GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τα ψέμματα του Σάββα...

Ο Κ. Σημαιοφορίδης φρόντισε να φύγει από την Ρηγίλλης πριν σκάσει το σκάνδαλο! Πάλι ψέμματα λέει ο Σάββας Τσιτουρίδης, ότι δηλαδή με δική...

Ο Κ. Σημαιοφορίδης φρόντισε
να φύγει από την Ρηγίλλης
πριν σκάσει το σκάνδαλο!
Πάλι ψέμματα λέει ο Σάββας Τσιτουρίδης, ότι δηλαδή με δική του πρωτοβουλία αποκαλύφθηκε το σκάνδαλο στο επικουρικό ταμείο δημοσίων υπαλλήλων στο οποίο εμπλέκται ο Αγάπιος Σημαιοφορίδης. Η αποκάλυψη του ήταν θέμα χρόνου αφού πολλοί είχαν μάθει τι συμβαίνει.
Γι αυτό και ο -πατέρας του Αγάπιου- Κώστας Σημαιοφορίδης παραιτήθηκε πριν από λίγους μήνες από Γενικός Διευθυντής της ΝΔ. Για να προλάβει να φύγει, να μην σκάσει το σκάνδαλο ενόσω αυτός θα είχε μια κορυφαία κομματική θέση.
Φαντάζεστε αλήθεια να συνέβαινε κάτι τέτοιο; Πολύ περισσότερο καθώς έτυχε να μεσολαβήσει και η υπόθεση Βαρθολομαίου (δεν την ξεχνάμε κι αυτήν)....

36 σχόλια

  1. Ως πότε τα λαμόγια του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ θα ψηφίζονται από την αμετανόητη πλέμπα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Την Κυριακή 4 Μαρτίου στις 10:30 ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ θα παρουσιάσει, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, το κυβερνητικό Πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ. Ένα πραγματικό μεταρρυθμιστικό σχέδιο που προωθεί την ανάπτυξη, που υπηρετεί το δημόσιο συμφέρον και οδηγεί σε μια δίκαιη κοινωνία. Μια κοινωνία συνοχής, που θα εμπεδώσει την κοινωνική ειρήνη και θα επιτρέψει την προώθηση μεγάλων ουσιαστικών αλλαγών.
    Καλούμε όλους εσάς , να συμμετέχετε ενεργα στην προσπάθεια αυτή. Με την παρουσία σας στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας την Κυριακή αλλά με τον δικό σας ουσιαστικό τρόπο, ο οποίος δεν είναι άλλος απο την χρήση των τεχνολογιών διαδικτύου για την επικοινωνία και στήριξη του διαλόγου για το προγράμμα.
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Επιτέλους κόψτε τον μαλάκα babis που βάζει συνέχεια την ίδια διαφήμηση του πασόκ. Μήπως είναι ο Γιοργάκις; Γράψτε για τον Τσιτουρίδη που ήταν χουντικός με δράση στο πανεπιστήμιο επί Παπαδόπουλου. Μην ξεχνάμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ναι ρε Μπάμπη, γιατί το γράφεις συνέχεια;

    Εκτος κι αν υπάρχει κάποιος καλοθελητής που χρησιμοποιεί το όνομά σου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ BGLOG ΑΛΛΑ ΤΟ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΑΝΩΝΥΜΑ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΤΟ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙΣ ΑΝΩΝΥΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ. ΚΥΡΙΟΙ ΕΑΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ ΕΧΟΥΝ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΔΟΣΗ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΒΓΕΙΤΕ ΕΠΩΝΥΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ. ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ ΑΠΟΔΕΙΞΕΤΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΑΣ ΤΟΤΕ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΣΑΣ ΑΓΚΑΛΙΑΣΕΙ. ΑΛΛΙΩΣ ΟΤΙ ΓΡΑΦΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΗΝΥΣΙΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ακουγα λοιπον τον Φυντανιδη το απογευμα σε μια εκπομπη της ΕΤ1 να λεει οτι του ειπε ο πρωθυπουργος μας σε συνομιλια που ειχε μαζι του στην περιοδο που ηταν αντιπολιτευση,οτι το 1/3 της παραταξης του ειναι ακροδεξιοι,βασιλικοι και χουντικοι.
    Σημερα παιδια δυστυχως αυτοι κανουν κουμαντο.Αυτοι εχουνε το πανω χερι.Δυστυχως αυτος ο εσμος μας κυβερνα.Αυτη ειναι η ΝΔ.Τα λοιπα περι Φιλελευθερας παραταξης και κεντροδεξιας ειναι το περιτυλιγμα της σκληρης πραγματικοτητας.Οσοι ειναι μεσα στον κρατικο μηχανισμο και ζουνε τη διοικηση απο μεσα ειναι σε θεση να επιβεβαιωσουν αυτα που λεω.
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Το μεγάλο σκάνδαλο δεν είναι τα ψέμματα του Σάββα αλλά αυτός ο babis.
    Τι δουλειά κάνει και έχει τόσο ελεύθερο χρόνο να ξημεροβραδυάζεται γράφοντας σχόλια.Αδέλφια του press ψάχτε το.

    ΥΓ:Άμα σε πιάσω babis θα σε βάλω να δεις σε βίντεο παλιές προεκλογικές ομιλίες του Μητσοτάκη σε γιγαντοοθόνη ρε ΄΄κουφάλα΄΄ για να μάθεις....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. BABIS ΠΡΟΤΙΜΩ ΝΑ ΜΕ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΟΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ ΠΑΡΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ.
    ΜΑΘΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΩΣΤΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΓΙΑΤΙ ΓΙΝΕΣΑΙ ΡΟΜΠΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΜΠΑΜΠΗ ΚΩΛΟΕΒΡΑΙΕ ΚΟΥΜΟΥΝΟΑΡΙΣΤΕΡΕ ΜΕ ΤΗΝ ΔΕΞΙΑ ΤΣΕΠΗ ΚΑΙ ΤΟ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΣΚΑΤΟΚΕΦΑΛΙ,ΣΚΑΤΟΕΒΡΑΙΟΙ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΙ ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΔΕΞΙΟΥΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ.


    ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΠΑΡΕΣΦΡΙΣΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ,ΣΗΜΕΡΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΗΤΑΝ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ.5000 ΚΩΛΟΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΔΑΣΚΟΜΑΣΤΕ ΣΑΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΜΕΙΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ,ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΦΟΡΟΥΣ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ,ΝΑ ΤΙΜΟΥΝΕ ΑΡΧΑΙΕΣ ΕΒΡΑΙΚΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ,ΤΙΣ ΝΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΥΣΤΟ ΕΒΡΑΙΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΑΓΑΠΕΣ ΦΙΛΙΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ, ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΕΤΟΥΝΕ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΑΕΡΟΜΑΧΙΕΣ,ΒΑΖΟΥΝ ΦΩΤΙΕΣ ΣΤΑ ΔΑΣΗ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΟΕΒΡΑΙΟΥΣ ΜΕΣΩ ΤΟΥΡΚΙΑΣ,ΕΒΡΑΙΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ,ΕΒΡΑΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΕΒΡΑΙΟΓΕΝΗΣ Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ,ΕΒΡΑΙΟΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΤΩΣΗ ΚΑΘΕ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ,ΕΒΡΑΙΟΙ ΤΑ ΕΙΧΑΝ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 500 ΧΡΟΝΙΑ,ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΕΙΝΑΙ ΜΟΓΓΟΛΙΚΕΣ ΦΥΛΕΣ.ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΙΣΤΟΡΙΑ,ΠΟΥΘΕΝΑ ΔΕΝ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΛΗΤΟΠΟΥΣΤΗΔΕΣ,ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΣΕ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΝΑ ΨΑΞΟΥΝ,ΟΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΡΔΕΣ ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΙΕΣ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΗ ΣΤΥΛ,ΕΙΣΑΙ ΗΜΙΜΑΘΗΣ,ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΜΕΝΟΣ,ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΙΔΕΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΣΟΥ ΦΤΑΕΙ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΡΙΧΝΕΙΣ ΟΛΑ ΣΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΟΥ ΦΤΑΙΝΕ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ,ΠΕΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΤΗΣ ΜΙΣΗΣ ΠΟΥΤΣΑΣ,ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΚΚΟ ΜΕ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ.ΑΝΟΙΞΤΕ ΒΙΒΛΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΟΤΙ Ο ΠΟΥΣΤΗΣ Ο ΜΠΑΜΠΗΣ ΛΕΕΙ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΙ.ΨΑΞΤΕ ΤΟ ΓΕΝΕΑΛΟΓΙΚΟ ΔΕΝΤΡΟ ΚΑΘΕ ΨΕΥΤΟΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΟΤΙ Η ΣΥΜΟΡΙΑ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΚΑΛΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ-ΚΥΝΟΒΟΥΛΙΟ,ΓΙΑΥΤΟ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΟΜΕΣ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΞΙΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΕΙ ΑΦΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΕΒΡΑΙΟΙ,Η ΕΒΡΑΙΟΔΟΥΛΟΙ ,ΣΚΑΤΟΜΑΣΩΝΟΙ...ΣΚΑΤΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΟΥ ΜΠΑΜΠΙ,ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙΣ ΤΩΡΑ ΑΜΕΣΩΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΘΑΦΤΕΙΣ ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΡΕ ΠΟΥΣΤΑΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΩΛΟΦΑΡΑ ΑΥΤΗ....ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΕΙΠΑ,ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ,ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΓΩ ΑΛΛΑ ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΩΛΟΦΑΡΑ,ΜΕ ΓΝΩΜΟΝΑ ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ,ΑΦΟΥ ΠΛΕΟΝ ΠΑΛΙΟΤΕΡΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ ,ΑΛΛΙΩΘΕΙ ΜΕ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ,ΘΑ ΣΟΥ ΒΡΟΥΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 50-100 ΧΡΟΝΙΑ...ΑΥΤΑ ΒΡΩΜΙΑΡΗ ,ΓΙΝΕΣΑΙ ΑΣΗΜΑΝΤΟΣ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ,ΑΛΛΑΞΕ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ,Η ΑΛΛΙΩΣ ΑΛΛΑΞΕ ΠΑΤΡΙΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΟΥ ΚΟΠΕΙ Ο ΛΑΙΜΟΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. den ksero apo enimerosi, pantos apo psixanalisi kala paei to prees-gr.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αν συνεχίσετε να δημοσιεύτε σχόλια ψυχανώμαλων κατά των Εβραίων, εγώ να φεύγω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ανωνυμε 2.44
    εχεις βρωμισει το σαιτ με την παρουσια σου με το να γραφεις συνεχως και σε καθε ποστ τις ηλιθιοτητες για εβραιους.εχεις μυαλο νεαντερταλ και παρανοικου.να σταματησεις να παιρνεις ληγμενα χαπια και να πας αμεσως σε ψυχιατρο,τραβα και δυο λασιξ να αδειασεις αυτα που αλλοι εχουν για σκατα κι εσυ ταχεις για μυαλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ο ισολογισμός θα γίνει όπως ο δημαγωγός Ανδρέας έκανε με 37 τρις δρχ δημόσιο χρέος. Όπως ο Κ. Σημίτης με άλλα 37 τρις δρχ δημόσιο χρέος να χρωστά ο ελληνικός λαός και να πληρώνει κατά έτος 5 τρις δρχ τόκους με το χρέος ανέπαφο μέχρι να εξαφανιστεί ο ελληνικός λαός και να φέρουν αλλόφυλους λαθρομετανάστες κάτοικους στην Ελλάδα. Οι εβραίοι του ΠΑΣΟΙΚ κάνουν καλά την καταστροφή των Ελλήνων, όπως και ο δικός τους Ζαχαρίας στην βίβλο των παπάδων το έγραψε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. αααα,τωρα μαλιστα η μολυνση επεκτεινεται ο παρανοικος με τους εβραιους κολλησε και σ αλλους τον ιο.κοψε φιλε κατια μηδενικουλια πολλα τρις γραφεις και μας μπερδεψες.αν μπορεις σημερα να γραφεις αυτα που γραφεις στο πασοκ το οφειλεις και στον χωροφυλακα που εξαλειφθηκε απο το 1981.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. παιδια αφηστε το παραληρημα του ψυχοπαθους 2.44.
    Ειναι μνημειο αποκαλυψης για το περιεχομενο του μυαλου και της ψυχης αυτων που επιτιθενται στους Εβραιους.
    Εχει διαβασει καποιες αθλιες φυλλαδες αθλιων υπερπατριωτων του καναπε που γραφουν με την υποστηριξη του ακροδεξιου ιερατιου και εχει ενταχθει στον εσμο των φασιστοειδων,ακροδεξειων υποκειμενων.Το κακο ειναι οτι ο εσμος αυτος ολο και μεγαλωνει.Το αυγο του φιδιου ολο και υπαρχει....
    Ετοιμοτητα και αγωνιστικοτητα απαιτειται.
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Kalimera se olous sas!. Koitaxte kurioi kai kyries mou, ta polla logia einai ftoxeia. Stis epomenes ekloges psifiste exupna!!!!
    Se kathe komma pou upostirizete psifiste autous pou nomizete oti den einai lamogia. P.x. ND ean thoreite lamogio ton Sabba min ton psifisete, ean theoreite lamogio tin Ntora min tin psifisete, ean sto PASOK theoreite lamogio kai anikani tin Diamantopoulou min tin psifisete,

    Alla tin methepomeni ton eklogon thelo ta sxolia sas gia to poioi apo dautous tha exoyn ginei kai upourgoi me tin diki mas psifo!!!!

    Xupniste giati xanomaste!!!!

    Kyr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Για να τελειωνουμε με αυτους που αγωνιουν για το ποιος ειμαι..
    Ελληνας,τιμιος,αγωνιστης με ανοικτο μυαλο.Δεν χρωστω σε κανενα.Μου χρωστανε πολλοι(δεν μιλω για χρηματα).Εχω τιμησει οποια θεση ευθυνης ανελαβα και λογω της δουλειας μου ανελαβα πολλες.Παρειχα και παρεχω ανιδιοτελως την βοηθεια μου σε ολους οσους μου την ζητησαν και μπορουσα να προσφερω χωρις να ρωτω αν ειναι ΝΔ η ΠΑΣΟΚ.
    Οδηγηθηκα πρωορα στο περιθωριο και στη συνταξη μετα την κυβερνητικη αλλαγη του Μαρτη 2004 χωρις να κατεχω κυβερνητικη θεση ουτε ημουνα πολυ υψιλοβαθμο στελεχος.Προερχομαι απο την κρατικη μηχανη γενικα.
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Μπάμπη μου καταλαβαίνω που σου λείπει η κουτάλα.
    Τώρα πούσαι συνταξιούχος πήγαινε καλλίτερα για ψάρεμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ρε Babis που θα βρει λεφτά το κόμμα σου να εφαρμόσει τις παρλαπίπες του; Έτσι αόριστα θα χτυπήσει τη φοροδιαφυγή; Ποιοί την κάνουν; Πως θα τους πιάσει; Την Εκκλησία που έχει θηριώδη πλούτο θα τη φορολογήσει; Αμάν πια με τις αοριστίες και τα φούμαρα του Γιωργάκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Οτι έχουν σαλτάρει ορισμένοι (στο ΠΑΣΟΚ), αυτό είναι σίγουρο. Δεν εξηγείται διαφορετικά το ότι υπάρχουν άνθρωποι στη Χαριλάου Τρικούπη που ψάχνουν για συνωμοσίες, δολοπλοκίες, υπονομεύσεις και άλλα τέτοια γραφικά για να ερμηνεύσουν ό,τι τους συμβαίνει...

    »Πολύ λυπάμαι, αλλά αυτό το κλίμα που τείνει να εγκαθιδρυθεί σε ορισμένα κλιμάκια της αξιωματικής αντιπολίτευσης αρχίζει να μοιάζει με το πρώτο βήμα για το ψυχιατρείο...

    ***

    »Δεν τους φταίει κανείς αν ασκούν αντιπολίτευση έχοντας σχεδόν προεξοφλήσει την εκλογική ήττα και σίγουρα δεν τους φταίνε οι δημοσκοπήσεις που το προαναγγέλλουν. Ας δουλέψουν σοβαρά για να τις αλλάξουν.

    »Δεν τους φταίει κανείς αν η κυβέρνηση τους έπιασε με τις πιτζάμες στον νόμο – πλαίσιο, ούτε αν δεν ξέρουν τι να πουν για την Παιδεία. Ας είχαν νωρίτερα έτοιμο το πρόγραμμά τους.

    »Δεν τους φταίει κανείς αν δεν μπορούν να κεφαλαιοποιήσουν τη δυσαρέσκεια που προκαλεί η κυβερνητική πολιτική. Ας είχαν επιλέξει καλύτερη αντιπολιτευτική τακτική.

    »Δεν τους φταίει κανείς αν δεν εμφανίζονται ως μια άλλη πειστική και θελκτική πρόταση διακυβέρνησης. Ας είχαν προσπαθήσει να διαμορφώσουν εγκαίρως ένα τέτοιο πρόσωπο».

    ***

    Την Αρσένειο ρήση θυμήθηκε εβδομαδιαία εφημερίδα. Ιδού ο πρωτοσέλιδος κύριος τίτλος:

    – Γιώργο, χάνουμε!..

    (Τι εννοεί άραγε; Οτι... τα ’χουν χαμένα;

    Ή ότι έχουν χάσει εντελώς τον μπούσουλα;)
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Καθεστε σα χανοι και ασχολειστε με Εβραίους ,Δανους ,Λεστρυγονες κλπ.

    Για τον κ. Σαββα και τους κάθε Σαββες αυτης της χώρας φταίει ,οπως λέει και ο γιγαντας ο Γεωργίου, ο ΚΛΑΣΣΙΚΟΣ ο ΜΑΛΑΚΑΣ ο ΕΛΛΗΝΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Προς τον γνωστό babis που άλλοτε υπογράφει ως babis και άλλοτε ως απλώς anonymous.Προφανώς για να νομίζουμε οτι είναι πολλοί. Που μου απαντάει ο δελαπατρίδης στο «Μια πρωτότυπη ... hi tech πρόταση στον Γ. Παπανδρέου»

    Αποτελεί πράγματι άξιο παρατήρησης το οτι ο εν λόγω βαθυστόχαστος κύριος απαντάει σε μένα και σε όσα ανέφερα χρησιμοποιώντας το β΄πληθυντικό. Στην ουσία δηλαδή απαντώντας σε μένα επιτίθεται στο ΚΚΕ.Για να πεί στο τέλος οτι πολύ αμφιβάλλει οτι είμαι ΚΚΕ.

    Αφού ρε μεγάλε δεν είμαι ΚΚΕ τι το μπλέκεις το ΚΚΕ; Τόσο κομπλεξικός είσαι με το κόμμα αυτό;

    Φυσικά για όλα όσα ανέφερα ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ. Γιατί και γι αυτόν τον μεγάλο στοχαστή ισχύει η επιλεκτική μνήμη. Του να θυμάται μόνο όσα τον εξυπηρετούν.

    Θα στο πω λοιπόν μεγάλε μια και καλή.Όταν κάνεις μαθήματα ιστορίας να αναφέρεις και τα καλά και τα στραβά. Αν αυτά που σε ενόχλησαν ήταν ψέματα θα τα αντέκρουες και δεν θα απαντούσες άρες μάρες κουκουνάρες. Προφανώς όμως δεν μπορείς γιατί εσένα σε ενδιαφέρει μόνο το λιβανιστήρι.Και το αντι ΚΚΕ σου κόμπλεξ προφανώς.

    ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΜΕΓΑΛΕ ΝΑ ΜΕ ΠΕΙΣΕΙΣ. ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑΤΑ.

    ΕΙΝΑΙ ΡΕ;

    Λοιπόν μεγάλε...Πάει πολύ οι θύτες να παριστάνουν τα θύματα.

    Και επειδή αντιθέτως με ότι νομίζεις είμαι μικρός σε ηλικία, απλά να σου πω οτι το ξύλο απο τους "δημοκρατικο-σοσιαλιστικούς" σου αστυνομικούς το έχω φάει και δεν έχω ζήσει τις προ του ΄81 εποχές.Φυσικά ξέρω για τον Πέτρουλα, τον Κουμή την Κανελλοπούλου (αλήθεια πασοκτζήδες ήταν τα παιδιά αυτά;) όπως φυσικά ενθυμούμαι και τον Καλτεζά αν εσύ θές να το ξεχάσεις.Ή το πόσο ήπια αντιμετώπισαν τους διαδηλωτές οι φίλοι σου για να προστατέψουν το μεγάλο σου αφεντικό, τον Δημοκράτη Κλίντον.

    Σε ένα πράγμα έχεις δίκιο. Στο οτι δεν είμαι μέλος του ΚΚΕ. Oύτε του KKE μέλος είμαι, ούτε και κανενός άλλου κόμματος. Και αν δεν ήσουν τόσο κομπλέξας με το συγκεκριμένο κόμμα, (γιατί άραγε σε τσούζει τόσο πολύ ένα κόμμα του 5-6% όπως λες;) θα έβλεπες οτι απο πουθενά δεν προκύπτει αυτό.Εκτός κι αν κάτι που έχει αναφερθεί απο το ΚΚΕ είναι πάντα τόσο ψέμα ή λάθος που μόνο απο τα μέλη του θα μπορούσε να ειπωθεί.

    Μην αποτελώντας μέλος κανενός κόμματος, μπορώ να κλείνω την κριτική μου όπως θέλω εγώ και όχι σύμφωνα με τους κανόνες καλής συμπεριφοράς.

    Το δυστύχημα είναι οτί εσύ είσαι μεγάλης ηλικίας και άρα κατα τα λεγόμενα σου "χρόνια περίπτωση".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ποιος θα χύσει άπλετο φως;

    http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_kathremote_5_02/03/2007_183378

    http://focus.euro2day.gr/metoxos/357/ontherecord.asp

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Διόρθωση του παραπάνω. Τα links δείχνουν ποιος είναι αυτός που δεσμεύεται να ρίξει άπλετο φως στην υπόθεση

    http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_kathremote_5_02/03/2007_183378

    http://focus.euro2day.gr/metoxos/357/ontherecord.asp

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Η ΕΛΛΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

    Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΝΑ ΕΠΕΜΒΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. με στρινγκ ή χωρίς ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Γειά σας είμαι καθηγητής απο την Οξφόρδη.Πρόσφατα κάναμε μια μεγάλη ανακάλυψη.Οι Εβραίοι φταίνε για την τρύπα του όζοντος.Έχουν βάλει κάτι τρυπάνια ΝΑ μετα συγχωρήσεως και την έχουν κάνει σαν κεφαλοτύρι.Και σαν να μην έφτανε αυτό , εκεί κάτω στην έρημο Νεγκεβ έχουν ένα εργοστάσιο που εμφιαλώνουν ΟΖΟΝ σε μπουκάλια ώστε να το βγάλουν στην κυκλοφορία μόλις τελειώσουν το τρύπημα και να μας πάρουν όλα τα λεφτα.
    Και για τα ψέμματα του Τσιτουρίδη οι Εβραίοι φταίνε
    Και για τη κρίση στη παιδεία
    Και για το λάδωμα που ρίχνουμε στους εφοριακούς
    Και για τη μίζα που δίνουμε στη πολεοδομία να νομιμοποιήσει το αυθαίρετο που χτίσαμε πάνω στο ρέμα οι Εβραίοι φταίνε..
    και για τις αρπαχτές του Νεοέλληνα..
    Για την σήψη της Εκκλησίας αυτοί φταίνε ...
    Και για τη ψήφο που ρίχνουμε αυτοί φταίνε....


    ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΚΑΙ ΟΝΕΙΡΑ ΓΛΥΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Μπράβο αγοράκλα μου 1.00 !
    Μόνο που ο Βασίλης είναι ένας από αυτούς, εδώ, που έχει κάνει μεγάλες προόδους στη καταπολέμηση της προκατάληψης.
    Πάει καλά.. μακάρι να ακολουθήσουν και άλλοι …γι’ αυτό να είσαι πιο γλυκός.
    Δεν βλέπεις τη τεράστια ζημιά που έχουν επιφέρει τα κόμματα στη διαμόρφωση ενός
    Προοδευτικού Πολιτικού Πολιτισμού και μιας κουλτούρας «εσωτερίκευσης του Άλλου»;
    Θέλει πολύ δουλειά και συνειδητή προσπάθεια ανάπτυξης ενός υψηλού επιπέδου διαλόγου δια του «λόγου».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Χαιρομαι πολυ που απο τους φασιστες και ακροδεξιους αποκαλουμαι
    "κωλοεβραιος κομμουνοαριστερος" και απο τους "πουρους" αριστερους "αντιΚΚΕ" αρα παμε καλα.
    Οπως στη Γεωμετρια τα ακρα συναντωνται ετσι δυστυχως και στην πολιτικη.Σε πλειστα οσα θεματα οι θεσεις του Καρατζαφερη και της Παπαρηγας θα δειτε ποσο κοντα ειναι.Ο λαικισμος σολο το μεγαλειο του απο τη μια μαζι με τις απομωνοτικες και υπερπατριωτικες κορωνες απο την αλλη.
    Κατι για το δημοσιο χρεος θα πω στο οποιο καποιοι εχουν κανει αναφορες.
    Αυτες τις ημερες η κυβερνηση των "ταπεινων και σεμνων" προεβη σε εκδοση 50ετους ομαλογου.Μετα την υπερχρεωση των παιδιων μας συνεχιζομε να χρεωνουμε πλεον και τα εγγονια μας που ειναι αγενητα.Η ανεπαρκης κυβερνηση που αντι να προβει στο νοικοκυρεμα και να μειωσει τη σπαταλη και τη δαφθορα οπως επανελημενα διακυρηξε ο κ.Πρωθυπουργος και για το οποιο ψηφιστικε απο τους Ελληνες ,εχει εκτοξευσει το χρεος σε πρωτοφανη υψη.Σημερα δεν υπαρχει καμμια δικαιολογια,ουτε υπαρχει αναγκη για το μοιρασμα της πιτας που εγινε οπως επι εποχης Ανδρεα Παπανδρεου ,ουτε η αναγκη για την προετοιμασια της Ολυμπιαδας οποως επι εποχης Σημιτη.Απλα οι ανθωποι ειναι ανικανοι και εχουν ενσκηψει στο δημοσιο ως πεινασμενα τρωκτικα και τρωνε ασυστολα απο παντου.Μαζι με την ανικανοτητα των και την διαφθορα των εχουν οδηγησει το δημοσιο χρεος σε απιθανα υψη.Αλιμονο μας .Οσο πραμενουν στην εξουσια ειναι επικινδυνοι για τη χωρα.Γιαυτο ο ΓΑΠ σας υπευθυνος πατριωτης που ειναι ζηταει εκλογες με παθος μπας και περισωθει τιποτα και δωσει την ευκαιρεια στους Ελληνες να αναλαβουν τις ευθυνες των.
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Να σας πω ρε παιδιά εσείς εκεί στο
    press.gr!!
    Tα πήρατε χοντρά από την κυρία των Ολυμπιακών αγώνων???
    Για τους συναδέλφους σας που αναγκάζωνται σε εθελούσια κουβέντα ρε Ρουσοπουλάκια?Από τη Ντοράκλα πόσα μαζέψατε για να το ...κόψετε??Από το Ρουσώ φράγκα και άδειες αβέρτα για να μην αγγίζετε το καταλληλότερο...ΜΠΟΥΧΕΣΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Καλά θα τρελλαθούμε τελείως; Υπεύθυνος πατριώτης ο george. Γιατί που υπηρέτησε φαντάρος το παιδί;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. 5.32

    re sy babis...

    afou de to katexeis to sport twn oikonomikwn... asta ta gamhmena ta omologa sthn akrh... ti ta 8es kai ta anakateveis...

    oles, ma oles oi kybernhseis ekdidoun omologa gia na daneistoun apo opoion ta agorasei... apo esena, xenous 8esmikous, klp..

    ti to kaneis skoini kordoni les kai einai TO 8ema???

    eleos...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Αγαπητε κυριε 8.52
    Μπορει να μην εχω εξειδικευμενες γνωσεις στα οικονομικα.Μα αν εισαι καλοπιστος θα πρεπει να παραδεχθεις δυο θεματα,πρωτο το πρωτοφανες εκτιναγμα του δημοσιου χρεους επι ημερων ΝΔ χωρις κανενα προφανη λογο πλην της ανικανοτητας στα δημοσια οικονομικα και οχι μονο και δευτερο την εκδοση για πρωτη φορα 50ετους ομολογου.Αυτο φιλε δεν ειναι συνιθισμενο ομολογο και εκδιδετε για πρωτη φορα στη χωρα μας και δεν μας προσαπτει αυτο ιδιαιτερη τιμη ε?
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. RE SY BABINO....

    HMARTON LEME....


    PRWTON TI SE KOBEI ESENA AN EINAI 50 ETWN TO OMOLOGO? 8A ZEIS AGORI MOU TOTE?

    DEFTERON, GIA NA EKDO8EI GIA 50 XRONIA TA RATINGS POU TOU KANOUN OI MOODY'S, S& P, KLP, EINAI KALA...

    ELEOS RE BABINO.. ELEOS LEME...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. 9,35
    αφελης η προσεγγιση σου στο θεμα.δηλαδη δεν μας νοιαζει η υπερχρεωση της χωρας γιατι δεν θα ζουμε μετα απο 50 χρονια ? καλο κι αυτο.τοτε γιατι αναφερομαστε σε ενεργειες του Αντρεα πριν απο 20 χρονια που πιθανον εχουν επιπτωσεις σημερα ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. 10.57

    EIDES POU TSIMBHSES KAI FANHKE ME THN APANDHSH SOU OTI EISAI PANYBLAKAS?

    TO ZOUMI EINAI STO DEFTERO SXOLIO, OXI STO AN 8A ZEIS SE 50 XRONIA...

    AN KI EDW POU TA LEME ME TA MYALA POU KOUBALAS, HDH EISAI FYRA...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση