλάχιστον από πολιτικές γνώσεις και αισθητήριο.

    Θα ήθελα άμεση επικοινωνία.
    Εχεις κάποιο ανώνυμο mail ;

    Ηλίας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Τι πρόβλημα για το καραμανλικό στρατόπεδο η παρουσία/συμμετοχή της σε μια τόσο μεγάλη συμφωνία!... και ως δια μαγείας την κατάλληλη στιγμή εμφανίζετε το (αμελητέο) πρόβλημα με τους πυραύλους... πράγμα που δίνει τον λόγο αποκλεισμού της. Οι απέναντι "γνωρίζουν" και γι αυτό ΔΕΝ συμμετέχουν.
    Όταν κάποιοι χορεύουν κάποιοι άλλοι βαράνε τα νταούλια you know.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση