GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Χωματερή πυρηνικών αποβλήτων το Διδυμότειχο;

Μύθος ή εφιαλτική πραγματικότητα... Π ιθανόν όλα τα παρακάτω να αποτελούν ένα σενάριο επιστημονικής φαντασίας βγαλμένο από τις εικασίες του ...

Μύθος ή εφιαλτική πραγματικότητα...

Πιθανόν όλα τα παρακάτω να αποτελούν ένα σενάριο επιστημονικής φαντασίας βγαλμένο από τις εικασίες του συντάκτη. Οι αυξημένες προσβολές όμως των συμπολιτών μας από νεοπλασίες και λευχαιμίες, τα τελευταία χρόνια είναι μία ζοφερή πραγματικότητα.
Σε λίγους κατοίκους της περιοχής Διδυμοτείχου είναι γνωστό ότι στην γειτονιά μας πιθανόν, υφίσταται από ετών ένα είδος μικρής χωματερής «πυρηνικών»; αποβλήτων, που θέτει σε κίνδυνο βραχυχρόνια και μακροχρόνια την υγεία μας.
Μιλάμε συγκεκριμένα για το χαρακτηρισμένο ως «Νατοϊκό Πεδίο Βολής του Στρατού-Ψηλός Στάλος »της Επαρχίας Διδυμοτείχου, όπου γίνονται παντός είδους βολές, τόσο με συμβατικά βλήματα αλλά ενδεχομένως και βολές βλημάτων με απεμπλουτισμένο ουράνιο .
Το πεδίο βολής καταλαμβάνει έκταση 75.000 στρεμμάτων από τα οποία τα 25.000 είναι καλλιεργήσιμα και ευρίσκεται στην περιοχή που περικλείεται από τα χωριά Λάβαρα-Ψαθάδες -Ασβεστάδες-Μαυροκλήσσι (χώροι ευθύνης των Δήμων Ορφέα και Διδυμοτείχου).
Στο πεδίο βολής εκτελούνται οι βολές όλων των σχηματισμών του Στρατού της περιοχής μας , των τεθωρακισμένων και του πυροβολικού. Επίσης είναι γνωστό πως πολλά από τα βλήματα των τεθωρακισμένων και του πυροβολικού του Ελληνικού Στρατού, πιθανόν να είναι του τύπου απεμπλουτισμένου ουρανίου, (τα παραπάνω αναφέρονται σε σχετικά πολεμικά περιοδικά).
Τα βλήματα με απεμπλουτισμένο ουράνιο αποτελούν έναν εύσχημο και έξυπνο τρόπο της Αμερικής να ξεφορτωθεί εν καιρώ ειρήνης τα πυρηνικά της απόβλητα, όπως ξεφορτώθηκε σε περίοδο πολέμου, ένα μέρος τους το 1990 στον πόλεμο με το Ιράκ στην «Καταιγίδα της Ερήμου» και το 2000 στον πόλεμο της Γιουγκοσλαβίας .
Στο παραπάνω πεδίο βολής γίνεται και η τελική φάση της ετήσιας διακλαδικής άσκησης «Παρμενίωνας» οπότε γίνονται αεροπορικές ρίψεις βλημάτων, αλλά και βολές με ελικόπτερα «Απάτσι».Το πρόβλημα λοιπόν έγκειται στο γεγονός πως τα υπάρχοντα βλήματα, έχουν μολύνει με ραδιενέργεια, πιθανόν, τόσο το έδαφος όσο και τον υδροφόρο ορίζοντα την τελευταία 8ετία.Γεγονός είναι ότι όλα τα παραπάνω διαψεύδονται επίσημα, αλλά αποτελεί για τους μυημένους κοινό μυστικό. Δεν αντιλέγουμε πως η παρουσία του Στρατού είναι επιβεβλημένη για τον παραμεθόριο Έβρο και πως ο Στρατός για την εκπαίδευσή του χρειάζεται την παρουσία Πεδίου Βολής.Δεν αποδεχόμαστε όμως εμείς οι μόνιμοι κάτοικοι των όμορων Δήμων Διδυμοτείχου και Ορφέα ,να τίθεται σε κίνδυνο η υγεία των παιδιών μας από τη πιθανή ραδιενέργεια των βλημάτων..
Τα καθησυχαστικά λόγια των αρμοδίων δεν μας πείθουν, γιατί τα ίδια έλεγαν τα επίσημα χείλη των Αμερικάνων προς τους στρατιώτες τους που πολεμούσαν στον πόλεμο του Περσικού το 1990, (περί της ασφάλειας των απεμπλουτισμένων βλημάτων με ουράνιο) και στη συνέχεια παρατηρήθηκε ένας τεράστιος αριθμός κρουσμάτων καρκίνου στους στρατιώτες που επέστρεψαν στην χώρα τους.Έτσι υφίσταται από 8ετίας μία συνομωσία σιωπής γιατί εξυπηρετούνται κάποια μικροπολιτικά συμφέροντα. Οι εμπλεκόμενοι Δήμοι ενδιαφέρονται επιφανειακά και ευκαιριακά να «αναδείξουν» το θέμα, (μολονότι υπάρχουν καταγγελίες από κατοίκους όπως των Ασβεστάδων, για άλλους είδους ζημίες όμως, όπως αυτές που έχουν υποστεί τα σπίτια τους από στατικής πλευράς λόγω των κρουστικών κυμάτων).
Αυτό συμβαίνει γιατί οι επικεφαλής των Στρατιωτικών Σχηματισμών εξυπηρετούν ποικιλοτρόπως τους Δήμους όπως συμβαίνει με την παραχώρηση της χρήσης κάποιων οχημάτων του Στρατού για τοπικά έργα (στρατιωτικοί εκσκαφείς, φορτηγά) κ.λ.π.Φημολογείται (αν και δεν είναι δυνατόν να τεκμηριωθεί) πως η αποδοχή της εγκατάστασης και αναβάθμισης του Πεδίου Βολής στον συγκεκριμένο χώρο έγινε με την μέθοδο της «συναλλαγής». Τοπικοί παράγοντες συγκατατέθηκαν, παίρνοντας ως αντάλλαγμα από τους Στρατιωτικούς την δυνατότητα να διορίσουν προσωπικά 300 δικά τους άτομα σε θέσεις επαγγελματιών οπλιτών (ΕΠΟΠ), χωρίς να υπολογίσουν τους κινδύνους υγείας των συγχωριανών τους, πολλοί από τους οποίους ταλαιπωρούνται από την επιδημία των καρκίνων.
Επίσης πολλοί κάτοικοι εθελοτυφλούν, είτε από άγνοια, είτε διότι κάποιοι υποβαθμίζουν τεχνηέντως το πρόβλημα για το δικό τους συμφέρον, είτε γιατί μεγάλο μέρος της ντόπιας οικονομίας εξαρτάται από το Στρατό, και τον θεωρούν ως αναγκαίο κακό(ας όψεται η κεντρική πολιτική, που ευνοεί την οικονομία της αρπαχτής και των επιδοτήσεων στη Θράκη, που καταλήγει σε κουφάρια επιχειρήσεων και ντόπια ανεργία ) οπότε η εξαρτώμενη οικονομία από το Στρατό είναι ο μοναδικός οικονομικά διαθέσιμος πόρος για τον Έβρο.Όταν όμως κάποιος συγγενής μας προσβάλλεται από καρκίνο δεν μπαίνουμε στον κόπο να σκεφθούμε την παρακάτω συσχέτιση και γιατί όχι εξίσωση δηλ. Πεδίο Βολής με απεμπλουτισμένα βλήματα ουρανίου = νεοπλασματικές ασθένειες στον πληθυσμό του Βόρειου Έβρου. Σε συνδυασμό και με το προ 20ετίας ραδιενεργό ατύχημα στο Τσερνομπίλ, η συνολική καρκινική επιβάρυνση είναι πολλαπλάσια για τους κατοίκους του Βορείου Έβρου.
Δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι τα τελευταία χρόνια στον Βόρειο Έβρο έχουν αυξηθεί δραματικά τα κρούσματα καρκίνου όλων των ειδών και ιδίως σε παραγωγικές ηλικίες περί τα 40. Οι καρκίνοι μαστού και μήτρας θερίζουν τις γυναίκες οι αυτόματες αποβολές εγκύων έχουν αυξηθεί δραματικά, οι καρκίνοι παχέος εντέρου, στομάχου ,ήπατος πνευμόνων , λευχαιμίες είναι καθημερινοί εφιάλτες , ενώ ακόμα παρατηρούνται και πολλοί σπάνιοι καρκίνοι όπως του εγκεφάλου, του αίματος, των οστών.
Τα παραπάνω μπορεί κανείς να τα διαπιστώσει πολύ εύκολα ανατρέχοντας στα στοιχεία της Χειρουργικής Κλινικής Διδ/χου και στα αντίστοιχα της Ογκολογικής Κλινικής Αλεξανδρούπολης την τελευταία δεκαετία.Τα συμπεράσματα και οι συσχετισμοί επαφίενται στη κρίση του καθενός πολίτη που διαθέτει στοιχειώδη λογική.Η μόνη φωνή διαμαρτυρίας και πρωτοβουλία ανάδειξης του προβλήματος για την ενημέρωση των συμπολιτών μας ήταν από την Οικολογική Εταιρεία Έβρου -Παράρτημα Διδ/χου, προ 2ετίας με την δημοσίευση άρθρου στην εφημερίδα «Έβρο-Οικολογικά», τον Ιούνιο του 2005 με τίτλο «Από το κυάνιο, στο απεμπλουτισμένο ουράνιο») κάνοντας αναφορά από τη μία στα χρυσωρυχεία του Έβρου και από την άλλη στο Πεδίο Βολής της Επαρχίας Διδυμοτείχου.Δηλ. η ανάπτυξη του Έβρου που «σχεδιάζουν» οι κεντρικές κυβερνήσεις με την ανοχή και συνενοχή των τοπικών πολιτικών παραγόντων, είναι να γίνει ο Νομός Έβρου, είτε χωματερή κυανίου είτε χωματερή απεμπλουτισμένου ουρανίου, ούτως ειπείν, «από την Σκύλλα στην Χάρυβδη».
Το γεγονός κουκουλώθηκε έντεχνα ,δεν πήρε δημοσιότητα και το πρόβλημα του Πεδίου Βολής έκτοτε παραμένει, από πολλούς μάλιστα θεωρείται ως μη υπαρκτό η ακόμα γελοίο. Αυτοί δε που ασχολούνται με αυτό θεωρούνται γραφικοί και αργόσχολοι.Η νεκροψία θα το δείξει, πράγμα το οποίο απευχόμαστε.
Ζητούμε: 1)Tην άμεση απενεργοποίηση του επικίνδυνου για την υγεία των παιδιών μας Πεδίου Βολής-Ψηλός Στάλος στην Επαρχία Διδυμοτείχου και να σταματήσει η διαδικασία αναγκαστικής απαλλοτρίωσης από το ΓΕΣ. 2)Τα κόμματα, η Νομαρχία, οι βουλευτές οι όμοροι δήμοι και οι φορείς να πάρουν θέση υπέρ ή κατά της απενεργοποίησης του επικίνδυνου Πεδίου Βολής και να δημοσιοποιήσουν την θετική ή αρνητική γνώμη τους. 3) Να πραγματοποιηθεί άμεση μέτρηση των πιθανών αυξημένων επιπέδων ραδιενέργειας στην περιοχή, από ειδική ανεξάρτητη ομάδα του «Κέντρου Πυρηνικών Ερευνών-Δημόκριτος».

27 σχόλια

  1. Ο ΤΥΠΟΣ ΣΤΗΝ ΦΟΤΟ ΣΑΝ ΤΟΥΡΚΟΣ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπα δεν δεν είναι Τουρκος. Βλαχοδήμαρχος είναι. Βρήκε αυκαιρία τωρα να βαλει την φατσα του για να κανει ντόρο. Γραφει πολυ βαρυγδουπα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ρε παιδιά δεν βλέπετε ότι το θέμα είναι αυθεντική μαλακία. Και με το που πας στο «ζητούμε» καταλαβαίνεις ότι η φασαρία γίνεται για τις απαλλοτριώσεις. Τι να ξέρει ο τρόμπας για πυρηνικά και ενταφιασμούς τους ; Παίρνει πόντους για τους συγκατοίκους του αλλά τόση παπαρολογία δεν τρώγεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Επίσης είναι γνωστό πως πολλά από τα βλήματα των τεθωρακισμένων και του πυροβολικού του Ελληνικού Στρατού, πιθανόν να είναι του τύπου απεμπλουτισμένου ουρανίου
    ===================================
    Τα μόνα βλήματα με Depleted Uranium (DU) ξέρω ότι τα είχε το Πολεμικό Ναυτικό για τα αντιαεροπορικά Phalanx CIWS (Μ61 Vulcan) και μετά από καιρό καταστράφηκαν.

    Το πολυβόλο M230 Chain Gun του Apache δεν ρίχνει σφαίρες DU.

    Τα πολυβόλα Gatling (GAU-8, GAU-12) έχουν τη δυνατότητα να ρίχνουν με αυτές τις σφαίρες.

    http://en.wikipedia.org/wiki/Depleted_Uranium#Military_applications

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΝΕΜ ειπε - Μπραβο για τη σοβαρη και υπογεγραμμενη καταγελλια. Μπορειτε να δωσετε καποια συγκεκριμενα στοιχεια για τον αυξημενο αριθμο θανατων απο καρκινο στην περιοχη? Στην Ελλαδα, βεβαια, δυσκολο να βρεις αξιοπιστα στοιχεια, αλλα αυτο ειναι θεμα ζωης και θανατου.

    Ποσο χαρακτηριστικο αραγε ειναι για αυτη τη χωρα οτι το σχολιο για τη ροζ βιλλα ειχε καταιγισμο σχολιων, ενα θεμα που αφορα τη ζωη συμπολιτων μας φαινεται να μη κινει το ενδιαφερον...
    Το blog αυτο δεν ξερω κατα ποσο χρησιμευει για πληροφορηση, αλλα σαν τοιχογραφια σκεψης/αποψης του μεσου (μορφωμενου)Ελληνα ειναι αποκαλυπτικο. Τι θλιψη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. To palikari einai megas malakas. Nomizei oti exei anakllipsi thn alhtheia eno grafei oti toy pernaei apo to kafali. Tetoia kommatia xoriw kamia apodeixei den prepei na ta anebazete.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κυριε Αυνανιδη θερμα συγχαρητήρια νγια την ωραία μαλακια ποθ γραψατε. Την φωτο γιατι την βαλατε; Μηπως για να σας αναγνωρισουν οι χωριανοι σας και να το παιζετε καποιος στα πανηγυρια. Δεν καταλαβαινετε οτι τωρα μπορει να πεσει και κανα γιαουρτι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ειναι μπιτι μαλάκας ο Αυνανιδης με την γωτο και το πομπωδες υφος του είμαι και γαμω γραφω στα μπλογκς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο ανθρωπος ειναι μεγαλος τρομπας δεν τον βλεπετε στην φωτο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. οπαδος του ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟς ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΕΤΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ο ΤΥΠΟς ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΒΛΗΜΑ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΠΟΥ ΑΠΕΜΠΛΟΥΤΙΣΜΕΝΟΥ ΟΥΡΑΝΙΟΥ.ΠΑΝΤΩΣ ΤΡΟΜΠΑς ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΡΕ παιδια τι παθατε με τον ανθρωπάκο και τον κανετε ρομπα ετσι; μπορει να εχει και δικιο. Φαινεται σοβαρος ανθρωπος και οχι αρλουμπας.Δεν τολμω να πιστεψω οτι η αντιδραση αυτη κρυβει ενα ειδους ρατσισμο για τους ανθρωπους της περιφερειας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. εμεις τον κανουμε ρομπα ρε φιλε; Αφου παει γυρευοντας ο ανθρωπος, Ειναι πολυ τρομπας με αυτά που γραφει. Νομιζω οτι τις αντιδρασεις τις προκαλεσε η φωτο γιατι δειχνει οτι ειναι ψωνιοα. Αν ήθελε να γραψει για ενα τοσο-όπως λεει- σοβαρο θεμα γιατι επρεπε να δουμε την μουρη του. Αρα το εκανε για να πουλήσει μουρη στο χωριο του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ειναι σιγουρα μαλακας το παιδι. Εχει δικιο ο προηγουμενος. Βαρατε τους βλαχους κατακεφαλα, οταν λενε παπαριές.Οι σοβαροφανεις βλαχοι δεν κατεστρεψαν αυτη την κοινωνία; Η κανω λαθος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Εγω λεω να τον κατουρήσουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Aαγαπητέ Στέφανε, είδες τι έπαθες;
    Το γαμημένο το blogging θέλει άλλο λόγο και ανταποκρίνεται σε άλλη αισθητική.
    Τι τους ενόχλησε (σου) τόπανε.
    Μη θυμώσεις, μάθε. Πάψε να κάνεις καταγγελίες και ρίξτο στον ακτιβισμό, αν μπορείς. Ξέρεις πόσους μάγκες από αυτούς που στα έχωσαν εδώ, θα είχες τώρα μαζί σου! Το blogging, άνθρωπέ μου, είναι ο ΝΕΟΧΙΠΙΣΜΟΣ. Οι σημερινοί άστεγοι του διαδικτύου είναι τα χιπάκια του νέου αιώνα. Οι παγκόσμιοι χίπις. Είσαι μάλλον νέος.
    Μελέτησε το χιπισμό και σέρφαρε πολύ. Θα δεις ότι σιγά-σιγά θα απαλλαγείς από τη ξύλινη γλώσσα Πάρε χαμπάρι, οι καιροί άλλαξαν και οι νέοι σιχαθήκαν την αισθητική της Μεταπολίτευσης. Ξέρω, σε μπέρδεψαν οι Χατζη-ευαγγελάτοι αλλά αυτοί τάπαμε, απλώς, ξεχάστηκαν στις οθόνες που εμείς πετάξαμε.
    ΑΚΟΥΣΕ ΤΟΝ ΣΟΦΟ ΠΑΠΠΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Μάλλον είσαι λίγο άσχετος με το θέμα τον βλημάτων με απεμπλουτισμένο ουράνιο, καλή η προσπάθεια για καταγγελία κάποιον θεμάτων αλλά δεν πρέπει να προσβάλεται η λογική σκέψη των αναγνωστών!!! Ο βαρύγδουπος τρόπος γραφής και η παρουσίαση αστήρικτων και παιδαριωδών σκεπτικών ως η υπέρτατη και μοναδική αλήθεια το μόνο που καταφέρνουν είναι να ρίχνουν το επίπεδο της γραφής στα μάτια ενός λογικού αναγνώστη. Προσπαθείς να δημιουργήσεις ένα θέμα που δέν υφίσταται με ποιο κίνητρο? Απαλλοτριώσεις? Μήπως έχεις κανένα χωράφι εκεί και θέλεις να ανέβει η αξία του?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. @anonymous (ΝΕΜ ειπε):

    Αν θυμάμαι καλά, σε μελέτη του Πανεπιστημίου διαπιστώθηκε ότι τα ποσοστά καρκίνου σε όλη την Ελληνική Περιφέρεια είναι κατά πάρα πολύ αυξημένα σε σχέση με τα αστικά κέντρα (60-70%) κι αυτό οφείλεται στη χρήση φυτοφαρμάκων. Έχει γράψει σχετικά ο doperman στο "Φίλαθλο".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Και ο σνιπερ τρμπας ειναι. κανει τον πονηρο και θα τον πλακωσουν οπως πλάκωσαν τον βλαχοδημαρχο τον Αυνανίδη. Ωραια του τα εγραψαν, αλλα τον βλαχακο τον λυπαμαι λιγο.Πηγε να κανει φιγουρα-με τηνφωτο κλπ-καιτον εκαναν ρομπα. Αν τα ειδαν τασχολια που προκαλεσε το αρθρο του οι χωριανοι του θα γελανε. Νομιζω οτι πηγαινε για αναδημοσιευση στον τοπικο τυπο και την ηπιε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. @anonymous (τελευταίο): Ρουφιανάκο, ανώνυμη ανορθόγραφη κότα πόσες κατουρημένες ποδιές φίλησες σήμερα μικρέ κρατικοδίαιτε πεμπτοφαλλαγίτη? ΚΟΡΟΙΔΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Αν το ψάξει κανείς δεν είναι δύσκολο να ανακαλύψει ότι ο στρατός δε χρησιμοποιεί διατρητικά βλήματα απεμπλουτισμένου ουρανίου αλλά βολφραμίου, το οποίο δεν είναι ραδιενεργό υλικό. Όσο για τον αυξημένο αριθμό κρουσμάτων καρκίνου, αν πράγματι ισχύει, είναι ποιο πιθανό να οφείλεται στις τεράστιες ποσότητες φυτοφαρμάκων που χρησιμοποιούν οι αγρότες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Μπράβο!
    Ο καρκίνος θερίζει από την αλόγιστη χρήση φυτοφαρμάκων στην επαρχία και όλοι κάνουν τη πάπια. Εγκληματίες αγρότες, πολιτεία, τοπική αυτοδιοίκηση.
    Ανεύθυνη καιροσκοπική κοινωνία που σκοτώνει τα παιδιά της για λίγα παραπάνω Ευρώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΠΑΙΔΙΑ ΜΠΗΚΑ ΚΑΤΑ ΤΥΧΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΟ ΘΕΜΑ. ΟΥΤΕ ΕΙΔΑ ΤΗ ΦΟΤΟ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΕ ΟΘΤΕ ΤΟΝ ΤΥΠΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΒΑΛΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ ΟΝΤΩΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΣ ΤΟΝ ΚΡΑΖΕΤΕ ΤΟΤΕ. ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΑΓΓΙΞΕ ΒΑΘΥΤΑΤΑ ΔΙΟΤΙ ΠΡΙΝ ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΑΣΑ ΤΟΝ ΑΔΕΛΦΟ ΜΟΥ ΑΠΟ ΚΑΛΠΑΖΩΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ, ΜΙΑ ΣΠΑΝΙΑ ΜΟΡΦΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΕΙΠΑΝ ΤΟΤΕ ΟΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΣΥΝΔΕΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ ΜΕ ΜΙΑ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΕΦΕΡΕ Ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΜΟΥ ΔΥΟ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ ΠΕΘΑΝΕΙ. ΗΤΑΝ ΔΟΚΙΜΟΣ ΕΦΕΔΡΟΣ ΑΞ/ΚΟΣ ΣΤΟ ΛΙΤΟΧΩΡΟ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΣΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥ ΤΙΣ ΑΠΟΘΗΚΕΣ ΜΕ ΤΑ ΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΡΙΧΝΑΝ ΤΑ ΑΡΜΑΤΑ ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ ΒΟΛΗΣ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ. ΑΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΝ ΒΛΗΜΑΤΑ ΑΠΕΜΠΛΟΥΤΙΣΜΕΝΟΥ ΟΥΡΑΝΙΟΥ ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ ΒΟΛΗΣ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑ . ΑΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΤΙ ΘΑ ΗΜΟΥΝ ΕΥΓΝΟΜΩΝ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Σαν διαχειριστης της πολυκατοικιας οταν η Μαρω κατοικησε σ'αυτη γνωριστηκαμε αμεσως.
    Μετριας ομορφιας,καστανη,μελι ματια,λιγο μελαχρινουλλα και κατω απο 1,55 με ολο καμπυλες σωμα.
    Φαινωτανε πολυ σεξουλιαρα κοπελλα.
    Την ειχε εγκαταλειψη ο αντρας της μια και ειχε προβληματα με την αρωστια της εποχης μας τα ναρκωτικα.
    Ειχε παντρευτη μικρη και ειχε παιδι που φοιτουσε στο Δημοτικο.
    Το ηθικο της ηταν πολυ πεσμενο μετα τον χωρισμο με τον ναρκωμανη αντρα της.
    Εργαζωτανε αλλα δεν ηταν ευχαριστημενη απο την δουλεια της και με παρακαλεσε αν ειχα γνωριμιες να προσπαθησω να της βρω καλητερη εργασια.
    Της εισηγηθεικα να εργαζετε στο διαμερισματακι της μια και μπορουσε να γινη αυτο.
    Ειχε πολλες γνωστες απο τους χωρους οπου εργαζωτανε πριν και της ειπα οτι δεν θα της δημιουργουσα κανενα προβλημα σαν Διαχειριστης αν δεχωτανε πελατισσες στο διαμερισματακι της μετατρεπωντας το ενα δωματιο σε εργαστηριο της.
    Διστασε στην αρχη αλλα μετα απο κανα διμηνο αποφασισε να ακολουθηση την συμβουλη μου.
    Μετετρεψε το ενα δωματιο οπως της ειπα και προσωρινα το παιδι της εμενε με τους γονεις της μεχρι να μετακομιση σε μεγαλυτερο διαμερισματακι στην πολυκατοικια μας οταν ξενοικιαζωτανε ενα αλλο λιγους μηνες αργοτερα.
    Μετα απο λιγες βδομαδες καθε φορα που με εβλεπε με ευχαριστουσε γιατι πραγματικα κερδιζε πολυ περισσοτερα λεφτα εργαζωμενη στο διαμερισματακι της.
    Ειμαι στα 45 μου εγω παιδια ενα αραβωνιασμενο και ενα που σπουδαζει εξωτερικο.
    Με την συμβια μου περναμε καλα.Δεν εχω κανα παραπονο απ'αυτην αλλα οταν ευρισκα καμια ευκαιρια με θηλυκο δεν την αφηννα να παει χαμενη.
    Μερικα απογευματα οταν σχολαννα απο την δουλεια μου ακομα και νωρις τα βραδυα τυχαιννε να ειμαι μονος μια και η γυναικα μου ηταν προσκολλημενη στην οικογενεια της και επισκεπτωτανε τους γονεις της αδελφια και αδελφες της.
    Δεν με ενοχλουσε αυτο γιατι με τους δικους της παντα περνουσαμε καλα χωρις κανενα απολυτως προβλημα.
    Οταν συναντουσα μονος την Μαρω παντα της εκανα κομπλιμεντα για το ντυσιμο της γιατι ρε γαμωτο παντα σεξυ ντυννωτανε.
    Τα ματια της λαμπανε οταν την κολακευα.
    Μια Κυριακη που η γυναικα μου απουσιαζε με της αδελφες της εκτος πολεως αρκετες ωρες η Μαρω με προσκαλεσε οταν συναντηθεικαμε να πιουμε ενα καφεδακι.
    Καθισαμε στην κουζινα ενω ετοιμαζε τον καφε.
    Φορουσε μια μινι φουστιτσα και κοντη φανελλιτσα που αφηννε γυμνη την μεση της.
    Χωρις σουτιεν απανω ενω οι ρωγες των βυζιων της στητες τεντωνναν την φανελλιτσα.
    Γαμωτο ηταν καβλα μ'αυτο το ντυσιμο.
    Οταν εσκυψε να παρει κουλλουρακια απο ενα ερμαρι και φανεικε ο πισινο της η πουτσα μου τιναχτικε προσοχη βλεπωντας τα κολομαγουλα και το μαυρο στριγκακι της.
    "Πω πω πω ρε Κωστα,δεν σε βλεπω καλα.Αν σου σταθη αυτο το μουννακι θα την κερατωσης παλι την Αντρη"σκεφτικα ξαναμμενος ενω κοιταζα την Μαρω.
    Καθισε οχι απεναντι μου αλλα στην διπλανη καρεκλα ενω πινναμε το καφεδακι μας συζητωντας κυριως τα δικα της με τον χωρισμος και την δουλεια της.
    Γαμωτο ειχε βαλη και το ενα ποδι πανω στο αλλο και η ματια μου συνεχως επεφτε στην γαμπες στα βυζια της.
    "Γαμωτο ρε Μαρω ολα τα σεξυ κοριτσια πατε σαν χαζες και πεφτετε απανω στον καθε ανοητον και σπατε τα μουτρα σας"της ειπα σε μια φαση και κουνησε καταφατικα την κεφαλη της αναστεναζωντας.
    "Αν ειμουν εγω και ειχα μια κοπελλα σαν εσενα ποτε δεν θα σε αφηννα"συνεχισα και χαμογελασε κολακευμενη.
    "Εισαι καλος πολυ καλος μαζι μου"αναστεναξε.
    Το χερι της ενω μιλουσε αγκιξε το δικο μου σφιγκωντας το κοιταζωντας με στα ματια.
    Της το χαιδεψα και εγω ενω το αλλο μου πηγε στα μακρυα μαλια της χαιδευωντας τα και μετα το κατεβασα χαιδευωντας τους ωμους της.
    Οταν τραβηξε το χερι της απο το δικο μου ενω χαιδευα την πλατη της το αλλο χερι μου αγκιξε της γυμνες γαμπες της με τολμη χαιδευωντας τες απαλα πανω απο το γονατο ανεβαιννωντας ολο και ποιο πανω.
    Με κοιταξε ξαναμμενη στα ματια ενω κατεβασε το ενα ποδι απο το αλλο.
    Τα ποδια της μισανοιξαν το χερι μου γλυστρισε κατω απο την μινι φουστιτσα και σε δυο δευτερολεπτα τα δακτυλα μου τραβουσαν στην ακρη το στριγκακι της αγκιζωντας υγρα μουννοχειλα.
    "Κυριεεεεεε Κωστααααααααααααααα"βογκηξε ανοιγωντας περισσοτερο τα ποδια της ενω το μεσαιο δακτυλο μου μπενωβγαιννε στην μουννοτρυπα της τριβωντας την κλειτοριδα της.
    Το αλλο χερι μου αφησε την πλατη της μπενωντας κατω απο την φανελλιτσα χαιδευα τα βυζια της φερνωντας ακομα ποιο εντονους στεναγμους στα χειλια της.
    Αποτομα την αφηνω ανασηκωννουμε αρχιζω να την γδυννω και με βοηθησε χωρις κανενα δισταγμο.
    "Εισαι παρα πολυ σεξυ κοπελλα"στεναξα κοιταζωντας την οταν εμεινε γυμνη.
    Γρηγορα ξεντυθηκα ενω αναστεναξε και αυτη εντονα οταν ειδε την στητη πουτσα μου.
    Οταν την τραβηξα στην αγκαλια μου κολλησε σαν βδελλα απανω μου και φληθεικαμε στα χειλη.
    Οταν τα χειλη μας χωρισαν ασθμενωντας μου ειπε οτι θα ηταν καλητερα να παμε στο στρωμα της.
    Αγκαλια πηγαμε στο δωματιο της τραβηξε απο πανω το σκεπασμα και μετα ειμαστε ξαπλωμενοι μαζι αγκαλια φιλιωμενοι.
    Χαιδευα τα βυζια της πριν αρχισω να της τα θηλαζω να ρουφω της ρωγες της κανωντας την να αναστεναζη εντονα.
    Μετα μια και μυριζε καθαριοτητα εδωσα κατω στο μισοξυρισμενο μουννακι της και ξεφωνισε δυνατα οταν αρχισα να της το γλυφω.
    "Κυριεεεεε Κωσταααααααααααα ααααααχχχχχχχχχχχ τι μου κανεις τι μου κανεις,αααααααααχχχχχχχχχχ"ξεφωνισε και οταν κοιταξα πανω ηταν σαν παπαρουνα κατακοκκινη.
    "Σου γλυφω το μουννακι καβλα μου,σ'αρεσει;" ρωτησα.
    "Ναι ααααααααχχχχχχχχχχ ναι,ααααααααχχχχχχχχχχχχχχχ ναι"ξεφωνισε πριν γυρη την κεφαλη της πισω συνεχιζωντας να στεναζει να βογκα.
    Τρεμουλιαζε οταν την εφερα σε χυσιμο και ξεφωνιζε σιγανα οτι εχυνε.
    Οταν χαλαρωσε καπως και καταλαβα οτι περασε ο οργασμος της ανασηκωθεικα απο το μουννακι της.
    "Ο αντρας μου ποτε δεν μου τ'οκανε αυτο"ομολογησε αναστενιαρικα τραβωντας με απανω της φιλωντας με στα χειλη.
    "Δεν εχω καποττα αλλα μην φοβασε θα προσεχω"της ειπα κοιταζωντας την στα ματια.
    "Δεν υπαρχει προβλημα περνω αντισυλληψη.Παντα επερνα το τελευταιο διαστημα του γαμου μου οταν καταλαβα οτι θα χωριζαμε και συνεχισα να περνω" μου ομολογησε.
    Καλητερα σκεφτικα ετσι θα το απολαμβανναμε ακομα ποιο πολυ χωρις καμια προφυλαξη.
    Ανασηκωσε περισσοτερο τα ποδια της και επσρωξα την πουτσα μου στα υγρα μουννοχειλα της και αναστεναξε εντονα οταν ετριψα πανω κατω μερικες φορες το πουτσοκεφαλο πριν σπρωξω μεσα.
    "Αααααααααααχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ,ναι,ναι,ααααααααχχχχχχχχχχχχχχχχχ"ξεφωνισε οταν η πουτσα μου εισχωρησε σαν καυτο σπηρουνι στο υγρο θερμο μουννακι της.
    Της τον εδωσα ολον μεχρι της τριχες,μεχρι τ'αρχιδια μου και με αγκαλιασε σφικτα στο κορμι της και με φιλησε καβλιαρικα για μερικα δευτερολεπτα αναστεναζωντας βογκωντας.
    Μετα αρχισα να την τρομπαρω.
    "Ναι ναι κυριε Κωστα,ναι γαμησεμε γαμησε το μουννακι μου γαμησεμε,ναι ναι αααχχχχχχχχχχχχχχ" φωναξε κοιτωντας με καβλιαρικα.
    "Ναι μωρο μου ναι καβλα μου σου το γαμαω το μουννακι.Αααααααααχχχχχχχχχχχ,καβλα εισαι γλυκα μου καβλαααααααααααααα"της ειπα ενω την τρομπαρα.
    Κινιωτανε ξεδιαντροπα μαζι μου ενω γαμιωμαστε με παθος στο στρωμα που ετριζε απο κατω μας.
    Οταν εγερνα απανω της αναταλλαζαμε συντομα καυτα φιλια ενω ενοιωθα το στερνο μου να τριβετε στα βυζια στης στητες ρωγες της.
    Καποτε φουχτωννα τα κολομαγουλα της μαλαζωντας τα ενω την καμακωννα βαθυα.
    "Θα χυσωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω,τωρααααααααα θα χυσωωωωωωωωω,γαμησεμε γαμησεμε θα χυσωωωωωωωωω,ααααααααααχχχχχχχχχχχχχχχ,τωρααααααααααααααααααααααααααα"ξεφωνισε οταν το μουννακι της εγινε κολαση καβλας και αρχισε να σφιγκη σπασμωδικα την πουτσα μου που την τρομπαρε συνεχως.
    Δεν ειμουν κανας εικοσαρης που θα εφτανε τοσο συντομα μαζι της.
    Συνεχισα να γαμω με δυμανη το μουννακι της ενω με κοιταζε απιστευτα ξαναμμενη.
    Περασε ο οργασμος της και συνεχισα να την τρομπαρω.
    Μετα απο καποια χαλαρωση ξαναρχισε να κουνιετε ακομα ποιο καβλιαρικα απο κατω μου κοιταζωντας με ξαναμμενη.
    'Ειναι γλυκαααααααααα η πουτσα σου καβλααααααααααααα ειναι"ξεφωνισε μετα απο λιγο ξαναμμενη.
    Το σμιξιμο μας το καυτο γαμησι μας κρατησε ακομα λιγα λεπτα ενω οταν ξαναφτασε και ξεφωνισε οτι εχυνε της ειπα οτι θα εχυνα και εγω μαζι της οποτε ο κολπο της κινιωτανε σπασμωδικα τριβωμενη σαν λυσσασμενη απανω μου και σε λιγο χρονο οταν ηταν στα χαι της της τον εχωσα ολον μεσα και εκτοξευα το σπερμα μου στο αχορταγο μουννακι της.
    Μειναμε ενωμενοι ακομα λιγο μετα που το μουννακι της σταματησε να παλλετε στην πουτσα μου που την ειχε ξεζουμιση.
    Μετα οταν ανασηκωθηκα τραβωντας εξω την πουτσα μου και εγυρα στο πλαι της αρχισε να κλαει.
    Την πηρα αγκαλια φιλωντας την χαιδευωντας το κορμακι της.
    "Μην κλαις γλυκα μου τι επαθες,ηρεμησε μωρο μου" της μουρμουριζα.
    "Θα νομιζεις οτι ειμαι καμια πουτανα που σου δοθεικα"κλαψουριζε σιγανα.
    "Οχι μωρο μου ουτε για μια στιγμη περασε απο το μυαλο μου αυτο" της ειπα απαλα.
    "Εισαι πολυ καλη κοπελλα και το να κανεις ερωτα μενα αντρα δεν σημαινει οτι εισαι και πουτανα" συνεχισα καθησυχαζωντας την.
    Μου πηρε αρκετα λεπτα να την ηρεμησω.
    Ε ρε γαμωτο αρκετα ειχε περαση αυτη η κοπελλα,ηθελε οχι μονο γαμησι αλλα και τρυφεροτητα να μην νοιωθη οτι επειδη δοθεικε σ'ενα αντρα οτι ητανε κανα πουτανακι.
    Την ηρεμησα τελικα και ανταλλαξαμε ακομα μερικα θερμα φιλια πριν χωρισουμε.
    Τωρα θα μου πειτε ρε γαμωτο δεν ντρεπεσε να τα εχεις με μια κοπελλα 20 χρονια μικροτερη σου;
    Γιατι να ντραπω;
    Μου αρεση της αρεση αυτο που κανουμε και κοντα μου αυτο το διαστημα που κατοικα εδω εχει βρη στοργη και υποστηριξη που κανενας δεν της εδωσε ακομα και συγγενεις της.
    Βεβαια δεν κανουμε καθε μερα ερωτα.Ομως εστω και 3-4 φορες την βδομαδα βρισκουμε την ευκαιρια και το κανουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Καλά τά είχεατε γράψει τότε και μπορεί να σας αδικήσανε μερικοί σχολιαστές , αν και πρέπει να μάθετε ότι εκτός της επικράτειάς σας οι άνθρωποι έχουν εντελώς διαφορετικές ιδέες από εσάς όλους και οι απόψεις τους είναι πολύ πιο μπροστά από τις δικές σας ιδέες.
    Mπορεί 13/3/08 να διαμαρτύρεστε ότι .το γνωστό πλέον http://press-gr.blogspot.com/ σε είχε εκθέσει ( από τους σχολιαστές του όμως ) με ανεπίτρεπτα για σένα σχόλια και πόλεμο ‘ ανέφερε όμως στον κόσμο που διαβάζει την ανάρτηση σου αυτή http://sinapidistef.blogspot.com/2008_03_01_archive.html ότι το press-gr δημοσίευσε τότε αυτό: http://press-gr.blogspot.com/2007/01/blog-post_4724.html γιατί εσύ το έστειλες e- mail εκεί! Στο press-gr έχουν δημοσιευτεί και άλλα άρθρα σας( και για να μάθουν οι αναγνώστες σας ‘ το press-gr δημοσιεύει άρθρα που στέλνονται με e- mail ή που τα γράφουν οι διαχειριστές του press-gr).Μόνοι σας λοιπόν διαφημιστήκατε εκεί –άρα μην έχετε παράπονο για τα σχόλια του κόσμου όσο και αν αυτά δεν ταυτίζονται με σας,( οι γνώμες ποικίλουν)!
    Το να κλείνετε το σχολιασμό στα άρθρα σας για αρκετό καιρό δεν σημαίνει και τίποτε ‘γιατί κανένας δεν ασχολείτο μαζί σας εκτός κάποιων που σχολίασαν ανώνυμα και καλά κάνανε για το ότι ακούγεται τελευταία στο μίζερο χωριό σας.
    Συγκεντρωθείτε , είστε απο τους τελευταίους υποστηρικτές του Γεωργάκη . Η χούντα δεν χρειάζεται να είναι εκ δεξιών μόνο, είναι και εξ αριστερών( πασόκοι)βεβαίως όχι της αριστεράς – οι αριστεροί που δώσανε το αίμα τους για την Ελλάδα , δεν έχουν καμιά σχέση με αυτούς τους αριστερούς της καρέκλας –του βολέματος λόγο κορόιδων –των φραγκάτων πασόκων με τη νοοτροπία των πιο δεξιών από τους δεξιούς της μεταπολεμικής Ελλάδας! Προβοκάτορες είναι άλλοι ,όπως αυτοί που ενώ ζούνε και από το στρατό τόσα χρόνια ‘τώρα τους ήρθε να ασχοληθούν με το ουράνιο κ.λ.π. Τόσα χρόνια ψηφίζετε δεξιά και βρήκατε τώρα να κάνετε σαματά, όταν ήταν το ΠΑΣΟΚ στην εξουσία τι κάνατε για το ουράνιο ;
    Τίποτα δεν κάνατε ως απόγονοι γνήσιοι της Μάργκαρετ και μην μας λένε σας έλειπε η δύναμη(το blog…) , τώρα που το έχετε το blog ‘ πως λένε τα παιδάκια < κακά κάνω >!κακά!!!κακά μαμά!!!!
    Βάλτε ένα γκάλοπ να δούμε τις θετικές και αρνητικές απόψεις των συμπολιτών μας για εσάς τους πασοκοοικολογους. Και κατά πόσο το μπλόγκ
    σας αντιπροσωπεύει τις απόψεις και προοδευτικών πολιτών για το μέρος αυτό. Σταματήστε τις επιθέσεις στο press-gr του τύπου( …το γνωστό πλέον press-gr κ . λ .π.),αυτό το blog που σας φιλοξένησε αρκετές φορές δείχνοντας τις απόψεις σας για διάφορα θέματα ,( αυτό λέγετε αχαριστία ….)υπάρχουν και άνθρωποι που δεν είναι χαμηλού επιπέδου γνώσης ώστε να διαβάζουν αυτά που γράφετε χωρίς να υποψιάζονται ότι τους παραμυθιάζετε με δήθεν επιθέσεις και κουραφέξαλα .
    Όλα είναι στο μυαλό μας και όλα ξεκινάνε και τελειώνουν εκεί, αν ασχοληθείτε πραγματικά με σοβαρά προβλήματα αυτού του τόπου μπορεί και να κερδίσετε αξιόλογα σχόλια κάτω από τις αναρτήσεις σου εκτός και αν μείνετε οι blogger χωρίς σχόλια…
    Αντε και δήμαρχοι από κλητήρες του Κύριου Δημάρχου ! όπως λένε τα καλά παιδιά εδώ.
    http://www.youtube.com/watch?v=WabaykFeXIQ
    http://www.youtube.com/watch?v=WPdNILW6bCQ&feature=related
    http://www.youtube.com/watch?v=pTHAzzNSckU&feature=related
    http://www.youtube.com/watch?v=KjbA3L6kQa8&feature=related
    http://www.youtube.com/watch?v=TovpsMFv5zQ&feature=related το καλύτερο για την περίπτωσή σας εδώ στο χωριό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Για να συνηθίσουν οι Λαοί την υπακοή, πρέπει να τους εξασκήσουμε στη μετριοφροσύνη και, επομένως, να ελαττώσουμε την παραγωγή των ειδών πολυτελείας. Μ' αυτό το μέτρο θα βελτιώσουμε τα διεφθαρμένα ήθη ανταγωνιζόμενοι την πολυτέλεια. Θα επανιδρύσουμε τη μικρή βιομηχανία, η οποία θα μειώσει τα ιδιωτικά κεφάλαια των εργοστασιαρχών.
    Η απεργία είναι το πιο επικίνδυνο πράγμα για την κυβέρνηση. Για μας ο ρόλος της θα τελειώσει, αμέσως μόλις η εξουσία έρθει στα χέρια μας. Το μεθύσι θ' απαγορευτεί επίσης με νόμους και θα τιμωρείται σαν έγκλημα εναντίον της ανθρωπότητας, αφού οι άνθρωποι που κατακυριεύονται απ' αυτό κάτω από την επίδραση του οινοπνεύματος μεταμορφώνονται σε κτήνη.
    Ο άρχοντας αυτός θα πάρει τη θέση των κυβερνήσεων που υπάρχουν σήμερα, οι οποίες σέρνουν την ύπαρξη τους ανάμεσα στις απογοητευμένες εξαιτίας μας κοινωνίες, που απαρνήθηκαν ακόμη και αυτή τη δύναμη του Θεού και στους κόλπους τους υψώνεται από παντού η φωτιά της αναρχίας, ενώ αυτός πρέπει πριν από οτιδήποτε άλλο να κατασβέσεις αυτή την αχόρταγη φλόγα. Αυτή είναι η αιτία, για την οποία θα υποχρεωθεί να καταδικάσει σε θάνατο αυτές τις κοινωνίες, ακόμη και αν πρέπει να τις πνίξει στο αίμα τους, για ν' αναστήσει με τη μορφή στρατιάς που οργανώθηκε σωστά και αγωνίζεται ευσυνείδητα εναντίον κάθε μολύνσεως ικανής να μολύνει το κρατικό σώμα.
    Οι δυνάμεις αυτές ήδη θριαμβεύουν, λεηλατούν και προβαίνουν σε κάθε είδους βιαιοπραγίες με το πρόσχημα της ελευθερίας και του δικαίου. Αυτές κατέστρεψαν κάθε τάξη στην κοινωνία, για να υψώσουν πάνω στα ερείπιά τους το θρόνο του Βασιλιά του Ισραήλ. Τότε θα χρειαστεί να τους απομακρύνουμε από το δρόμο του, στον οποίο δεν πρέπει να υπάρχει ούτε το ελάχιστο εμπόδιο.

    sinpidi ekleises ta sxolia kai ta ekanes elegxomena gia na min stenoxorioynte oi filoi soy me ayta poy grafonte ;

    oi goneis anisixoyne gia ta ayjanomena pepragmena sto mizero xorio ( narkotikes ousies - ..... ) !!!!!!!
    Asxolisou me shmantika themata!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση