GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Φάγανε εκατομμύρια ευρώ από τους δημοσίους υπαλλήλους...

Νέο γαλάζιο σκάνδαλο από τον Τσιτουρίδη και τον γιο του Σημαιοφορίδη! Μεγάλη ταραχή επικρατεί στη ΝΔ από την αποκάλυψη ότι το Επικουρικό Τ...

Νέο γαλάζιο σκάνδαλο από
τον Τσιτουρίδη και
τον γιο του Σημαιοφορίδη!

Μεγάλη ταραχή επικρατεί στη ΝΔ από την αποκάλυψη ότι το Επικουρικό Ταμείο δημοσίων υπαλλήλων υπέστη μεγάλες ζημιές, δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ, από τη διαχείριση των πόρων του που είχαν ανατεθεί στην "λαθρόβια" ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ ΑΧΕΠΕΥ.
Την κυβέρνηση την συνταρράσει νέο σκάνδαλο επειδή πρόεδρος στο Ταμείο είναι ο Αγάπιος Σημαιοφορίδης, γιος του μεχρι πριν από λίγο καιρό γενικού διευθυντή της ΝΔ και πρώην υπουργού Κώστα Σημαιοφορίδη.
Η διακινηση της αγοράς ομολόγων γινόταν μέσω κυπριακών off shore εταιρειών και τα οποία πωλούνταν στη συνέχεια σε μεγαλύτερες τιμές στο Ταμείο.
Στο Ταμείο πρόεδρος είχε οριστεί ο Αγ. Σημαιοφορίδης με απόφαση του υπουργού Απασχόλησης Σάββα Τσιτουρίδη, ενός από τους μοιραίους υπουργούς της ΝΔ.

44 σχόλια

  1. Βρε καλώς τα τα παιδιά! Για να δούμε τώρα τα αντανακλαστικά της διαπλοκής. Θα το καταπιούν κι αυτό; Θα υπάρξει και πάλι συγκάληψη; Θα ξαναχασμουριθεί ο Καραμανλής και ...θα αλλάξει πλευρό;
    Αυτοί που έκαναν πρώτο θέμα τον Κουλούρη, που ψάχνουν για τρομοκτάτες μέσα στους φοιτητές να δούμε τώρα τι θα πούνε. Τις πταίει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μουνόπανα πολιτικοί γαμώ το μουνί της μάνας σας, κρέμασμα όλοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι τουρκόφωνοι σύντροφοι Κ. Καραμανλής, Τσιτουρίδης, Χριστόδουλος κτλ στο τέλος θα διαλύσουν την Ελλάδα όπως την έκαναν οι τουρκόφωνοι τρεις ιεράρχες. Όπως εκείνους τους τιμούν τώρα οι ηλίθιοι, έτσι θα τιμούν και τους καταστροφείς των Ελλήνων τους τουρκόφωνες την ΝΔ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ ΠΑΡΕΛΑΒΕ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΣΗΜΑΙΟΦΟΡΙΔΗΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΥΓ. Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΣΗΜΑΙΟΦΟΡΙΔΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. http://www.centro-mag.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=348&Itemid=55

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κρίμα…κρίμα.
    Η απατεωνιές να γίνονται τόσο εύκολα και απλά.
    Κρίμα η διασπάθιση και υπεξαίρεση του δημοσίου χρήματος να γίνεται με απλές κομπινούλες που χρονολογούνται από την εποχή εμφάνισης των Υπεράκτιων.
    Η ΝΔ πρέπει να πάψει να κυβερνά, γιατί αποτελείται από άγαρμπους απατεώνες.
    Αυτό, μας προσβάλει ως έθνος και λαό.
    Βάλτε τους μεγαλύτερου απατεώνες στη Βουλή. Μόνο αυτοί μπορούν να διασφαλίσουν το μέλλον μας. Όχι άλλο Τσιτουρίδιδες και κουμπάροι, όχι άλλος επαρχιωτισμός στη μάσα.

    ΟΧΙ ΑΛΛΟΣ ΛΑΪΚΙΣΜΟΣ ΣΤΗ ΚΟΜΠΙΝΑ.
    ΚΑΝΤΕ ΤΕΧΝΗ ΤΗΝ ΑΠΑΤΕΩΝΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΚΔΟΤΗΣ ΤΗΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ "ΓΑΤΑ";

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δυστυχώς δεν αλλάζει η δεξιά....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ν.Δ. 2004: Σεμνά και ταπεινά
    Ν.Δ. 2005: Σεμνά και συγκαληπτικά
    Ν.Δ. 2006:Σεμνά και κουμπαριά
    Ν.Δ. 2007: Σεμνά και μετρητά
    Ν.Δ. 2008: ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αφού ήδη καταδικάσατε πολιτικούς και βγάλατε και το συμπέρασμα ότι "φάγανε", γιατί δεν τους στέλνετε και στον εισαγγελέα; Προφανώς θα "έφαγε" κι αυτός.
    Μετά την πτώση του τοίχους του Βερολίνου, σε αυτή τη χώρα όλο κάποιοι θα "τρώνε" και κάποιοι θα είναι οι "τίμιοι" για να δικαιολογείται η ψήφος στην ώρα της κάλπης. Ποια ιδεολογία, ποιός φιλελευθερισμός και ποιος σοσιαλισμός;
    Το σύνθημα είναι ένα.
    Εμείς δεν "τρώμε". Ψηφίστε μας.
    Αυτοί "τρώνε" . Μαυρίστε τους.
    Συγνώμη, δεν ορκίζομαι για το συγκεκριμένο θέμα, αλλά επιτέλους υπάρχει στην Ελλάδα και στην Ευρώπη του 2007 και μια δικαιοσύνη να καταφύγει ο πολίτης. Να μην την υποτιμούμε. Και αυτή καθορίζει ποιός είναι ο αθώος και ποιός ο ένοχος. Να μην στήνουμε λαϊκά δικαστήρια τόσο εύκολα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Από τον Μπαϊρακτάρη (σημαιοφόρος) στον Σημαιοφορίδη.
    Και συνεχίζουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!!!
    ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, ΓΕΡΆ, ΝΑ ΠΕΣΕΙ Η ΔΕΞΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Μπα,δεν θα γίνει τίποτα...
    Όπως πάντα...
    Και ο κόσμος βέβαια θα συνεχίζει να ψηφίζει ΝΔ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΟΤΙ ΑΦΗΣΕ Ο


    ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗΣ


    ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΑΡΕΙ

    Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ

    ΜΕ ΣΥΝΤΑΞΗ .....ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ

    ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΝΙΓΕΡΙΑΝΟΥΣ.



    ΑΙΣΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ. ΤΡΕΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΟΙΕΣ ΣΕ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΛΑΟΣ ΤΟΥΣ ΨΥΦΙΖΕΙ
    ΦΑΤΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΕUROVISION KAI KERINA ΣΤΟΥΣ ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ ΚΑΙ Η ΛΗΣΤΑΡΧΟΙ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Καλα τους κανανε να τους τα φανε ολα κι αλλα τοσα.Οι δημοσιοι υπαλληλοι ειναι η καταρα η γαγγραινα η μεγαλη πληγη της Ελλαδας.Και συνταξεις να τους κοψουνε,και τους μισθους τους να κοψουν στο μισο και τη μονιμοτητα να αρουν,να δουμε μετα ποσοι θα θελουν να πανε στο δημοσιο.Αρκετα τα εχουμε πληρωσει τα αντιπαραγωγικα κοπροσκυλα,αυτον τον ατυπο στρατο κατοχης της Ελλαδας.Τα αγενεστατα καθικια που νομιζουν παντα οτι εχουν απεναντι τους ραγιαδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ο βοιωτός έσκισε....
    επαναλαμβάνω:
    από τον μπαϊρακτάρη στον σημαιοφορίδη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. εναν υπουργος που εμπλεκεται,καλως η κακως,σε σκανδαλο με τον γιο του,σε σκανδαλο με κουμπαρους του,σε σκανδαλο με τον διευθυντη του πολιτικου του γραφειου,σε σκανδαλο με την χρηματιστηριακη εταιρια κλπ.κλπ πως πρεπει να τον αποκαλουμε ? να θυμησω τον μακαριτη Τεγοπουλο και πως αποκαλουσε τον Τσοβολα για το σκανδαλο Κωσκοτα ?ας διαλεξει ο ιδιος και το κομμα του τον τιτλο και μετα ας παει στο σπιτι της η χαμηλοβλεπουσα παρθενα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΠΑΓΚΑΛΕ

    ΠΑΡ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ


    Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΕΚΑΝΕ3 ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΖΑΤΖΙΚΙ.

    ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΜΑΣ ΚΛΑΙΝ ΟΙ ΡΕΓΓΕΣ.


    ΑΝ ΚΑΝΕΙ Ο ΧΟΝΤΡΟΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΩΡΑ ΘΑ ΦΑΜΕ ΧΩΜΑ.


    ΞΥΠΝΑΤΕ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΙΣ ΚΛΑΔΙΚΕΣ ΕΧΟΥΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΚΑΙ ΠΕΙΝΑΝ.

    ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Κυριο γνωρισμα των εκφρασεων εναντιον των Εβραιων ειναι η απροκαληπτη φασιστικη και ακροδεξια νοοτροπια και κολτουρα.Παρακαλω τους υπευθυνους του blog να επεμβαινουν και να σβηνουν τα λεγομενα απο αυτα τα "λουλουδια"
    Η ακροδεξια στην Ελλαδα κατευθυνομενη απο ακραια εκκλησιαστικα στοιχεια ταχει βαλει με τους Εβραιους για λογους θρησκευτικους, φυλετικους και πνευματικους.Απο ουδενα επισημο στοιχειο συναγεται η εμπλοκη Εβραιων σε ενεργειες εναντιον Ελληνων.
    Παρακαλω λοιπον τους υπευθυνους του blog να επεμβαινουν.
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. 4:41 μμ
    Σιγά μεγάλε! Σε λίγο θα το πιστέψεις κι εσύ ότι είσαι ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΑΠΟΡΩ ΠΩΣ Ο "ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ" ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ ΣΑΣ ΕΠΕΣΕ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟ ΑΤΟΠΗΜΑ...

    ΑΦΟΥ ΔΕ ΓΝΩΡΙΖΕΙ(ΕΤΕ) ΠΕΡΙ DISCOUNT ΣΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ, ΤΙ ΑΗΔΙΕΣ ΓΡΑΦΕΤΕ?

    Η ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΣΑΣ ΣΑΣ ΚΑΘΙΣΤΑ ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ ΝΑ ΔΙΝΕΤΕ ΡΕΣΤΑ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ.

    ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΩΝ ΜΑΪΜΟΥ "ΙΣΩΝ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΝ" ΚΑΙ ΓΙΑ ΞΕΚΑΡΦΩΜΑ ΒΓΑΛΑΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ "ΘΕΜΑ".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. τα εχει προβλεψει αυτά το ασφαλιστικό site sfalisinet.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΣΙΓΑ ΜΗ ΣΤΑΞΕΙ Η ΟΥΡΑ ΤΟΥ ΓΑΙΔΑΡΟΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΑΓΑΠΗΤΕ babis ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ενοχληθηκες και εσυ φασιστοειδες του κερατα...Οι Εβραιοι σου φταινε για την ημιμαθεια σου και τη παραπληροφοριση σου και γενικα τη κακομοιρια σου?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. EIΔΕΣ? ΠΑΛΙ ΠΑΠΑΡΙΑ ΕΓΡΑΨΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. 11:43 τον φασίστα κι αν τον πλένεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. GAMHSTE TOYS TOYRKOEBRAIOYS NTONMENDES NTOLMEDES STA NEKROTAFEIA,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. NA PANE NA GAMH8OUNE OI EBRAOI ARISTEROI KAI DEKSIOI KAI TO EKKLHSIASTIKO IERATEIO,AI GAMHSOU KAI ESU POUTANAS GIE EBRAIE POU TOUS YPOSTHRIZEIS,AI GAMHSOU DUO FORES POU TOLMAS NA KANEIS KRITIKH KAI LOGOKRISIA STON ELEY8ERO LOGO,KSANA AI GAMHSOU POU TO PAIZEIS DHMOKRATHS,AI GAMHSOU TRISAKIS EKATOMYRIOSTES FORES SKATOAN8ELLHNA TO MOUNI THS MANAS,EBGA EKSW APO THN ELLADA MPANANIA RE GAMIDI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. SKATO EBRAIE MPAMPI AI GAMHSOU STON LAKKO RE GAMHDI SPERMA GIOU TOU KWLOY.OI EBRAIOI ANEKA8EN HTAN EX8RIKOS LAOS APENANTI STOUS ELLHNES APO TA ARXAIA XRONIA MEXRI SHMERA,TO MOUNI THS MANAS SOU NA GAMH8EI PANW SE TAFOUS GIA THN LOGOKRISISA POU KANEIS.SKATOEBRAIE

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. NE RE GAMHMENO PLASMA,OI EBRAIOI MAS FTAINE KATA KYRIO LOGO POUTANAS GIE SPERMA TOU KWLOU THS,H DIKIA SOU H HMIMA8EIA KAI H PARAPLHROFORHSH-PLUSH EGKEFALOU EXEI FTASEI STO APROXWRHTO,KARKINOI EBRAIOI,AI TRIS AGAMHSOU PRWKTIKWS MALAKA ARISTERE KOUMOUNISTH EBRAIE MPOSELBIKE FASISTA.
    OI EBRAIOI SE KA8E DIAPLOKH APO PISW EINAI,SE KA8E SUNOMWSIA APO PISW EINAI,POUTANES MA8ATE NA TOUS SUNXWREITE,SKATA STO LAKKO SAS,KOUMOUNISTES DEKSIOI KAI EKLHSIAZOMENOI,IERWMENOI KAI LOIPOI.KAKOMOIRHS EISAI KAI FENESAI MWRH SAKATEMENH PRWKTOXABLH KARIOLA MPAMPIS.DEN ANHKEIS RE STHN XWRA TOUTH KATALABETO,EISAI ANEPU8HMHTOS ESU KAI OI FILOI SOU OI EBRAIOI POLITIKOI APO LLWN TWN KOMMATWN ,PARATAKSEWN KAI EIDOTHTWN
    STO DIAOLO OLOI SAS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Χαιλ χιτλερ....
    Ειναι αργα και βαριεμαι να δαπανησω αλλο χρονο συναλλασομενος μενα φασιστοειδες που εχει παθει πενευματικη αποβλακωση..Χρειαζεσαι μορφωση και κοπο γιανα αλλαξεις το γουρουνι σε μυαλο και ψυχη πουχεις μεσα σου...Ο ψυχιατρος ειναι μια καλη περιπτωση...
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. AI GAMHSOU PALI MPAMPOUINE POU 8A ANAFWNHSEIS TO ONOMA ENOS EBRAIOU EIS BAROS EKEINWN POU EINAI E8NIKISTES.
    SYNEXISE GAMHDI NA EIRWNEYESAI.EISAI EISAI POU XREIAZESAI THN MORFWSH MORFWMA MPAMPOUINOY.GIA SENA O PSIXIATROS DEN EINAI H IDANIKH PERIPTWSH,ALLA MIA SFAIRA STO KOUTELO .KARIOLH DEN EXEIS IDEA PERI TINOS MILAME KAI KANEIS PWS BARIESAI?MILA RE MOULE ANOIXTA!!!HTAN H DEN HTAN O HITLER EBRAIOS????HTAN H DEN HTAN O STALIN EBRAIOS???EISAI H DEN EISAI EBRAIOS???KAI KSERETE KATI OLOI ESEIS EDW MESA?O POUSTODHMOKRATHS MPAMPOUINOS DEN TON PAIRNEI NA ALLAKSEI TAKTIKH GIATI AN DEN FAEI SFAIRA APO "FASISTA" 8A FAEI THN SFAIRA APO "EBRAIO"....TOSO DOULOPREPHS EINAI O GOUROUNOPORNOS...MILA RE EKTRWMA MALAKOKAVLI POU TO PAIZEIS ARISTEROS ME TIN DEKSIA TSEPH KAI TO GOUROUNOEIDES MUALLO SOU KAI ASE TIS MALAKOFILOSOFIES SOU BRIZONTAS TO KA8E PATRIWTH.HAHAHAHAH
    AN DEN EXEIS TA ARXIDIA,ANTE TREXA NA GIORTASEIS THN POUSTO EPETEIO TOU POLUTEXNEIO POU ERIKSE OLOKLHRH "XOUNTA",ENW OI AMERIKANOI THN ERIKSAN,SUMPTWMATIKON????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. ανωνυμε 8.36
    λιγη αθσυγκρατηση δεν βλαπτει,εδω δεν εχουμε discount στα ομολογα,εδω εχουμε απατη με αγορα στην α΄. τιμη,πωληση στην κυπρο σε δικη τους εταιρια και επιστροφη στην ελλαδα και στο Ταμειο με τιμη α΄. συν τα διαφορα καπελλα που πηγαινανε σε διαφορες τσεπες η ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ.αυτα.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Αν δεν ήταν οι εβραιόφιλοι παπάδες δεν θα ήσουν στην Ελλάδα εβραίε βάβυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. ανωνυμε 6.32
    Δεν υπάρχει αυτό που λες. Δεν τεκμηριώνεται από την είδηση. Άρα μέχρι να υπάρξουν στοιχεία είναι φήμη.

    Όσο για το ότι ΟΛΑ τα ομόλογα (κρατικά & μη) πωλούνται με discount ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ, μπορείς να ανατρέξεις παντού και να το βρείς.

    Ούτε είναι απαραίτητο ότι υπάρχει σκάνδαλο αν έχουν πουληθεί και ξανα-αγοραστεί από την Κύπρο, την Κίνα ή την Παπούα-Νέα Γουινέα. Άρα πάλι φήμη είναι. Γνωστή τακτική.

    Μια και οι off-shore δεν φορολογούνται στην πηγή, αλλά στη χώρα στην οποία ανήκουν, αν ντε και καλά θες να βρείς σκάνδαλο, κοίταξε προς την κατεύθυνση ξεπλύματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. ΦΗΜΕΣ ! ΦΗΜΕΣ ! ΦΗΜΕΣ !
    ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΑΠΟ ΣΤΟΜΑ ΣΕ ΣΤΟΜΑ.
    ΠΟΛΥ ΓΑΛΛΙΚΟ ΠΕΦΤΕΙ ΣΑΝ ΠΡΟΚΑΤΑΡΚΤΙΚΑ, ΜΕΤΑ ΟΜΩΣ [ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ] ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΟ ΠΗΔΗΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. 12.05
    μη βιαζεσαι και θα το δεις το σκανδαλο με το καπελλο που φτανει τα 4 κατομ. ευρω,λιγη υπομονη.οσο για το ξεπλυμα αυτο ειναι στην κριση του ανακριτη για αυτους που τα πηρανε και θα φανουν σε καποιο τραπεζικο ατομικο λογαριασμο η ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. an yparxei xeplyma den einai sthn krish kanenos dikastikou ypallhlou. 'H yparxei 'h oxi. Mesh lysh opws "oligon eggyos" den yfistatai.

    Omoiws kai gia ta kapela pou leei o 5.11

    Se genikes grammes, olo gia skandala ginetai logos kai apo apodeixeis areas.

    Gia na doume...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Είναι φανερό απο τα comment που καταγράφονται στο θέμα ετούτο, το επίπεδο το οποίο χαρακτηρίζει τον μέσο έλληνα ψηφοφόρο, όταν λείπουν τα επιχειρήματα επιστρατεύονται οι ύβρεις, οι κορόνες άκρατου εθνικισμού και ο θλιβερός λαικισμός.
    Εμπρος στο δρόμο που χαράζουν γελοιογραφίες της δημοσιογραφίας όπως οι κύριοι Κακαουνάκης, Τριανταφυλλόπουλος και άλλοι. Είναι πολύ έυκολο να δικάζουμε αλόγιστα να σηκώνουμε τον δείκτη και να κατηγορούμε ανθρώπους χωρίς πρώτα να έχουμε εξετάσει εις βάθοπς το θέμα και μάλιστα χωρίς να μας διακατέχει η αιδώς ωστε να φοράμε μια κουκούλα, έτσι για τους τύπους. Είναι θλιβερό πραγματικά να παρατηρείται τέτοιο επίπεδο ενώ θα μπορούσε κάλλιστα αυτό εδώ το διαδικτιακό τοπίο να αποτελεί χώρο υγειούς διαλόγου, αποστρατικοποιημένο και με διάθεση για καλόπιστη κριτική. Επι του θέματος αυτό καθαυτού τώρα θα ήθελα να τονίσω το γεγονός πως δεν πρέπει λάθη άλλων να μεταφέρονται σε ανθρώπους είτε πατέρες είτε όχι, των οποίων η πορεία είναι αν μη τι άλλο αναγνωρισμένη απο όλα τα κοινοβουλευττικά κόμματα ως μια πορεία ήθους και προσφοράς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση