GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πτώση στις ευρωαγορές με εξαίρεση τον DAX

Tέλος στο ανοδικό σερί τριών συνεδριάσεων έλαβε χώρα σήμερα στη συνεδρίαση των ευρωπαϊκών αγορών, με μοναδική εξαίρεση το DAX π...



Tέλος στο ανοδικό σερί τριών συνεδριάσεων έλαβε χώρα σήμερα στη συνεδρίαση των ευρωπαϊκών αγορών, με μοναδική εξαίρεση το DAX που έκλεισε και πάλι με κέρδη. Πρόκειται για 10η συνεχόμενη κερδοφόρα συνεδρίαση για το χρηματιστήριο της Φρανκφούρτης.

Ειδικότερα ο σύνθετος πανευρωπαϊκός δείκτης Stoxx 600 ενισχύθηκε έως 0,4% αλλά εντέλει τα κέρδη εκτονώθηκαν και ο πανευρωπαϊκός δείκτης έκλεισε 1 μονάδα χαμηλότερα στις 346 μονάδες. Επίσης ο δείκτης FTSE έκλεισε με πτώση 0,03% στις 6.729 μονάδες, ο DAX με κέρδη 0,56% στις 9.916 μονάδες, ενώ ο CAC στο Παρίσι υποχώρησε 9 μονάδες στις 4.373 μονάδες.

Στο επιχειρηματικό μέτωπο η προσοχή των επενδυτών επικεντρώθηκε στην ταξιδιωτική εταιρεία Thomas Cook, η μετοχή της οποίας υποχώρησε κατά 17%, μετά την ανακοίνωση της αποχώρησης της επικεφαλής του Harriet Green.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση